ЛУКА, ТЕОДОРА И НИКОЛИНА ПРЕДСТАВЉАЈУ СОМБОР НА ОВОГОДИШЊЕМ ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“
ЛУКА, ТЕОДОРА И НИКОЛИНА ПРЕДСТАВЉАЈУ СОМБОР НА ОВОГОДИШЊЕМ ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

Заменик градоначелнице Сомбора, Антонио Ратковић и члан Градског већа за област културе и образовања Немања Сарач у среду, 3. јуна су организовали пријем за овогодишње представнике нашег града на дечијем музичком фестивалу „Србија у ритму Европе“.

Сомбор ће на фестивалу који се ове године одржава у Врању, представљати Лука Шкибола, уз плесну пратњу Теодоре Бијелић и Николине Миловановић.

  • Дугујемо велику захвалност Луки, Теодори и Николини што ће представљати наш град на фестивалу „Србија у ритму Европе“. Сомбор је 2016. победио на овом такмичењу у Ћуприји, тако да смо 2017. године имали ту част да будемо домаћини овог највећег дечјег музичког такмичења у Србији, рекао је заменик градоначелнице Антонио Ратковић.

Лука Шкибола певаће песму Џона Лудвика, који је представљао Краљевину Шведску на Евровизијском такмичењу.

  • Част нам је и задовољство што смо изабрани да представљамо Сомбор на овој манифестацији коју директно преноси Прва српска телевизија. Ово је једно од највећих такмичења овог типа у Европи, а Краљевина Шведска и песма Џона Лудвика ће нас сигурно довести до високог пласмана, па можда чак и победе. Позивамо све Сомборце да гласају за нас, истакао је Лука.

Заменик градоначелнице је изразио наду да ће Сомбор ове године остварити добар резултат у овом такмичењу. Ратковић је поручио нашим представницима да је најбитније да уживају у свему томе, пожелевши им пуно среће у такмичењу.

 
Close Menu