ТРАДИЦИОНАЛНОМ „МУЗИКОМ НА ТОЧКОВИМА“ И ЗАБАВОМ НА КАНАЛУ, У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН МЛАДИХ
ТРАДИЦИОНАЛНОМ „МУЗИКОМ НА ТОЧКОВИМА“ И ЗАБАВОМ НА КАНАЛУ, У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН МЛАДИХ

У оквиру манифестације “Сомборско лето за младе 2019”, догађајем “Музика на точковима” у Сомбору је обележен 12. август, Међународни дан младих. На покретној бини/камиону, наступио је Милан Мика Аћимовић ака: DJ KAWIAR MANGUEIRA.

Поворка већином младих људи који су се кретали пешке, на бициклима, ролерима, тротинетима, скејтовима и другим превозним средствима пратила је озвучени камион уобичајеном рутом улицама Сомбора, уз пратњу припадника саобраћајне полиције. Камион и поворка младих пошла је испред Жупаније, а свој дефиле је завршила на „Ћелавом тргу“.

Након тога, прослава Дана младих настављена је бесплатном забавом у Гарден Бару, где су уз присуство великог броја младих, наступили DJ Looda Sosa, Sajsi MC и Руски Лекари.

Организатори овогодишње манифестације били су Сомборски омладински Боом и Сомборски едукативни центар, уз финансијску подршку Града Сомбора и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину АП Војводине. Додатну подршку манифестацији пружили су Колпинг друштво Србије и ЈКП “Водоканал” Сомбор.

 

Оставите одговор

Close Menu