Сервис

НОЋАС У СОМБОРУ ДЕЖУРА I НАРОДНА АПОТЕКА

Ноћас је у Сомбору дежурна I Народна апотека, у улици Краља Петра I број 36. Телефон je 412 - 079. Централна апотека на Венцу војводе Радомира путника и апотека Булевар, на Првомајском булевару A-19 раде редовно, од 07:30 до 20:00 сати.

ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 21.11.2017.

Због планираних радова, сутра, 21. новембра 2017. године, од 9 до 12 сати струје неће имати потрошачи у улици Стефана Дечанског у Сомбору.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА 20.11.2017.

У Србији ће данас пре подне бити умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом, на планинама са слабим снегом, док се после подне очекује постепено разведравање, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Ујутро ће местимично бити слаб мраз и краткотрајна магла. У већем делу земље дуваће умерен до јак ветар који ће после подне бити у слабљењу. Најнижа температура биће од минус један до пет степени, а највиша дневна од пет до 10 степени. У већем делу Србије сутра ће бити умерено до потпуно облачно, само на северу и истоку местимично с кишом. У среду и четвртак у јутарњим сатима местимично слаб мраз и магла, током дана углавном сунчано, а затим од петка суво, са дневном температуром у порасту и у већини места од 12 до 17 степени.

У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

У суботу, 18. новембра 2017. године на шалтерима свих пошта у Србији почиње исплата новчане социјалне помоћи, родитељског и дечијег додатка, као и исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају за октобар 2017. године. Истог дана ће бити исплаћен и додатак за негу и помоћ другог лица, као и основна инвалидска примања војних инвалиднина и корисника породичне ивлиднине за претходни месец.

ОД СУТРА ЗАБРАЊЕН САОБРАЋАЈ НА РАСКРСНИЦИ КОД "ЕНМОНА"! РАДИ СЕ НОВИ КРУЖНИ ТОК

Због појачаног одржавања раскрснице на укрштању улица Венац војводе Степе Степановића – Венац војводе Живојина Мишића – 21. октобра – Београдска улица у Сомбору, у периоду од 26. октобра до 11. децембра 2017. године, биће забрањен саобраћај. За време извођења радова у улици Венац војводе Степе Степановића биће измештен аутобуски саобраћај, а теретни саобраћај ће се усмерити према алтернативним правцима. Транзитни саобраћај за тешка теретна возила из правца Суботице се усмерава на државни пут  IB број 12 и улицом Браће Миладинов до раскрснице за Чонопљу (до улице Милоша Обилића), а забрањен је улицом Венац војводе Живојина Мишића. За тешка теретна возила саобраћај је забрањен и улицом Гаковачки пут, односно Јосифа Маринковића. Из правца Кљајићева тешки теретни саобраћај се усмерава на државни пут IB број 15, односно на обилазницу око Сомбора и забрањен је улицом Филипа Кљајића. Из правца Чонопље тешки теретни саобраћај на раскрсници улице Милоша Обилића и Коњовићеве усмерава се (десно)  ка државном путу IB број 12. За време извођења радова у улицама Београдска и Бранка Радичевића (које су у редовном саобраћајном режиму једносмерне) одвијаће се двосмерни саобраћај. Трасу транзита за тешка теретна возила можете погледати ОВДЕ. Преусмеравање саобраћаја биће изведено према пројекту које је израдило предузеће за урбанизам, пројектовање и инжењеринг „ДП-инг“, Нови Бечеј. Радове на одржавању наведене раскрснице финансира локална самоуправа, а изводи суботичка компанија „Војпут“.

СУТРА ЋЕ БИТИ ЗАТВОРЕН ПУТ ОЏАЦИ – РАТКОВО

Државни пут II А реда Оџаци – Ратково у среду, 25. октобра 2017. године, у времену од 06.00 до 23.00  часова биће потпуно затворен за саобраћај. Саобраћај ће бити затворен због реконструкције пруге, наводи се у обавештењу београдског предузећа „Модел 5“. - „Државни  пут  II А реда, број 111  у зони путног прелаза  52+302 стационажне пруге Богојево – Оџаци, потпуно ће бити затворен за саобраћај ради неометаног извођења радова на реконструкцији пруге. Саобраћај се води преко насељених места Селенче и Дероње“, наводи се у оригиналном обавештењу фирме „Модел 5“ д.о.о., Београд.

ЗБОГ ИЗГРАДЊЕ ВРЕЛОВОДА, ДЕО ПАРКИНГ ПРОСТОРА У УЛИЦИ ГРУЈЕ ДЕДИЋА ВАН УПОТРЕБЕ

Почели су радови на изградњи вреловода у делу Блока 82,  односно улици Грује Дедића, у делу од улице Милете Протића до улице Проте Матеје Ненадовића. За време извођења радова ван употребе ће бити део паркинг простора са леве стране улице према улици Проте Матеје Ненадовића, јер траса вреловода пролази преко паркинг простора. На наведеном делу паркинга паркирање возила неће бити могуће. Дужина вреловода који се гради износи 185 метара, а радове изводи фирма „Петро-монт“ доо из Зрењанина. Рок за извођење радова је 30 радних дана.

У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

На шалтерима свих пошта у Србији, у суботу, 21. октобра 2017. године почиње исплата дечијег и родитељског додатка за месец септембар 2017. године.

ДАНАС ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА

Национална служба за запошљавање је саопштила да данас, 19. октобра 2017. године, преко Поштанске штедионице почиње исплата  редовне новчане накнаде незапосленим лицима за септембар 2017. године. Сутра, 20. октобра почиње исплата привремене новчане накнаде незапосленим лицима, која живе на и изван територије АП Косова и Метохије, за септембар 2017. године.

НАЈАВЉЕНА ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ

У четвртак, 19. октобра 2017. године на шалтерима свих пошта у Србији почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за септембар 2017. године. Истог дана ће бити исплаћен и додатак за негу и помоћ другог лица, као и исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају за септембар 2017. године.

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА

Национална служба за запошљавање саопштила је, да је данас 21. септембра 2017. године, преко Поштанске штедионице, почела исплата редовне новчане накнаде незапосленим лицима за август 2017. године, а сутра, 22.09.2017. године почиње исплата привремене новчане накнаде за август 2017. године, незапосленим лицима која живе на и изван територије АП Косова и Метохије.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ

Сутра, 19. септембра 2017. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити), за месец август 2017. године.

"ВОДОКАНАЛ" ПОЧЕО ПЛАНСКУ ЗАМЕНУ ВОДОМЕРА У СОМБОРУ

Радници ЈКП "Водоканал" Сомбор су јуче почели планску замену водомера у домаћинствима на територији града Сомбора. Замена водомера ће се вршити у наредне две недеље, радним данима од 8 до 20 часова, а у време трајања радова могући су краткотрајни прекиди у водоснабдевању потрошача. Из "Водоканала" апелују на власнике објеката да водомерне шахте очисте и да радницима овог предузећа омогуће приступ водомерима. Контакт телефон за додатне информације је 025/425-110.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НОВЧАНЕ НАКНАДЕ НЕЗАПОСЛЕНИМ ЛИЦИМА

Сутра, 22. августа 2017. године, преко Поштанске штедионице, почиње исплата редовне новчане накнаде незапосленим лицима за јул 2017. године. У среду, 23. августа ће почети исплата привремене новчане накнаде незапосленим лицима која живе на и изван територије АП Косово и Метохија, за август 2017. године.

У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

На шалтерима свих пошта у Србији, у петак, 18. августа 2017. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за јул 2017. године. Истог дана ће почети исплата родитељског и дечијег додатка и туђе неге за јул 2017. године, као и  новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају за претходни месец. У петак ће бити исплаћена и основна инвалидска примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за јул 2017. године.

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ПОСЕБНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ

Национална служба за запошљавање је јуче, 14.08.2017. године, исплатила посебну новчану накнаду за јул 2017. године, уплатом на текуће рачуне корисника код пословних банака.

ПРОДУЖЕН РОК ЗА РАДОВЕ НА КРУЖНОМ ТОКУ КОД БОЛНИЦЕ

Компанији „СОМБОРЕЛЕКТРО“ ДОО, која изводи радове на будућој раскрсници са кружним током на укрштању улица Војвођанске, Солунских бораца и Скопљанске улице, одобрено је продужење привременог техничког регулисања саобраћаја због обезбеђења зоне радова док трају радови на реконструкцији и партерном уређењу површина. Обзиром да радови нису завршени у предвиђеном року, решењем Одељења за комуналне послове одобрено је продужење рока за завршетак радова до 01. септембра 2017. године. Извођач радова је обавезан да постави адекватну саобраћајну сигнализацију и опрему према приложеном пројекту привремене саобраћајне сигнализације, и обезбеди место на коме се изводе радови и да исту одржава у прописаном стању током извођења радова. Подсећамо, радови на изградњи  кружне раскрснице улица – Војвођанска – Солунских бораца – Скопљанска, су почели у јуну месецу, а првобитни рок за завршетак послова био је 3. август 2017. године. Вредност инвестиције процењена је на 13.333.000, 00 динара, а као најповољнијем понуђачу, у заједничкој понуди, радови су додељени предузећу „Сомборелектро“ доо и суботичкој Компанији „Војпут“ а.д. Надзор врши ЈКП „Простор“. Дакле, возачима препоручујемо да избегавају деоницу око градилишта, пошто остаје на снази измена режима саобраћаја у овом делу града.

АВИО ТРЕТМАН КОМАРАЦА У СОМБОРУ - ПЧЕЛАРИ, ИЗМЕСТИТЕ КОШНИЦЕ!

Третмани против комараца из ваздуха на подручју Града Сомбора, у заштитним зонама насеља Бачки Брег, Колут, Бездан, Бачки Моноштор, и заштитне зоне око града Сомбора, биће изведени у периоду од 24. јула до 2. августа, саопштила је новосадска „Циклонизација“. Како се наводи, тачно време третмана зависиће од временских услова, а третирање ће бити изведено препаратима на бази ламбда-цихалотрина и делтаметрина. Упозоравају се пчелари да је препарат токсичан за пчеле, те да кошнице затворе или уклоне најмање пет километара од наведених места третирања. Дејство препарата траје три дана.

У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, објавило је да у четвртак, 20.07.2017. године, на шалтерима свих Пошта у Србији почиње исплата дечијег и родитељског додатка за месец јун 2017. године.

У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ

На шалтерима свих пошта у Србији, у среду, 19. јула 2017. године почиње исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити) за јун 2017. године, а истог дана ће се вршити и исплата новчане накнаде за рад хранитеља и накнаде за издржавање корисника на породичном смештају као и исплата додатка за негу и помоћ другог лица за јун 2017. године

ШТЕДИТЕ ВОДУ! ОТЕЖАНО ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ПОТРОШАЧА У СОМБОРУ

Из ЈКП "Водоканал" Сомбор обавештавају грађане да је због квара на далеководу дошло до прекида снабдевања електричном енергијом фабрике воде "Јарош". Фабрика воде тренутно ради помоћу дизел електроагрегата па се водоснабдевање потрошача одвија отежано, уз појаву смањеног притиска у водоводној мрежи и краткотрајних прекида водоснабдевања. Надлежни из "Водоканала" апелују на потрошаче да имају разумевања, да се у наредном периоду понашају у складу са тренутном ситуацијом и избегавају прекомерну потрошњу воде, односно да избегавају заливање башта, прање аутомобила и слично. У допису "Водоканала" стоји да тренутни режим снабдевања остаје на снази до санације квара на електричној мрежи. Контакт телефон за додатне информације је 025/425-110.

ОД 16. ДО 20 ЈУНА ТРЕТИРАЊЕ КОМАРАЦА У СТАНИШИЋУ, РИЂИЦИ, МИЛЕТИЋУ И ШАНТИЋУ

Третмане сузбијања одраслих комараца у селима: Станишић, Риђица, Светозар Милетић и Алекса Шантић, предузеће „Орис“ вршиће  у периоду од 16. до 20. јуна 2017. године. Третмани ће се вршити са земље, предвече, данима када буду повољни метеоролошки услови. За запрашивање ће се користити препарат који је штетан за пчеле, те се пчелари моле да изместе кошнице са локација на којима ће се вршити третмани. Мапе са локацијама  на којима се врше третмани налазе се на фејсбук и интернет страници предузећа „Орис“, на којима се могу пратити најаве и прецизни термини запрашивања. Информације се могу добити и путем телефона број: 025/515 50 55.

ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА У БЕЗДАНУ, ВИКЕНД ЗОНИ, КОЛУТУ, БАЧКОМ БРЕГУ И МОНОШТОРУ – ОД УТОРКА, 13. ЈУНА

Третмани против комараца, са земље и авио третмани, у Бачком Брегу, Бездану, Колуту, Бачком Моноштору, викенд зони и заштитној зони уз Дунав, вршиће се у периоду од 13. до 23. јуна 2017. године. Комарци ће бити запрашивани препаратима који су токсични за пчеле и чије дејство траје три дана, те се пчелари упозоравају да кошнице затворе или их удаље најмање пет километара од места на којима ће третмани бити изведени. Третмане спроводе предузећа „Орис“, „Циклонизација“ и Ветеринарска станица „Сомбор“. Тачно време третмана зависиће од временских услова, а додатне информације могу се добити путем телефона 025/515 5 055.

ДО 30. МАЈА ИЗМЕЊЕН РЕЖИМ САОБРАЋАЈА У ДЕЛУ УЛИЦЕ СИМЕ ШОЛАЈЕ

Радници ЈКП „Водоканал“ ће данас, 18. маја 2017. године, почети да поставља инсталације за канализацију отпадних вода у делу улице Симе Шолаје у Сомбору. За време постављања инсталација, у периоду од 18. до 30. маја 2017. године биће измењен режим саобраћаја и то у временском периоду од 7 до 15 часова. Саобраћај ће се у наведеном периоду одвијати према пројекту саобраћајне сигнализације који је урадио „ДП-ИНГ“ ДОО, Нови Бечеј. Извођач радова има обавезу да, по потреби, обезбеди присуство радника саобраћајне полиције и да предузима све потребне мере у циљу безбедног одвијања саобраћаја.

ДО 31. ОКТОБРА ЗАБРАЊЕН САОБАЋАЈ У УЛИЦИ ТРГ ЦАРА ЛАЗАРА, У ДЕЛУ ОД ЊЕГОШЕВЕ УЛИЦЕ ДО ТРГА СВЕТОГ ТРОЈСТВА

Почели су радови на партерном уређењу простора између супермаркета „Макси“ и дечјег одељења Градске библиотеке „Карло Бијелицки“ у Сомбору. Радове финансира локална самоуправа, извођач је „Сомборелектро“ ДОО, а рок за завршетак је 31. октобар 2017. године. У истом периоду, до 31. октобра 2017. године, у улици Трг цара Лазара и то у делу од Његошеве улице до Трга Светог тројства, забрањен је саобраћај за сва возила, осим за возила грађевинске оперативе и возила за снабдевање пословних објеката који се налазе у том делу улице. Вредност радова, без ПДВ-а, износи нешто мање од пет милиона динара (4.995.784,49), а реч је од другој фази партерног уређења површине између „Максија“ и ГБ „Карло Бијелицки“.

У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

У петак, 21. априла 2017. године, на шалтерима Пошта Србије, почиње исплата дечијег и родитељског додатка за март 2017. године.

ТРЕТМАНИ КРПЕЉА ДО 30. МАЈА! ПЧЕЛАРИ, ЗАШТИТИТЕ ИЛИ ИЗМЕСТИТЕ КОШНИЦЕ

У периоду од 10. априла до 30. маја 2017. године вршиће се третмани сузбијања крпеља на зеленим површинама у граду и свим селима на територији Града Сомбора. Третман ће вршити предузеће „Орис“ доо  у сарадњи са „Ветеринарском станицом Сомбор“, препаратима који су штетни за пчеле, те се пчеларима препоручује да кошнице заштите или изместе. Третманима ће бити обухваћене зелене површине  унутар насељених места, паркови, игралишта, гробља, као и шеталишта и излетишта изван насеља. Прецизни термини и локације третмана могу се пратити на званичној интернет презентацији предузећа „Орис“ www.oris.rs, а информације се могу добити и путем телефона број: 025/ 15 50 55.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ТУЂЕ НЕГЕ

Исплата додатка за негу и помоћ другог лица за фебруар 2017. године, почеће сутра, 21. марта 2017. године. Сутра ће почети и исплата основних инвалидских примања војних инвалида и корисника породичне инвалиднине за фебруар 2017. године.

ДОЗВОЉЕНА ПЛОВИДБА НА ДУНАВУ ОД БЕЗДАНА ДО БЕОГРАДА

Јутрос је код Бездана измерен ниво Дунава од 84 cm, што је за 17 више него јуче. Ниво Дунава код Апатина данас је 152 cm, док је код Богојева измерен водостај од 131 cm, температура воде код Бездана је 1,9°C, што је око просечних вредности за ово доба године. Водостај Дунава је у порасту са тенденцијом мањег пораста наредна два дана, затим стагнација, а у суботу се код Бездана очекује ниво од 92 cm. Пловидба на Дунаву од Бездана до Београда поново је дозвољена јер су четири мађарска ледоломца успешно решили проблем са ледом, а укинута је и обустава пловидбе на Сави од Ушћа до 210.8 речних километара, саопштило је данас Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. На каналима хидро сиситема ДТД, због ледостаја, пловидба је обустављена од 6. јануара. Редовна одбрана од загушења ледом укинута је јутрос и на последњој деоници реке Тисе у горњем току, од државне границе до Бечеја, а након 30 дана, одбрана од леда више се не спроводи ни на једном војвођанском водотоку, саопштено је из "Вода Војводине". Мере редовне одбране од поплава уведене су 9. јануара на укупно 575 километара речног тока Дунава, Саве, Тисе, банатских водотока и на објектима Хидросистема ДТД и то је била једна од највећих одбрана од леда у последњих 50 година.

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања саопштило је да исплата дечијег и родитељског додатка за децембар месец 2016. године почиње данас, 20. јануара 2017. године.

 

Још чланака...

 1. ЛЕДОЛОМЦИ СКОРО ПРОБИЛИ ЛЕДЕНУ БАРИЈЕРУ
 2. ОБУСТАВЉЕНА ПЛОВИДБА НА ДУНАВУ ОД БЕЗДАНА ДО ПРАХОВА И НА КАНАЛУ ДТД
 3. У УТОРАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА
 4. "ВОДОКАНАЛ" ОЧИТАВА ВОДОМЕРЕ У СОМБОРУ И СЕЛИМА
 5. ОД ПОНЕДЕЉКА, ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА У ДЕЛУ НОВЕ СЕЛЕНЧЕ
 6. ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА И ТУЂЕ НЕГЕ
 7. ОД ДАНАС ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ ДУШАНА МУДРАКА
 8. У УТОРАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ТУЂЕ НЕГЕ
 9. ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА
 10. ЗАБРАЊЕНА УПОТРЕБА ВОДЕ У ДОРСЛОВУ
 11. ОД ДАНАС ПРИВРЕМЕНО НЕ САОБРАЋАЈУ ДВА ВОЗА СОМБОР-ВРБАС
 12. ЗАПРАШИВАЊЕ ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА У ГРАДУ И СЕЛИМА
 13. РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У МЗ "ВЕНАЦ"
 14. У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ТУЂЕ НЕГЕ
 15. У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 16. ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ПРИВРЕМЕНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА
 17. ДОРОСЛОВО: ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ ИЗ БУНАРА Б – 1
 18. ДОРОСЛОВО: ВОДА ИЗ БУНАРА Б -7 МОЖЕ СЕ КОРИСТИТИ ЗА ПИЋЕ
 19. НАРЕДНИХ ДАНА ЛЕТЊЕ ТЕМПЕРАТУРЕ
 20. ПОЧИЊЕ ПОДЕЛА ЛАРВИЦИДА ЗА КОМАРЦЕ
 21. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ПРИВРЕМЕНЕ НОВЧАНЕ НАКНАДЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА
 22. НАСТАВЉА СЕ ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА КРПЕЉА
 23. ТРЕТМАНИ ПРОТИВ КРПЕЉА ОД 11. ДО 16. АПРИЛА 2016. ГОДИНЕ
 24. ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА НА СПОРОТЕКУЋИМ ВОДАМА – БАРАМА, КАНАЛИМА
 25. "МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ" И У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 26. У СРЕДУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛЕ, ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА И ДРУГИХ СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА
 27. БЛАГАЈНА ЈКП "ЧИСТОЋА" ОД ДАНАС НА НОВОЈ АДРЕСИ
 28. У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 29. "ВОДОКАНАЛ" ЗАВРЋЕ СЛАВИНЕ НЕРЕДОВНИМ ПЛАТИШАМА
 30. У СУБОТУ ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 31. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ И ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА
 32. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ
 33. СЕВЕРТРАНС ОТВАРА СВОЈЕ ПРОДАЈНО МЕСТО У АПАТИНУ
 34. ЗАБРАНА КОРИШЋЕЊА ВОДЕ ЗА ПИЋЕ У КЉАЈИЋЕВУ
 35. ТРЕТМАНИ КОМАРАЦА НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА СОМБОРА, У ПЕРИОДУ ОД 24. ЈУЛА ДО 8. АВГУСТА
 36. ЗА ВИКЕНД У ЦЕНТРУ ГРАДА ИЗМЕЊЕН РЕЖИМ САОБРАЋАЈА ЗБОГ "СОМБОРСКОГ КОТЛИЋА"
 37. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА НАКНАДЕ ЗА РАД ХРАНИТЕЉА
 38. "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ" СПРЕМНЕ ЗА ОДБРАНУ ОД ПОПЛАВА
 39. ДО ПЕТКА, ПАРКИНГ КОД "РЕНЕСАНСЕ" ЗАТВОРЕН ЗБОГ РАДОВА
 40. ДЕПО СОМБОРСКОГ ПАРКИНГ СЕРВИСА НА ЛОКАЦИЈИ БИВШЕГ РЕМОНТА
 41. СУТРА СЕ ЗАВРШАВА СЕЗОНА КУПАЊА НА ЗАТВОРЕНОМ БАЗЕНУ У СОМБОРУ
 42. ЈКП "ВОДОКАНАЛ" - ПРИКЉУЧИВАЊЕ НА КАНАЛИЗАЦИЈУ У ПОЛА ЦЕНЕ И НА 6 РАТА
 43. СУТРА ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ДЕЧИЈЕГ И РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА
 44. "ВОДОКАНАЛ" ОД 15. АПРИЛА "ЗАВРЋЕ СЛАВИНЕ" НЕПЛАТИШАМА
 45. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 26.03.2015.
 46. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 24.03.2015.
 47. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 20.03.2015.
 48. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 19.03.2015.
 49. У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 50. ПЛАНИРАНА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У СОМБОРУ ЗА 18.03.2015.

Ко је на мрежи: 73 гостију и нема пријављених чланова