ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ЕВИДЕНТИРАНО ШЕСТ САОБРАЋАЈКИ, СЕДАМ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ЕВИДЕНТИРАНО ШЕСТ САОБРАЋАЈКИ, СЕДАМ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ

У периоду од 11. до 17. новембра 2019. године на подручју Полицијске управе Сомбор евидентирано је дванаест саобраћајних незгода у којима су две особе задобиле тешке и шест особа лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је тринаест возача.

На територији града Сомбора евидентирано је шест саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила тешке и три особе лаке телесне. Због вожње под дејством алкохола задржано је седам возача.

На подручју општине Апатин евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој је једна особа задобила лаке телесне повреде. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.

На подручју општине Оџаци евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.

У општини Кула евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке и једна особа лаке телесне повреде. Четири возача су задржана због вожње под дејством алкохола.

Најчешћи узрок саобраћајних незгода je неприлагођена брзина и неуступање права првенства пролаза.

У поменутом периоду написано је 50 захтева за покретање прекршајног поступка и издата 652 прекршајна налога.

 

Оставите одговор

Close Menu