СОМБОРСКИ СТУДЕНТИ И СРЕДЊОШКОЛЦИ МАСОВНО ПОДРЖАЛИ ОМЛАДИНСКУ АКЦИЈУ ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ
СОМБОРСКИ СТУДЕНТИ И СРЕДЊОШКОЛЦИ МАСОВНО ПОДРЖАЛИ ОМЛАДИНСКУ АКЦИЈУ ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

Велики број ученика сомборских средњиш школа одазвао се Омладинској акцији добровољног давања крви која је одржана јуче у просторијама Црвеног крста Сомбор. Драгоцену течност су поред сомборских средњошколаца, дали и студенти Педагошког факултета.

Друга овонедељна акција добровољног давања крви у којој могу да учествују сви здрави пунолетни грађани до навршених 65 година живота, биће одржана сутра, 17.10.2019. године, од 09 до 13 часова у сомборском Црвеном крсту.

Имајући у виду да Завод за трансфузију крви Војводине тренутно располаже смањеним залихама свих крвних група, организатори позивају све наше суграђане да се одазову у што већем броју и подрже акцију, како би се залихе крви што пре стабилизовале.

Подршку акцијама добровољног давања крви дао је и Спортски центар “Соко“. Свака особа која до краја календарске године први пут буде добровољни давалац крви, добиће пет бесплатних улазница за затворени Градски базен „Мостонга“. Такође, све особе које су у претходних годину дана најмање једном дали крв, могу да купе један сет од десет улазница за затворени Градски базен са 50% попуста, односно по цени 800 динара (редовна цена је 1600,00 динара). Ова акција почела је јуче на Омладинској акцији добровољног давања крви, на којој је подељено 76 сетова по пет бесплатних улазница.

 

Оставите одговор

Close Menu