КЛУБ НА КУБ ОРГАНИЗУЈЕ РАДИОНИЦУ „ЕФЕКТОЛОГИЈА – БЕБЕ НА ТРЕНИНГУ“
КЛУБ НА КУБ ОРГАНИЗУЈЕ РАДИОНИЦУ „ЕФЕКТОЛОГИЈА – БЕБЕ НА ТРЕНИНГУ“

Удружење “Клуб на куб” у суботу, 5. октобра организује радионицу ,,Ефектологија – бебе на тренингу“ намењену деци узраста од 3 до 15 месеци. Тема радионице је “Ефектолошка подршка раном развоју. Развој свих аспеката психомоторике уз поштовање индивидуалних карактеристика детета”. Значај радионице огледа се у томе што родитељи добијају информацију о јаким странама код њихове деце, као и савет и вежбе које могу да примењују у свакодневним активностима. Деца која су укључена у стимулацију раног развоја брже савладавају развојне лествице и вештине!

Радионицу води дипл. дефектолог рехабилитатор-соматопед и искуствени терапеут Борис Живков из Удружење за ефектолошку подршку и едукацију Тедеф из Суботице, који је у сарадњи са “Клубом на куб” у марту у Сомбору одржао предавање на тему ,,Моторичке игре за успешан развој ваше деце“. Радионица ће трајати сат времена. Максималан број учесника по радионици је десет (уколико су деца различитог узраста деле се у две групе од 3. до 7. месеца и од 8. до 15. месеци). Планирано је да радионица почне у 17 односно 18 часова у пријатном, безбедном простору “Fit life Vesna” (Банатска 27). Цена по детету је 500 динара.

Број места је ограничен. Пријаве су могуће до 3. октобра или до попуне планираног броја места путем мејла cclubnakub@gmail.com

 

Оставите одговор

Close Menu