РЕКОНСТРУИСАНИ ДЕО СТАПАРСКОГ ПУТА ОТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ
РЕКОНСТРУИСАНИ ДЕО СТАПАРСКОГ ПУТА ОТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ

Завршени су радови на реконструкцији дела Стапарског пута у Сомбору, од семафора на Првомајсом булевару до семафора код обилазнице према Апатину и Кљајићеву (поред бувљака) и ова деоница дужине 800 метара данас је поново отворена за саобраћај.

Радови су трајали недељу дана и подразумевали су гребање старог асфалта, нивелацију шахтова, поклопаца и сливних решетки, као и пресвлачење коловоза завршним слојем асфалта.

Ово једна од најфреквентнијих саобраћајница у граду па је изузетно важно што су радови, укључујући и обележавање хоризонталне сигнализације, завршени у року од седам дана.

Рехабилитовану деоницу Стапарског пута данас је отворила Душанка Голубовић, градоначелница Града Сомбора у присуству свог заменика Антониа Ратковића, Мирослава Ковачића, члана градског већа за област комуналне делатности и инвестиције и Горана Нонковића, в.д. директора ЈКП „Простор“ Сомбор.

Радове је изводила компанија „Војпут“ доо из Суботице, а стручно технички надзор су вршили стручњаци ЈКП „Простор“ Сомбор, испред Управљач пута.

 

Оставите одговор

Close Menu