У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ОБУКЕ „Пут до успешног предузетника“
У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ОБУКЕ „Пут до успешног предузетника“

Национална служба за запошљавање Филијала Сомбор ће у наредном периоду организовати две обуке под називом „Пут до успешног предузетника“. Циљ обука је да се незапосленим лицима олакша покретање сопственог посла, односно, стицање неопходних знања и вештина како би своје послове идеје претворили у конкретне иницијативе.

Током дводневних обука полазници ће се упознати са Јавним позивима за самозапошљавање, поступком регистрације радње или предузећа, начином конкурисања за бесповратна средства, основама предузетништва, правним аспектом бизниса, пореском политиком, израдом бизнис плана и другим битним информацијама које су од значаја за израду пословне стратегије и стварања услова за пословну одрживост.

Прва обука ће се одржати у Кули, 27. и 28. јуна 2019. године, у Сали општине, Лењинова број 11, од 9 часова, а друга обука је у Сомбору 04. и 05. јула 2019. године у сали Националне службе за запошљавање Филијале Сомбор, Апатински пут број 1, такође од 9 часова.

По завршетку обуке полазници стичу право на учешће у Јавним позивима незапосленим лицима за доделу субвенције за самозапошљавање. Пријаве за обуку могу се извршити у најближој организационој јединици Националне службе.

 

Оставите одговор

Close Menu