ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА „БЛОГ ТИ ПОМОГАО“
ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА „БЛОГ ТИ ПОМОГАО“

У Свечаној сали Жупаније, унедељу, 19. маја промовисана је друга књига Душка Секулића под називом „Блог ти помогао“, сачињена од прича објављених у претходне две године.

О књизи су говорили Наташа Туркић, директорица Градске библиотеке, др Миливоје Млађеновић, писац и редитељ (рецензент књиге) и аутор. Приче је читао глумац Саша Торлаковић, а модераторка промоције је била Тамара Стојковић, новинарка.

  • У овој књизи су приче које сам хронолошки стварао, понукан догађајима у Сомбору. Неки од тих догађаја сам употпунио маштом како бих их украсио, али и како бих натерао своје неистомишљенике да о овим причама размишљају и да у њима траже скривене поруке, казао је аутор.

Своју прву књигу кратких прича „Блогов колац“ Душко Секулић објавио је 2017. године, а две године касније из штампе је изашла и друга књига “Блог ти помогао”, обе у издању Градске библиотеке „Карло Бијелицки“.

  • Блогосфера све брже и брже захвата све сфере друштва. Појава искрених, а само понекад и фиктивних исповедних записа Душка Секулића које понекад гађају у срж друштвеног проблема, а понекад ударају у читаочев емоционални склоп, јесте драгоцена појава, зато што имају за циљ да смање количину отрова и злобе међу људима, написао је, осим осталог у рецензији др Миливоје Млађеновић.

Душко П. Секулић (Сомбор, 1977) основну школу је завршио у селу Алекса Шантић, а средњу медицинску у Сомбору. Победник је једног од циклуса телевизијског квиза „ТВ Слагалица“. Ожењен је, и отац је двоје деце.

 

Оставите одговор

Close Menu