СОМБОРСКИ БАЗЕН ПОЧИЊЕ СА РАДОМ! СУТРА БЕСПЛАТАН УЛАЗ
СОМБОРСКИ БАЗЕН ПОЧИЊЕ СА РАДОМ! СУТРА БЕСПЛАТАН УЛАЗ

Из Спортског центра „Соко“ Сомбор су најавили да ће Отворени базен у Градској хали„Мостонга“ почети са радом сутра, 18. јуна 2019. године. Првог радног дана, улаз ће већ по традицији бити бесплатан, а цене улазница су остале исте као и прошле године. Деца (до 14 година), средњошколци, студенти (уз индекс) и пензионери (уз одговарајући документ) плаћају 100 динара, одрасли без повластица 200 динара, а за децу до пет година улаз је бесплатан. Сет од десет улазница за децу, средњошколце, студенте (уз индекс) и пензионере (уз одговарајући документ) кошта 800 динара, а за одрасле 1.600 динара. За куповину 10 сет улазница, један се добија гратис. Цена лежаљки за изнајмљивање је 100 динара, а радно време базена је сваког дана од 09 до 20 сати.

У припремном периоду уређен је паркинг простор на улазу у базен, насипањем и уградњом туцаника и ивичњака. Испред базена су посађене саднице јавора, замењен је део заштитне ограде а офарбане су и све металне и дрвене површине. На свим објектима унутар Отвореног базена замењени су кровови, као и кров терасе бифеа. Због велике потражње претходне сезоне, набављен је нови контигент лежаљки, а обогаћена је понуда хране и пића.

За рад спасилачке службе набављена је сва неопходна опрема коју чине спасилачке бове, спиналне даске и ужад за спасавање, а комплетно спасилачко особље је прошло обуку спасавања на води у складу са новим Законом. Сви спасиоци су опремљени новим униформама.

Уведен је нови систем наплате улазница ради повећавања безбедности корисника.

Градско купалиште „Штранд“ почело је са радом још 1. маја, а наплата улазница почела је у суботу, 15. јуна.

 

Оставите одговор

Close Menu