СЕДАМНАЕСТ МЕДАЉА ЗА „СОМБОРАЦ“ У БУДИСАВИ
СЕДАМНАЕСТ МЕДАЉА ЗА „СОМБОРАЦ“ У БУДИСАВИ

Најмлађа такмичарска група карате клуба „Сомборац“ учествовала је протеклог викенда на међународном карате турниру „Пантер опен 2019.“ који је одржан у Будисави. Турнир су организовали Карате клуб „Пантер 2011“ и Карате савез Војводине а учествовало 363 такмичара из 29 клубова из Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине. „Сомборац“ је на овом такмичењу освојио 17 медаља и то: 6 златних, 6 сребрних и 5 бронзаних.

Златне медаље у појединачном ката надметању освојили су: Милана Бакић, Ђорђе Христов, Кристина Косановић и Аљоша Милисављевић. У екипној конкуренцији златне медаље освојили су пионирски тимови- мушки ката тим у саставу: Никола Чавић, Аљоша Милисављевић и Ђорђе Христов, као и женски ката тим у саставу: Јана Мијатовић, Тара Јурић и Лана Кризманић. Сребрне медаље освојили су : Милица Галовић, Вељко Галовић, Никола Чавић, Борис Сењавин, Георгије Тривуновић, као и мешовити ката тим полетараца у саставу: Милица Галовић, Аљоша и Александар Стојаков. Бронзане медаље освојили су: Аљоша Стојаков , Кристина Косановић, Јана Мијатовић , Тара Јурић и Лана Кризманић.

Посебне учесничке похвалнице и медаље добили су најмлађи такмичари ‘’Сомборца’’: Филип Кризманић, Михаило Глигоревић и Александар Стојаков.

 

Оставите одговор

Close Menu