СОМБОР ДОБИО ДВА САМОУСЛУЖНА СЕРВИСА ЗА БИЦИКЛЕ
СОМБОР ДОБИО ДВА САМОУСЛУЖНА СЕРВИСА ЗА БИЦИКЛЕ

Након поставке „Баланс+“ самоуслужних сервиса за бицикле у градовима широм Србије, попут Београда, Новог Сада и Крушевца, компанија „Имлек“ наставила је ову друштвено одговорну акцију поставком самоуслужних сервиса на две локације у Сомбору, граду у којем је бицикл омиљено превозно средство међу становницима.

Сомборци ће од сада имати могућност да на две локације у граду провере исправност свог бицикла, отклоне евентуалне кварове и напумпају гуме. Самоуслужни сервиси за бицикле су постављени на Тргу Светог Тројства и у Улици Степе Степановића код Главне поште. У складу са вредностима које негује бренд „Баланс+“, ова акција има за циљ да подстакне становнике Сомбора на бављење физичком активношћу, праћену избалансираном и разноврсном исхраном.

  • Као град у којем је живот без бицикла готово незамислив, Сомбор представља логичан след наше друштвено одговорне акцијеу оквиру које постављамо самоуслужне „Баланс+“ станице за бицикле широм Србије. Поред физичке активности, избалансирана исхрана је веома важна за све људе који воде рачуна о здравом начину живота, због чега „Баланс+“ јогурт представља идеалан избор. Наша компанија ће у циљу промоције здравих животних навика акцију наставити да спроводи и у другим градовима у Србији, изјавила је Марија Маловић, регионални менаџер за односе с јавношћу компаније „Имлек“.
 

Оставите одговор

Close Menu