ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О БОРАВИШНОЈ ТАКСИ
ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О БОРАВИШНОЈ ТАКСИ

Одељење за привреду, туризам и локални економски развој Градске управе града Сомбора објавило је позив на јавну расправу о нацрту Одлуке о боравишној такси.

Одлука о боравишној такси доноси се како би се ускладили прописи са одредбама новог Закона о угоститељству. По новом Закону о угоститељству физичка лица као обвезници плаћају боравишну таксу паушално на годишњем нивоу, а правна лица плаћају боравишну таксу на досадашњи начин. Висину годишњег износа боравишне таксе утврђује надлежно Одељење.

Јавна расправа траје до 06.09.2019. године. Грађани могу да доставе предлоге, сугестије и коментаре у писаном облику на адресу: Одељење за привреду, туризам и локални економски развој Градске управе града Сомбора, Трг цара Уроша бр.1, 25000 Сомбор, или у електронском облику на следећи мејл: ikamerer@sombor.rs, најкасније до 30.08.2019. године. У петак, 06.09.2019. године од 10 до 11 часова, у соби 108 зграде Жупаније у Сомбору, Трг цара Уроша бр.1 биће одржана јавна презентација нацрта Одлуке о боравишној такси.

Јавни позив на јавну расправу и нацрт Одлуке о боравишној такси погледајте овде.

 
Close Menu