Сервис

НОЋАС У СОМБОРУ ДЕЖУРА ЦЕНТРАЛНА АПОТЕКА

Ноћас ће у Сомбору дежурати Централна апотека на Венцу војводе Радомира путника број 27, телефон 416-316. I Народна апотека у улици Краља Петра I број 36. и апотека Булевар, на Првомајском булевару А-19 данас раде редовно, од 07:30 до 20:00 сати.

ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 27.07.2017.

Због планираних радова, сутра, 25. јула 2017. године, од 8 до 12 сати струје неће имати потрошачи у Сомбору чији су објекти прикључени на трафо станицу која се налази у улици Светог Саве, а од 7,30 до 10 сати без струје ће бити корисници у улици Чихаш Бене.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА 26.07.2017.

У Србији данас променљиво облачно с краткотрајном кишом или пљусковима. Више падавина на југу и југозападу, где се очекује и грмљавина. Најнижа температура од 12 до 18 степени, највиша дневна од 24 до 28. Према прогнози за наредних седам дана, у четвртак ће бити променљиво облачно, понегде с краткотрајном кишом или пљуском с грмљавином, углавном у брдско-планинским пределима. Од петка претежно сунчано и постепено топлије. Максимална температура за викенд од 30 до 33 степени, а почетком наредне седмице у већини места око 35 степени.

СУТРА ЗАПРАШИВАЊЕ КОМАРАЦА ИЗ ВАЗДУХА У БАЧКОМ БРЕГУ, КОЛУТУ, БАЧКОМ МОНОШТОР, БЕЗДАНУ И СОМБОРУ

Сутра, 26. јула 2017. године вршиће се третман против комараца из ваздуха на подручју града Сомбора и то у заштитним зонама насеља Бачки Брег, Колут, Бездан, Бачки Моноштор и заштитне зоне око самог града Сомбора. Третман спроводи предузеће „Орис“ доо Сомбор у сарадњи са „Циклонизацијом“ доо и Ветеринарском станицом Сомбор. Третман ће се спровести препаратом на бази lambda – cihalotrina. Упозоравају се пчелари да је препарат токсичан за пчеле, те да кошнице затворе или уклоне најмање пет километара од наведених насеља. Дејство препарата траје три дана. Ближе информације о третману грађани могу добити на интернет страници предузећа „Орис“ доо и путем телефона: 025 515 50 55.

АВИО ТРЕТМАН КОМАРАЦА У СОМБОРУ - ПЧЕЛАРИ, ИЗМЕСТИТЕ КОШНИЦЕ!

Третмани против комараца из ваздуха на подручју Града Сомбора, у заштитним зонама насеља Бачки Брег, Колут, Бездан, Бачки Моноштор, и заштитне зоне око града Сомбора, биће изведени у периоду од 24. јула до 2. августа, саопштила је новосадска „Циклонизација“. Како се наводи, тачно време третмана зависиће од временских услова, а третирање ће бити изведено препаратима на бази ламбда-цихалотрина и делтаметрина. Упозоравају се пчелари да је препарат токсичан за пчеле, те да кошнице затворе или уклоне најмање пет километара од наведених места третирања. Дејство препарата траје три дана.

ДАНАС ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА

Национална служба за запошљавање је саопштила да данас, 20. јула 2017. године, преко Поштанске штедионице почиње исплата  редовне новчане накнаде незапосленим лицима за јун 2017. године. Сутра, 21. јула почиње исплата привремене новчане накнаде незапосленим лицима, која живе на и изван територије АП Косова и Метохије, за јун 2017. године.

У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, објавило је да у четвртак, 20.07.2017. године, на шалтерима свих Пошта у Србији почиње исплата дечијег и родитељског додатка за месец јун 2017. године.

У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ

На шалтерима свих пошта у Србији, у среду, 19. јула 2017. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за јун 2017. године, а истог дана ће се вршити и исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају као и исплата додатка за негу и помоћ другог лица за јун 2017. године

ШТЕДИТЕ ВОДУ! ОТЕЖАНО ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ПОТРОШАЧА У СОМБОРУ

Из ЈКП "Водоканал" Сомбор обавештавају грађане да је због квара на далеководу дошло до прекида снабдевања електричном енергијом фабрике воде "Јарош". Фабрика воде тренутно ради помоћу дизел електроагрегата па се водоснабдевање потрошача одвија отежано, уз појаву смањеног притиска у водоводној мрежи и краткотрајних прекида водоснабдевања. Надлежни из "Водоканала" апелују на потрошаче да имају разумевања, да се у наредном периоду понашају у складу са тренутном ситуацијом и избегавају прекомерну потрошњу воде, односно да избегавају заливање башта, прање аутомобила и слично. У допису "Водоканала" стоји да тренутни режим снабдевања остаје на снази до санације квара на електричној мрежи. Контакт телефон за додатне информације је 025/425-110.

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ДЕЛА РАСКРСНИЦЕ НА УКРШТАЊУ УЛИЦА: ВОЈВОЂАНСКА – СОЛУНСКИХ БОРАЦА – СКОПЉАНСКА

Због реконструкције и партерног уређења површина на делу раскрснице са кружним током на укрштању  улица – Војвођанска – Солунских бораца – Скопљанска, Одељење за комуналне делатности Градске управе града Сомбора,  донело је решење  о измени режима саобраћаја  на наведеном делу раскрснице. Радове инвестира Град Сомбор, а изводе „Сомборелектро“ и „Вој пут“ Суботица који имају обавезу да поставе привремену саобраћајну сигнализацију и опрему пута према одобреном пројекту. Инвеститор и извођач радова ради безбеднијег одвијања саобраћаја у периоду извођења радова, по потреби могу обезбедити присуство радника саобраћајне полиције.

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА

Национална служба за запошљавање саопштила је, да је данас 20. јуна 2017. године, преко Поштанске штедионице, почела исплата редовне новчане накнаде незапосленим лицима за мај 2017. године, а сутра, 21.06.2017. године почиње исплата привремене новчане накнаде за мај 2017. године, незапосленим лицима која живе на и изван територије АП Косова и Метохије.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА

Сутра, 20. јуна 2017. године, на шалтерима Пошта Србије, почиње исплата дечијег и родитељског додатка за мај текуће године. Истог дана ће почети и исплата основних инвалидских примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине, као и исплата додатка за негу и помоћ другог лица за мај 2017. године.

ОД 16. ДО 20 ЈУНА ТРЕТИРАЊЕ КОМАРАЦА У СТАНИШИЋУ, РИЂИЦИ, МИЛЕТИЋУ И ШАНТИЋУ

Третмане сузбијања одраслих комараца у селима: Станишић, Риђица, Светозар Милетић и Алекса Шантић, предузеће „Орис“ вршиће  у периоду од 16. до 20. јуна 2017. године. Третмани ће се вршити са земље, предвече, данима када буду повољни метеоролошки услови. За запрашивање ће се користити препарат који је штетан за пчеле, те се пчелари моле да изместе кошнице са локација на којима ће се вршити третмани. Мапе са локацијама  на којима се врше третмани налазе се на фејсбук и интернет страници предузећа „Орис“, на којима се могу пратити најаве и прецизни термини запрашивања. Информације се могу добити и путем телефона број: 025/515 50 55.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ

Сутра, 17. јуна 2017. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити), као и исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају, за месец мај 2017. године.

ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА У БЕЗДАНУ, ВИКЕНД ЗОНИ, КОЛУТУ, БАЧКОМ БРЕГУ И МОНОШТОРУ – ОД УТОРКА, 13. ЈУНА

Третмани против комараца, са земље и авио третмани, у Бачком Брегу, Бездану, Колуту, Бачком Моноштору, викенд зони и заштитној зони уз Дунав, вршиће се у периоду од 13. до 23. јуна 2017. године. Комарци ће бити запрашивани препаратима који су токсични за пчеле и чије дејство траје три дана, те се пчелари упозоравају да кошнице затворе или их удаље најмање пет километара од места на којима ће третмани бити изведени. Третмане спроводе предузећа „Орис“, „Циклонизација“ и Ветеринарска станица „Сомбор“. Тачно време третмана зависиће од временских услова, а додатне информације могу се добити путем телефона 025/515 5 055.

ТРЕТМАНИ СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА ОД 3. ДО 13. ЈУНА

У периоду од 3. до 13. јуна 2017. године у граду и сомборским селима биће вршени третмани сузбијања одраслих комараца. Третмани ће се вршити у предвечерје, када буду повољни метеоролошки услови. Према обавештењу предузећа „Орис“ сузбијање комараца вршиће се препаратом који је штетан за пчеле, те се пчелари упозоравају да изместе кошнице. Мапе са локацијама на којима се врше третмани доступни су на фб и интернет страници предузећа „Орис“, где се могу пратити прецизни термини радова. Потребне информације могу се добити и путем телефона број: 025/ 515 50 55. Послове на сузбијању комараца предузеће „Орис“ обавља у сарадњи са „Циклонизацијом“ доо и Ветеринарском станицом „Сомбор“.

У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

На шалтерима свих пошта у Србији, у суботу, 20. маја 2017. године почиње исплата дечијег и родитељског додатка за месец април 2017. године. Истог дана ће почети и исплата основних инвалидских примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за април 2017. године.

ДО 30. МАЈА ИЗМЕЊЕН РЕЖИМ САОБРАЋАЈА У ДЕЛУ УЛИЦЕ СИМЕ ШОЛАЈЕ

Радници ЈКП „Водоканал“ ће данас, 18. маја 2017. године, почети да поставља инсталације за канализацију отпадних вода у делу улице Симе Шолаје у Сомбору. За време постављања инсталација, у периоду од 18. до 30. маја 2017. године биће измењен режим саобраћаја и то у временском периоду од 7 до 15 часова. Саобраћај ће се у наведеном периоду одвијати према пројекту саобраћајне сигнализације који је урадио „ДП-ИНГ“ ДОО, Нови Бечеј. Извођач радова има обавезу да, по потреби, обезбеди присуство радника саобраћајне полиције и да предузима све потребне мере у циљу безбедног одвијања саобраћаја.

НАЈАВЉЕНА ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ

У петак, 19. маја 2017. године на шалтерима свих пошта у Србији почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за април 2017. године. Истог дана ће бити исплаћен и додатак за негу и помоћ другог лица, као и исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају за април 2017. године.

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ПОСЕБНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ

Национална служба за запошљавање је јуче, 15.05.2017. године, исплатила посебну новчану накнаду за април 2017. године, уплатом на текуће рачуне корисника код пословних банака.

ДО 31. ОКТОБРА ЗАБРАЊЕН САОБАЋАЈ У УЛИЦИ ТРГ ЦАРА ЛАЗАРА, У ДЕЛУ ОД ЊЕГОШЕВЕ УЛИЦЕ ДО ТРГА СВЕТОГ ТРОЈСТВА

Почели су радови на партерном уређењу простора између супермаркета „Макси“ и дечјег одељења Градске библиотеке „Карло Бијелицки“ у Сомбору. Радове финансира локална самоуправа, извођач је „Сомборелектро“ ДОО, а рок за завршетак је 31. октобар 2017. године. У истом периоду, до 31. октобра 2017. године, у улици Трг цара Лазара и то у делу од Његошеве улице до Трга Светог тројства, забрањен је саобраћај за сва возила, осим за возила грађевинске оперативе и возила за снабдевање пословних објеката који се налазе у том делу улице. Вредност радова, без ПДВ-а, износи нешто мање од пет милиона динара (4.995.784,49), а реч је од другој фази партерног уређења површине између „Максија“ и ГБ „Карло Бијелицки“.

У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

У петак, 21. априла 2017. године, на шалтерима Пошта Србије, почиње исплата дечијег и родитељског додатка за март 2017. године.

ТРЕТМАНИ КРПЕЉА ДО 30. МАЈА! ПЧЕЛАРИ, ЗАШТИТИТЕ ИЛИ ИЗМЕСТИТЕ КОШНИЦЕ

У периоду од 10. априла до 30. маја 2017. године вршиће се третмани сузбијања крпеља на зеленим површинама у граду и свим селима на територији Града Сомбора. Третман ће вршити предузеће „Орис“ доо  у сарадњи са „Ветеринарском станицом Сомбор“, препаратима који су штетни за пчеле, те се пчеларима препоручује да кошнице заштите или изместе. Третманима ће бити обухваћене зелене површине  унутар насељених места, паркови, игралишта, гробља, као и шеталишта и излетишта изван насеља. Прецизни термини и локације третмана могу се пратити на званичној интернет презентацији предузећа „Орис“ www.oris.rs, а информације се могу добити и путем телефона број: 025/ 15 50 55.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ТУЂЕ НЕГЕ

Исплата додатка за негу и помоћ другог лица за фебруар 2017. године, почеће сутра, 21. марта 2017. године. Сутра ће почети и исплата основних инвалидских примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за фебруар 2017. године.

У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

У суботу, 18. марта 2017. године на шалтерима свих пошта у Србији почиње исплата новчане социјалне помоћи, родитељског и дечијег додатка, као и исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају за фебруар 2017. године.

ДОЗВОЉЕНА ПЛОВИДБА НА ДУНАВУ ОД БЕЗДАНА ДО БЕОГРАДА

Јутрос је код Бездана измерен ниво Дунава од 84 cm, што је за 17 више него јуче. Ниво Дунава код Апатина данас је 152 cm, док је код Богојева измерен водостај од 131 cm, температура воде код Бездана је 1,9°C, што је око просечних вредности за ово доба године. Водостај Дунава је у порасту са тенденцијом мањег пораста наредна два дана, затим стагнација, а у суботу се код Бездана очекује ниво од 92 cm. Пловидба на Дунаву од Бездана до Београда поново је дозвољена јер су четири мађарска ледоломца успешно решили проблем са ледом, а укинута је и обустава пловидбе на Сави од Ушћа до 210.8 речних километара, саопштило је данас Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. На каналима хидро сиситема ДТД, због ледостаја, пловидба је обустављена од 6. јануара. Редовна одбрана од загушења ледом укинута је јутрос и на последњој деоници реке Тисе у горњем току, од државне границе до Бечеја, а након 30 дана, одбрана од леда више се не спроводи ни на једном војвођанском водотоку, саопштено је из "Вода Војводине". Мере редовне одбране од поплава уведене су 9. јануара на укупно 575 километара речног тока Дунава, Саве, Тисе, банатских водотока и на објектима Хидросистема ДТД и то је била једна од највећих одбрана од леда у последњих 50 година.

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања саопштило је да исплата дечијег и родитељског додатка за децембар месец 2016. године почиње данас, 20. јануара 2017. године.

ЛЕДОЛОМЦИ СКОРО ПРОБИЛИ ЛЕДЕНУ БАРИЈЕРУ

Јутрос је код Бездана измерен ниво Дунава од 95 cm, што је за 5 више него јуче. Ниво Дунава код Апатина данас је 212 cm, док је код Богојева измерен водостај од 280 cm, температура воде код Бездана је 0°C. Један од два ледоломца из Мађарске синоћ је стигао надомак краја ледене баријере дуге око 15 километара, a pрема подацима са терена остало је још око 400 метара ледених санти које би требало да буду пробијене у раним преподневним сатима. Овим међутим, посао није завршен, ледоломци су само направили узан пролаз кроз лед, како би могли почети узводно, контролисано и постепено уклањање леда.

ОБУСТАВЉЕНА ПЛОВИДБА НА ДУНАВУ ОД БЕЗДАНА ДО ПРАХОВА И НА КАНАЛУ ДТД

Због ниских температура, на територији целе Србије на снази је црвени метео аларм. Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре због леда и јаког ветра прогласило је обуставу пловидбе на Дунаву од Бездана до Прахова. Обустава важи за сва пловила, односно за теретне и путничке бродове и чамце, а биће на снази до даљег. На Тиси и на каналу Дунав - Тиса - Дунав, саобраћај обустављен пре три дана и та одлука је још на снази. Према подацима Републичког хидрометеоролошког завода, јутрос је код Бездана измерен ниво Дунава од -12 cm. Ниво Дунава код Апатина данас је 32 cm, док је код Богојева измерен водостај од 27 cm, температура воде код Бездана је 0,2°C, што је око просечних вредности за ово доба године. Површинска залеђеност Дунава код Бездана је око 50%. Водостај Дунава је у стагнацији са тенденцијом стагнације и мањег опадања наредна четири дана, а у среду се код Бездана очекује ниво од -24 cm.

У УТОРАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

У уторак, 20. децембра 2016. године, на шалтерима Пошта Србије, почиње исплата дечијег и родитељског додатка за новембар 2016. године.

 

Још чланака...

 1. "ВОДОКАНАЛ" ОЧИТАВА ВОДОМЕРЕ У СОМБОРУ И СЕЛИМА
 2. ОД ПОНЕДЕЉКА, ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА У ДЕЛУ НОВЕ СЕЛЕНЧЕ
 3. ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА И ТУЂЕ НЕГЕ
 4. ОД ДАНАС ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ ДУШАНА МУДРАКА
 5. У УТОРАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ
 6. У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ
 7. ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА
 8. ЗАБРАЊЕНА УПОТРЕБА ВОДЕ У ДОРСЛОВУ
 9. ОД ДАНАС ПРИВРЕМЕНО НЕ САОБРАЋАЈУ ДВА ВОЗА СОМБОР-ВРБАС
 10. ЗАПРАШИВАЊЕ ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА У ГРАДУ И СЕЛИМА
 11. РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У МЗ "ВЕНАЦ"
 12. У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ТУЂЕ НЕГЕ
 13. У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 14. ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ПРИВРЕМЕНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА
 15. ДОРОСЛОВО: ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ ИЗ БУНАРА Б – 1
 16. ДОРОСЛОВО: ВОДА ИЗ БУНАРА Б -7 МОЖЕ СЕ КОРИСТИТИ ЗА ПИЋЕ
 17. НАРЕДНИХ ДАНА ЛЕТЊЕ ТЕМПЕРАТУРЕ
 18. ПОЧИЊЕ ПОДЕЛА ЛАРВИЦИДА ЗА КОМАРЦЕ
 19. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ПРИВРЕМЕНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА
 20. НАСТАВЉА СЕ ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА КРПЕЉА
 21. ТРЕТМАНИ ПРОТИВ КРПЕЉА ОД 11. ДО 16. АПРИЛА 2016. ГОДИНЕ
 22. ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА НА СПОРОТЕКУЋИМ ВОДАМА – БАРАМА, КАНАЛИМА
 23. "МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ" И У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 24. У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛЕ, ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА И ДРУГИХ СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА
 25. БЛАГАЈНА ЈКП "ЧИСТОЋА" ОД ДАНАС НА НОВОЈ АДРЕСИ
 26. У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 27. "ВОДОКАНАЛ" ЗАВРЋЕ СЛАВИНЕ НЕРЕДОВНИМ ПЛАТИШАМА
 28. У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 29. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 30. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ
 31. СЕВЕРТРАНС ОТВАРА СВОЈЕ ПРОДАЈНО МЕСТО У АПАТИНУ
 32. ЗАБРАНА КОРИШЋЕЊА ВОДЕ ЗА ПИЋЕ У КЉАЈИЋЕВУ
 33. ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА СОМБОРА, У ПЕРИОДУ ОД 24. ЈУЛА ДО 8. АВГУСТА
 34. ЗА ВИКЕНД У ЦЕНТРУ ГРАДА ИЗМЕЊЕН РЕЖИМ САОБРАЋАЈА ЗБОГ "СОМБОРСКОГ КОТЛИЋА"
 35. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НАКНАДЕ ЗА РАД ХРАНИТЕЉА
 36. "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ" СПРЕМНЕ ЗА ОДБРАНУ ОД ПОПЛАВА
 37. ДО ПЕТКА, ПАРКИНГ КОД "РЕНЕСАНСЕ" ЗАТВОРЕН ЗБОГ РАДОВА
 38. ДЕПО СОМБОРСКОГ ПАРКИНГ СЕРВИСА НА ЛОКАЦИЈИ БИВШЕГ РЕМОНТА
 39. СУТРА СЕ ЗАВРШАВА СЕЗОНА КУПАЊА НА ЗАТВОРЕНОМ БАЗЕНУ У СОМБОРУ
 40. ЈКП "ВОДОКАНАЛ" - ПРИКЉУЧИВАЊЕ НА КАНАЛИЗАЦИЈУ У ПОЛА ЦЕНЕ И НА 6 РАТА
 41. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА
 42. "ВОДОКАНАЛ" ОД 15. АПРИЛА "ЗАВРЋЕ СЛАВИНЕ" НЕПЛАТИШАМА
 43. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 26.03.2015.
 44. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 24.03.2015.
 45. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 20.03.2015.
 46. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 19.03.2015.
 47. У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 48. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 18.03.2015.

Ко је на мрежи: 63 гостију и нема пријављених чланова