САВЕТУ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ПРЕДСТАВЉЕНО ИДЕЈНО РЕШЕЊЕ НОВОГ КРУЖНОГ ТОКА У СОМБОРУ
САВЕТУ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ПРЕДСТАВЉЕНО ИДЕЈНО РЕШЕЊЕ НОВОГ КРУЖНОГ ТОКА У СОМБОРУ

Друга седница Савета за безбедност саобраћаја (Савет) града Сомбора одржана је у среду, 8. маја 2019. године. Седницу је водио председавајући Савета, заменик градоначелнице Антонио Ратковић.

Чланови су усвојили наставак реализације Плана активности Савета за безбедност саобраћаја у 2019. години. Према овом Плану, предвиђене су пропагандне активности, биће настављене акције поделе светлосних сетова и ауто седишта за децу, опремање дечијих вртића, програми с матурантима, а у току су израде елабората за видеонадзор и бициклистичке стазе за град Сомбор.

На дневном реду седнице Савета за безбедност саобраћаја представљено је и Идејно решење кружног тока улице Арсенија Чарнојевића, Венац војводе Петра Бојовића и Венац војводе Степе Степановића.

Чланови Савета указали су и дискутовали о неколико места у граду и насељеним местима где постоје одређени проблеми у функционисању саобраћаја, са намером да се нађу и спроведу квалитетна решења за та места како би се постигла безбедност свих учесника у саобраћају.

 

Оставите одговор

Close Menu