Друштво

ПОЧЕТАК РЕВИТАЛИЗАЦИЈЕ ЗЕЛЕНИХ И ПАРКОВСКИХ ПОВРШИНА У СОМБОРУ

На иницијативу Антониа Ратковића, заменика градоначелника града Сомбора, одржан је радни састанак на којем је било речи о потреби формирања радне групе ради израде десетогодишњег плана ревитализације зеленила, зелених и парковских површина у граду Сомбору и сеоским насељима на територији града. Радна група ће имати задатак да на основу стања из Катастра зеленила као и на основу обиласка терена сагледа постојеће стање зеленила у граду те да изради иницијални план о неопходним мерама како би се постојеће стање очувало и унапредило. У састав радног тима именовани су: Антонио Ратковић, Иван Шимунов, Душан Ландека, Зоран Малешевић, Јелена Јокић-Радоњић из Градске управе, као и Миодраг Пуповац, Раде Вукелић, Надежда Радојевић и Милана Вејин из Јавног комуналног предузећа „Зеленило“. Једна од тема састанка била је и потреба укључивања цивилног сектора у израду и имплементацију овог плана због његовог значаја и обимности. Као први корак активности одређен је увид у постојећи Катастар зеленила, обилазак улица где има највише стабала лошег здравственог стања (на основу оцена из Катастра) и на основу утврђеног стања предложити кораке даљих активности.

ОДРЖАНЕ ТРАДИЦИОНАЛНЕ ЖЕТЕЛАЧКЕ СВЕЧАНОСТИ У ЧАСТ НОВОГ ХЛЕБНОГ ЖИТА

Предајом хлеба од новог жита председнику Скупштине Града Сомбор примаријусу доктору Зорану Парчетићу, у недељу, 23. јула у Сомбору су прослављене традиционалне жетелачке свечаности „Дужионица“ и „Дужијанца“.

Опширније...

СОМБОРСКА БИБЛИОТЕКА ДОНОСИ КЊИГЕ НА КУЋНУ АДРЕСУ

Градска библиотека "Карло Бијелицки" је увела услугу доношења књига на кућну адрcу која је намењена особама старије животне доби, особама које су слабије покретне или непокретним лицима. Књиге ће од сада бити испоручиване и у Геронтолошки центар Сомбор. У понедељак, 24. 07. 2017. године, у просторијама Геронтолошког центра Сомбор, библиотекарка Жана Гњатовић представила је модел ове библиотекарске услуге корисницима установе, а најстарији читаоци су том приликом рекли које књиге желе да им се донесу при следећем сусрету. Ова група грађана  ће бити у потпуности ослобођена плаћања чланарине. Књиге ће у Геронтолошки центар бити доношене два пута месечно, а корисници путем телефона или интернета могу да поруче грађу коју желе да позајме.

ПЕДЕСЕТ МИЛИОНА ЗА ИЗГРАДЊУ ВОДОВОДА СТАПАР – ДОРОСЛОВО

У Влади Аутономне Покрајине Војводине, потписан је уговор о додели средстава за изградњу дела магистралног водовода Стапар – Дорослово, деоница 3. Уговор су потписали Антонио Ратковић, заменик градоначелника града Сомбора и Недељко Ковачевић, директор Управе за капитална улагања АП Војводине. Средства у износу од 50 милиона динара додељена су граду Сомбору на основу учешћа у Јавном конкурсу за финансирање и суфинансирање пројеката у области водоснабдевања и заштите вода, који је расписала Управа за капитална улагања АП Војводине у сарадњи са Покрајинском Владом. Средства по овом Конкурсу добило је петнаест локалних самоуправа, а самом потписивању присуствовао је и Игор Мировић, председник Владе АП Војводине.

СТАПАР НАГРАЂЕН ПЕХАРОМ И ДАРОВНИЦОМ

Представниции села Стапар су уз подршку Града Сомбора, у недељу, 23. јула 2017. године, у сремском селу Кузмину учествовали у финалној приредби „Сусрета села Србије“. Ово село надомак Сомбора је у групи села од три до пет хиљада житеља најуспешнијих села Србије освојило друго место и добило Даровницу и пехар о успешности. Секретару МЗ „Стапар“ Љиљани Ђуришић, Културно – просветна заједница Србије доделила је Даровницу за изузетан допринос у развоју села богаћењем свеукупне културне баштине. Испред Града Сомбора, манифестацији у Кузмину присуствовао је Мирко Стригић, члан Градског већа за рурални развој.

АМСС - ВИШЕ ИСПРАВНИХ ВОЗИЛА У САОБРАЋАЈУ

Бесплатна провера техничке исправности на почетку овог лета показала је раст исправних и безбедних возила у Србији. АМСС је у својој традиционалној акцији утврдио да је проценат неисправних аутомобила смањен испод трећине прегледаних возила, односно за читавих 10% у односу на прошлогодишњу акцију. Пред почетак летње сезоне, прилику да бесплатно провере техничку исправност својих аутомобила на преко 100 линија техничких прегледа АМСС широм Србије, искористило је 5.000 возача. Резултати показују да свега 27% има неку неисправност. У прошлој акцији било је више од трећине, чак 37 % неисправних аутомобила. Анализа структуре кварова, показује да од неисправних возила чак 38 % има проблем са кочионим системом, 16 % са системом за управљање, а светлосна сигнализација није била потпуно исправна код 32 % аутомобила. Подсетимо, у претходној акцији у новембру прошле године најчешћи проблем, показало се, били су уређаји за заустављање и то у 37% случајева, док је 31% кварова детектован на уређајима за осветљавање, односно на уређајима за управљање 16%. Подсетимо, Ауто-мото савез Србије у сарадњи са Управом саобраћајне полиције и уз подршку Асоцијације техничких прегледа возила организовао је од 19. до 24. јуна 2017. године традиционалну акцију бесплатне провере техничке исправности „Исправно возило – безбедно возило”. За бесплатну проверу техничке исправности највише су били заинтересовани власници старијих аутомобила, који већ претпостављају да постоји нека неисправност на њиховом возилу.

ОБНОВЉЕНО И ИГРАЛИШТЕ КОД „ПАПАГАЈКИ“

У склопу изградње нових и реконструкције постојећих дечијих игралишта у граду Сомбору и насељеним местима на територији града, ЈКП „Зеленило“ Сомбор је претходних дана обновило и игралиште  на Стапарском путу (код такозваних зграда „папагајки“). Поред постојећих справа за разоноду које нису оштећене, додато је и неколико нових, међу њима и тобоган. Претходно је обновљено и игралиште у Улици ЈНА, а следи и обнова игралишта у Гакову. Игралишта на „Новој Селенчи“ имају посебан значај с обзиром на то да је реч о једној од најмногољуднијих МЗ, са већим бројем мале деце, потенцијалних корисника.

ИНСПЕКЦИЈА РАДА ПРОВЕРАВА ПОСЛОДАВЦЕ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ

Сомборска инспекција рада континуирано споровди контролу послодаваца у Западнобачком округу да ли држе раднике непријављене и да ли се поштују законске процедуре за рад на отовреном, нарочито градилиштима. Од почетка године, против послодаваца који нису испунили законске норме поднето је само шест захтева за покретање прекршајног поступка, док кривичних пријава у овој години није било. Од почетка године у ванредним контролама инспекција рада Западнобачког управног округа затекла је 223 радника "на црно". Након инспекцијског наџора 203 лица засновало радни однос. На градилишту сомборске Гимназије "Вељко Петровић" уверили смо се да су сви радници пријављени, те да нема неправилности у обављању рада на отвореном . - На овом градилишту нема непријављених радника. Паузе се праве сваких сат времена и сходно препоруци надлежних у трајању су од десет минута. Наши грађевинци се на паузама склањају у хладовину и добијају питку хладну воду да се освеже, након чега се враћамо на посао, каже Карољ Коларик, шеф градилишта на радовима у сомборској Гимназији "Вељко Петровић". Ништа другачију ситуацију нисмо затекли ни на другом градилишту, где се ради спољња фасада на једном објекту. - На уређењу фасаде ради пет грађевинских радника и сви су пријављени. И ако имамо срећу да је скела током целог дана у хладовини, ипак се расхлађујемо и правимо паузе које су законом дефинисане. На градилишту увек имамо довољно воде, каже Будимир Берлековић, радник на градилишту. Већина контролисаних градилишта у овом делу Војводине испуњава све законске услове према држави и радницима, док су различити сезонски послови, од угоститељства до пољопривреде најчешћи носиоци непријављивања радника. - Често добијамо анонимне пријаве од запослених који више не раде код свог послодавца. Када радници пристану да код послодавца раде на црно, ретки су случајеви да пријаве такав статус и да немају никакав уговор. Када радник добије отказ , тек тада се обраћају инпекцији рада и указују на то како су радили и да нису били пријављени, каже Мирослав Шијан, шеф Одсека инспекције рада Сомбор. У окружном Инспекторату за рад кажу да послодавци увек траже начин како да избегну трошкове које имају према држави и то један од главних разлога зашто радници раде на "црно", пробно или тренутно. И ако је циљ инспекције превенција, а не репресија, не треба заборавити да су прописане казне за непријављивање радника од 300.000 динара, па до 2.000.000 динара у зависности да ли су предузетници или правна лица. (РТВ)

ХУМАНИТАРНО - СПОРТСКА АКЦИЈА СОМБОРЦА ГАШПАРА МАТАРИЋА "КИЛОМЕТРИ ЗА ДЕЦУ"

Мастер инжењер шумарства, наш суграђанин Гашпар Матарић (37), у августу ће са „Салашарима сомборским“ седми пут веслати на маратону лађа на Неретви. Међутим, ове године се одлучио на занимљив подухват - да на циљ из Раванграда дође бициклом. Зато је, као и многи спортисти, одлучио да „прода“ пређене километре (око 550 км) и новац донира у хуманитарне сврхе. Чим је идеју о хуманитарно - спортској акцији „Километри за децу“ објавио на друштвеним мрежама, јавило му се много људи и за 36 сати „продао“ је 215 километара. - Ова идеја се „кувала“ у мени од прошле године. Крећем 7. августа и планирам да пут траје 24 сата са краћим паузама, без спавања, мада и да траје до 30 сати, то ће бити прихватљиво. До сада нисам ишао бициклом на овако дугачке руте, па је ово свакако велики изазов. Прикупљена средства ће бити уплаћена на рачун школе „Вук Караџић” у Сомбору или ће за тај новац, у договору са управом школе, бити купљено нешто што је школи потребно - казао је Гашпар, који се годинама успешно бави различитим спортовима: триатлоном, веслањем, трејл трчањем, маратоном, ултрамаратоном... Учествовао је на трци „100 миља Истре“ ове и прошле године, завршио је два полуајронмена, а припрема се за најстарији ајронмен (3,9 км пливање, 80 км бицикл и маратон), на који ће ићи наредне године у Мађарску. Читаоци који желе да на овај начин подрже акцију и Гашпара у хуманитарној мисији могу да „купе“, на пример, десет километара за хиљаду динара. За додатне информације заинтересовани могу да му се јаве на Фејсбук страну или на телефон: 066/ 83-85-902.

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О САНАЦИЈИ И АДАПТАЦИЈИ СПОРТСКИХ ОБЈЕКАТА У СОМБОРУ

Заменик градоначелника града Сомбора, Антонио Ратковић и заменик покрајинског секретара за спорт и омладину др Патрик Дрид потписали су Уговор о изградњи прикључка на електроенергетску и водоводну мрежу источне трибине на градском стадиону у Сомбору. Уговор предвиђа изградњу комуналних прикључака, којим ће се источна трибина на градском стадиону привести намени. Радови на овом објекту ће започети у најкраћем року и вреде укупно 1.300.000,00 динара. Истовремено је потписан и Уговор којим Покрајински секретаријат за спорт и омладину финансира адаптацију и санацију просторија џудо и самба клуба „Бачка“ у Сомбору. Реновирање и привођење намена просторија клуба „Бачка“ вреди 200.000,00 динара, а средства су одобрена на основу Конкурса за финансирање посебних програма – пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини. На истом Конкурсу – Конкурсу за финансирање посебних програма – пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини, Школа за основно образовање са домом „Вук Караџић“ у Сомбору добила је средства у износу од 400.000,00 динара за замену столарије на фискултурној сали. Уговор о коришћењу ових средстава потписали су директорка школе Соња Дурут и заменик покрајинског секретара др Дрид. Потписивању уговора у сали Колегијума Градске управе града Сомбора присуствовала је и Аранка Биндер,  помоћница покрајинског секретара за спорт и омладину Антонија Нађ Косановић, чланица Градског већа за област спорта и омладине.

ГЛОРИА“ ПОВОДОМ ЈУБИЛЕЈА МУЗИЧКОГ ДРУШТВА "MUSICA VIVA"

Музичко друштво „Musica Viva“ је поводом петнаестогодишњице постојања припремило несвакидашњи догађај: концерт „Вивалдијевим траговима“. Ансамбл је поводом јубилеја осмислио овај пројекат који је у протеклих пар месеци окупио изузетне младе музичаре из неколико градова који су сачинили камерни оркестарски састав и хор и за ову прилику припремили дела Антонија Вивалдија.

Опширније...

СОМБОРЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА КАМПУ ЗА МЛАДЕ РАДИО АМАТЕРЕ У ПАРАЋИНУ

Настављајући традицију организовања кампова за младе радио аматере, Радио клуб „Космос“ из Параћина је ове године организовао камп на простору излетишта Грза код Параћина. Сомборски радио клуб је имао шест представника из редова младих чланова. Поред тематских предавања и практичних вежби, у завршници кампа су организована такмичења у аматерској радио гониометрији и брзој телеграфији. Сомборци су освајањем седам медаља оправдали очекивања. Радио гониометристи су били сврстани у шест категорија, а медаље су освојили следећи чланови клуба: Лазар Хајошевић, Матео Хајошевић и Марија Костић – злато, Диана Хајошевић и Дарио Шарчевић – сребро и Ектор Ставрулакис Марковић – бронзу. Једина представница нашег клуба на такмичењу у брзој телеграфији је уједно била и најбоља, освојивши златну медаљу, испред девојака из Краљева.

ГРАД ДОБИО НОВИ ПОЛИГОН ЗА ОБУКУ ВОЗАЧА

У присуству Мирослава Ковачића, члана Градског већа града Сомбора за комуналну делатност и инвестиције, чланова Комисије за примопредају школског полигона за обуку ризичних учесника у саобраћају и представника извршилаца радова и надзорног органа ЈКП „Простор“, граду Сомбору је на управљање предат новоизграђени полигон за обуку возача свих категорија. Примопредаја полигона извршена је на основу Решења о испуњењу прописаних услова за обављање практичног испита кандидата за возаче за насељено место Сомбор и Решења о именовању комисије за примопредају школског полигона за обуку ризичних учесника у саобраћају. Примопредаја школског полигона за обуку ризичних учесника у саобраћају је уприличена од стране извршилаца радова ВД „Југокоп-Подриње“ Д.О.О Шабац и наручиоца радова града Сомбора.

ХОЋЕ ЛИ СОМБОР ПОДРЖАТИ "БРОНЗАНОГ" АНДРЕЈА?

Компликоване хемијске реакције, захтевни експерименти и тешки задаци за њега нису проблем, јер он је Андреј Кукурузар, двоструки освајач бронзане медаље на Интернационалној хемијској олимпијади. Андреј је поновио прошлогодишњи успех и са овогодишње Интернационалне хемијске олимпијаде, која је одржана на Тајланду, у Сомбор се вратио са бронзаном медаљом. - Ове године задаци су ми боље легли, били су лакши. Вероватно ми је користило и искуство са прошлогодишњег такмичења. Једино је органска хемија била нешто тежа, каже Андреј и додаје да је на такмичењу било око 300 младих хемичара из осамдесетак земаља. До Светске хемијске олимпијаде стиже се након успеха на републичком такмичењу, успеха на српској хемијској олимпијади, након чега се бира тим од четири члана. Андреј је био први члан тима наших олимпијаца. - Хемију волим, рекао бих још од малих ногу. Посебно су ми занимљиви експерименти и рад у лабораторији. Сигурно бих волео да мој будући посао буде везан за истраживачки рад у хемији. Надам се да ћу то успети и да остварим, каже Андреј. Андреј је ђак генерације сомборске гимназије, али и поред свих успеха ипак није проглашен ђаком генерације и стипендистом града Сомбора. Да ли је Андреј Кукурузар својим успехом пружио додатну прилику свом родном граду Сомбору да и званично призна све његове досадашње успехе и да га на тај начин подржи у његовом даљем школовању и развоју? То је питање које поставља директор гимназије др. Ладислав Фекете. - Двоструким учешћем на светској хемијској олимпијади сигурно је постао јединствен ђак наше гимназије. Његови резултати ушли су дефинитивно у историју ове наше школе, каже директор Фекете. Школовање у гимназији Андреј је завршио, а очекивано, од јесени биће студент хемијског факултета у Београду. (РТВ)

ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА У СТАНИШИЋУ

Радници грађевинске оперативе ЈКП „Зеленило“ Сомбор отпочели су јуче, 19. јула изградњу дечијег игалишта у Станишићу. Наредних дана на платоу у Улици цара Лазара, (на излазу из села у правцу ка Риђици) биће постављено пет справа за разоноду: љуљашка, клацкалица, вртешка, тобоган и пењалица, а уз игралиште ће бити и две клупе као и припадајући део мобилијара (посуде за отпад). Изградња дечијег игралишта у Станишићу изводи се у склопу акције обнове постојећих и изградње нових игралишта у свим насељеним местима на територији града Сомбора, коју „Зеленило“, у сарадњи са Градском управом Града Сомбора, спроводи неколико година уназад.

НОВИ ПАРКИНГ НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ

У току су радови на проширењу капацитета паркинг простора испред Великог православног гробља у Сомбору. Постојећи паркинг је одавно постао недовољан за повећан број корисника који своја возила остављају и поред пута у околним улицама, нарушавајући тиме безбедност свих учесника у саобраћају а посебно пешака. Радови подразумевају широки ископ земље и насипање туцаника и каменог агрегата (ризле), као и спајање новоизграђеног паркинга са Благојевијћевом улицом. Изградњом нових паркинг места улица Вере Гуцуње би требала да буде растерећенија што се саобраћаја тиче, јер ће возачи убудуће паркингу моћи да приђу из обе улице које воде ка гробљу (Вере Гуцуње и Благојевићева).

СОМБОРЦИ У МИРОВНОМ КАМПУ У БАШКОМ ПОЉУ

У Башком Пољу завршен је овогодишњи мировни камп „Одмор од рата – изградња мира” који већ 24 године финасира Комитет за демократију и основна људска права из Келна. Из кампа је настала „YU Peace mreža” која окупља младе из Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине. Преко 130 учесника из Сребренице, Горњег Вакуфа/Ускопља, Тузле, Вуковара и Сомбора заједно су 12 дана присуствовали едукативним, креативним и спортским радионицама. Из Сомбора и околине ове године на кампу је учествовало 35 учесника окупљених у неформалну групу „Активатори”. На учеснике су најснажнији утисак оставиле емотивне радионице као што су „Ратна фотографија” и „Јавно говорење три бивша логораша”. Ова година биће упамћена као година са највише гостију на кампу. Учесници су упознали Барбару и Тесу, запослене у Комитету, које су испричале нешто више о другом делу овог пројекта који се бави побољшањем односа између Израела и Палестине. Учесници су упознали Рон Хавива, ратног фотографа чије фотографије годинама уназад водитељи користе на радионицама како би приказали ужасе рата али и снагу воље младог човека који је желео свету да пошаље поруку о злочинима на Балкану. Рон Хавив је истакао да сви млади људи треба да се боре за мир јер сви они, без обзира на верску и националну припадност, желе да имају своју породицу, децу и бољу будућност. Три емотивна дана закључена су представом „Добри људи у времену зла“ која је урађена по књизи Светлане Броз, а у којој су приказане приче људи којима су, у најгорим временима, помогли људи друге националности и вероисповести. Иако је летњи мировни камп тек завршен, у припреми је камп за учеснике који су се упознали претходних година кроз овај пројекат, а који ће бити одржан у августу у Сребреници.

ДРОГА ИЗ ЕВРОПЕ У СОМБОР СТИЖЕ И ПОШТОМ

Цариници су јуче, 17. јула 2017. године контролом пошиљки пристигих из разних европских земаља, у Пошти Нови Сад пронашли 10 грама хероина, 24 грама кокаина, око 100 семенски марихуане и преко 40 таблета екстазија. Седам пошиљки са укупно 101 семенком марихуане послато је углавном из Енглеске, и то без назначеног пошиљаоца, док је мања количина семенки пристигла из Холандије и Швајцарске. Све пошиљке су биле упућене примаоцима из Новог Сада, Кикинде и Сомбора. Даљом контролом цариници су у две алуминијумске кесе послате из продавнице техничких уређаја у холандском граду Винтерсвајку пронашли 24 грама кристалне материје налик на такозваани крек, популарну прерађевину кокаина. Последња у низу откривена је и пошиљка пристигла из једне штампарије у Хамбургу, са 42 грама таблета екстазија и 10 грама прашкасте материје која својим изгледом подсећа на хероин, што ће показати накнадна испитивања. Свих девет пошиљака предато је полицији у даљу надлежност, саопштила је Управа царина.

ЈЕЧАМ И ПШЕНИЦА ПОЖЊЕВЕНИ СА 8,2 ХЕКТАРА УЗУРПИРАНИХ ПОВРШИНА

Радна група задужена за скидање усева са узурпираних површина издала је саопштење за јавност у којем наводи да је у жетвеном периоду, јечам пожњевен са 5,88 хектара, а пшеница са 2,37 хектара. На основу записника пољочувара и позива упућеним узурпаторима, до сада је за узурпацију државног пољопривредног земљишта у производној  2016/2017. години, у складу са износима утврђеним Законом о пољопривредном земљишту извршена наплата узурпације на 31,01 хектар. Радна група је установила да Одељење за пољопривреду и заштиту животне средине поседује већи број записника Пољочуварске службе града Сомбора, у којима се наводе подаци о узурпацији државног пољопривредног земљишта под сојом, сунцокретом, кукурузом и шећерном репом. Радна група позива правна и физичка лица која су без правног основа обрадила државно пољопривредно земљиште да се јаве Одељењу за пољопривреду Градске управе града Сомбора, приземље „Жупаније“, канцеларије број 50 и 55, сваког радног дана у времену од 7.30 до 15.00 часова, како би избегли принудно скидање усева и друге законом прописане мере. Оригинално саопштење за јавност доступно је овде.

МИНИСТАР ТРИВАН: РЕЗЕРВАТ БИОСФЕРЕ „БАЧКО ПОДУНАВЉЕ“ ЈЕ ПОЧЕТАК ДРУГЕ ФИЛОЗОФИЈЕ И ЛОГИКЕ, КАКВА СРБИЈА МОЖЕ ДА БУДЕ

У Сомбору је, месец дана након проглашења, односно уписа резервата биосфере „Бачко Подунавље“ у УНЕСКО Светску листу резервата биосфере, одржана промоција овог другог резервата биосфере у Србији и првог у Војводини.

Опширније...

ЈАВНА ЧЕСМА И ЗАПРЕЖНА КОЛА СА БУРЕТОМ, НОВИ СИМБОЛИ ВИДОВДАНСКОГ ТРГА

У склопу реконструкције и уређења Видовданског трга, радници ЈКП "Водоканал" су изградили прикључак на јавну водоводну мрежу и поставили јавну чесму на популарном "кружном току". Уређењем трга створио се простор да се поред јавне чесме поставе запрежна кола са дрвеним буретом, чиме је представљен део периода када су грађани воду користили из артериских бунара, а која се грађанима разносила управо помоћу оваквих запрежних кола.

УРЕЂЕН ПРОСТОР ОКО МУЗЕЈА БАТИНСКЕ БИТКЕ

Радници ЈКП „Зеленило“ Сомбор отпочели су у петак 14. јула активности на уређењу простора око Музеја батинске битке код Бездана. Сомборски комуналци чисте и уређују плато и шири простор око Музеја, искрчује се шибље, подраст, косе се травнате површине. На тај начин ће стазе које воде око Музеја, све до обале Дунава, бити очишћене од корова, зелена површина уређена, а биће очишћене и површине које се користе као паркинг. Иначе, већ по традицији, јубилеј Батинске битке биће и ове године обележен у новембру, а градња музеја сачињеног од стакла, дрвета, бетона и камена, аутора Милорада Бербакова, започета је 1975. године. Музеј је отворен 1981. године, а услед дугогодишње небриге, данас је у веома запуштеном стању. Батинска битка у којој је, у редовима Народноослободилачке војске, учествовало и 800 Сомбораца вођена је од 11. до 19. новембра 1944. године.

ЗГРАДА ДОМА КУЛТУРЕ У ГРАДИНИ - РУШЕВИНА

Зграда Дома културе у приградско-салашком насељу Градина, надомак Сомбора, годинама је руинирана. Објекат у коме су својевремено организоване свакодневне приредбе, игранке и забаве, данас је ругло. А, да је то тако, сведоче одваљена врата, полупани прозори, оронули зидови и рупе на крову. Према речима Стипана Матарића, мештанина Градине, некада је у овом насељу културних дешавања било напретек. Он додаје да су се овде давних година одржавале прославе и крштења, а народ се састајао да се опусти после напорног дана на њиви. - Ту је било толико света, да нису могли сви да стану. Има сигурно већ 20 година откако Дом није у функцији - каже Матарић. У Градини данас живи око 320 становника раштрканих по салашима, лево од некадашњег гиганта прехрамбене индустрије "Панонка". Међу њима има и младих, као и деце. Овде кажу да им је потребно место где ће се окупљати и упражњавати културне активности. - Објекат је велики, али нема таван и непрактично је да се обнавља само кров. Ту су велика сала, бина, један стан, бивша кафана и још један локал. Простор је огроман и питање је колико бе се исплатило његово реновирање. Нама је потребно нешто мање и практичније, и можда би боље било саградити нову зграду из темеља. Свака власт нам је обећавала решење, међутим, досад ништа није урађено - каже Јосип Парчетић. Дом у Градини изграђен је 1947. године. После вишедеценијске небриге, сада постоје два решења - свеобухватна реконструкција, или рушење. У градском МЗ Млаке, на чијој је територији насеље Градина, наводе да имају спреман пројекат реконструкције, али да је финансијски оквир неизвестан. Према проценама, за реконструкцију Дома у овом насељу потребно је око 13 милиона динара, али недостаје новац. - Мој предлог је био да се Дом руши и направи нови,површине око 100 квадратних метара. То би коштало око шест милиона динара. За та средства би се могли изборити - изјавио је Драган Кнежевић, председник Савета МЗ Млака. Мирослав Ковачић, члан Градског већа за комуналну делатност и инвестиције, наглашава да за реновирање објеката у власништву града постоје одређена средства у буџету. Он додаје да предстоји расписивање јавне набавке и избор извођача, али пре тога треба одредити приоритете. Тек тада ће се знати шта ће од радова моћи да се уради у овој буџетској години. (Вечерње новости)

УТВРЂЕН ПРЕДЛОГ ЛИСТЕ ОДОБРЕНИХ ПРОЈЕКАТА ПО КОНКУРСУ „ЛАП ЗА МЛАДЕ 2017“

На конкурс „ЛАП ЗА МЛАДЕ 2017“  пријављено је 37 пројеката. Надлежна комисија прегледала је све пријаве и одлучила да три пројекта одбије, а 3.000.000,00 динара, колико је било на располагању по основу конкурса, расподелила је на 34 пројекта. Учесници конкурса који нису задовољни предлогом комисије имају право да закључно са 19. јулом  2017. године упуте приговор комисији и то искључиво у штампаном облику на писарници Градског услужног центра (Трг цара Уроша 1, Сомбор, шалтери 11 и 12), са напоменом „Приговор на прелиминарну ранг листу  – ЛАП ЗА МЛАДЕ 2017“ . Учесници конкурса чији су пројекти одобрени имају обавезу, да закључно са 19. јулом 2017. године, комисији доставе предлог измењеног буџета пројекта који мора бити усклађен са одобреним износом буџета пројекта. Предлог измењеног буџета не може садржати нове ставке, нити нове трошкове који нису наведени у првобитном предлогу буџета пројекта. Реализатори пројекта могу да предложе смањење пројектних активности или да их ускладе са предложеним буџетом. Предлог листе пројеката доступан је овде.

АПЕЛ ИЗ РОНИЛАЧКЕ ЈЕДИНИЦЕ ЖАНДАРМЕРИЈЕ! НЕ КОРИСТИТЕ НЕУРЕЂЕНА КУПАЛИШТА И НЕ УЛАЗИТЕ У ВОДУ НЕПРИПРЕМЉЕНИ

Kомандант Ронилачке јединице Жандармерије Александар Кикош апеловао је данас на грађане да не користе неуређена купалишта, не улазе у воду у алкохолисаном стању и неприпремљени у односу на спољашњу температуру. - Поред бројних апела министра унутрашњих послова Небојше Стефановића и припадника МУП-а, да грађани не користе неуређена купалишта и обрате пажњу да приликом купања не улазе у воду неприпремљени и у алкохолисаном стању, на жалост, и даље имамо велики број утапања, изјавио је Кикош. Осврнувши се на догађај када су се утопили деда и унук у Дрини, Кикош је истакао да је током ове године Ронилачка јединица 16 пута ангажована приликом утапања људи, а међу њима је било троје деце. - Надам се да се овај број неће повећавати, али је алармантно да је само током јула било чак 11 утапања, рекао је Кикош. Током 2016. године, како је командант навео, Ронилачка јединица учествовала је у вађењу 38 утопљеника међу којима је било седморо деце.

ИЗВЕШТАЈ СА 15. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА

На 15. седници Скупштине града Одборници су већином гласова између осталог усвојили Одлуку о првом ребалансу Одлуке о буџету града за 2017. годину, Одлуку о уређењу града Сомбора, Одлуку о стварању услова за потпунију и квалитетнију здравствену заштиту грађана града Сомбора, Одлуку о максималном броју запослених у систему јавног сектора града Сомбора.

Опширније...

ЛУЧКА КАПЕТАНИЈА АПАТИН ОРГАНИЗУЈЕ ПОЛАГАЊЕ ЗА ЧАМАЦ

Лучка капетанија Апатин у суботу, 22. јула 2017. године организује полагање стручног испита за Управљача моторног чамца "А" и "Б" категорије. Полагање ће бити одржано у просторијама Лучке капетаније Апатин од 10 часова, а сви заинтересовани кандидати пријаву за полагање испита могу поднети до 21. јула до 12 часова. Уз пријаву која се добија у Капетанији, неопходно је доставити и слдећа документа: доказ о уплати административвне таксе у износу од 300,00 динара; доказ о уплати трошкова полагања испита за Управљача моторног чамца категорије "А" 4.537 динара или за Управљача моторног чамца "Б" 6.310 динара; лекарско уверење (не старије од 6 месеци); фотокопију личне карте и потврду о познавању пливачке вештине. Све додатне информације могу се добити путем телефона 025/772-245 и 064/2223948.

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ МР ВУК РАДОЈЕВИЋ: МЕРЕ АГРАРНЕ ПОЛИТИКЕ – ПРЕМА ПОТРЕБАМА ПОЉОПРИВРЕДНИКА

Секретар Секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство АП Војводине мр Вук Радојевић, увео је праксу обиласка пољопривредних газдинстава. Настављајући праксу обиласка пољопривредних газдинстава, а  у сарадњи са замеником градоначелнице Сомбора Антонијом Ратковићем и Дарком Радуловићем, чланом Градског већа за област пољопривреде и заштите животне средине, секретар Радојевић и  помоћник секретара  Владислав  Крсмановић, посетили су  газдинство Марка Илића у Бачком Брегу.

Опширније...

"ЗЕЛЕНИЛО" УКЛОНИЛО ПОЛОМЉЕНИ БОЂОШ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ

Радници ЈКП „Зеленило“ Сомбор уклонили су бођош на Тргу републике оштећен у олуји од 25. јуна. Како смо тада известили, јак олујни ветар који је дувао брзином од чак 70 километара на час, праћен кишом и грмљавином, обарао је стабла, ломио гране, бандере, бацао црепове са кровова… На жалост, тада је неповратно страдао и времешни бођош, посађен на Тргу још почетком 20. века. Њега је олуја просто преполовила, изгубио је стабилност и представљао опасност по пролазнике, па је морао да буде уклоњен. Куриозитет је да тај градски копривић један од 24 „специјалних“: наиме, на некадашњем Фијакер плацу, (код данашњег Градског музеја), пре око 100 година засађена су 24 бођоша, јер је, по Правилнику о фијакерској служби, како је тада образложено, „толико фијакера могло ту да се смести и да сваки има свој хлад под дрветом“. Интересантно је да су градске власти пре 20-так година покушале да неке од тих бођоша сачувају од пропадања исецањем трулежница на стаблима и убацивањем бетона. Реч је, свакако, о занимљивом подухвату који је бар донекле продужио живот „целтисима“ код Музеја…

ГРАД ИЗДАЈЕ ДРЖАВНЕ АПОТЕКЕ У ЗАКУП

Лекове на рецепт Сомборци ће убудуће узимати само у приватним апотекама, јер ће апотеке у саставу Апотекарске установе "Народна апотека" бити издате у закуп. Ту одлуку донела је Скупштина града Сомбора.

Опширније...

 

Још чланака...

 1. СОМБОР НАЈВИШЕ УЛАЖЕ У ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ
 2. ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О ИНТЕНЗИВНИЈОЈ САРАДЊИ ГРАДА СОМБОРА И РПК СОМБОР
 3. ШВЕРЦ ЈЕЛЕНСКИХ РОГОВА УНОСАН БИЗНИС
 4. ПОВЕРЕНИЦА ЗА ЗАШТИТУ РАВНОПРАВНОСТИ ПОСЕТИЛА СИГУРНУ КУЋУ У СОМБОРУ
 5. НОВИ НАЦРТ ОДЛУКЕ О КУЋНОМ РЕДУ У СТАМБЕНИМ ЗГРАДАМА
 6. У ТОКУ ОБНОВА И ИЗГРАДЊА ДЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА
 7. МИГРАНТИ – САМЦИ ИЗМЕШТЕНИ ВАН СОМБОРА
 8. У СОМБОРУ НЕДОСТАЈУ КАНДИДАТИ ЗА УПРАВНИКЕ ЗГРАДА! РАСПИСАН НОВИ ПОЗИВ ЗА ОБУКУ
 9. ШИКАРЧАНИ ЗБОГ НОВОГ НАПАДА МИГРАНАТА НА ДЕВОЈЧИЦУ БЛОКИРАЛИ ПУТ СОМБОР - БЕЗДАН
 10. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА И БИА ЗАПЛЕНИЛИ 25 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ
 11. ЂАЦИ ГЕНЕРАЦИЈЕ ИЗ СОМБОРА ОТПУТОВАЛИ НА НАГРАДНО ЛЕТОВАЊЕ
 12. ИЗВЕШТАЈ СА 71. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 13. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА САНЦИЈИ И ПРОШИРЕЊУ ПАРКИГА У УЛИЦИ СЛАВИШЕ ВАЈНЕРА ЧИЧЕ
 14. ЦСЖ СОМБОР: ДОДЕЉЕНИ СЕРТИФИКАТИ ПЕРСОНАЛНИМ АСИСТЕНТИМА
 15. "ЗЕЛЕНИЛО" И ДАНАС СУЗБИЈАЛО АМБРОЗИЈУ, НАЈКРИТИЧНИЈЕ НА ОБОДУ РОКОВАЧКЕ ШУМИЦЕ
 16. РЕКОНСТРУИСАН ПЛАТО У МЗ "СТАПАР", СЛЕДЕ РАДОВИ У ДОРОСЛОВУ И СОМБОРУ
 17. АПЕЛ ИНСПЕКТОРАТА ЗА РАД: ПОСЛОДАВЦИ, ЗАШТИТЕ РАДНИКЕ ОД РАДА НА ВИСКОИМ ТЕМПЕРАТУРАМА!
 18. ОТАЏБИНСКЕ ЗНАЧКЕ И ЗАХВАЛНИЦЕ ЗА ДЕВОЈКЕ И МЛАДИЋЕ КОЈИ СУ ДОБРОВОЉНО СЛУЖИЛИ ВОЈНИ РОК
 19. РАТАРИ НЕ ЖУРЕ СА ПРОДАЈОМ ПШЕНИЦЕ
 20. ЗАКАЗАНА 15. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА
 21. ПЛАТО ИСПРЕД ГЕРОНТОЛОШКОГ ЦЕНТРА ДОБИО НОВИ ИЗГЛЕД
 22. ПОЛИЦАЈЦИ ИЗ СРБИЈЕ ТОКОМ ТУРИСТИЧКЕ СЕЗОНЕ РАДЕ СА КОЛЕГАМА У ЦРНОЈ ГОРИ
 23. ОБЈАВЉЕН ПРЕДЛОГ ОДОБРЕНИХ ПРОЈЕКАТА ПО КОНКУРСУ "ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2017"
 24. ЗАХТЕВИ ЗА ПРИКЉУЧАК НА ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈУ ОД САДА У "ЖУПАНИЈИ"
 25. У ТОКУ РЕКОНСТРУКЦИЈА ПАРКИНГА КОД ДОМА ВОЈСКЕ
 26. ПОЧЕЛА КАМПАЊА УКЛАЊАЊА АМБРОЗИЈЕ
 27. ИЗВЕШТАЈ СА 70. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 28. ОДРЖАНЕ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О ОДЛУЦИ О ЈАВНОМ ПРЕВОЗУ У ДРУМСКОМ САОБРАЋАЈУ И ПЕТОГОДИШЊЕМ РЕДУ ВОЖЊЕ АД „СЕВЕРТРАНС“
 29. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О ПРАВИЛНИКУ О ФИНАНСИРАЊУ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ГРАД
 30. ЛОКАЛНА АКЦИОНА ГРУПА „ПАНОНСКИ ФИЈАКЕР“ ПРОМОВИСАЛА СВОЈЕ ЦИЉЕВЕ
 31. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О УРЕЂЕЊУ ГРАДА
 32. НИКОЛА ЈОКИЋ СА ТРЕНЕРОМ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 33. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ОКРУГЛОГ СТОЛА О УЛОЗИ ЖЕНА У ПРИВРЕДИ И ДРУШТВУ
 34. УЧЕНИЦИ ИЗ КИШПЕШТА У ПОСЕТИ СОМБОРУ
 35. ПОНОВО ВАНДАЛИЗАМ НА ДЕЛУ! ПОЛОМИЛИ МЛАДЕ САДНИЦЕ БОЂОША И ПОСКИДАЛИ ЗАШТИТНЕ ПОКЛОПАЦЕ СА КАНДЕЛАБЕРА
 36. ПРОТИВГРАДНЕ СТАНИЦЕ ОПРЕМЉЕНЕ, СТРЕЛЦИ У ПРИПРАВНОСТИ
 37. ХРАМ У ЧОНОПЉИ ДОБИО БАКАРНИ КРОВ, ПОЧИЊЕ САНАЦИЈА ЦРКВЕ У СТАПАРУ
 38. СОМБОРСКИ ДЕЧИЈИ ХОРОВИ ПЕВАЛИ НА ИНАУГУРАЦИЈИ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА
 39. СОМБОР БИО ДОМАЋИН МАНИФЕСТАЦИЈЕ "СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ" - НИШЛИЈЕ ПОБЕДНИЦИ
 40. БАРИКАДНИ СТУБИЋИ ПРЕД „СОКОЛОМ“
 41. ПОСТАВЉЕНЕ НОВЕ КЛУПЕ НА ВИДОВДАНСКОМ ТРГУ
 42. ГРАЂАНИ НОВЕ СЕЛЕНЧЕ НЕ ЖЕЛЕ ПЕРИОНИЦУ ПОРЕД ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА
 43. ОДРЖАН ДВАДЕСЕТИ "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ" - НАЈБОЉЕ ПАПРИКАШЕ СКУВАЛИ ГОСТИ ИЗ ХРВАТСКЕ
 44. ОТКЛАЊАЈУ СЕ ПОСЛЕДИЦЕ ОЛУЈНОГ НЕВРЕМЕНА У СОМБОРУ И ОКОЛИНИ - ВЕТАР ЛОМИО СТАБЛА, БАНДЕРЕ, БАЦАО ЦРЕПОВЕ…
 45. ОСАМ "ФИГУРИЦА" БРАНИЛО БОЈЕ СРБИЈЕ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ДЕЦУ У ФИТНЕСУ! МИОНА НАЈУСПЕШНИЈА
 46. ПРАВИЛНИК О ФИНАНСИРАЊУ ПРОГРАМА-ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА OД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ГРАД НА ЈАВНОЈ РАСПРАВИ ДО 30. ЈУНА
 47. НОВЕ САДНИЦЕ ЗА ЛЕПШИ ВИДОВДАНСКИ ТРГ
 48. ПАЖЊА! КАЗНЕ ЗА НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНА ВОЗИЛА КОД СОМБОРСКИХ КУПАЛИШТА
 49. ПЕШАЧКИ ПРОЛАЗ ИЗМЕЂУ ТРГА КОСТЕ ТРИФКОВИЋА И ТРГА СВЕТОГ ТРОЈСТВА ДО 31. ОКТОБРА
 50. АПЕЛ ЈП "ВОЈВОДИНАШУМЕ" – СПРЕЧИМО ШУМСКЕ ПОЖАРЕ, ДЕЛУЈМО ПРЕВЕНТИВНО!
 51. ПИЈАНИСТА МИХАЈЛО ЗУРКОВИЋ ЗА СВЕТСКИ ДАН МУЗИКЕ СОМБОРУ ПОКЛОНИО КОНЦЕРТ У ЖИТУ
 52. ОДРЖАНА ЈЕДАНАЕСТА СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКА КОЛОНИЈА БУЊЕВАЧКОГ КОЛА
 53. АЛБАНСКИ ХАКЕРИ ОБОРИЛИ САЈТ ЗАПАДНОБАЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА
 54. ВАНДАЛИЗАМ! ОСКРНАВЉЕНА КАПЕЛА НА ВЕЛИКОМ КАТОЛИЧКОМ ГРОБЉУ У СОМБОРУ
 55. РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ЗГРАДЕ И ДВОРИШТА ОШ „НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ“ ПРИ КРАЈУ
 56. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КРУЖНЕ РАСКРСНИЦЕ УЛИЦА – ВОЈВОЂАНСКА, СОЛУНСКИХ БОРАЦА И СКОПЉАНСКА
 57. ПОЧЕЛО СКИДАЊЕ УСЕВА СА УЗУРПИРАНИХ ПАРЦЕЛА
 58. ЈКП „Зеленило“ - САДЊА ЦВЕЋА У ЦЕНТРУ ГРАДА И УРЕЂЕЊЕ ПРОСТОРА ИСПРЕД РАСАДНИКА
 59. УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА И НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА 2016/2017. ГОДИНЕ
 60. "БАЧКО ПДУНАВЉЕ", НОВИ УНЕСКО РЕЗЕРВАТ БИОСФЕРЕ У СРБИЈИ
 61. ЈКП „Зеленило“ Сомбор - ПРИПРЕМА ЗА РАДОВЕ НА КРУЖНОМ ТОКУ
 62. ИНСТИТУТ ЗА ЗДРАВСТВЕНУ ЗАШТИТУ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ ВОЈВОДИНЕ ДОБИЈА МАГНЕТНУ РЕЗОНАНЦУ
 63. ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПРЕДЛОГ АНТИКОРУПЦИЈСКОГ ПЛАНА ЗА ГРАД СОМБОР
 64. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ ГРАДСКИХ УЛИЦА
 65. ГРАДСКО ВЕЋЕ УКЛАЊАЊЕ АМБРОЗИЈЕ ПОВЕРИЛО ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“
 66. УКРАЛИ 180 АКУМУЛАТОРСКИХ БАТЕРИЈА! ПРИЧИНИЛИ ШТЕТУ НИСУ ОД 1.660.000 ДИНАРА
 67. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О АНТИКОРУПЦИЈСКОМ ПЛАНУ ЗА ГРАД СОМБОР
 68. У ДУХУ МАНИФЕСТАЦИЈЕ "РИТАМ ЕВРОПЕ" ЗАСАЂЕНО ДРВО ПРИЈАТЕЉСТВА ГРАДА СОМБОРА И КИПРА
 69. ПОЧИЊЕ СЕЗОНА КУПАЊА НА СОМБОРСКОМ БАЗЕНУ, ДАНАС БЕСПЛАТАН УЛАЗ!
 70. МИРОВИЋ ОБИШАО РАДОВЕ НА УРЕЂЕЊУ КАНАЛА ВРБАС - БЕЗДАН КОД СИВЦА
 71. ПОКРАЈИНСКИ ОДБОР ЗА УРБАНИЗАМ, ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОДРЖАО СЕДНИЦУ У СОМБОРУ
 72. АНТОНИО РАТКОВИЋ: ПРОБЛЕМИ СА МИГРАНТИМА У СОМБОРУ ЋЕ БИТИ РЕШЕНИ ЗА НЕКОЛИКО ДАНА (ВИДЕО)
 73. ШИКАРЧАНИ ПРОТЕСТУЈУ ЗБОГ МИГРАНАТА! ПОЗИВАЈУ И ОСТАЛЕ СОМБОРЦЕ ДА ИХ ПОДРЖЕ
 74. ПОВОДОМ ДАНА МУП-а И ДАНА ПОЛИЦИЈЕ НАГРАЂЕНИ НАЈИСТАКНУТИЈИ ПОЛИЦИЈСКИ СЛУЖБЕНИЦИ
 75. ОРГАНИЗОВАН ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРИЈЕМ ЗА ДОБРОВОЉНЕ ДАВАОЦЕ КРВИ
 76. 550 ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНА ЛИЦА У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 77. РАДНИЦИ "ЗЕЛЕНИЛА" АНГАЖОВАНИ НА ВИШЕ "ФРОНТОВА"
 78. ПОГЛЕДАЈТЕ КОМПЛЕТАН ПРОГРАМ "СОМБОРСКОГ ЛЕТА 2017."
 79. СЕДМИ "GREEN TOWN JAZZ FEST"
 80. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО": СВЕ ВИШЕ ОШТЕЋЕНИХ СТУБИЋА ЗА ЗАШТИТУ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА
 81. СМОТРА ЦРКВЕНИХ ХОРОВА ОСМИ ПУТ ОДРЖАНА У СОМБОРУ
 82. СЕЦ: ПРЕМИЈЕРНО ИЗВЕДЕНА ПРЕДСТАВА "ПРИЧЕ ИЗ МЕРЛИНОВОГ ЗАМКА"
 83. РАДНА ГРУПА НАЈАВИЛА СКИДАЊЕ УСЕВА СА УЗУРПИРАНИХ ПАРЦЕЛА КОЈЕ СУ У ВЛАСНИШТВУ ДРЖАВЕ, ОДНОСНО ГРАДА
 84. ПОЧИЊЕ ЛЕТЊИ РАСПУСТ! ОСМАЦИ ОД СУТРА ПОЛАЖУ МАЛУ МАТУРУ
 85. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ДВЕ САОБРАЋАЈКЕ, ПЕТ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 86. ОБЈАВЉЕН КОНКУРС ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛОКАЛНОГ АКЦИОНОГ ПЛАНА ЗА МЛАДЕ У 2017. ГОДИНИ
 87. ИВАНИШЕВИЋ ОБИШАО ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР ЗА МИГРАНТЕ У СОМБОРУ
 88. ЛЕПЕ РЕЧИ ПИСАНЕ ЋИРИЛИЦОМ
 89. УЧЕСТВУЈТЕ НА ОМЛАДИНСКОЈ РАЗМЕНИ "ОТВОРЕН УМ НЕ ПОЗНАЈЕ ГРАНИЦЕ"
 90. ИЗВЕШТАЈ СА 65. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 91. СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕН НА XI МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ У СУБОТИЦИ
 92. ДЕСЕТ БРЕНДОВА У СОМБОРСКОМ "КАПИТОЛ ПАРКУ"! ОТВАРЊЕ "ЛИДЛА" НАРЕДНЕ ГОДИНЕ
 93. ПОЧЕЛО УРЕЂЕЊЕ ВИДОВДАНСКОГ ТРГА
 94. НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У ГОРЊОЈ ВАРОШИ
 95. ГРАД РАСПИСАО КОНКУРС ЗА РАСПОДЕЛУ СРЕДСТАВА „ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2017“
 96. У АКЦИЈИ "СИГНАЛ" ДВА ЛИЦА ИЗ СОМБОРА ДОБИЛА КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ
 97. У АПАТИНУ ЗАПЛЕЊЕНЕ СТАБЉИКЕ МАРИХУАНЕ
 98. ПРЕДСТАВНИЦИ ЕВРОПСКЕ БАНКЕ ЗА ОБНОВУ И РАЗВОЈ У СРБИЈИ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 99. УРЕЂИВАЊЕ АТАРСКИХ ПУТЕВА И ВИДОВДАНСКОГ ТРГА, ТЕМЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 100. СВЕ ТРИ ЕКИПЕ СОМБОРСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА УЗЕЛЕ ОДЛИЧЈА НА ПОКРАЈИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ
 101. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ ПРЕВАРА! УКОЛИКО СТЕ И ВИ ЖРТВА, ЈАВИТЕ СЕ ПОЛИЦИЈИ
 102. У СОМБОРУ ОДРЖАНА XVII ЕНИГМАТСКА КОЛОНИЈА
 103. ВОЗАЧИ, УСПОРИТЕ! НЕПРИЛАГОЂЕНА БРЗИНА ОПЕТ НАЈЧЕШЋИ УЗРОК САОБРАЋАЈКИ
 104. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР: ПОЧЕЛА И ЧЕТВРТА КОСИДБА, ГЕНЕРАЛНО ЧИШЋЕЊЕ ФОНТАНА И УРЕЂИВАЊЕ ЦВЕТНИХ ЛЕЈА
 105. ЕДУКАЦИЈА ОСНОВАЦА О ЈАЧАЊУ СВЕСТИ О ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 106. МУП: ПОЧЕЛА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА ОРУЖЈА
 107. НА ОВОГОДИШЊЕМ ДАНУ ИЗАЗОВА ВЕЖБАЛО ВИШЕ ОД СЕДАМ ХИЉАДА СОМБОРАЦА
 108. НА БАЧКОМ БРЕГУ ЗАПЛЕЊЕНО ВИШЕ ОД 500 АНТИКВИТЕТА
 109. СОМБОРСКИ "ШТРАНД" СУТРА ОТВАРА КАПИЈЕ ЗА ПОСЕТИОЦЕ
 110. У ТОКУ КОНКУРС ЗА НАЈЛЕПШУ ЂАЧКУ СВЕСКУ НАПИСАНУ ЋИРИЛИЦОМ
 111. НОВЕ КОСИЛИЦЕ У МАШИНСКОМ ПАРКУ ЈКП "ПРОСТОР"
 112. ОКОНЧАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРИПРЕМИ И ДИСТРИБУЦИЈИ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ
 113. "СМАК" И "ЛАВ ХАНТЕРСИ" НА СОМБОРСКОМ ЛЕТУ! "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ" И ОВЕ ГОДИНЕ УЗ ТАМБУРАШЕ
 114. ПРЕДИЗВОЂАЧКИ САСТАВ ГКУД "РАВАНГРАД" ОСВОЈИО ЗЛАТО НА ПОКРАЈИНСКОЈ СМОТРИ ДЕЧИЈЕГ ФОЛКЛОРА
 115. СОМБОР ИСПУНИО УСЛОВЕ ЗА СЕРТИФИКАЦИЈУ ГРАДОВА СА ПОВОЉНИМ ПОСЛОВНИМ ОКРУЖЕЊЕМ
 116. СЕЗОНА КУПАЊА НА ШТРАНДУ ПОЧИЊЕ У ПЕТАК, БАЗЕН КРЕЋЕ ПОЛОВИНОМ ЈУНА
 117. НЕКАДАШЊИ "БОРЕЛИ" ПОНОВО РАДИ! СТОТИНАК ОБУЋАРА ПРОИЗВОДИ ЧИЗМЕ ЗА РУСКО ТРЖИШТЕ
 118. НЕУСКЛАЂЕНОСТ У БИЛАНСНИМ ПОКАЗАТЕЉИМА КОД ТРИ ЈАВНА КОМУНАЛНА ПРЕДУЗЕЋА
 119. ПРЕТХОДНЕ СЕДМИЦЕ У ОКРУГУ ЕВИДЕНТИРАНО СЕДАМ САОБРАЋАЈКИ, ШЕСТ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 120. АЛЕКСА "РУШИО" РЕКОРДЕ У БАЊАЛУЦИ!
 121. СОМБОРСКУ ИНДУСТРИЈСКУ КУЛТУРУ НА САЈМУ У КИНИ УСПЕШНО ПРЕДСТАВИО МОМИР БУЛОВИЋ
 122. НЕВОЉЕ ЗА "СЕВЕРТРАНС" - НОВЦА ИМА, А РАЧУН БЛОКИРАН
 123. ЗБОГ ЗАМЕНЕ ВОЗАЧКИХ ДОЗВОЛА, ШАЛТЕРИ СОМБОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ РАДЕ И ВИКЕНДОМ
 124. СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2016. ГОДИНУ, ИЗВЕШТАЈЕ О РАДУ ЈАВНИХ УСТАНОВА…
 125. СОМБОРЦИ, ПОМОЗИМО НАШОЈ СУГРАЂАНКИ ДА ДОБИЈЕ КРОВ НАД ГЛАВОМ!
 126. МИНИСТРИ, АНА БРНАБИЋ И МЛАДЕН ШАРЧЕВИЋ, ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 127. СТАРИ ПОЉОПРИВРЕДНИ АВИОНИ НИСУ ЗА ЛЕТЕЊЕ
 128. ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРИПРЕМИ И ДИСТРИБУЦИЈИ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ, ОДВОЂЕЊУ И ПРЕЧИШЋАВАЊУ УПОТРЕБЉЕНИХ ВОДА
 129. СОМБОР ЗАХВАТИЛО НЕВРЕМЕ ПРАЋЕНО ГРАДОМ!
 130. ОДРЖАНА 62. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 131. ГИМНАЗИЈА ОТВАРА НОВО ОДЕЉЕЊЕ ЗА 20 ТАЛЕНТОВАНИХ КОМПЈУТЕРАША
 132. ПРОНАЂЕН СОМБОРАЦ ОСУМЊИЧЕН ЗА КРАЂУ БИЦИКАЛА И ЕЛЕКТРОМОТОРА ИЗ ЗАБАВНОГ ПАРКА
 133. РЕКРЕАТИВНИ БИЦИКЛИСТИ ИЗ СОМБОРА, ТРЕЋИ ПУТ КРОЗ ТРИ ДРЖАВЕ
 134. НАСТАВНИЦИ ИЗ СТАПАРА НАГРАЂЕНИ ПОСЕТОМ ЗАПАДНОЈ СРБИЈИ
 135. ПОЗИВ ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА ДА ПОДНЕСУ ПРИЈАВУ ЗА УТВРЂИВАЊЕ ЛОКАЛНИХ ЈАВНИХ ПРИХОДА
 136. "СОМБОРСКО ЛЕТО" ОД 23. ЈУНА ДО 01. ЈУЛА! ПАПРИКАШИЈАДА И УЛИЦА СТАРИХ ЗАНАТА НЕИЗБЕЖНИ
 137. ГРАДСКО ВЕЋЕ ПРИХВАТИЛО ИНФОРМАЦИЈУ О АКТИВНОСТИМА НА ОДРЖАВАЊУ ПРУГЕ СОМБОР-ВРБАС
 138. СОМБОРУ НЕДОСТАЈЕ ОКО 200 ПАРКИНГ МЕСТА
 139. ОД НОВЕМБРА ПРЕКРШАЈНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ УЗУРПАТОРА НЕКАТЕГОРИСАНИХ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 140. РОК ЗА ЗАМЕНУ СТАРИХ ВОЗАЧКИХ ДОЗВОЛА 10. ЈУН
 141. МУП УПОЗОРИО НА САЈБЕР НАПАДЕ И ПОЗВАО ГРАЂАНЕ ДА ПРИЈАВЕ АКО НАИЂУ НА ВИДЕО ИГРУ "ПЛАВИ КИТ"
 142. АМБАСАДОР САД-а: ПРЕПОРУЧИЋУ СОМБОР АМЕРИЧКИМ ИНВЕСТИТОРИМА
 143. У ТОКУ ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА РИБАРСКИХ ПОДРУЧЈА "ВОЈВОДИНАШУМА"
 144. УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ – ВИТЕЗОВИМА ХУМАНОСТИ
 145. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР У ПУНОМ ПОГОНУ
 146. САВЕТ ЗА МИГРАЦИЈЕ НАЈАВИО ДОЛАЗАК НОВЕ ГРУПЕ МИГРАНАТА У СОМБОР
 147. МУП: РИГОРОЗНА КОНТРОЛА АУТОБУСА И ВОЗАЧА ПРЕД ПОЛАЗАК НА ЂАЧКЕ ЕКСКУРЗИЈЕ
 148. ТРЕНИНЗИ БЕЗБЕДНЕ ВОЖЊЕ ЗА СОМБОРСКЕ И АПАТИНСКЕ МАТУРАНТЕ
 149. АНГИО САЛЕ СТИЖУ У СОМБОР, СУБОТИЦУ И ЗРЕЊАНИН
 150. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ИЗВЕШТАЈЕ О РАДУ И ПОСЛОВАЊУ ЈАВНИХ УСТАНОВА У 2016. ГОДИНИ
 151. ЗАВРШАВА СЕ ИЗГРАДЊА ПОЛИГОНА ЗА ОБУКУ ВОЗАЧА
 152. МУКЕ СОМБОРСКИХ ПЛИВАЧА У СТАРОМ БАЗЕНУ
 153. У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН 9. МАЈ, ДАН ПОБЕДЕ НАД ФАШИЗМОМ
 154. НА ЈЕСЕН, У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ КРЕНУЋЕ 640 ПРВАКА
 155. ВОДОКАНАЛ - ИЗ ОТПАДНИХ ВОДА ДО СТРУЈЕ
 156. СОМБОРСКИ СУДОКУ МАЈСТОР НАСТАВИО СА ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА
 157. "БЛИЦ МАРАТОН" САОБРАЋАЈАЦА! ПРЕДЛОЖИТЕ ЛОКАЦИЈУ РАДАРА
 158. СИНОЋ У СОМБОРУ ПОЧЕЛИ СВЕТОЂУРЂЕВСКИ ДАНИ
 159. АРАПИ КУПУЈУ САЛАШЕ И КУЋЕ У ОКОЛИНИ СОМБОРА
 160. ОДРЖАНА ТРИБИНА О ГРАЂАНСКОМ И ДРУШТВЕНОМ ПОТЕНЦИЈАЛУ ОСИ
 161. ГИМНАЗИЈА СА НАЈВИШЕ ТАКМИЧАРА ИЗ ИНФОРМАТИКЕ И ОВЕ ГОДИНЕ БЕЗ ПОСЕБНОГ РАЧУНАРСКОГ ОДЕЉЕЊА?
 162. УГ "БУЊЕВАЧКО КОЛО" - ОБАВЉЕН БЛАГОСЛОВ ЖИТА
 163. СОМБОР ДОБИО ПРВИ "ПАРКИНГ" ЗА ПСЕ
 164. УМЕСТО АРТЕРСКИХ БУНАРА ЈАВНЕ ЧЕСМЕ
 165. РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА "КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ"
 166. МУП: ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ДВОСТРУКО УБИСТВО У ДОРОСЛОВУ УХАПШЕН У ХРВАТСКОЈ
 167. МАТУРАНТИ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ СА РАЗРЕДНОМ, ПОКЛОНИЛИ КЊИГЕ ЗА ШКОЛСКУ БИБЛИОТЕКУ
 168. ОДРЖАНО 47. ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ
 169. ЈКП „Зеленило“ Сомбор: ОЗЕЛЕЊЕНА ПОЖАРЕВАЧКА УЛИЦА И ПОКОШЕНА ИЗЛЕТИШТА
 170. "ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ СОМБОР" - ПРЕДАТИ ЗАХТЕВИ ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ СОМБОРА
 171. ЗЛОЧИН У ДОРОСЛОВУ: УБИО БИЗНИСМЕНА И НЕПОКРЕТНУ ЖЕНУ
 172. ГРАДСКО ВЕЋЕ - НЕМА СМАЊЕЊА ЦЕНА ЗА ИЗНОШЕЊЕ КОМУНАЛНОГ ОТПАДА ИЗ ШКОЛА
 173. СВЕТОЂУРЂЕВСКИ ДАНИ У СОМБОРУ
 174. ПУ "ВЕРА ГУЦУЊА": ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ЦЕЛОДНЕВНИ И ПОЛУДНЕВНИ БОРАВАК, ОД 8. МАЈА
 175. У СУБОТУ СЕ ЗАВРШАВА КУПАЛИШНА СЕЗОНА НА СОМБОРСКОМ ЗАТВОРЕНОМ БАЗЕНУ
 176. ОСМИ МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЦВЕЋА ОКИТИО СОМБОРСКИ ГЛАВЊАК
 177. ИЗВЕШТАЈ СА 57. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 178. ОД ЈЕСЕНИ, ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЋЕ ФИЗИЧКО РАДИТИ У НОВОЈ ФИСКУЛТУРНОЈ САЛИ
 179. ВАСКРШЊЕ ДАРИВАЊЕ У СОМБОРУ И У КУЛИ
 180. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО": КОСИДБА И УРЕЂИВАЊЕ ЦВЕЋА У ЦЕНТРУ
 181. У ТЕШКОЈ САОБРАЋАЈКИ КОД СОМБОРА, ПОВРЕЂЕН ВОЗАЧ АУТОМОБИЛА
 182. "БУЊЕВАЧКО КОЛО" НА МЕЂУНАРОДНОЈ ИЗЛОЖБИ РУКОТВОРИНА И КОЛЕКЦИОНАРСТВА
 183. ЦЗРО "ПЛАНЕТА": ПРИЈАВИТЕ ДЕЦУ ЗА АКТИВНОСТИ И БОРАВАК У ПРИРОДИ
 184. ВАСКРШЊИ САБОР У СОМБОРУ - ПРИЗНАЊА ЗА НАЈКРЕАТИВНИЈЕ И НАЈЈАЧЕ
 185. ЕВИДЕНТИРАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ ПОЧИЊЕ 08. МАЈА
 186. КРУЖНИ ТОКОВИ РЕШАВАЈУ САОБРАЋАЈНЕ ГУЖВЕ У ГРАДУ
 187. МУП: ОВЕ НЕДЕЉЕ ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА БРЗИНЕ! РАДАРИ СУТРА СНИМАЈУ ЧИТАВ ДАН
 188. ОДРЖАНО ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ "ШТА ЗНАШ О ЗДРАВЉУ"
 189. ИЗВЕШТАЈ СА 12. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 190. ЧЕТВРТО РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ СРЕДЊОШКОЛСКИХ ТОНСКИХ СНИМАКА
 191. ВЛАСНИЦИ КУЋА НА СИВАЧКОМ ПУТУ ГОДИНАМА ЧЕКАЈУ ПИЈАЋУ ВОДУ
 192. АЛЕКСАНДАР ЧЕПУРИН У СОМБОРУ ОТВОРИО ИЗЛОЖБУ СЛИКА РУСКИХ СЛИКАРА
 193. ДОНЕШЕН ПРАВИЛНИК О ПОСТАВЉАЊУ БАШТА ИСПРЕД УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА
 194. ПОЧЕЛА ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ХУМАНИТАРНИХ ПАКЕТА
 195. ЈКП „Зеленило“ Сомбор - КОСИДБА НА „НОВОЈ СЕЛЕНЧИ“
 196. У УЛИЦИ ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА ПОСТАВЉЕНЕ ЛЕД СВЕТИЉКЕ
 197. У ДОРОСЛОВУ, НА ДВА БУНАРА ЗАБРАЊЕНО КОРИШЋЕЊЕ ВОДЕ ЗА САНИТАРНО-ХИГИЈЕНСКЕ ПОТРЕБЕ
 198. ОПРЕЗ! ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА МОТОЦИКЛИСТА И ДРУГИХ УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ
 199. САОПШТЕЊЕ КРОВНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МЛАДИХ СРБИЈЕ (КОМС) ПОВОДОМ ПРОТЕСТА „ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ“
 200. КИНОЛОШКО ДРУШТВО „РАВАНГРАД“ ОРГАНИЗОВАЛО „37. CAC SOMBOR 2017“
 201. ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" У ПРОЈЕКТУ "ВЕЛИКИ ЛОВ НА БИЉКУ"
 202. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ПОБЕДНИК 4. ФЕСТИВАЛА ДЕЧИЈИХ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА
 203. ДАНАС ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ПРВА СОМБОРСКА ШКОЛА СТРИПА
 204. „Зеленило“ наставља пролећну садњу - КЕРЛЕУТЕРИЈЕ И ЈАПОНИКЕ ЗА ЛЕПШУ „НОВУ СЕЛЕНЧУ“
 205. НА САЈМУ ЗАПОШЉАВАЊА У СОМБОРУ ПОСЕТИЛО 1200 ЛИЦА
 206. РАСПОРЕД БОГОСЛУЖЕЊА У СОМБОРСКИМ ХРАМОВИМА О ВАСКРСУ 2017. ГОДИНЕ
 207. ПЕТИ ДАН ПРОТЕСТА У СОМБОРУ (ВИДЕО)
 208. ВРБИЦА У СОМБОРУ - ВЕНЧИЋИ, ЗВОНЧИЋИ И НАСМЕЈАНА ДЕЦА У ЛИТИЈИ
 209. ЦРКВЕНИ РАДИО "БЛАГОВЕСНИК" ЈУЧЕ ПРОСЛАВИО СВОЈУ СЛАВУ
 210. БАТЕЗ: ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАРИЈАТ И ГРАД СОМБОР ЋЕ СПОРТСКЕ ОБЈЕКТЕ ПРИВОДИТИ НАМЕНИ
 211. У СОМБОРУ ЗАПЛЕЊЕНО 30 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ, ТРИ ОСОБЕ УХАПШЕНЕ (ВИДЕО)
 212. ГРАДСКО ВЕЋЕ: АЛЕКСАНДАР ЧОРАК ПРЕДЛОЖЕН ЗА НОВОГ В.Д. ДИРЕКТОРА "ЕНЕРГАНЕ"
 213. СУТРА У БИБЛИОТЕЦИ ИЗЛОЖБА "УМЕТНОСТ НА ЉУСЦИ ЈАЈЕТА"
 214. ОБАРАЊЕ ДОТРАЈАЛИХ ПЛАТАНА И ОБНОВА КОПРИВИЋА У РАДЕ КОНЧАРА
 215. "КОРИЈЕНИ" ОРГАНИЗУЈУ РАДИОНИЦУ ФАРБАЊА ВАСКРШЊИХ ЈАЈА
 216. САМОУБИСТВО У СОМБОРУ, ЖЕНА СКОЧИЛА У КАНАЛ
 217. ФОНТАНЕ ЗА ЛЕПШЕ ПРОЛЕЋЕ И НАСТАВАК КОСИДБЕ У ШИРЕМ ЦЕНТРУ ГРАДА
 218. ИЗВЕШТАЈ СА 54. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 219. НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ОБНОВИ СВЕТОСУПЕНСКОГ ХРАМА У СОМБОРУ
 220. У СОМБОРУ ОДРЖАН МИРАН ПРОТЕСТ ПРОТИВ АКТУЕЛНОГ РЕЖИМА (ВИДЕО)
 221. ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЂАКА СРЕДЊЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ: КОНЦЕРТ ЗА МИХАЈЛА ТОНКОВИЋА
 222. ЛИКОВНИ КОНКУРС ЗА СОМБОРСКЕ ШКОЛАРЦЕ "МОЈ СТРИП"
 223. ПОСТАВЉЕНА ЈАВНА РАСВЕТА У УЛИЦИ ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА
 224. УЧЕНИЦИ СОМБОРСКИХ ШКОЛА, ПОБЕДНИЦИ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ 2016., ДОШЛИ СА НАГРАДНОГ ПУТОВАЊА
 225. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ СПРОВОЂЕЊА ЈАВНИХ РАДОВА У 2017. ГОДИНИ
 226. ИНИЦИЈАТИВНИ САСТАНАК ЗА ФОРМИРАЊЕ САВЕТА ЗА ПРЕВЕНЦИЈУ ВРШЊАЧКОГ НАСИЉА И МАЛОЛЕТНИЧКЕ ДЕЛИНКВЕНЦИЈЕ
 227. СОМБОРКА УХАПШЕНА ЗБОГ МАРИХУАНЕ И НЕДОЗВОЉЕНОГ ДРЖАЊА ОРУЖЈА
 228. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ЗГРАДЕ ОШ „НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ“
 229. „МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ“ КОШТА 15 МИЛИОНА! УБУДУЋЕ БЕСПЛАТНО ОДВОЖЕЊЕ УГИНУЛИХ ЖИВОТИЊА СА СЕЛА
 230. НАЈМЛАЂИМ УЧЕСНИЦИМА У САОБРАЋАЈУ ПОКЛОЊЕНИ РЕФЛЕКТУЈУЋИ ПРСЛУЦИ
 231. ЈКП „Зеленило“ Сомбор: ПОЧЕЛО ПРОЛЕЋНО УРЕЂЕЊЕ ЈАВНИХ ПОВРШИНА
 232. САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ПРИПРЕМИО РОТАЦИОНА СВЕТЛА ЗА ТРАКТОРЕ
 233. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ПЕТ ОСОБА ЗБОГ КРИЈУМЧАРЕЊА ЉУДИ
 234. УТВРЂЕН ПРЕДЛОГ ГОДИШЊЕГ ПРОГРАМА ЗАШТИТЕ, УРЕЂЕЊА И КОРИШЋЕЊА ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА ЗА 2017. ГОДИНУ
 235. ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА "КАПИТОЛ ПАРКА"! ПРВИ КУПЦИ СЕ ОЧЕКУЈУ НА ЈЕСЕН
 236. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА 12,5 КИЛОГРАМА ДУВАНА, СЛЕДЕ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ
 237. ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА АТАРСКОГ ПУТА ДО НАСЕЉА МИЛЧИЋ
 238. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ ТРГОВИНЕ НАРКОТИЦИМА
 239. ИНВЕСТИЦИЈЕ У СОМБОРСКО ЗДРАВСТВО: УСКОРО АНГИО САЛА И АМБУЛАНТА У „ГОГАМА“
 240. У СЕДАМНАЕСТ САОБРАЋАЈКИ ПОВРЕЂЕНА ЧАК 21 ОСОБА
 241. СЕМИНАР „ПРИВРЕДНИ ФОРУМ МЛАДИХ 2017“ – ПРИЈАВЕ ДО 10. АПРИЛА
 242. ШКОЛСКЕ ТОРБЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА
 243. МАТУРАНТИ ЕКОНОМСКЕ И ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ БИЛИ ГОСТИ ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА
 244. ЈКП "ЧИСТОЋА" - У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ
 245. ПРЕВЕНТИВНЕ АКЦИЈЕ САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋAЈА
 246. БАЧКОМ МОНОШТОРУ НЕДОСТАЈЕ МОСТ
 247. ТРГОВЦИ ОРУЖЈЕМ ИЗ СОМБОРА И АПАТИНА ПРИЗНАЛИ И НАГОДИЛИ СЕ!
 248. ИЗВЕШТАЈ СА 52. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 249. ДОБРА САРАДЊА СОМБОРА И АМБАСАДЕ НЕМАЧКЕ
 250. МЛАДИ МИРОВЊАЦИ ИЗ ПЕТ ГРАДОВА ПРОВЕЛИ КВАЛИТЕТАН ВИКЕНД У СОМБОРУ
 251. У ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ ОТВОРЕН КЛУБ ПЕНЗИОНЕРА
 252. ПОВЕЋАН БРОЈ ВОЛОНТЕРА ЗА ПОМОЋ ДЕЦИ У УЧЕЊУ, РОДИТЕЉИ, ЈАВИТЕ СЕ!
 253. ОД СУТРА, ВЕЧЕРЊЕ БОГОСЛУЖЕЊЕ У СОМБОРСКОМ САБОРНОМ ХРАМУ ПОЧИЊЕ САТ КАСНИЈЕ
 254. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА АЛЕКСА ШАНТИЋ
 255. ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА ЗА ПОМОЋ ОБОЛЕЛИМА ОД МУЛИПЛЕ СКЛЕРОЗЕ
 256. ДАНАС КАЛЕНДАРСКИ СТИЖЕ ПРОЛЕЋЕ
 257. ИЗВЕШТАЈ СА 51. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 258. У СОМБОРСКА СЕЛА ДИСТРИБУИРАНО 550 ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ
 259. ДУШАН МАРИЈАН, НОВИ НАЧЕЛНИК ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА
 260. ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА МЛАДЕ ЗА ПЕРИОД 2017 – 2021 НА ЈАВНОМ УВИДУ ДО 26. МАРТА
 261. ОБИЈЕН ХРАМ СВETИХ АПОСТОЛА ПЕТРА И ПАВЛА У БАЧКОМ БРЕСТОВЦУ
 262. ХОР "МЛАДОСТ" ИЗ СЛОВАЧКЕ НАСТУПИО НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 263. АКТИВНОСТИ ЛОКАЛНЕ АКЦИОНЕ ГРУПЕ „ПАНОНСКИ ФИЈАКЕР“
 264. ПУ СОМБОР: ПРИВЕДЕН ЗБОГ МАРИХУАНЕ И НЕДОЗВОЉЕНОГ ДРЖАЊА МУНИЦИЈЕ
 265. ГРАДСКО ВЕЋЕ РАЗМАТРАЛО ФИНАНСИЈСКА ПИТАЊА
 266. ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ПРИОРИТЕТ, ДОГОВОРЕНО ПРИЛИКОМ ПОСЕТЕ ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ КЉАЈИЋЕВУ
 267. МУП УПОЗОРАВА! СУТРА ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ
 268. СЕЦ - ПРОЛЕЋНА ОБУКА ВОЛОНТЕРА ЗА ПОМОЋ ДЕЦИ У УЧЕЊУ
 269. СОЦИЈАЛНО-ЕКОНОМСКИ САВЕТ ГРАДА О СТАЊУ У ПРИВРЕДИ И НЕЗАПОСЛЕНОСТИ У СОМБОРУ
 270. СОМБОР, ГРАД СТАРАЦА! ВЛАСТ ПОКУШАВА ДА ПРОМЕНИ СЛИКУ ФИНАНСИРАЊЕМ ВЕШТАЧКЕ ОПЛОДЊЕ
 271. НДНВ ИСКЉУЧИЛО ИЗ УДРУЖЕЊА ЧЛАНА СПОРНИХ МЕДИЈСКИХ КОМИСИЈА У СОМБОРУ И КИКИНДИ
 272. НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ОДРЖАНА ТРИБИНА "ТОПЛИЧКИ УСТАНАК 1917-2017."
 273. ПУ СОМБОР: УХАПШЕН ЗБОГ ТЕШКОГ УБИСТВА
 274. СEЦ И БИБЛИOTEКA OЗВAНИЧИЛИ СAРAДЊУ - КOРAК КA КВAЛИTETНИJИM ПРOГРAMИMA ЗA ДEЦУ И MЛAДE
 275. САРАДЊА ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА И ОМЛАДИНСКОГ КЛУБА У СОМБОРУ
 276. ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА "ПЛУТОН 2" ЗАХВАТИЛА И СОМБОР
 277. "ЧИТАОНИЦА СТРИПОВА" ОБИЛАЗИ ШКОЛЕ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 278. ГРАДСКО ВЕЋЕ ДОПУНИЛО ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2017. ГОДИНУ
 279. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА У ГАКОВУ - ГЛАВНА ТЕМА, КАКО ЗАПОСЛИТИ И ЗАДРЖАТИ ГАКОВЧАНЕ У СВОМ СЕЛУ
 280. МИГРАНТИ УПАДАЈУ У ВИКЕНДИЦЕ КОД БАЧКОГ БРЕГА
 281. РАСПИСАН ОГЛАС ЗА ЕВИДЕНТИРАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ОСНОВНУ ШКОЛУ
 282. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА МЕШТАНИМА РАСТИНЕ РАЗГОВАРАЛА О ПРИОРИТЕТИМА У 2017. ГОДИНИ
 283. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ЛИБИЈЦА ЗБОГ КРИЈУМЧАРЕЊА ЉУДИ
 284. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПЛАН КАПИТАЛНИХ УЛАГАЊА ЗА ПЕРИОД 2017-2020. ГОДИНЕ
 285. САВЕТ ЗА ПЛАНИРАЊЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОЛИТИКЕ УСВОЈИО ПРИОРИТЕТЕ ЗА 2017. ГОДИНУ
 286. НА САЈМУ У БЕОГРАДУ ПРЕДСТАВЉЕНА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА
 287. УХАПШЕНА СОМБОРКА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ВИШЕ РАЗБОЈНИШТАВА И ТЕШКУ КРАЂУ
 288. ОД ДАНАС ПОСЛОВИ ОВЕРЕ ПОТПИСА, РУКОПИСА И ПРЕПИСА У ИСКЉУЧИВОЈ НАДЛЕЖНОСТИ ЈАВНИХ БЕЛЕЖНИКА
 289. ПРИВРЕДНИ САВЕТ ГРАДА САГЛЕДАО ПЛАН КАПИТАЛНИХ УЛАГАЊА
 290. СОМБОРАЦ ЖЕЉКО ДИМОВИЋ, НОВИ ПРЕДСЕДНИК ЕНИГМАТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
 291. ПУ СОМБОР: ПРИВЕДЕН ЗБОГ НЕДОЗВОЉЕНЕ ТРГОВИНЕ АКЦИЗНИХ ПРОИЗВОДА
 292. ПУ СОМБОР: РАСВЕТЉЕНО СЕДАМ ТЕШКИХ КРАЂА ИЗ ПРОДАВНИЦА
 293. ЗА ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРНИКЕ ДАНАС ПОЧЕО ВАСКРШЊИ ПОСТ
 294. ДУХОВНО ВЕЧЕ У ЧИТАОНИЦИ ПРИВУКЛО ВЕЛИКИ БРОЈ СОМБОРАЦА
 295. 25. МАРТА ОД 20,30 ЧАСОВА, АКЦИЈА „САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ“
 296. СЕЈДИНОВИЋ: ВЛАСТ ДЕЛИ БУЏЕТСКИ НОВАЦ ПОДОБНИМА И МЕДИЈИМА КОЈИ КРШЕ КОДЕКС
 297. У СОМБОРУ ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА НАЛЕД-а
 298. НЕДОВОЉАН БРОЈ ПАРКИНГ МЕСТА У ГРАДУ! БЕСПЛАТНО ЗА ТРУДНИЦЕ САМО У ЧЕТИРИ УЛИЦЕ
 299. ТОКОМ 2016. ГОДИНЕ, У КРИВОЛОВУ ЗАПЛЕЊЕНО ОКО 40 КИЛОМЕТАРА МРЕЖА
 300. ОДРЖАН САСТАНАК СА ПОЉОЧУВАРИМА - ОБАВЕЗАН НЕДЕЉНИ ИЗВЕШТАЈ
 301. „Инфраструктура железнице Србије“: РАМПЕ ВРАЋЕНЕ НА ИНИЦИЈАТИВУ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
 302. ПАО ЗБОГ 90 ПАКЕТИЋА МАРИХУАНЕ
 303. ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОПИСУ НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА
 304. ПОЧЕЛА ПРОДАЈА ПЕЦАРОШКИХ ДОЗВОЛА У ЈВП "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 305. НОВИХ 5000 СТАБАЛА У СКЛОПУ ВЕТРОЗАШТИТНОГ ПОЈАСА ОКО ГАКОВА
 306. БОРИМО СЕ ЗА БОЉЕ УСЛОВЕ ЛЕЧЕЊА ДЕЦЕ ОБОЛЕЛЕ ОД РАКА
 307. ВРАЋЕНЕ РАМПЕ НА ПРУЖНИМ ПРЕЛАЗИМА У КЉАЈИЋЕВУ И НА БУКОВЦУ
 308. ГЕРОНТОЛОШКИ ЦЕНТАР У СОМБОРУ ДОБИО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО
 309. ПРОСЛАВЉЕНО 268 ГОДИНА СЛОБОДНОГ И КРАЉЕВСКОГ ГРАДА СОМБОРА
 310. ПУ СОМБОР: УХАПШЕН МАЛОЛЕТНИК ОСУМЊИЧЕН ЗА РАЗБОЈНИШТВА И ПОКУШАЈ РАЗБОЈНИШТВА
 311. ПУ СОМБОР: УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА
 312. ГРАД КУПУЈЕ ПАРЦЕЛУ "АГРОСАВЕЗА", КАКО БИ ПРЕСЕЛИО БУВЉАК
 313. СОМБОРСКИ ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ ДОБИО СРЕТЕЊСКИ ОРДЕН
 314. ОЏАЦИ: УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПРИМАЊЕ МИТА
 315. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР: У ТОКУ САНАЦИЈА УДАРНИХ РУПА „ХЛАДНИМ АСФАЛТОМ“
 316. ПРЕДАВАЊА О ИПАРД ПРОГРАМУ И ФОНДОВИМА ДОБРО ПОСЕЋЕНА
 317. СОМБОРСКИМ ОСМАЦИМА ПРЕДСТАВЉЕНИ УСЛОВИ ЗА УПИС У ВОЈНЕ ШКОЛЕ
 318. ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ У ШИКАРИ ДОБИЈА ОБЈЕКАТ ЗА МАЈКЕ СА ДЕЦОМ
 319. ОДРЖАНА 46. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 320. НСЗ: ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О УЧИНКУ ЗА 2017. ГОДИНУ
 321. НОВИ ЗАКОН УКИДА КОМБИ ПРЕВОЗ ПУТНИКА! ПОТЕЗ КОЈИМ ГУБЕ СВИ
 322. СОМБОР - У ДИРЕКТНОМ СУДАРУ ЈЕДАН ВОЗАЧ СТРАДАО, ДРУГИ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН
 323. КОНТРОЛА ПОПИСА НЕЛЕГАЛНО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА
 324. ЈАВНИ ПОЗИВИ И КОНКУРСИ ЗА АКТИВНЕ МЕРЕ ЗАПОШЉАВАЊА
 325. ОДРЖАНА 45. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 326. ПУ СОМБОР: ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА ТРОФЕЈНОГ ОРУЖЈА ДО 5. МАРТА
 327. ОГЛАШЕНА ПРОДАЈА ФАБРИКЕ АГРОПЕЛЕТА У ДОРОСЛОВУ
 328. МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ПОКЛОНИЛО КЊИГE СОМБОРСКОЈ ЕКОНОМСКОЈ ШКОЛИ
 329. УКЉУЧИВАЊЕ РОМСКЕ ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКО ОБРАЗОВАЊЕ
 330. "СОМБОРСКИ ЛЕГАТИ" У ЗБОРНИКУ ДЕСЕТОГ СТРУЧНОГ СКУПА ЗАЈЕДНИЦЕ МАТИЧНИХ БИБЛИОТЕКА
 331. У СУДАРУ САНИТЕТА И АУТОМОБИЛА У АПАТИНУ НАСТРАДАЛА ПАЦИЈЕНТКИЊА
 332. ГРАД ПОТПИСАО МЕМОРАНДУМ О ПОДРШЦИ АКЦИЈИ „ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА“
 333. У ПИРОТУ ПРЕДСТАВЉЕНА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА
 334. "ЧИСТОЋА" ЗАВРШИЛА ГОДИНУ У ФИНАНСИЈСКОМ ПЛУСУ
 335. МЛАДИ РАСПРАВЉАЛИ О НАЦРТУ ЛОКАЛНОГ АКЦИОНИ ПЛАНA
 336. РАДИО "С", АПАТИНСКИ "ДУНАВ" И НОВОСАДСКИ "АС", НАЈСЛУШАНИЈИ У ОКРУГУ
 337. НИКО НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМ НЕОБЕЗБЕЂЕНИХ ПРУЖНИХ ПРЕЛАЗА У СОМБОРУ
 338. СОМБОРАЦ ДОБИО ПРИЈАВУ ЗБОГ ХВАТАЊА И ДРЖАЊА ЗАШТИЋЕНЕ ВРСТЕ ПТИЦЕ
 339. ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ УЧЕНИКА У ВОЈНУ ГИМНАЗИЈУ
 340. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ЗА СМАЊЕЊЕ НЕЗАПОСЛЕНОСТИ 28 МИЛИОНА ДИНАРА
 341. ГРАДСКА ЗИМСКА СЛУЖБА ИНТЕРВЕНИСАЛА ЗБОГ ЛЕДЕНЕ КИШЕ
 342. МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ - ПРОБЛЕМ "ПРОТЕИНКЕ" БИ МОГАО ДА БУДЕ РЕШЕН НАРЕДНЕ ГОДИНЕ
 343. САКУПЉАЊЕ ЈЕЛЕНСКОГ РОГОВЉА У ЛОВИШТИМА "ВОЈВОДИНАШУМА" ПРОТИВЗАКОНИТО
 344. МИНИСТАР ПОЉОПРИВРЕДЕ: ПОДСТИЦАЈИ ЗА МЛАДЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ
 345. ЛЕДОЛОМЦИ ИЗ ДАЉСКЕ КРИВИНЕ ДАНАС СЕ ВРАЋАЈУ У МАЂАРСКУ
 346. ПОДАЦИ КАЖУ: ВИШЕ СОМБОРАЦА УМИРЕ ТОКОМ ЗИМЕ
 347. КОНКУРС ЗА ПРОФЕСИОНАЛНЕ ВОЈНИКЕ
 348. СИНДИКАТ СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ОРГАНИЗУЈЕ ПРОТЕСТНО ОКУПЉАЊЕ
 349. АПАТИН ЗАРАЖЕНО ПОДРУЧЈЕ ПТИЧИЈИМ ГРИПОМ, СЕЛА ОВЕ ОПШТИНЕ УГРОЖЕНА ЗОНА
 350. СОМБОРСКА "ЦРВЕНА ЗВЕЗДА" И ЗВАНИЧНО УГАШЕНА
 351. НА 41. САЈМУ ПЕРАДАРСТВА РЕКОРДАН БРОЈ ЕКСПОНАТА
 352. СОМБОР ДОБИЈА ПРВУ "ЧИТАОНИЦУ СТРИПОВА" У СРБИЈИ
 353. РАДНИЦИ "СЕВЕРТРАНСА" СПРЕЧИЛИ ЗАПЛЕНУ АУТОБУСА ЗБОГ ДУГА ОД 579.000 ДИНАРА
 354. ОД ПРВОГ ФЕБРУАРА, КАНЦЕЛАРИЈА КОМЕСАРИЈАТА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ У ЖУПАНИЈИ
 355. ВАНДАЛИЗАМ И НА КАНАЛУ! КАНТЕ ОДВАЉЕНЕ И БАЧЕНЕ НА ЛЕД
 356. МИГРАНТИ ПОКУШАЛИ ДА ПРЕЂУ ЗАЛЕЂЕНИ ДУНАВ КОД АПАТИНА И УЂУ У ХРВАТСКУ
 357. УЧЕСНИЦИ КОЛОНИЈЕ „МОСТ“ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 358. ЗБОГ ПОЛЕДИЦЕ, ПОТРЕБНА ДОДАТНА ПАЖЊА ЗА ВОЛАНОМ
 359. ПАРТНЕРСТВО У ЈАВНОЈ РАСВЕТИ ПОЗИВА НА ОПРЕЗ
 360. У ЛОВИШТУ "КОЗАРА" ПРИХРАЊУЈУ ДИВЉАЧ ТОКОМ ЛЕДЕНИХ ДАНА
 361. "ВОДОКАНАЛ" ОБЕЛЕЖИО 56 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА - УРАЂЕНО МНОГО, ПЛАНОВИ АМБИЦИОЗНИ
 362. ВАНДАЛИЗАМ У ПАРКУ ХЕРОЈА - ОДВАЉЕНЕ КАНТЕ, ОШТЕЋЕН СИСТЕМ ЗА ЗАЛИВАЊЕ
 363. НАСТАВЉА СЕ ПРОЈЕКАТ БЕСПЛАТНОГ АМБУЛАНТНОГ ПРЕВОЗА
 364. „САПУТНИК М“ ПОКЛАЊА ГРАДУ 25 КУГЛАСТИХ БОЂОША
 365. ЗАМЕНА РЕГИСТАРСКИХ ТАБЛИЦА ОДЛОЖЕНА ЗА ДВЕ ГОДИНЕ
 366. БЕЗБЕДНОСТ ГРАЂАНА - СВАКОДНЕВНА БРИГА И ЗАДАТАК ГРАДА
 367. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! ДЕМОНТИРАНЕ РАМПЕ НА ТРИ ПРУЖНА ПРЕЛАЗА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 368. ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА "БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ"
 369. ИЗВЕШТАЈ СА 10. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 370. РИЗИК ОД ХАВАРИЈЕ У ФАБРИЦИ АКУМУЛАТОРА
 371. ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ ПОСЕТИО СОМБОР
 372. УНАПРЕЂЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОДЊЕ И РУРАЛНОГ РАЗВОЈА
 373. ИСКЉУЧЕНА СТРУЈА ФАБРИЦИ АКУМУЛАТОРА СОМБОР
 374. ГРАДСКО ВЕЋЕ О ПРОМЕНИ НА ЧЕЛУ "ВОДОКАНАЛА", ПАРКИРАЛИШТИМА...
 375. ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ СОЦИЈАЛНО-ХУМАНИТАРНОГ КАРАКТЕРА
 376. ЧИШЋЕНЕ И СОЉЕНЕ УЛИЦЕ ПРВОГ И ДРУГОГ ПРИОРИТЕТА
 377. БЕСПЛАТНО КЛИЗАЊЕ ЗА ШКОЛАРЦЕ НА СОМБОРСКОМ КЛИЗАЛИШТУ
 378. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ДОБИО НОВО ВОЗИЛО
 379. СВЕ ВИШЕ ДЕЦЕ СА ПОРЕМЕЋАЈИМА У ГОВОРУ! У СОМБОРУ НЕДОСТАТАК СТРУЧЊАКА ЗА ОВУ ОБЛАСТ
 380. ДО САДА СТИГЛО 300 ЗАХТЕВА ЗА ВАУЧЕРЕ ЗА ОДМОР У СРБИЈИ
 381. ОТКАЗАНО ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ
 382. ЛЕД СРУШИО ПРИСТАН КОД АПАТИНА! СТИЖУ МАЂАРСКИ ЛЕДОЛОМЦИ
 383. "ВОДОКАНАЛ" УПУТИО ПРЕПОРУКУ ПОТРОШАЧИМА, КАКО ДА ОБЕЗБЕДЕ ВОДОМЕРЕ И ИНСТАЛАЦИЈЕ ТОКОМ ЗИМЕ
 384. ИЗ БУЏЕТА ГРАДА, 12 МИЛИОНА ЗА СА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА МЕДИЈА
 385. У СОМБОРСКОМ ПРИХВАТНОМ ЦЕНТРУ 84 МИГРАНТА
 386. ОДРЖАНА 42. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 387. УВОЂЕЊЕ ПУНОЛЕТНИХ МУШКИХ ЛИЦА У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ
 388. У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ПРВА ФАБРИКА ЗА НЕЗАВИСНЕ ПРОФЕСИОНАЛЦЕ
 389. РПК СОМБОР ПОСТАЛА ДЕО ЈЕДИНСТВЕНОГ КОМОРСКОГ СИСТЕМА СРБИЈЕ
 390. ЗИМСКА СЛУЖБА У СОМБОРУ НОЋАС ИНТЕРВЕНИСАЛА - БАЧЕНО 20 ТОНА СОЛИ
 391. ПОКРАЈИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: У ПУНОЈ ПРИПРАВНОСТИ СВИ СЕКТОРИ
 392. У СОМБОРСКОЈ НАРОДНОЈ КУХИЊИ ДНЕВНО 500 ОБРОКА
 393. БОЖИЋНИ КОНЦЕРТ ОКУПИО СОМБОРСКЕ ХОРОВЕ И ПЕВАЧКЕ ГРУПЕ
 394. 41. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ПЕРАДАРСТВА 0Д 27. ДО 29. ЈАНУАРА
 395. И ОВЕ ГОДИНЕ У СОМБОРУ ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ
 396. БРИГА О СТАРИМА, МЕРИЛО ХУМАНОСТИ СВАКОГ ДРУШТВА
 397. ТРАДИЦИОНАЛНО ПАЉЕЊЕ БАДЊАКА У СОМБОРУ
 398. ВЕРТЕП У ПОРТИ СОМБОРСКЕ ЦРКВЕ СВЕТОГ ГЕОРГИЈА
 399. УРУЧЕНИ УГОВОРИ ПОСЛОДАВЦИМА И СТУДЕНТИМА
 400. АПЕЛ ПОЛИЦИЈЕ! ПРИЛАГОДИТЕ ВОЖЊУ ВРЕМЕНСКИМ УСЛОВИМА И УЗДРЖИТЕ СЕ ОД АЛКОХОЛА
 401. ПРВИ СНЕГ СПРЕМНО ДОЧЕКАН У СОМБОРУ! ЗИМСКА СЛУЖБА ПРАВОВРЕМЕНО, ПУНИМ КАПАЦИТЕТОМ
 402. ПРОПОВЕДНИК ИЗ СОМБОРА УХАПШЕН ЗБОГ ПРОДАЈЕ ПАКЕТИЋА ИЗ ХУМАНИТАРНЕ ПОМОЋИ
 403. САША ПАВАСОВИЋ, ПРВА БЕБА РОЂЕНА У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ У 2017. ГОДИНИ
 404. ГРАД ПЛАЋА ШТЕТУ ЗА ВИШЕ ОД 100 УЈЕДА ПАСА ЛУТАЛИЦА
 405. РАСПОДЕЉЕНА СРЕДСТВА ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА
 406. БЕЗ ПРИВРЕДЕ НЕЋЕ БИТИ НИ КВАЛИТЕТНОГ ЈАВНОГ СЕКТОРА
 407. ЦРВЕНИ КРСТ НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА СПОРНИМ НОВОГОДИШЊИМ ПАКЕТИЋИМА У СОМБОРУ
 408. ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПОВЕЉЕ ГРАДА СОМБОРА
 409. ЛИЦИТАЦИЈА ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА, ДРУГИ КРУГ
 410. ГИМНАЗИЈИ „ВЕЉКО ПЕТРОВИЋ“ ИЗУЗЕТНА ВУКОВА НАГРАДА ЗА 2016. ГОДИНУ
 411. ЈЕДИНО ЋЕ НАС УМЕТНОСТ САЧУВАТИ - ПОРУЧИО РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА
 412. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ПРИРЕДИЛА КОКТЕЛ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ
 413. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" СОМБОР: ПОКРИВЕНА И НОВА ФОНТАНА
 414. СОМБОРСКИ БРЕНДОВИ НА ИЗЛОЖБИ „СРБИЈА У БЕОГРАДУ“
 415. ГРАДСКО ВЕЋЕ - У 2017. ГОДИНИ ВЕЋЕ ЦЕНЕ УСЛУГА ПУ "ВЕРА ГУЦУЊА"
 416. УСВОЈЕН ПЛАН ЗА СМАЊЕЊЕ ПОПУЛАЦИЈЕ ПАСА ЛУТАЛИЦА У 2017. ГОДИНИ
 417. МУП ПОДСЕЋА, СТАРЕ ЛИЧНЕ КАРТЕ ВАЖЕ ДО 31.12.2016. ГОДИНЕ
 418. ТУЖИЛАШТВА У СОМБОРУ ПОД ЈЕДНИМ КРОВОМ
 419. ТРИДЕСЕТОГОДИШЊАК ИЗ СОМБОРА ПРИВЕДЕН ЗБОГ ДРОГЕ
 420. КОНСТИТУИСАН СОЦИЈАЛНО-ЕКОНОМСКИ САВЕТ ГРАДА СОМБОРА
 421. НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА 650 МАЛИШАНА
 422. МУП РАСПИСАО КОНКУРС ЗА ОБУКУ 460 НОВИХ ПОЛИЦАЈАЦА
 423. ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ У РАВНИЧАРСКОМ РАВАНГРАДУ
 424. УХВАЋЕН МАЛОЛЕТНИК КОЈИ ЈЕ ПОЧИНИО ВИШЕ КРАЂА У СОМБОРУ
 425. ПАО ЗБОГ СЕДАМНАЕСТ ПАКЕТИЋА МАРИХУАНЕ
 426. ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ
 427. БИБЛИОТЕКА ДОБИЛА ЗАХВАЛНИЦУ ЗА ПОМОЋ У РАДУ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ
 428. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА - ОПРЕЗНО СА УПОТРЕБОМ ПИРОТЕХНИКЕ
 429. ГРАД ОКИЋЕН, ПРАЗНИЦИ МОГУ ДА ПОЧНУ!
 430. „ЖЕНСКА АЛТЕРНАТИВА“ ОБЕЛЕЖИЛА 15 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА
 431. ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНE
 432. ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР - ПОСАДИТИ ЈЕЛКЕ ПОСЛЕ ПРАЗНОВАЊА
 433. САОБРАЋАЈНА ПОЛИЦИЈА НАЈАВИЛА ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ ТОКОМ ПРАЗНИКА
 434. "ХОР ОТВОРЕНОГ СРЦА" У СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋУ
 435. ОДРЖАНА СКУПШТИНА ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА
 436. ПОКЛОНИ ЗА ДЕЦУ БЕЗ РОДИТЕЉСКОГ СТАРАЊА, У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „РУКА ТВОЈЕ ВОЈВОДИНЕ“
 437. У УПОТРЕБИ НАЈВАЖНИЈА ТРАНСФОРМАТОРСКА СТАНИЦА „СОМБОР1“
 438. АКЦИЈА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА – ПОДЕЛА ОПРЕМЕ ЗА БИЦИКЛЕ
 439. СКУПШТИНА ГРАДА О ПРЕДЛОГУ БУЏЕТА ОДЛУЧУЈЕ 22. ДЕЦЕМБРА
 440. УЗВРТНА ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ ГРАДА КЕЧКЕМЕТА
 441. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПРЕДЛОГ БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2017. ГОДИНУ
 442. ПОЛА ВЕКА ОД БРАТИМЉЕЊА СОМБОРА И БАЈЕ
 443. СИНДИКАТ "СЛОГА" У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ ИЗАБРАО НОВО РУКОВОДСТВО
 444. СЦ "СОКО" СОМБОР - ПОЧЕТАК КЛИЗАЛИШНЕ СЕЗОНЕ У СУБОТУ
 445. НОВИ РУКСАЦИ И ШКОЛСКИ ПРИБОР ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ МАЛИШАНЕ
 446. СКУЛПТУРА „НЕБЕСКИ МЕХАНИЧАР“ ОПЛЕМЕНИЛА ПРОСТОР ГИМНАЗИЈЕ
 447. ДОДЕЉЕНА МИРОВНА НАГРАДА „КРУНОСЛАВ СУКИЋ“
 448. ИЗЛОЖБА СКУЛПТУРА ОД КЕРАМИКЕ ДО 06. ЈАНУАРА
 449. ДРЖАВА ПОМАЖЕ ГРАДОВЕ ПОГОЂЕНЕ МИГРАНТСКОМ КРИЗОМ - СОМБОРУ 575.640 ДИНАРА
 450. ЗАВРШЕНЕ РАДИОНИЦЕ НА ТЕМУ КРЕАТИВНОГ РЕШАВАЊА КОНФЛИКАТА
 451. СА ГУСЛАМА ДО ХАМИЛТОНА
 452. ПОЧИЊЕ НОВИ ЦИКЛУС ОБУКА ЗА НЕЗАПОСЛЕНЕ
 453. „ПУТ ИНТЕРКУЛТУРАЛНОСТИ“ МЛАДE ИЗ 12 ДРЖАВА ДОВЕО У СОМБОР
 454. КОНКУРСИ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКИХ ДРУШТАВА
 455. КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗБОГ ЛАЖНИХ УЈЕДА ПАСА
 456. ЖЕЛЕЗНИЦЕ СРБИЈЕ: НОВИ РЕД ВОЖЊЕ НА РЕЛАЦИЈИ СОМБОР - НОВИ САД
 457. ОДРЖАНА 36. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 458. МУЗИЧКО ДРУШТВО „МУЗИКА ВИВА“ И „ХОР ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ПЕВАЛИ СВИМ СРЦЕМ
 459. "МИКУЛАШ" У БУЊЕВАЧКОМ КОЛУ
 460. ЈП "ВОЈВОДИНАШУМЕ" ЗАПОЧЕЛО НОВУ СЕЗОНУ ПОШУМЉАВАЊА
 461. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ УРЕЂУЈЕ ЦЕНТАР СТАНИШИЋА!
 462. СОМБОРЦИ НА ПРИЈЕМУ ПОВОДОМ ДАНА ВЕТЕРАНА
 463. ВЕЧЕ „CIKLO COOLTURE” - ИЗЛОЖБА НА ТОЧКОВИМА
 464. ШОСО СА ДОМОМ "ВУК КАРАЏИЋ" СОМБОР - ТЕТРАПАК РАДИОНИЦА И "ТУРНИР ЗА ОСМЕХ"
 465. АКЦИЈА „ЈА ИМАМ ПОДРШКУ, ЈА ИМАМ КОСУ“ - ЛЕЧЕНИМ ОД РАКА ПОКЛОН „РЕВИТАБИОН“
 466. АЗИЛ ОПРАВДАВА ПОСТОЈАЊЕ - НА УЛИЦАМА СОМБОРА СВЕ МАЊЕ ПАСА ЛУТАЛИЦА
 467. САРАДЊА ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ И ГРАДА СОМБОРА
 468. ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ ПОЗИВА ШКОЛЕ ДА СЕ УКЉУЧЕ У ПРОЈЕКАТ "ИЗБОР ЈЕ ТВОЈ"
 469. КОНСТИТУИСАН ГРАДСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ
 470. СОМБОР ТРЕЋИ ПО БРЗИНИ ИЗДАВАЊА ГРАЂЕВИНСКИХ ДОЗВОЛА
 471. ГИМНАЗИЈАЛЦИ АКЦИЈОМ ОЗЕЛЕЊАВАЊА ОКОНЧАЛИ ПРОЈЕКАТ „5 недеља екоактивизма“
 472. WINE FEST - РАСКОШ БОЖАНСКОГ НЕКТАРА ПРИКАЗАЛЕ 42 ВИНАРИЈЕ
 473. ПОЛИЦИЈА У СОМБОРУ ОТКРИЛА ЛАБОРАТОРИЈУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ МАРИХУАНЕ
 474. РАДНИЦИ ДИРЕКЦИЈЕ И УРБАНИЗМА "ПРЕКОМАНДОВАНИ"
 475. ТРИБИНА ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 476. ЛАП РОМА – НА НАГРАДНОЈ ЕКСКУРЗИЈИ 15 СРЕДЊОШКОЛАЦА
 477. ИДЕНТИФИКОВАНИ МАЛОЛЕТНИЦИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ВИШЕ РАЗБОЈНИШАТАВА У СОМБОРУ
 478. ЗАХТЕВ ЗА НОВУ ЛИЧНУ КАРТУ МОЖЕТЕ ПРЕДАТИ И ВИКЕНДОМ!
 479. ПРОЈЕКАТ УРЕЂИВАЊА КАНАЛА БАЈА-БЕЗДАН - РЕВИТАЛИЗАЦИЈА ОБЈЕКАТА У БЕЗДАНУ И НА ШЕБЕШФОКУ
 480. УГАШЕНИ ДИРЕКЦИЈА И УРБАНИЗАМ
 481. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ: НАЈВИШЕ ГЛАСОВА ЗА КУПАЛИШТЕ НА „ТРОМЕЂИ“
 482. КОД ЛЕКАРА ОД 1. ЈАНУАРА МОЖЕТЕ И БЕЗ НОВЕ ЗДРАВСТВЕНЕ КЊИЖИЦЕ
 483. МЛАДИ ИЗ СОМБОРА У ВИКЕНД ПОСЕТИ ВРШЊАЦИМА У ТУЗЛИ
 484. ОД ПЕТКА ПОДЕЛА БЕСПЛАТНИХ УЛАЗНИЦА ЗА КОНЦЕРТ РАДЕТА ШЕРБЕЏИЈЕ
 485. ОДРЖАН ТРЕНИНГ У СКЛОПУ ПРОЈЕКТА "МЛАД СЕ ПРОМЕНИ ЗА ПОСАО ПОКРЕНИ"
 486. ГРАДСКО ВЕЋЕ ПРЕДЛАЖЕ ИЗМЕНЕ ОДЛУКЕ О МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА
 487. СМИСАО ПОСТА И ПРАВИЛА ИСХРАНЕ ТОКОМ БОЖИЋНОГ ПОСТА
 488. АМБАСАДОРКА МАКЕДОНИЈЕ БОРАВИЛА У СОМБОРУ
 489. ОБНОВА ВЕТРОЗАШТИТНОГ ПОЈАСА У ГАКОВУ - КРЧЕЊЕ ШИБЉА И ПРИПРЕМА ЗА САДЊУ
 490. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРДНИЦИМА ПОСЕТИЛА БАЧКИ МОНОШТОР
 491. ЗА ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРНИКЕ ДАНАС ПОЧЕО БОЖИЋНИ ПОСТ
 492. ПРУГА СОНТА - БАЧКИ БРЕГ, МОГЛА БИ ДА БУДЕ ВОЈВОЂАНСКИ "ШАРГАН"
 493. ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ ГРАДА И "УРБАНИЗАМ" ПРЕД ГАШЕЊЕМ
 494. ЧИШЋЕЊЕ ЛИШЋА НА „ПРВОМАЈСКОМ БУЛЕВАРУ“
 495. ДВЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА У ДВА ДАНА
 496. САРАДЊА ОРГАНИЗАЦИЈА ЦРВЕНОГ КРСТА СОМБОРА И ОСИЈЕКА
 497. ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА О СРПСКИМ УЧИТЕЉИМА У УГАРСКОЈ
 498. ОСМИ ПУТ У СОМБОРУ ОДРЖАНИ СУСРЕТИ "МАТИЦА-ДИЈАСПОРА"
 499. МИНИСТАР ПРОСВЕТЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 500. "СВЕТ У БОЈАМА ТОЛЕРАНЦИЈЕ"
 501. СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ ДОБИЛО 35 НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА
 502. НАЦИОНАЛНИ СИМПОЗИЈУМ О УГРЕНТНОЈ МЕДИЦИНИ У СОМБОРУ
 503. ПОДСТИЦАЈНИ КРЕДИТИ ГРАДСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ
 504. ОДРЖАНА СМОТРА ЗИМСКЕ СЛУЖБЕ У СОМБОРУ - ОПРЕМА, ТЕХНИКА И ЉУДСТВО У ПРИПРАВНОСТИ
 505. НОВИХ 150 САДНИЦА КОД ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА НА "НОВОЈ СЕЛЕНЧИ"
 506. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА СТАПАР
 507. ДОБРА САРАДЊА ГРАДА И КАТОЛИЧКЕ ВЕРСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ
 508. ВОДА У ЖАРКОВЦУ ИСПРАВНА ЗА ПИЋЕ
 509. КОД ЧОНОПЉЕ ВОЗ УДАРИО КОМБАЈН! ВОЗАЧ ОД ШОКА ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ
 510. МЛЕЧНА ПИЈАЦА НА МЕТИ ВАНДАЛА
 511. ОБЕЛЕЖЕНА ДВА ВЕКА СРПСКЕ УЧИТЕЉСКЕ ШКОЛЕ У СОМБОРУ
 512. ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СНИМАК ХАПШЕЊА У СОМБОРУ И АПАТИНУ
 513. У СОМБОРУ И АПАТИНУ ПРОНАЂЕНА ВЕЛИКА КОЛИЧИНА ОРУЖЈА, УХАПШЕНО 10 ОСОБА
 514. ГРАДСКО ВЕЋЕ О ИЗВРШЕЊУ БУЏЕТA, ПЛАНУ РАДА ЗИМСКЕ СЛУЖБЕ...
 515. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ – ПРЕДЛОЗИ ПРЕД ГРАЂАНИМА 21. НОВЕМБРА
 516. НЕМЦИ ЗАПОСЛИЛИ 80 РАДНИКА БОРЕЛИЈА
 517. У СОМБОРСКОЈ КАСАРНИ "АЕРОДРОМ" ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЈЕДИНИЦЕ
 518. ОБЕЛЕЖЕНА 98. ГОДИШЊИЦА ОСЛОБОЂЕЊА СОМБОРА АУСТРОУГАРСКЕ ВЛАСТИ
 519. "ПРОСТОР" ДОНИРАО ПРИСТУПНУ РАМПУ МАРИЦИ РАЈАК
 520. СВЕ ВИШЕ СОМБОРАЦА ПОСАО ТРАЖИ У ИНОСТРАНСТВУ
 521. НАЈВЕЋА 4G МРЕЖА ДОСТУПНА И У СОМБОРУ
 522. ДУНАВ КОД БАТИНЕ - ВЕНЦИ СЕЋАЊА НА ПОГИНУЛЕ БОРЦЕ
 523. ОДРЖАНА СЕДМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 524. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР - ПОСАДИЛИ 37.000 ЈЕСЕЊИХ ЦВЕТНИЦА
 525. НСЗ СОМБОР - ПОЧИЊЕ НОВИ ЦИКЛУС ОБУКА НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА
 526. ОПСТАЈЕ ПРУГА СОМБОР - ВРБАС!
 527. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА СОМБОР - БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА У ВОДИ
 528. ЈОШ ЈЕДАН ТРЕНИНГ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА "МЛАД СЕ ПРОМЕНИ, ЗА ПОСАО ПОКРЕНИ"
 529. ДОДЕЛОМ ПРИЗНАЊА И ЗАХВАЛНИЦА, ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА
 530. ПИСМО ЧИТАЛАЦА: МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ИЗ СОМБОРА СЕ ОБРАТИЛА ПРЕМИЈЕРУ
 531. У СОМБОРУ СМЕШТЕНА ГРУПА ОД 122 МИГРАНТА
 532. ПОВЕЋАЊЕ БРОЈА ТУРИСТА У СОМБОРУ
 533. БЕСПЛАТНА ОБУКА ЗА РАД НА РАЧУНАРУ ЗА СТАРИЈЕ СОМБОРЦЕ
 534. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" У АКЦИЈИ САДЊЕ! УЛЕПШАЛИ ДВОРИШТЕ ДОМА "МИКА АНТИЋ"
 535. ПРИВРЕДНИЦИ ДОНИРАЛИ ПЕТ ДЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА НАЈМЛАЂИМ СОМБОРЦИМА
 536. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА РИЂИЦУ
 537. ЈЕДНИ ГРАДЕ, ДРУГИ РУШЕ! ЈАВНА РАСВЕТА СТИИГЛА ДО ЈОСИЋКИХ САЛАША
 538. ОДБОРНИЦИ СКУПШТИНЕ ГРАДА ПРИСУСТВОВАЛИ СЕМИНАРУ У НИШУ
 539. ВОДОКАНАЛ: РАДОВИ У УЛИЦИ ДУШАНА МУДРАКА ТЕКУ ПО ПЛАНУ
 540. ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА КАПЕЛЕ У ТЕЛЕЧКОЈ
 541. ЦЗСЖ ОСИ СОМБОР - ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО О ВОЛОНТЕРИЗМУ
 542. ЛОВАЦ ИЗ АПАТИНА УХАПШЕН ЗБОГ УБИСТВА КОЛЕГЕ
 543. НОВИ УСПЕХ НИКОЛЕ ЖИВАНОВИЋА - ПЕТИ НА МУНДИЈАЛУ У ЛОГИЦИ
 544. ДУХОВНА АКАДЕМИЈА НА ПРАЗНИК СВЕТЕ ПЕТКЕ
 545. ИНКЛУЗИЈА РОМА - ИЗАЗОВ И ШАНСЕ НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ
 546. "НЕ ПРЉАЈ, НЕМАШ ИЗГОВОР!" - ОЧИШЋЕН ПАРК КОД ЖЕЛЕЗНИЧКЕ СТАНИЦЕ
 547. У МОНОШТОРУ ОДРЖАН САЈАМ ТОРТИ КОЛАЧА И ПОЉОПРИВРЕДНИХ ПРОИЗВОДА
 548. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА ЧОНОПЉУ
 549. ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА „СОМБОРСКА ЈЕСЕН“
 550. СЕДМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 9. НОВЕМБАР
 551. ИНСПЕКЦИЈА У ВАНРЕДНИМ КОНТРОЛАМА ЗА ТРИ ДАНА НАШЛА 20 НЕПРИЈАВЉЕНИХ РАДНИКА
 552. ПРВЕ ДЕЦЕМБАРСКЕ СУБОТЕ, ОСМИ "RAVANGRAD WINE FEST"
 553. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ЧЕТИРИ МИЛИОНА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА
 554. ГРАДУ ДАРОВАНЕ ДВЕ СЛИКЕ „ЛИКОВНЕ ГРУПЕ 76“
 555. ПОЗИВ ЗА ВОЛОНТЕРЕ НА ОВОГОДИШЊЕМ "ФиЗи БиЗи Фесту"
 556. ИЗГРАДЊА "КАПИТОЛ ПАРКА СОМБОР" ТРЕБАЛО БИ ДА ПОЧНЕ ВЕЋ У НОВЕМБРУ
 557. ПРОПАЛА ПРОДАЈА ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА! ЗАКУПАЦ КОРИСТИ ПОГОНЕ А НЕ ПЛАЋА НАЈАМ
 558. НА ИНИЦИЈАТИВУ РОДИТЕЉА И ВАСПИТАЧА, УРЕЂЕНО ДВОРИШТЕ ВРТИЋА "ЂАНИЋ"
 559. "ЗЕЛЕНИЛО" УРЕДИЛО АТАРСКЕ ПУТЕВЕ У СЕЛИМА
 560. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ
 561. ОДВАЉЕНА НОВА ФОНТАНА У СТАНИШИЋУ
 562. СУНЧАНА ЈЕСЕН ЖИВОТА - КОЛО СРПСКИХ СЕСТАРА У ПОСЕТИ НАЈСТАРИЈИМ СУГРАЂАНИМА
 563. UNITED GROUP ФОНДАЦИЈА ПОКЛОНИЛА НОВИ ПАРК ДЕЦИ СОМБОРА
 564. ПОЧИЊЕ ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ ГРИПА У СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА
 565. ПРЕДСТАВНИЦИ "КОРИЈЕНА" БОРАВИЛИ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ
 566. СОМБОР СВЕЧАНОМ АКАДЕМИЈОМ ПРОСЛАВИО ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ГРАДА
 567. ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ГРАДА: НЕ ЗАБОРАВЉАМО СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ СУГРАЂАНЕ
 568. СОМБОРЦИ УРЕДНО ПЛАЋАЈУ ОДРЖАВАЊЕ ГРОБНИХ МЕСТА
 569. МЕЂУНАРОДНИ МЕСЕЦ БОРБЕ ПРОТИВ РАКА ДОЈКЕ - МИЛИОН РАЗЛОГА ЗАШТО ЖЕЛИМ СВЕТ УЗ ТЕБЕ
 570. ФОНДАЦИЈА НИКОЛЕ ЈОКИЋА ПОКЛОНИЛА СПОРТСКУ ОПРЕМУ СОМБОРСКИМ КЛУБОВИМА
 571. СЕОСКА УДРУЖЕЊА ЖЕНА УЧЕСТВОВАЛА НА САЈМУ СТВАРАЛАШТВА
 572. УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА "БУЊЕВАЧКО КОЛО" ПРОСЛАВИЛО ЈУБИЛЕЈ
 573. ОКТОБАРСКА НАГРАДА ПРИМ. ДР БРАНИСЛАВУ ДАНИЛОВИЋУ
 574. ИЗВЕШТАЈ СА 26. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋA
 575. СУСРЕТ СОМБОРСКИХ И ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА КИШПЕШТА
 576. ПЕТИЦИЈА ЗА ДЕМОГРАФСКУ НАКНАДУ РОДИТЕЉИМА СА ТРОЈЕ ДЕЦЕ
 577. ФОНТАНА УЛЕПШАЛА СТАНИШИЋ
 578. ДРЖАВА ЗАДОВОЉНА КАКО СОМБОР БРИНЕ О СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ
 579. КОД ОЏАКА ЗАПЛЕЊЕНА МАРИХУАНА
 580. ЈКП "ЕНЕРГАНА": ЦЕНА ГРЕЈАЊА ЗА САДА ИСТА, ПЛАТЕ ЗАПОСЛЕНИХ МАЊЕ
 581. СИСТЕМ ЗА УЗБУЊИВАЊЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА - ФУНКЦИОНАЛАН
 582. ПОЧИЊУ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КАНАЛИЗАЦИЈЕ У "ГОРЊОЈ ВАРОШИ"
 583. ПОКРАЈИНСКИ ФОНД ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ О ПИТАЊИМА АГРАРА
 584. ОДРЖАНА „ДРУГА ТКАЧКА КОЛОНИЈА У СТАПАРУ“
 585. ПОЗИВ ГРАЂАНИМА: УКЉУЧИТЕ СЕ У КРЕИРАЊЕ БУЏЕТА ЗА 2017. ГОДИНУ
 586. ЈКП "ЧИСТОЋА" НАПЛАТИЛА МИЛИОНЕ ПРЕКО ИЗВРШИТЕЉА
 587. БУЏЕТ 2017- ОКОСНИЦА РАЗГОВОРА ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ И ДИРЕКТОРА ШКОЛА
 588. НАДЕЖДИ ПЕТРОВИЋ У ЧАСТ
 589. У ЛУГОВУ ОДРЖАНИ ЛОКАЛНИ ДАНИ ИНСТИТУТА ЗА КУКУРУЗ „ЗЕМУН ПОЉЕ“
 590. ОДРЖАНА 25. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 591. УРЕЂЕНЕ ЗЕЛЕНЕ ПОВРШИНЕ У ТЕЛЕЧКИ
 592. ОДРЖАНА ГОРАНСКА РАДИОНИЦА У ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" СОМБОР
 593. УХАПШЕНИ ПЕДОФИЛИ У СОМБОРУ И СУБОТИЦИ
 594. СОМБОРСКО КОЛО СРПСКИХ СЕСТАРА ОБЕЛЕЖИЛО ДЕЧЈУ НЕДЕЉУ
 595. ЗА ЦРТЕЖЕ „ЕГИПАТ У ОЧИМА ДЕЦЕ“ НАГРАЂЕНЕ ДВЕ СОМБОРКЕ
 596. СОМБОРАЦ ПРИВЕДЕН ЗБОГ НАПАДА НА ЖЕНУ У СУБОТИЦИ
 597. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА ДОБИЈА НОВУ ФИСКУЛТУРНУ САЛУ
 598. ПОЧЕО СА РАДОМ СОМБОРСКИ ЗАТВОРЕНИ БАЗЕН! ЦЕНЕ УЛАЗНИЦА КАО И ПРОШЛЕ ГОДИНЕ
 599. АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ У КЉАЈИЋЕВУ ДОБИЛО НАДСТРЕШНИЦУ
 600. ОД НОВЕМБРA У ПРЕДШКОЛСКОЈ УСТАНОВИ: „НАУЧИ НЕМАЧКИ“
 601. ГРАД ОРГАНИЗОВАО СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ ЗОРАНЕ ИЂУШКИ
 602. "ЧАУШИ" УЗ ПЕСМУ ПРОСЛАВИЛИ СЛАВУ
 603. ПОЧЕЛА ПЕТА ЛИКОВНА ЈЕСЕН У СОМБОРУ
 604. РЕКОНСТРУКЦИЈА ФАБРИКЕ ВОДЕ НА ЈАРОШУ ПОЧИЊЕ 15. ОКТОБРА
 605. БЕЗДАН, СЕЛО ВЕЛИКОГ ПОТЕНЦИЈАЛА
 606. „ЗЕЛЕНИЛО“ У АКЦИЈИ УРЕЂЕЊА ГРАДА
 607. ТОКОМ ОКТОБРА У СОМБОРУ "ЛИКОВНА ЈЕСЕН"
 608. У СОМБОРУ СНИМАНЕ СЦЕНЕ БИОГРАФСКЕ СЕРИЈЕ О ЛАЗИ КОСТИЋУ
 609. ПОСТАВЉЕНА ЗАШТИТНА ОГРАДА НА ПРВОМАЈСКОМ БУЛЕВАРУ
 610. ПОСТАВЉЕНЕ КЛУПЕ У РОКОВАЧКОЈ ШУМИЦИ
 611. БЕСПЛАТНО НА КОНЦЕРТ ЏЕЗ МУЗИКЕ "ФРАНЦУСКА МУЗИЧКА ЈЕСЕН"
 612. ПОЧЕЛО ЈЕСЕЊЕ ТРЕТИРАЊЕ СОМБОРСКИХ ПИЈАЦА
 613. ПОЧЕЛА МАНИФЕСТАЦИЈА „СУНЧАНА ЈЕСЕН ЖИВОТА“
 614. НОВО ОСВЕТЉЕЊЕ И ДОДАТНЕ КАМЕРЕ НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ
 615. КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛАП-а РОМА 2016.
 616. ТРИ СОМБОРСКА ТУРИСТИЧКА ОБЈЕКТА ДОБИЛА ПРИЗНАЊА НА САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ
 617. АМБАСАДОР АНГОЛЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 618. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА, НОВИ ЧЛАН УПРАВНОГ ОДБОРА НАЛЕД-а
 619. ШЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 6. ОКТОБАР
 620. СОМБОРКА ЈЕЛЕНА БЛАНУША У ФИНАЛУ ИЗБОРА ЗА МИС СРБИЈЕ
 621. ЈKП "ЗЕЛЕНИЛО" СОМБОР - ОЗЕЛЕЊАВАЊЕ У KЉАЈИЋЕВУ
 622. ФИСКУЛТУРНА САЛА ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ЗАБРАЊЕНА ЗА КОРИШЋЕЊЕ, ЂАЦИ ВЕЖБАЈУ ПО ХОДНИЦИМА!
 623. УЧЕСНИЦИ МЕЂУНАРОДНЕ НАУЧНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 624. ИШТВАН БЕСЕДЕШ, ДОБИТНИК НАГРАДЕ "ЈАНОШ ХЕРЦЕГ" ЗА 2016. ГОДИНУ
 625. ТОКОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ, 4500 МАЛИШАНА ИДЕ БЕСПЛАТНО У ПОЗОРИШТЕ
 626. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СТАТИСТИКУ ЗА ПРВИХ ОСАМ МЕСЕЦИ 2016. ГОДИНЕ
 627. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ УРЕДИЛО ТРАВЊАКЕ НА АПАТИНСКОМ ПУТУ И ЦЕНТРАЛИ
 628. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО НОВЧАНЕ КАЗНЕ ЗА ВЛАСНИКЕ ПАРЦЕЛА ПОД АМБРОЗИЈОМ
 629. ЗАКАЗАНА ЛИЦИТАЦИЈА ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У КО КЉАЈИЋЕВО
 630. ЈЕСЕЊА БЕРЗА СИТНИХ ЖИВОТИЊА У СОМБОРУ НИКАД ВЕЋА!
 631. МЛАДИ ИЗ ТРИ ЗЕМЉЕ ПОСЛАЛИ ПОРУКУ ИЗ СОМБОРА: ГРАДИМО МИР!
 632. БАЧКИ БРЕГ: ОДРЖАНИ ОСМИ „МИХОЉДАНСКИ СУСРЕТИ“
 633. ПУШТЕНА У РАД ЕМИСИОНА СТАНИЦА У КЉАЈИЋЕВУ
 634. БЕЗДАН: ЕДУКАЦИЈА О ЕКОНОМСКОМ ОСНАЖИВАЊУ ЖЕНА
 635. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕНО НА ЕВРОПСКОМ КОНГРЕСУ У АНТАЛИЈИ
 636. ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО НА ТЕМУ "ДА ЛИ ТОЛЕРИШЕМО ЈЕЗИК ИНВАЛИДНОСТИ"
 637. СЕПТЕМБАРЦИ У КАСАРНИ АЕРОДРОМ ПОЛОЖИЛИ ВОЈНИЧКУ ЗАКЛЕТВУ
 638. У СОМБОРУ ОТВОРЕНО ОДЕЉЕЊЕ ВИШЕ ШКОЛЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНУ НЕГУ БОЛЕСНИКА
 639. ДЕЛЕГАЦИЈА "КОРИЈЕНА" ПОСЕТИЛА ШАМАЦ
 640. СОМБОР ДОБАР ПРИМЕР САРАДЊЕ СА НЕМАЧКОМ НАЦИОНАЛНОМ МАЊИНОМ
 641. ПОЧЕЛА ЛИЦИТАЦИЈА ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА У СОМБОРУ
 642. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛЕСА ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ
 643. У ТОКУ КОНКУРС ЗА РЕГИОНАЛНИ БРЕНД БАЧКА
 644. ИЗВЕШТАЈ СА 19. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 645. ТИЈАНА КАБИЋ, НАЈБРЖА ТАКМИЧАРКА ИЗ СРБИЈЕ НА ПОЛУМАРАТОНУ У САРАЈЕВУ
 646. ЈКП "ЧИСТОЋА": ГРАЂАНИ, ПОДРЖИТЕ А НЕ ОБЕСМИШЉАВАЈТЕ РАД СУГРАЂАНА
 647. ПОТПИСАН УГОВОР О СТИПЕНДИРАЊУ ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ 2015/2016.
 648. "БУЊЕВАЧКО КОЛО" ОРГАНИЗУЈЕ СЕКЦИЈУ УМЕТНИЧКЕ ФОТОГРАФИЈЕ
 649. ЗВРШЕН ПРОЈЕКАТ "ВОЛОНТЕРИ ПРОТИВ РАКА"
 650. ВОЈНИ РОК ЗА ДОБРОВОЉЦЕ УБУДУЋЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ, НАКНАДА 91.500 ДИНАРА
 651. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ГРАДСКИХ СТИПЕНДИЈА СТУДЕНТИМА
 652. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ПРИЗНАЊА „АВРАМ МРАЗОВИЋ“
 653. "ЕКОЛОЗИ У АКЦИЈИ И ЕДУКАЦИЈИ"
 654. КЉАЈИЋЕВЧАНИ НЕ ДАЈУ БИБЛИОТЕКУ! НОВИ ПРОТЕСТ НАЈАВЉЕН ЗА СУБОТУ
 655. ФАБРИКА ЗА ПРЕРАДУ ОТПАДА, НАЈЕФИКАСНИЈЕ РЕШЕЊЕ ЗА СОМБОР
 656. ОСНОВЦИ, ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ "НОТЕ ПРИЈАТЕЉСТВА"
 657. САРАДЊА ПОКРАЈИНЕ И ГРАДОВА НА РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОЈЕКАТА
 658. ОДРЖАНА РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА ЦЕНТРА ЗА САМОСТАЛНИ ЖИВОТ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 659. АКЦИЈА УКЛАЊАЊА АМБРОЗИЈЕ - НАЈКРИТИЧНИЈЕ НА "НОВОЈ СЕЛЕНЧИ" И У "ГОГАМА"!
 660. СУТРА ПОЧИЊЕ ВРАЋАЊЕ НОВЦА ОД КОТИЗАЦИЈА ЗА "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ"
 661. ТРАЖЕ СЕ ПРОГРАМЕРИ СА ТЕРИТОРИЈЕ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА
 662. ГРАДСКО ВЕЋЕ ОБРАЗОВАЛО САВЕТ ЗА ЗДРАВЉЕ
 663. НСЗ - ДО 20. СЕПТЕМБРА ОТВОРЕН ПРОГРАМ ПРИПРАВНИКА ЗА РУРАЛНЕ СРЕДИНЕ
 664. МУП ПОЈАЧАВА КОНТРОЛУ КОРИШЋЕЊА СИГУРНОСНИХ ПОЈАСЕВА
 665. ДРВА И УГАЉ СВЕ ТРАЖЕНИЈИ! ПОНУДА НА СОМБОРСКИМ СТОВАРИШТИМА БОГАТА
 666. ДО КЊИГА У СЕЛИМА ТРИ ПУТА НЕДЕЉНО, АЛИ И ПОШТОМ
 667. НОВИНА У СОМБОРУ: ИЗАБРАНИ ЛЕКАРИ ЗАКАЗУЈУ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПРЕГЛЕДЕ
 668. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА КОЛУТ
 669. У БАЧКОМ БРЕГУ СВЕ ФУНКЦИОНИШЕ, АЛИ МОЖЕ И БОЉЕ
 670. ПОЧЕЛА ОБНОВА ХРАМОВА У СОМБОРУ И СИВЦУ
 671. ЗА СУБОТУ У КЉАЈИЋЕВУ НАЈАВЉЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ УКИДАЊА БИБЛИОТЕКЕ
 672. ГАСИ СЕ РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА ГРАДА И ЈОШ ЈЕДНА СМЕНА НА ЧЕЛУ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ
 673. ОДРЖАНА ТРЕЋА СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКА КОЛОНИЈА "ЛЕМЕШКА ЈЕСЕН"
 674. КОМПАНИЈА "ЛИДЛ" ТРАЖИ РУКОВОДИОЦЕ ПРОДАВНИЦА! ПОТРЕБАН ПОСЛОВОЂА И ЗА СОМБОР
 675. ИЗВЕШТАЈ СА 17. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 676. УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА „РАВАНГРАД“ - ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ АКТИВИЗМА
 677. КЉАЈИЋЕВО У НЕДЕЉУ ДОМАЋИН МАНИФЕСТАЦИЈЕ "ДАНИ ВЕСЕЛЕ МАШИНЕ"
 678. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ДОДАТНА СРЕДСТВА ЗА ЛАП ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ
 679. 709 ПРВАКА СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА СОМБОРА КРЕНУЛО У ШКОЛУ
 680. ЗА БИВШЕ ЉУБИМЦЕ ГРАД ИЗДВОЈИО 12 МИЛИОНА ДИНАРА
 681. ЈАВНЕ УСТАНОВЕ МОРАЈУ ИМАТИ ЈАСНЕ ПРОГРАМСКЕ АКТИВНОСТИ
 682. И ОВЕ ГОДИНЕ У СОМБОРУ АКЦИЈА "РЕЗЕРВИСАНО ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ"
 683. УЧЕНИЦИ-ПУТНИЦИ ИМАЈУ ПРАВО НА РЕГРЕСИРАНУ МЕСЕЧНУ КАРТУ
 684. ОДРЖАНА 16. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 685. СОМБОРСКИ ОЛИМПИЈЦИ, ЈОКИЋ И КУКУРУЗАР, ПРИМЕР ДА СЕ СНОВИ ОСТВАРУЈУ
 686. ПЕТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 6. СЕПТЕМБАР
 687. ПЕДЕСЕТ ИЗЛАГАЧА УЧЕСТВОВАЛО НА 24. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПЧЕЛАРСТВА
 688. ЗАВРШЕНА ОБУКА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА "ВРШЊАЧКИ ЕДУКАТОРИ, НЕДИСКРИМИНАТОРИ"
 689. ГРАД ПОДРЖАО АКЦИЈУ ЗБЛИЖАВАЊА СЛОВЕНСКИХ НАРОДА
 690. САВЕТ ЗА МИГРАЦИЈЕ: СВЕСТРАН ПРИСТУП ПРОБЛЕМУ МИГРАНАТА
 691. СОМБОРСКИ БУЊЕВЦИ ПРИСУСТВОВАЛИ "ДАНУ ДУЖИЈАНЦЕ" У СУБОТИЦИ
 692. КОД СОМБОРА УХАПШЕНО ШЕСТ ЛИЦА, ЗБОГ КРИЈУМЧАРЕЊА МИГРАНАТА
 693. СВЕ МАЊЕ ТУРИСТА ПОСЕЋУЈЕ ЗАПАДНОБАЧКИ ОКРУГ
 694. ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ОБУКУ ЗА АКТИВНО ТРАЖЕЊЕ ПОСЛА
 695. ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О ФИНАНИСРАЊУ ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА
 696. ГРАД СУБВЕНЦИОНИШЕ ЗАПОШЉАВАЊЕ
 697. "БАЈС ПАСУЉИЈАДА" И ОВЕ ГОДИНЕ ОКУПИЛА ЗАЉУБЉЕНИКЕ У ДВОТОЧКАШЕ
 698. РАДОВИ НА КАНАЛСКОЈ МРЕЖИ У СОМБОРУ ВРЕДНИ 30 МИЛИОНА ДИНАРА
 699. ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА СОМБОРСКОГ МАНАСТИРА - КУМОВИ ДАРОВАЛИ ПОДНО ГРЕЈАЊЕ
 700. ПОЧЕЛЕ СТАПАРСКЕ ВЕЛИКОГОСПОЈИНСКЕ ВЕЧЕРИ У СТАПАРУ
 701. ГРАДОНАЧЕЛНИК БИОГРАДА НА МОРУ ПОСЕТИО СОМБОР
 702. ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ КОД БОЛНИЦЕ ВЕЋ ОШТЕЋЕНО
 703. ОДРЖАН ДВАНАЕСТИ "БОДРОГ ФЕСТ" ФЕСТИВАЛ КУЛТУРЕ, ТРАДИЦИЈЕ И ПРИРОДЕ
 704. КРИВИЧНА ПРИЈАВА МАЛОЛЕТНИКУ ЗБОГ СЕРИЈЕ КРАЂА НА БАЗЕНИМА У АПАТИНУ
 705. РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА "МЛАДИ СУ ЗАКОН"
 706. ЗАВРШЕНО СПОРТСКО–ЕДУКАТИВНО ЛЕТО ЗА ДЕЦУ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ
 707. ЗАБРАНА УПОТРЕБЕ МОСТА У ГРАДИНИ
 708. СЕЦ ТРАЖИ САРАДНИКЕ НА ПРОЈЕКТУ "ЗА ЛАП ИСТРАЖИ, ПОТРЕБУ ИСКАЖИ"
 709. РЕАГОВАЊЕ ГРАЂАНА - ЗАКРЧИЛИ БИЦИКЛИСТИЧКУ СТАЗУ
 710. РАЦИОНАЛИЗАЦИЈА! СВАКИ ТРЕЋИ РАДНИК У МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА ПРЕКОБРОЈАН
 711. НА БАЧКИМ КАНАЛИМА У ТОКУ КОШЕЊЕ ПОДВОДНОГ РАСТИЊА И ТРСКЕ
 712. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ПК "СОМБОР" У АДИ
 713. САЈАМ ПЧЕЛАРСТВА У СОМБОРУ! ПРИЈАВЕ ИЗЛАГАЧА ДО 20. АВГУСТА
 714. KРАЉЕВСКИ ПАР УРУЧИО ДОНАЦИЈУ СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ
 715. "ЗЕЛЕНИЛО" ПОЧЕЛО АКЦИЈУ УКЛАЊАЊА АМБРОЗИЈЕ
 716. ОДРЖАН ПРВИ МОДУЛ ОБУКЕ ВРШЊАЧКИХ ЕДУКАТОРА ЗА ПРЕВЕНЦИЈУ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ
 717. ЂОРЂЕ ЗОРИЋ МЕЊА ТОМИЋА НА ЧЕЛУ "ПРОТЕИНКЕ"
 718. РЕАГОВАЊЕ ГРАЂАНА - БАЦАЈУ СМЕЋЕ ИСПРЕД ТУЂЕ КУЋЕ
 719. СЕЦ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНЕ КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ
 720. "КОРИЈЕНИ" ПРОСЛАВИЛИ СВОЈУ СЛАВУ
 721. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР У ПУНОМ ПОГОНУ И ПО ВРУЋИНАМА
 722. КАНАЛОМ СЕ И ОВОГ ЛЕТА ОРИЛА ПЕСМА "ЧАУША"
 723. АНДРЕЈ КУКУРУЗАР ОСВОЈИО БРОНЗУ НА МЕЂУНАРОДНОЈ ХЕМИЈСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ
 724. УДОМИЛЕ ДВА ПСА И ДОНИРАЛЕ ЧИТАЧ ЧИПА ЗА ПСЕ СОМБОРСКОМ АЗИЛУ
 725. СУТРА У КОЛУТУ ПОЧИЊУ ИЛИНДАНСКЕ СВЕЧАНОСТИ
 726. ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО О ПОБОЉШАЊУ ПОЛОЖАЈА ДЕЦЕ
 727. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРДНИЦИМА ПОСЕТИЛА СТАНИШИЋ
 728. У БАЧКОМ БРЕГУ ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ И ХИГИЈЕНСКЕ ПОТРЕБЕ
 729. ПОХВАЉЕНА КЊИГА "САВЕТИ ЗА ЖИВОТ СА РАКОМ"
 730. ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ИЗВЕШТАЈ О РАДУ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА
 731. ПРВЕ АВГУСТОВСКЕ СУБОТЕ, "СИМОНОВИЋЕВИ ДАНИ"
 732. СОМБОРКА МИЛИЦА ИЛИБАШИЋ, МИС ПАНОНСКОГ МОРА
 733. СЛАБО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ШКОЛОВАЊЕ НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ У СОМБОРУ
 734. АПЕЛ "ВОЈВОДИНАШУМА": БУДИТЕ ОПРЕЗНИ У СПЕЦИЈАЛНОМ РЕЗЕРВАТУ "ГОРЊЕ ПОДУНАВЉЕ"
 735. У КОЛУТУ ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ, САНИТАРНЕ ПОТРЕБЕ, КУПАЊЕ
 736. ПРОМЕНА НА ЧЕЛУ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СОМБОР! ОСТАВКА РУЖИЋА ПРИХВАЋЕНА
 737. САША ТОДОРОВИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ! "ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ" И ОВЕ ГОДИНЕ
 738. ОДРЖАНА 12. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 739. "ВУКОВЦИ" УПУЋЕНИ У ТАЈНЕ ПУСТОВАЊА ВУНЕ
 740. ДО 31.ОКТОБРА ДОКАЗИВАЊЕ ПРАВА ПРЕЧЕГ ЗАКУПА ДРЖАВНЕ ЗЕМЉЕ
 741. ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ НА ДОРАДИ
 742. ХЕЛЕНА РОКСАНДИЋ МУСУЛИН, НОВА НАЧЕЛНИЦА ГРАДСКЕ УПРАВЕ
 743. ГРАД РАСПИСАО ОГЛАС ЗА КОРИШЋЕЊЕ ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА БЕЗ ПЛАЋАЊА НАКНАДЕ
 744. НОВО ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У СОМБОРУ
 745. САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ И ДИРЕКТОРА ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА
 746. ОД АВГУСТА У СОМБОРУ "ХОР ОТВОРЕНОГ СРЦА"
 747. ОДРЖАНА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА РАДОВА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 748. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ: МАНИФЕСТАЦИЈЕ ОД ЗНАЧАЈА ЗА ГРАД НЕ СМЕЈУ СЕ УПРОПАШТАВАТИ
 749. ГРАД СЕ ОГРАЂУЈЕ ОД ОРГАНИЗАЦИЈЕ "СОМБОРСКОГ ЛЕТА"! ОДГОВОРНОСТ ЗА ОТКАЗИВАЊЕ "КОТЛИЋА" У ПОСЛЕДЊИ ЧАС
 750. ОДРЖАНА 9. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 751. ПРУГА СОМБОР-ВРБАС ПРЕД ЗАТВАРАЊЕМ?
 752. ПОСТАВЉЕНЕ ИНФО ТАБЛЕ НА ПРЕВОДНИЦИ У БЕЗДАНУ
 753. СОМБОР СЕ ЈОШ ОПОРАВЉА ОД НЕВРЕМЕНА! ШТЕТУ ПРИЈАВИТИ НАДЛЕЖНИМА
 754. НАДОМАК МОРОВИЋА, У ПРИПРЕМИ РАЈ ЗА ПЕЦАРОШЕ
 755. БОРЕЛИ ПРЕД СТЕЧАЈЕМ! "КОПИТАРНА" ПРЕСЕЛИЛА МАШИНЕ И РОБУ У АПАТИН
 756. СОМБОРСКИ МАЛИШАНИ "У РИТМУ РУСИЈЕ"
 757. СОМБОРСКО ПОРОДИЛИШТЕ ДОБИЛО ДВА КЛИМА УРЕЂАЈА
 758. ОБЕЛЕЖЕНО 50 ГОДИНА БРАТСКЕ САРАДЊЕ СОМБОРА И БАЈЕ
 759. ЧОПОР ПАСА ЛУТАЛИЦА ПОДАВИО ЖИВИНУ И ЗЕЧЕВЕ
 760. ОСВЕШТАН ТЕМЕЉ БУДУЋЕГ ХРАМА У ШИКАРИ
 761. САРАДЊА "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА" И СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СОМБОРСКОГ СУДА
 762. КАРАВАН „МОЈА СРБИЈА“ ПРОПУТОВАО КРОЗ СОМБОР
 763. ШЕСТОРО ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ ОТПУТОВАЛО НА БАЛАТОН
 764. "ЧИСТОЋА" СПРОВЕЛА ЕДУКАЦИЈУ ДЕЦЕ У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА
 765. ИЗВЕШТАЈ СА VII СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 766. ПШЕНИЦА У СОМБОРСКОМ АТАРУ ПОЖЊЕВЕНА СА 40 ОДСТО ПАРЦЕЛА
 767. ЦРВЕНИ КРСТ ОБЕЗБЕДИО ЛЕТОВАЊЕ ЗА ПЕДЕСЕТАК МЛАДИХ СОМБОРАЦА
 768. КАРАВАН „МОЈА СРБИЈА“ ОСМОГ ЈУЛА У СОМБОРУ
 769. ЗАВРШЕНА ОСМА РЕГАТА "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 770. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИMA ПОСЕТИЛА ДОРОСЛОВО
 771. СОМБОРСКИ "МАЛИ ПОЈЦИ" ОБИШЛИ ДУХОВНО БЛАГО ВАЉЕВСКИХ ПЛАНИНА
 772. ОВОГОДИШЊЕ "СОМБОРСКО ЛЕТО" БЕЗ ЕСТРАДНИХ ЗВЕЗДА!
 773. НАГРАЂЕНИ ПОЛИЦАЈЦИ ЗА РАД И РЕЗУЛТАТЕ ОСТВАРЕНЕ У 2015. ГОДИНИ
 774. ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈА, У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН БОРЦА
 775. СОМБОРСКИ ПЧЕЛАРИ РЕНОВИРАЛИ ПРОСТОРИЈЕ УДРУЖЕЊА И ОБЕЛЕЖИЛИ СЛАВУ
 776. СКУПШТИНА У ПЕТАК ОДЛУЧУЈЕ О ПРВОМ РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА ГРАДА
 777. МУП: ПОЧЕЛА АКЦИЈА ЛЕГАЛИЗАЦИЈЕ ОРУЖЈА
 778. ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ОБНОВИ ЗГРАДЕ СОМБОРСКЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ
 779. ГРАДСКО ВЕЋЕ ЗА ДОГРАДЊУ ДЕЧЈЕГ ВРТИЋА У СПОРТСКОЈ УЛИЦИ
 780. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ПРВОМ РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА ГРАДА
 781. НОВИ ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ПОСЕТИО ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ У СОМБОРУ
 782. ПРОТЕСТОВАЛИ РАДНИЦИ ПП "АЛЕКСА ШАНТИЋ"
 783. ПЕХАР „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ СТИГАО У СОМБОР
 784. ОСМИ ПУТ У СОМБОРУ "УЛИЦА СТАРИХ ЗАНАТА"
 785. МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА „ЦРВЕНКА“ ОБЕЛЕЖИЛА СВОЈУ СЛАВУ
 786. У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ НЕМА ЗАРАЖЕНИХ ГОВЕДА НОДУЛАРНИМ ДЕРМАТИТИСОМ
 787. ОДРЖАНА ТРАДИЦИОНАЛНА ВИДОВДАНСКА ДУХОВНА АКАДЕМИЈА
 788. ЈУБИЛАРНИ, 20. "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ" 16. ЈУЛА
 789. ОЛУЈНО НЕВРЕМЕ У ДОРОСЛОВУ ИЗВАЛИЛО 15 СТАБАЛА!
 790. У ТОКУ ПРИКУПЉАЊЕ СРЕДСТАВА ЗА ОБЈАВЉИВАЊЕ КЊИГЕ "Станишић – 250 година"
 791. ПРИЈЕМ ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ! НЕДА ДЕЛИЋ, НОВИ СТИПЕНДИСТА ГРАДА СОМБОРА
 792. "ЧИСТОЋА" И "УБ – ВОДОКАНАЛ" У ФИНАЛУ ИГАРА БЕЗ ГРАНИЦА
 793. ВОЈНИЦИ У СОМБОРСКОЈ КАСАРНИ ПОЛОЖИЛИ ЗАКЛЕТВУ
 794. ОВО СУ СОМБОРСКИ ОСНОВЦИ КОЈИ СУ ПОБЕДИЛИ НА ФЕСТИВАЛУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“
 795. ИЗВЕШТАЈ СА ДРУГЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 796. ОБНОВА ЦРКВЕ СВЕТОГ СТЕФАНА КРАЉА УЗ ПОМОЋ ДОНАТОРА
 797. СОМБОРСКИ ПАОРИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА ЖЕТВУ! СРЕЋАН КО ТРОШАК ПОКРИЈЕ
 798. СОМБОР ВОДЕЋИ ГРАД У РЕШАВАЊУ ЗАХТЕВА ЗА ИЗДАВАЊЕ ГРАЂЕВИНСКИХ ДОЗВОЛА
 799. ПРЕТХОДНИХ ДАНА У ЦЕНТРУ "ЗДРАВКА" ОДРЖАНА ДВА ПРЕДАВАЊА
 800. РАСПИСАН КОНКУРС "МЛАДИ СУ ЗАКОН"
 801. ПОЛИЦИЈА У ЦРВЕНКИ ОДУЗЕЛА ВИШЕ ОД 265 КИЛОГРАМА ДУВАНА
 802. ДЕЦА ИЗ СОМБОРА ПОБЕДИЛА НА ФЕСТИВАЛУ "СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ"
 803. АПЕЛ МУПА! БУДИТЕ ОПРЕЗНИ НА КУПАЊУ
 804. ПРОЈЕКАТ „ПАРЦИТИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ“ КОРИСТАН ЗА ГРАЂАНЕ
 805. ПЕТОГОДИШЊЕМ НОЕЛУ ПОТРЕБНА ПОМОЋ! СПАСИМО ДЕЧАКОВУ РУКУ
 806. ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 807. ОД ЈУЛА, У ТЕЛЕЧКИ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ЗУБНА АМБУЛАНТА
 808. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА АПАРАТ ЗА ОТКРИВАЊЕ ОШТЕЋЕЊА СЛУХА КОД БЕБА
 809. ТРЕЋА ТРАНША ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ
 810. СРОДНИ ФАКУЛТЕТИ ИЗ СУБОТИЦЕ И ОСИЈЕКА У ПОСЕТИ СОМБОРСКОМ ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 811. РАДНИЦА ПСС СОМБОР ПРОНЕВЕРИЛА 157 МИЛИОНА ДИНАРА
 812. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА ПОСТАВИЛА СВОЈЕ ПОМОЋНИКЕ
 813. ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ДОБРОВОЉНИХ ДАВАЛАЦА КРВИ
 814. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ РЕАЛИЗОВАО ПРОЈЕКАТ "КОНСТРУКТОРИ БЕЗ ГРАНИЦА"
 815. ПОСЛЕДИЦЕ ОЛУЈНОГ НЕВЕРЕМЕНА У СОМБОРУ - ВЕТАР ИЗВАЉИВАО СТАБЛА И ЛОМИО КРОШЊЕ
 816. КИНЕСКИ "ЛИМ" ОТВАРА ИНДУСТРИЈСКУ ЗОНУ У СОМБОРУ
 817. ДОНАЦИЈА "БЛИЦ ФОНДАЦИЈЕ" СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ
 818. КОНАЧНО И У СОМБОРУ, СВЕ НА ЈЕДНОМ ШАЛТЕРУ
 819. МИНИСТАР ВУЛИН ПОСЕТИО СОМБОР И УСПЕШНЕ ПРЕДУЗЕТНИКЕ
 820. МУП: ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА НА ПУТЕВИМА
 821. ОДРЖАНА РАДИОНИЦА "ПОДРШКА ЖЕНСКОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ"
 822. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ: ИНФРАСТРУКТУРА, ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ ПРОБЛЕМА СОМБОРА
 823. РАДОВИ НА КАРМЕЛИЋАНСКОЈ ЦРКВИ ВРЕДНИ ВИШЕ ОД 300.000 ЕВРА
 824. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ, НОВА ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА! ВАРОШКУ ВЛАСТ ФОРМИРАЛИ СНС, СПО, СРС И СВМ
 825. СОМБОРСКИ ГИМНАЗИЈАЛАЦ АНДРЕЈ КУКУРУЗАР У ОЛИМПИЈСКОМ ТИМУ ИЗ ХЕМИЈЕ
 826. ПРИРУЧНИК “САВЕТИ ЗА ЖИВОТ СА РАКОМ”
 827. ПРЕДСТАВЉЕНИ ИДЕЈНИ ПРОЈЕКТИ ЗА НОВУ ГРАДСКУ ПИЈАЦУ
 828. ЛАЗАР РИШАР ДОБИТНИК ВРШАЧКЕ НАГРАДЕ „ВОЉА ЧИНИ ЧУДА“
 829. ИЗВЕШТАЈ СА 106. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 830. ЛИСИЦЕ И ШАКАЛИ СЕ ОДОМАЋИЛИ У УРБАНОМ ДЕЛУ СОМБОРА! ЖИВИНА ПЛАТИЛА ЦЕХ...
 831. ОД 6. ДО 16. ЈУНА ЗАПРАШИВАЊЕ КОМАРАЦА У ГРАДУ СОМБОРУ И СЕЛИМА
 832. ЗБОГ ДУГА ЗА ГРЕЈАЊЕ НА ДОБОШ ИДУ И СТАНОВИ
 833. ТОГ СОМБОР: ПРОШЛЕ ГОДИНЕ РЕКОРДАН БРОЈ ТУРИСТА ПОСЕТИО "РАВАНГРАД"
 834. ПОЗИВ ЗА СЕРИЈАЛ АКТИВНОСТИ "МЛАД СЕ СНАЂИ, ПОСАО ПРОНАЂИ"
 835. НИКОЛА ЈОКИЋ: "САМО У СОМБОРУ САМ, ОНАКАВ КАКАВ ЈЕСАМ"
 836. "ВУКОВЦИ" ПЕТИ ПУТ ОСВОЈИЛИ НАГРАДУ "ЗА ЧИСИЈЕ И ЗЕЛЕНИЈЕ ШКОЛЕ У ВОЈВОДИНИ"
 837. ОДРЖАНА СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНА ПОРОДИЧНА ГАЗДИНСТАВА
 838. ОДЛУЧНО ЗА КУЛТУРУ! ПЕТИЦИЈА ЗА СПАС ДОМА КУЛТУРЕ У СТАНИШИЋУ И СЕОСКЕ БИБЛИОТЕКЕ
 839. ЈУЧЕ У СОМБОРУ ОДРЖАН СЕДМИ ВАЛЦЕНГРАД
 840. ТУРИСТИЧКИ АУТОБУСИ У СОМБОРУ НЕМАЈУ СВОЈ ПАРКИНГ
 841. ВОЛОНТЕРИ СОМБОРСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА ОДЛИЧНИ НА ПОКРАЈИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ
 842. ГЕНЕРАЛ ДИКОВИЋ ОБИШАО РЕЗЕРВНИ САСТАВ БАЧКЕ БРИГАДЕ У СОМБОРУ
 843. ПРЕДАВАЊА У ДРУШТВУ ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА - КАКО У БОЛЕСТИ БИТИ ПОЗИТИВАН?
 844. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА СОМБОР - ПРИМЕР ДОБРЕ ПРАКСЕ
 845. ИЗГРАДЊА ОБЈЕКТА ЗА СМЕШТАЈ МИГРАНАТА У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ
 846. СЕВЕРТРАНС УВОДИ НОВЕ ПОЛАСКЕ ИЗ ПРИГРЕВИЦЕ ЗА АПАТИН И СОМБОР
 847. ПОСЕТА И ПРЕДАВАЊЕ ПРОРЕКТОРА БЕОГРАДСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА
 848. СЛЕДИ СЕЧА ПО ГРАДСКИМ УСТАНОВАМА
 849. ДОДЕЉЕНЕ ЛИТЕРАРНЕ НАГРАДЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“ ЗА 2016. ГОДИНУ
 850. У ДАНУ ИЗАЗОВА, СОМБОР СЕ НАДМЕЋЕ СА ОПШТИНОМ СТАРИ ГРАД
 851. СТУДЕНТКИЊЕ ПОМАЖУ ОБОЛЕЛИМА ОД РАКА
 852. НОВИ ВАНДАЛИЗАМ У „ПАРКУ ХЕРОЈА" У СОМБОРУ - ЗАПАЛИЛИ ПЕЊАЛИЦУ НА ИГРАЛИШТУ
 853. УСПЕХ МЛАДИХ ФУДБАЛЕРА РАДНИЧКОГ ЗА ПОХВАЛУ И ПОДРШКУ
 854. ВИШЕ ОД 1400 СОМБОРАЦА ПОСЕТИЛО ПРЕПАРАНДИЈУ У НОЋИ МУЗЕЈА
 855. СОМБОР, ГРАД КУЛТУРЕ БЕЗ КЊИЖАРЕ!
 856. „СИЛИКО“ ПОТВРДИО НАМЕРУ О ОТВАРАЊУ ПОГОНА У СОМБОРУ
 857. РЕБРАЧА ВАНСУДСКИ ПОРАВНАВА ДУГ
 858. ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА, УСЛУГЕ ЦЕПТЕ КОРИСТИЛО 97 КОРИСНИКА
 859. СОМБОРСКОЈ "ЧИСТОЋИ" ПЛАКЕТА ГРАДОНАЧЕЛНИКА КРАГУЈЕВЦА
 860. У ОВЈЕКТИМА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" ФОРМИРАНЕ БИО БАШТЕ
 861. ТУЧА ТАКСИСТА И МЛАДИЋА У СОМБОРУ! "РАДИЛЕ" И ДРВЕНЕ ПАЛИЦЕ
 862. У СОМБОРУ ПРОНАЂЕНА ЛАБОРАТОРИЈА ЗА УЗГОЈ МАРИХУАНЕ
 863. СОМБОРСКА БИБЛИОТЕКА КРОЗ ПРОЈЕКТЕ ДОБИЛА 2,5 МИЛИОНА ДИНАРА
 864. РАСВЕТЉЕНА КРАЂА ИЗ МАГАЦИНА ЗЕМЉОРАДНИЧКЕ ЗАДРУГЕ У ОКОЛИНИ СОМБОРА
 865. У "БОРЕЛИЈУ" ПОСЛА ИМА ЗА ДВЕ СМЕНЕ
 866. БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА МЛАДИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА
 867. ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ДВА СОМБОРЦА ЗБОГ ДРОГЕ
 868. МУП ПОЗИВА ШКОЛЕ ДА НА ВРЕМЕ ПРИЈАВЕ ЕКСКУРЗИЈЕ, РАДИ КОНТРОЛЕ ВОЗИЛА И ВОЗАЧА
 869. ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ, ТРАДИЦИОНАЛНО УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА
 870. ОДРЖАНА 104. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 871. ОДРЖАН КОНЦЕРТ „ТАКВИМ СЈАЈЕМ МОЖЕ СЈАТИ – СЕЋАЊЕ НА АРСЕНА“
 872. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ПОРОДИЛИШТУ ДОНИРАО ПЕЛЕНЕ И 35 ПАКЕТА ЗА БЕБЕ
 873. ЕВЕРГРИН И ШЛАГЕРИ У ИЗВОЂЕЊУ ХОРОВА
 874. ВЕНЦИ И ЦВЕЋЕ У ЧАСТ ВЕЛИКЕ ПОБЕДЕ СЛОБОДАРСКЕ ЕВРОПЕ
 875. XVIII ВЕК У СОМБОРУ ИЗ УГЛА ХРОНИЧАРА
 876. КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ЗБОГ ЗЛОУПОТРЕБЕ СЛУЖБЕНОГ ПОЛОЖАЈА
 877. ПОНОСНИ, ЈАКИ, ВИДЉИВИ
 878. СТУДЕНТИ ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА У СОМБОРУ НА ФЕСТИВАЛУ НАУКЕ У НОВОМ САДУ
 879. ПОПУЊЕН КАПАЦИТЕТ ЗА РЕГАТУ "БОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 880. ЂУРЂЕВДАН, СЛАВА ГРАДА СОМБОРА И СОМБОРСКОГ САБОРНОГ ХРАМА
 881. ОД ПОНЕДЕЉКА УВОЂЕЊЕ РЕГРУТА У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ
 882. ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА СОМБОРА УЧЕСТВОВАЛА НА САЈМУ ТУРИЗМА У НИШУ
 883. СОМБОЛЕД СМАЊИО КВОТЕ ЗА ОТКУП МЛЕКА
 884. ДЕЦА СОМБОРА ПРЕДСТАВЉАЈУ АУСТРИЈУ НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“
 885. ЧЕТИРИ НОВА ВОЗА НА РЕЛАЦИЈИ НОВИ САД-СОМБОР-НОВИ САД
 886. ЛАЗАР РИШАР ДОБИО СТАН - ДОБРИ ЉУДИ СКУЋИЛИ ЛАЗУ!
 887. СОМБОРАЦ УХВАЋЕН У ШВЕРЦУ РАЧУНАРА ИЗ ХРВАТСКЕ
 888. ПОЛИЦИЈА НА ЊИВАМА У ГАКОВУ
 889. БУДУЋИ УЧИТЕЉИ ПРЕМИЈЕРНО ИЗВЕЛИ ПРОГРАМ "ИСИДОРА, ДУЧИЋ И МИ..."
 890. ПОЛИЦИЈА СПРЕЧИЛА РАДНИКЕ "ГРАНИЧАРА" ДА УЂУ У ЊИВЕ
 891. СЕЦ: СЕДМА СЕЗОНА ШКОЛЕ ДОБРЕ ВОЉЕ, РОДИТЉИ ПРИЈАВИТЕ ДЕТЕ!
 892. ПРЕДСТАВНИЦИ СОМБОРСКИХ УДРУЖЕЊА НА ПРИЈЕМУ У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ
 893. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ФАРБАЛИ ВАСКРШЊА ЈАЈА
 894. ПОБОЉШАЊЕ КВАЛИТЕТА САВЕТОВАЛИШТА ЗА РАНИ РАЗВОЈ ДЕТЕТА
 895. ЛИТИЈА НА ВРБИЦУ И ОВЕ ГОДИНЕ ОКУПИЛА СОМБОРЦЕ
 896. У ДОРОСЛОВУ ЗАБРАЊЕНО КОРИШЋЕЊЕ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ, КУПАЊЕ..
 897. ВОЛОНТЕРИ ПРОТИВ РАКА
 898. СОМБОРСКИ РАДИО-АМАТЕРИ НА ТАКМИЧЕЊУ У ЛЕСКОВЦУ
 899. АЗИЛ ЗА ПСЕ ЛУТАЛИЦЕ У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ ИЗГРАДЊЕ
 900. ОДРЖАНА ТРЕЋА ИЗЛОЖБА СОМБОРСКИХ КОЛЕКЦИОНАРА, НАРЕДНА 8. МАЈА
 901. ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ И ТОКОМ ЛЕТА
 902. ПРОЛЕЋНА СЕТВА ОБАВЉЕНА НА 87 ОДСТО ПЛАНИРАНИХ ПОВРШИНА
 903. ОД СРЕДЕ ПОЧИЊУ ПРИЈАВЕ ЗА ОСМУ РЕГАТУ "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 904. ОДРЖАНА ТРИБИНА "ЗАГОВАРАЊЕ И ПРЕГОВАРАЊЕ"
 905. ВРЕДНА ДОНАЦИЈА ОПШТОЈ БОЛНИЦИ „ДР РАДИВОЈ СИМОНОВИЋ“
 906. 160 ГОДИНА ОД ИЗГРАДЊЕ ПРЕВОДНИЦЕ У БЕЗДАНУ
 907. КРИВИЧНА ПРИЈАВА РАДНИКУ ПОШТЕ ЗБОГ ПРОНЕВЕРЕ
 908. СВЕЧАНО ОТВОРЕНА АДАПТИРАНА НАРОДНА КУХИЊА У СОМБОРУ
 909. ПОСЛЕДЊЕ НЕДЕЉЕ АПРИЛА, ШЕСТИ МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ЦВЕЋА
 910. БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ ИТАЛИЈАНСКОГ ЈЕЗИКА У СОМБОРУ
 911. МЛАДИ СОМБОРА И БЕЗДАНА САДИЛИ САДНИЦЕ НА КАНАЛСКОЈ ОБАЛИ
 912. ПРОЛЕЋНА СЕТВА ОБАВЉЕНА НА 44 ОДСТО ПЛАНИРАНИХ ПОВРШИНА
 913. ОБЈАВЉЕН СПИСАК ОДОБРЕНИХ ПРОЈЕКАТА ПО КОНКУРСУ „ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2016“
 914. НА ИЗБОРНОЈ ЛИСТИ „СРПСКО РУСКИ ПОКРЕТ–ДР ДУЊА ПРОКИЋ“ 21 КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКЕ
 915. ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ
 916. У ТОКУ САНАЦИЈА АТАРСКОГ ПУТА РИЂИЦА – ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ
 917. ГРАЂАНСКИ ВОДИЧ КРОЗ БУЏЕТ ГРАДА ДОСТУПАН СОМБОРЦИМА
 918. ГРАДСКО ВЕЋЕ ОДЛУЧИЛО О УЧЕШЋУ НА ПОКРАЈИНСКИМ КОНКУРСИМА
 919. БРИТАНСКА КОМПАНИЈА ПОНУДИЛА ИНВЕСТИЦИОНЕ ПРОЈЕКТЕ
 920. УХВАЋЕНИ МЛАДИЋИ КОЈИ СУ УЗ ПРЕТЊЕ УЗИМАЛИ НОВАЦ ИЗ ПРОДАВНИЦА
 921. ЕДУКАЦИЈОМ И СКРИНИНГОМ ПРОТИВ РАКА ДЕБЕЛОГ ЦРЕВА
 922. "ЈАМЕ" ДОБИЛЕ ЧЕСМУ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ
 923. ОДРЖАНА ДРУГА И ЗАКАЗАНА ТРЕЋА СОМБОРСКА СТРИП БЕРЗА
 924. СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ГОДИШЊИ ПРОГРАМ УРЕЂЕЊА ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА
 925. ДАНАС ПОЧЕО УПИС ПРВАКА У ОШ „НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ“ И ОШ „БРАТСТВО-ЈЕДИНСТВО“
 926. НАПРАВЉЕНА ПРИСТУПНА РАМПА ЗА ИВАЛИДЕ НА УЛАЗУ У ВЕЛИКО ПРАВОСЛАВНО ГРОБЉЕ
 927. ЈОШ НАГРАДА ЗА СЛАМАРСКУ И ЛИКОВНУ СЕКЦИЈУ "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА"
 928. У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ РОЂЕНИ БЛИЗАНЦИ ЗАЈЕДНО ТЕШКИ ЧАК СЕДАМ И ПО КИЛОГРАМА
 929. ОДРЖАН САЈАМ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У СОМБОРУ
 930. ОДРЖАН "ПРОЛЕЋНИ КАЛЕИДОСКОП ИДЕЈА"
 931. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ НАПАДА НА ТАКСИСТУ
 932. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ПРОГРАМЕ ЈАВНИХ УСТАНОВА
 933. ПОСМАТРАЧ ИЗБОРА ПРЕДСТАВЉЕН И У СОМБОРУ
 934. НОВО ЗЕЛЕНИЛО НА ТРГУ КОСТЕ ТРИФКОВИЋА - ГРАБОВИ, ЈАСЕНИ, РУЖЕ ЗА ЛЕПШИ СОМБОР
 935. ФОРМИРАНА КОМИСИЈА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЛИЦИТАЦИЈЕ ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА
 936. У „АВРАМУ“ И „ДОСИТЕЈУ“ ПОЧЕО УПИС БУДУЋИХ ПРВАКА
 937. ГРАДСКО ВЕЋЕ ДОНЕЛО ПРАВИЛНИК О ПРЕНОСУ СРЕДСТАВА МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА
 938. ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ИЗ ГАКОВА ПУШТЕНИ ИЗ ЗАТВОРА
 939. ТОКОМ АПРИЛА САЈМОВИ ЗАПОШЉАВАЊА У СОМБОРУ И ОЏАЦИМА
 940. УЛИЦА ТОЗЕ МАРКОВИЋА ДОБИЈА НОВЕ БОЂОШЕ
 941. ИЗ "БРАТСТВА" НЕ ЖЕЛЕ НОВУ ПИЈАЦУ У НАЈБЛИЖЕМ КОМШИЛУКУ
 942. ИНСПЕКЦИЈА ВРШИ ПОЈАЧАНУ КОНТРОЛУ ОДРЖАВАЊА ОТВОРЕНИХ АТМОСФЕРСКИХ КАНАЛА
 943. ПРОГРАМ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА ПРЕД ОДБОРНИЦИМА, 31. МАРТА
 944. СЕЋАЊЕ НА ЖРТВЕ НАТО БОМБАРДОВАЊА 1999. ГОДИНЕ
 945. МАЛОЛЕТНИЦИ У СОМБОРУ ПРОДАВАЛИ СИР СА ИСТЕКЛИМ РОКОМ
 946. ПРВА ПОДЕЛА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА НАЈУГРОЖЕНИЈИМА У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 947. ПОЛИЦИЈА БЛОКИРАЛА ДРЖАВНЕ ЊИВЕ У ГАКОВУ
 948. ЗА ЂАКЕ У ВОЈВОДИНИ СУТРА ПОЧИЊЕ ПРОЛЕЋНИ РАСПУСТ
 949. ОДЛОЖЕНА ЛИЦИТАЦИЈА ЗА ЗАКУП ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА
 950. ГРАДСКО ВЕЋЕ ИЗМЕНИЛО ЗАКЉУЧАК СА 96. СЕДНИЦЕ
 951. СОМБОРСКА ВИНСКА ПОНУДА НА "ВИНОФЕСТУ" У ВРШЦУ
 952. МУКЕ СОМБОРСКИХ ТАКСИСТА! ПОСЛА СВЕ МАЊЕ, НЕЛЕГАЛНИХ КОЛЕГА СВЕ ВИШЕ А ВЛАСТ НЕ РЕАГУЈЕ
 953. ОДРЖАН САСТАНАК ШЕФОВА ОДБОРНИЧКИХ ГРУПА СКУПШТИНЕ ГРАДА
 954. СОМБОРЦИ И ЈУЧЕ ТИШИНОМ ТРАЖИЛИ УСВАЈАЊЕ "АЛЕКСИНОГ ЗАКОНА"
 955. ШЕСТ ПАОРА ИЗ СОМБОРА У ПРИТВОРУ! СТЕФАНОВИЋ: УХАПШЕНИ "ПАОРИ" СУ СВЕ САМО НИСУ ПАОРИ
 956. ОДРЖАНА 38. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 957. СОМБОРСКИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ОПТУЖИЛИ ДРЖАВУ ДА ЈЕ ЛЕГАЛИЗОВАЛА УЗУРПАЦИЈУ ЗЕМЉЕ
 958. САЈАМ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У СОМБОРУ: „ШАНСА ЗА НОВИ ПОЧЕТАК“
 959. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ДИМНИЧАРСКИМ УСЛУГАМА
 960. "ВУКОВЦИ" ОБЕЛЕЖИЛИ ДАН ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСИ
 961. РАСПИСАН КОНКУРС "ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2016" - РОК 23. МАРТ
 962. СОМБОРСКИ МАЈСТОРИ РИБЉЕГ ПАПРИКАША НАПРАВИЛИ ВРХУНСКЕ КОБАСИЦЕ
 963. ТРИ СОМБОРЦА УХАПШЕНА ЗБОГ ДРОГЕ
 964. ВРЕДНА ДОНАЦИЈА "ХЕЛПА", СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА
 965. НОВИ СРЕДЊОШКОЛСКИ УЏБЕНИЦИ СОМБОРСКОГ ПРОФЕСОРА
 966. ОБЈАВЉЕНА НОВА ЗБИРКА ПОЕЗИЈЕ ЗЛАТКА ПАНГАРИЋА
 967. ОД 28. МАРТА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ
 968. СОМБОРСКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРОВЕЛИ ДВЕ НЕДЕЉЕ У ШВАЈЦАРСКОЈ
 969. ИЗДАЈУ СЕ ПОГОНИ ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА СОМБОР! ПРИЈАВЕ ЗА ЛИЦИТАЦИЈУ ДО 19. МАРТА
 970. "ВОЈВОДИНАШУМЕ" - ОДНОШЕЊЕ ОДБАЧЕНИХ ЈЕЛЕНСКИХ РОГОВА ИЗ ЛОВИШТА ЈЕ ПРОТИВЗАКОНИТО
 971. ОДРЖАНА ТРИБИНА О ПОЛОЖАЈУ ЖЕНА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 972. ПОЧИЊУ ЗАВРШНИ РАДОВИ НА СОМБОРСКОМ ТРГУ УМЕТНОСТИ
 973. ОД ЈЕСЕНИ, БЕОГРАДСКА ПОСЛОВНА ШКОЛА И У СОМБОРУ
 974. КИНЕСКИ „ЛОНГИН“ ЖЕЛИ У СОМБОРУ ДА ГРАДИ ИНДУСТРИЈСКИ ПАРК
 975. НСЗ - ОБЈАВЉЕН ПРОГРАМ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ
 976. СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ 15 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА АКЦИЈЕ „ЗДРАВКА“
 977. КРАГУЈЕВЧАНИ ВРАТИЛИ ПОЗАЈМЉЕНИ КАМИОН СОМБОРСКОЈ "ЧИСТОЋИ"
 978. ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА ОДОБРЕНИХ ХУМАНИТАРНИХ ПРОЈЕКАТА
 979. ЛОКАЛНА САМОУПРАВА СОМБОР: МИНИСТАРСТВО ЈЕДИНО ОДГОВОРНО ЗА СИТУАЦИЈУ СА ПАОРИМА!
 980. СОМБОРСКИМ ПОРОДИЉАМА 130.000 ДИНАРА МАЊЕ
 981. САЈМОМ ЗАПОШЉАВАЊА ЗАВРШЕН ПРОЈЕКАТ “Млад се промени, (за) посао покрени“
 982. ГРОМОГЛАСНА ТИШИНА ЗА "АЛЕКСИН ЗАКОН"
 983. РАТАРИ ИЗ ГАКОВА СПАВАЈУ НА ЊИВАМА И ПИШУ ВУЧИЋУ
 984. ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ ОБЈЕКТА ЗА СМЕШТАЈ МИГРАНАТА
 985. (ДА ЛИ) САМО МЕДИЈЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ЈАВНИ ИНТЕРЕС У ИНФОРМИСАЊУ
 986. ИГРАЧКЕ ЗА ЧОНОПЉАНСКЕ МАЛИШАНЕ
 987. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОДУЗЕЛА ОКО 45 КИЛОГРАМА ДУВАНА
 988. ДВА СОМБОРЦА "ПАЛА" ОДМАХ НАКОН КРАЂЕ
 989. У ТОКУ АКЦИЈА КОЛА СРПСКИХ СЕСТАРА "ЈЕДНА ТЕГЛА-ЈЕДНО ДОМАЋИНСТВО"
 990. АМБАЛАЖИ ОД ПЕСТИЦИДА НИЈЕ МЕСТО НА ДЕПОНИЈИ
 991. ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА ПРЕДСТАВЉЕНА НА САЈМУ У БЕОГРАДУ
 992. МИНИСТАРКА ПОЉОПРИВРЕДЕ: ЗА СИТУАЦИЈУ У СОМБОРУ ОДГОВОРНИ И ЛОКАЛ И ПОКРАЈИНА
 993. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ИЗРАДУ ИДЕЈНОГ РЕШЕЊА НОВЕ ПИЈАЦЕ У СОМБОРУ
 994. ОД 1. МАРТА ПРИМЕНА НОВЕ ОДЛУКЕ О ПОМОЋИ НЕЗАПОСЛЕНИМ ПОРОДИЉАМА
 995. ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА ПРИВРЕДНОГ САВЕТА ГРАДА
 996. БАГАРОШКИ: МИНИСТАРСТВО ДА РЕАГУЈЕ У СЛУЧАЈУ СОМБОРА
 997. СОМБОРСКИ ПАОРИ И ДАНАС ПРЕД ЖУПАНИЈОМ ТРАЖИЛИ ЛИЦИТАЦИЈУ ЗЕМЉИШТА
 998. СОМБОРАЦ НОСЕЋИ РУЧНУ БОМБУ, ШЕТАО ЦЕНТРОМ ГРАДА
 999. ИНСПЕКЦИЈА У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ УТРОСТРУЧИЛА БРОЈ УХВАЋЕНИХ ЗА РАД "НА ЦРНО"
 1000. У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОГРАМА "ПОМОЋ И НЕГА У КУЋИ"
 1001. У САОБРАЋАЈКИ УНИШТИО ТРИ АУТОМОБИЛА И ПОВРЕДИО ДЕСЕТ ЉУДИ
 1002. ОМБУДСМАНКА: СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ДА НЕ СПРОВОДИ АКЦИЈУ ОД ВРАТА ДО ВРАТА
 1003. ЈАВНИ РАД „ПОМОЋ И НЕГА У КУЋИ“ ОРГАНИЗОВАЋЕ ЦРВЕНИ КРСТ
 1004. ЉИЉАНА ХАБЈАНОВИЋ ЂУРОВИЋ У "ЖУПАНИЈИ" ПРЕДСТВАЉА СВОЈУ НОВУ КЊИГУ
 1005. ПОКРАЈИНА РАСПИСАЛА КОНКУРСЕ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ЗАПОШЉАВАЊА, САМОЗАПОШЉАВАЊА, ЈАВНЕ РАДОВЕ...
 1006. ЈАВНА ТУЖИЛАШТВА У СОМБОРУ УСКОРО ПОД ЈЕДНИМ КРОВОМ
 1007. ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА „ЖЕНСКО ЛИДЕРСТВО“
 1008. РЕЧ ВИШЕ О ИЗЛОЖБИ "НАЈ@СОМБОР"
 1009. ДАНАС ПОЧЕЛА ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 1010. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ЗАПОЧИЊЕ АКЦИЈУ "ОД ВРАТА ДО ВРАТА"
 1011. ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 1012. "ПРОСТОР" ДОНИРАО НАМЕШТАЈ ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ"
 1013. У ПРИПРЕМИ ПРИРУЧНИК ЗА ОБОЛЕЛЕ ОД РАКА
 1014. СОМБОРЦИ УЗ "ВАН ГОГ" ОБЕЛЕЖИЛИ ДАН ГРАДА - ГРАДОНАЧЕЛНИК: СОМБОР ИМА СВЕТЛУ БУДУЋНОСТ
 1015. ПОЛИЦИЈА У СОМБОРУ ЗА СЕДАМ ДАНА ЗАДРЖАЛА НА ТРЕЖЊЕЊУ ДЕВЕТ ВОЗАЧА
 1016. НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РАСПИСАЛА НОВЕ КОНКУРСЕ
 1017. СКУПШТИНА И СЕДМИ РОЂЕНДАН СЕЦ-а
 1018. ИМОВИНСКИ ОДНОСИ КОЧЕ АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ СТАНКА ПАУНОВИЋА
 1019. АКЦИЈА „ЗДРАВКА“ - 15 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА! ДОДЕЛА ПРИЗНАЊА „ЗЛАТНА МРЕЖА“
 1020. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА - КОМЕ СМЕТА НАША КЛУПА?
 1021. ТРАДИЦИЈА И КУЛТУРА ЈЕВРЕЈСКОГ НАРОДА ПОСЛЕ ХОЛОКАУСТА
 1022. ТРИ МАЛОЛЕТНИКА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ВАНДАЛИЗАМ У ПАРКА ХЕРОЈА
 1023. ГРАД СОМБОР И „ПРОЏЕТИ“: САРАДЊОМ ДО ТЕМЕЉА НОВЕ ФАБРИКЕ И НОВИХ РАДНИХ МЕСТА
 1024. ГАКОВЧАНИ ОПЕТ ТРАЖЕ ДА СЕ ИЗУЗМУ ИЗ ЛИЦИТАЦИЈЕ
 1025. КОКА-КОЛА ДОДЕЛИЛА ЛАПТОП ЗА ТРУД "ЛОЛИНАЦА"
 1026. КОМИСИЈА РАСПОДЕЛИЛА СРЕДСТАВА ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА
 1027. У СОМБОРУ ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ФОНДАЦИЈЕ "ПРОСПЕРИТАТИ"
 1028. КОНКУРС ЗА ЈАВНЕ РАДОВЕ У ОБЛАСТИ ПОМОЋИ И НЕГЕ У КУЋИ
 1029. ЕКИПИ СОМБОРСКЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕТИЛИ ПИШТОЉЕМ
 1030. У ПОСЛЕДЊЕМ ДИВЉАЊУ ВАНДАЛА СТРАДАЛО ДЕВЕТ КЛУПА И СЕДАМ КАНТИ
 1031. ОДРЖАНА ТРИБИНА НА ТЕМУ "БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ"
 1032. "АРТ СЕКЦИЈА" ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА
 1033. СОМБОР - ДЕСЕТКОВАНЕ МЕСНЕ УПРАВЕ
 1034. СТИПЕНДИЈЕ ЗА 25 СТУДЕНАТА У ШКОЛСКОЈ 2015/2016.
 1035. МИНИСТАРКА ПОЉОПРИВРЕДЕ ПОСЕТИЛА СОМБОР И РАЗГОВАРАЛА СА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА
 1036. СОМБОРСКИ ЉУБИТЕЉИ СТРИПА ПОНОВО НА ОКУПУ
 1037. ЦРНО И БЕЛО - ИМА ЛИ СОМБОР ВИШЕ ВАНДАЛА ИЛИ ЉУДИ ДОБРЕ ВОЉЕ?
 1038. ХАПШЕЊА ЗБОГ ТРИХИНЕЛЕ! УХАПШЕН И ВЕТЕРИНАРСКИ ИНСПЕКТОР ИЗ СОМБОРА
 1039. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ЗА ПОТРЕБЕ НАРОДНЕ КУХИЊЕ 24 МИЛИОНА ДИНАРА
 1040. ПОЧЕЛА ЛИКВИДАЦИЈА СОМБОРСКОГ ЛИСТА "ДУНАТАЈ"
 1041. МИОДРАГ ПУПОВАЦ: КРАНСКА КОСАЧИЦА КАО 16 РАДНИКА
 1042. СКАНДАЛ! ПОВЕРЕНИК СОМБОРСКОГ СНС-а САВЕТУЈЕ НЕЛЕГАЛНО ОБРАЂИВАЊЕ ЗЕМЉЕ
 1043. СОМБОРАЦ ПРОГУТАО НОЖ ОД 25cm, ЛЕКАРУ СЕ ЖАЛИО НА БОЛОВЕ У ГРЛУ
 1044. У СОМБОРСКОМ ЈАВНОМ СЕКТОРУ ПРЕКОБРОЈНО 54 РАДНИКА
 1045. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА СЕРИЈУ КРАЂА БИЦИКАЛА
 1046. ФОРМИРАНА КОМИСИЈА ЗА ПРАЋЕЊЕ СТАЊА У ПОЉОПРИВРЕДИ
 1047. КОНЦЕРТ ГРУПЕ "ВАН ГОГ" У СОМБОРУ ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА
 1048. ПРИЈАВЕ ЗА КУРС РАЧУНОВОДСТВА ДО 1. МАРТА
 1049. ОДРЖАНО ВЕЛИКО БУЊЕВАЧКО МАРИНСКО ПРЕЛО
 1050. ОДРЕЂЕН МАКСИМАЛАН БРОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У СОМБОРСКОМ ЈАВНОМ СЕКТОРУ
 1051. ПРОТЕСТ СОМБОРСКИХ ПОЉОПРИВРЕДНИКА ЗБОГ ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА
 1052. У СОМБОРУ ТРИ САОБРАЋАЈКЕ, ЈЕДНА ОСОБА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1053. ТОДОРОВИЋ: САЈАМ ПЕРАДАРСТВА МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА ПОШТОВАЊЕ
 1054. ЗАПАЛИО АУТОМОБИЛ У ДВОРИШТУ КУЋЕ
 1055. ДОЛИЈАЛИ СОМБОРСКИ КРАДЉИВЦИ ТОРБИ И АГРЕГАТА
 1056. ОТПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ЗГРАДИ ТУЖИЛАШТВА У СОМБОРУ
 1057. ТЕЗГЕ НА СОМБОРСКИМ ПИЈАЦАМА САМО РЕГИСТРОВАНИМА
 1058. НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ОДРЖАНА СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА
 1059. УГИНУЛА СТОКА СВЕ ВЕЋИ ПРОБЛЕМ ФАРМЕРА! КАЗНЕ СТРОЖЕ, А РЕШЕЊЕ "ПАПРЕНО"
 1060. КОНКУРС ЗА ПРОГРАМ "ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО" ОТВОРЕН ДО 29. ФЕБРУАРА
 1061. ОДРЖАНА ТРОДНЕВНА КОНФЕРЕНЦИЈА "МЛАДИ И АГРОБИЗНИС"
 1062. ОВЕ ГОДИНЕ НЕМА ДОВОЉНО ДОБРИХ, ЗА ПОВЕЉУ ГРАДА СОМБОРА
 1063. ОДРЖАНА ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМА "ОЛУЈА НАД БАЧКОМ 1941."
 1064. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ПЛАН РАДОВА ДИРЕКЦИЈЕ ЗА ИЗГРАДЊУ ГРАДА
 1065. СОМБОРСКИ ПРОСВЕТАРИ ПРОШЛИ ОБУКУ ЗА ПРИПРЕМУ ЕВРОПСКИХ ПРОЈЕКАТА
 1066. ОМЛАДИНСКИ КЛУБ ОПРЕМЉЕН И СПРЕМНО ОЧЕКУЈЕ МЛАДЕ
 1067. ВОЗАЧИ ПАЖНА! ПОЧИЊЕ "БЛИЦ МАРАТОН" - РАДАРИ ВРЕБАЈУ
 1068. БРОЈ НЕЗАПОСЛЕНИХ У СОМБОРУ И ДАЉЕ РАСТЕ
 1069. ПРЕДСТАВНИЦИ ИЗРАЕЛСКИХ ФИРМИ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 1070. БЕСПЛАТНЕ УЛАЗНИЦЕ ОСНОВЦИМА ЗА САЈАМ ПЕРАДАРСТВА
 1071. НАЦИОНАЛНИ АНСАМБЛ "КОЛО" ГОСТУЈЕ У СОМБОРУ
 1072. ДУШАН СТРИЖАК ПРВИ ДОПЛИВАО ДО ЧАСНОГ КРСТА
 1073. У СОМБОРУ ОТВОРЕН ЦЕНТАР ЗА ПРИСТУПАЧНУ ТЕХНОЛОГИЈУ И ЕДУКАЦИЈУ
 1074. ИЗ СОМБОРСКЕ "ЗАСТАВЕ" ИЗЛАЗЕ КОНТЕЈНЕРИ УМЕСТО АУТОМОБИЛА
 1075. НАРЕДНОГ ВИКЕНДА У СОМБОРУ КОНФЕРЕНЦИЈА "МЛАДИ И АГРОБИЗНИС"
 1076. КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА СОЦИЈАЛНО-ХУМАНИТАРНИХ УДРУЖЕЊА
 1077. "ЧИСТОЋА" У 2016. ГОДИНИ ОЧЕКУЈЕ 8 МИЛИОНА ДИНАРА ДОБИТИ - ПОЛА ИДЕ ГРАДУ!
 1078. ФАБРИКА АКУМУЛАТОРА - НА ПРАГУ УСПЕШНЕ ПРОДАЈЕ СМЕЊЕН МИЛОРАД ВЕЉОВИЋ
 1079. ГРАД СОМБОР УЛАЖЕ У СВОЈА ЈАВНА КОМУНАЛНА ПРЕДУЗЕЋА
 1080. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ПРИМИЛА 16 ПАЦИЈЕНАТА ЗАРАЖЕНИХ ТРИХИНЕЛОМ
 1081. ПОЧЕЛА ДИСТРИБУЦИЈА 1.200 ХИГЈЕНСКИХ ПАКЕТА ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ
 1082. ХОРОВИ, ПЕВАЧКЕ ГРУПЕ И КОРИНЂАШИ НА ОВОГОДИШЊЕМ БОЖИЋНОМ КОНЦЕРТУ
 1083. DYLAN DOG, ТЕМА ЧЕТВРТОГ СУСРЕТА ЉУБИТЕЉА СТРИПОВА
 1084. ИЗ КАНАЛА ДУНАВ-ТИСА-ДУНАВ ИЗВАЂЕНО ОКО 260 ХИЉАДА КУБИКА МУЉА
 1085. СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА И ВЕРНИЦИ ОБЕЛЕЖАВАЈУ БАДЊИ ДАН
 1086. ОДРЖАНО БОЖИЋНО ВЕЧЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ КОЛА СРПСКИХ СЕСТАРА
 1087. РОДИТЕЉИ БУДУЋИХ ПРВАКА ДО 29. ЈАНУАРА МОГУ ДА ОДАБЕРУ ШКОЛУ
 1088. "ЕНЕРГАНА" - БЛОКАДА РАЧУНА ОДЛОЖИЛА САНИРАЊЕ КВАРА У УЛИЦИ ГРУЈЕ ДЕДИЋА
 1089. НАЈХУМАНИЈИ МЕЂУ ХУМАНИМА! ДАЛИ КРВ ВИШЕ ОД СТОТИНУ ПУТА
 1090. ПРОГРАМ ПОПИСА НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 1091. ЗИМСКА СЛУЖБA У СОМБОРУ ИНТЕРВЕНИШЕ ПО ПОТРЕБИ
 1092. КОНАЧНА ЛИСТА ЗА ДОДЕЛУ 10 СТАНОВА ЗА СОЦИЈАЛНО СТАНОВАЊЕ
 1093. "ЧАУШИ" ГОСТОВАЛИ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ
 1094. ОДБОРНИЦИ САГЛАСНИ СА ПРОГРАМОМ ПОСЛОВАЊА „ДИРЕКЦИЈЕ“
 1095. ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЗА ДЕЦУ У „МИКИ АНТИЋУ“ ПРИКУПИЛИ 23.000 ДИНАРА
 1096. ОБЈАВЉЕНА КОНАЧНА ЛИСТА КОРИСНИКА 30 СТАНОВА ЗА ПОТРЕБЕ ИЗБЕГЛИЦА
 1097. ЛУКАС ПЕТРОВИЋ - ПРВА БЕБА РОЂЕНА У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ У 2016. ГОДИНИ
 1098. ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА ДВА СОМБОРЦА ЗБОГ РАЗБОЈНИШТВА
 1099. 387 НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА ЗА ДЕЦУ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1100. САША ТОДОРОВИЋ: 2016., ГОДИНА БОЉИТКА ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ СОМБОРА
 1101. 575 ПАКЕТИЋА ЗА ДЕЦУ ИЗ ОСЕТЉИВИХ ДРУШТВЕНИХ ГРУПА
 1102. "ЗИМСКА ВИЛА" ДЕЦИ ДЕЛИЛА ПАКЕТИЋЕ
 1103. КЛИЗАЛИШТЕ И БАЗЕН, ЗАБАВА ЗА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ ТОКОМ РАСПУСТА
 1104. НОВИ МОТОРЦИКЛ ЗА ЕФИКАСНИЈИ РАД САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ
 1105. ОДРЖАН "ЗИМСКИ КАЛЕИДОСКОП ИДЕЈА"
 1106. СОМБОРСКИ ЉУБИТЕЉИ СТРИПА СЕ ОКУПИЛИ ТРЕЋИ ПУТ
 1107. ПРИЈАВЕ КОРЕОГРАФА И ФОЛКЛОРНИХ ДРУШТАВА ДО 15. ЈАНУАРА
 1108. НОВОГОДИШЊА СВЕЧАНОСТ ЧЛАНИЦА ЦИЛ-а
 1109. ВЛАСНИЦИ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА ОШТЕТИЛИ БУЏЕТ ЗА 1.600.000 ДИНАРА
 1110. У СОМБОРУ ИМА ИЗМЕЂУ 300 И 600 НАПУШТЕНИХ ПАСА
 1111. НИС И ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ У СОМБОРУ ПОПУЛАРИШУ РУСКИ ЈЕЗИК
 1112. ГРАДСКА УПРАВА СОМБОР - ЗАВРШЕНА ОБУКА НА МАЂАРСКОМ ЈЕЗИКУ
 1113. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ЗАПЛЕНИЛА 6.000 ПАКЛИЦА ЦИГАРЕТА
 1114. ИНСПЕКЦИЈЕ ПОПИСУЈУ ОБЈЕКТЕ ЧИЈИ ВЛАСНИЦИ НИСУ ПОДНЕЛИ ЗАХТЕВ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ
 1115. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! ТОКОМ ПРАЗНИКА ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА
 1116. ОДБОРНИЦИ СКУПШТИНЕ ГРАДА УСВОЈИЛИ БУЏЕТ ЗА 2016. ГОДИНУ
 1117. УКРАСИ КРЕИРАНИ СРЦЕМ ЗА ДЕЦУ У ДОМУ „МИРОСЛАВ АНТИЋ"
 1118. ВОЈНИ ПИРОТЕХНИЧАР ЕДУКОВАО АВРАМОВЦЕ
 1119. ИЗЛОЖБА "ВЕК И ПО СОМБОРСКЕ ШТАМПЕ"
 1120. НСЗ СОМБОР - ПРВИ ПУТ ВИШЕ СТАРИЈИХ ЉУДИ "НА БИРОУ"
 1121. СОМБОРЦИ НА ПРИЈЕМУ У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ
 1122. КРОВ НАД ГЛАВОМ ЗА ШЕСТ ПОРОДИЦА
 1123. ОД НОВЕ ГОДИНЕ ПУТНИ ТРОШКОВИ И ЗА СОМБОРСКЕ ПРОСВЕТАРЕ
 1124. ОКОНЧАН ШТРАЈК ЗАПОСЛЕНИХ У ГЕОДЕТСКОМ ЗАВОДУ
 1125. ВИДЉИВИ РЕЗУЛТАТИ САРАДЊЕ БИБЛИОТЕКЕ И УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА
 1126. У ПРЕПАРАНДИЈИ ПРЕДСТАВЉЕН ПРОГРАМ ЕУ „КРЕАТИВНА ЕВРОПА“
 1127. НАЈУГРОЖЕНИЈИМ СОМБОРЦИМА ПОДЕЉЕНО ЧЕТРДЕСЕТ ПАКЕТА
 1128. СОМБОР И НАРЕДНЕ ГОДИНЕ У РИТМУ ЕВРОПЕ
 1129. У ПАРКУ ХЕРОЈА ИЗВАЉЕНО ШЕСТ КЛУПА И ОШТЕЋЕНЕ КАНТЕ ЗА СМЕЋЕ
 1130. СОМБОР ДОБИЈА НОВИ КОНЦЕРТНИ ПРОСТОР
 1131. СОМБОРКА ЕНА ХОРВАТ, МЕЂУ ШЕСНАЕСТ НАЈБОЉИХ ЕДУКАТОРА СРБИЈЕ
 1132. РАРИТЕТИ У РУКАМА СОМБОРСКИХ ЉУБИТЕЉА СТРИПА
 1133. МАЛО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ГРАЂАНА ЗА КРЕИРАЊЕ ГРАДСКОГ БУЏЕТА
 1134. ИЗЛОЖБА РАДОВА НАСТАЛИХ НА 9. СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКОЈ КОЛОНИЈИ "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА"
 1135. НА СОМБОРСКОМ ТРГУ ЗА ДОЧЕК "ЂУВЕГИЈЕ" И "SO JAZZY"
 1136. У СОМБОРУ ДО ПРОЛЕЋА НОВО ПРИХВАТИЛИШТЕ ЗА ПСЕ
 1137. СОМБОРСКИ ЦРКВЕНИ ХОРОВИ ПОСЕТИЛИ СРПСКЕ СВЕТИЊЕ У МАЂАРСКОЈ
 1138. ТУРИЗАМ – ТЕМА КОНФЕРЕНЦИЈЕ ДУНАВСКО-ПАНОНСКЕ МИКРО РЕГИЈЕ
 1139. ПОЗИВ УГОСТИТЕЉИМА ДА СЕ УКЉУЧЕ У РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОГРАМА РАЗВОЈА ДОМАЋЕГ ТУРИЗМА
 1140. "ПАРКИНГ СЕРВИС" ДОНИРАО ДВА РАЧУНАРА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ"
 1141. ПРЕДСТАВНИЦИ САВЕЗА СРБА У РУМУНИЈИ ПОСЕТИЛИ ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ
 1142. БУЏЕТУ ЗА 2016. ГОДИНУ, НА ДНЕВНОМ РЕДУ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1143. СТУПИО НА СНАГУ ЗАКОН О ОЗАКОЊЕЊУ ОБЈЕКАТА
 1144. КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ОБЕЛЕЖАВАЊА ЈУБИЛЕЈА ТРАЈЕ ДО 25. ДЕЦЕМБРА
 1145. ОД ДАНАС САОБРАЋА ВОЗ СОМБОР-ОСИЈЕК-СОМБОР
 1146. КИЋЕЊЕ ГРАДА ЗАВРШЕНО! УКРАСИ, НОВЕ КЛУПЕ И ПОПРАВКА ИГРАЛИШТА У СЕЛИМА
 1147. ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" - ПОКЛОНИ И КУГЛАЊЕ НА ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1148. РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПОВЕЉЕ ГРАДА
 1149. „ЗЕЛЕНИЛО“ ПОДИЖЕ ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС КОД ГАКОВА
 1150. СОМБОР ЛИДЕР ПО БРОЈУ НЕЗАПОСЛЕНИХ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ
 1151. ГРАД СЕ УКЉУЧИО У БОРБУ ЗА "СЕВЕРТРАНС"
 1152. НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ОДРЖАНА АКАДЕМИЈА "ВЕК ГОЛГОТЕ"
 1153. НАЈМЛАЂИ ШАХИСТИ ОБЕЛЕЖИЛИ ТУРНИР У СОМБОРУ
 1154. У РПК СОМБОР ОДРЖАНА ЕДУКАТИВНА РАДИОНИЦА ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ
 1155. "ИДЕА" ОЖИВЉАВА РОБНУ КУЋУ У СОМБОРУ
 1156. САНАЦИЈА УДАРНИХ РУПА И ОШТЕЋЕЊА НА АТАРСКИМ ПУТЕВИМА
 1157. У СУЗБИЈАЊУ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА – НАЈВАЖНИЈА ПРЕВЕНЦИЈА
 1158. ОТКРИВАМО! КОЛИКО ЋЕ ЗАПОСЛЕНИХ ОСТАТИ У СОМБОРСКИМ ДРЖАВНИМ УСТАНОВАМА
 1159. ЗАКУП ТЕЗГЕ НА "ЋЕЛАВОМ ТРГУ" ТОКОМ НОВОГОДИШЊИХ ПРАЗНИКА, 610 ДИНАРА ДНЕВНО
 1160. ФИЛМ О ХИВ-у, НАЈБОЉИ ПРОЈЕКАТ У БАЧКОЈ, СРЕМУ И СЕВЕРНОМ БАНАТУ
 1161. "ПРОТЕИНКА" УГРАДИЛА НОВЕ ФИЛТЕРЕ! РЕШЕН ПРОБЛЕМ СТАНОВНИКА СЕЛЕНЧЕ?
 1162. СОМБОР ДЕО ПРОЈЕКТА "ПОМОЋ ТЕЖЕ ЗАПОШЉИВИМ ГРУПАМА"
 1163. КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ОБУКЕ СТАРИХ ЗАНАТА У 2015. ГОДИНИ
 1164. РЕКОРДАН БРОЈ ПОСЕТИЛАЦА И ИЗЛАГАЧА НА VII "RAVANGRAD WINE FEST-u"
 1165. МУП ЗАПОЧИЊЕ ОБУКУ ДЕТЕКТИВA
 1166. КОКА КОЛА СОМБОРЦИМА ПОКЛОНИЛА ДУНАВСКИ ЕКО ПАРК
 1167. НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА МАЛЕ НОВИНАРЕ
 1168. ЕДУКАЦИЈА СОМБОРСКИХ ОСНОВАЦА О ЗНАЧАЈУ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ
 1169. ОДРЖАНА ТРИБИНА ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1170. НЕЗАДОВОЉНИ РАДНИЦИ "СЕВЕРТРАНСА" ПРОТЕСТОВАЛИ ИСПРЕД ПРИВРЕДНОГ СУДА
 1171. ОДРЖАН ПРВИ САСТАНАК СОМБОРСКОГ КЛУБА ЉУБИТЕЉА СТРИПОВА
 1172. СУБВЕНЦИЈЕ ОТВАРАЈУ НОВА РАДНА МЕСТА
 1173. ДУНАВСКО ПАНОНСКА МИКРО РЕГИЈА О ПРОЈЕКТИМА ИНФРАСТРУКТУРЕ
 1174. СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СОМБОРСКЕ БИБЛИОТЕКЕ И ЏЕПНОГ ПОЗОРИШТА "БЕРТА ФЕРЕНЦ"
 1175. АПАТИНАЦ ШВЕРЦОМ ДУВАНА ОШТЕТИО БУЏЕТ ЗА 660.000 ДИНАРА
 1176. СЕЦ ОБЕЛЕЖАВА МЕЂУНАРОДНИ ДАН ВОЛОНТЕРА
 1177. ЗИМСКА СЛУЖБА У СОМБОРУ СПРЕМНА ЗА ПРВИ СНЕГ
 1178. ПИТКА ВОДА СТИГЛА ДО КЉАЈИЋЕВА! У ОСАМ СЕЛА ЧЕСМОВАЧА ЈОШ УВЕК ЗАБРАЊЕНА ЗА ПИЋЕ
 1179. ОДБОР ЗА ЗДРАВСТВО О ДЕЖУРСТВУ ПЕДИЈАТАРА У ДОМУ ЗДРАВЉА
 1180. ДРУГИ ПОКУШАЈ ПРОДАЈЕ СОМБОРСКЕ "БЕТОЊЕРКЕ"
 1181. СОМБОРСКО „ЗЕЛЕНИЛО" ПОДИГЛО ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС КРАЈ БАЧА - ПОСАО ОБАВЉЕН У РЕКОРДНОМ РОКУ
 1182. БУЊЕВАЧКО КОЛО ОБЕЛЕЖИЛО ДАН ПРИСЈЕДИЊЕЊА ВОЈВОДИНЕ
 1183. ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ГРАДА
 1184. ОДРЖАН ЗАВРШНИ КОНЦЕРТ "МАЛЕ МОЋНЕ МУЗИКЕ"
 1185. СОМБОР У ПРОГРАМУ СЕРТИФИКАЦИЈЕ ГРАДОВА СА ПОВОЉНИМ ПОСЛОВНИМ ОКРУЖЕЊЕМ
 1186. ИГРАЧКЕ ЗА АМБУЛАНТУ У СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋУ
 1187. "КОРЈЕНИ" ОРГАНИЗОВАЛИ ПОЕТСКО ВЕЧЕ
 1188. 2.500.000 ДИНАРА ГОДИШЊЕ, ЗА УЗГАЈАЛИШТЕ ЈЕЛЕНСКЕ ДИВЉАЧИ КРАЈ СОМБОРА
 1189. ИЗВЕШТАЈ СА 34. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 1190. ОБЈАВЉЕНА ИНТЕРАКТИВНА МАПА ВОДНИХ РЕСУРСА И ВОДОПРИВРЕДНИХ ОБЈЕКАТА ВОЈВОДИНЕ
 1191. ГРАДСКО ВЕЋЕ О СУБВЕНЦИОНИСАЊУ ЦЕНА КОМУНАЛНИХ УСЛУГА
 1192. СОМАРАТОНЦИ БРЗИ И БРОЈНИ У ОЏАЦИМА
 1193. ОД ДАНАС ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА У АКЦИЈИ “ИСПРАВНО ВОЗИЛО – БЕЗБЕДНО ВОЗИЛО”
 1194. СОМБОР ЛИДЕР ПО НЕПРАВИЛНОСТИМА У ФИНАНСИРАЊУ ЦИВИЛНОГ СЕКТОРА
 1195. ОДБОР ЗА СТАТУТАРНА ПИТАЊА О ТАКСИ ПРЕВОЗУ У ГРАДУ
 1196. ПРВА САМОСТАЛНА ИЗЛОЖБА АЛБЕРТА СИЛАЂИЈА - "СРЕДЊИ ВЕК У СОМБОРУ"
 1197. КОМИСИЈА ЗА РАВНОПРАВНОСТ ПОЛОВА - ТРИБИНА О НАСИЉУ У ПОРОДИЦИ
 1198. ЦЕНТАР ОСИ - ОДРЖАНА ТРИБИНА О СИНДРОМУ САГОРЕВАЊА ПЕРСОНАЛНИХ АСИСТЕНАТА
 1199. ОБЕЛЕЖЕН ЈУБИЛЕЈ СРПСКОГ ПРАВОСЛАВНОГ ЦРКВЕНОГ ХОРА У СОМБОРУ
 1200. ДВАДЕСЕТ ПРИПРАВНИКА И ПОСЛОДАВАЦА У ПРОГРАМУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ
 1201. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ - НАЈВШЕ ГЛАСОВА СТАНИШИЋУ
 1202. ГРАДОНАЧЕЛНИК ТОДОРОВИЋ ПОСЕТИО АМБАСАДУ ИЗРАЕЛА
 1203. ХАОТИЧНО! ДРЖАВНЕ ЊИВЕ У СОМБОРСКОМ АТАРУ ОБРАЂУЈЕ КО СТИГНЕ
 1204. ГРАДСКО ВЕЋЕ О ТАКСИ ПРЕВОЗУ И ДРЖАЊУ ДОМАЋИХ ЖИВОТИЊА
 1205. ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ДУНАВСКО-ПАНОНСКЕ МИКРО РЕГИЈЕ
 1206. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОДУЗЕЛА 108,5 КИЛОГРАМА ДУВАНА
 1207. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ПРАВЕ ЦРТАЋ О ТОЛЕРАНЦИЈИ И РАЗУМЕВАЊУ РАЗЛИЧИТОСТИ
 1208. РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ПУНОМ ЈЕКУ
 1209. ДОНАЦИЈА ЗА СОМБОРСКУ СЛУЖБУ ХИТНЕ ПОМОЋИ
 1210. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР ПОДИЖЕ ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС У БАЧУ
 1211. "ПСИХОЗОН" ОРГАНИЗОВАО РАДИОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ И РОДИТЕЛЈЕ У МОНОШТОРУ
 1212. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА ОТМИЦУ ДВОЈИЦЕ МЛАДИЋА
 1213. СОМБОРСКОМ ПЧЕЛАРУ УКРАДЕНЕ ТРИ КОШНИЦЕ!
 1214. ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА, ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ
 1215. ОБЕЛЕЖЕНА 71. ГОДИШЊИЦА БАТИНСКЕ БИТКЕ
 1216. ПЕСНИК ЂОРЂЕ НЕШИЋ, ДОБИТНИК ПОВЕЉЕ ВЕНАЦ СЛОБОДЕ "РАДОМИР ДРАКУЛИЋ"
 1217. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ОСОБЕ КОЈЕ СУ ОШТЕТИЛЕ БУЏЕТ ЗА ВИШЕ ОД ТРИ МИЛИОНА ДИНАРА
 1218. У КРУГУ "ПРОТЕИНКЕ" ПОСАЂЕН ЗЕЛЕНИ ЗАШТИТНИ ПОЈАС
 1219. У БУЏЕТ ГРАДА ЗА НАРЕДНУ ГОДИНУ УЛАЗЕ И ТРОШКОВИ ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ
 1220. ОВОГ ВИКЕНДА У СОМБОРУ, ПРВИ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ НАУКЕ
 1221. СТИПЕНДИЈУ ГРАДА У ШКОЛСКОЈ 2015/16 ДОБИЛО 25 СТУДЕНАТА
 1222. СУЗАНИ СЕКУЛИЋ УРУЧЕНО ПРИЗНАЊЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“
 1223. ОДЛИЧНА САРАДЊА СОМБОРСКИХ РАДИО-АМАТЕРА И ЦРВЕНОГ КРСТА
 1224. МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА БАДЕН-ВИРТЕМБЕРГА ПОСЕТИО СОМБОР
 1225. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" СОМБОР - УЧЕСТАЛА ОШТЕЋЕЊА УЛИЧНИХ СВЕТИЉКИ
 1226. ТВОРЦИ МУРАЛА СЕ ОГЛАСИЛИ ПОВОДОМ ПОСТАВЉАЊА СТРАНАЧКОГ БИЛБОРДА ПРЕКО СЛИКЕ
 1227. ВУЧИЋЕВ ПЛАКАТ У ЦЕНТРУ СОМБОРА ДОБИО ПЕСМУ!
 1228. СОМБОРСКА ПОРОДИЦА ПОМОГЛА ИСЦРПЉЕНОМ ХОДОЧАСНИКУ ИЗ НЕМАЧКЕ
 1229. ПРИЗНАЊЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“ ДОДЕЉЕНО - СУЗАНИ СЕКУЛИЋ
 1230. ПОЧЕЛО КИЋЕЊЕ ГРАДА ЗА НАСТУПАЈУЋЕ ПРАЗНИКЕ
 1231. ПОВЕЋАН КЊИЖНИ ФОНД БИБЛИОТЕКЕ У ОШ „ИВО ЛОЛА РИБАР“
 1232. У СОМБОРУ ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО ЦЕНТРА ЗА САМОСТАЛНИ ЖИВОТ ОСИ
 1233. СОМБОРСКИ ПРОСВЕТАРИ И ЗАПОСЛЕНИ У КУЛТУРИ, ПРЕТЕ ТУЖБОМ ЗБОГ НЕИСПЛАЋЕНИХ ПУТНИХ ТРОШКОВА
 1234. НА ВАЂЕЊЕ ЧЕКА ЈОШ 1.105 ХЕКТАРА ПОД ШЕЋЕРНОМ РЕПОМ
 1235. ЛИСТА ЧЕКАЊА ЗА ГАСТРОСКОПСКЕ ПРЕГЛЕДЕ У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ ТРИ ПУТА КРАЋА
 1236. ОБУКА ИЗ ПРЕДУЗЕТНИШТВА УСЛОВ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ
 1237. ГРАД СЕ ОПРОСТИО ОД ИВАНА ФРГИЋА–СОМБОРСКОГ СПОРТИСТЕ ВЕКА
 1238. ПРЕДУЗЕЋЕ "ВОЈВОДИНАШУМЕ" ПОЧЕЛО ПРИЗВОДЊУ МЕСА ДИВЉАЧИ
 1239. ПРАВОСЛАВНА ЦРКВЕНА ОПШТИНА СТАНИШИЋ, ИЗДАЈЕ У ЗАКУП ПОЉОПРИВРЕДНО ЗЕМЉИШТЕ
 1240. ЧЛАНОПВИ УДРУЖЕЊА ДИСТРОФИЧАРА И ЦЕНТРА ОСИ ПОСЕТИЛИ АПАТИН
 1241. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ–ПРИКУПЉEНИ ПРЕДЛОЗИ ГРАЂАНА
 1242. ДР ЛИНО ВЕЉАК НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ГОВОРИО О ПОЛОЖАЈУ ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА У РЕГИОНУ
 1243. ПРИЗНАЊЕ ШКОЛИ "ВУК КАРАЏИЋ" ЗА РЕЗУЛТАТЕ У НЕГОВАЊУ ЕКОЛШКЕ СВЕСТИ
 1244. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ ИМЕНОВАНА ЗА НАЧЕЛНИЦУ ГРАДСКЕ УПРАВЕ
 1245. УДРУЖЕЊА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА ИЗ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА, БИЛИ ДЕО "РОЗЕ ТИМА"
 1246. ДЕЛЕГАЦИЈА ЗУС "КОРИЈЕНИ" ПОСЕТИЛА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ
 1247. СОМБОРСКО "БУЊЕВАЧКО КОЛО" ОБЕЛЕЖИЛО ТРИ ЈУБИЛЕЈА
 1248. СОМБОРСКИ ТРГ УМЕТНОСТИ ПРЕ СНЕГОВА
 1249. "ДОГЕ" ИЗ СОМБОРСКЕ ОДГАЈИВАЧНИЦЕ, НАЈЛЕПШЕ НА СВЕТУ!
 1250. ОД 1. НОВЕМБРА ОБАВЕЗНА ЗИМСКА ОПРЕМА ЗА АУТОМОБИЛЕ
 1251. ГАСИ СЕ РАДИО СОМБОР! НАКОН 44 ГОДИНЕ, "ЈАВНИ СЕРВИС" РАВАНГРАДА ИДЕ У СТЕЧАЈ
 1252. ТРАДИЦИОНАЛНИ КОНЦЕРТ "МАЛИХ ПОЈАЦА" НА ПРАЗНИК СВЕТЕ ПЕТКЕ
 1253. ДО 9. НОВЕМБРА У ЗДАЊУ ПРЕПРАНДИЈЕ ИЗЛОЖБА О МИХАЈЛУ ПУПИНУ
 1254. ОЗИМИМ КУЛТУРАМА ЗАСЕЈАНО 50 ОДСТО ПЛАНИРАНИХ ПОВРШИНА
 1255. СОМБОРЦИ НА СЕМИНАРУ О МОБИНГУ
 1256. "АНТОЛОГИЈА СОМБОРСКОГ РОКЕНРОЛА" ПРЕДСТАВЉЕНА У БЕОГРАДУ
 1257. ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ! УЧЕНИЦИ И ПРОФЕСОРИ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ДАЛИ КРВ
 1258. "НАЈЈАЧИ" ОВОСЕЗОНСКИ ЈЕЛЕН УСТРЕЉЕН У СОМБОРСКОМ ЛОВИШТУ "КОЗАРА"
 1259. КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛАП-а РОМА
 1260. ГРАДОНАЧЕЛНИК СОМБОРА НА МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У ИЗРАЕЛУ
 1261. ПРЕДЛОЖИТЕ ПРОЈЕКАТ, УКЉУЧИТЕ СЕ У ПЛАНИРАЊЕ БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2016.
 1262. НСЗ СУБВЕНЦИОНИШЕ ОТВАРАЊЕ НОВИХ РАДНИХ МЕСТА И ФИНАНСИРА СТРУЧНУ ПРАКСУ
 1263. СОМБОРСКА "ДОБРА БАШТА" ПРЕДСТАВЉЕНА НА САЈМУ СОЦИЈАЛНИХ УСЛУГА
 1264. ПРВА СЕДНИЦА НОВОГ СЕНАТА УНИВЕРЗИТЕТА У НОВОМ САДУ ОДРЖАНА ЈЕ У СОМБОРУ
 1265. ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА СОМБОРА ОД ФАШИЗМА - ОКТОБАРСКА НАГРАДА ИВАНУ ПАВИЋУ
 1266. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ПРВЕ БЕРЗЕ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ОПРЕМЕ У ЗЕМЉИ
 1267. СМЕЊЕН ДИРЕКТОР "ЕНЕРГАНЕ"! "ВОДОКАНАЛ" ДИЖЕ КРЕДИТ ЗА ОПОРАВАК СОМБОРСКЕ ТОПЛАНЕ
 1268. ВЕРНИЦИ ИЗ СОМБОРА И СТАНИШИЋА ОБИШЛИ ПРАВОСЛАВНЕ СВТИЊЕ У МАЂАРСКОЈ
 1269. БРОЈКЕ КОЈЕ ГОВОРЕ ДА СОМБОР СВЕ ВИШЕ ТОНЕ!
 1270. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА ОБЕЛЕЖИЛА 143 ГОДИНЕ ПОСТОЈАЊА И РАДА
 1271. СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕН НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ У ИЗРАЕЛУ
 1272. НА ЈАВНИМ РАДОВИМА У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ АНГАЖОВАНО 566 НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА
 1273. БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА У ВОДИ ОСОБА СА МОТОРИЧКИМ ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1274. ЧОВЕКОЉУБЉЕ НА ДЕЛУ! ДОНАЦИЈА ЗИМСКЕ ОБУЋЕ СОМБОРСКОЈ ШКОЛИ "ВУК КАРАЏИЋ"
 1275. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА ПРЕВАРАНТА КОЈИ ЈЕ НУДИО ПОСАО У ИНОСТРАНСТВУ
 1276. У ЖАРКОВЦУ ОДРЖАН ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ЧЕШКЕ РЕПУБЛИКЕ
 1277. СЕЦ ОРГАНИЗУЈЕ ОБУКУ ВОЛОНТЕРА ЗА ПРОЈЕКАТ „ШКОЛА ДОБРЕ ВОЉЕ“
 1278. ПРОФ. ДР ПРЕДРАГ ЧИЧОВАЧКИ ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 1279. ЗБОГ НЕОДРАЂЕНОГ РЕМОНТА, ТОПЛАНА ПОЧЕЛА ГРЕЈНУ СЕЗОНУ СА ПОЛУИСПРАВНИМ СИСТЕМОМ!
 1280. ИВАНУ ПАВИЋУ ОВОГОДИШЊА ОКТОБАРСКА НАГРАДА
 1281. У ТОКУ РЕВИТАЛИЗАЦИЈА ОБАЛЕ "МОСТОНГЕ"
 1282. ПРИЈАВА НОВОРОЂЕНЧЕТА И ДРУГА ДОКУМЕНТАЦИЈА ОД ЈАНУАРА И ПУТЕМ ИНТЕРНЕТА
 1283. ПРВИ ФЕСТИВАЛ НАУКЕ У СОМБОРУ
 1284. НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ, ПРЕДСТАВЉЕНИ ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ СОМБОРА
 1285. УЧЕНИЦИ ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" НАГРАЂЕНИ НА КОНКУРСУ "МОЈ ГРАД БЕЗ АУТОМОБИЛСКОГ ДИМА"
 1286. ЗА 20. ОКТОБАР ЗАКАЗАНА 33. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1287. ЈЕДНА ЦЕНА НА РАФУ, А КАСА КУЦА ДРУГУ! ТРГОВЦИ СВЕ ЧЕШЋЕ ОБМАЊУЈУ ПОТРОШАЧЕ
 1288. ВАНДАЛИ СРУШИЛИ ДЕО ОГРАДЕ НА КАТОЛИЧКОМ ГРОБЉУ! ПРАВОСЛАВНО ПОД ВИДЕО НАДЗОРОМ
 1289. ОШ "НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ" - МИНЕРАЛИ, СТЕНЕ И ФОСИЛИ ПРЕД СОМБОРСКИМ ОСНОВЦИМА
 1290. ГРАДСКА ВЛАСТ ПРИПРЕМА ТЕРЕН ЗА УЛАГАЧЕ
 1291. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА ДВЕ ЛОКАЦИЈЕ ЗА УЗГОЈ КАНАБИСА
 1292. КОМИСИЈА ИЗАБРАЛА ИДЕЈНИ НАЦРТ ЗА ДИПЛОМУ "АВРАМ МРАЗОВИЋ"
 1293. ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА КОРИШЋЕЊЕ ОЗНАКЕ „РЕГИОНАЛНОГ ПРОИЗВОДА БАЧКЕ“
 1294. ДОЗВОЛА ЗА ТАМНА СТАКЛА НА АУТОМОБИЛУ И ДО 15.000 ДИНАРА!
 1295. НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА У ТОКУ АКЦИЈА БЕСПЛАТНЕ ДЕРАТИЗАЦИЈЕ
 1296. ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈУСПЕШНИЈИМ „ЛОВЦИМА“ НА АМБРОЗИЈУ
 1297. НОВИМ ВОЗИЛОМ ДО АКРЕДИТАЦИЈЕ ЗА КОНТРОЛУ ВОДЕ
 1298. ТРАКТОР "ЗЕЛЕНИЛА" УПАО У НЕОБЕЛЕЖЕНИ РОВ, ДОК ЈЕ КОСИО ТРАВУ
 1299. МЕТЕОР-КОМЕРЦ НОВИ ВЛАСНИК ТВ "СРЕЋЕ", РАДИО СОМБОРУ ИСКЉУЧЕНА СТРУЈА!
 1300. ДЕЛЕГАЦИЈА СОМБОРСКИХ НАСТАВНИКА У ПОСЕТИ КИШПЕШТУ
 1301. ФОРМИРАНА ЛОКАЛНА АКЦИОНА ГРУПА ЗА РАЗВОЈ ГРАДА И САРАДЊУ
 1302. ГРЕЈНА СЕЗОНА У СОМБОРУ ЋЕ ПОЧЕТИ НА ВРЕМЕ А ЦЕНА СЕ ЈОШ УВЕК НЕ ЗНА!
 1303. СОМБОР И АПАТИН БИЛИ ДОМАЋИНИ 20. ИНТЕРФЕРА
 1304. УМЕТНИЧКИ СТУДИО "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА" ПРИМА НОВЕ ЧЛАНОВЕ
 1305. РАГС - ОВЕ ГОДИНЕ У СОМБОР ОД КОНКУРСА СТИГЛО 24.512.000 ДИНАРА
 1306. "ВУКОВЦИ" У ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 1307. КАКО ДО ОПТИМАЛНОГ БРОЈА ЗАПОСЛЕНИХ У ЈАВНОМ СЕКТОРУ?
 1308. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! УБУДУЋЕ АЛКО-ТЕСТ ЧИМ ВАС ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИ
 1309. ЈОШ ЈЕДАН ВАНДАЛИЗАМ! ОШТЕЋЕН ЈАВНИ ТОАЛЕТ У ПАРКУ ХЕРОЈА
 1310. РАЗВОЈНИ ПОТЕНЦИЈАЛИ СОМБОРА ПРЕДСТАВЉЕНИ У ШВЕДСКОЈ
 1311. ИНДЕКС ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА ЈУЧЕ ДОБИЛО 135 БРУЦОША
 1312. ПУНО ПОЗОРИШТЕ ЗА ПОДРШКУ ОБОЛЕЛИМА ОД РАКА
 1313. СОМБОР ПОНОВО ДОМАЋИН МЕЂУНАРОДНОГ САВЕТОВАЊА О ТЕХНИКАМА РЕГУЛИСАЊА САОБРАЋАЈА
 1314. КЊИГЕ НА БУЊЕВАЧКОМ ЈЕЗИКУ У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 1315. МИЛОШ ПЛАВШИЋ ПОБЕДНИК ДЕСЕТОГ МЕМОРИЈАЛА "ЈОВАН ЂУРАН"
 1316. МАШИНСКИ ПАРК "ПРОСТОРА" БОГАТИЈИ ЗА ДВА МАЛА ТРАКТОРА
 1317. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ПРВОГ СИМПОЗИЈУМА УРГЕНТНЕ МЕДИЦИНЕ ВОЈВОДИНЕ
 1318. УЧИТЕЉ ИЗ ЕНГЛЕСКЕ КОЈИ БИЦИКЛОМ ОБИЛАЗИ СВЕТ ПОСЕТИО СОМБОР
 1319. ИЗМЕНЕ ПРАВИЛНИКА О РАДУ СОМБОРСКИХ КОМУНАЛНИЛНИХ ПРЕДУЗЕЋА
 1320. СТАПАР БИО ДОМАЋИН ТКАЧКЕ КОЛОНИЈЕ
 1321. ПОЛИЦИЈА ЗАПЛЕНИЛА МАРИХУАНУ И 17 КИЛОГРАМА КАНАБИСА! УХАПШЕНА ДВА АПАТИНЦА
 1322. СЕВЕРТРАНС УВЕО ВИКЕНД МЕСЕЧНЕ КАРТЕ, КОЈИМ ПУТНИЦИ ШТЕДЕ ВИШЕ ОД 50% НОВЦА!
 1323. УРЕЂЕЊЕ ПАРКИЋА КОД БОЛНИЦЕ - УКЛАЊАЊЕ 25 ДОТРАЈАЛИХ СТАБАЛА СИБИРСКОГ БРЕСТА
 1324. РОК ЗА ПРЕДЛОГЕ ЗА ОКТОБАРСКУ НАГРАДУ ГРАДА СОМБОРА, ОСМИ ОКТОБАР
 1325. СОМБОРЦИ У ИСТРАЖИВАЊУ ДАЛИ ПРЕЛАЗНУ ОЦЕНУ ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ
 1326. ЖЕТВА СУНЦОКРЕТА У СОМБОРСКОМ АТАРУ ПРИ КРАЈУ, ПРОСЕЧАН ПРИНОС 2,8 Т/ХА
 1327. СОМБОРСКИ АЕРОДРОМ, ТЕМА САСТАНКА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ
 1328. У СОМБОРУ ОДРЖАН ТРЕЋИ МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ОРИЈЕНТАЛНОГ ПЛЕСА
 1329. У ПАРКУ ХЕРОЈА ПОСТАВЉЕНА СПОМЕН КЛУПА ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА
 1330. ХРВАТСКА ЗАТВОРИЛА ГРАНИЦЕ ПРЕМА СРБИЈИ! САМО БАТРОВЦИ ФУНКЦИОНИШУ
 1331. ОБЈЕКАТ ЗА ПРИХВАТ ИЗБЕГЛИЦА У СОМБОРУ СПРЕМАН И ФОРМИРАН САВЕТ ЗА МИГРАЦИЈЕ
 1332. НАСТАВЉЕНА ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА НАЈУГРОЖЕНИЈИМА У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1333. ЈОШ ЈЕДНО СВЕТСКО ЗЛАТО ЗА СОМБОРЦА ГОРАНА ХАЈОШЕВИЋА
 1334. ЕДУКАЦИЈА О НОВИНАМА У ПРИМЕНИ ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА
 1335. ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ЦСЖ СОМБОР
 1336. 29.085.080 ДИНАРА ЗА УРЕЂЕЊЕ КАНАЛА ЗА ОДВОДЊАВАЊЕ НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 1337. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ ДОБИО НОВЕ ОПЕРАТОРЕ
 1338. ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА РАДОВА НАСТАЛИХ НА ЕКО ЛИКОВНОЈ КОЛОНИЈИ
 1339. ОБУКА ЗАПОСЛЕНИХ У ГРAДСКОЈ УПРАВИ ДА КОРИСТЕ МАЂАРСКИ ЈЕЗИК
 1340. СОМБОР СЕ СПРЕМА ЗА ПРИХВАТ МИГРАНАТА - ВОЈНИ КОМПЛЕКС "ВЕНАЦ" УТОЧИШТЕ
 1341. 15.000 ДИНАРА ЗА ИДЕЈНИ НАЦРТ ДИПЛОМЕ "АВРАМ МРАЗОВИЋ"
 1342. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА - СУТРА У ПАРКУ ХЕРОЈА, ПОСТАВЉАЊЕ СПОМЕН КЛУПЕ
 1343. АНАМАРИЈА УРИ, ЧЕТРНАЕСТИ СТИПЕНДИСТА ГРАДА СОМБОРА
 1344. ОДРЖАНА ТРИБИНА "ЖИВЕТИ САМОСТАЛНО"
 1345. ДВА ПРОГРАМА ЈАВНОГ РАДА У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 1346. СОМБОРСКИ ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ДОБИО СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО
 1347. У ТОКУ ПРИЈАВЕ МЛАДИХ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКТА "ИСТРАЖИ"
 1348. КОМУНАЛНИ ОТПАД - РЕСУРС КОЈИ МОЖЕ ПОКРЕНУТИ РАЗВОЈ ГРАДА
 1349. "БУЊЕВАЧКО КОЛО" И МЗ "ЦРВЕНКА" ПОТПИСАЛИ ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ
 1350. ПОКРАЈИНА ДАЈЕ ФИНАНСИЈСКУ ПОМОЋ СРЕДЊОШКОЛЦИМА - ИЗБЕГЛИЦИМА
 1351. КОРИСНИЦИ ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА ДО КРАЈА ОКТОБРА ТРЕБА ДА ДОСТАВЕ ШКОЛСКЕ ПОТВРДЕ
 1352. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У 2015. ГОДИНИ
 1353. ОБЕЗБЕЂЕНЕ ПРОТИВГРАДНЕ РАКЕТЕ И НАКНАДЕ СТРЕЛЦИМА
 1354. ЦЕНА УСЛУГЕ "ЕНЕРГАНЕ" - "НА ОДЛОЖЕНО"
 1355. НАГРАДНИ ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈЕ
 1356. СОМБОРСКО ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА УТВРДИЛО КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ
 1357. "ТРЕНИРАЈ ОДГОВОРНОСТ" - ОДРЖАН ДРУГИ МОДУЛ ОСНОВНОГ ТРЕНИНГА ЗА БУДУЋЕ ТРЕНЕРЕ
 1358. ГРАД СОМБОР РЕГРЕСИРА ПРЕВОЗ УЧЕНИКА – ПУТНИКА
 1359. ГРАД КУПИО ПЕТ ВОЗИЛА СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА
 1360. КОМИСИЈА ЗА ДОДЕЛУ ГРАДСКИХ СТИПЕНДИЈА УТВРДИЛА ЛИСТУ ДЕФИЦИТАРНИХ ЗАНИМАЊА
 1361. ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ИСТИЧУ УГОВОРИ О ЗАКУПУ ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА
 1362. ОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ БЕЗ НАСТАВНИХ СУБОТА У ВОЈВОЂАНСКИМ ШКОЛАМА
 1363. МОГУЋНОСТ УЧЕЊА НЕМАЧКОГ ЈЕЗИКА У ВРТИЋУ „ВЕРА ГУЦУЊА“
 1364. ЗАВРШАВА СЕ САНАЦИЈА ПУТА РАДОЈЕВИЋИ – КАНАЛ БЕЗДАН-ВРБАС
 1365. ОБЈАВЉЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА ОДЛИЧНИМ СРЕДЊОШКОЛЦИМА
 1366. ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОДРЖАО ОСНИВАЊЕ КАЈАКАШКОГ КЛУБА
 1367. "ДАНИ ВЕСЕЛЕ МАШИНЕ" У КЉАЈИЋЕВУ - КО ПЕЧЕ НАЈБОЉУ РАКИЈУ ОД ШЉИВЕ?
 1368. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ, В.Д. НАЧЕЛНИКА ГРАДСКЕ УПРАВЕ
 1369. ЕНЕРГАНА ПОЗИВА ДУЖНИКЕ ДА ИЗМИРЕ СВОЈЕ ОБАВЕЗЕ НА РАТЕ
 1370. ОДРЖАНА 31. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 1371. У ТОКУ ПРИЈАВЕ МЛАДИХ СОМБОРАЦА, ЗА ЕКО ЛИКОВНУ КОЛОНИЈУ
 1372. СОМБОРСКА ФАБРИКА ИДЕЈА ПОКРЕНУЛА КАМПАЊУ ЗА ПОМОЋ ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ
 1373. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ РАЗБОЈНИШТВА! ПАЛИЦОМ И НОЖЕМ ДО МОБИЛНОГ ТЕЛЕФОНА, НАКИТА...
 1374. УСКОРО ПОЧИЊЕ ОПРЕМАЊЕ ОМЛАДИНСКОГ КЛУБА У СОМБОРУ
 1375. МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА "МЛАКЕ" ПРОСЛАВИЛА СВОЈУ СЛАВУ
 1376. СИЗИФОВ ПОСАО! МАЈСТОРИ "ЗЕЛЕНИЛА" ПОПРАВЉАЈУ, ВАНДАЛИ УНИШТАВАЈУ!
 1377. У СОМБОРУ НАКОН ПЉУСКА ПАДАЛИ БОЂОШИ - СТРАДАО И АУТОМОБИЛ
 1378. У СКЛОПУ РЕКОНСТРУКЦИЈЕ ТРГА, РАДИКАЛНО ОРЕЗАНИ БОЂОШИ ПРЕД ПОЗОРИШТЕМ
 1379. ИЗГРАДЊА АТАРСКИХ ПУТЕВА И ЧИШЋЕЊЕ КАНАЛА У ПУНОМ ЈЕКУ
 1380. ОБЈАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА "МЛАДИ СУ ЗАКОН"!
 1381. ОКО 520 РАДНИКА СОМБОРСКОГ БОРЕЛИЈА УПУЋЕНО НА БИРО
 1382. ОБЈАВЉЕНА ЛИСТА КОРИСНИКА ДЕСЕТ СТАМБЕНИХ ЈЕДИНИЦА СОЦИЈАЛНОГ СТАНОВАЊА
 1383. ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ТРГА КОСТЕ ТРИФКОВИЋА
 1384. СОМБОЛЕД СТИПЕНДИРА ПОСТДИПЛОМСКЕ СТУДИЈЕ У ФРАНЦУСКОЈ
 1385. СОМБОРСКЕ "СЛАМАРКЕ" ИЗЛАЖУ У СУБОТИЦИ
 1386. ЗАВРШЕН ПРВИ МОДУЛ ОБУКЕ МЛАДИХ ТРЕНЕРА У ОМЛАСДИНСКОМ СЕКТОРУ
 1387. САША ТОДОРОВИЋ: У ТОКУ ИЗГРАДЊА 30 СТАНОВА ЗА ИЗБЕГЛА ЛИЦА И 10 ЗА ДРУГУ ВРСТУ СОЦИЈАЛЕ
 1388. ЈОШ ЈЕДАН СОМБОРАЦ ПАО ЗБОГ АЗИЛАНАТА
 1389. ОБЕЛЕЖЕН ПРАЗНИК СНЕЖНЕ ГОСПЕ У ЧИЧОВИМА
 1390. КЗМ СОМБОР - МЛАДИ, ПИЈАВИТЕ СЕ ЗА СТУДИЈСКУ ПОСЕТУ СЛОВЕНИЈИ
 1391. ЕДУКАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ЈЕЗИКА И ПИСМА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ
 1392. ПОНУДИО МИТО САОБРАЋАЈЦУ, ПА ДОБИО КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ
 1393. ПСИ ЛУТАЛИЦЕ ПОБИЛИ 300 ФАЗАНА У ПРИХВАТИЛИШТУ КОД КЉАЈИЋЕВА
 1394. СОМБОРЦИ У ТИМУ СРБИЈЕ, НА КАМПУ МЛАДИХ РАДИО-АМАТЕРА У ИТАЛИЈИ
 1395. АМБАСАДОР МАЂАРСКЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 1396. ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА КАШТЕЛА У РИЂИЦИ
 1397. ПРИВОДЕ СЕ КРАЈУ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 1398. СОМБОР ИСПУНИО УСЛОВЕ ЗА III КАТЕГОРИЈУ ТУРИСТИЧКОГ МЕСТА
 1399. ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА И ПАРАСТОСОМ, У СОМБОРУ ОДАТА ПОШТА ЖРТВАМА АКЦИЈЕ „ОЛУЈА“
 1400. АНТЕНСКИ СТУБ У ДУБРОВАЧКОЈ УЛИЦИ, НОВИ ПРОБЛЕМ ГРАЂАНА СТАРЕ СЕЛЕНЧЕ!
 1401. СОМБОРАЦ ЗА ХВАТАЊЕ ЗАШТИЋЕНИХ ПТИЦА КАЖЊЕН СА 76.000 ДИНАРА
 1402. ПОЛИЦИЈА ИДЕНТИФИКОВАЛА СОМБОРКУ КОЈА ЈЕ БИЦИКЛОМ УДАРИЛА ДЕТЕ НА ТРОТОАРУ!
 1403. КУХИЊСКИМ НОЖЕМ ИЗБО ДВОЈЕ ЉУДИ
 1404. "БРАНИТЕЉИ И БРАНИТЕЉКЕ МАЊИНСКИХ ПРАВА У СРБИЈИ" КРЕНУЛИ ИЗ СОМБОРА
 1405. ПОМОЗИТЕ! НЕПОЗНАТА СОМБОРКА БИЦИКЛОМ УДАРИЛА ДЕТЕ НА ТРОТОАРУ ПА ПОБЕГЛА!
 1406. РЕНОВИРАН СОМБОРСКИ "ДОМ ТЕХНИКЕ"
 1407. УСАВРШИТЕ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК БЕСПЛАТНО! РАДИОНИЦА ЗА МЛАДЕ У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 1408. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ОБЕЛЕЖИО СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 1409. ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА РИБОЛОВНИХ ПОДРУЧЈА! У МОНОШТОРУ И АПАТИНУ ПРОВЕРЕНО 38 ПЕЦАРОША
 1410. ГРЕЈНА СЕЗОНА У СОМБОРУ НЕИЗВЕСНА! "ЕНЕРГАНА" ДУГУЈЕ 175 МИЛИОНА ДИНАРА, РАЧУН У БЛОКАДИ А ВОДА ИСКЉУЧЕНА
 1411. МИНИСТАР ВУЛИН ПОСЕТИО "ФИОРАНО"
 1412. КУПЉЕНА МУЗИЧКА ОПРЕМА ЗА ПРОБЕ СОМБОРСКИХ РОК БЕНДОВА
 1413. ОДРЖАНИ ИЗБОРИ ЗА САВЕТ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ „ВЕНАЦ“
 1414. ОДРЖАНА ОБУКА ЗА ПИСАЊЕ ПРОЈЕКАТА, У ОКВИРУ ПРОГРАМА "МЛАДИ СУ ЗАКОН – БАЧКА, СРЕМ И СЕВЕРНИ БАНАТ"
 1415. У СОМБОРУ СЕ ОТКЛАЊАЈУ ПОСЛЕДИЦЕ ОЛУЈНОГ НЕВРЕМЕНА - ВЕТАР ЛОМИО ДРВЕЋЕ И ИЗАЗВАО БРОЈНЕ ПРЕКИДЕ СТРУЈЕ
 1416. РАДНО ВРЕМЕ УГОСТИТЕЉА - ТЕМА САСТАНКА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ
 1417. ЖЕТЕЛАЧКА СВЕЧАНОСТ – „ДУЖИОНИЦА“, 81. ПУТ У СОМБОРУ
 1418. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! ОД ДАНАС ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА КОРИШЋЕНА СИГУРНОСНИХ ПОЈАСЕВА
 1419. У ПРВОЈ ПОЛОВИНИ 2015. ГОДИНЕ, СМАЊЕН БРОЈ НЕЗАПОСЛЕНИХ У ВОЈВОДИНИ
 1420. БОЂОШ КАО ЈЕДИНСТВЕН И ПРЕПОЗНАТЉИВ СИМБОЛ ГРАДА СОМБОРА
 1421. СОЦИЈАЛНО УКЉУЧИВАЊЕ И СМАЊЕЊЕ СИРОМАШТВА НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ
 1422. УСЛУЖНИ ЦЕНТАР ГРАДА ДОСТУПНИЈИ ОСОБАМА СА ОШТЕЋЕНИМ СЛУХОМ
 1423. СОМБОР ПО ДРУГИ ПУТ ОБЕЛЕЖАВА 30. ЈУЛ, СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 1424. ЗА СВЕ НЕДОУМИЦЕ У ВЕЗИ РАДА НА ОТВОРЕНОМ ПО ВРУЋИНИ, ПОЗОВИТЕ ИНСПЕКЦИЈУ РАДА!
 1425. ТРЕЋА ПОДЕЛА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈЛНО УГРОЖЕНЕ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1426. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА IX "БЕЗДАНСКИ КОТЛИЋ"
 1427. ЧОНОПЉАНЦИ ДУЖИОНИЦОМ ПРОСЛАВИЛИ ЗАВРШЕТАК ОВОГОДИШЊЕ ЖЕТВЕ
 1428. НА "СОМБОРСКОМ КОТЛИЋУ" СКУВАНО 173 ПАПРИКАША, НАЈБОЉИ КУВАР ПЕТАР СВИЛАР ИЗ ЦРВЕНКЕ
 1429. СОМБОРЦИ ОПЕТ ПРАВЕ АКУМУЛАТОРЕ! 135 РАДНИКА ДНЕВНО НАПРАВИ 1500 КОМАДА
 1430. УГ "БУЊЕВАЧКО КОЛО" - ПОКЛОН СЛИКА У ЧАСТ КАРМЕЛСКЕ ГОСПЕ
 1431. ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ О КОРИШЋЕЊУ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА
 1432. ОЧИШЋЕНА ФОНТАНА И ПОПРАВЉЕНА ЈАВНА РАСВЕТА У ЦЕНТРУ ГРАДА
 1433. ЈУЧЕ У ВОЈВОЂАНСКОЈ УЛИЦИ ПАО БОЂОШ!
 1434. ГРАДОНАЧЕЛНИК ДОНЕО РЕШЕЊЕ О СТИПЕНДИРАЊУ НАЈБОЉЕГ УЧЕНИКА
 1435. АКТИВНОСТИ ОДБОРА ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1436. СОМБОРСКА ЕНЕРГАНА УВЕЛА БЕСПЛАТНУ ТЕЛЕФОНСКУ ЛИНИЈУ ЗА РЕКЛАМАЦИЈЕ
 1437. "ВЕЛИКИМ СКОКОМ", У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЕВРОПСКОГ АМАЗОНА
 1438. ПОТПИСИМА ПРОТИВ РЕХАБИЛИТАЦИЈЕ ФАШИСТА
 1439. РАДНИЦИ „ЗЕЛЕНИЛА“ УРЕДИЛИ ЦЕНТАР ГРАДА ЗА СОМБОРСКО ЛЕТО
 1440. НИЈЕ СВЕ У НОВЦУ! ВОЛОНТЕРСКИ ПРОЈЕКАТ "РУСИЈА У СРЦУ СОМБОРА" ОКУПИО ЧЕТРДЕСЕТАК МАЛИШАНА
 1441. ДЕЛЕГАЦИЈА ГРАДА СОМБОРА НА 20. РИБЉЕМ ФЕСТИВАЛУ У БАЈИ
 1442. ЈОШ ПЕТ ДАНА ТРАЈЕ КОНКУРС ЗА ЈАВНЕ РАДОВЕ НА КОЈИМА СЕ АНГАЖУЈУ ОСИ
 1443. ГРАДСКИ ОЦИ НАСТАВИЛИ РАЗГОРОВЕ СА СОМБОРСКИM ПРИВРЕДНИЦИМА
 1444. РЕКРЕАТИВНИ БИЦИКЛИСТИ ИЗ СОМБОРА "ОСВОЈИЛИ" ГРАД БАЈУ
 1445. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ИМЕНОВАЊЕ ДИРЕКТОРА „ВОДОКАНАЛА“
 1446. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ 14 САОБРАЋАЈКИ, ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА
 1447. СОМБОРСКИ МАРАТОНЦИ ПОНОВО ПОКАЗАЛИ ХУМАНОСТ И ДАЛИ КРВ!
 1448. У ТОКУ РЕКОНСТРУКЦИЈА ЗГРАДЕ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ „ГОРЊА ВАРОШ“
 1449. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР - У СЕЛИМА СТО ЧЕТРДЕСЕТ ИНТЕРВЕНЦИЈА
 1450. ВЕЛИКИ ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ ДУНАВСКО-ПАНОНСКЕ РЕГИЈЕ
 1451. АПЕЛ "ВОЈВОДИНАШУМА" - НЕ ПАЛИТИ ВАТРУ НА ОТВОРЕНОМ ПРОСТОРУ!
 1452. ЖЕТВА У СОМБОРСКОМ АТАРУ ПРИ КРАЈУ – РЕКОРДНИ ПРИНОСИ МЕРКАНТИЛНЕ ПШЕНИЦЕ
 1453. ОЛУЈНИ ВЕТАР НОЋАС У СОМБОРУ ОБАРАО СТАБЛА И ГРАНЕ
 1454. МАТУРАНТКИЊА СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈЕ АНАМАРИЈА УРИ, ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ!
 1455. МАЛИ ЧОНОПЉАНЦИ ПЛЕЛИ "ИВАЊДАНСКЕ ВЕНЧИЋЕ"
 1456. САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ГРАДА СОМБОРА ПРЕДСТАВИО СВОЈЕ АКТИВНОСТИ
 1457. СВЕ ЦИГАРЕТЕ ОД ЈУЧЕ СКУПЉЕ ЗА 10 ДИНАРА
 1458. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА РОБОТИЧАРЕ СОМБОРСКЕ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ
 1459. АПЕЛ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА - НЕ ПАЛИТИ СЛАМУ И СТРНИШТЕ НАКОН ЖЕТВЕ!
 1460. ОДРЖАНА СОМБОРСКА ПРОМОЦИЈА ПРОГРАМА "МЛАДИ СУ ЗАКОН"
 1461. ОДРЖАНА ЈАВНА РАДИОНИЦА ЦРТАЊА - ПАРК ХЕРОЈА КАО ИНСПИРАЦИЈА
 1462. СТУДЕНТИ И ДИПЛОМЦИ ПРАВНИХ ФАКУЛТЕТА БОРАВИЛИ У СОМБОРУ
 1463. ЗАМЕНА АСФАЛТА НА СТАПАРСКОМ ПУТУ ПРИ КРАЈУ, ВРЕДНОСТ РАДОВА ОКО 3 МИЛИОНА ДИНАРА
 1464. У СОМБОРУ ГРАЂЕВИНСКА ДОЗВОЛА ЗА ЈЕДАН ДАН
 1465. ГРАД ПОДРЖАВА САРАДЊУ КОМПАНИЈЕ „КОПИТАРНА“ И „БОРЕЛИЈА“
 1466. СОМБОР - ПРОДАЛА ДВАДЕСЕТДВОГОДИШЊУ ДЕВОЈКУ ЗА 800 ЕВРА!
 1467. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА ДВА РАЗБОЈНИШТВА И КРАЂЕ У МИЛЕТИЋУ
 1468. И ПОРЕД БЕСПЛАТНЕ ШКОЛАРИНЕ, ЗА ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ СЕ ПРИЈАВИЛО САМО 83 БРУЦОША
 1469. ОБЈАВЉЕН КАТАЛОГ ЗНАЧАКА ФУДБАЛСКИХ КЛУБОВА ИЗ ВОЈВОДИНЕ
 1470. ОД 31. ЈУЛА ДО 02. АВГУСТА, 18. "СИМОНОВИЋЕВИ ДАНИ"
 1471. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ОМЛАДИНСКЕ ВОЛОНТЕРСКЕ ПРОЈЕКТЕ
 1472. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА, "ОТВОРЕНА ШКОЛА" ЗА ГРАЂАНЕ СВИХ УЗРАСТА
 1473. ЈЕДИНСТВЕНА САРАДЊА СОМБОРА И БАЧ-КИШКУН ЖУПАНИЈЕ
 1474. БУЦОВ КАПИТАЛАЦ "ПРЕВАРЕН" У БАРАЧКОЈ
 1475. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА АПЕЛУЈЕ НА ЖЕТЕОЦЕ ДА СЕ ПРИДРЖАВАЈУ ЗАКОНА
 1476. ВАНДАЛИ ОБОРИЛИ СТАБЛО БОЂОША
 1477. СОМБОРСКИ СЛИКАРИ НА ХУМАНИТАРНОЈ ЛИКОВНОЈ КОЛОНИЈИ У СЛОВЕНИЈИ
 1478. ЗАКЉУЧЕН СПОРАЗУМ О ИЗГРАДЊИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТСКИХ ОБЈЕКАТА У ИНДУСТРИЈСКОЈ ЗОНИ
 1479. АПАТИНАЦ УЛОВИО СОМА ТЕШКОГ 55 КИЛОГРАМА!
 1480. ОБЕЛЕЖЕН ВИДОВДАН И ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ СОМБОРСКИМ УЧЕНИЦИМА ВЕРОНАУКЕ
 1481. ЈЕДАНАЕСТ МАЛИШАНА НАУЧИЛО ОСНОВЕ СЛИКАЊА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА МОЖДА И КРАЈЕМ ЛЕТА
 1482. ЖЕЉКО ВАСИЋ НА ОВОГОДИШЊЕМ "СОМБОРСКОМ КОТЛИЋУ"
 1483. ДВА ЧЕТРДЕСЕТОСМОГОДИШЊА АПАТИНЦА УХАПШЕНА ЗБОГ ДИЛОВАЊЕ ДРОГЕ
 1484. СОМБОРСКИ БАЈКЕРИ ПОКЛОНИЛИ КЛИМА УРЕЂАЈ ДОМУ "МИКА АНТИЋ"
 1485. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ИЗМЕНА ПЛАНА АКТИВНОСТИ ЦРВЕНОГ КРСТА
 1486. ГРАД ИЗ БУЏЕТА ПОДЕЛИО 2.650.000 ДИНАРА ЗА ХОРОВЕ, ОРКЕСТРЕ, КУД-ове И ОСТАЛЕ ВИДОВЕ АМАТЕРИЗМА
 1487. СОМБОРЦИ ПАЖЊА! БИРА СЕ НАЈЛЕПШИ БАЛКОН У ГРАДУ
 1488. МАТУРСКИ КОНЦЕРТ ЗА ПАМЋЕЊЕ У СОМБОРСКОЈ МУЗИЧКОЈ ШКОЛИ
 1489. УКЛОЊЕНИ ХРАСТОВИ У УЛИЦИ ДР РУЖИЦЕ РИП
 1490. ПРЕДЛОГ! САВИ СТОЈКОВУ УЛИЦА ИЛИ ТРГ У СОМБОРУ?
 1491. АВИО ТРЕТМАН ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА ЗАВИСИ ОД ВРЕМЕНСКИХ УСЛОВА
 1492. ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА „ВЕРА ГУЦУЊА“ ТОКОМ ЛЕТА РАДИ СМАЊЕНИМ КАПАЦИТЕТОМ
 1493. СОМБОРСКИ ДОМ ВОЈСКЕ "НА ПОПУСТУ"! ПОЧЕТНА ЦЕНА 1.631.165 ЕВРА
 1494. МЕЂУНАРОДНА ВОЖЊА СОМБОРСКИХ РЕКРЕАТИВАЦА - 130 КИЛОМЕТАРА БИЦИКЛОМ!
 1495. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ ДЕСЕТ САОБРАЋАЈКИ
 1496. ПРЕВЕНТИВНИ ДЕРМОСКОПСКИ ПРЕГЛЕДИ У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ
 1497. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ИЗМЕНЕ ОДЛУКЕ О СТИПЕНДИРАЊУ СТУДЕНАТА
 1498. У СОМБОРСКОЈ КАСАРНИ "АЕРОДРОМ" 200 ВОЈНИКА ПОЛОЖИЛО ВОЈНИЧКУ ЗАКЛЕТВУ
 1499. ГРАДСКО ВЕЋЕ СЕ ПОЗАБАВИЛО ПРОБЛЕМОМ КОМАРАЦА
 1500. СЕРИЈА РАЗБОЈНИШТАВА У СОМБОРУ! ПОЧИНИОЦИ УХВАЋЕНИ
 1501. ТРИ НАГРАДЕ ЗА СОМБОРЦЕ НА САЛОНУ МИНИЈАТУРЕ У ЗРЕЊАНИНУ
 1502. СОМБОР УГОСТИО ИНКЛУЗИВНЕ ВОКАЛНЕ ГРУПЕ, СОЛИСТЕ И ХОРОВЕ ИЗ РЕГИОНА И РУСИЈЕ
 1503. ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ ПАРТИЦИПАТИВНОГ БУЏЕТИРАЊА
 1504. ДОГОВОРЕНА САРАДЊА "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА" И МЗ "МЛАКЕ"
 1505. АЛЕКСАНДРА СТОЈКОВ ОСОЈИЛА ДРУГО МЕСТО НА ПРВЕНСТВУ ХРВАТСКЕ У ПОДВОДНОЈ ФОТОГРАФИЈИ
 1506. ОДРЖАНА ТРИБИНА СОМБОР - ЗЕЛЕНИ ГРАД! БОЂОШ - РАВАНГРАДСКИ БРЕНД КОЈЕГ ТРЕБА ОЧУВАТИ
 1507. ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ ВОЈВОЂАНСКЕ УЛИЦЕ У СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋУ
 1508. ДЕЛЕГАЦИЈА СОМБОРА НА ПРОСЛАВИ 144. РОЂЕНДАНА КИШПЕШТА
 1509. НА МАНИФЕСТАЦИЈИ "АНТОЛОГИЈА СОМБОРСКОГ РОКЕНРОЛА" НАСТУПИЛО 19 БЕНДОВА
 1510. ПОКРЕТАЊЕ ПРОИЗВОДЊЕ У ФАБРИЦИ АКУМУЛАТОРА! 200 РАДНИКА ДОБИЈА ПОСАО
 1511. МАЛОЛЕТНИК ПРИВЕДЕН ЗБОГ КРАЂЕ И НАСИЛНИЧКОГ ПОНАШАЊА
 1512. АМБУЛАНТА У ТЕЛЕЧКОЈ ДОБИЛА СТАРОГ "ЈУГА"
 1513. ОБЈАВЉЕНА ИМЕНА УХАПШЕНИХ ПОЛИЦАЈАЦА И ЦАРИНИКА СА ПРЕЛАЗА БАЧКИ БРЕГ
 1514. СОМБОР ПОТПИСАО УГОВОРЕ ИЗ ОБЛАСТИ ВОДОПРИВРЕДЕ ВРЕДНЕ 43 МИЛИОНА ДИНАРА
 1515. КОМАРЦИ И ДАЉЕ УРНИШУ СОМБОРЦЕ! АВИО-ТРЕТМАН МОЖДА ТЕК ЗА ВИКЕНД?
 1516. ПИЈАНИ СОМБОРАЦ ПИШТОЉЕМ ПРЕТИО ДЕЦИ У ПАРКУ
 1517. ОСНОВАН ГРАДСКИ ОДБОР НОВЕ СТРАНКЕ У СОМБОРУ
 1518. НАКОН ПРОТЕСТА ГРАЂАНА, ПОПРАВЉЕНЕ УЛИЦЕ У МОНОШТОРУ
 1519. У СОМБОРУ И ОВЕ ГОДИНЕ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ДАВАЛАЦА КРВИ
 1520. ВИКЕНД У ЗНАКУ СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКЕ КОЛОНИЈЕ И СПОРТСКИХ СУСРЕТА
 1521. У СОМБОРУ ПРИВЕДЕНО 15 ПОЛИЦАЈАЦА, НАЧЕЛНИК ХАПСИО ПО СПИСКУ
 1522. ПОЛИЦИЈА ПОТВРДИЛА: НАКОН ПОТЕРЕ И ПУЦЊАВЕ, УХВАЋЕН НЕСАВЕСНИ ВОЗАЧ!
 1523. ЦРКВА НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ У СОМБОРУ ИЗ ПОКРАЈИНЕ ДОБИЛА 350.000 ДИНАРА
 1524. КРАЈ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ ЗА ОСНОВЦЕ, НАРЕДНЕ ГОДИНЕ НЕМА РАДНИХ СУБОТА
 1525. У УТОРАК ИНТЕРАКТИВНА ТРИБИНА "КАКО ДА УЧИТЕ БРЗО И ЛАКО"
 1526. ОДРЖАН „ДАН ПОЉА СТРНИХ ЖИТА И ОГЛЕДА ИЗ ЗАШТИТЕ БИЉА“
 1527. МАНИФЕСТАЦИЈА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ ДРУГИ ПУТ У СОМБОРУ
 1528. МОГУЋА ПРЕКОГРАНИЧНА САРАДЊА СОМБОРА И ЖУПАНИЈЕ БАЧ-КИШКУН
 1529. ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО О НЕФОРМАЛНОМ И ФЛЕКСИБИЛНОМ ОБРАЗОВАЊУ ОСИ
 1530. ПOЧЕЛЕ АКТИВНОСТИ У СКЛОПУ ПРОЈЕКТА „ЛОВАЦ НА АМБРОЗИЈУ“
 1531. ПРАВОСЛАВНИ ЦРКВЕНИ ХОР ИЗ СОМБОРА ОБЕЛЕЖИО XX ГОДИНА ПОСТОЈАЊА
 1532. ОДБОРНИЦИ УСВОЈИЛИ ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2014. ГОДИНУ
 1533. СЕЗОНА РАДОВА НА АТАРСКИМ ПУТЕВИМА У ПУНОМ ЈЕКУ
 1534. ДЕЛЕГАЦИЈА АМБАСАДЕ СЈЕДИЊЕНИХ ДРЖАВА ПОСЕТИЛА СОМБОР
 1535. ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА "РЕЗОЛУЦИЈА 1325: ЖЕНСКО ЛИЦЕ МИРА И БЕЗБЕДНОСТИ"
 1536. У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ СЕЗОНА КУПАЊА НА ШТРАНДУ, ДВА ДАНА УЛАЗ БЕСПЛАТАН!
 1537. ГРАДОНАЧЕЛНИК НАГРАДИО НАЈБОЉЕ СОМБОРСКЕ ПОЛИЦАЈЦЕ
 1538. РАДНИЦИ "БОРЕЛИЈА" ПРОТЕСТОВАЛИ ИСПРЕД ЖУПАНИЈЕ
 1539. ГИТАРИСТКИЊА ИЗ СОМБОРА ВАЛЕНТИНА КРЕМПАТИЋ, НАЈБОЉА НА ТАКМИЧЕЊУ У ИТАЛИЈИ
 1540. ПРВА НАГРАДА ЗА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" СОМБОР НА ЕКО КОНКУРСУ
 1541. НЕПРИЛАГОЂЕНА БРЗИНА НАЈЧЕШЋИ УЗРОК САОБРАЋАЈКИ У ОКРУГУ
 1542. УГ “СОМБОР ЗА СВЕ” - ВРЕДНА ДОНАЦИЈА ЗА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ СОМБОР"
 1543. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОДУЗЕЛА 150 КИЛОГРАМА ДУВАНА И ПОДНЕЛА ТРИ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ
 1544. БЕЗДАНАЦ У СВОЈОЈ РАДЊИ ПРОДАВАО ЛАЖНИ ПЕЛИНКОВАЦ, ЛОЗОВАЧУ, НАПОЛЕОН...
 1545. АМБАСАДОР НЕМАЧКЕ БОРАВИО У СОМБОРУ
 1546. КРИВИЧНА ПРИЈАВА РУКОВОДСТВУ ВОДОКАНАЛА ЗБОГ ПРОНЕВЕРЕ 6,5 МИЛИОНА ДИНАРА
 1547. АМБАСАДОР ФИНСКЕ ПОСЕТИО СОМБОР - НЕКОЛИКО КОМПАНИЈА СЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ЗА САРАДЊУ
 1548. ОБЈАВЉЕНА ЛИСТА РАСПОДЕЛЕ СРЕДСТАВА ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА
 1549. ЧУВАЊЕ СОМБОРСКИХ ГРОБЉА ДАЛО РЕЗУЛТАТЕ - УХВАЋЕНИ ПОЧИНИОЦИ КРАЂА!
 1550. МАТУРА, ТРАДИЦИОНАЛНО ХАРАЊЕ РОДИТЕЉСКИХ НОВЧАНИКА
 1551. СВАКИ ТРЕЋИ ОДБОРНИК ПОСТАО ПРЕЛЕТАЧ! СОМБОР ОДБИО ДА ДОСТАВИ ПОДАТКЕ
 1552. НСЗ СОМБОР ПОМАЖЕ МАТУРАНТИМА У ИЗБОРУ ЗАНИМАЊА
 1553. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ПОКРАЈИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ И РЕАЛИСТИЧКОГ ПРИКАЗА ПОВРЕДА, ОБОЉЕЊА И СТАЊА
 1554. ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ ЗА ФОРМИРАЊЕ И РАЗВОЈ СЛОБОДНЕ ЗОНЕ
 1555. ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА ПОБОЉШАЊЕ СТОЧАРСКЕ ПРОИЗВОДЊЕ
 1556. VI ВАЛЦЕНГРАД - СОМБОРСКИ МАТУРАНТИ ПЛЕСОМ ОБЕЛЕЖИЛИ КРАЈ ШКОЛЕ
 1557. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА - ГОРИЦА АЋИМОВИЋ, ПРВА НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА
 1558. МИРОСЛАВЉЕВО ЈЕВАНЂЕЉЕ НА СОМБОРСКОМ ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 1559. ПОСЛАНИК СОМБОРСКОГ СНС-а ТУКАО МЛАДИЋА НА СЛАВИ У ЛУГОВУ
 1560. СВЕТЛАНА ПРЕРАДОВИЋ И САРА ШВАЛМ, НАЈБОЉЕ НА КОНКУРСУ "Гласајте за образовање"
 1561. СОМБОРСКА ЧИТАОНИЦА ДОБИЛА НОВО РУКОВОДСТВО
 1562. У СОМБОРУ ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО: „САВРЕМЕНИ ШКОЛСКИ ДРУШТВЕНИ ЖИВОТ“
 1563. СОМБОРСКА БОЛНИЦА СЛАВИ 90 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА
 1564. НЕДЕЉА ЋИРИЛИЦЕ ТРЕЋИ ПУТ У СОМБОРУ
 1565. ЗОРАН БУЛАТОВИЋ, НОВИ ПРЕДСЕДНИК РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СОМБОР
 1566. "ГОДИШЊАК" МАТУРАНАТА СОМБОРСКИХ СРЕДЊИХ ШКОЛА, ЧУВАР УСПОМЕНА
 1567. ПАКЕТИ ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ ЋЕ ДАНАС БИТИ У СВИМ СЕЛИМА
 1568. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У ОКРУГУ СЕДАМ САОБРАЋАЈКИ
 1569. НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ СОМБОР- НА ПОСЛЕДЊУ ПРЕДСТАВУ У СЕЗОНИ ЗА 100 ДИНАРА
 1570. ПОКРАЈИНСКИ ШТАБ ЗА ВЕНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ - АПЕЛ НА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ДА ПОТПИШУ УГОВОРЕ СА СТРЕЛЦИМА
 1571. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ РЕАЛИЗУЈЕ ПРОЈЕКАТ "ЗАЈЕДНО У ИГРИ, РАСТИМО ЈЕДНАКИ"
 1572. ПОСЕТА ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА
 1573. ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА "АДАМ СМИТ И МОДЕРНА СОЦИОЛОГИЈА"
 1574. СКАНДАЛ У СОМБОРУ! ПОВЕРЕНИК АПАТИНСКОГ СНС-а ДОБИО НОВАЦ ИЗ БУЏЕТА СОМБОРА
 1575. БИВШИ РАДНИЦИ ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА ДО 3. ЈУНА ТРЕБА ДА СЕ ЈАВЕ У НСЗ
 1576. РЕКРЕАТИВНИ БИЦИКЛИЗАМ СВЕ ПОПУЛАРНИЈИ У СОМБОРУ
 1577. ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ МОНТАЖНИХ КУЋА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ У СОМБОРУ
 1578. ЈКП „ПРОСТОР“ УРЕЂУЈЕ НЕМАЧКО ГРОБЉЕ У КЉАЈИЋЕВУ
 1579. У ПРЕПАРАНДИЈИ ОДРЖАНА ТРИБИНА О УРОШУ НЕСТОРОВИЋУ
 1580. ПРВИ САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИКА СОМБОРА И НАЧЕЛНИЦЕ ОКРУГА
 1581. СОМБОРСКИ БИЦИКЛИСТИ ПАНОНСКИМ ПУТЕМ ВОЗИЛИ ДО ОСИЈЕКА
 1582. СОМБОРАЦ ГОРАН ХАЈОШЕВИЋ, БАЛКАНСКИ ШАМПИОН У БРЗОЈ ТЕЛЕГРАФИЈИ
 1583. СОМБОРСКО БУЊЕВАЧКО КОЛО ОДРЖАЛО УМЕТНИЧКИ КАМП
 1584. СЕЦ КОНТАКТ ТАЧКА ПРОГРАМА "МЛАДИ СУ ЗАКОН" ЗА 5 ОКРУГА ВОЈВОДИНЕ
 1585. ЈАВНА ЕДУКАТИВНА АКЦИЈА САМОПРЕГЛЕДА ДОЈКЕ У ЦЕНТРУ СОМБОРА
 1586. ГРАДОНАЧЕЛНИК СОМБОРА УГОСТИО ГЛУМЦЕ ФИЛМА „ПОВРАТАК“
 1587. У СОМБОРСКОМ АТАРУ ОКОНЧАНА СЕТВЕНА КАМПАЊА
 1588. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОТКРИЛА ЈОШ ЈЕДНУ ЛАБОРАТОРИЈУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ МАРИХУАНЕ
 1589. У ТОКУ ПРИЈАВЕ МЛАДИХ ЗА ПРОЈЕКАТ "ДИЗАЈНИРАЈ СВОЈ САЈТ"
 1590. ПОТПИСАН УГОВОР О ИСТРАЖИВАЊУ РАЗВИЈЕНОСТИ ГРАДА СОМБОРА
 1591. СТАТИ НА ПУТ НЕОДГОВОРНОЈ УПОТРЕБИ ПЕСТИЦИДА -НЕ ТРУЈТЕ!
 1592. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ АКТИВАН У РАДУ СА МЛАДИМА
 1593. КУЛ ТУРА ДО ЧОНОПЉАНСКОГ ЈЕЗЕРА
 1594. КРАЈЕМ ЈУНА ИСПОРУКА ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА ЗА 35 ИЗБЕГЛИЧКИХ ПОРОДИЦА
 1595. ОДРЖАНА ГОДИШЊА ИЗБОРНА СКУПШТИНА УГ "БУЊЕВАЧКО КОЛО" СОМБОР
 1596. МАЛИ БРОЈ СОМБОРАЦА НА ЈУЧЕРАШЊЕМ ПРОТЕСТУ ИСПРЕД "ПРОТЕИНКЕ"
 1597. ФОТО БЕЛЕШКА: МУШКАТЛЕ ОКИТИЛЕ ЖУПАНИЈУ
 1598. НСЗ - ПОТРЕБНИ ЛЕКАРИ ЗА РАД У КУВАЈТУ
 1599. ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА СИСТЕМУ ЗА ОДВОДЊАВАЊЕ „ТЕЛЕЧКА“
 1600. КОД БОГОЈЕВА ПОТОНУО БРОД, НЕМА ПОВРЕЂЕНИХ
 1601. ЂАЦИ ОШ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ" УЧЕСТВОВАЛИ НА МАРКОВДАНСКИМ СУСРЕТИМА ДЕЦЕ И ПЕСНИКА
 1602. ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ О ПРОЈЕКТУ ХИТНОГ ОПОРАВКА ОД ПОПЛАВА
 1603. НА ЕВИДЕНЦИЈИ НСЗ ЗАВРШИЛО 600 РАДНИКА ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА
 1604. НА ДАН ПОБЕДЕ, У СОМБОРУ ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ ДРУШТВА СРПСКО-РУСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА
 1605. А. ШАНТИЋ - ОДРЕЂЕНЕ ПАРЦЕЛЕ ЗА ИЗГРАДЊУ КУЋА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ
 1606. ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА НА САЈМУ ТУРИЗМА У ЛУКАВЦУ
 1607. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ 16 САОБРАЋАЈКИ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ
 1608. УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ УГИНУЛИХ ЖИВОТИЊА! ИЗВОР ЗАРАЗЕ НА "НИЧИЈОЈ ЗЕМЉИ"
 1609. СОМБОРСКИ СТУДЕНТИ НА ФЕСТИВАЛУ НАУКЕ
 1610. СИГУРНА КУЋА У СОМБОРУ - БАШТА ДОБРЕ НАДЕ
 1611. ХЕРЦЕГОВА НАГРАДА ФЕРНЦУ КОНТРИ
 1612. ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ НАЈАВИЛА НОВИНЕ ЗА ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ БАЧКИ БРЕГ
 1613. ЈУЧЕ У СОМБОРУ ПОЧЕЛО СНИМАЊЕ ФИЛМА „ПОВРАТАК“
 1614. ДАНАС У СОМБОР СТИЖЕ ДИГИТАЛИЗАЦИЈА
 1615. ДОБИТ СОМБОРСКЕ "ЧИСТОЋЕ" У 2014. ГОДИНИ 5 МИЛИОНА ДИНАРА!
 1616. ЗА САНАЦИЈУ ПРЕВОДНИЦЕ У БЕЗДАНУ ПОТРЕБНО ДВА МИЛИОНА ЕВРА
 1617. У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН ЕВРОПСКИ ДАН САМОСТАЛНОГ ЖИВОТА ОСИ
 1618. СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕН НА ДУНАВСКОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У ЗАГРЕБУ
 1619. СОМБОРСКИ МАЛИ ПОЈЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ФЕСТИВАЛУ "ХОРОВИ МЕЂУ ФРЕСКАМА"
 1620. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА ДЕСЕТ МИЛИОНА ДИНАРА ЗА НАБАВКУ ОПРЕМЕ
 1621. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ШЕСТ САОБРАЋАЈКИ, ИСТО ТОЛИКО ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1622. РАТАРИ ЗАВРШАВАЈУ СЕТВУ - СОЈА ПРЕМАШИЛА СЕТВЕНИ ПЛАН
 1623. РАЗМЕНА ИСКУСТАВА У ОБЛАСТИ ПОДРШКЕ РОМСКОЈ ЗАЈЕДНИЦИ
 1624. БЕСПЛАТАН УЛАЗ У ПРЕПАРАНДИЈУ ЗА УЧЕНИКЕ И СТУДЕНТЕ
 1625. СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ КОРИСНИКА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 1626. СКУПШТИНА ГРАДА УСВОЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ О РАДУ УСТАНОВА КУЛТУРЕ
 1627. 7. МАЈА, У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СНИМАЊЕ ФИЛМА „ПОВРАТАК“
 1628. ЧОНОПЉАНАЦ ДОНИРАО АУТОМОБИЛ И ОПРЕМУ, АМБУЛАНТИ У СВОМ СЕЛУ
 1629. ИЗАШЛО ДРУГО ИЗДАЊЕ МОНОГРАФИЈЕ О СОМБОРСКОМ АЕРОДРОМУ
 1630. ПОТПИСАН СПОРАЗУМ ИЗМЕЂУ ЧИТАОНИЦЕ И НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ СОМБОР
 1631. ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О ЗАШТИТИ ЖРТАВА ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 1632. БЕСПЛАТНО ШКОЛОВАЊЕ БРУЦОША У СОМБОРУ
 1633. ТРЕНД СМАЊЕЊА НЕЗАПОСЛЕНОСТИ У ВОЈВОДИНИ
 1634. ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА СОМБОРСКОГ РАДИО КЛУБА
 1635. ТРЕЋА КОЛЕКТИВНА ИЗЛОЖБА ДЕЦЕ И МЛАДИХ ИЗ БУЊЕВАЧКОГ КОЛА
 1636. НА АЕРОДРОМУ У СОМБОРУ, РЕШЕНО ВОДОСНАБДЕВАЊЕ
 1637. ПРВА РЕКРЕАТИВНА ВОЖЊА "Ciklo COOLtura" ОКУПИЛА 62 ЉУБИТЕЉА ДВОТОЧКАША
 1638. БУЊЕВАЧКО КОЛО: ОСВЕЋЕЊЕМ ЖИТА, ОТПОЧЕЛО ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ЖЕТЕЛАЧКИХ СВЕЧАНОСТИ
 1639. НА СОМБОРСКИМ ИЗЛЕТИШТИМА ПОЧЕО ТРЕТМАН ПРОТИВ КРПЕЉА, ПРЕД ПРВОМАЈСКЕ ПРАЗНИКЕ
 1640. МАТУРАНТИ ФАРМАЦИЈЕ, НАЈБОЉЕ ОДЕЉЕЊЕ СОМБОРСКЕ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ У ПОСЛЕДЊЕ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ
 1641. САРАДЊА СОМБОРСКИХ ИНСТИТУЦИЈА, РАДИ ЗАШТИТЕ ЖРТАВА ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 1642. САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У СОМБОРУ: 46 ПОСЛОДАВАЦА ПОНУДИЛО 200 РАДНИХ МЕСТА
 1643. ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ЗАБАВИШТЕ ОД 06. ДО 15. МАЈА
 1644. ОДРЖАН САСТАНАК ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА СОМБОРА
 1645. ИМЕНОВАНЕ КОМИСИЈЕ ЗА ОЦЕНУ ПРОЈЕКAТА СОМБОРСКИХ МЕДИЈА
 1646. ОДРЖАНА ИСТОРИЈСКА ТРИБИНА „СРБИЈА И ЕВРОПА 1815. г.“
 1647. ЗБОГ НЕЛИКВИДНОСТИ УГРОЖЕН ОПСТАНАК „ЕНЕРГАНЕ“, РАДНИЦИ НА МИНИМАЛЦУ
 1648. СОМБОРСКИ ГИМНАЗИЈАЛЦИ НИЖУ УСПЕХЕ НА ТАКМИЧЕЊИМА
 1649. ДРУЖЕЊЕ СИНДИКАЛАЦА У АПАТИНУ - НАЈБОЉИ ПАСУЉ СКУВАЛИ ПИВАРЦИ!
 1650. 29. АПРИЛА У СОМБОРУ, ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ЗАКОНА О СПОРТУ
 1651. САСТАНАК О ПРИВРЕДНОЈ САРАДЊИ СОМБОРА И БАЈЕ
 1652. ПРОЦВЕТАО СОМБОРСКИ ГЛАВЊАК
 1653. У ПЕТАК НА ЋЕЛАВОМ ТРГУ ШТАНД ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ ОРУЖЈА
 1654. ОДЛУКА О ПОМОЋИ ИЗБЕГЛИЦАМА И ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИМА
 1655. СОМБОРЦИ ОДЛАЗЕ ИЗ ГРАДА ДА БИ МОГЛИ ДА ЗАСНУЈУ ПОРОДИЦУ
 1656. У ПЕТАК ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ "ОГЛЕДАЛО ДОБРИЦЕ ЋОСИЋА"
 1657. ПРЕДСЕДНИК СОМБОРСКОГ "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА" У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ
 1658. ФОНДАЦИЈА ТИЈАНЕ ЈУРИЋ, ОРГАНИЗУЈЕ ЕДУКАЦИЈУ МЛАДИХ О ТРГОВИНИ ЉУДИМА
 1659. У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ, НА ЈЕСЕН ПОЛАЗИ 272 ДЕТЕТА
 1660. ОДРЖАНА РАДИОНИЦА СЛАМАРЕЊА ЗА ДЕЦУ СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА
 1661. ЛОШЕ ВРЕМЕ ПОКВАРИЛО ОВОГОДИШЊУ ИЗЛОЖБУ ОЛДТАЈМЕРА У СОМБОРУ
 1662. РАСАПИСАНИ КОНКУРСИ ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА И КОРЕОГРАФЕ
 1663. МАРИНИКА ТЕПИЋ: СОМБОРСКИ РОБОТИЧАРИ ПОНОС ЦЕЛЕ ВОЈВОДИНЕ
 1664. ДОДЕЉЕНЕ ЛИТЕРАРНЕ НАГРАДЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“
 1665. ПАКЕТИ СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ ДОМА "МИКА АНТИЋ" У СОМБОРУ
 1666. ОВОГ ВИКЕНДА У СОМБОРУ VI ФЕСТИВАЛ "ШАРЕНИ ВОКАЛИ"
 1667. БАЧКИ МОНОШТОР: УНАПРЕЂЕЊЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ У РОМСКОМ НАСЕЉУ
 1668. ПРОШЛЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ТРИ САОБРАЋАЈКЕ, ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА
 1669. НАЈВИША ПРИЗНАЊА ЗА СЛАМАРКЕ СОМБОРСКОГ "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА"
 1670. ОБАВЕШТЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНИМ ПРОИЗВОЂАЧИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ СОМБОРА
 1671. ОШ "НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ" ДОБИЛА ЗАХВАЛНИЦУ ОД СВЕТСКОГ ФОНДА ЗА ПРИРОДУ
 1672. ДАНАС ЈЕ ВАСКРШЊИ УТОРАК
 1673. СУТРА У СОМБОРУ ШЕСТИ ВАСКРШЊИ САБОР
 1674. СОМБОРСКИ РОБОТИЧАРИ ЗНАЊЕМ „ПОКОРИЛИ МОСКВУ И РУСИЈУ“
 1675. ПЕНЗИОНЕРИ У РИЂИЦИ ДОБИЛИ НА ПОКЛОН ДИГИТАЛНИ ТЕЛЕВИЗОР
 1676. КЗМ СОМБОР - ЗА ОПРЕМАЊЕ ОМЛАДИНСКОГ КЛУБА ИЗ ПОКРАЈИНЕ 300.000 ДИНАРА
 1677. СОМБОРУ ДОДЕЉЕНА НАГРАДА „КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ“
 1678. ЗАПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ И ОДРЖАВАЊУ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 1679. ТРИ ЦВЕТНА ДАНА У СОМБОРУ
 1680. ДОМ ЗДРАВЉА „ДР ЂОРЂЕ ЛАЗИЋ“- ПОТПИСАН КОЛЕКТИВНИ УГОВОР
 1681. ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА СОМБОРА НА XVI МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У НИШУ
 1682. РОБОТИЧАРИ СРЕДЊЕ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ СОМБОР У МОСКВИ ОСВОЈИЛИ ЗЛАТНУ МЕДАЉУ
 1683. СОМБОРЦИ НЕГОДУЈУ ЗБОГ ПОКЛОЊЕНОГ КАМИОНА БОГАТИЈЕМ КРАГУЈЕВЦУ
 1684. ОДЛИЧАН УСПЕХ СОМБОРСКИХ ГИМНАЗИЈАЛКИ НА ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ПСИХОЛОГИЈЕ
 1685. ПЛАНОМ ПРОЛЕЋНЕ СЕТВЕ ОБУХВАЋЕНО НЕШТО МАЊЕ ОД 70.000 ХЕКТАРА
 1686. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ДВЕ САОБРАЋАЈКЕ, ТРИ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1687. МОНОШТОР ДОБИО БЕНЗИНСКУ ПУМПУ
 1688. СВЕ ВЕЋИ БРОЈ СОМБОРАЦА У ЛИТИЈИ НА ВРБИЦУ
 1689. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ПОКАЗАЛИ ШТА ЗНАЈУ О ЗДРАВЉУ
 1690. У СОМБОРСКОЈ ОШ "ИВО ЛОЛА РИБАР" ОДРЖАНА РАДИОНИЦА ФАРБАЊА ЈАЈА
 1691. ЗАСАЂЕН НОВИ ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС НА ПУТУ ЗА БИЛИЋ И ОБЗИР
 1692. КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ ИЗ ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 1693. У БУЊЕВАЧКОМ КОЛУ ОДРЖАНА ТРИБИНА "ВЕЛИКА НЕДИЉА У СУСРЕТ УСКРСУ"
 1694. ВЛАДА СРБИЈЕ ДОНЕЛА ЗАКЉУЧАК О ОТКУПУ ТОВНИХ СВИЊА
 1695. МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА „ЧОНОПЉА“: ИЗЛОЖБА „ЋИРИЛИЦА ПИШЕ СРЦЕМ“
 1696. НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА ДВЕ ЕЛЕКТРАНЕ НА БИОМАСУ
 1697. ЗУС "КОРИЈЕНИ": ШАРАЊЕ УСКРШЊИХ ЈАЈА, ПА ВАСКРШЊИ САБОР И ТУЦИЈАДА
 1698. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" - ПОЧЕЛА СЕЗОНА КОСИДБЕ, А "ПРОБУДИЛА" СЕ И ФОНТАНА
 1699. ЦРВЕНИ КРСТ СОМБОР - ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈУСПЕШНИЈИМА НА КОНКУРСУ "КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ"
 1700. “ЗЕЛЕНИЛО” СПРЕМНО ЗА ПРОЛЕЋНО УКРАШАВАЊЕ СОМБОРА
 1701. ПОЛАЗНИЦИ ШКОЛЕ НАЦИОНАЛНЕ ОДБРАНЕ У ПОСЕТИ СОМБОРУ
 1702. САРАДЊА ГРАДА И ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У ИНТЕРЕСУ ГРАЂАНА
 1703. РЕШАВАЊЕ ИНФРАСТРУКТУРНИХ ПРОБЛЕМА У БАЧКОМ МОНОШТОРУ
 1704. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ УЧЕСТВОВАЛИ У ОВОГОДИШЊОЈ "ОНЛАЈН НЕДЕЉИ"
 1705. ДРАГОЉУБ МИЋУНОВИЋ У СОМБОРУ ПРЕДСТАВЉА СВОЈЕ КЊИГЕ
 1706. АПАТИНАЦ У СТАНУ ИМАО ЛАБОРАТОРИЈУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ МАРИХУАНЕ
 1707. БОРАВИШНА ТАКСА У СОМБОРУ И ПОРЕД ПОСКУПЉЕЊА ОД 25%, НИЖА НЕГО У ДРУГИМ ГРАДОВИМА СРБИЈЕ
 1708. СОМБОР УЧЕСТВОВАО У АКЦИЈИ „САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ“
 1709. 550 ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ ГРАЂАНЕ
 1710. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ПЕТ САОБРАЋАЈКИ, ШЕСТ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1711. ЦРКВЕНА ОПШТИНА СОМБОР УПОЗОРАВА - ФЛАЈЕРИ "БОГОПОЗНАЊА" НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА ЦРКВОМ!
 1712. СОМБОР ИЗ ПОКРАЈИНЕ ДОБИО 728.000 ДИНАРА ЗА САНАЦИЈУ И ОПРЕМАЊЕ ПРОСТОРА ЗА РАД СА МЛАДИМА
 1713. СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ: ВАТРОГАСЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ 114. ГОДИНА РАДА
 1714. СМЕЊЕНИ ДИРЕКТОРИ ВОДОКАНАЛА И УРБАНИЗМА, АЛЕКСИЋ И НЕСТОРОВИЋ НА ЧЕЛУ ПОЗОРИШТА И КУЛТРНОГ ЦЕНТРА
 1715. СЕДМА РЕГАТА "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ", ОД 20 ЈУНА ДО 1. ЈУЛА 2015. ГОДИНЕ
 1716. СУСРЕТ ПРЕДСТАВНИКА ПЕТ СЕЛА У СТАНИШИЋУ – ГРАНИЦА НЕ РАЗДВАЈА, ВЕЋ СПАЈА ЉУДЕ
 1717. СОМБОРСКИ СТУДЕНТИ ОБЕЛЕЖИЛИ СТОГОДИШЊИЦУ РОЂЕЊА БРАНБКА ЋОПИЋА
 1718. СЕЦ ПРЕДСТАВИО АКТИВНОСТИ У ЕВРОПСКОМ ПАРЛАМЕНТУ
 1719. ПОЛИЦИЈА У ПРИГРЕВИЦИ ОТКРИЛА ДЕСТИЛАЕРИЈУ, ЗАПЛЕНИЛА АЛКОХОЛ И АКЦИЗНЕ МАРКИЦЕ
 1720. ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ РЕЗЕРВАТА ПРИРОДЕ ГОРЊЕ ПОДУНАВЉЕ
 1721. ВЛАДИСЛАВ ЖИВАНОВИЋ: "ЗАТЕЧЕНО СТАЊЕ ОЗБИЉНО ОПТЕРЕЋУЈЕ НОРМАЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ ГРАДА"
 1722. ОДЛОЖЕНО РОЧИШТЕ О ПЛАНУ РЕОРГАНИЗАЦИЈЕ ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА СОМБОР
 1723. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ТРЕНИНГ НА ТЕМУ ИНКЛУЗИВНОГ ОБРАЗОВАЊА
 1724. СМЕЊЕНО РУКОВОДСТВО СЕВЕРТРАНСА! НОВИ ИЗВРШНИ ДИРЕКТОР СНЕЖАНА ЦИЦО
 1725. У СОМБОРУ ПОЛОЖЕНИ ВЕНЦИ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈА ЖРТАВА НАТО БОМБАРДОВАЊА
 1726. АПАТИНСКА ПИВАРА РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ПРИПРАВНИКА
 1727. "ДОБРА БАШТА" У ОКВИРУ СОМБОРСКЕ СИГУРНЕ КУЋЕ
 1728. НСЗ - СУТРА У АПАТИНУ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА
 1729. УХАПШЕНИ ЗБОГ ПРИМАЊА МИТА И ИЛЕГАЛНОГ ИЗДАВАЊА ДИПЛОМА СРЕДЊЕ СТРУЧНЕ ШКОЛЕ "ОЏАЦИ"
 1730. СОМБОРЦИ НА 10. ФЕСТИВАЛУ ВИНА У ВРШЦУ
 1731. ПОЧЕЛА ОНЛАЈН НЕДЕЉА У БИБЛИОТЕЦИ
 1732. "ЕНЕРГАНА" НАЈАВИЛА АКТИВИРАЊЕ 20 ХИПОТЕКА - ОСТАЋЕ БЕЗ СТАНОВА ЗБОГ ДУГА ЗА ГРЕЈАЊЕ!
 1733. ГРАД РАСПИСАО КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА
 1734. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ КАНАЛСКЕ МРЕЖЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА
 1735. В.Д. ДИРЕКТОР СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈЕ ОДГОВОРИО НА ОПТУЖБЕ ГЕНЕРАЛНОГ СЕКРЕТАРА НСПРВ
 1736. ДРЖАВА ПРОДАЈЕ СЛУЖБЕНЕ АУТОМОБИЛЕ - У СОМБОРУ ВИШАК САМО ЈЕДНА "ШКОДА"
 1737. СТРУЧНИМ ПРЕДАВАЊЕМ, У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН НАЦИОНАЛНИ ДАН ПРОТИВ РАКА ДОЈКЕ
 1738. СВЕШТЕНИЦИ СОМБОРСКОГ НАМЕСНИШТВА ПРИСТУПИЛИ СВЕТОЈ ТАЈНИ ИСПОВЕСТИ
 1739. ПРЕКОГРАНИЧНА САРАДЊА СОМБОРА СА ОСИЈЕКОМ И ЗАГРЕБОМ
 1740. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 25. МАРТ 2015. ГОДИНЕ
 1741. ЗАКЛЕТВА И СЕЋАЊЕ НА ЖРТВЕ НАТО БОМБАРДОВАЊА У КАСАРНИ "АЕРОДРОМ"
 1742. НСПРВ - КОНКУРС ЗА ИЗБОР ДИРЕКТОРА СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈE НИЈЕ ОКОНЧАН, А РАСПИСАН НОВИ
 1743. САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У АПАТИНУ 26. МАРТА
 1744. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ЧЕТИРИ САОБРАЋАЈКЕ, ТРИ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1745. ОДРЖАНА ТРИБИНА НА ТЕМУ ЗАКОНА О СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ

Ко је на мрежи: 63 гостију и нема пријављених чланова