АНЂЕЛА ГРАОВАЦ, МИС ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА
АНЂЕЛА ГРАОВАЦ, МИС ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА

Први избор за Мис Западнобачког округа одржан је јуче, 23.06.2019. године у сали „Cristal Lux“ у Сомбору. Догађај је организовала Модна агенција „Angels Models“ из Сомбора, под лиценцом „Miss Serbia“, уз подршку Града Сомбора.

Ово је био први избор за мис у Сомбору после више од једне деценије. Учествовало је 13 девојака из Западнобачког округа, а победница је Анђела Граовац, ученица средње медицинске школе у Сомбору која се директно пласирала на такмичење за избор за Мис Србије.

  • Осећам се предивно, јако сам узбуђена и могу рећи да сам очекивала победу зато што сам доста радила на себи. Планирам да наставим да се бавим моделингом и да упишем факултет, рекла је Анђела.

За прву пратиљу изабрана је Милица Рац, друга пратиља је Николина Цупаћ, титулу Мис фотогеничности понела је Наталија Чонић док је Мис Шарма Милана Чепрња.

У жирију који је одлучивао о најлепшој девојци били су Џоана Попић – директорка „Хемофарма“, Драгана Митровић – власница салона „Драганин кутак“, Нађа Тајић – мис туризма, Дејан Тепавац – директор „Тепкос“ доо, певач Александар Гуте Маринковић и Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

  • Посебно ми је драго што су лепота и младост вечерас у фокусу, али још драже ми је што ће ове особине бити награђене оним што је битно за образовање ових девојака, а то је стипендија за победницу. Склоп лепоте, знања и образовања носи једну посебну харизму која сваком гарантује успех, због тога заиста велика захвалност организатору, у нади да ће истрајати и убудуће препознавати Сомбор као место лепоте, поручила је овом приликом Душанка Голубовић.
 

Оставите одговор

Close Menu