„КЛУБ НА КУБ“ ПРОСЛАВИО ПРВИ РОЂЕНДАН! КЛУПА ЗА ДОЈЕЊЕ ПОСТАВЉЕНА У ПАРКУ ХЕРОЈА
„КЛУБ НА КУБ“ ПРОСЛАВИО ПРВИ РОЂЕНДАН! КЛУПА ЗА ДОЈЕЊЕ ПОСТАВЉЕНА У ПАРКУ ХЕРОЈА

Удружење „Клуб на куб“ прославило је ове седмице први рођендан, а тим поводом у Парку хероја код омиљеног дечјег градског игралишта постављена је клупа за дојење, место на ком маме могу да нахране и пресвуку своје бебе. Ташана Томић, једна од оснивача „Клуба на куб“, захвалила се свима који су помогли да клупа буде постављена и нагласила да маме треба да доје на сваком месту и у било које време, без устручавања, а клупа је само симбол који треба да нас подсети на чињеницу да је дојење дар од природе и највећа срећа за сваку мајку и дете.

  • Од самог оснивања „Клуб на куб“ је имао идеју да свом граду и мајкама у њему донесе клупу за дојење. Од идеје па до реализације прошло је годину дана и сада са пуним срцем можемо рећи да смо успели, сви заједно, заједничким снагама, чинећи нешто лепо за своју заједницу.
    Данас је сомборски Парк хероја добио прелепу клупу као продршку дојењу на јавном месту и надамо се да ће је многе мајке користити – истакла је Ташана Томић. Први рођендан „Клуб на куб“ обележио је и предавањем о дојењу у сомборском Дому ученика, као и малом забавом за све чланове и пријатеље клуба.
 
Close Menu