У ТОКУ ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ТАКСИ ПРЕВОЗУ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА
У ТОКУ ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ТАКСИ ПРЕВОЗУ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА

Одељење за комуналне делaтности, имовинско-правне и стамбене послове Градске управе Града Сомбора организује јавну расправу о нацрту Одлуке о такси превозу на територији Града Сомбора. Према овом нацрту Одлуке дефинишу се начин и потребни услови за обављање такси превоза, поступци за издавање решења о одобравању такси превоза, такси исправе и ознаке, такси стајалишта, цена за обављање такси превоза, лимо сервис, надзор над спровођењем одлуке и казнене одредбе.

Јавна расправа траје од 03.09.2019. до 18.09.2019. године, након чега ће надлежно одељење одржати јавну презентацију, 18.09.2019. године од 10 до 11 часова у соби 142 зграде Жупаније, Трг Цара Уроша број 1.

Сви заинтересовани грађани своје предлоге и коментаре за нацрт Одлуке о такси превозу на територији Града Сомбора могу да доставе у писаном облику на адресу: Одељење за комуналне делaтности, имовинско-правне и стамбене послове Градске управе Града Сомбора, Трг Цара Уроша број 1, 25000 Сомбор, или у електронском облику на jsolar@sombor.rs закључно са 17.09.2019. године.

Оригинални јавни позив на јавну расправу и нацрт Одлуке о такси превозу на територији Града Сомбора можете да погледате овде.

 

Оставите одговор

Close Menu