Сервис

У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

У суботу, 18. августа 2018. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за јул 2018. године. Истог дана ће бити исплаћен и додатак за негу и помоћ другог лица за јул текуће године, новчана накнада за рад хранитеља и накнада за издржавање корисника на породичном смештају, као и основна инвалидска примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за јул 2018. године.

ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 17.08.2018.

Због планираних радова, сутра, 17. августа 2018. године од 08 до 12,30 сати струје неће имати потрошачи у следећим улицама у Сомбору:
Светог Архиђакона Стефана бројеви: 3, 5, 6, 9, 12, 15, 40, 50, потом од броја 16 до 26 и сви објекти са ознаком ББ
Обзирских Жртава од броја 2 до 30, и од 7 до 31
Браће Миладинов број 8, затим од броја 16 до 40 и од 15 до 19
Рајско насеље од броја 1 до 5, број 15 и објекти са ознаком ББ.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА 16.08.2018.

У Србији током пре поднева у већем делу претежно сунчано, на југозападу ће преовлађивати облачно. Средином дана и после подне променљиво облачно, понегде са краткотрајним пљусковима и грмљавинама углавном у планинским пределима и Банату. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од 14 до 19°С, највиша од 28 до 32°С. Сутра претежно сунчано и топло, после подне уз локални развој облачности са краткотрајним пљусковима и грмљавинама углавном у планинским пределима. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од 14 до 20 °С, највиша од 28 до 31°С. У суботу Претежно сунчано и топло, после подне уз локални развој облачности са краткотрајним пљусковима и грмљавинама, углавном у планинским пределима. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од 15 до 20°С, највиша од 28 до 33°С. У недељу променљиво облачно, у већини места са дужим периодима сунчаног времена, од средине дана уз мањи пад температуре са краткотрајним пљусковима и грмљавинама. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од 15 до 20°С, највиша од 27 до 31°С.

ДЕСЕТ ДАНА ОБУСТАВЕ САОБРАЋАЈА КОД ПИЈАЦЕ И "ЋЕЛАВОГ ТРГА", ОД 16 ДО 22 САТА

У организацији Спортског савеза града Сомбора а под покровитељством града Сомбора, сутра, 10. августа 2018. године у нашем граду почиње „Vip beach – Volley liga 2018“, као део Државног првенства у одбојци на песку. Трг Светог Тројства ће и ове године бити поприште спортских такмичења у одбојци на песку, а турнир ће трајати до 20. августа. Победници главних турнира пласираће се на Државно првенство у одбојци на песку, које ће бити одржано у Београду након завршетка градских квалификационих такмичења. Због одржавања турнира „Vip beach – Volley liga 2018“, од сутра до 20. августа 2018. године у временском периоду од 16 до 22 сата, сходно плану привремене регулације, биће обустављен саобраћај за сва возила у улици Трг Светог Тројства, од улице Трг Цара Лазара до улице Лазе Костића. Измене саобраћаја биће испраћене адекватном саобраћајном сигнализацијом, па се апелује на возаче и остале учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и знакове.

НАРЕДНИХ ДАНА ИСПИРАЊЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ЛУГОВУ, ЖАРКОВЦУ И ШИЂАНИМА

Јавно комунално предузеће "Водоканал" ће наредних седам дана, закључно са петком, 17.08.2018. године изводити радове на планском испирању водоводне мреже у насељеним местима Лугово, Жарковац и Шиђани. Током извођења радова, од 08 до 13 часова у поменутим насељима могућа је појава умањеног притиска у водоводној мрежи, као и краткотрајно замућење воде пролазног карактера, па из "Водоканала" апелују на грађане да у том случају изврше испирање кућних инсталација до појаве бистре воде. Додатне информације могу се добити путем телефона 464-222 и 425-110.

СЛУЖБЕ ДОМА ЗДРАВЉА У МИРНОЈ УЛИЦИ ДОСТУПНЕ И НА БРОЈЕВЕ МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА

Због реновирања зграде Дома здравља "Др Ђорђе Лазић" Сомбор у Мирној улици, дешава се да су телефонске линије појединих служби у прекиду. Из ове установе поручују да се труде да оваквих ситуација буде што мање, а када се и појаве, запослени их решавају у што краћем року. У случају да су фиксни телефони у прекиду, грађани информације могу добити путем броја мобилних телефона: Служба за здравствену заштиту предшколске деце 069/633-585, Служба за здравствену заштиту школске деце и омладине 069/633-576, Служба за здравствену заштиту жена 069/667-968, др сци. Александра Шафрањ - клинични психолог 063/109-9864.

ТРЕТМАНИ СУЗБИЈАЊА ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА ДО 12. АВГУСТА

Предузеће „ОРИС“ ДОО Сомбор у сарадњи са „Циклонизација“ АД Нови Сад до 12.08.2018. године врши третман сузбијања одраслих комараца из ваздуха и са земље на територији Града Сомбора и свих насељених места. Третман се врши у вечерњим часовима, од 19 до 23 часа, у данима када су метеоролошки услови повољни. Сузбијање одраслих комараца са земље се врши УЛВ техником, препаратом на бази активне материје делтаметрин, док ће авиотретман бити обављен препаратом на бази активне материје ламбдацихалотрин у периферним деловима града Сомбора. Препарати су штетни за пчеле, те се моле пчелари да заштите или изместе своје кошнице. Мапе са локацијама на којима се врши третман налазе се на Фејсбук и интернет страници (www.oris.rs) предузећа „ОРИС“ ДОО Сомбор, где се могу пратити најаве и термини вршења радова. Телефон за све информације је: 025 5155055.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ НЕЗАПОСЛЕНИМ ЛИЦИМА

Сутра, 24. јула 2018. године, преко Поштанске штедионице, почиње исплата редовне новчане накнаде незапосленим лицима за јун 2018. године. У среду, 25. јула почиње исплата привремене новчане накнаде незапосленим лицима, која живе на и изван територије АП Косова и Метохије, за јун 2018. године.

У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

У петак, 20. јула 2018. године, на шалтерима Пошта Србије, почиње исплата дечијег и родитељског додатка за јун 2018. године. Истог дана ће бити исплаћена и основна инвалидска примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за јун текуће године.

ОД ЧЕТВРТКА ДО 09. АВГУСТА ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА НА ДЕЛУ КОЛОВОЗА У УЛИЦМА 21. ОКТОБРА И ФИЛИПА КЉАЈИЋА

Због радова на атмосферској канализацији у улицама 21. октобра и Филипа Кљајића у Сомбору, у периоду од 19. јула до 9. августа 2018. године, биће измењен режим саобраћаја у наведеним улицама. Саобраћај ће бити забрањен на деоници од кружног тока на Венцу војводе Степе Степановића до улице Јосифа Панчића. За време измењеног режима, саобраћај ће се одвијати улицом Соње Маринковић и Подгоричком улицом са изласком на Стапарски пут. Радове на атмосферској канализацији финансира локална самоуправа, а извођач је „Војпут“ доо, Суботица.

У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ

Исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за јун 2018. године за Србију и за Косово и Метохију почиње у четвртак, 19.07.2018. године. Истог дана ће почети исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају, као и исплата додатка за негу и помоћ другог лица за јун 2018. године.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ПОСЕБНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ

Национална служба за запошљавање је саопштила да ће сутра, 17.07.2018. године, почети исплата посебне новчане накнаде за јун 2018. године, уплатом на текуће рачуне корисника код пословних банака.

НСЗ СОМБОР: СЛОБОДНА РАДНА МЕСТА НА ТЕРИТОРИЈИ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА

Национална служба за запошљавање Филијала Сомбор ове недеље посредује за следећа радна места:

Опширније...

У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛЕ, ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА И ДРУГИХ СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

У среду, 20. јуна 2018. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за мај 2018. године, додатка за негу и помоћ другог лица за мај текуће године, новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају за мај 2018. године, основних инвалидских примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине, као и исплата родитељског и дечијег додатка за мај 2018. године.

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА

Национална служба за запошљавање саопштила је, да је данас 18. маја 2018. године, преко Поштанске штедионице, почела исплата редовне новчане накнаде незапосленим лицима за април 2018. године, а сутра, 19.05.2018. године почиње исплата привремене новчане накнаде за април 2018. године, незапосленим лицима која живе на и изван територије АП Косова и Метохије.

У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

У петак, 18. маја 2018. године на шалтерима свих пошта у Србији почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) и дечијег и родитељског додатка за април текуће године. Истог дана ће бити исплаћен и додатак за негу и помоћ другог лица, новчана накнада за рад хранитеља и накнада за издржавање корисника на породичном смештају за април 2018. године.

ТРЕТИРАЊЕ КРПЕЉА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА ПОЧИЊЕ У ПОНЕДЕЉАК! ПЧЕЛАРИ, ЗАШТИТИТЕ ИЛИ ИЗМЕСТИТЕ КОШНИЦЕ

Предузеће "Орис" ДОО Сомбор у понедељак, 23. априла 2018. године почиње акцију сузбијања крпеља на зеленим површинама у Граду и свим сеоским Месним заједницама, која ће трајати до 31. маја текуће године. Третман ће се спроводити препаратима на бази активних материја ламбда цихалотрин и циперметрин. Третманом ће бити обухваћене зелене површине унутар насељених места: паркови, игралишта, гробља, предшколске и школске установе, као и шеталишта и излетишта ван насеља. Из Ориса напомињу да у периоду вршења третмана, пчелари треба да заштите или изместе своје кошнице. О тачним терминима и локацијама вршења третмана пчеларска друштва ће бити обавештена 72 сата раније. Мапе са локацијама на којима се врше третмани можете погледати ОВДЕ, а о прецизним терминима грађани се могу информисати и путем телефона: 025/5155055.

ДЕО ЈОСИЋКОГ ПУТА ТОКОМ ПРЕ ПОДНЕВА ЗАТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ

Радови на изградњи канализационе мреже у блоку 45 и 23, односно у делу улице Јосићки пут настављају се предвиђеном динамиком. Из ЈКП "Водоканал" подсећају грађане који живе у улици Јосићки пут, у делу улице где се врше радови, да ће од сутра, 04.04.2018. године, па до окончања радова улица бити затворена за саобраћај у периоду од 07 до 15 часова. Из овог предузећа апелују на грађане да се понашају у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом, као и да своја возила уклоне са трасе и паркирају их ван зоне извођења радова.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ

Сутра, 17. марта 2018. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити), за месец фебруар 2018. године. Истог дана ће бити исплаћен додатак за негу и помоћ другог лица, као и новчана накнада за рад хранитеља и накнада за издржавање корисника на породичном смештају за фебруар 2018. године.

У УТОРАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

У уторак, 20. марта 2018. године, на шалтерима Пошта Србије, почиње исплата дечијег и родитељског додатка за фебруар 2018. године. Истог дана ће почети исплата основних инвалидских примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за фебруар текуће године.

ОПРЕЗ! У СОМБОРУ ПАДА ЛЕДЕНА КИША, ОД ПОНЕДЕЉКА ТОПЛИЈЕ

Црвени метеоаларм је још увек на снази, а на територији Сомбора пада ледена киша. Ове две чињенице уз податак да је јутрос у седам сати у нашем граду измерена температура од -6 степени, довољно говори колико су временске прилике неповољне. Надлежни позивају грађане на додатни опрез, а на возаче моторних возила апелују да користе зимску опрему, како би се избегли проблеми који могу настати услед клизавог коловоза. Возачи у оваквим условима треба да рачунају и на потеницијалне грешке осталих учесника у саобраћају, да пазе на пешаке, који се, због неутабаног тротара могу кретати и коловозом, те да држе растојање од другог возила. Када су у питању пешаци, лекари кажу да је саплитање на леду посебно опасно за особе старије од 50 година, јер у тим годинама кости постају крхкије и осетљивије на ломове. Труднице такође данас не би требало да излазе из кућа уколико то није неопходно. Потребно је обратити посебну пажњу на пешачким прелазима или такозваним "зебрама", јер фарба која се користи за њих веома је клизава. Опасни су и они глатки поклопци за шахте који се налазе на тротоарима. Најбоље би било да се хода полако, ситним корацима, ногу пред ногу или као пингвини, јер се на тај начин равнотежа одржава на обе ноге, саветују стручњаци. Пожељно је да се руке не држе у џеповима већ да буду слободне, јер могу бити од помоћи приликом пада, али и да би се одржао баланс. Температура данас у најтоплијем делу дана ће бити око нуле. Сутра ће у Србији бити претежно облачно и топлије са кишом која ће се местимично ледити на тлу, само ујутру и пре подне на северу, а у Тимочкој Крајини и у вишим планинским пределима током дана са снегом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, на југу Баната и у доњем Подунављу и олујни, јужни и југоисточни, увече на северу у скретању на североисточни правац. Јутарња температура од - 8 до -2 , а највиса дневна од -2 на северу и у Тимочкој Крајини до 7 степени на југу. Према изгледима времена за наредних седам дана, до 9. марта, сутра и недељу биће умерено до потпуно облачно местимично са кишом, суснежицом и снегом, киша ће се у суботу ујутру местимично ледити на тлу, углавном на северу и истоку. У понедељак већи део дана претежно сунчано и топлије, крајем дана ново наоблачење са кишом са југозапада. У недељу и понедељак у кошавском подручју ветровито са умереним и јаким југоисточним ветром. Од уторка променљиво облачно и топлије у појединим данима са кишом углавном слабог интензитета. Од среде ће температура бити у двоцифреном плусу.

СОМБОР НАЈХЛАДНИЈИ ГРАД У ДРЖАВИ! ЦРВЕНИ МЕТЕОАЛАРМ У ВЕЋЕМ ДЕЛУ СРБИЈЕ

Хидрометеоролошки завод Србије је за данас, сутра и у суботу прогласио црвени метеоаларм, који ће бити на снази у већем делу земље, јер ће према прогнозама метеоролога бити изузетно хладно, а биће и кише која ће ледити при тлу. На сајту РХМЗ је објашњено да црвени метеоаларм значи да су "прогнозиране нарочито опасне временске појаве, а таквог су интезитета да могу проузроковати велику материјалну штету и бити веома опасне по безбедност људи и животиња". "Треба се често информисати о детаљима очекиваних метеоролошких услова и ризика. Следити наредбе и савете надлежних државних служби", наводи се. Према прогнози за наредних седам дана, данас током јутра ће бити изузетно хладно, у већини места са најнижом температуром од минус 20 до минус 14 степени Целзијуса. Сомбор је јутрос био најхладнији град у Србији, а температура у нашем граду измерена у 7 сати бил је -22 степена. Према подацима Хидрометеоролошког завода Србије, висина снежног покривача у Сомбору је 14 cm, а максимална дневна температура данас ће бити -5 степени. Током дана ће доћи до постепеног наоблачења са југозапада, касније по подне и увече местимично са снегом. У петак током дана и у суботу ујутро местимично са кишом која ће се ледити на тлу. До недеље у кошавском подручју јак југоисточни ветар. Од петка температура у постепеном порасту.

ДАНАС ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА

Национална служба за запошљавање је саопштила да данас, 23. фебруара 2018. године, преко Поштанске штедионице почиње исплата  редовне новчане накнаде незапосленим лицима за јануар 2018. године. Сутра, 24. фебруара почиње исплата привремене новчане накнаде незапосленим лицима, која живе на и изван територије АП Косова и Метохије, за јануар 2018. године.

САНИРАНА ХАВАРИЈА НА СИСТЕМУ ЗА ГРЕЈАЊЕ, ЗАТВОРЕНИ БАЗЕН У СОМБОРУ ОД ДАНАС РАДИ РЕДОВНО!

Хаварија на систему за грејање која се десила у уторак, 30. јануара на сомборском затвореном базену је санирана. У допису Спортског центра "Соко" стоји да базен у Градској хали "Мостонга" Сомбор од данас, 01. фебруара ради редовно, како за грађанство, тако и за спортске клубове.

ОД 03. ЈАНУАРА, ДЕПО СЛУЖБА ПАРКИНГ СЕРВИСА НА НОВОЈ АДРЕСИ

ЈКП "Паркинг сервис Сомбор" Сомбор обавештава грађане да ће Служба за уклањање, транспорт и чување возила (депо служба ЈКП ''Паркинг сервис Сомбор'' Сомбор) од среде, 03.01.2018. године бити пресељена на нову адресу, Стапарски пут бб у Сомбору (градски рециклажни центар ЈКП ''Чистоћа'' Сомбор). Додатне информације могу се добити на бројевe телефона: 460-606, 423-000. Интервенција “Паука” са одношењем возила на депо кошта 5.538,00 динара, а лежарина за сваки започети сат након истека 24 сата од одношења аутомобила је 74,00 динара. Започета интервенција специјалног возила "Паук" износи 2.261,00 динара.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

Сутра, 19. децембра 2017. године на шалтерима свих пошта у Србији почиње исплата новчане социјалне помоћи, родитељског и дечијег додатка, као и исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају за новембар 2017. године.

ОД СУТРА ДО 8. ЈАНУАРА, ДЕО ЦЕНТРА ГРАДА ЗАТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ

Због одржавања манифестације "Сомборске зимске чаролије" коју организује Туристичка организација града Сомбора, од сутра, 14. децембра 2017. године од 20 часова па све до 08. јануара 2018. године до 7 часова, за саобраћај ће бити затворена улица трг Светог тројства, на потезу између улице трг Цара Лазара број 1 и улице Лазе Костића. Из ЈКП "Паркинг сервис Сомбор" апелују  на грађане да поштују саобраћајну сигнализацију и упутства овлашћених лица, и додају да ће сва возила која у поменутом периоду буду затечена на наведеним локацијама, бити уклоњена специјалним возилом "'Паук".

СУТРА ЋЕ БИТИ ЗАТВОРЕН ПУТ ОЏАЦИ – РАТКОВО

Државни пут II А реда Оџаци – Ратково у среду, 25. октобра 2017. године, у времену од 06.00 до 23.00  часова биће потпуно затворен за саобраћај. Саобраћај ће бити затворен због реконструкције пруге, наводи се у обавештењу београдског предузећа „Модел 5“. - „Државни  пут  II А реда, број 111  у зони путног прелаза  52+302 стационажне пруге Богојево – Оџаци, потпуно ће бити затворен за саобраћај ради неометаног извођења радова на реконструкцији пруге. Саобраћај се води преко насељених места Селенче и Дероње“, наводи се у оригиналном обавештењу фирме „Модел 5“ д.о.о., Београд.

ЗБОГ ИЗГРАДЊЕ ВРЕЛОВОДА, ДЕО ПАРКИНГ ПРОСТОРА У УЛИЦИ ГРУЈЕ ДЕДИЋА ВАН УПОТРЕБЕ

Почели су радови на изградњи вреловода у делу Блока 82,  односно улици Грује Дедића, у делу од улице Милете Протића до улице Проте Матеје Ненадовића. За време извођења радова ван употребе ће бити део паркинг простора са леве стране улице према улици Проте Матеје Ненадовића, јер траса вреловода пролази преко паркинг простора. На наведеном делу паркинга паркирање возила неће бити могуће. Дужина вреловода који се гради износи 185 метара, а радове изводи фирма „Петро-монт“ доо из Зрењанина. Рок за извођење радова је 30 радних дана.

У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

На шалтерима свих пошта у Србији, у суботу, 21. октобра 2017. године почиње исплата дечијег и родитељског додатка за месец септембар 2017. године.

 

Још чланака...

 1. НАЈАВЉЕНА ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ
 2. "ВОДОКАНАЛ" ПОЧЕО ПЛАНСКУ ЗАМЕНУ ВОДОМЕРА У СОМБОРУ
 3. ПРОДУЖЕН РОК ЗА РАДОВЕ НА КРУЖНОМ ТОКУ КОД БОЛНИЦЕ
 4. АВИО ТРЕТМАН КОМАРАЦА У СОМБОРУ - ПЧЕЛАРИ, ИЗМЕСТИТЕ КОШНИЦЕ!
 5. У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 6. У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ
 7. ШТЕДИТЕ ВОДУ! ОТЕЖАНО ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ПОТРОШАЧА У СОМБОРУ
 8. ОД 16. ДО 20 ЈУНА ТРЕТИРАЊЕ КОМАРАЦА У СТАНИШИЋУ, РИЂИЦИ, МИЛЕТИЋУ И ШАНТИЋУ
 9. ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА У БЕЗДАНУ, ВИКЕНД ЗОНИ, КОЛУТУ, БАЧКОМ БРЕГУ И МОНОШТОРУ – ОД УТОРКА, 13. ЈУНА
 10. ДО 31. ОКТОБРА ЗАБРАЊЕН САОБАЋАЈ У УЛИЦИ ТРГ ЦАРА ЛАЗАРА, У ДЕЛУ ОД ЊЕГОШЕВЕ УЛИЦЕ ДО ТРГА СВЕТОГ ТРОЈСТВА
 11. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ТУЂЕ НЕГЕ
 12. ДОЗВОЉЕНА ПЛОВИДБА НА ДУНАВУ ОД БЕЗДАНА ДО БЕОГРАДА
 13. ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА
 14. ЛЕДОЛОМЦИ СКОРО ПРОБИЛИ ЛЕДЕНУ БАРИЈЕРУ
 15. ОБУСТАВЉЕНА ПЛОВИДБА НА ДУНАВУ ОД БЕЗДАНА ДО ПРАХОВА И НА КАНАЛУ ДТД
 16. "ВОДОКАНАЛ" ОЧИТАВА ВОДОМЕРЕ У СОМБОРУ И СЕЛИМА
 17. ОД ПОНЕДЕЉКА, ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА У ДЕЛУ НОВЕ СЕЛЕНЧЕ
 18. ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА И ТУЂЕ НЕГЕ
 19. ОД ДАНАС ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ ДУШАНА МУДРАКА
 20. У УТОРАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ
 21. ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА
 22. ЗАБРАЊЕНА УПОТРЕБА ВОДЕ У ДОРСЛОВУ
 23. ОД ДАНАС ПРИВРЕМЕНО НЕ САОБРАЋАЈУ ДВА ВОЗА СОМБОР-ВРБАС
 24. ЗАПРАШИВАЊЕ ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА У ГРАДУ И СЕЛИМА
 25. РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У МЗ "ВЕНАЦ"
 26. У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ТУЂЕ НЕГЕ
 27. У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 28. ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ПРИВРЕМЕНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА
 29. ДОРОСЛОВО: ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ ИЗ БУНАРА Б – 1
 30. ДОРОСЛОВО: ВОДА ИЗ БУНАРА Б -7 МОЖЕ СЕ КОРИСТИТИ ЗА ПИЋЕ
 31. НАРЕДНИХ ДАНА ЛЕТЊЕ ТЕМПЕРАТУРЕ
 32. ПОЧИЊЕ ПОДЕЛА ЛАРВИЦИДА ЗА КОМАРЦЕ
 33. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ПРИВРЕМЕНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА
 34. НАСТАВЉА СЕ ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА КРПЕЉА
 35. ТРЕТМАНИ ПРОТИВ КРПЕЉА ОД 11. ДО 16. АПРИЛА 2016. ГОДИНЕ
 36. ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА НА СПОРОТЕКУЋИМ ВОДАМА – БАРАМА, КАНАЛИМА
 37. "МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ" И У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 38. БЛАГАЈНА ЈКП "ЧИСТОЋА" ОД ДАНАС НА НОВОЈ АДРЕСИ
 39. У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 40. "ВОДОКАНАЛ" ЗАВРЋЕ СЛАВИНЕ НЕРЕДОВНИМ ПЛАТИШАМА
 41. У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 42. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 43. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ
 44. СЕВЕРТРАНС ОТВАРА СВОЈЕ ПРОДАЈНО МЕСТО У АПАТИНУ
 45. ЗАБРАНА КОРИШЋЕЊА ВОДЕ ЗА ПИЋЕ У КЉАЈИЋЕВУ
 46. ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА СОМБОРА, У ПЕРИОДУ ОД 24. ЈУЛА ДО 8. АВГУСТА
 47. ЗА ВИКЕНД У ЦЕНТРУ ГРАДА ИЗМЕЊЕН РЕЖИМ САОБРАЋАЈА ЗБОГ "СОМБОРСКОГ КОТЛИЋА"
 48. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НАКНАДЕ ЗА РАД ХРАНИТЕЉА
 49. "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ" СПРЕМНЕ ЗА ОДБРАНУ ОД ПОПЛАВА
 50. ДО ПЕТКА, ПАРКИНГ КОД "РЕНЕСАНСЕ" ЗАТВОРЕН ЗБОГ РАДОВА
 51. ДЕПО СОМБОРСКОГ ПАРКИНГ СЕРВИСА НА ЛОКАЦИЈИ БИВШЕГ РЕМОНТА
 52. СУТРА СЕ ЗАВРШАВА СЕЗОНА КУПАЊА НА ЗАТВОРЕНОМ БАЗЕНУ У СОМБОРУ
 53. ЈКП "ВОДОКАНАЛ" - ПРИКЉУЧИВАЊЕ НА КАНАЛИЗАЦИЈУ У ПОЛА ЦЕНЕ И НА 6 РАТА
 54. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА
 55. "ВОДОКАНАЛ" ОД 15. АПРИЛА "ЗАВРЋЕ СЛАВИНЕ" НЕПЛАТИШАМА
 56. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 26.03.2015.
 57. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 24.03.2015.
 58. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 20.03.2015.
 59. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 19.03.2015.
 60. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 18.03.2015.

Ко је на мрежи: 69 гостију и нема пријављених чланова