СУТРА КРЕЋЕ ЖЕЛЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ! САОБРАЋАЈУ ПОЛАСЦИ ИЗ СОМБОРА ЗА НОВИ САД И СУБОТИЦУ
СУТРА КРЕЋЕ ЖЕЛЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ! САОБРАЋАЈУ ПОЛАСЦИ ИЗ СОМБОРА ЗА НОВИ САД И СУБОТИЦУ

Компанија „Србија Воз“ а.д. на основу Одлуке Владе Републике Србије од сутра постепено уводи поласке возова за превоз путника у унутрашњем саобраћају.

Према привременом реду вожње који ће се спроводити од сутра, возови у Сомбору ће саобраћати према следећем распореду:

Нови Сад-Сомбор-Суботица саобраћаће из Новог Сада за Сомбор у 07:15 часова и до Суботице у 10:10 часова. Воз из Суботице за Сомбор полази у 07:30 и у 14:40 часова, као и из Сомбора за Суботицу у 09:55 часова и из Сомбора за Нови Сад у 07:16 и у 10:20 часова.

Возови на релацији Нови Сад-Врбас-Сомбор, саобраћаће из Новог Сада за Сомбор у 08:07 и у 14:00 часова, а из Сомбора за Нови Сад у 07:28 и у 11:00 часова.

Путници су дужни да приликом путовања, а у циљу спречавања ширења заразне болести COVID-19, обавезно користе заштитна средства маске и рукавице, држе безбедну дистанцу и прате упутства кондуктера и обележја у и на возу. „Предузеће „Србија Воз“ а.д. предузело је прописане мере заштите путника и возопратног особља. Обављена су додатна чишћења возова, што подразумева дезинфекцију подова, стаклених и металних површина, као и свих осталих површина са којима путници долазе у контакт приликом путовања“, стоји у саопштењу овог предузећа.

Радно време благајне у Сомбору је од 06,30 до 17 часова.

 
Close Menu