ОБЈАВЉЕН КОНКУРС ЗА НАГРАДУ "ГОЛУБИЋ 2015"

 

Градска библиотека "Карло Бијелицки" Сомбор и Организациони одбор књижевне манифестације у славу великог писца Раванграда Вељка Петровића, уз подршку Града Сомбора, државних институција, донатора и спонзора, припремају девете Вељкове дане који ће у нашем граду бити одржани у децембру месецу ове године.  У оквиру манифестације биће додељена награда "Голубић", за најуспелију причу ученика основних и средњих школа.

Жири Голубића ће доделити, ученицима основних и средњих школа, по три награде у три категорије (I категорија – 1-4. разредa, II категорија – 5-8. разреда и III категорија – средња школа). Уз поклоне за ове категорије посебно се додељује, уз новчану награду, Гран при – Голубић, за најуспелију причу ученика основних и средњих школа.

Радови се могу слати до 13. новембра 2015. године, са јасно назначеним именом и презименом, адресом, бројем телефона, мејл адресом, називом школе и разредом. За групно слање радова из школа, назначити назив школе и разреде, име аутора рада, име наставника/професора, број телефона и мејл адресу.

Пропозиције Голубића:
- слободна тема
- један аутор, једна прича

Награђене приче биће објављене на интернет презентацијама Градске библиотеке "Карло Бијелицки" а прича која освоји "Голубић" биће представљена на деветим Вељковим данима у децембру месецу.

Радове слати на имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на адресу Градска библиотека Карло Бијелицки, Трг цара Лазара 3, 25000 Сомбор – са назнаком Конкурс Голубић 2015.

Жири ће објавити резултате крајем новембра, а уручење награде ће бити на свечаном програму Вељкових дана.

    Ко је на мрежи: 33 гостију и нема пријављених чланова