ОДРЖАНА 170. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
ОДРЖАНА 170. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА

Градско веће Града Сомбора одржало је 170. седницу у понедељак, 26. августа 2019. године. Седницом је председавала градоначелница Душанка Голубовић.

Већници су усвојили 12 тачака дневног реда, међу којима је и Предлог за именовање Комисије за избор банака за краткорочно кредитирање привредних субјеката и предузетника.

Закључком Градског већа града Сомбора са 167. седнице одржане дана 22. јула 2019. године одобрено је расписивање Јавног позива града Сомбора банкама заинтересованим за краткорочно кредитирање привредних субјеката („микро“ и „мала“ правна лица) и предузетника са седиштем на територији Града Сомбора уз учешће локалне самоуправе у финансирању камате на кредите у износу до 1.000.000,00 динара предвиђено буџетом Града Сомбора за 2019. годину.

Град Сомбор је дана 02.08.2019. године расписао Јавни позив банкама заинтересованим за краткорочно кредитирање привредних субјеката („микро“ и „мала“ правна лица) и предузетника са седиштем на територији града Сомбора уз учешће локалне самоуправе у финансирању камате на кредите.

По истеку јавног позива за подношење понуда од стране заинтересованих банака, Град Сомбор врши избор банака путем Комисије за избор банака. Иста комисија ће заједно са изабраним банкама вршити и коначан избор привредних субјеката и предузетника којима би се одобрило кредитирање.

 

Оставите одговор

Close Menu