Сервис

МЕТЕОРОЛОЗИ НАЈАВЉУЈУ СУНЧАН ВИКЕНД СА ТЕМПЕРАТУРАМА ОКО 20 СТЕПЕНИ

У Сомбору ће данас бити сунчано, са највишом дневном температуром од 18 степени. Метеоролози и за викенд најављују сунчано и топло времеме, а температуре у најтоплијем делу дана ће бити око 20 степени. Од понедељка се очекује променљиво облачно и нешто хладније време.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ НЕЗАПОСЛЕНИМ ЛИЦИМА

Сутра, 22. марта 2019. године, преко Поштанске штедионице, почиње исплата редовне новчане накнаде незапосленим лицима за фебруар 2019. године. У суботу, 23. марта ће бити исплаћена привремена новчана накнада незапосленим лицима, која живе на и изван територије АП Косова и Метохије.

СУТРА БЕСПЛАТАНО НА БАЗЕН!

Поводом Светског дана вода који се обележава како би се подигла свест о значају и очувању вода, сутра, 22. марта 2019. године улаз на затворени базен у Градској хали "Мостонга" Сомбор се неће наплаћивати. У допису "Спортског центра "Соко" стоји, да је радно време базена за грађанство од 9 до 18,30 часова.

НАЈАВЉЕНА ИСПЛАТА СОЦИЈАЛЕ, ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА И ДРУГИХ СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

У среду, 20. марта 2019. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за фебруар 2019. године, додатка за негу и помоћ другог лица, новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају за фебруар текуће године. Истог дана ће бити исплаћен родитељски и дечији додатак, као и oсновна инвалидска примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за фебруар 2019. године.

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ПОСЕБНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ

Национална служба за запошљавање је саопштила да данас, 14. марта 2019. године, почиње исплата посебне новчане накнаде за фебруар 2019. године, уплатом на текуће рачуне корисника код пословних банака.

ПОЧИЊЕ ЗАМЕНА ВОДОМЕРА У КЉАЈИЋЕВУ

На основу Одлуке о првим изменама и допунама (Сл. лист града Сомбора бр. 17 од 06.12.2017.) Одлуке о припреми и дистрибуцији воде за пиће, одвођењу и пречишћавању употребљених вода и одвођењу атмосферских вода на подручју Града Сомбора (Сл. лист града Сомбора бр. 7/2017 и 17/2017 од 26.06.2017.) члан 15, став 1, тачка 5, екипе Јавног комуналног предузећа "Водоканал" ће у понедељак,  04. марта 2019. године започети планску замену водомера у насељеном месту Кљајићево која ће трајати до краја априла текуће године. Из "Водоканала" подсећају потрошаче, да имају обавезу да водомерни шахт, односно подрум, или склониште за водомер, одржавају у стално уредном и приступачном стању за потребе очитавања, замене или интервенције на водомеру.

У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

На шалтерима свих пошта у Србији, у суботу, 23. фебруара 2019. године почиње исплата дечијег и родитељског додатка за месец јануар 2019. године.

НАЈАВЉЕНА ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ

У четвртак, 21. фебруара 2019. године на шалтерима свих пошта у Србији почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за јануар 2019. године. Истог дана ће бити исплаћен и додатак за негу и помоћ другог лица, као и новчанa накнадa за рад хранитеља и накнадa за издржавање корисника на породичном смештају за јануар текуће године.

ДАНАС ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА

Национална служба за запошљавање је саопштила да данас, 22. јануара 2019. године, преко Поштанске штедионице почиње исплата редовне новчане накнаде незапосленим лицима за децембар 2018. године. Сутра, 23. јануара почиње исплата привремене новчане накнаде незапосленим лицима, која живе на и изван територије АП Косова и Метохије.

ЈКП "ПАРКИНГ СЕРВИС СОМБОР": У ТОКУ ПОДЕЛА КАРТИЦА ЗА БЕСПЛАТАН ПАРКИНГ ОСОБАМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

Из Јавног комуналног предузећа “Паркинг Сервис Сомбор” позивају кориснике паркиралишта који остварују право на бесплатне паркинг карте за особе са инвалидитетом, да дођу у просторије овог предузећа како би преузели нове картице за 2019. годину. Бесплатне паркинг карте за особе са инвалидитетом издају се сваког радног дана до 14 сати.

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања саопштило је, да je у суботу, 22. децембра 2018. године почела исплата дечијег и родитељског додатка за новембар месец текуће године.

У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ

На шалтерима свих пошта у Србији, у среду, 19. децембра 2018. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за новембар 2018. године, а истог дана ће се вршити и исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају као и исплата додатка за негу и помоћ другог лица за новембар текуће године.

ОД СУТРА ДО 15. ЈАНУАРА, ДЕО ЦЕНТРА ГРАДА ЗАТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ

Јавно комунално предузеће "Паркинг сервис Сомбор" Сомбор је најавило да ће због одржавања манифестације "Сомборске зимске чаролије" коју организацује Туристичка организације града Сомбора,  у периоду од 15. децембра 2018. године од 06 сати, до 15. јануара 2019. године до 23:00 сата за саобраћај бити затворена улица Трг Светог Тројства на потезу између улице Трг Цара Лазара број 1 и улице Лазе Костића. Из паркинг сервиса апелују на грађане да поштују саобраћајну сигнализацију и упутства овлашћених лица. Сва возила која буду затечена на наведеним локацијама, у термину након затварања, биће уклоњена специјалним возилом "Паук".

ТРУДНИЦЕ У СОМБОРУ ИМАЈУ ПРАВО НА БЕСПЛАТНО ПАРКИРАЊЕ

ЈКП "Паркинг Сервис Сомбор" Сомбор обавештава кориснике паркиралишта, да право на бесплатну паркинг карту за труднице остварују све труднице, односно родитељи будућег детета са пребивалиштем на територији града Сомбора. Бесплатна паркинг карта за труднице издаје се на период од девет месеци од датума издавања, а све информације могу се добити на број телефона 423-000.

ЗБОГ ИЗГРАДЊЕ КРУЖНОГ ТОКА, ПОЈЕДИНЕ УЛИЦЕ У СОМБОРУ СЕ ЗАТВАРАЈУ ЗА САОБРАЋАЈ!

Из Jавног комуналног предузећа "Простор" Сомбор обавештавају све учеснике у саобраћају да ће од данас, 22. октобра 2018. године, због изградње кружне раскрснице, део улице Филипа Кљајића, код укрштања са улицом Јосипа Панчића и Светог Саве бити затворен за саобраћај, као и да ће за време изградње кружног тока бити постављена привремена саобраћајна сигнализација за преусмеравање саобраћаја алтернативним правцима по Пројекту привремене саобраћајне сигнализације који је израдиоло предузеће "ДП-инг" ДОО из Новог Бечеја. Због радова на новом кружном току и затварања дела улице Филипа Кљајића, саобраћај ће из правца Новог Сада бити преусмерен на алтернативне правце следећим улицама: Призренска, Огњена Прице и Београдском, док ће саобраћај из правца Суботице бити преусмерен на алтернативне правце улицама: Жарка Зрењанина, Штросмајерова и Ивана Горана Ковачића. Рок за завршетак радова на кружној раскрсници је 50 дана. У циљу безбедности саобраћаја, брзог тока саобраћаја и несметане изградње новог кружног тока, из ЈКП "Простор" апелују на возаче да у потпуности поштују новопостављену саобраћајну сигнализацију.

У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ

Исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за септембар 2018. године за Србију и за Косово и Метохију почиње у четвртак, 18.10.2018. године. Истог дана ће почети исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају за септембар текуће године.

У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, објавило је да у четвртак, 20.09.2018. године, на шалтерима свих Пошта у Србији почиње исплата дечијег и родитељског додатка за месец август 2018. године. Истог дана ће почети и исплата основних инвалидских примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за август текуће године.

ДЕПО СЛУЖБА СОМБОРСКОГ ПАРКИНГ СЕРВИСА ОД ЈУЧЕ НА НОВОЈ АДРЕСИ

ЈКП "Паркинг сервис Сомбор" Сомбор обавештава грађане да је Служба за уклањање, транспорт и чување возила (депо служба ЈКП ''Паркинг сервис Сомбор'' Сомбор) од понедељка, 10.09.2018. године пресељена на нову адресу, Радишићева број 35 у Сомбору. Додатне информације могу се добити на бројевe телефона: 5460-606, 423-000. Интервенција “Паука” са одношењем возила на депо кошта 5.538,00 динара, а лежарина за сваки започети сат након истека 24 сата од одношења аутомобила је 74,00 динара. Започета интервенција специјалног возила "Паук" износи 2.261,00 динара.

ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ ИЗ БУНАРА У САЛАШКОМ НАСЕЉУ РАНЧЕВО

Санитарни инспектор Покрајинског секретаријата за здравство, Одељење за санитарну инспекцију Сомбор, донео је решење о забрани воде за пиће и санитарно-хигијенске потребе из водног објекта – бунар 1 и бунара 2 у салашком несељу Ранчево, због, како је наведено, здравствене неисправности. Према резултатима анализе узорковане воде, на бунару – 1 код школе, вода се за коришћење забрањује због тога што хемијским квалитетом (повећане мутноћа, садржаја амонијака, арсена) не оговара захтевима Правилника о хигијенској исправности воде за пиће, док  микробиолошким квалитетом одговара. Анализом је утврђено да вода узрокована на бунару 2, ни хемијским ни микробиолошким квалитетом не одговара захтевима Правилника. У складу са надлежностима, Градска управа града Сомбора и Јавно комунално предузеће „Водоканал“, обезбедили су и поставили у цистерну са пијаћом водом у просторији школе у Ранчеву.

ПОДГОРИЧКА ПОНОВО "СЛЕПА" УЛИЦА

Из ЈКП "Простор" Сомбор које управља општинским путевима и улицама у граду и насељеним местима, обавештавају све учеснике у саобраћају да је привремена саобраћајна сигнализација која је била постављена за време извођења радова на реконструкцији коловоза у улици 21. октобра уклоњена. Саобраћај у овом делу града се поново одвија по устаљеном режиму (као пре почетка радова), што значи да возила која долазе из улице Соње Маринковић могу да изађу само у улицу Филипа Кљајића. На почетку Подгоричке улице (код медицинске школе) поново је постављен саобраћајни знак обавештења слепа улица, а на крају ове улице (на укрштању са Стапарким путем) враћена је заштитна ограда која је на том месту била постављена и пре почетка радова, тако да је излаз из Подгоричке улице на Стапарски пут за возила поново затворен.

МИРНА И ДЕО МРАЗОВИЋЕВЕ УЛИЦЕ ДО 02. ОКТОБРА ЗАТВОРЕНЕ ЗА САОБРАЋАЈ

Због радова на топловоду у Мирној и улици Аврама Мразовића биће измењен режим саобраћаја  од 22. августа до 2. октобра 2018. године. У наведеном периоду читава Мирна улица ће бити затворена за саобраћај, а обустава саобраћаја ће у поменутом периоду важити и у делулу улице Аврама Мразовића, од Мирне улице до пешачке зоне. У другом делу улице Аврама Мразовића – од Мирне улице до Венца војводе Живојина Мишића, саобраћај ће бити двосмеран. Инвеститор радова на реконструкцији топловода је Јавно комунално предузеће „Енергана“, вредност радова износи око 4,5 милиона динара, а извођач је „Сомборелектро“, доо. Извођач радова има обавезу да постави привремену саобраћајну сигнализацију и опрему пута за време извођења радова, те да предузме и друге потребне мере ради безбедног одвијања саобраћаја.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА

На шалтерима свих пошта у Србији, сутра, 21. августа 2018. године почиње исплата дечијег и родитељског додатка за месец јул 2018. године.

ОД 22. АВГУСТА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА У ДЕЛУ УЛИЦЕ ФИЛИПА КЉАЈИЋА (ОД ПРАОНИЦЕ ДО НИС-ове ПУМПЕ)

У уторак, 21. августа 2018. године биће завршени радови на атмосферској канализацији у улицама 21. Октобра и делу улице Филипа Кљајића у Сомбору. Према планираној динамици, радови се настављају на другом делу улице Филипа Кљајића и то од улице Ивана Горана Ковачића па до бензинске пумпе НИС. Сходно плану привремене регулације, саобраћај на овом делу пута према Кљајићеву ће бити обустављен од 22. августа до 10. септембра текуће године. Измене саобраћаја биће испраћене адекватном саобраћајном сигнализацијом и путоказима, па се апелује на возаче и друге учеснике у саобраћају да док трају радови, буду максимално опрезни и поштују саобраћајне прописе и знакове. Радове на атмосферској канализацији финансира локална самоуправа, а извођач је „Војпут“ доо Суботица.

У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

У суботу, 18. августа 2018. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за јул 2018. године. Истог дана ће бити исплаћен и додатак за негу и помоћ другог лица за јул текуће године, новчана накнада за рад хранитеља и накнада за издржавање корисника на породичном смештају, као и основна инвалидска примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за јул 2018. године.

НАРЕДНИХ ДАНА ИСПИРАЊЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ЛУГОВУ, ЖАРКОВЦУ И ШИЂАНИМА

Јавно комунално предузеће "Водоканал" ће наредних седам дана, закључно са петком, 17.08.2018. године изводити радове на планском испирању водоводне мреже у насељеним местима Лугово, Жарковац и Шиђани. Током извођења радова, од 08 до 13 часова у поменутим насељима могућа је појава умањеног притиска у водоводној мрежи, као и краткотрајно замућење воде пролазног карактера, па из "Водоканала" апелују на грађане да у том случају изврше испирање кућних инсталација до појаве бистре воде. Додатне информације могу се добити путем телефона 464-222 и 425-110.

СЛУЖБЕ ДОМА ЗДРАВЉА У МИРНОЈ УЛИЦИ ДОСТУПНЕ И НА БРОЈЕВЕ МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА

Због реновирања зграде Дома здравља "Др Ђорђе Лазић" Сомбор у Мирној улици, дешава се да су телефонске линије појединих служби у прекиду. Из ове установе поручују да се труде да оваквих ситуација буде што мање, а када се и појаве, запослени их решавају у што краћем року. У случају да су фиксни телефони у прекиду, грађани информације могу добити путем броја мобилних телефона: Служба за здравствену заштиту предшколске деце 069/633-585, Служба за здравствену заштиту школске деце и омладине 069/633-576, Служба за здравствену заштиту жена 069/667-968, др сци. Александра Шафрањ - клинични психолог 063/109-9864.

ТРЕТМАНИ СУЗБИЈАЊА ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА ДО 12. АВГУСТА

Предузеће „ОРИС“ ДОО Сомбор у сарадњи са „Циклонизација“ АД Нови Сад до 12.08.2018. године врши третман сузбијања одраслих комараца из ваздуха и са земље на територији Града Сомбора и свих насељених места. Третман се врши у вечерњим часовима, од 19 до 23 часа, у данима када су метеоролошки услови повољни. Сузбијање одраслих комараца са земље се врши УЛВ техником, препаратом на бази активне материје делтаметрин, док ће авиотретман бити обављен препаратом на бази активне материје ламбдацихалотрин у периферним деловима града Сомбора. Препарати су штетни за пчеле, те се моле пчелари да заштите или изместе своје кошнице. Мапе са локацијама на којима се врши третман налазе се на Фејсбук и интернет страници (www.oris.rs) предузећа „ОРИС“ ДОО Сомбор, где се могу пратити најаве и термини вршења радова. Телефон за све информације је: 025 5155055.

У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

У петак, 20. јула 2018. године, на шалтерима Пошта Србије, почиње исплата дечијег и родитељског додатка за јун 2018. године. Истог дана ће бити исплаћена и основна инвалидска примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за јун текуће године.

ОД ЧЕТВРТКА ДО 09. АВГУСТА ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА НА ДЕЛУ КОЛОВОЗА У УЛИЦМА 21. ОКТОБРА И ФИЛИПА КЉАЈИЋА

Због радова на атмосферској канализацији у улицама 21. октобра и Филипа Кљајића у Сомбору, у периоду од 19. јула до 9. августа 2018. године, биће измењен режим саобраћаја у наведеним улицама. Саобраћај ће бити забрањен на деоници од кружног тока на Венцу војводе Степе Степановића до улице Јосифа Панчића. За време измењеног режима, саобраћај ће се одвијати улицом Соње Маринковић и Подгоричком улицом са изласком на Стапарски пут. Радове на атмосферској канализацији финансира локална самоуправа, а извођач је „Војпут“ доо, Суботица.

НСЗ СОМБОР: СЛОБОДНА РАДНА МЕСТА НА ТЕРИТОРИЈИ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА

Национална служба за запошљавање Филијала Сомбор ове недеље посредује за следећа радна места:

Опширније...

 

Још чланака...

 1. ПОЧЕЛА ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА
 2. У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА
 3. ТРЕТИРАЊЕ КРПЕЉА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА ПОЧИЊЕ У ПОНЕДЕЉАК! ПЧЕЛАРИ, ЗАШТИТИТЕ ИЛИ ИЗМЕСТИТЕ КОШНИЦЕ
 4. ДЕО ЈОСИЋКОГ ПУТА ТОКОМ ПРЕ ПОДНЕВА ЗАТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ
 5. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 6. У УТОРАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА
 7. ОПРЕЗ! У СОМБОРУ ПАДА ЛЕДЕНА КИША, ОД ПОНЕДЕЉКА ТОПЛИЈЕ
 8. СОМБОР НАЈХЛАДНИЈИ ГРАД У ДРЖАВИ! ЦРВЕНИ МЕТЕОАЛАРМ У ВЕЋЕМ ДЕЛУ СРБИЈЕ
 9. САНИРАНА ХАВАРИЈА НА СИСТЕМУ ЗА ГРЕЈАЊЕ, ЗАТВОРЕНИ БАЗЕН У СОМБОРУ ОД ДАНАС РАДИ РЕДОВНО!
 10. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА
 11. СУТРА ЋЕ БИТИ ЗАТВОРЕН ПУТ ОЏАЦИ – РАТКОВО
 12. ЗБОГ ИЗГРАДЊЕ ВРЕЛОВОДА, ДЕО ПАРКИНГ ПРОСТОРА У УЛИЦИ ГРУЈЕ ДЕДИЋА ВАН УПОТРЕБЕ
 13. "ВОДОКАНАЛ" ПОЧЕО ПЛАНСКУ ЗАМЕНУ ВОДОМЕРА У СОМБОРУ
 14. ПРОДУЖЕН РОК ЗА РАДОВЕ НА КРУЖНОМ ТОКУ КОД БОЛНИЦЕ
 15. АВИО ТРЕТМАН КОМАРАЦА У СОМБОРУ - ПЧЕЛАРИ, ИЗМЕСТИТЕ КОШНИЦЕ!
 16. ШТЕДИТЕ ВОДУ! ОТЕЖАНО ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ПОТРОШАЧА У СОМБОРУ
 17. ОД 16. ДО 20 ЈУНА ТРЕТИРАЊЕ КОМАРАЦА У СТАНИШИЋУ, РИЂИЦИ, МИЛЕТИЋУ И ШАНТИЋУ
 18. ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА У БЕЗДАНУ, ВИКЕНД ЗОНИ, КОЛУТУ, БАЧКОМ БРЕГУ И МОНОШТОРУ – ОД УТОРКА, 13. ЈУНА
 19. ДО 31. ОКТОБРА ЗАБРАЊЕН САОБАЋАЈ У УЛИЦИ ТРГ ЦАРА ЛАЗАРА, У ДЕЛУ ОД ЊЕГОШЕВЕ УЛИЦЕ ДО ТРГА СВЕТОГ ТРОЈСТВА
 20. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ТУЂЕ НЕГЕ
 21. ДОЗВОЉЕНА ПЛОВИДБА НА ДУНАВУ ОД БЕЗДАНА ДО БЕОГРАДА
 22. ЛЕДОЛОМЦИ СКОРО ПРОБИЛИ ЛЕДЕНУ БАРИЈЕРУ
 23. ОБУСТАВЉЕНА ПЛОВИДБА НА ДУНАВУ ОД БЕЗДАНА ДО ПРАХОВА И НА КАНАЛУ ДТД
 24. "ВОДОКАНАЛ" ОЧИТАВА ВОДОМЕРЕ У СОМБОРУ И СЕЛИМА
 25. ОД ПОНЕДЕЉКА, ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА У ДЕЛУ НОВЕ СЕЛЕНЧЕ
 26. ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА И ТУЂЕ НЕГЕ
 27. ОД ДАНАС ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ ДУШАНА МУДРАКА
 28. У УТОРАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ
 29. ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА
 30. ЗАБРАЊЕНА УПОТРЕБА ВОДЕ У ДОРСЛОВУ
 31. ОД ДАНАС ПРИВРЕМЕНО НЕ САОБРАЋАЈУ ДВА ВОЗА СОМБОР-ВРБАС
 32. ЗАПРАШИВАЊЕ ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА У ГРАДУ И СЕЛИМА
 33. РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У МЗ "ВЕНАЦ"
 34. У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ТУЂЕ НЕГЕ
 35. У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 36. ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ПРИВРЕМЕНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА
 37. ДОРОСЛОВО: ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ ИЗ БУНАРА Б – 1
 38. ДОРОСЛОВО: ВОДА ИЗ БУНАРА Б -7 МОЖЕ СЕ КОРИСТИТИ ЗА ПИЋЕ
 39. НАРЕДНИХ ДАНА ЛЕТЊЕ ТЕМПЕРАТУРЕ
 40. ПОЧИЊЕ ПОДЕЛА ЛАРВИЦИДА ЗА КОМАРЦЕ
 41. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ПРИВРЕМЕНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА
 42. НАСТАВЉА СЕ ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА КРПЕЉА
 43. ТРЕТМАНИ ПРОТИВ КРПЕЉА ОД 11. ДО 16. АПРИЛА 2016. ГОДИНЕ
 44. ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА НА СПОРОТЕКУЋИМ ВОДАМА – БАРАМА, КАНАЛИМА
 45. "МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ" И У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 46. БЛАГАЈНА ЈКП "ЧИСТОЋА" ОД ДАНАС НА НОВОЈ АДРЕСИ
 47. У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 48. "ВОДОКАНАЛ" ЗАВРЋЕ СЛАВИНЕ НЕРЕДОВНИМ ПЛАТИШАМА
 49. У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 50. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 51. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ
 52. СЕВЕРТРАНС ОТВАРА СВОЈЕ ПРОДАЈНО МЕСТО У АПАТИНУ
 53. ЗАБРАНА КОРИШЋЕЊА ВОДЕ ЗА ПИЋЕ У КЉАЈИЋЕВУ
 54. ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА СОМБОРА, У ПЕРИОДУ ОД 24. ЈУЛА ДО 8. АВГУСТА
 55. ЗА ВИКЕНД У ЦЕНТРУ ГРАДА ИЗМЕЊЕН РЕЖИМ САОБРАЋАЈА ЗБОГ "СОМБОРСКОГ КОТЛИЋА"
 56. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НАКНАДЕ ЗА РАД ХРАНИТЕЉА
 57. "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ" СПРЕМНЕ ЗА ОДБРАНУ ОД ПОПЛАВА
 58. ДО ПЕТКА, ПАРКИНГ КОД "РЕНЕСАНСЕ" ЗАТВОРЕН ЗБОГ РАДОВА
 59. ДЕПО СОМБОРСКОГ ПАРКИНГ СЕРВИСА НА ЛОКАЦИЈИ БИВШЕГ РЕМОНТА
 60. СУТРА СЕ ЗАВРШАВА СЕЗОНА КУПАЊА НА ЗАТВОРЕНОМ БАЗЕНУ У СОМБОРУ
 61. ЈКП "ВОДОКАНАЛ" - ПРИКЉУЧИВАЊЕ НА КАНАЛИЗАЦИЈУ У ПОЛА ЦЕНЕ И НА 6 РАТА
 62. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА
 63. "ВОДОКАНАЛ" ОД 15. АПРИЛА "ЗАВРЋЕ СЛАВИНЕ" НЕПЛАТИШАМА
 64. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 26.03.2015.
 65. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 24.03.2015.
 66. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 20.03.2015.
 67. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 19.03.2015.
 68. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 18.03.2015.

Ко је на мрежи: 139 гостију и нема пријављених чланова