Друштво

ОДРЖАН ТРЕНИНГ БЕЗБЕДНЕ ВОЖЊЕ ЗА МОПЕДИСТЕ

У Сомбору је реализован пројекат „Тренинг безбедне вожње за мопедисте“. Пројекат је финансирала Агенција за безбедност саобраћаја, а обуку мопедиста је спровела Асоцијација за безбедност мотоциклиста (АБМ) у сарадњи са Саветом за безбедност саобраћаја на територији  града Сомбора.

Опширније...

У СОМБОРУ 15 ПУТА МАЊЕ ШУМА НЕГО ПРЕ ДВА И ПО ВЕКА

Радници „Зеленила“ врше ових дана косидбу Роковачке шумице крај Нове Селенче. Иако је та зелена оаза негована и у ранијем периоду, од прошле године је још више разлога за њено квалитетно одржавање, с обзиром на то да је у делу код обилазнице око Сомбора, изграђен комплекс игралишта, вежбалишта и спортских терена. Роковачка шума је посађена средином XX. века (после II Светског рата), данас је на ободу најурбанијег дела града, а уз њу, Сомбор има и шуму у Шикари, шумицу крај Градског хиподрома, и на Венцу Петрове горе. Град такође, располаже и са четири градска парка, које одржава ЈКП „Зеленило“ Сомбор. Према званичним подацима Војводина је међу најслабије пошумљеним деловима Европе, с обзиром на то да је под шумама тек 6,5 посто територије, а минимум је око 14 посто. Подсећамо да је Сомбор пре два и по века имао више од 1.100 јутара шума, а данас тек нешто око 70 јутара. Простије речено: шума је 15 пута мање. То и јесте најважнији разлог да о овом природном богатству бринемо на најбољи начин, како бисмо очували својеврсна плућа града…

ПОКРАЈИНСКА ВЛАДА: СЛЕДИ ОБНОВА СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ

Покрајинска влада је на данашњој седници, којом је председавао Игор Мировић, усвојила је информацију о потреби реконструкције и регионалне Опште болнице "Др Радивој Симоновић" у Сомбору, којој гравитира близу 190.000 становника Западнобачког округа. У првој фази, Покрајинска влада ће, заједно са локалним самоуправама Сомбор, Апатин, Оџаци и Кула, обезбедити средства за суфинансирање израде пројектне документације, те комплетну адаптацију зграде Хируршког блока која није темељније обнављања од како је изграђена 1987. године. Друга фаза обухвата доградњу новог дела за одељења неурологије, пнеумофтизиологије и интерне медицине, а трећа адаптацију осталих објеката и уређење прилазних путева и круга болнице.

ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" - ХЕМИЈСКИ ТРЕТМАН ТРАВЕ ДУЖ БАНКИНА

Радници ЈКП „Зеленило“ Сомбор ових дана врше хемијски третман траве дуж банкина у граду, уз употребу тоталног хербицида. До сада су третиране банкине у Улици Краља Петра И, Змај Јовиној, на Тргу Светог тројства, на Венцима, Стапарском путу, у Улици 21. октобра, на Апатинском путу, као и шеталиште крај Великог бачког канала. Хемијском третману траве и осталих врста корова приступа се на местима где је тешко допрети тримерима, косачицама или мулчерима, али и тамо где их је потребно сузбити на дужи период, а посао је врло специфичан и захтева посебне мере опреза с обзиром на то да је реч о отровним препаратима.

ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА ПРИСУСТВОВАЛА СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ ЗАВРШЕТКА МАНДАТА АМБАСАДОРКЕ АУСТРАЛИЈЕ У СРБИЈИ

У Скупштини града Београда одржан је свечани испраћај амбасадорке Аустралије у Србији Џулије Патрише Фини којој је истекао мандат а која је, како се могло чути у Скупштини Београда, оставила неизбрисив траг посебно на очувању културног наслеђа Србије и промоцији традиције у служби локалног развоја и запошљавања. Њој су уручени збирка пиротских и стапарских ћилима и других аутентичних домаћих рукотворина као и орден Етно мреже, које ће понети у Аустралију. Овој свечаности у Скупштини града Београда присуствовала је и градоначелница Сомбора Душанка Голубовић. Током пет година проведених у Србији, амбасадорка аустралије Џулија Фини била је јадан од највећих промотера културног наслеђа наше земље, очувања традиционалних занатских техника и економског оснаживања жена у руралним крајевима. О томе сведочи више од 40 догађаја, конференција, радионица, ткачких колонија и изложби које је организовала заједно са удружењем Етно мрежа и НАЛЕД-ом и више десетина са појединачним локалним самоуправама. Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић подсетила је присутне да су само у амбасадоркиној резиденцији одржане бројне изложбе, а да је њену личну колекцију рукотворина из Србије видео цео свет. Амбасадорка Фини је истакла да јој је била велика привилегија да буде у Београду ових пет година, као и да оснаживање жена за њу представља један паметан, а не само политички коректан потез. Такође је истакла да јој је била додатна привилегија да учествује у очувању једног изузетног културног наслеђа у Србији. Овом свечаном испраћају присуствовали су председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић, помоћник градоначелника Андреја Младеновић, чланови Градског већа, представници дипломатског кора, градоначелница Сомбора Душанка Голубовић, градоначелник Пирота Владан Васић као и представници градова, Нови Пазар, Сремска Митровица и Лозница, те председница Етно-мреже Виолета Јовановић.

СОМБОРСКА БОЛНИЦА ЗАПОЧЕЛА ПРОЦЕС РЕАКРЕДИТАЦИЈЕ

Агенција за акредитацију здравствених установа Србије доделила је 2015. године Општој болници „Др Радивој Симоновић“ Сомбор сертификат о акредитацији, којим је ова установа акредитована на период од три године. Акредитација је поступак оцењивања квалитета рада здравстене установе, а тренутно је у току поступак самооцењивања у складу са утврђеним стандардима за акредитацију здравствених установа, предвиђеним за секундарни ниво здравствене заштите, од стране Тимова који чине сталну Комисију за унапређење. Након тога следи поступак спољашњег оцењивања који спроводи Тим именован од стране Агенције за акредитацију. Из сомборске болнице се надају да ће заједничким трудом и залагањем свих запослених, ова установа бити оцењена највишим оценама и добити сертификат на најдужи предвиђени период.

ОТВОРЕНИ БАЗЕН У СОМБОРУ НЕ РАДИ ЗБОГ КВАРА

Отворени базен у Градској хали "Мостонга" због техничког квара наредних дана неће бити у функцији. Управљач базена, Спортски центар "Соко" интензивно ради на уклањају насталог проблема, а из ове установе поручују да ће благовремено обавестити грађане о поновном почетку рада отвореног базена.

СВЕ МАЊИ БРОЈ РАДНИКА НА РАСПОЛАГАЊУ СОМБОРСКИМ ПОСЛОДАВЦИМА

Деценијама уназад, када се причало о српској економији и животном стандарду становника, прва тема је била висока стопа незапослености, што је између осталог била једна од препрека на глорификованом европском путу наше земље у „светлију будућност“. Како ствари стоје, макар када је Сомбор у питању, у последњих две-три године ствари су се драматично промениле, па је на западу Бачке готово вриштећи алармантан недостатак радне снаге а узрока за то је много.

Опширније...

ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ 21. ОКТОБРА У СОМБОРУ

У наставку инвестиционог циклуса везаног за изградњу и обнову саобраћаја на кључним саобраћајницама у граду Сомбору, с циљем квалитетније регулације саобраћаја и избегавања тзв. „чепова“, по плану извођења радова ове недеље почиње реконструкција улица 21. Октобра и Филипа Кљајића. Извођење радова одвијаће се у две фазе а прва фаза почиње већ средином текуће недеље, изградњом новог коловоза и реконструкцијом тротоарâ, у улици 21. Октобра и у делу улице Филипа Кљајића (до укрштања са улицом Светог Саве). Сходно плану привремене регулације, саобраћај ће се током извођења радова одвијати измењеним током, па ће улица 21. Октобра бити затворена за саобраћај (од кружног тока до улице Светог Саве). Улице Жарка Зрењанина и Вујадина Секулића биће проходне само до улице Филипа Кљајића, па практично постају „слепе“ улице, док ће Подгоричка улица бити отворена за саобраћај и то из улице Соње Маринковић (до улице Стапарски пут). Измене саобраћаја ће бити испраћене адекватном саобраћајном сигнализацијом и путоказима, па надлежни апелују на возаче и друге учеснике у саобраћају да док трају радови, буду максимало опрезни и поштују саобраћајне прописе и знакове.

РОД ПШЕНИЦЕ ДОБАР, КВАЛИТЕТ СЛАБИЈИ

После месец и по дана, жетва пшенице у Војводини је при крају. Искусни агрономи и стручњаци за стрна жита памте и дуже жетве, али овогодишња је специфична по много чему. Ту су солидни просечни приноси од 4,5, до 8 тона по хектару у Војводини, и укупан род који се за сад процењује на око три милиона тона у целој Србији. Међутим, род ће добрим делом бити сврстан у категорију сточне пшенице. Проблем је квалитет пшенице у житници Европе, оно чиме смо се некад дичили јер су на овим просторима креиране најквалитетније сорте пшенице. У компанији "Вожд" која има пет откупних места у Сомбору и околини, у којој се баве производњом откупом, лагеровањем житарица и уљарица и продајом процењују вредност овогодишњег рода. Челни човек компаније Младен Ђуришић каже да су приноси бар 30 посто мањи него рекордне 2016. године, као и да су сви параметри квалитета лоши, без обзира што је коришћен најквалитетнији сортимент и пуна агротехника. Цена коју ова фирма плаћа кооперантима је за почетак 16 динара за килограм хлебног жита и за најслабији квалитет. Властиту пшеницу најбољег квалитета већ су продали за далеко бољу цену и она је завршила у извозу. Раздвајање и плаћање по квалитету је неминовност и поред великих отпора, нарочито код произвођача који сеју сорте сточне пшенице само због приноса тврди Ђуришић. Домаћи селекционар Новица Младенов истиче и да је наредна сетва шанса за домаће сертификовано семе и сорте које су носиоци квалитета. (РТВ)

ПОЈАЧАНA КОНТРОЛA ОДРЖАВАЊА АТМОСФЕРСКИХ КАНАЛА

Стање у граду и сомборским селима, настало услед недавних учесталих обилнијих падавина, размотрено је на састанку одржаном 10. јула, у згради локалне самоуправе. Закључено је да на подручју града и сомборских села није било ситуација које су захтевале ванредно деловање, али и да је потребно превентивно деловати како би се избегли  ризици од поплава. - Чињеница је да су превентивне акције сврсисходније, ефикасније и јефтиније у односу на отклањање последица насталих услед лоших временских прилика, али и услед тога што се постојећи отворени  атмосферски канали не одржавају редовно, а негде су и затрпани, што није  дозвољено, рекао је Антонио Ратковић, заменик градоначелнице Сомбора који је са Предрагом Ракоњцем, начелником Сектора за ванредне ситуације МУП-а у Сомбору иницирао одржавање састанка на којем су разматране тзв. критичне тачке у граду и селима. Састанку су присуствовали челници сомборских јавних комуналних предузећа, представници  ВДП „Западна Бачка“ и  Одељења инспекције и комуналне полиције Градске управе града Сомбора. Јавним комуналним предузећима је наложено да изврше контролу критичних тачака и предузму потребне радње где је потребно, а Одељењу комуналне инспекције и комуналне полиције да врше  појачану контролу одржавања отворених атмосферских канала. - Грађани, односно власници или корисници парцела дужни су  да редовно одржавају постојеће атмосферске канале испред својих објеката или парцела, односно да их чисте, косе траву, одржавају пропусте, речено је на састанку.

ГРОЗНИЦА ЗАПАДНОГ НИЛА ПОТВРЂЕНА И У СОМБОРУ

На Инфективном одељењу сомборске болнице код три пацијента потврђено је да су заражени грозницом Западног Нила, а још пет пацијената има симптоме ове болести и чекају се званичне анализе Института "Торлак" у Београду. Грозница Западног Нила је вирусно обољење које преносе комарци, а главни преносилац је "Culex pipiens", врста комараца која је одомаћена и код нас. Главни резервоар заразе су различите врсте птица у којима се вирус задржава, док је човек случајни, тзв. "слепи домаћин" јер се инфекција са њега даље не преноси. Према речима др Гордане В. Цветић, лекара епидемиолога Завода за јавно здравље Сомбор, већина инфицираних особа нема никакве симптоме и знаке болести (80%), док код 20% људи симптоми подсећају на обољење слично грипу са наглом појавом повишене температуре, главобољом, болом у грлу, леђима, мишићима, зглобовима, умором, благим пролазним осипом и повећаним линфним жлездама. Код појединих особа (мање од 0,1%), долази до упале можданица или упале мозга, који захтева болничко лечење. Симптоми су: главобоља, укочен врат, тупост, дезоријентисаност, кома, конвулзије, слабост мишића и парализа. Након прележане инфекције често долази до развоја дуготрајних последица као што су умор, губитак памћења, тешкоће приликом ходања, мишићна слабост и депресија. Вакцина за заштиту од вируса не постоји, а уколико се примете симптоми упале можданица и мозга, треба се одмах јавити лекару. У циљу смањења ризика од заражавања препоручује се употреба репелената (креме, спрејеви), одећа са дугачким рукавима и ногавицама, избегавање боравка ван куће у време активности комараца и уништавање комараца.

ЂАЦИ ГЕНЕРАЦИЈЕ ИЗ СОМБОРА ОТПУТОВАЛИ НА НАГРАДНО ЛЕТОВАЊЕ

Најуспешнији матуранти основних школа у школској 2017/2018. години отпутовали су на десетодневно наградно летовање у Мађарску. Наградно летовање за ученике обезбедила је локална самоуправа, као својеврстан поклон и признање за њихов досадашњи успех у школовању. Летовање се реализује у оквиру пројекта „У знаку Европе и сигурности“, који се већ десет година успешно реализује као израз братске сарадње града Сомбора и Кишпешта, XIX кварта Будимпеште. У оквиру пројекта деца два града се посећују и друже. Деца из Кишпешта већ су, од 29. јуна до 8. јула, боравила у Сомбору, а наредних 10 дана они ће бити домаћини ученицима из Сомбора. Као и претходних година, домаћини су за госте из Сомбора припремили богат програм, према којем ће деца прва три дана боравка у Мађарској провести у Будимпешти, а потом у кампу на Балатону. Леп и пријатан боравак у Мађарској ученицима је пожелео Антонио Ратковић, заменик градоначелнице, испративши јутрос (13. јул) на летовање 18 ученика. Ученици, са којима ће све време бити и три васпитача, ће у Мађарској боравити до 22. јула.

НА МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У УЛМУ, ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ПРЕДСТАВИЛА ПОТЕНЦИЈАЛЕ СОМБОРА У ОКВИРУ ДУНАВСКО-САВСКОГ РЕГИОНА

Делегација града Сомбора на челу са Градоначелницом Сомбора Душанком Голубовић учествовала је на конференцији „Инвестиционе могућности у Дунавско – савском региону“, која се одржава у оквиру 11. Међународног фестивала дунавских регија и градова у немачком граду Улму. Презентујући привредне и инвестиционе потенцијале Сомбора у оквиру Дунавско-савског региона, градоначелница Голубовић је истакла да Сомбор располаже бројним ресурсима погодним за инвестирање. Она је овом приликом упознала присутне да Сомбор заузима значајно место у региону, с обзиром да се налази на раскрсници путева који повезују Србију, Хрватску, Мађарску и Аустрију. Нарочито повољан географски положај граду даје и чињеница да је смештен у ужој зони Подунавља, али и у зони Коридора 7 или Дунавског коридора који је један од најважнијих европских путева, а заједно са Рајном и Мајном то је најважнији водени пут на континенту. Сомбор град богате историје, културе и образовања има веома успешну дугогодишњу сарадњу са Удружењем Немаца „Герхард“ са којима преко амбасаде Немачке успешно реализује низ пројеката, рекла је између осталог представљајући, Сомбор градоначелница Душанка Голубовић. Привредне и инвестиционе потенцијале у оквиру Дунавско-савског региона презентовале су и регије Славоније и Посавине. Међународни Дунавски фестивал, одржава се сваке друге године, а током 10 дана његовог трајања, на хиљаде представника подунавских земаља, градова и регија, размењују своје култруно наслеђе, промовишу привредне и друге потенцијале, јачају дунавско заједништво и европску сарадњу. Ове године фестивал се одржава под слоганом „ 10 дана – 10 земаља – 1 фестивал!“ На овом форуму, између осталих, говорили су и државна секретарка у баварском министарству образовања и културе Каролина Траутнер, први градоначелник Улма Мартин Бендел као и Питер Кулиц, председник Привредне коморе Баден-Виртемберг. У делегацији АП Војводине били су председник скупштине АП Војводине Иштван Пастор, помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Јован Подршчанин, генерални секретар Никола Бањац, градоначелник града Новог Сада Милош Вучевић, градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и Немања Сарач градски већник за област културе и информисања.

ЛЕТО У СОМБОРУ БОГАТО СПОРТСКИМ САДРЖАЈИМА

Мада временске прилике не иду у прилог манифестацијама намењеним за све оне који ће летњи одмор провести у граду, спортски посленици су припремили низ спортских садржаја. Бесплатна школица спорта под називом „Спортић на базену“ намењена је деци узраста од три до седам година и организоваће се на отвореном градском базену, понедељком и средом од 9.00 до 10.00 часова, а трајаће до краја лета. Кроз Сомбор је, 10. јула, већ „прошао“ City Games караван, а од 16. до 22. јула реализоваће се манифестација „Сомборско спортско лето“.  Манифестација ће се одвијати свакодневно у временском термину од 17.00 до 20.30 часова, на градском купалишту „Штранд.“ Циљ манифестације јесте  промоција спорта и афирмација здравих стилова живота међу децом и младима.  Осим добре забаве и позитивне енергије циљ „Спортског  лета“  је да анимира што више деце и адолесцената, као и људи трећег доба, да  се  физички активирају и опробају у разним спортским гранама које ће бити представљене током ове манифестације, каже Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област спорта, деце и омладине и истиче да ће бити представљено 13 спортских грана. Према њеним речима сваку спортску активност, едукацију и креативне радионице водиће стручна лица. „Сомборско спортско лето“ је финансијски подржала локална самоуправа, а техничку подршку у реализацији пружиће Спортски савез града Сомбора, Спортски центар „Соко“, огранизација сомборског „Црвеног крста“, Покрајински секретаријат за спорт и омладину и спортске организације са територије града Сомбора. Из низа спорских дешавања током лета издвајамо „Стронгмен“, „Фитнес дане“ и Балкански шамионат у одбојци за пионире. I Међународно такмичење најјачих људи Србије и гостију из земаља региона одржаће се 21. јула у Сомбору,  на Тргу Светог тројства. „Стронгмен“ такмичење Сомборци ће моћи пратити бесплатно. Током јула, односно 21. 07., почеће  „Фитнес дани“. Фитнес програм ће се до краја лета одвијати сваког понедељка, среде и петка на градском купалишту „Штранд“, од 19.00 часова. Сомбор ће од 25. до 29. јула 2018. године, бити и домаћин Балканског првенства у одбојци за пионоре. На шампионату ће учестововати репрезентације Грчке, Турске, Румуније, Бугарске, Црне Горе и Србије.

ЕКИПА СОМБОРА ТРЕЋА У ИГРАМА НА ВОДИ

City Games караван у утрак,10. јула се усидрио на градском купалишту „Штранд“, где су у играма на води своју спретност одмериле екипе Сомбора, Суботице, Кикинде, Руме, Инђије и Оџака. Игре су биле занимљиве и за такмичарске тимове и за публику, а у борби за финале најуспешнији су били тимови Кикинде и Суботице, који су освојили прво, односно друго место. Трећа у спретности била је сомборска екипа, потом екипе Руме, Инђије и Оџака. City Games наставља потрагу за најспретнијим градовима Србије и квалификације за друго полуфинале биће на базенима у четири града у Србији, друго полуфинале ће бити на базену у Чачку, а финалне игре 22. јула на Златибору. Сомборци се још надају финалном такмичењу на Златибору, где се осим прве две екипе из два полуфинала, такмиче још две екипе са највише освојених бодова. City Games из године у годину прати све више Сомбораца и може се рећи да је право освежење за летње дане.

КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ОДГОВОРНОМ ЛИЦУ У "ЧИСТОЋИ" И РАДНИКУ "ЗЕЛЕНИЛА" ЗБОГ ЗЛОУПОТРЕБЕ СЛУЖБЕНОГ ПОЛОЖАЈА

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду - Посебног одељења за сузбијање корупције, поднели су кривичну пријаву бившег одговорног лица ЈКП "Чистоћа" Сомбор и радника у ЈКП "Зеленило" Сомбор, због постојања основа сумње да су извршили кривична дела злоупотреба положаја одговорног лица и злоупотреба службеног положаја. У саопштењу МУП-а стоји да се они терете да су, као одговорно лице ЈКП "Чистоћа" и координатор за реализацију Уговора о услузи едукације корисника за подизање еколошке свести грађана са УГ "Волонтер Сомбор", сачинили извештај о реализованим услугама и едукацији корисника и одобрили плаћање извршених услуга, иако нису биле извршене у потпуности. Тиме су, како се сумња, оштетили ЈКП „Чистоћа“ Сомбор и прибавили противправну имовинску корист за УГ„Волонтер“ Сомбор у укупном износу од 1.050.000 динара, стоји у допису МУП-а.

ГРАДСКО ВЕЋЕ ИМЕНОВАЛО АНТИКОРУПЦИЈСКИ ОДБОР И ОДОБРИЛО ПОСТАВЉАЊЕ ТРАФИКЕ У ЦЕНТРУ И КОД ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА

Градско веће је на 122. седници, одржаној 10. јула, утврдило предлог решења о образовању Локалног антикорупцијског одбора за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за град Сомбор. Према предлогу Градског већа у Локални антикорупцијски одбор именовани су, Ненад Тица – за председника и за чланове: Немања Јовановић, Владимир Ћумић и Драгана Милинковић. О предлогу Већа, изјасниће се и одборници Скупштине града Сомбора. Веће је утврдило и Предлог Акционог плана за укључивање грађана у процес доношења одлука о трошењу средстава прикупљених по основу пореза на имовину.  Акциони план ће на разматрање и одлучивање бити достављен Скупштини града. Веће је размотрило и одобрило захтев Надзорног одбора ЈКП „Простор“ да у закуп непосредном погодбом, доо „Штампа систем“, изда две локације за постављање киоска. Једна локација је у улици Краља Петра Првог, а друга на углу улице Соње Маринковић и Подгоричке улице. Градско веће је одлучило и о другим питањима из делокруга свог рада.

УКЛОЊЕНА СТАБЛА ДУЖ АТАРСКОГ ПУТА КОД АЛЕКСЕ ШАНТИЋА, КОЈА СУ ЗАКРЧИЛА КАНАЛ

Радници ЈКП „Зеленило“ Сомбор наставили су јуче (уторак 10.07.) посао уклањања стабала крај атарског пута код Алексе Шантића. Својим положајем и разгранатим кореновим системом стабла су онемогућавала отицање воде дуж упојног канала у путном појасу, у дужини од око 2 км, због чега је дошло до плављења рубних делова оближњих плантажа лешника Компаније „Агрисер“. Пре десетак дана посечено је 15 стабала багрема и тополе, а преостало је да се уклони још укупно 39 стабала да би упојни канал дуж пута поново био стављен у функцију и прихватио воду која се слива са засада лешника. Од укупног броја доминирају стабла багрема, тополе и зове, а за уклањање је и 12 жбунова шибља. Радници „Зеленила“ су стабла исекли моторним тестерама и уклонили са лица места транспортним возилом, а када цео посао сомборског ЈКП буде окончан, на ред ће доћи механизација и ровокопачи за проширење канала. Иначе, по одлуци Градске управе Сомбора, дрвна маса која буде добијена после сече, биће додељена социјално угроженим грађанима на територији града Сомбора.

БСПЛАТНА РАДИОНИЦА У ПРИРОДИ ЗА ДЕЦУ! ПРИЈАВЕ ДО 13. ЈУЛА

Центар ”Планета” организује радионицу у природи ”Активна планета” која ће подразумевати активности едукативног, спортског и рекреативног типа и друштвене игре, а намењена је деци основношколског узраста. Развијамо здраве стилова живота, развијамо психомоторне вештине, кондицију, равнотежу, ”вијуге”, зближавамо се с природом и још много тога, поручују из "Планете"! Радионица ће бити одржана 15. јула 2018. године, у преподневним часовима, а тачно време и место окупљања биће накнадно јављено. Пријаве за радионицу се могу послати до 13. јула путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или телефоном на број 062/798779. Пријава треба да садржи податке о детету: име и презиме, годиште, и контакт број родитеља/старатеља. Број места је ограничен, а учешће је бесплатно.

СОМБОРСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА НОВИ КОЛОНОСКОП! ЛИСТА ЧЕКАЊА ДУГА 11 МЕСЕЦИ СЕ СКРАЋУЈЕ

Гастроенетеролошком одсеку Интерног одељења Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор у петак, 06. јула 2018. године испоручен је нов уређај за видео ендоскопију – КОЛОНОСКОП произвођача „OLYMPUS“, модел CE-H170L/I, који је одмах и пуштен у рад. Средства за куповину новог апарата добијена су од Покрајинског секретаријата за здравство АП Војводине, по Решењу о додели средстава по Јавном конкурсу за финансирање, односно суфинансирање изградње, одржавања и опремања здравствених установа у 2018. години. Новим колоноскопом Општа болница Сомбор је добила комплетан уређај најновије генерације, а на Гастроенетеролошком одсеку успостављен је несметан рад, што има за циљ адекватан третман пацијената, побољшање услова рада, унапређење дијагностике и превентиве, смањење смртности од колоректалног карцинома и побољшање квалитета живота грађана Западнобачког округа, којима је поново омогућен несметан приступ овој здравственој услузи. Током 2017. године у сомборској болници урађено је свега 1019 колоноскопија, од чега је 58 прегледа пацијената упућених из Дома здравља Сомбор на превентивни скриниг. Стари колоноскоп за који се резервни делови више не производе био је у квару два месеца у 2016. години, а од новембра 2017. је потпуно ван употребе, чиме се листа чекања на колоноскопије продужила на 11 месеци. Пуштањем у рад новог уређаја, особље Гастроенетеролошког одсека очекује да ће се у најкраћем могућем року смањити дуга листа чекања на колоноскопију.

ЈКП „Зеленило“ Сомбор: НАСТАВЉЕНА КОСИДБА, ЈЕР ТРАВА ПОНОВО БУЈА

Топли летњи дани са учесталим падавинама, допринели су поновном бујању траве широм Сомбора, па су се радници „Зеленила“ опет латили косачица, тримера, трактора са мулчерима, да би травњаке на јавним површинама довели у пристојно стање… У претходном периоду, пре најновијих падавина, кошени су сомборски венци, потом Парк 29. Новембра, Апатински пут, Улица Матије Губца, Нова Селенча, односно, Првомајски булевар, Спортска улица, Блок „Д“, (објекти између Стапарског пута и Фрушкогорске улице), а кошен је и Трг Републике, код Градског музеја. У петак 06. јула, кошени су плато код Јоргованске улице, Дубровачка, Улица Самка Радосављевића, Сонћански пут, Улица Петра Драпшина. Судећи по прогнози, и наредних дана биће нестабилно, топло и спарно време, али је за очекивати да ће трава мало успорити раст, с обзиром на то да лето ипак узима замах…

"ПРОСТОР" УРЕДИО СОМБОРСКА ГРОБЉА ПРЕД ИВАЊДАН

Радници ЈКП "Простор" Сомбор су у сусрет великом верском празнику Ивањдану извршили акцију уређења гробља, а пре свега пражњење контејнера за смеће. - Како су наши грађани били врло ревносни претходних дана, ово је изискивало појачане напоре, стоји у допису "Простора". Надлжни из овог предузећа напомињу да ће након задушница извршити још једно, ванредно пражњење контејнера и апелују на суграђане да смеће не бацају поред контејнера, како би радницима олакшали посао сакупљања отпада.

ФОРМИРАЊЕ БАЗЕ ПОДАТАКА РАТНИХ ВЕТЕРАНА – ПРИЈАВЕ ДО 20. ЈУЛА

Јавни позив за формирање базе података ратних ветерана, односно учесника оружаних акција после 17. августа 1990. године и рата 1999. године, расписало је Одељење за друштвене делатности, а пријаве се могу подносити до 20. јула 2018. године. Право да поднесу пријаву имају лица која су била учесници оружаних акција после 17. августа 1990. године и током рата 1999. године, а имају пребивалиште на територији града Сомбора. Ратни ветерани уз евиденциону пријаву подносе и фотокопију личне карте и војне књижице, а оригиналну војну књижицу доносе на увид. Ветерани достављају и решење Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање о стажу осигурања који се рачуна са увећаним трајањем. Образац пријаве се преузима и предаје попуњен, уз наведену потребну документацију, у Услужном центру Градске управе града Сомбора, приземље зграде Жупаније (шалтери 11 и 12), Трг цара Уроша 1, Сомбор, радним данима од 8.00 до 15.00 часова. База података ратних ветерана се формира на основу  Закона о локалној самоуправи и Акционог плана Владе Војводине за побољшање положаја ратних ветерана, односно учесника оружаних акција после 17. августа 1990. године и рата 1999. године. Јавни позив и пријава доступни су овде.

У СОМБОРСКИМ ВРТИЋИМА НЕМА ДОВОЉНО МЕСТА! 77 МАЛИШАНА НЕРАСПОРЕЂЕНО

У Предшколској установи "Вера Гуцуња" Сомбр ове године је уписано 1857 деце, 50 малишана више него претходне године. Након конкурса 77 малишана који испуњавају услове, остало је без места у вртићу. Милица и Никола Малиџан доселили су се из Новог Сада у Сомбор и пријавили су дете у вртић. Кажу да испуњавају све улове за пријем, али су ипак одбијени. - Супруг и ја смо пријавили дете за вртић, испуњавамо основни услов - обоје смо запослени, међутим одбијени смо, а разлог је недовољан капацитет. Ми се искрено надамо да ће град донети одлуку и да ће субвенције бити омогућене. Велики број деце је остао без места у вртићу и ми родитељи који немамо помоћ бака и дека смо завезаних руку, испричала нам је Милица Малиџан. У ПУ "Вера Гуцуња" истичу да су сви смештајни капацитети у потпуности искоришћени, као и то да је упис за 2018. годину обновило 1026 деце, а након објављених резултата за преосталих 245 слободних места у јаслицама и обданишту, конкурисало је 378 деце. - Евидентиране деце на листи чекања од маја до децембра 2017. године било је 127, па су ова деца приликом уписа имала приоритет. Од преосталог броја нераспоређене деце (укупно 110), њих 33 није стекло старосни услов за упис (деца рођена после 01.09.2017. године). Дакле 77 деце годишта 2013., 2014., 2015., 2016. и 2017. је остало нераспоређено, истиче Александра Перовић, директорица ПУ "Вера Гуцуња". У градској управи сматрају да је решење, суфинансирање боравка у приватиним вртићима. - Што се тиче тих суфинансирања ми имамо моделе Новог Сада и Београда и по њима ћемо прилагодити и наш систем, сходно нашим могућностима и одређеним средствима која су дата у ребалансу буџета, рекао је Милан Проле, помоћник начелника одељења за образовање. Незванично смо сазнали да у једном приватном вртићи за сада има тридесетак слободнимх места. (РТВ)

ГРАД СОМБОР И НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РАСПИСАЛИ ЈАВНИ ПОЗИВ НЕЗАПОСЛЕНИМА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У 2018. ГОДИНИ

Јавни позив за доделу субвенција за самозапошљавање  незапосленим лицима расписан је 2. јула и биће отворен 68 дана, односно до 7. септембра 2018. године. Незапослена лица која подносе пријаву морају бити на евиденцији Националне службе за запошљавање (НСЗ),  филијала Сомбор и морају имати завршену обуку за развој предузетништва. Субвенције ће се додељивати у једнократном износу од 180.000,00 динара, односно 200.000,00 динара уколико се субвенционише  самозапошљавање вишкова запослених, а субвенција у износу од 220.000, 00 динара  додељиваће се у случају самозапошљавања незапослених особа са инвалидитетом. Субвенције ће се додељивати ради оснивања радње, задруге или другог облика предузетништва, односно оснивања привредног друштва уколико оснивач заснива радни однос у привредном друштву. Захтев за доделу субвенције са бизнис планом, незапослено лице подноси Националној служби за запошљавање – филијала Сомбор, Апатински пут бр. 1, 25000 Сомбор, непосредно или путем поште, на прописаном обрасцу. Средства у износу од осам милиона динара за спровођење самозапошљавања, обезбедили су град Сомбор и НСЗ. Локална самоуправа је обезбедила 4.500.000,00, а НСЗ 3.500.000,00 динара. Субвенционисањем самозапошљавања биће омогућено запослење за 40 незапослених лица. Јавни позив и захтев са бизнис планом, доступан је овде.

ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ ОПШТИНА ЈЕРМЕНИЈЕ СОМБОРУ

Делегација Асоцијације општина Јерменије од 2. до 6. јула 2018. борави у Србији. Посета је организована на иницијативу чланова Асоцијације општина Јерменије, који су изразили жељу да се упознају са српским системом локалне самоуправе и размене искуства у функционисању градова и општина. У оквиру посете СКГО Представници Асоцијације општина Јерменије 04.07.2018. посетили су Сомбор.

Опширније...

САВЕТ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РАСПРАВЉАО О ДЕФИЦИТАРНИМ СТРУКАМА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА

Савет за запошљавање града Сомбора, као саветодавно тело у процесу припрема новог круга стипендирања студената у школској 2018/2019. години, размотрио је допис сомборске филијале Националне службе за запошљавање (НСЗ) о дефицитарним струкама на подручју сомборске филијале, односно града Сомбора. У допису сомборске филијале НСЗ, на захтев Одељења за образовање Градске управе града Сомбора, наведено је да се не може издвојити ниједно занимање за које би се могло рећи да је дефицитарно „јер од почетка текуће године НСЗ – филијала Сомбор, није имала ниједну нереализовану пријаву потребе за запошљавањем одређеног кадра који није имала на евиденцији незапослених лица. Досадашње искуство и очекиване потребе за подручје које покрива сомборска филијала, упућују на занимање из области информационих технологија, машинства грађевине и фармације“, наведено је у одговору НСЗ – филијала Сомбор. Члановима Савета за запошљавање је предочено да су у текућој школској години као дефицитарна занимања са више бодова, бодована занимања дипл. инжењер електротехнике и рачунарства, дипл. професор математике, дипл. инжењер мехатронике, дипл. социјални радник и дипл. инжењер пољопривреде – заштита биља. На предлог председника Савета Саве Дојића, надлежној комисији биће предложено да се наведена листа дефицитарних занимања допуни занимањима: дипл. професор физике и инжењер прехрамбене технологије. Савет ће надлежној комисији предложити и да се преиспита правилник на основу којег се бодују пријаве студената и то тако да се бодују пријаве студената друге, треће, четврте и старијих година студија, а не као до сада и пријаве студената прве године факултета. На 5. седници Савета за запошљавање града Сомбора закључено је и да је потребно радити на томе да се предузећа заинтересују за дуално образовање и могућност обављање праксе средњошколаца у фирмама, те да је потребно и преиспитати потребу за појединим профилима у средњим школама.

ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ ПРЕДСТАВИЛА СОМБОР, КАО ПРИМЕР ДОБРЕ ПРАКСЕ, НА НАЦИОНАЛНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ О ЛОКАЛНОМ ЕКОНОМСКОМ РАЗВОЈУ

У уторак, 3. Јула у скупштини града Београда одржана је национална конференција о локалном економском развоју у оквиру које су представљени резултати истраживања о капацитетима локалних самоуправа за ЛЕР, спроведеног у оквиру заједничког пројекта НАЛЕД-а и Развојне агенције Србије. Као пример осталим самоуправама присутнима се обратила градоначелница Сомбора, Душанка Голубовић која је говорила о примени ових механизама у локалној самоуправи Сомбора.

Опширније...

ПОБОЉШАЊЕ ЈАВНЕ РАСВЕТЕ У СОМБОРУ - НОВИ ЛЕД РЕФЛЕКТОР НА СКРЕТАЊУ ЗА МОНОШТОР

Радници Одељења јавне расвете ЈКП „Зеленило“ Сомбор поставили су јуче нови лед рефлектор на електричном стубу на Безданском путу, код скретања за Бачки Моноштор. Постављањем еколошког лед рефлектора снаге 100 вати, умногоме је побољшано осветљење као и безбедност саобраћаја у вечерњим сатима у томе делу града, кажу из "Зеленила". Осим тога, инвестиција у побољшање јавне расвете на веома прометној саобраћајници, која једним правцем води ка Безану, а другим до Моноштора, допринеће и сигурнијем кретању пешака и бициклиста ноћу, али и укупном бољем осветљењу на уласку у град из правца северозапада, стоји у допису ЈКП "Зеленило".

 

Још чланака...

 1. ПОЧЕЛА ДИСТРИБУЦИЈА ДРУГЕ ТРАНШЕ ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНА ЛИЦА У СЕЛИМА
 2. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО": ОРЕЗИВАЊЕ КУГЛАСТИХ БОЂОША У ЦЕНТРУ СОМБОРА
 3. У ОКВИРУ АКЦИЈЕ "НЕ ПРЉАЈ. НЕМАШ ИЗГОВОР!", ЧИШЋЕНО ИЗЛЕТИШТЕ ТРОМЕЂА
 4. ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ВОДОВОДНЕ И КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У ТЕКСТИЛНОЈ УЛИЦИ
 5. КОМУНАЛНО-ПОЛИЦИЈСКИ НАДЗОР У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА И ТОКОМ ЈУЛА
 6. БОЂОШИ НА ВЕНЦУ - ХЛАДОВИНА И ЗАШТИТА ЗА ПРОЛАЗНИКЕ
 7. ИЗВЕШТАЈ СА 121. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 8. ОБЕЛЕЖЕНО 58 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА НОВОСАДСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА И 240. ГОДИШЊИЦЕ ОСНИВАЊА НОРМЕ – ШКОЛЕ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ СРПСКИХ УЧИТЕЉА
 9. НОВЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ УСЛУГЕ АГЕНЦИЈЕ ЗА ПРИВРЕДНЕ РЕГИСТРЕ ОЛАКШАВАЈУ ПРОЦЕДУРУ, СКРАЋУЈУ ВРЕМЕ И ТРОШКОВЕ РЕГИСТРАЦИЈЕ ПРЕДУЗЕТНИКА
 10. ДЕЦА ИЗ БРАТСКОГ ГРАДА КИШПЕШТЕ У ПОСЕТИ СОМБОРУ
 11. БОСТАНЏИЈЕ ИЗ СОМБОРА: ДОМАЋА ЛУБЕНИЦА НЕМА КОНКУРЕНЦИЈУ
 12. ГРАД СОМБОР У ПИЛОТ ПРОЈЕКТУ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ О ИНТЕГРИСАНИМ УСЛУГАМА ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ
 13. ПОЛИЦИЈА У КУЛИ ЗАПЛЕНИЛА ХЕРОИН, МАРИХУАНУ И НОВАЦ
 14. СРЕДСТВИМА ПРОЈЕКТА „ВЕЛИКО СРЦЕ“ УРЕЂЕНО ДЕЧЈЕ ИГРАЛИШТЕ У ДВОРИШТУ ВРТИЋА „МАСЛАЧАК“ У СОМБОРУ
 15. ГРАД СОМБОР СКИДА УСЕВЕ СА УЗУРПИРАНИХ ПАРЦЕЛА
 16. МЕМОРИЈАЛ "ЈОВАН ЂУРАН" ОКУПИО ЉУБИТЕЉЕ ЗАПРЕГА
 17. ТОКОМ ЈУЛА РЕГИОНАЛНА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА БАЧКА ОРГАНИЗУЈЕ ОБУКЕ ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ
 18. ОДБЕГЛИ ЗАТВОРЕНИК ИЗ ОКОЛИНЕ СОМБОРА УХАПШЕН У НИШУ НАКОН СЕРИЈЕ КРАЂА
 19. НА ТЕРИТОРИЈИ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ СОМБОР ЈЕДНА "ЦРНА ТАЧКА"
 20. УТВРЂЕНЕ АКТИВНОСТИ СПРОВОЂЕЊА ПРОЈЕКТА КОЈИ СЕ БАВИ ПРЕДУЗЕТНИШТВОМ ЖЕНА У СЕОСКИМ ПОДРУЧЈИМА
 21. ОДРЖАН ДВАДЕСЕТ И ПРВИ "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ" - НАЈБОЉИ ПАПРИКАШ СКУВАО СИВЧАНИН
 22. МУП ВРШИ ПОЈАЧАНУ КОНТРОЛУ ТУРИСТИЧКИХ АУТОБУСА! ПРИЈАВИТЕ НЕИСПРАВАН АУТОБУС ИЛИ ПРОБЛЕМАТИЧНОГ ВОЗАЧА
 23. УГ "БУЊЕВАЧКО КОЛО" СОМБОР ОСУДИЛО НАПАД НА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА ВЛАДУ БАБИЋА
 24. НА СОМБОРСКОМ БАЗЕНУ РЕНОВИРАНЕ СВЛАЧИОНИЦЕ И ТОАЛЕТИ, НА ШТРАНДУ НОВИ САДРЖАЈИ ЗА ДЕЦУ! ЦЕНЕ УЛАЗНИЦА ИСТЕ КАО И ПРОШЛЕ ГОДИНЕ
 25. НАЈБОЉИМ МАТУРАНТИМА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ
 26. ОБНОВА ДРВОРЕДА У СОМБОРУ
 27. ПУТ У РАНЧЕВУ ИЗГРАЂЕН ПРИМЕНОМ МОДЕРНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ
 28. НА ФОРУМУ ГРАДОНАЧЕЛНИКА У КИНИ ПРЕДСТАВЉЕНИ ПОТЕНЦИЈАЛИ СОМБОРА
 29. УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА СПРЕМНА ДА БУДУ ПАРТНЕРИ ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ У ПРОЦЕСУ УКЉУЧИВАЊА ГРАЂАНА У ПРОЦЕС ДОНОШЕЊА ОДЛУКА О ТРОШЕЊУ СРЕДСТАВА ОСТВАРЕНИХ НАПЛАТОМ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ
 30. БРОЈ ТУРИСТА У СОМБОРУ МАЊИ НЕГО ПРОШЛЕ ГОДИНЕ
 31. ИСТРАЖИВАЊЕ: ТРИ ЧЕТВРТИНЕ ГРАЂАНА ЗА УВОЂЕЊЕ РЕДОВНОГ ВОЈНОГ РОКА
 32. ПАО ЈОШ ЈЕДАН ВЕЛИКИ БОЂОШ! ИШЧУПАНО ДРВО ПРЕПРЕЧИЛО УЛИЦУ ТОЗЕ МАРКОВИЋА
 33. ИЗВЕШТАЈ СА 120. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 34. ОД УТОРКА КРЕЋЕ ВОЗ ИЗ СУБОТИЦЕ И НОВОГ САДА ЗА БАР
 35. "ДОСИТЕЈ" ГАСИ ЈЕДНО ОДЕЉЕЊЕ ДРУГОГ РАЗРЕДА! РОДИТЕЉИ ПОКРЕНУЛИ ПЕТИЦИЈУ ДА СЕ УЧИТЕЉИЦА ЗАДРЖИ НА ПОСЛУ
 36. ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ДОБРОВОЉНИХ ДАВАЛАЦА КРВИ
 37. АСФАЛТ СТИГАО У РАНЧЕВО!
 38. ПОЛИЦИЈА НАКОН САОБРАЋАЈКЕ КОД АПАТИНА, У АУТУ ПРОНАШЛА МАРИХУАНУ
 39. У ЦЕНТРУ СОМБОРА ПАО ВЕЛИКИ БОЂОШ И ЗДРОБИО КРОВ ПАРКИРАНОГ АУТА
 40. ПАДАВИНЕ ИЗАЗВАЛЕ ПОПЛАВУ У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ! КАНАЛИЗАЦИЈЕ СЕ ИЗЛИЛЕ У ПОДРУМ ХИРУШКОГ БЛОКА
 41. ВАНДАЛИ ОШТЕТИЛИ МОБИЛИЈАР У РОКОВАЧКОЈ ШУМИ
 42. АНЂЕЛА ПРЕДСТАВЉА СОМБОР НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ - ГЛАСАЈТЕ ДА ПОБЕДИ НАШ ГРАД
 43. ПЛЕСНИ КЛУБ "РОНДА" ВЕЛИКИМ КОНЦЕРТОМ ОБЕЛЕЖИО ЈУБИЛЕЈ
 44. ГРЧКА ПОЛИЦИЈА СКИДА ТАБЛИЦЕ ЗА НЕПРОПИСНО ПАРКИРАЊЕ!
 45. ОДРЖАНИ 7. СВЕТОАНТУНСКИ СПОРТСКИ СУСРЕТИ
 46. УРОШ ПЕТРОВИЋ ОДРЖАО НТЦ РАДИОНИЦУ ЗА ДЕЦУ И РОДИТЕЉЕ
 47. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ЧАК ТРИНАЕСТ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 48. НАКОН КИШОВИТОГ ВИКЕНДА, У СОМБОРУ НАСТАВЉЕНА КОСИДБА
 49. НОВО ХАПШЕЊЕ У СОМБОРУ ЗБОГ ДРОГЕ
 50. У СОМБОРСКОМ ПРИХВАТНОМ ЦЕНТРУ 115 МИГРАНТА
 51. ОДРЖАНЕ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О НАЦРТУ ПРОГРАМА РАЗВОЈА ТУРИЗМА ЗА ПЕРИОД 2017-2025 ГОДИНА И НАЦРТА РЕВИЗИЈЕ СТРАТЕГИЈЕ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА ГРАДА СОМБОРА 2014-2020
 52. „ЛИКОВНА ГРУПА 76“ ГРАДУ СОМБОРУ ПОКЛОНИЛА ДВЕ СЛИКЕ
 53. ОД ДАНАС БЕСПЛАТНЕ ТЕХНИЧКЕ КОНТРОЛЕ ВОЗИЛА
 54. ПИСМО ЧИТАЛАЦА: "ЧИСТОЋА" НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ
 55. ЕДУКАЦИЈА УЧЕНИКА О ОДРЖИВОМ РАЗВОЈУ И ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 56. ПОРТАЛ ИСПРИЧАЈ СВОЈУ ПРИЧУ ПРЕДСТАВЉЕН У СОМБОРУ
 57. ВОЗАЧИ НА САТ ВРЕМЕНА БЛОКИРАЛИ ГЛАВНЕ УЛАЗЕ У СОМБОР
 58. УХАПШЕН ЛАЖНИ САОБРАЋАЈАЦ! МУП САВЕТУЈЕ ГРАЂАНЕ НА ШТА ДА ОБРАТЕ ПАЖЊУ, КАКО НЕ БИ БИЛИ ЖРТВЕ ПРЕВАРЕ
 59. ЕКО КАРНЕВАЛ, ДЕЧЈА ОЛИМПИЈАДА, ПОСЕТЕ ПРЕДШКОЛАЦА ДРУГАРИМА ДРУГИХ ВРТИЋА, ЗА КРАЈ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ У ПУ „ВЕРА ГУЦУЊА“
 60. АПЕЛ СОМБОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: ОПРЕЗНО У САОБРАЋАЈУ ЗБОГ ЖЕТВЕ
 61. ТИСЕ ИСПРЕД "ЖУПАНИЈЕ", ЗЕЛЕНИ ПОНОС СОМБОРА
 62. ПРИВРЕДНИ САВЕТ ГРАДА СОМБОРА: ПОТРЕБНА ВЕЋА САРАДЊА СА ЈАВНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА
 63. НОВИ УСПЕХ НИКОЛЕ ЖИВАНОВИЋА У ЛОГИЦИ - РЕШАВАО ЗАДАТКЕ 24 ЧАСА
 64. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ДОБИЈА НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО
 65. СУТРА И У СОМБОРУ ПРОТЕСТ ГРАЂАНА ЗБОГ ВИСОКИХ ЦЕНА ГОРИВА
 66. ЕКИПЕ СОМБОРСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА ОДЛИЧНЕ НА ПОКРАЈИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ
 67. БЕСПЛАТНИ УЏБЕНИЦИ, ВЕЛИКА ПОМОЋ ПОРОДИЦИ
 68. У СОМБОРУ ОДРЖАНО ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО У ВАЗДУХОПЛОВНОМ МОДЕЛАРСТВУ И МЕЂУНАРОДНО ТАКМИЧЕЊЕ "БАЧКА КУП"
 69. АПЕЛ МУП-а! НЕ КОРИСТИТЕ НЕУРЕЂЕНА КУПАЛИШТА И НЕ УЛАЗИТЕ У ВОДУ НЕПРИПРЕМЉЕНИ
 70. "МАЛЕ МАТУРАНТЕ" У СОМБОРСКИМ СРЕДЊИМ ШКОЛАМА ЧЕКА 1.118 МЕСТА
 71. ЗНАЧКЕ И ЗАХВАЛНИЦЕ ОТАЏБИНЕ ДЕВОЈКАМА И МЛАДИЋИМА КОЈИ СУ ДОБРОВОЉНО ОДСЛУЖИЛИ ВОЈНИ РОК У ПЕРИОДУ 2011-2016
 72. СВЕ ВИШЕ ЖЕНА ЗБОГ ПОСЛА И ЗАРАДЕ У ИНОСТРАНСТВУ
 73. ВИШЕ ОД 150 БИЦИКЛИСТА ПОТВРДИЛО ДА ЈЕ СОМБОР ГРАД ДВОТОЧКАША
 74. ГРАЂЕВИНСКА СЕЗОНА У ПУНОМ ЈЕКУ! РАНЧЕВО ДОБИЈА АСФАЛТ
 75. КОМПАНИЈА „Land of Apple“ У СТАНИШИЋУ ПОМОЋУ СУБВЕНЦИЈА ЗАПОСЛИЛА 24 НОВА РАДНИКА
 76. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПОДНЕЛА КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ ДВЕ ОСОБЕ У ЈП "СРБИЈАГАС"
 77. СМОТРА ЦРКВЕНИХ ХОРОВА ДЕВЕТИ ПУТ ОДРЖАНА У СОМБОРУ
 78. КОД ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА ПАО ОГРОМАН КЕСТЕН И УНИШТИО КАНДЕЛАБЕР! НЕМА ПОВРЕЂЕНИХ
 79. ОБАВЉЕНО ЧЕТВРТО САБОРНО КРШТЕЊЕ ОСНОВАЦА У СОМБОРУ
 80. ОД 01. ЈУНА НА АУТОПУТЕВИМА ДОЗВОЉЕНО 130km/h! ИЗМЕНА ОЗНАКА ДО АВГУСТА
 81. ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА "ЋИРИЛИЦА ПИШЕ СРЦЕМ"
 82. НА АПАТИНСКОМ ПУТУ БОЂОШ ПАО НА АУТОМОБИЛ
 83. ПРЕДСТАВНИЦИ СОМБОРА ПРИСУСТВОВАЛИ МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ О ПРЕКОГРАНИЧНОЈ САРАДЊИ
 84. САРАДЊОМ ЦИВИЛНОГ, БИЗНИС И ДРЖАВНОГ СЕКТОРА ДО ПОБЕДЕ НАД СИРОМАШТВОМ РАЊИВИХ ГРУПА
 85. 119. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА - 21 МИЛИОН ДИНАРА ЗА СУЗБИЈАЊЕ КОМАРАЦА
 86. ОБНОВЉЕНА ЈАВНА РАСВЕТА ИСПРЕД ЗГРАДЕ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ "ГОРЊА ВАРОШ"
 87. СОМБОР У МЕЂУНАРОДНОМ ДАНУ ИЗАЗОВА 2018.
 88. ДЕВЕТА СМОТРА ЦРКВЕНИХ ХОРОВА У СОМБОРУ
 89. СОМБОРСКО БУЊЕВАЧКО КОЛО У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 90. НА БАЧКОМ БРЕГУ ЗАПЛЕЊЕНА ОПРЕМА ЗА НЕГУ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА ВРЕДНА ПОЛА МИЛИОНА ДИНАРА
 91. ПОВОДОМ ДАНА ПОЛИЦИЈЕ НАГРАЂЕНИ ПОЛИЦИЈСКИ СЛУЖБЕНИЦИ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У СОМБОРУ
 92. ТЕШКО ДО СЕЗОНСКИХ РАДНИКА! ЧИНИ СЕ ДА ОД МОТИКЕ СВИ БЕЖЕ
 93. ПОЛИЦИЈА ДЕМОНСТИРАЛА СПРЕМНОСТ И ОДУШЕВИЛА СОМБОРЦЕ
 94. ФИЛМОМ „СТОХОЛМСКЕ ПРИЧЕ“ И БИЦИКЛИСТИЧКОМ ВОЖЊОМ ПОЧЕЛИ „ДАНИ ШВЕДСКЕ У СОМБОРУ“
 95. У АЛЕКСИ ШАНТИЋУ ОБЕЛЕЖЕНА СТОГОДИШЊИЦА ОД ЗАВРШЕТКА ПРВОГ СВЕТСКОГ РАТА И ПРИСАЈЕДИЊЕЊА ВОЈВОДИНЕ КРАЉЕВИНИ СРБИЈИ
 96. ФЕСТИВАЛ АФИРМАЦИЈЕ УСПЕШНИХ ЖЕНА И ПОДСТРЕКА ДРУГИМ ЖЕНАМА ДА СЕ ИЗДИГНУ ИЗНАД СВИХ ПРЕПРЕКА
 97. "ГОРЊЕ ПОДУНАВЉЕ" ДОБИЛО СЕРТИФИКАТ "НАЈБОЉИХ 99 У СРБИЈИ"
 98. ОСАМ МЕДАЉА ЗА СОМБОРЦЕ НА ТАКМИЧЕЊУ РАДИО-ГОНИОМЕТРИЈЕ У СЕНТИ
 99. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОТКРИЛА ЈОШ ЈЕДНУ ЛАБОРАТОРИЈУ ЗА УЗГОЈ МАРИХУАНЕ
 100. У СОМБОРУ ОДРЖАНА XVIII ЕНИГМАТСКА КОЛОНИЈА
 101. УХАПШЕН СОМБОРАЦ КОЈИ ЈЕ НОЖЕМ ПОВРЕДИО СУГРАЂАНКУ У КРУГУ БОЛНИЦЕ
 102. ЗА МИГРАНТЕ У СОМБОРУ УРЕЂЕН СПОРТСКИ ТЕРЕН И ИЗГРАЂЕНА ТЕРЕТАНА НА ОТВОРЕНОМ
 103. ПОМОР ПЧЕЛА У КЉАЈИЋЕВУ
 104. МИЛАН МИЛИЋ ОСВОЈИО ДРУГУ НАГРАДУ НА ТАКМИЧЕЊУ "СВЕТОСАВЉЕ И НАШЕ ДОБА"
 105. СОМБОРСКА БОЛНИЦА НАСТАВЉА СА ТРЕНДОМ УВОЂЕЊА НОВИХ ХИРУРШКИХ ИНТЕРВЕНЦИЈА
 106. 660 ОСНОВАЦА, УЧЕНИКА ЧЕТВРТИХ РАЗРЕДА, У „ГОРЊЕМ ПОДУНАВЉУ“ ПРОВЕРАВА И СТИЧЕ ЗНАЊЕ О ФЛОРИ И ФАУНИ
 107. ОБНОВЉЕН РУКОМЕТНИ ТЕРЕН У ЧОНОПЉИ
 108. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" - НАСТАВАК КАМПАЊЕ КОСИДБЕ, ПОСЕБНА ПАЖЊА ПАРКОВИМА
 109. ОСВЕЋЕНИ ТЕМЕЉИ ЗА ИЗГРАДЊУ ЦРКВЕ У СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋУ
 110. КАКО СЕ ИСКЉУЧИТИ СА ДАЉИНСКОГ СИСТЕМА ГРЕЈАЊА?
 111. СКУШТИНА ПРИХВАТИЛA ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ И ГРАДСКОГ ВЕЋА
 112. НОВО УНИШТАВАЊЕ УРБАНОГ МОБИЛИЈАРА!
 113. ДЕЛЕГАЦИЈА ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ БОРАВИЛА У СОМБОРУ
 114. АПЕЛ ИЗ ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО": ГРАЂАНИ (ДА НЕ) УБАЦУЈУ НЕЧИСТОЋЕ
 115. НАРЕДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА ОБУКА СТАНОВНИШТВА ЗА ПРУЖАЊЕ ПРВЕ ПОМОЋИ
 116. ИЗВЕШТАЈ СА 118. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 117. "ЗЕЛЕНИЛО" УКРАШАВА СОМБОРСКЕ КРУЖНЕ ТОКОВЕ! УДУБУЋЕ ВОЖЊА ОКО ЦВЕТНИХ ЛЕЈА
 118. ПРОЈЕКТНИ ТИМ УТВРДИО АКТИВНОСТИ У ОКВИРУ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ПРОЈЕКТА „СОЦИЈАЛНО ПРЕДУЗЕТНИШТВО ЗА ЖЕНЕ У РУРАЛНИМ ПОДРУЧЈИМА“
 119. У СОМБОРУ ПОЧЕЛА СА РАДОМ БЕСПЛАТНА ШКОЛА РОДИТЕЉСТВА
 120. АМБАСАДОР ФИНСКЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 121. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО": КОСИДБА НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ ДРУГИ ПУТ, ИГРАЛИШТА ТРЕЋИ, ВЕНЦИ ЧЕТВРТИ ПУТ
 122. "СЕВЕРТРАНС" ДОБИО ЕВРОПСКО ПРИЗНАЊЕ
 123. ЧЛАН "ВЕЛОАРТА" НА ХУМАНИТАРНОМ ПУТУ ДО ПЕКИНГА
 124. ГРАДСКИ ЧЕЛНИЦИ НАЈАВИЛИ СПРЕЧАВАЊЕ УЗУРПАЦИЈЕ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 125. СТАПАРСКИ "СЕДМАЦИ" ПРОШЛИ ОБУКУ ПРУЖАЊА ПРВЕ ПОМОЋИ
 126. ОВОГОДИШЊИ "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ" 23. ЈУНА, СВИРА ГАРАВИ СОКАК
 127. НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ: НЕЋЕ БИТИ ДУПЛИХ ТЕХНИЧКИХ ПРЕГЛЕДА!
 128. "ПРОСТОР" ГРАДИ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ ОБЈЕКАТ НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ
 129. У ТОКУ КОНКУРС ЗА НАЈЛЕПШУ ЂАЧКУ СВЕСКУ НАПИСАНУ ЋИРИЛИЦОМ
 130. НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ОДРЖАНА ТРИБИНА ПОСВЕЋЕНА ЈУБИЛЕЈУ ОД ОСНИВАЊА МРАЗОВИЋЕВЕ "НОРМЕ"
 131. ПЕТИЦИЈОМ УКИДАЈУ ДУПЛИ ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД! НОВИ ПРАВИЛНИК УДАР НА КУЋНИ БУЏЕТ
 132. ИЗЛОЖБОМ "ПРИСАЈЕДИЊЕЊЕ ВОЈВОДИНЕ СРБИЈИ" ЗАТВОРЕНИ СВЕТОЂУРЂЕВСКИ ДАНИ
 133. УНАПРЕЂЕЊЕ УПРАВЉАЊА ОТПАДОМ, ТЕМА РАЗГОВОРА ДЕЛЕГАЦИЈЕ МИНИСТАРСТВА ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ И ПРЕДСТАВНИКА ГРАДА СОМБОРА
 134. МУШКАРАЦ ИЗ СИВЦА НОЖЕМ ПОВРЕДИО ДВА ПОЛИЦАЈЦА
 135. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОТКРИЛА ЛАБОРАТОРИЈУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ МАРИХУАНЕ
 136. СОМБОРЦИ НА РАЧУНИМА ЗА КОМУНАЛИЈЕ ДОБИЛИ РЕКЛАМУ ЗА ПРОДАЈУ ПОСУЂА!
 137. СОМБОРАЦ ПАО ЗБОГ 77 ГРАМА МАРИХУАНЕ
 138. МАЛИ РОД ОРАХА ПОСЛЕДИЦА ХЛАДНОГ ТАЛАСА
 139. СОМБОРСКА ШКОЛА "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ", ПРВАК ДРЖАВЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 140. ЂАЧКЕ ЕКСКУРЗИЈЕ ПРЕСКУПЕ! АГЕНЦИЈЕ ИМАЈУ ДОГОВОР
 141. УНАПРЕЂЕЊЕ СИСТЕМА ДОБРЕ УПРАВЕ – УВОЂЕЊЕ УМРЕЖЕНОГ СИСТЕМА ЗА НАПЛАТУ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ И АДМИНИСТРИРАЊЕ ЛОКАЛНИХ ФИНАНСИЈА
 142. У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН 9. МАЈ, ДАН ПОБЕДЕ НАД ФАШИЗМОМ
 143. У АКЦИЈИ МУП-а УХАПШЕНА 41 ОСОБА ЗБОГ ЗЛОСТАВЉАЊА! СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА ЈЕДНУ ОСОБУ ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ
 144. РАДОВИ НА ЗГРАДИ ДОМА ЗДРАВЉА У МИРНОЈ УЛИЦИ У ПУНОМ ЈЕКУ! РЕНОВИРАЊЕ ОД ТЕМЕЉА ДО КРОВА
 145. ПРИПРЕМЉЕНИ ПАКЕТИ ЗА БЕБЕ РОЂЕНЕ У НЕДЕЉИ ЦРВЕНОГ КРСТА
 146. ГРАД СОМБОР РАСПИСАО ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ УСЛОВА СТАНОВАЊА ПРИПАДНИКА РОМСКЕ НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ
 147. СОМБОР ПОНОВО ПОДИЖЕ СПОМЕНИК КРАЉУ АЛЕКСАНДРУ
 148. ПОЧЕО УПИС ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ „ВЕРА ГУЦУЊА“
 149. ДУШАН СЕКУЛИЋ ИМЕНОВАН ЗА В.Д. ДИРЕКТОРА "ЧИСТОЋЕ"
 150. ЉУБИВОЈЕ РШУМОВИЋ ОДУШЕВИО СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ! ВЕЧЕРАС ПРЕДАВАЊЕ "РОДИТЕЉИ, ШКОЛА И ДЕЦА"
 151. СОМБОРСКА БОЛНИЦА РАСПИСАЛА ОГЛАС ЗА 31 РАДНО МЕСТО! ОД ДОКТОРА ДО СПРЕМАЧИЦЕ
 152. СОМБОРСКИ САБОРНИ ХРАМ ПРОСЛАВИО СВОЈУ СЛАВУ, ЂУРЂЕВДАН
 153. ВОЈВОДИНА ДОБИЛА ОПРЕМУ ЗА ОДБРАНУ ОД ПОПЛАВА ВРЕДНУ ВИШЕ ОД 440.000 ЕВРА
 154. СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ ТЕСТИРАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У МУЗИЧКУ ШКОЛУ
 155. У СРБИЈИ ЗА ШЕСТ ГОДИНА ИСПЛАЋЕНО НАЈМАЊЕ 25 МИЛИОНА ЕВРА НА ИМЕ ОДШТЕТА ЗБОГ УЈЕДА НАПУШТЕНИХ ПАСА! У СОМБОРУ ВИШЕ ОД 200 ТУЖБИ
 156. ПОЧЕЛИ СВЕТОЂУРЂЕВСКИ ДАНИ - ДАНАС И СУТРА ПРЕДАВАЊА О НЕМАЊИЋИМА И ПРИСАЈЕДИЊЕЊУ ВОЈВОДИНЕ
 157. УМЕТНИЧКИ СТУДИО СОМБОР ОБЕЛЕЖИО ПЕТ ГОДИНА РАДА
 158. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ПРОВАЛНИКА КОЈИ ЈЕ ИЗ КУЋА КРАО АЛАТ
 159. ПРОГРАМ „РЕФОРМА ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ“, ПОПИСИВАЧИ КРЕЋУ У АКЦИЈУ
 160. КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ЗБОГ ОГРАНИЗОВАЊА ИГАРА НА СРЕЋУ
 161. ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ У ОКВИРУ ПРОГРАМА "Смањење ризика и ублажавање последица од елементарних непогода и других опасности у Локалиним заједницама"
 162. КРАЂОМ ДЕЛОВА СПОМЕНИКА ПРИЧИНИО МАТЕРИЈАЛНУ ШТЕТУ ОД ОКО 149.000 ДИНАРА
 163. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОДУЗЕЛА ОРУЖЈЕ И МУНИЦИЈУ
 164. АПЕЛ ЖАНДАРМЕРИЈЕ И СЕКТОРА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: НЕ КОРИСТИТЕ КУПАЛИШТА ПРЕ ПОЧЕТКА СЕЗОНЕ И ОПРЕЗНО СА ВАТРОМ!
 165. У ТОКУ РЕКОНСТРУКЦИЈА АТРИЈУМА ГРАДСКЕ КУЋЕ
 166. СОМБОР ИЗДВАЈА САМО 0,71% СЕКУНДАРНИХ СИРОВИНА ИЗ КОМУНАЛНОГ ОТПАДА! ПОДРЖИТЕ АКЦИЈУ "РЕЦИКЛАЖА НИЈЕ БЛАМАЖА"
 167. УРЕЂЕНА „ТРОМЕЂА“ ОЧЕКУЈЕ ПРВЕ ИЗЛЕТНИКЕ
 168. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ДЕСЕТУ РЕГАТУ "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 169. И ОВЕ ГОДИНЕ У СОМБОРУ "СВЕТОЂУРЂЕВСКИ ДАНИ"
 170. РИБОЛОВЦИ: ЗАКОН БЛАГ ПРЕМА РИБОКРАДИЦАМА!
 171. УРЕЂЕНА ИЗЛЕТИШТА КОД СОМБОРА! СВЕ СПРЕМНО ЗА ПРВОМАЈСКИ УРАНАК
 172. АПЕЛ ВОЈВОДИНАШУМА ПРЕД ПРВОМАЈКЕ ПРАЗНИКЕ: ОПРЕЗНО СА ВАТРОМ И ПОЧИСТИТЕ ЗА СОБОМ!
 173. РАТАРИ, ОПРЕЗНО СА ПРСКАЊЕМ! У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ ИМА ОМАМЉЕНИХ ПЧЕЛА
 174. ОВОГ ВИКЕНДА СЕ ЗАВРШАВА КУПАЛИШНА СЕЗОНА НА СОМБОРСКОМ ЗАТВОРЕНОМ БАЗЕНУ
 175. СОМБОРСКИ КАРДИОВАСКУЛАРНИ ДИСПАНЗЕР ПРЕСЕЉЕН У БОЛНИЦУ
 176. ОД ДАНАС СЕ МЕРИ ПРОСЕЧНА БРЗИНА НА СВИМ ДЕОНИЦАМА АУТО-ПУТЕВА У СРБИЈИ
 177. УГ "БУЊЕВАЧКО КОЛО" - ОБАВЉЕН БЛАГОСЛОВ ЖИТА
 178. УКИНУТА ЗАБРАНА ПОСЕТА У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ
 179. СОМБОР СЕРТИФИКОВАН КАО ГРАД КОЈИ НУДИ НАЈБОЉЕ УСЛОВЕ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У РЕГИОНУ
 180. СОМБОРАЦ БЕРИСЛАВ БЕРЕТИЋ, НАЈБОЉИ У ДРЖАВИ МЕЂУ БУДУЋИМ СТОЛАРИМА
 181. ЂАЦИ ОШ "БРАНКО РАДИЧЕВИЋ", НАЈВРЕДНИЈИ БИСЕР СТАПАРА!
 182. ГНО "СПОМЕНАР" ПОСВЕТИО КОНЦЕРТ ВОЈВОДИНИ
 183. ИЗВЕШТАЈ СА 113. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 184. СРЕДИНОМ МАЈА У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СНИМАЊЕ АНТИРАТНОГ ФИЛМА
 185. ДЕСЕТИ МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЦВЕЋА ОКИТИО СОМБОРСКИ ГЛАВЊАК
 186. МАЛИШАНИ У СОМБОРСКИМ ВРТИЋИМА О САОБРАЋАЈУ УЧЕ И ПОМОЋУ „САОБРАЋАЈНОГ“ ТЕПИХА
 187. ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ „ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ“
 188. ДЕЧЈА ФИЛХАРМОНИЈА ТУРНЕЈУ ЗАПОЧЕЛА У СОМБОРУ
 189. СУТРА ПОЧИЊЕ ДЕСЕТИ МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ЦВЕЋА У СОМБОРУ
 190. МЛАДИ, ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ "ПОКРЕНИ ДРУШТВО - ПРОМЕНИ СВОЈУ ЗАЈЕДНИЦУ"
 191. ДЕСЕТ МЕДЉА ЗА С.А.Ф.К. "КЕТС" У ВРШЦУ
 192. СРЕДЊОШКОЛЦИ СЛЕДБЕНИЦИ МИСИЈЕ ДОБРОВОЉНИХ ДАВАЛАЦА КРВИ У СОМБОРУ
 193. НА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ БОГОЈЕВО ЗАПЛЕЊЕНО ВИШЕ ОД ДВА КИЛОГРАМА КОКАИНА
 194. У СОМБОРУ ОДРЖАН КОНЦЕРТ АНДАЛУШКЕ МУЗИКЕ
 195. ОВОГОДИШЊА ИЗЛОЖБА У СОМБОРУ ПРИВУКЛА ВЕЛИКИ БРОЈ ЉУБИТЕЉА ОЛДТАЈМЕРА
 196. СВЕ ВИШЕ МЛАДИХ У СОМБОРУ ИМА ПРОБЛЕМ СА КОЦКАЊЕМ!
 197. НА СОМБОРСКОЈ ГЛАВНОЈ УЛИЦИ ЗАБРАЊЕН САОБРАЋАЈ ЗА СВА ВОЗИЛА
 198. ПРЕДСТАВЉЕНИ ЛИДЕРИ ПРИВЛАЧЕЊА ИНВЕСТИЦИЈА У ВОЈВОДИНИ, МЕЂУ ЛИДЕРИМА И СОМБОР
 199. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО": У ДЕСЕТ ДАНА ДВЕ КОСИДБЕ НА ВЕНЦИМА! И РАДНИЦИ ИЗ КАНЦЕЛАРИЈА СЕ ПРИХВАТИЛИ ГРАБУЉА
 200. ИЗВЕШТАЈ СА 112. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 201. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА 300.000 ДИНАРА ЗА ИЗРАДУ ВИШЕЈЕЗИЧНИХ ТАБЛИ И ПУТОКАЗА
 202. УРЕЂЕН НАСИП УЗ БАЈСКИ КАНАЛ
 203. РАЗУМЕВАЊЕМ ДО ЈЕДНОСТАВНИЈЕГ ПРИСТУПА ПЛАНСКИМ И УРБАНИСТИЧКИМ ДОКУМЕНТИМА
 204. ЗАВРШЕНО ОЗЕЛЕЊАВАЊЕ ДВОРИШТА У СОМБОРСКИМ ВРТИЋИМА
 205. У СОМБОРСКОЈ ГИМНАЗИЈИ ЗАБРАЊЕНА УПОТРЕБА МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА
 206. МУП: ОВЕ НЕДЕЉЕ ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА БРЗИНЕ! РАДАРИ У СРЕДУ СНИМАЈУ ЧИТАВ ДАН
 207. ХУМАНО ДРУШТВО "БРАТСТВО" У СОМБОРУ - ПОВЕЋАТИ БРОЈ ЧЛАНОВА
 208. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ДРУГУ СОМБОРСКУ ПАСУЉИЈАДУ
 209. ЧЛАНОВИ УГ "БУЊЕВАЧКО КОЛО" УЧЕСТВОВАЛИ НА 48. МИРК-у
 210. ПРЕДСТАВЉЕНЕ БЕСПЛАТНЕ ОБУКЕ И МОГУЋНОСТИ ПОДРШКЕ МЛАДИМА У ЦИЉУ УНАПРЕЂЕЊА ЗАПОШЉИВОСТИ
 211. СЕЗОНА КОСИДБЕ ЈАВНИХ ПОВРШИНА У ПУНОМ ЈЕКУ!
 212. АПЕЛ "ВОЈВОДИНАШУМА" - НЕ ПАЛИТИ ВАТРУ НА ОТВОРЕНОМ ПРОСТОРУ!
 213. СПЦО СОМБОР ДАРОВАЛА 162 ВАСКРШЊА ПАКЕТИЋА ДЕЦИ У ШКОЛИ "ВУК КАРАЏИЋ"
 214. У СОМБОРУ САХРАЊЕН ПИЛОТ РОБЕРТ КАЛОЦИ
 215. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ И СПРОВОЂЕЊЕ ЈАВНИХ РАДОВА У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 216. ЦАРИНИЦИ НА БАЧКОМ БРЕГУ ТОКОМ УСКРСА ИМАЛИ ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА
 217. ГРАДСКО ВЕЋЕ ОДОБРИЛО 4 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ СОМБОРСКИХ МУЗИЧКИХ СВЕЧАНОСТИ
 218. ЕНА ХОРВАТ, НАСТАВНИЦА БИОЛОГИЈЕ КОЈОЈ ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ ДА ОД ДЕЦЕ НАПРАВИ ДОБРЕ ЉУДЕ
 219. СПРОВЕДЕНА ЈАВАНА РАСПРАВА И ПРЕЗЕНТАЦИЈА НАЦРТА ОДЛУКЕ О ОСНИВАЊУ ИСТОРИЈСКОГ АРХИВА СОМБОР
 220. ПОГИНУЛИ ПИЛОТ РОДОМ ИЗ СОМБОРА - У РОДНОМ ГРАДУ ПОСЛЕДЊИ ПУТ БИО ЗА УСКРС
 221. У СОМБОРСКИМ ШКОЛАМА ЗА ГОДИНУ ДАНА "НЕСТАЛА" ТРИ ОДЕЉЕЊА
 222. ПЕНЗИОНЕР ИЗ ЦРВЕНКЕ УБИЈЕН ИЗ КОРИСТОЉУБЉА ПА ЗАКОПАН У ШУПИ! ТЕЛО ПРОНАЂЕНО НАКОН ЧЕТИРИ МЕСЕЦА
 223. ВАСКРШЊИ САБОР У СОМБОРУ - ПРИЗНАЊА ЗА НАЈКРЕАТИВНИЈЕ И НАЈЈАЧЕ
 224. БЕСПЛАТНА ОБУКА МЛАДИХ ЗА МУЛТИМЕДИЈАЛНУ ПРОДУКЦИЈУ – ПРИЈАВЕ ДО 30. АПРИЛА
 225. ВЕТАР ПОЛОМИО БОЂОШ У САМКА РАДОСАВЉЕВИЋА
 226. МОНОШТОРЦИ ЕКОЛОШКОМ АКЦИЈОМ КУПИЛИ НОВУ МЕДИЦИНСКУ ОПРЕМУ ЗА АМБУЛАНТУ
 227. РАДНИЦИ СОМБОРСКОГ "ЗЕЛЕНИЛА" ПРОШЛЕ ГОДИНЕ УКЛОНИЛИ 301 СТАБЛО
 228. У СОМБОРУ КАСНИ СЕТВА, АЛИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ НЕ БРИНУ
 229. ЗА ОДРЖАВАЊЕ ХИДРОСИСТЕМА ДУНАВ-ТИСА-ДУНАВ ОВЕ ГОДИНЕ 485 МИЛИОНА ДИНАРА
 230. ПРАВОСЛАВНИ ВЕРНИЦИ ПРОСЛАВЉАЈУ ВАСКРС
 231. НОВА ДОНАЦИЈА ДЕЧЈЕМ ОДЕЉЕЊУ СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ - ЗА ЛЕПШЕ ТРЕНУТКЕ ДЕЦИ НА ЛЕЧЕЊУ
 232. ЗА ПРОЈЕКАТ „СОМНИБУС –ПАЛАТА КУЛТУРЕ“, МИНИСТАРСТВО КУЛТУРЕ ОДОБРИЛО ОСАМ МИЛИОНА ДИНАРА
 233. ПОСАЂЕНИ НОВИ БОЂОШИ НА СТАПАРСКОМ ПУТУ И ПУШТЕНЕ У РАД СОМБОРСКЕ ФОНТАНЕ
 234. У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ, НА ЈЕСЕН ПОЛАЗИ 574 ДЕТЕТА
 235. ОДРЖАНА 110. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 236. ПРЕВАРАМА НА ФЕСЈСБУКУ ЗАРАДИО СКОРО ДВА МИЛИОНА ДИАНАРА! АКО СТЕ ЖРТВА ПРЕВАРЕ, ПРИЈАВИТЕ
 237. ОТВОРЕН ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ РАСТИНА - БАЧСЕНТЂЕРЂ
 238. НА ТРАДИЦИОНАЛНОЈ РАДИОНИЦИ "КОРИЈЕНА" ОФАРБАНО ВИШЕ ОД 200 ВАСКРШЊИХ ЈАЈА
 239. ОД ДАНАС КАЖЊАВАЊЕ ВОЗАЧА ПО НОВОЈ ТАРИФИ! ФОКУС НА ТРИ ПРЕКРШАЈА
 240. БЕСПЛАТНА РЕХАБИЛИТАЦИЈА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ У ДОМАЋИМ БАЊАМА
 241. ИЗЛОЖБА ИКОНА У СТАПАРСКОЈ ОСНОВНОЈ ШКОЛИ
 242. САКУПЉАЈТЕ РАЧУНЕ И ОСВОЈИТЕ НАГРАДУ ЗА СЕБЕ И ЗА СВОЈ ГРАД
 243. ПЕТО РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ СРЕДЊОШКОЛСКИХ ТОНСКИХ СНИМАКА
 244. ВРБИЦА У СОМБОРУ - ВЕНЧИЋИ, ЗВОНЧИЋИ И НАСМЕЈАНА ДЕЦА У ЛИТИЈИ
 245. ЧЛАНОВИ "ВЕЛОАРТА" СУГРАЂАНКИ ЗА РОЂЕНДАН ПОКЛОНИЛИ НАМЕНСКИ БИЦИКЛ
 246. ПРОФЕСОРИ УНИВЕРЗИТЕТА СА СКУПА У СОМБОРУ ПОЗВАЛИ ГРАЂАНЕ ДА ПОТПИШУ АПЕЛ ЗА ОДБРАНУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ
 247. РАДНИЦИ ЗЕЛЕНИЛА ОТКЛОНИЛИ КВАРОВЕ НА ЈАВНОЈ РАСВЕТИ У ТЕЛЕЧКОЈ И ОДРАДИЛИ ИВЕРАЊЕ ПАЊЕВА У СОМБОРУ
 248. ЗАМЕНИК АМБАСАДОРА ШВЕДСКЕ И ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА РАЗГОВАРАЛИ О УСПОСТАВЉАЊУ САРАДЊЕ
 249. ЈЕЛЕНИ НАНОСЕ ВЕЛИКУ ШТЕТУ ВОЋЊАЦИМА У КУПУСИНИ!
 250. ИСТИЧЕ РОК ЗА ПРИЈАВУ НА КОНКУРС ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЈАВНИХ РАДОВА
 251. УСПЕШАН НАСТУП СОМБОРСКИХ ИЗЛАГАЧА НА САЈМУ У ЗРЕЊАНИНУ
 252. ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО "ОД ПАЦИЈЕНТА КА ГРАЂАНИНУ"
 253. КОМИСИЈА ОДЛУЧИЛА ДА ГРАД ФИНАНСИРА 20 ПРОЈЕКАТА ПО КОНКУРСУ "ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ У 2018. ГОДИНИ"
 254. ГРАД ФИНАНСИРА 29 ПРОЈЕКАТА ПО ЈАВНОМ ПОЗИВУ „ЛАП ЗА МЛАДЕ У 2018. ГОДИНИ“
 255. АКЦИЈА "МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ" ПОМЕРЕНА ЗА НЕДЕЉУ ДАНА!
 256. РУМУНСКИ БРОДАР ПОГИНУО НА БАРЖИ У АПАТИНСКОМ ПРИСТАНИШТУ
 257. ОД АПРИЛА ЋЕ И СОМБОРСКИ ЛЕКАРИ ИЗДАВАТИ ЕЛЕКТРОНСКЕ РЕЦЕПТЕ
 258. МАЛВЕРЗАЦИЈАМА ОШТЕТИЛИ СОМБОРСКИ ГЕРОНТОЛОШКИ ЦЕНТАР ЗА 4.200.000 ДИНАРА
 259. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА У АКЦИЈИ "АУРОРА" ЗАПЛЕНИЛА ДРОГУ ОРУЖЈЕ И ФАЛСИФИКОВАНЕ ИСПРАВЕ
 260. АМБУЛАНТА У ГОГАМА ПОЧИЊЕ СА РАДОМ
 261. СЕЋАЊЕ НА ЖРТВЕ НАТО БОМБАРДОВАЊА 1999. ГОДИНЕ
 262. КОЛЕКТИВ СТАПАРСКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ПОСЕТИО ИСТОЧНУ СРБИЈУ
 263. КАКО УНАПРЕДИТИ ЈАВНУ РАСВЕТУ У СОМБОРУ
 264. ИЗВЕШТАЈ СА 109. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 265. „ЗЕЛЕНИЛО“ ПЛАНСКИ ОБНАВЉА ДРВОРЕДЕ У СОМБОРУ - УСКОРО 131 НОВА САДНИЦА КУГЛАСТОГ КОПРИВИЋА
 266. ТАКМИЧЕЊЕ ЗА НАЈБОЉУ ТЕХНОЛОШКУ ИНОВАЦИЈУ - ШАНСА ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ
 267. ПОТПИСАНЕ ПРВЕ ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ КОЛЕКТИВНОГ УГОВОРА ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „ВЕРА ГУЦУЊА“
 268. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ФАСАДИ У ДВОРИШТУ СОМБОРСКЕ "ЖУПАНИЈЕ"
 269. ЈОШ ЈЕДАН НАЛЕТ ЗИМЕ! У СОМБОРУ НАПАДАЛО 8 ЦМ СНЕГА
 270. У СОМБОРСКИМ ВРТИЋИМА ПОЧЕЛА ОБНОВА УПИСА ЗА ДЕЦУ КОЈА ПОХАЂАЈУ УСТАНОВУ
 271. УНАПРЕЂЕЊЕ РАДА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА, ТЕМА САСТАНАКА ГРАДСКЕ УПРАВЕ СА ПРЕДСЕДНИЦИМА САВЕТА СЕОСКИХ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА
 272. РАНЧЕВО - (НЕ)ОБИЧНО НАСЕЉЕ НА „КРАЈУ СВЕТА” У КОЈЕМ ЈЕ НАТАЛИТЕТ ЧАК ЧЕТИРИ ПУТА ВЕЋИ ОД МОРТАЛИТЕТА! ДЕЦА СУ ЊИХОВО БОГАТСТВО И БУДУЋНОСТ
 273. У СТАНИШИЋУ И РИЂИЦИ УБИЈЕНО ДЕСЕТИНЕ СВИЊА ЗБОГ БРУЦЕЛОЗЕ, ОДГАЈИВАЧИ НЕГОДУЈУ
 274. РАДНИЦИ "ЗЕЛЕНИЛА" КРПЕ УДАРНЕ РУПЕ НА КОЛОВОЗИМА
 275. АМБАЛАЖА ОД ПЕСТИЦИДА ТРУЈЕ ЊИВЕ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ!
 276. "МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ" У СОМБОРУ ИМА ТРАДИЦИЈУ ДУГУ 55 ГОДИНА
 277. ОБУКУ ЗА ПИСАЊЕ ПРОЈЕКАТА ЗАВРШИЛО 13 МЛАДИХ
 278. УТВРЂЕНА ПРОЦЕДУРА ПРИЈАВЕ КВАРОВА ЈАВНЕ РАСВЕТЕ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 279. Њ.Е. БРАНИСЛАВ МИЋУНОВИЋ, АМБАСАДОР ЦРНЕ ГОРЕ У СРБИЈИ, ПОСЕТИО СОМБОР
 280. РАСПОРЕД ОДОЖЕЊА ОТПАДА У АКЦИЈИ "МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ“ 2018. ГОДИНЕ
 281. КАКО ПРЕПОЗНАТИ МОРБИЛЕ?
 282. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ОБАВЉАЊУ ДЕЛАТНОСТИ ЗООХИГИЈЕНЕ
 283. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО РАСПОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ, У ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ И СПОРТА
 284. OДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ОДРЕЂИВАЊУ АКУСТИЧКИХ ЗОНА
 285. СВАКИ ТРЕЋИ РАДНИК У СРБИЈИ РАДИ "НА ЦРНО"!
 286. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! СУТРА ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА КОРИШЋЕЊА СИГУРНОСНИХ ПОЈАСЕВА И ТЕЛЕФОНИРАЊА ТОКОМ ВОЖЊЕ
 287. ГРАД УПУТИО ПОЗИВ ИЗБЕГЛИМ И РАСЕЉЕНИМ ЛИЦИМА ДА ПОДНЕСУ ЗАХТЕВ ЗА ЈЕДНОКРАТНУ НОВЧАНУ ПОМОЋ
 288. ЛИДЛ ОТВАРА КОНКУРС ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ ПРОДАВАЦА У СОМБОРУ И ДРУГИМ ГРАДОВИМА ШИРОМ СРБИЈЕ
 289. ДО 20. МАРТА, ИЗЛОЖБА МИЛИЦЕ ТЕПАВАЦ „ЖЕНСКА СНАГА СОМБОРА“
 290. ИЗВЕШТАЈ СА 107. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 291. ИЗАБЕЛА РАШКОВИЋ ГОВОРИЛА О СТРЕСУ ИЗ УГЛА ПОЗИТИВНЕ ПСИХОЛОГИЈЕ
 292. СОМБОР НЕМА ТУРИСТИЧКУ МАПУ НИ СИГНАЛИЗАЦИЈУ
 293. ЗГРАДА СОМБОРСКОГ ПЕВАЧКОГ ДРУШТВА ИЗ ДАНА У ДАН СВЕ ВИШЕ ПРОПАДА - ПОТРЕБНА ХИТНА РЕКОНСТУКЦИЈА КРОВА
 294. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО": ОД ЧЕТВРТКА ДО НЕДЕЉЕ НА СОМБОРСКЕ ПУТЕВЕ БАЧЕНО ОКО 60 ТОНА СОЛИ
 295. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА ВЛАДУ КУЛИЋА НА ТАКМИЧЕЊУ У ЗИМСКОМ ПЛИВАЊУ У РУСИЈИ
 296. НАЈСТАРИЈИМ СОМБОРЦИМА ПОДЕЉЕНЕ ПРВЕ ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ
 297. СТАЗЕ У КРУГУ СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ ЈОШ УВЕК ПОД СНЕГОМ!
 298. СОМБОРСКИ ПРОТИВГРАДНИ СТРЕЛЦИ НА ПРВОЈ "ПРОЗИВЦИ"
 299. ПОЧЕТКОМ ЛЕТА У СОМБОРУ СТРУЈА ИЗ ОТПАДА
 300. ПРЕДАВАЊЕ О УСПЕШНОМ РОДИТЕЉСТВУ У „ФАБРИЦИ“ - НАЈТЕЖИ ПОСАО НА СВЕТУ ЈЕ БИТИ РОДИТЕЉ
 301. ГРАД СОМБОР РАСПИСАО ТЕНДЕР ЗА УРЕЂЕЊЕ ИНДУСТРИЈСКЕ ЗОНЕ
 302. МРЕЖА „МЛАДИ УЈЕДИЊЕНИ У МИРУ“ ИЗ ПЕТ ГРАДОВА РЕГИОНА - СТОТИНУ МИРОВЊАКА У ПОЗОРИШТУ НОВОГ САДА
 303. ДЕЛЕГАЦИЈА ЂАКОВА ПОСЕТИЛА СОМБОР
 304. ДЕЛЕГАЦИЈА САВЕТА ЕВРОПЕ ПОСЕТИЛА СОМБОР
 305. УМЕТНИК МАРИО ЛЕОНЕ БРАЛИЋ СЕ ПРЕДСТАВИО СОМБОРЦИМА ФОТОГРАФИЈАМА СА ЕГЗОТИЧНИХ ДЕСТИНАЦИЈА
 306. НА САЈМУ У БЕОГРАДУ ПРЕДСТАВЉЕНА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА
 307. ЗИМСКА СЛУЖБА СВОМ РАСПОЛОЖИВОМ МЕХАНИЗАЦИЈОМ ДАНОНОЋНО ЧИСТИЛА УЛИЦЕ ОД СНЕГА
 308. ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: СНЕГ У СОМБОРУ НИЈЕ НАПРАВИО ВЕЋЕ ПРОБЛЕМЕ
 309. ОВОГ ВИКЕНДА У СОМБОРУ ДЕВЕТИ ФЕСТИВАЛ "ШАРЕНИ ВОКАЛИ"
 310. КОМУНАЛНА ИНСПЕКЦИЈА: СОМБОРЦИ У ОБАВЕЗИ ДА ЧИСТЕ СНЕГ И ЛЕД ИСПРЕД СВОЈИХ ОБЈЕКАТА!
 311. РАДИЈАТОРИ У СОМБОРСКИМ СТАНОВИМА ЋЕ ТОКОМ ЛЕДЕНИХ ДАНА БИТИ ТОПЛИ 24 САТА
 312. ОД 1. МАРТА У СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА ЗАКАЗИВАЊЕ ПРЕГЛЕДА И У ПРЕДШКОЛСКОМ ДИСПАНЗЕРУ
 313. ПУТЕВИ У СОМБОРУ ПРЕКРИВЕНИ СНЕГОМ, САОБРАЋАЈ УСПОРЕН!
 314. У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ МАТЕМАТИКУ ПРЕДАЈУ НЕСТРУЧНИ КАДРОВИ
 315. ПРЕД НАМА СУ ЛЕДЕНИ ДАНИ, У ЧЕТВРТАК И ДО - 14 СТЕПЕНИ!
 316. „ЗЕЛЕНИЛО“ ОБНАВЉА ДРВОРЕД У УЛИЦИ „РАДЕ КОНЧАРА“! НОВИХ 68 САДНИЦА КОПРИВИЋА УМЕСТО 46 ДОТРАЈАЛИХ
 317. САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У КУЛИ 22. МАРТА
 318. ПРЕДСТАВЉЕНA ПЕНЗИОНЕРСКA КАРТИЦA, ДОСТАВЉАЊЕ НА КУЋНЕ АДРЕСЕ ПЕНЗИОНЕРА ДО КРАЈА АПРИЛА
 319. ГРАД РАСПИСАО КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА
 320. ОД 15.000 НЕЗАПОСЛЕНИХ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ, ХИЉАДУ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 321. КАКО ПЛАТИТИ ПРОЛЕЋНУ СТЕВУ?
 322. ОДЕЉЕЊE ЛОКАЛНЕ ПОРЕСКЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ ПОЗИВА ОБВЕЗНИКЕ ДА У ЗАКОНСКОМ РОКУ ПРИЈАВЕ НАСТАЛЕ ОБАВЕЗЕ
 323. ФАЈНЕНШЕЛ ТАЈМС: СОМБОР ГРАД БУДУЋНОСТИ СА ПОВОЉНОМ ПОСЛОВНОМ КЛИМОМ
 324. ПРЕВЕНЦИЈА НАРКОМАНИЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ БИЦИКЛИСТА, ПОСЕБНИ ПРИОРИТЕТИ У РАДУ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ СОМБОР У 2018. ГОДИНИ
 325. ГРАДСКО ВЕЋЕ – ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЈАВНИХ ПОВРШИНА У СЕЛИМА 50 МИЛИОНА ДИНАРА
 326. ПОЗИВ МЛАДИМА ДА СЕ ДО 27. ФЕБРУАРА ПРИЈАВЕ НА ОБУКУ ЗА ПРИПРЕМУ ПРОЈЕКАТА КОЈИ СЕ ФИНАНСИРАЈУ ИЗ СРЕДСТАВА МЕЂУНАРОДНИХ ФОНДОВА
 327. ЗИМСКА СЛУЖБА ИНТЕРВЕНИСАЛА ЈУЧЕ И ДАНАС - ЧИШЋЕНЕ И СОЉЕНЕ УЛИЦЕ И ПУТНИ ПРАВЦИ
 328. ВОДА И СТРУЈА СТИЖУ У ЛИЧКУ УЛИЦУ У СОМБОРУ
 329. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ: ПРЕТХОДНЕ ГОДИНЕ У СОМБОРУ УРАЂЕНО ДОСТА, 2018. ГОДИНА ЈУБИЛЕЈА
 330. УРУЧЕНЕ ЗАХВАЛНИЦЕ "АМБАСАДОРИМА" СОМБОРА! ПОВЕЉА ГРАДА ПРИМ. ДР МИЛАНУ ЗОБЕНИЦИ
 331. "ЧАУШИ" НА СРЕТЕЊЕ ОРГАНИЗОВАЛИ КОНЦЕРТ
 332. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА НОВИ РЕСПИРАТОР
 333. МАЛИ ПАОРИ ИЗ СОМБОРСКИХ СЕЛА, УДРУЖЕНИ ТРАЖЕ ДРЖАВНУ ЗЕМЉУ
 334. У СОМБОРУ ОТВОРЕНО ПРЕДСТАВНИШТВО КОМПАНИЈЕ „RTI“ – ДИСТРИБУТЕРА ПОЉОПРИВРЕДНИХ МАШИНА
 335. ЈАВНИ ПОЗИВИ И КОНКУРСИ ЗА АКТИВНЕ МЕРЕ ЗАПОШЉАВАЊА
 336. ПЛЕСАЧИЦЕ СОМБОРСКОГ КЛУБА "JUMP" ОДЛИЧНЕ У БЕЧУ
 337. СИТУАЦИЈА НА ПЛАЗОВИЋУ НЕПРОМЕЊЕНА! ПРОБЛЕМ ЗАГАЂЕЊА ЋЕ СЕ РЕШАВАТИ НА НИВОУ РЕПУБЛИКА СРБИЈЕ И МАЂАРСКЕ
 338. ЗА ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРНИКЕ ДАНАС ПОЧЕО ВАСКРШЊИ ПОСТ
 339. ОДРЖАНА ДЕСЕТА СЕДНИЦА ПРИВРЕДНОГ САВЕТА ГРАДА СОМБОРА
 340. ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: У СОМБОРУ НЕМА РЕГИСТРОВАНИХ СЛУЧАЈЕВА МОРБИЛА, ГРИП У ГРАНИЦАМА ИСПОД СРЕДЊЕГ НИВОА
 341. "ЗЕЛЕНИЛО" ЗАВРШИЛО РАДОВЕ ДУЖ ПУТА СОМБОР-ГАКОВО-РАСТИНА
 342. IN MEMORIAM: ДРАГАН ПЛАВШИЋ
 343. РЕЦИКЛАЖНИ ЦЕНТАР У СОМБОРУ: ЧИСТЕ, АЛИ И ЗАРАЂУЈУ
 344. ЈКП „ВОДОВОД“ ПРЕУЗИМА ВОДОСНАБДЕВАЊЕ У КОЛУТУ, БАЧКОМ БРЕГУ И БАЧКОМ МОНОШТОРУ
 345. ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ У СВОЈИНИ ГРАДА СЕ КОРИСТИ КАО ПОЉОПРИВРЕДНО, УГЛАВНОМ БЕСПЛАТНО!
 346. БИБЛИОТЕКА У СТАНИШИЋУ ПОНОВО РАДИ!
 347. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ ИЗНУДЕ
 348. РАДНИ САСТАНАК О ПРЕКОГРАНИЧНОЈ САРАДЊИ ГРАДА СОМБОРА СА ЛОКАЛНИМ САМОУПРАВАМА СА ПОДРУЧЈА ВАЛПОВШТИНЕ
 349. У ПРИПРЕМИ ПРАВИЛНИК О БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА: Биће уређен квалитет опреме на игралиштима, регулисано ограђивање, осветљење и радно време!
 350. БЕСПЛАТНИ СТРАНИ ЈЕЗИЦИ И СПОРТ ЗА СВУ ДЕЦУ, ОД СЕПТЕМБРА У ОШ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ"
 351. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" ДОБИЛО ПОСЛОВЕ НА ОДРЖАВАЊУ ФОНТАНА И ЧЕСМИ, СПОМЕНИКА, УРБАНОГ МОБИЛИЈАРА И ДЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА…
 352. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗАПОШЉАВАЊА - ОВЕ ГОДИНЕ ПОСАО ЗА 162 ЛИЦА
 353. СОМБОРСКО ОДМАРАЛИШТЕ У КРАЊСКОЈ ГОРИ ИЗДАТО! ДВА МЕСЕЦА ГОДИШЊЕ ЋЕ ГА ЗА СВОЈЕ ПОТРЕБЕ КОРИСТИТИ ГРАД СОМБОР
 354. ПРЕДСТАВЉЕН ПРОГРАМ РАЗВОЈНИХ ПАРТНЕРСТАВА ИЗМЕЂУ ГИЗ-а И ПРИВРЕДЕ
 355. ТРАГЕДИЈА У СТАНИШИЋУ! МЛАДИЋ У СВЛАЧИОНИЦИ СТАДИОНА УБИО ДЕВОЈКУ
 356. У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ ПРОШЛЕ ГОДИНЕ РОЂЕНО 965 БЕБА, ШТО ЈЕ НАЈМАЊЕ У ПОСЛЕДЊИХ ДЕСЕТ ГОДИНА
 357. ЗИМСКА СЛУЖБА ИНТЕРВЕНИСАЛА МИНУЛОГ ВИКЕНДА! СНЕЖНЕ ПАДАВИНЕ БЕЗ ВЕЋИХ ПРОБЛЕМА, КАЖУ ИЗ СОМБОРСКОГ "ЗЕЛЕНИЛА"
 358. ГРАДСКО ВЕЋЕ - „ВОДОКАНАЛ“ ПРЕУЗИМА ВОДОВОДЕ У СТАПАРУ, ДОРОСЛОВУ, ТЕЛЕЧКИ, АЛЕКСИ ШАНТИЋУ, СВЕТОЗАРУ МИЛЕТИЋУ, СТАНИШИЋУ И РИЂИЦИ
 359. ПОЧЕЛА ПРОДАЈА ПЕЦАРОШКИХ ДОЗВОЛА У ЈВП "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 360. У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ РЕАЛИЗОВАНА КОМПЛЕКСНА УРОЛОШКА ОПЕРАЦИЈА
 361. ОБИЈЕН КОНАК МАНАСТИРА У СОМБОРУ!
 362. БУРНА СЕДНИЦА СОМБОРСКЕ СКУПШТИНЕ! ОДБОРНИЦА ПРЕДСЕДНИКА ПОЛИЛА ВОДОМ
 363. ОДРЖАН НОВИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ЗАТВАРАЊА БИБЛИОТЕКЕ У СТАНИШИЋУ! НАДЛЕЖНИ КАЖУ ДА СУ ИМ "РУКЕ ВЕЗАНЕ"
 364. У СОМБОРСКИМ ВРТИЋИМА НЕМА МАЛИХ БОГИЊА! РОДИТЕЉИ ТРЕБА ДА ДОНЕСУ ПОТВРДЕ О ВАКЦИНАЦИЈИ ДЕТЕТА
 365. ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ" ОБЕЛЕЖИЛА СВЕТОГ САВУ, КУМА ДАРОВАЛА НАМЕШТАЈ ЗА УЧИОНИЦУ
 366. НАКОН ТРОГОДИШЊЕГ ПРЕКИДА, У БАЧКОМ МОНОШТОРУ ОДРЖАНА СЕДНИЦА МЕЂУВЛАДИНОГ МЕШОВИТОГ ОДБОРА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И РЕПУБЛИКЕ ХРВАТСКЕ ЗА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ
 367. "ЗЕЛЕНИЛО" ВРШИ ПРИПРЕМНЕ РАДОВЕ ЗА ПРОШИРЕЊЕ ПУТА КА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ КОД РАСТИНЕ
 368. СОМБОРСКЕ ВИНАРИЈЕ И ПРОИЗВОЂАЧИ СИРА ИЗЛОЖИЛИ СВОЈЕ ПРОИЗВОДЕ НА САЈМУ ПЕГЛАНЕ КОБАСИЦЕ У ПИРОТУ
 369. СОМБОРСКА БОЛНИЦА БЕЗ CT СКЕНЕРА! ПАЦИЈЕНТИ СЕ ШАЉУ У ДРУГЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ЦЕНТРЕ
 370. ПЕНЗИОНЕРИ НАЈАВЉУЈУ ТУЖБУ ПРОТИВ ДРЖАВЕ
 371. СВЕТОСАВСКА СВЕЧАНОСТ У ЗНАКУ ПОЕЗИЈЕ АЛЕКСЕ ШАНТИЋА
 372. ОДРЖАНА 101. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 373. УХАПШЕН СОМБОРАЦ КОЈИ ЈЕ СУГРАЂАНКАМА ОТИМАО ТОРБЕ
 374. МЕШТАНИ СТАНИШИЋА ПРОТЕСТВОВАЛИ ЗБОГ ЗАТВАРАЊА БИБЛИОТЕКЕ
 375. МУП РАСПИСАО КОНКУРС ЗА ОБУКУ НОВИХ ПОЛИЦАЈАЦА
 376. ОДРЖАН 42. САЈАМ ПЕРАДАРСТВА У СОМБОРУ
 377. ГОСТИ ИЗ ТУРИЈЕ ДО ПОДНЕ РАСПРОДАЛИ СВЕ КОБАСИЦЕ! У СОМБОР СТИГЛА НОВА ТУРА ОВОГ СПЕЦИЈАЛИТЕТА
 378. "ЗЕЛЕНИЛО" ПОПРАВЉА ПУТЕВЕ ХЛАДНИМ АСФАЛТОМ
 379. АПСУРД! СОМБОР НЕМА УЛИЦУ ГЕОРГИЈА БРАНКОВИЋА, АЛИ ИМА ГЕОРГИ ДИМИТРОВА
 380. ЕВИДЕНТИРАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ОСНОВНУ ШКОЛУ ОД 05. ДО 23. ФЕБРУАРА 2018. ГОДИНЕ
 381. ПРОЈЕКТНИ ТИМ VISITUS-а И ЧЛАНОВИ СОМБОРСКОГ УДРУЖЕЊА СЛЕПИХ РАЗГОВАРАЛИ О НАБАВЦИ СПЕЦИЈАЛИЗОВАНЕ ОПРЕМЕ
 382. ЗБОГ ГРИПА, ЗАБРАЊЕНЕ ПОСЕТЕ У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ!
 383. МУП: У ОКОЛИНИ СОМБОРА ПРОНАЂЕНА ЛАБОРАТОРИЈА ЗА ВЕШТАЧКУ ПРОИЗВОДЊУ МАРИХУАНЕ
 384. ВИШЕ ОД 400 НОВИХ САДНИЦА У КРУГУ СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ
 385. БРОЈ ПРИМАЛАЦА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ У СОМБОРУ РАПИДНО РАСТЕ
 386. АПЕЛ ПОКРЕТА ГОРАНА: ПРИЈАВИТЕ КРАЂУ БОРИЋА
 387. ПОВЕЉА ГРАДА СОМБОРА ПРИМ. ДР МИЛАНУ ЗОБЕНИЦИ
 388. СОМБОРЦИ СЕДМИ НА ПРВОМ СВЕТСКОМ ФОТО-КУПУ У РУМУНИЈИ
 389. ИЗВЕШТАЈ СА 100. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 390. СУТРА ПОЧИЊУ БЕСПЛАТНЕ ШКОЛИЦЕ СПОРТА ЗА НАЈМЛАЂЕ СОМБОРЦЕ
 391. ДРЖАВА УКИНУЛА ДОПУНСКЕ ДЕЛАТНОСТИ У СОМБОРСКОМ ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ! НЕМА РУЧКОВА, ИЗДАВАЊА СОБА...
 392. БЕЗДАН-МОНОШТОР: ДИВЉА ДЕПОНИЈА У РЕЗЕРВАТУ БИОСФЕРЕ
 393. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА НОВИ ГАСТРОСКОП! ДУГЕ ЛИСТЕ ЧЕКАЊА ЋЕ УБРЗО БИТИ СМАЊЕНЕ
 394. У СОМБОРУ СВЕ МАЊЕ БЕБА!
 395. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРВИМ ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О УРЕЂЕЊУ ГРАДА
 396. УХАПШЕН ЛАЖНИ АСТРОЛОГ ИЗ ОЏАКА! ПОЛИЦИЈА ПОЗИВА ОШТЕЋЕНЕ ДА СЕ ЈАВЕ
 397. У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕНО БОГОЈАВЉЕЊЕ, ПРВИ ДО КРСТА ДОПЛИВАО ЛАЗАР ДЕДИЋ
 398. РАСПОДЕЉЕН НОВАЦ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛАП-а РОМА
 399. СТИГЛА ПОТВРДА ДА ВОДА У ОСАМ СОМБОРСКИХ СЕЛА НИЈЕ ЗА ПИЋЕ
 400. У СОМБОРУ РЕГИСТРОВАНО САМО 125 СТАМБЕНИХ ЗАЈЕДНИЦА! ПРИНУДНОМ УПРАВНИКУ ЗГРАДЕ ДО 200 ДИНАРА ПО СТАНУ
 401. У СОМБОРУ ЛИТУРГИЈСКИ ОБЕЛЕЖЕН КРСТОВДАН! СУТРА ЈЕ БОГОЈАВЉЕЊЕ, А ПЛИВАЋЕ СЕ И ЗА ЧАСНИ КРСТ
 402. БУЊЕВАЧКО КОЛО И КУД "РАВАНГРАД" НА КАРНЕВАЛУ У НОВОМ САДУ
 403. ДОДАТНИ РОК ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ СТАМБЕНИХ ЗАЈЕДНИЦА
 404. УКИНУТО СТАЈАЛИШТЕ ВОЗА НОВИ СИВАЦ
 405. РАСПИСАН ПОЗИВ ЗА ОБУКУ ПРОФЕСИОНАЛНИХ УПРАВНИКА ЗГРАДА
 406. ПРИПРЕМА СЕДНИЦЕ СТАЛНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ ГРАДОВА И ОПШТИНА ОДРЖАНА У СОМБОРУ
 407. МЕШТАНИ ЛИЧКЕ УЛИЦЕ И ПОРЕД ОБЕЋАЊА, ЈОШ УВЕК НЕМАЈУ СТРУЈУ ВОДУ И АСФАЛТ
 408. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! ПРУЖНИ ПРЕЛАЗИ НА БУКОВЦУ И У КЉАЈИЋЕВУ ПОНОВО БЕЗ РАМПИ
 409. СОМБОРЦИ НА ПРИЈЕМУ У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ
 410. СОМБОР СЕ ЗАБЕЛЕО ДРУГИ ПУТ! ЗИМСКА СЛУЖБА ДО ПОДНЕВА ОБАВИЛА ПОСАО
 411. СТИПЕНДИЈЕ ЗА 25 СТУДЕНАТА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018.
 412. МОГУЋЕ ЗАГАЂЕЊЕ ПРЕКОГРАНИЧНЕ РЕЧИЦЕ "ПЛАЗОВИЋ" КОД РИЂИЦЕ
 413. ЈАСМИНА БОБИЋ ИМЕНОВАНА ЗА ДИРЕКТОРА ЈКП „ВОДОКАНАЛ“
 414. СКУПШТИНА ГРАДА УТВРДИЛА МИНИМАЛНУ НАКНАДУ ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЗГРАДА И НАКНАДУ ЗА РАД ПРИНУДНОГ УПРАВНИКА
 415. НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА МАЛИШАНЕ НА ДЕЧЈЕМ ОДЕЉЕЊУ СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ
 416. ОСАМ АПОТЕКА, ОД 18 У ЗАКУПУ „ГАЛЕН ФАРМА“, ПОЧЕЛО СА РАДОМ
 417. "ДЕДА МРАЗОВИ ПОМОЋНИЦИ" ПОДЕЛИЛИ 80 ПАКЕТИЋА ДЕЦИ ИЗ РАЊИВИХ ГРУПА
 418. РАДНИЦИ "ЗЕЛЕНИЛА" УРЕЂУЈУ БОЛНИЧКИ КРУГ
 419. ИЗВЕШТАЈ СА 97. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 420. КОД АПАТИНА СТРАДАО НАЈРЕЂИ ОРАО! СУМЊА СЕ ДА ЈЕ ПТИЦА ОТРОВАНА
 421. У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ УРАЂЕНА ЛАПАРАСКОПСКА ОПЕРАЦИЈА ДЕБЕЛОГ ЦРЕВА
 422. БОЖИЋНИ КОНЦЕРТ ОКУПИО СОМБОРСКЕ ХОРОВЕ И ПЕВАЧКЕ ГРУПЕ
 423. И ОВЕ ГОДИНЕ У СОМБОРУ ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ
 424. УВОЂЕЊЕ ПУНОЛЕТНИХ МУШКИХ ЛИЦА У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ
 425. АТИЛА ТОТ – ПРВА БЕБА У 2018. ГОДИНИ
 426. ПОРИБЉАВАЊЕ НА РИБОЛОВНИМ ВОДАМА ЈВП "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 427. БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ПРОТОНАМЕСНИКА БРАНЕ ВЛАЈКОВИЋА, У ИМЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕНЕ ОПШТИНЕ СОМБОР
 428. ТРАДИЦИОНАЛНО ПАЉЕЊЕ БАДЊАКА У СОМБОРУ
 429. ОТВОРЕНА АМБУЛАНТА ДОМА ЗДРАВЉА У НАСЕЉУ ГОГЕ У СОМБОРУ
 430. НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА ДЕЦУ УДРУЖЕЊА ХРАНИТЕЉА, УДРУЖЕЊА ОБОЛЕЛИХ ОД МУЛТИПЛЕ СКЛЕРОЗЕ, КОРИСНИКЕ НАРОДНЕ КУХИЊЕ
 431. БЕСПЛАТНИ ОНЛИНЕ КУРСЕВИ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ
 432. ГРАДСКО ВЕЋЕ ОДОБРИЛО СУФИНАНСИРАЊЕ ТРИ ПРОЈЕКТА ПРЕКОГРАНИЧНЕ САРАДЊЕ И КАРАВАН „ДУХ МЛАДОСТИ“ У 2018. ГОДИНИ
 433. ХАПШЕЊА И КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ЗБОГ МАЛВЕРЗАЦИЈА У СОМБОРСКОЈ ФАБРИЦИ АКУМУЛАТОРА
 434. ПАРКИНГ СЕРВИС СОМБОР ПЛАЋА "ПАУКА" 1.247.500 ДИНАРА
 435. ИНФОРМАТИЧКА ОПРЕМА ЗА ОДЕЉЕЊЕ САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ, ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У СОМБОРУ
 436. НОВИ ПАРКИНГ У ЦЕНТРУ БЕЗДАНА
 437. У СОМБОРУ ОДРЖАН ПРВИ РЕГИОНАЛНИ РУРАЛНИ ПАРЛАМЕНТ
 438. ИЗЛОЖБА УМЕТНИЧКОГ СТУДИЈА У БИБЛИОТЕЦИ ДО 15. ЈАНУАРА
 439. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ПРИРЕДИЛА НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ
 440. НОВА АКЦИЈА МУП-а - МЕЂУ ГРАДОВИМА ГДЕ ЈЕ БИЛО ХАПШЕЊА И СОМБОР
 441. ДЕВЕТНАЕСТОГОДИШЊИ СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ ТЕШКОГ УБИСТВА
 442. САНАЦИЈА ТРОТОАРА У ПОЈЕДИНИМ СОМБОРСКИМ УЛИЦАМА, ЗА КРАЈ ГРАЂЕВИНСКЕ СЕЗОНЕ
 443. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА - ОПРЕЗНО СА УПОТРЕБОМ ПИРОТЕХНИКЕ
 444. РОДИТЕЉИ МОГУ ИЗАБРАТИ ОСНОВНУ ШКОЛУ У КОЈУ ЖЕЛЕ ДА УПИШУ БУДУЋЕГ ПРВАКА
 445. СОМБОРСКО КЛИЗАЛИШТЕ СУТРА ПОЧИЊЕ СА РАДОМ! ПРВОГ ДАНА, КЛИЗАЊЕ БЕСПЛАТНО!
 446. СУТРА ПОЧИЊУ "ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ"
 447. ЗБОГ КОРУПЦИЈЕ УХАПШЕНО 38 ОСОБА, СОМБОРСКИ МУП ПРИВЕО ТРИ ЛИЦА
 448. ВОЈВОЂАНСКИМ ЂАЦИМА ПРОДУЖЕН ЗИМСКИ РАСПУСТ!
 449. ОДРЖАНА 95. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 450. БЕЛИ МЕДВЕД, ПИНГВИН, СНЕШКО И ДРУГИ "ЈУНАЦИ", У СОМБОРСКОЈ УЛИЦИ НОВОГОДИШЊИХ ИГРАЧАКА
 451. ПРОГРАМ МАНИФЕСТАЦИЈЕ "ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ" У СОМБОРУ
 452. САЛАШИ НЕНАДИЋ ДОБИЛИ АСФАЛТ ЗА "СЛИКАЊЕ" - НЕ ПРОЛАЗИ НИШТА ТЕЖЕ ОД 10 ТОНА
 453. ЦАРИНИЦИ СПРЕМНО ДОЧЕКУЈУ ПРАЗНИЧНЕ ГУЖВЕ
 454. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О УТВРЂИВАЊУ МИНИМАЛНЕ НАКНАДЕ ЗА ТЕКУЋЕ И ИНВЕСТИЦИОНО ОДРЖАВАЊЕ ЗГРАДА И НАКНАДЕ ЗА РАД ПРИНУДНОГ УПРАВНИКА У СТАМБЕНИМ ЗГРАДАМА
 455. ОДРЖАНА ОТВАРАЈУЋА КОНФЕРЕНЦИЈА ПРОЈЕКТА НАМЕЊЕНОГ СЛАБОВИДИМ ОСОБАМА – „ВИСИТУС“
 456. ОТКРИВЕН СПОМЕНИК ВЕЉКУ ПЕТРОВИЋУ
 457. ГРАД СОМБОР У 2017. ГОДИНИ МЕЂУ НАЈУСПЕШНИЈИМ ЛОКАЛНИМ САМОУПРАВАМА У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА АКТИВНЕ ПОЛИТИКЕ ЗАПОШЉАВАЊА
 458. ПРЕДЛОГ БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2018. ГОДИНУ, ОДБОРНИЦИ РАЗМАТРАЈУ У ЧЕТВРТАК, 21. ДЕЦЕМБРА
 459. СЛИКЕ МЛАДЕ СОМБОРКЕ САНДРЕ ЈАЊАТОВИЋ, У ГАЛЕРИЈИ ДО 6. ЈАНУАРА
 460. ОДРЖАНА ТРИБИНА "ТЕСТАМЕНТИ СОМБОРСКИХ БУЊЕВАЧКИХ ПОРОДИЦА"
 461. "ЧАУШИ" НАСТУПИЛИ НА КРАЈИШКОМ САБОРУ У НОВОМ САДУ
 462. СОМБОРЦЕ ЗА ПРАЗНИКЕ ЗАБАВЉАЈУ „ПСИХОМОДО ПОП”, „ВИВА ВОКС”, „ВАЛЕНТИНО”...
 463. РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПОВЕЉЕ ГРАДА СОМБОРА
 464. УЧЕНИЦИ ОШ „ИВО ЛОЛА РИБАР“ УЧЕСНИЦИ ПИЛОТ ПРОЈЕКТА „БЕЗБЕДНО НА БИЦИКЛУ“
 465. И ОВЕ ГОДИНЕ ОДРЖАН "ТУРНИР ЗА ОСМЕХ"
 466. СОМБОРЦИМА ПРЕДСТАВЉЕН ЗБОРНИК "СРПСКЕ ПЈЕВАНЕ ПЈЕСМЕ У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ"
 467. ОДРЖАНА 94. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 468. НА ПРЕЛАЗУ БОГОЈЕВО СПРЕЧЕН ПОКУШАЈ КРИЈУМЧАРЕЊА ФИРМИРАНЕ ОБУЋЕ
 469. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА ИЗАБРАНА ЗА ПРЕДСЕДНИЦУ СТАЛНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ ГРАДОВА И ОПШТИНА
 470. ЖЕЛЕЗНИЦЕ СРБИЈЕ: СТУПИО НА СНАГУ НОВИ РЕД ВОЖЊЕ
 471. ДР ДРАГАН РАСТОВИЋ, НОВИ ВД ДИРЕКТОР СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ
 472. СИНДИКАЛИСТА ЗОРАН ПУРИЋ НАРЕДНИХ ГОДИНУ ДАНА НА ЧЕЛУ СОЦИЈАЛНО-ЕКОНОМСКОГ САВЕТА
 473. КЊИЖЕВНИ ПОРТРЕТ ВЕСНЕ ЋОРОВИЋ БУТРИЋ НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 474. УЧЕНИЦИ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ НАПРАВИЛИ КЛУПЕ ЗА ИГРАЛИШТА СОМБОРСКИХ ВРТИЋА
 475. СПОМЕНИК ВЕЉКУ ПЕТРОВИЋУ НА СОМБОРСКОЈ ГЛАВНОЈ УЛИЦИ
 476. ЗАСАЂНЕ ПРВЕ САДНИЦЕ У БУДУЋЕМ МЕМОРИЈАЛНОМ ПАРКУ „ТИЈАНА ЈУРИЋ“, НАДОМАК СОМБОРА
 477. ПУШТЕН У САОБРАЋАЈ КРУЖНИ ТОК КОД "БУБИЛЕНДА"! ВРЕДНОСТ РАДОВА 13 МИЛИОНА ДИНАРА
 478. ОПРЕЗ! ОД ДАНАС ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА ВОЗАЧА НА АЛКОХОЛ
 479. КОНЦЕНТРАЦИЈА ЧАЂИ У СОМБОРУ, У ДОЗВОЉЕНИМ ГРАНИЦАМА
 480. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О ПРЕДЛОГУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДА ЗА 2018. ГОДИНУ
 481. ПОЗИВ УДРУЖЕЊИМА ДА ПРЕДЛОЖЕ ПРОЈЕКТЕ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ЗА ДЕЦУ И ПРОЈЕКАТА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛАП-а ЗА МЛАДЕ У 2018. ГОДИНИ
 482. У СОМБОРУ ЗАСВЕТЛЕЛИ НОВОГОДИШЊИ УКРАСИ
 483. ОБЕЗБЕЂЕЊЕ УДАЉИЛО ОДБОРНИЦУ СА СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 484. РОК ЗА ИЗБОР ОРГАНА УПРАВЉАЊА У СТАМБЕНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА – 12. ДЕЦЕМБАР
 485. СОМБОР ИМАО ПРЕДСТАВНИКА НА МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ О ЖИВОТУ ОСОБА ИЗРАЗИТО НИСКОГ РАСТА У МАДРИДУ
 486. НАЦИОНАЛНИ САВЕТ БУЊЕВАЧКЕ НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ ИЗ СОМБОРА ОРГАНИЗОВАО КОНЦЕРТ У СУСРЕТ БОЖИЋУ
 487. И ДРУГИ КРУЖНИ ТОК ПРИ КРАЈУ, НАРЕДНЕ ГОДИНЕ СЕ ГРАДИ ЈОШ ЈЕДАН
 488. НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА ПРИВОДИ СЕ КРАЈУ АКЦИЈА БЕСПЛАТНЕ ДЕРАТИЗАЦИЈЕ
 489. ОТВОРЕН ИЗЛАЗ НА АУТО-ПУТ КОД ВРБАСА! ПУТАРИНА ДО НОВОГ САДА 150 ДИНАРА
 490. ДОНАЦИЈА ЦРВЕНОГ КРСТА ВРЕДНА ВИШЕ ОД ПОЛА МИЛИОНА ДИНАРА СТИГЛА У СОМБОРСКИ ДОМ ЗДРАВЉА
 491. У АКЦИЈИ МУП-а, ДВЕ ОСОБЕ УХАПШЕНЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА
 492. МЛАДОМ ПОЉОПРИВРЕДНИКУ ИЗ БАЧКОГ БРЕГА СРУШИЛИ ПЛАСТЕНИКЕ, ШТЕТА 800 ЕВРА!
 493. У НЕДЕЉУ ИНТЕРВЕНИСАЛА ЗИМСКА СЛУЖБА - ПРВИ СНЕГ БЕЗ ВЕЋИХ ПРОБЛЕМА
 494. РАДНИЦИ "ЗЕЛЕНИЛА" ПОПРАВИЛИ ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ КОД ХОТЕЛА
 495. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДА ЗА 2018. ГОДИНУ
 496. ВЛАДИМИР ГУБАШ, МЛАДИ СОМБОРСКИ БОКСЕР, ОСВОЈИО БРОНЗУ НА 60. "ЗЛАТНОЈ РУКАВИЦИ"
 497. ТОКОМ ЦЕЛЕ ГОДИНЕ У СОМБОРУ БЕСПЛАТНО ТЕСТИРАЊЕ НА ХИВ
 498. МЛАДИ ВОЗАЧИ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА ПРОШЛИ ОБУКУ О БЕЗБЕДНИЈЕМ УЧЕШЋУ У САОБРАЋАЈУ
 499. СОМБОРСКА СЕЛА ЋЕ ВОДУ ПЛАЋАТИ ПАУШАЛНО
 500. КОМПАНИЈА ИЗ БАНГЛАДЕША ОБУЧАВА РАДНИКЕ У СОМБОРУ
 501. ГРАЂАНИ ОДЛУЧИЛИ! ФИНАНСИРАЋЕ СЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ВРТИЋА У КЉАЈИЋЕВУ
 502. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ПОДРШКА МАНИФЕСТАЦИЈИ "ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ"
 503. У АКЦИЈИ ОЗЕЛЕЊАВАЊА ОБЈЕКАТА ПУ „ВЕРА ГУЦУЊА“, БИЋЕ ЗАСАЂНО 300 САДНИЦА
 504. "ЋИРИЛИЦА ПИШЕ СРЦЕМ" У ВУКОВАРУ
 505. ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА НОВОГ БРОЈА ЧАСОПИСА "СТРИПОЛИС"
 506. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРВИМ ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О ПРИПРЕМИ И ДИСТРИБУЦИЈИ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ
 507. РАСПИСАНИ КОНКУРСИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ, СОЦИЈАЛНЕ И ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ И РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛАП-а РОМА У 2018. ГОДИНИ
 508. ЗА ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРНИКЕ СУТРА ПОЧИЊЕ БОЖИЋНИ ПОСТ
 509. "ВОДОКАНАЛ" УПУТИО ПРЕПОРУКУ ПОТРОШАЧИМА, КАКО ДА ОБЕЗБЕДЕ ВОДОМЕРЕ И ИНСТАЛАЦИЈЕ ТОКОМ ЗИМЕ
 510. ЈКП „Зеленило“ Сомбор: УКЛАЊАЊЕ И(ЛИ) ОРЕЗИВАЊЕ ОПАСНИХ СТАБАЛА
 511. СОМБОР ПРЕУЗИМА СЕОСКЕ ВОДОВОДЕ УЗ МНОГО НЕДОУМИЦА
 512. ОДРЖАНА 91. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 513. СТАРО СОМБОРСКО РАЗГОВОРЕНИЈЕ У ШКОЛИ "НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ"
 514. РАСПИСАН ТЕНДЕР ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ СОМБОСКОГ ДОМА ЗДРАВЉА
 515. У СОМБОРУ НАЈВИШЕ АУТОМОБИЛА СА НЕИСПРАВНИМ КОЧНИЦАМА
 516. ДВОЈЕЗИЧНА НАСТАВА У ВРТИЋУ – ОДРАЗ ДОБРЕ САРАДЊЕ ГРАДА, УДРУЖЕЊА НЕМАЦА „ГЕРХАРД“ И ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „ВЕРА ГУЦУЊА“
 517. ПОТПИСАН УГОВОР ЗА САНАЦИЈУ ПРЕВОДНИЦЕ БЕЗДАН
 518. СОМБОРАЦ УХАПШЕН У НОВОМ САДУ ЗБОГ ОРУЖЈА И ДРОГЕ
 519. НА БАЧКОМ БРЕГУ ЗАПЛЕЊЕНА ФИРМИРАНА ГАРДЕРОБА
 520. ОДРЖАН ЧАС РУСКОГ ЈЕЗИКА У СТАПАРСКОЈ ОСНОВНОЈ ШКОЛИ
 521. ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ О ПОЧЕЦИМА БОРБЕ СОМБОРАЦА ЗА СТАТУС СЛОБОДНОГ И КРАЉЕВСКОГ ГРАДА
 522. КО ЈЕ КРИВ ШТО СУ НЕМЦИ ОДУСТАЛИ ОД СОМБОРСКЕ БИО-ЕНЕРГАНЕ?
 523. ДОДЕЉЕНЕ ПЛАКЕТЕ ВЕНАЦ СЛОБОДЕ "РАДОМИР ДРАКУЛИЋ"
 524. ОД 20. ДО 24. НОВЕМБРА ЗАВРШНО ГЛАСАЊЕ ЗА ПРЕДЛОГЕ ПРОЈЕКАТА ГРАЂАНА У ОКВИРУ КРЕИРАЊА БУЏЕТА ЗА 2018. ГОДИНУ
 525. САРАДЊА ЦРВЕНОГ КРСТА И СОМБОРСКОГ РАДИО КЛУБА - МЛАДИ У ВАНРЕДНИМ СИТУАЦИЈАМА
 526. АМБАСАДОР ХРВАТСКЕ ПОСEТИО СОМБОР
 527. НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА "УВОД У МУЗИЧКУ ТЕРАПИЈУ"
 528. ОДРЖАНА СМОТРА ЗИМСКЕ СЛУЖБЕ У СОМБОРУ - ЉУДСТВО, ОПРЕМА И ТЕХНИКА СПРЕМНИ
 529. ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА ПРВОГ ЦЕНТРА ЗА ОБУКУ ВОЈСКЕ У СОМБОРУ
 530. ОДРЖАНА 18. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 531. ОВОГ ВИКЕНДА У СОМБОРУ ФЕСТИВАЛ НАУКЕ
 532. СЛАВА ЛЕКАРА У СОМБОРУ
 533. СОМБОР РЕШАВА МАЊАК ПАРКИНГ МЕСТА У ЦЕНТРУ ГРАДА
 534. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" - АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА ОПАЛОГ ЛИШЋА СА УЛИЦА
 535. НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ОДРЖАН МЕЂУНАРОДНИ НАУЧНИ СКУП
 536. ОБЕЛЕЖЕНА 99. ГОДИШЊИЦА ОСЛОБОЂЕЊА СОМБОРА АУСТРОУГАРСКЕ ВЛАСТИ
 537. СОМБОРСКИ СТАРАЧКИ ДОМ ДОБИО ЈОШ ЈЕДНУ ДОНАЦИЈУ ОД КОЛЕГА ИЗ ШВАЈЦАРСКЕ
 538. ОБНОВЉЕНА КАПЕЛА НА МАЛОМ КАТОЛИЧКОМ ГРОБЉУ
 539. СОМБОР МЕЂУ ТРИ ГРАДА У КОЈИМА ЈЕ ЗАПЛЕЊЕНО НАЈВИШЕ НАРКОТИКА!
 540. ЖРТВЕ БАТИНСКЕ БИТКЕ НИСУ БИЛЕ УЗАЛУДНЕ, СРБИЈА ПОНОСНО ЧУВА УСПОМЕНУ НА СВОЈЕ ХЕРОЈЕ И ГРАДИ БОЉУ БУДУЋНОСТ
 541. ПОЗИВ СОМБОРЦИМА ДА ДОСТАВЕ КАНДИДАТУРЕ ЗА ЧЛАНСТВО У ЛОКАЛНОМ АНТИКОРУПЦИЈСКОМ ФОРУМУ
 542. ЂАЦИ ГЕНЕРАЦИЈЕ НАГРАЂЕНИ КОВАНИЦАМА СА ЛИКОМ ЗНАМЕНИТИХ ЛИЧНОСТИ СРБИЈЕ
 543. НЕСТЛЕ ПОВЛАЧИ ЦИПИРИПИ КРЕМОВЕ СА ТРЖИШТА СРБИЈЕ
 544. ЗАВРШЕНО ПРИКУПЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ГРАЂАНА У ОКВИРУ КРЕИРАЊА БУЏЕТА ЗА 2018. ГОДИНУ
 545. УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА „АВРАМ МРАЗОВИЋ“ - ЛАУРЕАТИ РЕНАТА ЦВЕТКОВ И ДУШКО ОБРАДОВИЋ
 546. "ДАН МЛАДОГ ВИНА" У СОМБОРУ
 547. ШИКАРЧАНИ ДОБИЛИ НОВИ КОШАРКАШКИ ТЕРЕН И ТЕРЕТАНУ НА ОТВОРЕНОМ
 548. ФОНТАНЕ У „ЗИМСКОМ СНУ“
 549. ГРАДСКО ВЕЋЕ: КОНКУРСИ ЗА ПРАВОБРАНИОЦЕ, СРЕДСТВА ЗА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ „БАЧКИ МОНОШТОР“, „НОВА СЕЛЕНЧА“ И „СЕЛЕНЧА“…
 550. СОМБОР ИМАО ПРЕДСТАВНИКЕ НА БИЗНИС КОНФЕРЕНЦИЈИ "БИЗИТ 2017."
 551. ОДРЖАНА РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА УГ “БУЊЕВАЧКО КОЛО” СОМБОР
 552. ОД СРЕДЕ ПОДЕЛА БЕСПЛАТНИХ УЛАЗНИЦА ЗА КОНЦЕРТ "СПОМЕНАРА"
 553. ГАШПАР МАТАРИЋ УРУЧИО ДОНАЦИЈУ ЗАПОСЛЕНИМА У ШКОЛИ "ВУК КАРАЏИЋ"
 554. ПРЕДСТАВА "АХ, ТА ЦРВЕНКАПА" У СОМБОРСКИМ ШКОЛАМА
 555. У ТОКУ ЛИКОВНИ КОНКУРС ЗА ДЕЦУ ОСНОВНОШКОЛСКОГ УЗРАСТА
 556. САРАДЊА КОМПАНИЈЕ НИС И ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА У СОМБОРУ
 557. ЈКП „Зеленило“ Сомбор: КОШЕЊE, АТАРСКИХ ПУТЕВА, КАНАЛСКЕ ОБАЛЕ...
 558. СТУДЕНТИ МУЗИЧКЕ АКАДЕМИЈЕ ИЗ МОСКВЕ НАСТУПИЛИ У СОМБОРУ
 559. ОПРЕМЉЕНОСТ ДОБРОВОЉНИХ ВАТРОГАСНИХ ДРУШТАВА, ТЕМА САСТАНКА ПРЕДСТАВНИКА ГРАДА И ВАТРОГАСАЦА
 560. УЧЕНИЦИ И НАСТАВНИЦИ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ИЗ СТАПАРА ПОСЕТИЛИ САЈАМ КЊИГА
 561. ОКТОБАР, МЕЂУНАРОДНИ МЕСЕЦ БОРБЕ ПРОТИВ РАКА ДОЈКЕ
 562. СОМБОРСКИ ПАОРИ НЕЗАДОВОЉНИ ЛИЦИТАЦИЈАМА
 563. СОМБОР ИМА ОСПОСОБЉЕНА ПРАВНА ЛИЦА ЗА ЗАШТИТУ ГРАЂАНА У ВАНРЕДНИМ СИТУАЦИЈАМА
 564. ДВЕ СОМБОРСКЕ ШКОЛЕ, АМБАСАДОРИ ГОРЊЕГ ПОДУНАВЉА
 565. ОД СУТРА ОБАВЕЗНА ЗИМСКА ОПРЕМА ЗА АУТОМОБИЛЕ
 566. ОДРЖАНА 88. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 567. СУТРА КОНЦЕРТ ЧЛАНОВА МУЗИЧКЕ АКАДЕМИЈЕ ИЗ МОСКВЕ
 568. ОЛУЈНИ ВЕТАР У СОМБОРУ ЛОМИО СТАБЛА И КИДАО КАБЛОВЕ
 569. ШЕСТ ЉУДИ ПОВРЕЂЕНО У СУДАРУ КОД СОМБОРСКОГ АЕРОДРОМА
 570. МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ И ГРАД СОМБОР ЗАЈЕДНО ОБНАВЉАЈУ РАСКРСНИЦУ
 571. СКУПШТИНА ИМЕНОВАЛА ДИРЕКТОРА КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА, ВРШИОЦЕ ДУЖНОСТИ ДИРЕКТОРА У ЈКП „ВОДОВОД“, БЕЗДАН И ЈКП „ПАРКИНГ СЕРВИС СОМБОР“
 572. СОМБОРЦИ УХАПШЕНИ У НОВОМ САДУ ЗБОГ МАРИХУАНЕ
 573. СОМБОРАЦ НИКОЛА ЖИВАНОВИЋ ШЕСТИ НА НА СВЕТСКОМ СУДОКУ ПРВЕНСТВУ У ИНДИЈИ
 574. СОМБОРСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА ОТВОРЕНЕ ЗА МЕЂУСОБНУ САРАДЊУ
 575. СЕТВА ПШЕНИЦЕ У СОМБОРСКОМ АТАРУ У ПУНОМ ЈЕКУ
 576. ПРИМЕНА НАЦИОНАЛНЕ СТРАТЕГИЈЕ ЗА СОЦИЈАЛНО УКЉУЧИВАЊЕ РОМА И РОМКИЊА НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ
 577. ВЕТАР У СОМБОРУ ЛОМИО ГРАНЕ И ОБОРИО ТОПОЛУ
 578. ЈОШ ДВЕ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ЗБОГ ТРГОВИНЕ ДРОГОМ
 579. НАСМЕЈАНА ЈАБУКА ЗА САТ НА ГРАДСКОЈ КУЋИ
 580. ПРЕДСТАВНИЦИ "КОРИЈЕНА" БОРАВИЛИ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ
 581. БАЧКИ БРЕСТОВАЦ: ЛЕШЕВИ ЖИВОТИЊА ВАН СТОЧНОГ ГРОБЉА
 582. У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ОСОБА НИСКОГ РАСТА
 583. ПУ СОМБОР: ПРИВЕДЕН ЗБОГ ДВА ПАКЕТА МАРИХУАНЕ
 584. СОМБОР И СОМБОРЦИ ПРОСЛАВИЛИ 73 ГОДИНЕ ЖИВОТА У СЛОБОДИ
 585. У ТОКУ АКЦИЈА ПРИКУПЉАЊА ШКОЛСКОГ ПРИБОРА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНУ ДЕЦУ
 586. УХАПШЕН СОМБОРАЦ КОЈИ ЈЕ ОТИМАО СУГРАЂАНКАМА ТОРБЕ
 587. ПРВА ПОШТА У СОМБОРУ ОТВОРЕНА КРАЈЕМ 18. ВЕКА
 588. ПОЗИВ ГРАЂАНИМА: УКЉУЧИТЕ СЕ У КРЕИРАЊЕ БУЏЕТА ЗА 2018. ГОДИНУ
 589. СРБИ И БУГАРИ БРАТСКОГ КИШПЕШТА ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 590. ЕДУКАЦИЈОМ ДО СМАЊЕЊА РИЗИКА ОД ПРИРОДНИХ КАТАСТРОФА
 591. ОСМИ ПУТ У СОМБОРУ ОДРЖАНИ СУСРЕТИ "МАТИЦА-ДИЈАСПОРА"
 592. ОРЕЗАНИ БОЂОШИ У САМКА РАДОСАВЉЕВИЋА И УРЕЂЕЊЕ ЦВЕТНЕ ПОВРШИНЕ
 593. ОБАВЉЕНИ ПРИПРЕМНИ РАДОВИ ЗА ИЗГРАДЊУ НОВОГ КРУЖНОГ ТОКА У СОМБОРУ
 594. МЛАДИЋ ИЗ СОМБОРА ПОКУШАО ДА СЕ УБИЈЕ СКОКОМ СА МОСТА У БЕОГРАДУ
 595. СОМБОРСКЕ ФАСАДЕ ВАПЕ ЗА ОБНОВОМ!
 596. ПОЧЕЛА ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ХУМАНИТАРНИХ ПАКЕТА
 597. ТЕКСТИЛНА И УЛИЦА ИВАНА ГОРАНА КОВАЧИЋА ДОБИЈАЈУ ВОДОВОДНУ И КАНАЛИЗАЦИОНУ МРЕЖУ
 598. ПРВЕ ДЕЦЕМБАРСКЕ СУБОТЕ, ДЕВЕТИ "RAVANGRAD WINE FEST"
 599. ПРВО ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У МИСАОНОЈ ИГРИ СЛОВИМА - ДИМОВИЋ ШАМПИОН
 600. ВОДА КАО ОДГОВОРНОСТ, А НЕ КАО ПРОСТО НАСЛЕЂЕ
 601. У СОМБОРУ ОДРЖАН СЕДМИ СУСРЕТ ГРАДОВА ОТВОРЕНОГ СРЦА
 602. НАПРАВЉЕНИ ИЗУЗЕТНО ЗНАЧАЈНИ ТРОТОАРИ НА ШИКАРСКОМ ПУТУ И У УЛИЦИ ФИЛИПА КЉАЈИЋА
 603. МИХОЉСКО ЛЕТО ОЖИВЕЛО СОМБОРСКИ ШТРАНД И ШЕТАЛИШТЕ УЗ КАНАЛ
 604. РАДНИЦИ ИЗ СИВЦА И СОМБОРА ПРЕВАРЕНИ У СЛОВАЧКОЈ
 605. ИЗВЕШТАЈ СА 87. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋA
 606. ПОЧИЊЕ БЕСПЛАТНА ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 607. ПОЧИЊЕ СА РАДОМ СОМБОРСКИ ЗАТВОРЕНИ БАЗЕН! ЦЕНЕ УЛАЗНИЦА КАО И ПРОШЛЕ ГОДИНЕ
 608. ТРАГЕДИЈА У БЕЗДАНУ! ПРИЈАТЕЉИ ИЗГОРЕЛИ У СНУ
 609. АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА У ГОГАМА
 610. ОДРЖАН ДРУГИ САСТАНАК ПАРТНЕРСКИХ ТИМОВА ПРОЈЕКТА „ВИСИТУС“
 611. СОМБОРКА ИВАНА ВАДОВИЋ НАГРАЂЕНА БЕСПЛАТНИМ ЈЕДНОГОДИШЊИМ ШКОЛОВАЊЕМ НА ITACADEMY
 612. ДР РАНКО РАЈОВИЋ ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ У СОМБОРУ - УЧЕЊЕ МОЖЕ И МОРА ДА БУДЕ ИГРА
 613. НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ, ПРЕДСТАВЉЕНИ ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ СОМБОРА
 614. ПОКРАДЕНИ ФЕЊЕРИ СА КАНДЕЛАБЕРА ИЗ ЦЕНТРА ГРАДА
 615. ОД НАРЕДНЕ ГОДИНЕ ЈОШ ЈЕДНА ОБАВЕЗНА ВАКЦИНА ЗА ДЕЦУ
 616. ВИКЕНДОМ КОД ЛЕКАРА САМО У КНЕЗА МИЛОША
 617. ИЗВЕШТАЈ СА 86. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 618. ПЕВАЧКА ГРУПА "ЧАУШИ" ПРОСЛАВИЛА СВОЈУ СЛАВУ
 619. ОДРЖАНА ЧЕТВРТА ДЕЧЈА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА БУЊЕВАЧКОГ КОЛА
 620. МЕШОВИТИ ХОР СОМБОРСКОГ ПЕВАЧКОГ ДРУШТВА ОСВОЈИО БРОНЗУ У ХЕРЦЕГ НОВОМ
 621. У СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА ФАЛЕ ПЕДИЈАТРИ! ЧЕКА СЕ ОДГОВОР МИНИСТАРСТВА
 622. НА БАЧКОМ БРЕГУ ЗАПЛЕЊЕН АЛАТ И ДРУГА РОБА ВРЕДНА ПОЛА МИЛИОНА ДИНАРА
 623. ЧЕТИРИ КОМПАНИЈЕ ПОТПИСАЛЕ УГОВОРЕ О ДУАЛНОМ ОБРАЗОВАЊУ СА УЧЕНИЦИМА СРЕДЊЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ У СОМБОРУ
 624. МАЊИ ПРИНОС РЕПЕ У СОМБОРСКОМ АТАРУ
 625. ФОНДАЦИЈА C&A ДОНИРАЛА 2.500 ЕВРА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" СОМБОР
 626. ПОЧИЊЕ ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ ГРИПА У СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА
 627. ЈКП „Зеленило“ Сомбор - КОСИДБА И ПОПРАВКА РАСВЕТЕ НА „НОВОЈ СЕЛЕНЧИ“
 628. ОТВОРЕН НОВИ ОБЈЕКАТ У ВРТИЋУ НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ
 629. СОЦИЈАЛНО-ЕКОНОМСКИ САВЕТ: У ИНТЕРЕСУ ГРАДА, ПОСЛОДАВЦА И РАДНИКА ЈЕ ДА ФИРМА „ДАРФУР БОРЕЛИ“ НАСТАВИ СА РАДОМ
 630. КОМПАНИЈА "PRETY GROUP" ОБУЧАВА СОМБОРЦЕ! УСКОРО ПОЧИЊЕ ПРОИЗВОДЊА
 631. ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА НА ТРОМЕЂИ ОДРЖАН СТАРОМОДНИ ТРИАТЛОН
 632. ПУ СОМБОР: ПРОНАЂЕНА МАРИХУАНА, ЗАСАД КАНАБИСА И ПОЛУАУТОМАТСКА ПУШКА
 633. НЕСВАКИДАШЊИ УСПЕХ АСЈЕ СУВАЈЏИЋ НА СВЕТСКОМ ДЕЧЈЕМ ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ
 634. СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ СТУДЕНАТА НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ У СОМБОРУ
 635. ОКТОБАРСКА НАГРАДА ДР МИЛИВОЈУ МЛАЂЊНОВИЋУ
 636. ЈОШ ЧЕТИРИ МИЛИОНА ЗА ОПРЕМАЊЕ И ИЗРАДУ СТАЛНЕ ПОСТАВКЕ МУЗЕЈА БАТИНСКЕ БИТКЕ
 637. ПОЧЕЛА МАНИФЕСТАЦИЈА „СУНЧАНА ЈЕСЕН ЖИВОТА 2017“
 638. ОДРЖАНЕ РАДИОНИЦЕ О ЕДУКАЦИЈИ ОСНОВАЦА О ЈАЧАЊУ СВЕСТИ О ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 639. СОМБОРЦИ НА ДАНИМА МЕДИЦИНАРА - НЕЗАБОРАВАН СЕВДАХ ВИКЕНД
 640. ТРИЦИКЛ ЗА ДРАГАНА УЗ ПОМОЋ ЧЕПОВА
 641. НЕОПХОДНА ВЕЋА ПОМОЋ ВАТРОГАСНИМ ДРУШТВИМА У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 642. ДЕЛЕГАЦИЈА ЦРВЕНОГ КРСТА ИТАЛИЈЕ БОРАВИЛА У СОМБОРУ
 643. ДЕЧЈА НЕДЕЉА ОД 02. ДО 06. ОКТОБРА - БОГАТ ПРОГРАМ АКТИВНОСТИ У СОМБОРСКИМ ВРТИЋИМА
 644. ДЕЦА СВЕ МАЊЕ АКТИВНА! СВАКО ДРУГО ДЕТЕ ИМА КАРИЈЕС, А СВАКО ТРЕЋЕ ДЕФОРМИТЕТ КИЧМЕ
 645. ПРЕДСТАВНИЦИМА СОМБОРА УРУЧЕНА ПОВЕЉА РЕЗЕРВАТА БИОСФЕРЕ „БАЧКО ПОДУНАВЉЕ“
 646. АСФАЛТИРАНА ВОДОВОДСКА УЛИЦА! ТРИМ СТАЗА И ТЕРЕНИ КОД РОКОВАЧКЕ ШУМЕ ПО ПЛАНУ
 647. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ И ДВА НАЦИОНАЛНА РЕКОРДА ЗА ХАЈОШЕВИЋА НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ
 648. БУДИ ПРЕДАВАЧ НА ФЕСТИВАЛУ НАУКЕ У СОМБОРУ
 649. СКУПШТИНА ПРИХВАТИЛА ИЗВЕШТАЈ О ИЗВРШЕЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДА ЗА ПЕРИОД ЈАНУАР-ЈУН 2017. ГОДИНЕ
 650. ДЕЦА СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ ЛЕТОВАЛА У РОГОЗНИЦИ
 651. У СОМБОРУ ОДРЖАНА ЈОШ ЈЕДНА ЈЕСЕЊА БЕРЗА СИТНИХ ЖИВОТИЊА
 652. МУП: РОК ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ ОРУЖЈА ИСТИЧЕ 1. ОКТОБРА 2017. ГОДИНЕ
 653. ШКОЛСКЕ ТОРБЕ ДЕЦИ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ
 654. ПОТПИСАН УГОВОР О ДОДЕЛИ СТИПЕНДИЈЕ ДЕЈАНУ БОГДАНОВИЋУ, НАЈБОЉЕМ СРЕДЊОШКОЛЦУ У ШКОЛСКОЈ 2016/2017. ГОДИНИ
 655. САОПШТЕЊЕ СОМБОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ПОВОДОМ НАПАДА ПАКИСТАНЦА НА ДЕВОЈЧИЦУ
 656. СПОРТ И МЛАДИ – ТЕМЕ РАЗГОВОРА ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА СПОРТ БАТЕЗА И АНТОНИЈЕ НАЂ КОСАНОВИЋ, ЗАДУЖЕНЕ ЗА СПОРТ У СОМБОРУ
 657. ПАКИСТАНАЦ У СОМБОРУ НАПАО ДЕСЕТОГОДИШЊУ ДЕВОЈЧИЦУ
 658. ОТВОРЕН КАПИТОЛ ПАРК У СОМБОРУ
 659. СУТРА У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ ПЕТИ МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ОРИЈЕНТАЛНОГ ПЛЕСА
 660. УДРУЖЕНИМ СРЕДСТВИМА ПОКРАЈИНЕ И ГРАДА УРЕЂУЈЕ СЕ КАНАЛСКА МРЕЖА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 661. СУТРА ОТВАРАЊЕ КАПИТОЛ ПАРКА! СВЕТСКИ БРЕНДОВИ И ЖЕЉКО ВАСИЋ ВАС ЧЕКАЈУ
 662. ОДБОРНИЦИ СКУПШТИНЕ ГРАДА У ПЕТАК ОДЛУЧУЈУ О КУЋНОМ РЕДУ У ЗГРАДАМА
 663. ОД НОВЕМБРА САНКЦИОНИСАЊЕ УЗУРПАТОРА АТАРСКИХ ПУТЕВА
 664. ОДРЖАНА „ТРЕЋА ТКАЧКА КОЛОНИЈА У СТАПАРУ“
 665. "ЧИСТОЋА" И "ЗЕЛЕНИЛО" СМАЊУЈУ БРОЈ СТАЛНО ЗАПОСЛЕНИХ
 666. ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА СОМБОР ДОБИЛА 16 НОВИХ ВОЗИЛА
 667. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА КОФЕРЕНЦИЈУ „Поглавље 27 – Заштита животне средине и климатске промене у контексту локалних заједница”
 668. СОМБОРСКО ЗЕЛЕНИЛО КРОЗ ИСТОРИЈУ И БРОЈКЕ
 669. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ПРИЗНАЊА „АВРАМ МРАЗОВИЋ“
 670. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА ТЕЛЕЧКУ
 671. НА ПУТУ СОМБОР АПАТИН ПОГИНУО ВОЗАЧ СУЛКИ
 672. СОМБОР - ГРАД БОГАТЕ ТРАДИЦИЈЕ И ПРОШЛОСТИ
 673. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТУДЕНТСКИХ СТИПЕНДИЈА
 674. ПРИПРЕМЉЕН МОДЕЛ ЗА ШКОЛОВАЊЕ ДЕЦЕ МИГРАНАТА У СОМБОРУ
 675. ОДРЖАНИ „ДАНИ ПОЉА“ У СОМБОРУ - ЗЕМУНСКО СЕМЕ ДОБРО ПОНЕЛО
 676. ОБНОВА МУЗЕЈА БАТИНСКЕ БИТКЕ - СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈЕ КАКВО ПРИЛИЧИ
 677. У ТОКУ УРУЧЕЊЕ РЕШЕЊА ЗА ПОРЕЗ НА ОРУЖЈЕ
 678. НЕМА ПРЕСЕДАНА! СВИ УСПЕСИ АНДРЕЈА НЕДОВОЉНИ ЗА СТИПЕНДИЈУ ГРАДА СОМБОРА
 679. ИЗВЕШТАЈ СА 82. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 680. ДАНАС ПОЧИЊЕ ТРЕЋА ТКАЧКА КОЛОНИЈА У СТАПАРУ
 681. КОРИСНИЦИ ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА ДО КРАЈА ОКТОБРА ТРЕБА ДА ДОСТАВЕ ШКОЛСКЕ ПОТВРДЕ
 682. РЕКОНСТРУКЦИЈА ОГРАДЕ НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ
 683. У СЕЦ-у ПОЧИЊЕ ПРИКАЗИВАЊЕ И АНАЛИЗИРАЊЕ СТАРИХ ДОБРИХ ЦРТАЋА
 684. ПИСМА ЧИТАЛАЦА: НЕБЕЗБЕДНО ДВОРИШТЕ ВРТИЋА!
 685. У МАЂАРСКУ КОД РАСТИНЕ ОД 15. НОВЕМБРА, КАЖУ ИЗ "ПУТЕВА СРБИЈЕ"
 686. БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ ШПАНСКОГ ЈЕЗИКА ЗА ДЕЦУ
 687. МУП ПОЈАЧАВА КОНТРОЛУ КОРИШЋЕЊА СИГУРНОСНИХ ПОЈАСЕВА
 688. ПОЧЕЛА БЕРБА ГРОЖЂА У РИЂИЦИ, РОД ОДЛИЧАН!
 689. ШВАЈЦАРЦИ СОМБОРЦИМА ПОКЛОНИЛИ 67 БОЛНИЧКИХ КРЕВЕТА
 690. ИЗАСЛАНИК ВЛАДЕ НЕМАЧКЕ И АМБАСАДОР ОВЕ ЗЕМЉЕ У СРБИЈИ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 691. НИСКИ ПРИНОСИ СОЈЕ У СОМБОРСКОМ АТАРУ
 692. СОМБОРСКИ ПОКРЕТ ГОРАНА ПОЗИВА МЛАДЕ ДА БУДУ ВРШЊАЧКИ ЕДУКАТОРИ
 693. СВАКОГ ДАНА У СОМБОРУ ТРИ СТАНОВНИКА МАЊЕ!
 694. ГРАДСКО ВЕЋЕ БОЛНИЦИ ОДОБРИЛО СРЕДСТВА ЗА АДАПТАЦИЈУ САЛЕ ЗА АНГИОГРАФИЈУ
 695. РАСПИСАН ПОЗИВ ЗА РАСПОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛОКАЛНОГ АКЦИОНОГ ПЛАНА РОМА
 696. "ЗЕЛЕНА ПРИЧА" ОКУПИЛА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ
 697. ПРЕДЛОЗИ ЗА ДОДЕЛУ ОКТОБАРСКЕ НАГРАДЕ МОГУ СЕ ПОДНОСИТИ ДО 15. СЕПТЕМБРА
 698. УМЕТНИЧКИ СТУДИО СОМБОР ОРГАНИЗОВАО "КАМП УМЕТНОСТИ"
 699. ЗАВРШЕН КРУЖНИ ТОК КОД БОЛНИЦЕ! САОБРАЋАЈ У ОВОМ ДЕЛУ ГРАДА НОРМАЛИЗОВАН
 700. ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ: ОСПОСОБИЋЕМО ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ БАЧКИ БРЕГ ЗА ТЕРЕТНИ САОБРАЋАЈ
 701. СОМБОРСКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ПРВИ ДОБИО ПАНИК ТАСТЕР
 702. ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ КОД РАСТИНЕ ДО КРАЈА ГОДИНЕ
 703. ГРАД СОМБОР РЕГРЕСИРА ПРЕВОЗ УЧЕНИКА – ПУТНИКА
 704. АКЦИЈА ВОКАЛНОГ АНСАМБЛА „MUSICA VIVA“ - КЛАРИНЕТ ЗА НЕБОЈШУ
 705. ПОЧИЊЕ ШКОЛСКА ГОДИНА! НОВИ ПРЕДМЕТИ, ЕЛЕКТРОНСКИ ДНЕВНИЦИ И ЧЕТИРИ РАСПУСТА
 706. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ОДМАХ НАКОН ШТО ЈЕ ОПЉАЧКАО БЕНЗИНСКУ ПУМПУ
 707. ИЗЛОЖБА СТАРОГ СРПСКОГ НОВЦА У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 708. ИЗВЕШТАЈ СА 80. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 709. ПОНОВО ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ДЕЧЈИ НАУЧНИ КЛУБ (ДНК)
 710. ПОЧЕЛО УРЕЂЕЊЕ "ТРОМЕЂЕ"
 711. ИЗВЕШТАЈ СА 79. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 712. РОДИТЕЉИ У СОМБОРУ НЕ ВЕРУЈУ ММР ВАКЦИНИ
 713. РЕЗИМЕ ПРОШЛЕ И ПЛАНОВИ ЗА НАРЕДНУ ШКОЛСКУ ГОДИНУ, ТЕМА САСТАНКА ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ СА ДИРЕКТОРИМА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА
 714. УСПЕШНА САРАДЊА ГРАДА И РОТАРИ КЛУБА СОМБОР ПОТВРЂЕНА ДОНАЦИЈОМ ШТАМПАЧА ШКОЛАМА
 715. НАБАВЉЕНИ НОВИ УРЕЂАЈИ ЗА МЕРЕЊЕ БРЗИНЕ! ДО 27 АВГУСТА РАДАРИ ВРЕБАЈУ И ДАЊУ И НОЋУ
 716. ГРАДСКО ВЕЋЕ ДОНЕЛО ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ РАДНИХ МЕСТА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ
 717. УЧЕСТВУЈТЕ НА ФОТО КОНКУРСУ "ЛЕПИ ПРИЗОРИ ПОГРАНИЧНОГ РЕГИОНА МАЂАРСКЕ И СРБИЈЕ"
 718. МЛАДИ ИЗ СОМБОРА У КАМПУ У СРЕБРЕНИЦИ - РАЗВИЈАЊЕ КУЛТУРЕ ТРАЈНОГ МИРА
 719. ХУМАНИТАРНОМ ВОЖЊОМ БИЦИКЛА ОБЕЗБЕДИО СРЕДСТВА ЗА ШКОЛУ "ВУК КАРАЏИЋ"
 720. БРАЋА ЕРГ ДАРОВАЛИ КЊИГЕ ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ У СОМБОРУ
 721. ЈКП „Зеленило“: КРОШЊЕ УГРОЖАВАЈУ ПРОВОДНИКЕ И КРОВОВЕ
 722. ОДРЖАН ТРИНАЕСТИ "БОДРОГ ФЕСТ" ФЕСТИВАЛ КУЛТУРЕ, ТРАДИЦИЈЕ И ПРИРОДЕ
 723. СЕЦ: ОДРЖАНА ЈОШ ЈЕДНА ОБУКА ЗА ВОЛОНТЕРЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА "ШКОЛА ДОБРЕ ВОЉЕ"
 724. НА БАЧКОМ БРЕГУ ЗАПЛЕЊЕНО ГОТОВО 700 КИЛОГРАМА СЛАТКИША
 725. СОМБОРАЦ ФИЛМОМ ПОЗИВА ОДГОВОРНЕ ДА УРЕДЕ ОБЈЕКТЕ У ЦЕНТРУ ГРАДА
 726. ПОНИШТЕН ОГЛАС ЗА ИЗДАВАЊЕ У ЗАКУП ПРОСТОРИЈА УСТАНОВЕ АПОТЕКА СОМБОР И ОТКАЗАНО ЈАВНО НАДМЕТАЊЕ
 727. ЈКП „Зеленило“: ВЕТАР И КИША ПОНОВО ОБОРИЛИ СТАБЛА
 728. РЕКОНСТРУКЦИЈА АУТОБУСКИХ СТАЈАЛИШТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА
 729. АПЕЛ ЈП "ВОЈВОДИНАШУМЕ" – НЕ ЗАБОРАВИТЕ ДА СУ ПОСЛЕДИЦЕ ПОЖАРА ВРЛО ЧЕСТО НЕНАДОКНАДИВЕ!
 730. ОБУСТАВЉЕНА ЈАВНА НАБАВКА! ИЗЛЕТИШТЕ ТРОМЕЂА ДО КРАЈА ГОДИНЕ?
 731. ОБЈАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА "МЛАДИ СУ ЗАКОН"!
 732. СОМБОРСКИ МОДЕЛАРИ НА МИТИНГУ У ЦРНОЈ ГОРИ - ТОПИЋЕВА ЈЕДРИЛИЦА НА НЕБУ ИЗНАД БЕРАНА
 733. КУЛА: БЕЖАО ОД ПОЛИЦИЈЕ ЗБОГ ПОСЕДОВАЊА НАРКОТИКА И НЕЛЕГАЛНОГ ПИШТОЉА
 734. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ЗАПЛЕНИЛА 76 КИЛОГРАМА КАНАБИСА
 735. ПОЗИВ УЧЕСНИЦИМА У САОБРАЋАЈУ ДА УЧЕСТУВУЈУ У ИСТРАЖИВАЊУ О БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА
 736. БОЉА ЈАВНА РАСВЕТА У СТАНИШИЋУ, ЧОНОПЉИ, ЛУГОВУ
 737. У НОВОМ САДУ ПРИВЕДЕНА ДВА СОМБОРЦА! ОДУЗЕТО ИМ ВИШЕ ОД ПЕТ КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ
 738. МИНИСТАР ПОЉОПРИВРЕДЕ ГРУЗИЈЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 739. ПРОШИРЕН ПАРКИНГ ИСПРЕД ВЕЛИКОГ ПРАВОСЛАВНОГ ГРОБЉА
 740. У ИЗМУЉАВАЊE ВОЈВОЂАНСКИХ КАНАЛА БИЋЕ УЛОЖЕНО 220 МИЛИОНА ДИНАРА
 741. ОБНОВЉЕНО ИГРАЛИШТЕ У ГАКОВУ
 742. СЕЋАЊЕ НА ЖРТВЕ ОЛУЈЕ
 743. НИНА МИТИЋ ОБИШЛА СОМБОРСКУ СИГУРНУ КУЋУ
 744. РОДИТЕЉИМА ПОТРЕБНО ОКО 500 ЕВРА ЗА ОПРЕМАЊЕ СРЕДЊОШКОЛЦА
 745. ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ДВА НОВА БУНАРА НА ИЗВОРИШТУ ВОДЕ "ЈАРОШ"
 746. МИГРАНТ ИЗ ПАКИСТАНА НАПАДНУТ У БЛИЗИНИ СОМБОРСКОГ КАМПА
 747. ЗАПЛЕЊЕНИ ЗНАКОВИ ЗА ПАТИКЕ БРЕНДОВА "Reebok" И "All Star"
 748. ЕДО МААЈКА И "МУЗИКА НА ТОЧКОВИМА" У СКЛОПУ СМБОРСКОГ ЛЕТА ЗА МЛАДЕ
 749. ЗАВРШЕНО ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У СТАНИШИЋУ, СЛЕДИ ИЗГРАДЊА У ЛУГОВУ
 750. ТОКОМ АВГУСТА БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ ОРИЈЕНТАЛНОГ ПЛЕСА
 751. УСКОРО ИГРАЛИШТЕ, ТРИМ СТАЗА И ПАРКИЋ КОД РОКОВАЧКЕ ШУМИЦЕ
 752. ЈКП "ЧИСТОЋА" ГАСИ 23 РАДНА МЕСТА
 753. НОВИНЕ ЗА БУДУЋЕ МЛАДЕНЦЕ! ДРЖАВА И ОД СВАТОВА УЗИМА СВОЈ ДЕО!
 754. УХАПШЕНА ДВА СОМБОРЦА И ЗАПЛЕЊЕНО ЧЕТИРИ КИЛОГРАМА АМФЕТАМИНА
 755. ШТАЛЕ, ШУПЕ И КОКОШИЊЦИ КОЈИ СУ ГРАЂЕНИ БЕЗ ДОЗВОЛЕ, МОРАЈУ ДА СЕ ЛЕГАЛИЗУЈУ
 756. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" - БОЂОШИ ТРУНУ И УРАСТАЈУ У ПРОВОДНИКЕ
 757. СОМБОРЦУ ПРОТИВГРАДНА РАКЕТА УЛЕТЕЛА У БАШТУ
 758. ПОЧЕТАК РЕВИТАЛИЗАЦИЈЕ ЗЕЛЕНИХ И ПАРКОВСКИХ ПОВРШИНА У СОМБОРУ
 759. ОДРЖАНЕ ТРАДИЦИОНАЛНЕ ЖЕТЕЛАЧКЕ СВЕЧАНОСТИ У ЧАСТ НОВОГ ХЛЕБНОГ ЖИТА
 760. СОМБОРСКА БИБЛИОТЕКА ДОНОСИ КЊИГЕ НА КУЋНУ АДРЕСУ
 761. ПЕДЕСЕТ МИЛИОНА ЗА ИЗГРАДЊУ ВОДОВОДА СТАПАР – ДОРОСЛОВО
 762. СТАПАР НАГРАЂЕН ПЕХАРОМ И ДАРОВНИЦОМ
 763. АМСС - ВИШЕ ИСПРАВНИХ ВОЗИЛА У САОБРАЋАЈУ
 764. ОБНОВЉЕНО И ИГРАЛИШТЕ КОД „ПАПАГАЈКИ“
 765. ИНСПЕКЦИЈА РАДА ПРОВЕРАВА ПОСЛОДАВЦЕ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ
 766. ХУМАНИТАРНО - СПОРТСКА АКЦИЈА СОМБОРЦА ГАШПАРА МАТАРИЋА "КИЛОМЕТРИ ЗА ДЕЦУ"
 767. ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О САНАЦИЈИ И АДАПТАЦИЈИ СПОРТСКИХ ОБЈЕКАТА У СОМБОРУ
 768. ГЛОРИА“ ПОВОДОМ ЈУБИЛЕЈА МУЗИЧКОГ ДРУШТВА "MUSICA VIVA"
 769. СОМБОРЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА КАМПУ ЗА МЛАДЕ РАДИО АМАТЕРЕ У ПАРАЋИНУ
 770. ГРАД ДОБИО НОВИ ПОЛИГОН ЗА ОБУКУ ВОЗАЧА
 771. ХОЋЕ ЛИ СОМБОР ПОДРЖАТИ "БРОНЗАНОГ" АНДРЕЈА?
 772. СОМБОРЦИ У МИРОВНОМ КАМПУ У БАШКОМ ПОЉУ
 773. ДРОГА ИЗ ЕВРОПЕ У СОМБОР СТИЖЕ И ПОШТОМ
 774. ЈЕЧАМ И ПШЕНИЦА ПОЖЊЕВЕНИ СА 8,2 ХЕКТАРА УЗУРПИРАНИХ ПОВРШИНА
 775. МИНИСТАР ТРИВАН: РЕЗЕРВАТ БИОСФЕРЕ „БАЧКО ПОДУНАВЉЕ“ ЈЕ ПОЧЕТАК ДРУГЕ ФИЛОЗОФИЈЕ И ЛОГИКЕ, КАКВА СРБИЈА МОЖЕ ДА БУДЕ
 776. ЈАВНА ЧЕСМА И ЗАПРЕЖНА КОЛА СА БУРЕТОМ, НОВИ СИМБОЛИ ВИДОВДАНСКОГ ТРГА
 777. ЗГРАДА ДОМА КУЛТУРЕ У ГРАДИНИ - РУШЕВИНА
 778. УТВРЂЕН ПРЕДЛОГ ЛИСТЕ ОДОБРЕНИХ ПРОЈЕКАТА ПО КОНКУРСУ „ЛАП ЗА МЛАДЕ 2017“
 779. ИЗВЕШТАЈ СА 15. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 780. ЛУЧКА КАПЕТАНИЈА АПАТИН ОРГАНИЗУЈЕ ПОЛАГАЊЕ ЗА ЧАМАЦ
 781. ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ МР ВУК РАДОЈЕВИЋ: МЕРЕ АГРАРНЕ ПОЛИТИКЕ – ПРЕМА ПОТРЕБАМА ПОЉОПРИВРЕДНИКА
 782. ГРАД ИЗДАЈЕ ДРЖАВНЕ АПОТЕКЕ У ЗАКУП
 783. СОМБОР НАЈВИШЕ УЛАЖЕ У ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ
 784. ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О ИНТЕНЗИВНИЈОЈ САРАДЊИ ГРАДА СОМБОРА И РПК СОМБОР
 785. ШВЕРЦ ЈЕЛЕНСКИХ РОГОВА УНОСАН БИЗНИС
 786. ПОВЕРЕНИЦА ЗА ЗАШТИТУ РАВНОПРАВНОСТИ ПОСЕТИЛА СИГУРНУ КУЋУ У СОМБОРУ
 787. НОВИ НАЦРТ ОДЛУКЕ О КУЋНОМ РЕДУ У СТАМБЕНИМ ЗГРАДАМА
 788. У ТОКУ ОБНОВА И ИЗГРАДЊА ДЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА
 789. МИГРАНТИ – САМЦИ ИЗМЕШТЕНИ ВАН СОМБОРА
 790. ШИКАРЧАНИ ЗБОГ НОВОГ НАПАДА МИГРАНАТА НА ДЕВОЈЧИЦУ БЛОКИРАЛИ ПУТ СОМБОР - БЕЗДАН
 791. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА И БИА ЗАПЛЕНИЛИ 25 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ
 792. ИЗВЕШТАЈ СА 71. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 793. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА САНЦИЈИ И ПРОШИРЕЊУ ПАРКИГА У УЛИЦИ СЛАВИШЕ ВАЈНЕРА ЧИЧЕ
 794. ЦСЖ СОМБОР: ДОДЕЉЕНИ СЕРТИФИКАТИ ПЕРСОНАЛНИМ АСИСТЕНТИМА
 795. "ЗЕЛЕНИЛО" И ДАНАС СУЗБИЈАЛО АМБРОЗИЈУ, НАЈКРИТИЧНИЈЕ НА ОБОДУ РОКОВАЧКЕ ШУМИЦЕ
 796. РЕКОНСТРУИСАН ПЛАТО У МЗ "СТАПАР", СЛЕДЕ РАДОВИ У ДОРОСЛОВУ И СОМБОРУ
 797. АПЕЛ ИНСПЕКТОРАТА ЗА РАД: ПОСЛОДАВЦИ, ЗАШТИТЕ РАДНИКЕ ОД РАДА НА ВИСКОИМ ТЕМПЕРАТУРАМА!
 798. ОТАЏБИНСКЕ ЗНАЧКЕ И ЗАХВАЛНИЦЕ ЗА ДЕВОЈКЕ И МЛАДИЋЕ КОЈИ СУ ДОБРОВОЉНО СЛУЖИЛИ ВОЈНИ РОК
 799. РАТАРИ НЕ ЖУРЕ СА ПРОДАЈОМ ПШЕНИЦЕ
 800. ПЛАТО ИСПРЕД ГЕРОНТОЛОШКОГ ЦЕНТРА ДОБИО НОВИ ИЗГЛЕД
 801. ПОЛИЦАЈЦИ ИЗ СРБИЈЕ ТОКОМ ТУРИСТИЧКЕ СЕЗОНЕ РАДЕ СА КОЛЕГАМА У ЦРНОЈ ГОРИ
 802. ЗАХТЕВИ ЗА ПРИКЉУЧАК НА ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈУ ОД САДА У "ЖУПАНИЈИ"
 803. У ТОКУ РЕКОНСТРУКЦИЈА ПАРКИНГА КОД ДОМА ВОЈСКЕ
 804. ПОЧЕЛА КАМПАЊА УКЛАЊАЊА АМБРОЗИЈЕ
 805. ОДРЖАНЕ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О ОДЛУЦИ О ЈАВНОМ ПРЕВОЗУ У ДРУМСКОМ САОБРАЋАЈУ И ПЕТОГОДИШЊЕМ РЕДУ ВОЖЊЕ АД „СЕВЕРТРАНС“
 806. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О ПРАВИЛНИКУ О ФИНАНСИРАЊУ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ГРАД
 807. ЛОКАЛНА АКЦИОНА ГРУПА „ПАНОНСКИ ФИЈАКЕР“ ПРОМОВИСАЛА СВОЈЕ ЦИЉЕВЕ
 808. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О УРЕЂЕЊУ ГРАДА
 809. НИКОЛА ЈОКИЋ СА ТРЕНЕРОМ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 810. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ОКРУГЛОГ СТОЛА О УЛОЗИ ЖЕНА У ПРИВРЕДИ И ДРУШТВУ
 811. УЧЕНИЦИ ИЗ КИШПЕШТА У ПОСЕТИ СОМБОРУ
 812. ПОНОВО ВАНДАЛИЗАМ НА ДЕЛУ! ПОЛОМИЛИ МЛАДЕ САДНИЦЕ БОЂОША И ПОСКИДАЛИ ЗАШТИТНЕ ПОКЛОПАЦЕ СА КАНДЕЛАБЕРА
 813. ПРОТИВГРАДНЕ СТАНИЦЕ ОПРЕМЉЕНЕ, СТРЕЛЦИ У ПРИПРАВНОСТИ
 814. ХРАМ У ЧОНОПЉИ ДОБИО БАКАРНИ КРОВ, ПОЧИЊЕ САНАЦИЈА ЦРКВЕ У СТАПАРУ
 815. СОМБОРСКИ ДЕЧИЈИ ХОРОВИ ПЕВАЛИ НА ИНАУГУРАЦИЈИ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА
 816. СОМБОР БИО ДОМАЋИН МАНИФЕСТАЦИЈЕ "СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ" - НИШЛИЈЕ ПОБЕДНИЦИ
 817. БАРИКАДНИ СТУБИЋИ ПРЕД „СОКОЛОМ“
 818. ПОСТАВЉЕНЕ НОВЕ КЛУПЕ НА ВИДОВДАНСКОМ ТРГУ
 819. ГРАЂАНИ НОВЕ СЕЛЕНЧЕ НЕ ЖЕЛЕ ПЕРИОНИЦУ ПОРЕД ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА
 820. ОТКЛАЊАЈУ СЕ ПОСЛЕДИЦЕ ОЛУЈНОГ НЕВРЕМЕНА У СОМБОРУ И ОКОЛИНИ - ВЕТАР ЛОМИО СТАБЛА, БАНДЕРЕ, БАЦАО ЦРЕПОВЕ…
 821. ОСАМ "ФИГУРИЦА" БРАНИЛО БОЈЕ СРБИЈЕ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ДЕЦУ У ФИТНЕСУ! МИОНА НАЈУСПЕШНИЈА
 822. ПРАВИЛНИК О ФИНАНСИРАЊУ ПРОГРАМА-ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА OД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ГРАД НА ЈАВНОЈ РАСПРАВИ ДО 30. ЈУНА
 823. НОВЕ САДНИЦЕ ЗА ЛЕПШИ ВИДОВДАНСКИ ТРГ
 824. ПАЖЊА! КАЗНЕ ЗА НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНА ВОЗИЛА КОД СОМБОРСКИХ КУПАЛИШТА
 825. ПЕШАЧКИ ПРОЛАЗ ИЗМЕЂУ ТРГА КОСТЕ ТРИФКОВИЋА И ТРГА СВЕТОГ ТРОЈСТВА ДО 31. ОКТОБРА
 826. ПИЈАНИСТА МИХАЈЛО ЗУРКОВИЋ ЗА СВЕТСКИ ДАН МУЗИКЕ СОМБОРУ ПОКЛОНИО КОНЦЕРТ У ЖИТУ
 827. ОДРЖАНА ЈЕДАНАЕСТА СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКА КОЛОНИЈА БУЊЕВАЧКОГ КОЛА
 828. АЛБАНСКИ ХАКЕРИ ОБОРИЛИ САЈТ ЗАПАДНОБАЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА
 829. ВАНДАЛИЗАМ! ОСКРНАВЉЕНА КАПЕЛА НА ВЕЛИКОМ КАТОЛИЧКОМ ГРОБЉУ У СОМБОРУ
 830. РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ЗГРАДЕ И ДВОРИШТА ОШ „НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ“ ПРИ КРАЈУ
 831. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КРУЖНЕ РАСКРСНИЦЕ УЛИЦА – ВОЈВОЂАНСКА, СОЛУНСКИХ БОРАЦА И СКОПЉАНСКА
 832. ПОЧЕЛО СКИДАЊЕ УСЕВА СА УЗУРПИРАНИХ ПАРЦЕЛА
 833. УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА И НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА 2016/2017. ГОДИНЕ
 834. "БАЧКО ПДУНАВЉЕ", НОВИ УНЕСКО РЕЗЕРВАТ БИОСФЕРЕ У СРБИЈИ
 835. ИНСТИТУТ ЗА ЗДРАВСТВЕНУ ЗАШТИТУ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ ВОЈВОДИНЕ ДОБИЈА МАГНЕТНУ РЕЗОНАНЦУ
 836. ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПРЕДЛОГ АНТИКОРУПЦИЈСКОГ ПЛАНА ЗА ГРАД СОМБОР
 837. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ ГРАДСКИХ УЛИЦА
 838. ГРАДСКО ВЕЋЕ УКЛАЊАЊЕ АМБРОЗИЈЕ ПОВЕРИЛО ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“
 839. УКРАЛИ 180 АКУМУЛАТОРСКИХ БАТЕРИЈА! ПРИЧИНИЛИ ШТЕТУ НИСУ ОД 1.660.000 ДИНАРА
 840. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О АНТИКОРУПЦИЈСКОМ ПЛАНУ ЗА ГРАД СОМБОР
 841. У ДУХУ МАНИФЕСТАЦИЈЕ "РИТАМ ЕВРОПЕ" ЗАСАЂЕНО ДРВО ПРИЈАТЕЉСТВА ГРАДА СОМБОРА И КИПРА
 842. ПОЧИЊЕ СЕЗОНА КУПАЊА НА СОМБОРСКОМ БАЗЕНУ, ДАНАС БЕСПЛАТАН УЛАЗ!
 843. ПОКРАЈИНСКИ ОДБОР ЗА УРБАНИЗАМ, ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОДРЖАО СЕДНИЦУ У СОМБОРУ
 844. АНТОНИО РАТКОВИЋ: ПРОБЛЕМИ СА МИГРАНТИМА У СОМБОРУ ЋЕ БИТИ РЕШЕНИ ЗА НЕКОЛИКО ДАНА (ВИДЕО)
 845. ШИКАРЧАНИ ПРОТЕСТУЈУ ЗБОГ МИГРАНАТА! ПОЗИВАЈУ И ОСТАЛЕ СОМБОРЦЕ ДА ИХ ПОДРЖЕ
 846. ПОВОДОМ ДАНА МУП-а И ДАНА ПОЛИЦИЈЕ НАГРАЂЕНИ НАЈИСТАКНУТИЈИ ПОЛИЦИЈСКИ СЛУЖБЕНИЦИ
 847. ОРГАНИЗОВАН ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРИЈЕМ ЗА ДОБРОВОЉНЕ ДАВАОЦЕ КРВИ
 848. РАДНИЦИ "ЗЕЛЕНИЛА" АНГАЖОВАНИ НА ВИШЕ "ФРОНТОВА"
 849. ПОГЛЕДАЈТЕ КОМПЛЕТАН ПРОГРАМ "СОМБОРСКОГ ЛЕТА 2017."
 850. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО": СВЕ ВИШЕ ОШТЕЋЕНИХ СТУБИЋА ЗА ЗАШТИТУ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА
 851. СЕЦ: ПРЕМИЈЕРНО ИЗВЕДЕНА ПРЕДСТАВА "ПРИЧЕ ИЗ МЕРЛИНОВОГ ЗАМКА"
 852. РАДНА ГРУПА НАЈАВИЛА СКИДАЊЕ УСЕВА СА УЗУРПИРАНИХ ПАРЦЕЛА КОЈЕ СУ У ВЛАСНИШТВУ ДРЖАВЕ, ОДНОСНО ГРАДА
 853. ПОЧИЊЕ ЛЕТЊИ РАСПУСТ! ОСМАЦИ ОД СУТРА ПОЛАЖУ МАЛУ МАТУРУ
 854. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ДВЕ САОБРАЋАЈКЕ, ПЕТ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 855. ИВАНИШЕВИЋ ОБИШАО ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР ЗА МИГРАНТЕ У СОМБОРУ
 856. ЛЕПЕ РЕЧИ ПИСАНЕ ЋИРИЛИЦОМ
 857. УЧЕСТВУЈТЕ НА ОМЛАДИНСКОЈ РАЗМЕНИ "ОТВОРЕН УМ НЕ ПОЗНАЈЕ ГРАНИЦЕ"
 858. СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕН НА XI МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ У СУБОТИЦИ
 859. ДЕСЕТ БРЕНДОВА У СОМБОРСКОМ "КАПИТОЛ ПАРКУ"! ОТВАРЊЕ "ЛИДЛА" НАРЕДНЕ ГОДИНЕ
 860. ПОЧЕЛО УРЕЂЕЊЕ ВИДОВДАНСКОГ ТРГА
 861. НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У ГОРЊОЈ ВАРОШИ
 862. ГРАД РАСПИСАО КОНКУРС ЗА РАСПОДЕЛУ СРЕДСТАВА „ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2017“
 863. У АКЦИЈИ "СИГНАЛ" ДВА ЛИЦА ИЗ СОМБОРА ДОБИЛА КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ
 864. У АПАТИНУ ЗАПЛЕЊЕНЕ СТАБЉИКЕ МАРИХУАНЕ
 865. ПРЕДСТАВНИЦИ ЕВРОПСКЕ БАНКЕ ЗА ОБНОВУ И РАЗВОЈ У СРБИЈИ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 866. СВЕ ТРИ ЕКИПЕ СОМБОРСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА УЗЕЛЕ ОДЛИЧЈА НА ПОКРАЈИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ
 867. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ ПРЕВАРА! УКОЛИКО СТЕ И ВИ ЖРТВА, ЈАВИТЕ СЕ ПОЛИЦИЈИ
 868. ЕДУКАЦИЈА ОСНОВАЦА О ЈАЧАЊУ СВЕСТИ О ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 869. НА БАЧКОМ БРЕГУ ЗАПЛЕЊЕНО ВИШЕ ОД 500 АНТИКВИТЕТА
 870. СОМБОРСКИ "ШТРАНД" СУТРА ОТВАРА КАПИЈЕ ЗА ПОСЕТИОЦЕ
 871. НОВЕ КОСИЛИЦЕ У МАШИНСКОМ ПАРКУ ЈКП "ПРОСТОР"
 872. ОКОНЧАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРИПРЕМИ И ДИСТРИБУЦИЈИ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ
 873. ПРЕДИЗВОЂАЧКИ САСТАВ ГКУД "РАВАНГРАД" ОСВОЈИО ЗЛАТО НА ПОКРАЈИНСКОЈ СМОТРИ ДЕЧИЈЕГ ФОЛКЛОРА
 874. СОМБОР ИСПУНИО УСЛОВЕ ЗА СЕРТИФИКАЦИЈУ ГРАДОВА СА ПОВОЉНИМ ПОСЛОВНИМ ОКРУЖЕЊЕМ
 875. СЕЗОНА КУПАЊА НА ШТРАНДУ ПОЧИЊЕ У ПЕТАК, БАЗЕН КРЕЋЕ ПОЛОВИНОМ ЈУНА
 876. НЕКАДАШЊИ "БОРЕЛИ" ПОНОВО РАДИ! СТОТИНАК ОБУЋАРА ПРОИЗВОДИ ЧИЗМЕ ЗА РУСКО ТРЖИШТЕ
 877. НЕУСКЛАЂЕНОСТ У БИЛАНСНИМ ПОКАЗАТЕЉИМА КОД ТРИ ЈАВНА КОМУНАЛНА ПРЕДУЗЕЋА
 878. ПРЕТХОДНЕ СЕДМИЦЕ У ОКРУГУ ЕВИДЕНТИРАНО СЕДАМ САОБРАЋАЈКИ, ШЕСТ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 879. АЛЕКСА "РУШИО" РЕКОРДЕ У БАЊАЛУЦИ!
 880. СОМБОРСКУ ИНДУСТРИЈСКУ КУЛТУРУ НА САЈМУ У КИНИ УСПЕШНО ПРЕДСТАВИО МОМИР БУЛОВИЋ
 881. НЕВОЉЕ ЗА "СЕВЕРТРАНС" - НОВЦА ИМА, А РАЧУН БЛОКИРАН
 882. ЗБОГ ЗАМЕНЕ ВОЗАЧКИХ ДОЗВОЛА, ШАЛТЕРИ СОМБОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ РАДЕ И ВИКЕНДОМ
 883. СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2016. ГОДИНУ, ИЗВЕШТАЈЕ О РАДУ ЈАВНИХ УСТАНОВА…
 884. СОМБОРЦИ, ПОМОЗИМО НАШОЈ СУГРАЂАНКИ ДА ДОБИЈЕ КРОВ НАД ГЛАВОМ!
 885. МИНИСТРИ, АНА БРНАБИЋ И МЛАДЕН ШАРЧЕВИЋ, ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 886. СТАРИ ПОЉОПРИВРЕДНИ АВИОНИ НИСУ ЗА ЛЕТЕЊЕ
 887. СОМБОР ЗАХВАТИЛО НЕВРЕМЕ ПРАЋЕНО ГРАДОМ!
 888. ГИМНАЗИЈА ОТВАРА НОВО ОДЕЉЕЊЕ ЗА 20 ТАЛЕНТОВАНИХ КОМПЈУТЕРАША
 889. ПРОНАЂЕН СОМБОРАЦ ОСУМЊИЧЕН ЗА КРАЂУ БИЦИКАЛА И ЕЛЕКТРОМОТОРА ИЗ ЗАБАВНОГ ПАРКА
 890. РЕКРЕАТИВНИ БИЦИКЛИСТИ ИЗ СОМБОРА, ТРЕЋИ ПУТ КРОЗ ТРИ ДРЖАВЕ
 891. НАСТАВНИЦИ ИЗ СТАПАРА НАГРАЂЕНИ ПОСЕТОМ ЗАПАДНОЈ СРБИЈИ
 892. ПОЗИВ ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА ДА ПОДНЕСУ ПРИЈАВУ ЗА УТВРЂИВАЊЕ ЛОКАЛНИХ ЈАВНИХ ПРИХОДА
 893. "СОМБОРСКО ЛЕТО" ОД 23. ЈУНА ДО 01. ЈУЛА! ПАПРИКАШИЈАДА И УЛИЦА СТАРИХ ЗАНАТА НЕИЗБЕЖНИ
 894. ГРАДСКО ВЕЋЕ ПРИХВАТИЛО ИНФОРМАЦИЈУ О АКТИВНОСТИМА НА ОДРЖАВАЊУ ПРУГЕ СОМБОР-ВРБАС
 895. СОМБОРУ НЕДОСТАЈЕ ОКО 200 ПАРКИНГ МЕСТА
 896. ОД НОВЕМБРА ПРЕКРШАЈНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ УЗУРПАТОРА НЕКАТЕГОРИСАНИХ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 897. РОК ЗА ЗАМЕНУ СТАРИХ ВОЗАЧКИХ ДОЗВОЛА 10. ЈУН
 898. МУП УПОЗОРИО НА САЈБЕР НАПАДЕ И ПОЗВАО ГРАЂАНЕ ДА ПРИЈАВЕ АКО НАИЂУ НА ВИДЕО ИГРУ "ПЛАВИ КИТ"
 899. АМБАСАДОР САД-а: ПРЕПОРУЧИЋУ СОМБОР АМЕРИЧКИМ ИНВЕСТИТОРИМА
 900. У ТОКУ ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА РИБАРСКИХ ПОДРУЧЈА "ВОЈВОДИНАШУМА"
 901. УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ – ВИТЕЗОВИМА ХУМАНОСТИ
 902. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР У ПУНОМ ПОГОНУ
 903. САВЕТ ЗА МИГРАЦИЈЕ НАЈАВИО ДОЛАЗАК НОВЕ ГРУПЕ МИГРАНАТА У СОМБОР
 904. МУП: РИГОРОЗНА КОНТРОЛА АУТОБУСА И ВОЗАЧА ПРЕД ПОЛАЗАК НА ЂАЧКЕ ЕКСКУРЗИЈЕ
 905. ТРЕНИНЗИ БЕЗБЕДНЕ ВОЖЊЕ ЗА СОМБОРСКЕ И АПАТИНСКЕ МАТУРАНТЕ
 906. АНГИО САЛЕ СТИЖУ У СОМБОР, СУБОТИЦУ И ЗРЕЊАНИН
 907. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ИЗВЕШТАЈЕ О РАДУ И ПОСЛОВАЊУ ЈАВНИХ УСТАНОВА У 2016. ГОДИНИ
 908. ЗАВРШАВА СЕ ИЗГРАДЊА ПОЛИГОНА ЗА ОБУКУ ВОЗАЧА
 909. МУКЕ СОМБОРСКИХ ПЛИВАЧА У СТАРОМ БАЗЕНУ
 910. НА ЈЕСЕН, У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ КРЕНУЋЕ 640 ПРВАКА
 911. ВОДОКАНАЛ - ИЗ ОТПАДНИХ ВОДА ДО СТРУЈЕ
 912. СОМБОРСКИ СУДОКУ МАЈСТОР НАСТАВИО СА ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА
 913. "БЛИЦ МАРАТОН" САОБРАЋАЈАЦА! ПРЕДЛОЖИТЕ ЛОКАЦИЈУ РАДАРА
 914. АРАПИ КУПУЈУ САЛАШЕ И КУЋЕ У ОКОЛИНИ СОМБОРА
 915. ОДРЖАНА ТРИБИНА О ГРАЂАНСКОМ И ДРУШТВЕНОМ ПОТЕНЦИЈАЛУ ОСИ
 916. ГИМНАЗИЈА СА НАЈВИШЕ ТАКМИЧАРА ИЗ ИНФОРМАТИКЕ И ОВЕ ГОДИНЕ БЕЗ ПОСЕБНОГ РАЧУНАРСКОГ ОДЕЉЕЊА?
 917. СОМБОР ДОБИО ПРВИ "ПАРКИНГ" ЗА ПСЕ
 918. УМЕСТО АРТЕРСКИХ БУНАРА ЈАВНЕ ЧЕСМЕ
 919. РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА "КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ"
 920. МУП: ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ДВОСТРУКО УБИСТВО У ДОРОСЛОВУ УХАПШЕН У ХРВАТСКОЈ
 921. МАТУРАНТИ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ СА РАЗРЕДНОМ, ПОКЛОНИЛИ КЊИГЕ ЗА ШКОЛСКУ БИБЛИОТЕКУ
 922. ОДРЖАНО 47. ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ
 923. "ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ СОМБОР" - ПРЕДАТИ ЗАХТЕВИ ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ СОМБОРА
 924. ЗЛОЧИН У ДОРОСЛОВУ: УБИО БИЗНИСМЕНА И НЕПОКРЕТНУ ЖЕНУ
 925. ГРАДСКО ВЕЋЕ - НЕМА СМАЊЕЊА ЦЕНА ЗА ИЗНОШЕЊЕ КОМУНАЛНОГ ОТПАДА ИЗ ШКОЛА
 926. ОД ЈЕСЕНИ, ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЋЕ ФИЗИЧКО РАДИТИ У НОВОЈ ФИСКУЛТУРНОЈ САЛИ
 927. ВАСКРШЊЕ ДАРИВАЊЕ У СОМБОРУ И У КУЛИ
 928. У ТЕШКОЈ САОБРАЋАЈКИ КОД СОМБОРА, ПОВРЕЂЕН ВОЗАЧ АУТОМОБИЛА
 929. ЦЗРО "ПЛАНЕТА": ПРИЈАВИТЕ ДЕЦУ ЗА АКТИВНОСТИ И БОРАВАК У ПРИРОДИ
 930. ЕВИДЕНТИРАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ ПОЧИЊЕ 08. МАЈА
 931. КРУЖНИ ТОКОВИ РЕШАВАЈУ САОБРАЋАЈНЕ ГУЖВЕ У ГРАДУ
 932. ОДРЖАНО ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ "ШТА ЗНАШ О ЗДРАВЉУ"
 933. ИЗВЕШТАЈ СА 12. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 934. ВЛАСНИЦИ КУЋА НА СИВАЧКОМ ПУТУ ГОДИНАМА ЧЕКАЈУ ПИЈАЋУ ВОДУ
 935. АЛЕКСАНДАР ЧЕПУРИН У СОМБОРУ ОТВОРИО ИЗЛОЖБУ СЛИКА РУСКИХ СЛИКАРА
 936. ДОНЕШЕН ПРАВИЛНИК О ПОСТАВЉАЊУ БАШТА ИСПРЕД УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА
 937. У УЛИЦИ ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА ПОСТАВЉЕНЕ ЛЕД СВЕТИЉКЕ
 938. У ДОРОСЛОВУ, НА ДВА БУНАРА ЗАБРАЊЕНО КОРИШЋЕЊЕ ВОДЕ ЗА САНИТАРНО-ХИГИЈЕНСКЕ ПОТРЕБЕ
 939. ОПРЕЗ! ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА МОТОЦИКЛИСТА И ДРУГИХ УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ
 940. САОПШТЕЊЕ КРОВНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МЛАДИХ СРБИЈЕ (КОМС) ПОВОДОМ ПРОТЕСТА „ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ“
 941. КИНОЛОШКО ДРУШТВО „РАВАНГРАД“ ОРГАНИЗОВАЛО „37. CAC SOMBOR 2017“
 942. ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" У ПРОЈЕКТУ "ВЕЛИКИ ЛОВ НА БИЉКУ"
 943. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ПОБЕДНИК 4. ФЕСТИВАЛА ДЕЧИЈИХ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА
 944. ДАНАС ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ПРВА СОМБОРСКА ШКОЛА СТРИПА
 945. „Зеленило“ наставља пролећну садњу - КЕРЛЕУТЕРИЈЕ И ЈАПОНИКЕ ЗА ЛЕПШУ „НОВУ СЕЛЕНЧУ“
 946. НА САЈМУ ЗАПОШЉАВАЊА У СОМБОРУ ПОСЕТИЛО 1200 ЛИЦА
 947. ПЕТИ ДАН ПРОТЕСТА У СОМБОРУ (ВИДЕО)
 948. ЦРКВЕНИ РАДИО "БЛАГОВЕСНИК" ЈУЧЕ ПРОСЛАВИО СВОЈУ СЛАВУ
 949. БАТЕЗ: ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАРИЈАТ И ГРАД СОМБОР ЋЕ СПОРТСКЕ ОБЈЕКТЕ ПРИВОДИТИ НАМЕНИ
 950. У СОМБОРУ ЗАПЛЕЊЕНО 30 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ, ТРИ ОСОБЕ УХАПШЕНЕ (ВИДЕО)
 951. ГРАДСКО ВЕЋЕ: АЛЕКСАНДАР ЧОРАК ПРЕДЛОЖЕН ЗА НОВОГ В.Д. ДИРЕКТОРА "ЕНЕРГАНЕ"
 952. ОБАРАЊЕ ДОТРАЈАЛИХ ПЛАТАНА И ОБНОВА КОПРИВИЋА У РАДЕ КОНЧАРА
 953. "КОРИЈЕНИ" ОРГАНИЗУЈУ РАДИОНИЦУ ФАРБАЊА ВАСКРШЊИХ ЈАЈА
 954. САМОУБИСТВО У СОМБОРУ, ЖЕНА СКОЧИЛА У КАНАЛ
 955. ФОНТАНЕ ЗА ЛЕПШЕ ПРОЛЕЋЕ И НАСТАВАК КОСИДБЕ У ШИРЕМ ЦЕНТРУ ГРАДА
 956. НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ОБНОВИ СВЕТОСУПЕНСКОГ ХРАМА У СОМБОРУ
 957. У СОМБОРУ ОДРЖАН МИРАН ПРОТЕСТ ПРОТИВ АКТУЕЛНОГ РЕЖИМА (ВИДЕО)
 958. ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЂАКА СРЕДЊЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ: КОНЦЕРТ ЗА МИХАЈЛА ТОНКОВИЋА
 959. ЛИКОВНИ КОНКУРС ЗА СОМБОРСКЕ ШКОЛАРЦЕ "МОЈ СТРИП"
 960. ПОСТАВЉЕНА ЈАВНА РАСВЕТА У УЛИЦИ ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА
 961. УЧЕНИЦИ СОМБОРСКИХ ШКОЛА, ПОБЕДНИЦИ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ 2016., ДОШЛИ СА НАГРАДНОГ ПУТОВАЊА
 962. ИНИЦИЈАТИВНИ САСТАНАК ЗА ФОРМИРАЊЕ САВЕТА ЗА ПРЕВЕНЦИЈУ ВРШЊАЧКОГ НАСИЉА И МАЛОЛЕТНИЧКЕ ДЕЛИНКВЕНЦИЈЕ
 963. СОМБОРКА УХАПШЕНА ЗБОГ МАРИХУАНЕ И НЕДОЗВОЉЕНОГ ДРЖАЊА ОРУЖЈА
 964. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ЗГРАДЕ ОШ „НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ“
 965. „МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ“ КОШТА 15 МИЛИОНА! УБУДУЋЕ БЕСПЛАТНО ОДВОЖЕЊЕ УГИНУЛИХ ЖИВОТИЊА СА СЕЛА
 966. НАЈМЛАЂИМ УЧЕСНИЦИМА У САОБРАЋАЈУ ПОКЛОЊЕНИ РЕФЛЕКТУЈУЋИ ПРСЛУЦИ
 967. ЈКП „Зеленило“ Сомбор: ПОЧЕЛО ПРОЛЕЋНО УРЕЂЕЊЕ ЈАВНИХ ПОВРШИНА
 968. САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ПРИПРЕМИО РОТАЦИОНА СВЕТЛА ЗА ТРАКТОРЕ
 969. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ПЕТ ОСОБА ЗБОГ КРИЈУМЧАРЕЊА ЉУДИ
 970. УТВРЂЕН ПРЕДЛОГ ГОДИШЊЕГ ПРОГРАМА ЗАШТИТЕ, УРЕЂЕЊА И КОРИШЋЕЊА ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА ЗА 2017. ГОДИНУ
 971. ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА "КАПИТОЛ ПАРКА"! ПРВИ КУПЦИ СЕ ОЧЕКУЈУ НА ЈЕСЕН
 972. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА 12,5 КИЛОГРАМА ДУВАНА, СЛЕДЕ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ
 973. ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА АТАРСКОГ ПУТА ДО НАСЕЉА МИЛЧИЋ
 974. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ ТРГОВИНЕ НАРКОТИЦИМА
 975. ИНВЕСТИЦИЈЕ У СОМБОРСКО ЗДРАВСТВО: УСКОРО АНГИО САЛА И АМБУЛАНТА У „ГОГАМА“
 976. У СЕДАМНАЕСТ САОБРАЋАЈКИ ПОВРЕЂЕНА ЧАК 21 ОСОБА
 977. ШКОЛСКЕ ТОРБЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА
 978. МАТУРАНТИ ЕКОНОМСКЕ И ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ БИЛИ ГОСТИ ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА
 979. ПРЕВЕНТИВНЕ АКЦИЈЕ САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋAЈА
 980. БАЧКОМ МОНОШТОРУ НЕДОСТАЈЕ МОСТ
 981. ТРГОВЦИ ОРУЖЈЕМ ИЗ СОМБОРА И АПАТИНА ПРИЗНАЛИ И НАГОДИЛИ СЕ!
 982. ДОБРА САРАДЊА СОМБОРА И АМБАСАДЕ НЕМАЧКЕ
 983. МЛАДИ МИРОВЊАЦИ ИЗ ПЕТ ГРАДОВА ПРОВЕЛИ КВАЛИТЕТАН ВИКЕНД У СОМБОРУ
 984. У ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ ОТВОРЕН КЛУБ ПЕНЗИОНЕРА
 985. ПОВЕЋАН БРОЈ ВОЛОНТЕРА ЗА ПОМОЋ ДЕЦИ У УЧЕЊУ, РОДИТЕЉИ, ЈАВИТЕ СЕ!
 986. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА АЛЕКСА ШАНТИЋ
 987. ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА ЗА ПОМОЋ ОБОЛЕЛИМА ОД МУЛИПЛЕ СКЛЕРОЗЕ
 988. У СОМБОРСКА СЕЛА ДИСТРИБУИРАНО 550 ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ
 989. ДУШАН МАРИЈАН, НОВИ НАЧЕЛНИК ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА
 990. ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА МЛАДЕ ЗА ПЕРИОД 2017 – 2021 НА ЈАВНОМ УВИДУ ДО 26. МАРТА
 991. ОБИЈЕН ХРАМ СВETИХ АПОСТОЛА ПЕТРА И ПАВЛА У БАЧКОМ БРЕСТОВЦУ
 992. ХОР "МЛАДОСТ" ИЗ СЛОВАЧКЕ НАСТУПИО НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 993. АКТИВНОСТИ ЛОКАЛНЕ АКЦИОНЕ ГРУПЕ „ПАНОНСКИ ФИЈАКЕР“
 994. ГРАДСКО ВЕЋЕ РАЗМАТРАЛО ФИНАНСИЈСКА ПИТАЊА
 995. ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ПРИОРИТЕТ, ДОГОВОРЕНО ПРИЛИКОМ ПОСЕТЕ ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ КЉАЈИЋЕВУ
 996. МУП УПОЗОРАВА! СУТРА ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ
 997. СЕЦ - ПРОЛЕЋНА ОБУКА ВОЛОНТЕРА ЗА ПОМОЋ ДЕЦИ У УЧЕЊУ
 998. СОЦИЈАЛНО-ЕКОНОМСКИ САВЕТ ГРАДА О СТАЊУ У ПРИВРЕДИ И НЕЗАПОСЛЕНОСТИ У СОМБОРУ
 999. СОМБОР, ГРАД СТАРАЦА! ВЛАСТ ПОКУШАВА ДА ПРОМЕНИ СЛИКУ ФИНАНСИРАЊЕМ ВЕШТАЧКЕ ОПЛОДЊЕ
 1000. НДНВ ИСКЉУЧИЛО ИЗ УДРУЖЕЊА ЧЛАНА СПОРНИХ МЕДИЈСКИХ КОМИСИЈА У СОМБОРУ И КИКИНДИ
 1001. ПУ СОМБОР: УХАПШЕН ЗБОГ ТЕШКОГ УБИСТВА
 1002. СEЦ И БИБЛИOTEКA OЗВAНИЧИЛИ СAРAДЊУ - КOРAК КA КВAЛИTETНИJИM ПРOГРAMИMA ЗA ДEЦУ И MЛAДE
 1003. САРАДЊА ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА И ОМЛАДИНСКОГ КЛУБА У СОМБОРУ
 1004. ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА "ПЛУТОН 2" ЗАХВАТИЛА И СОМБОР
 1005. "ЧИТАОНИЦА СТРИПОВА" ОБИЛАЗИ ШКОЛЕ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1006. ГРАДСКО ВЕЋЕ ДОПУНИЛО ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2017. ГОДИНУ
 1007. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА У ГАКОВУ - ГЛАВНА ТЕМА, КАКО ЗАПОСЛИТИ И ЗАДРЖАТИ ГАКОВЧАНЕ У СВОМ СЕЛУ
 1008. МИГРАНТИ УПАДАЈУ У ВИКЕНДИЦЕ КОД БАЧКОГ БРЕГА
 1009. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА МЕШТАНИМА РАСТИНЕ РАЗГОВАРАЛА О ПРИОРИТЕТИМА У 2017. ГОДИНИ
 1010. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ЛИБИЈЦА ЗБОГ КРИЈУМЧАРЕЊА ЉУДИ
 1011. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПЛАН КАПИТАЛНИХ УЛАГАЊА ЗА ПЕРИОД 2017-2020. ГОДИНЕ
 1012. САВЕТ ЗА ПЛАНИРАЊЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОЛИТИКЕ УСВОЈИО ПРИОРИТЕТЕ ЗА 2017. ГОДИНУ
 1013. УХАПШЕНА СОМБОРКА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ВИШЕ РАЗБОЈНИШТАВА И ТЕШКУ КРАЂУ
 1014. ОД ДАНАС ПОСЛОВИ ОВЕРЕ ПОТПИСА, РУКОПИСА И ПРЕПИСА У ИСКЉУЧИВОЈ НАДЛЕЖНОСТИ ЈАВНИХ БЕЛЕЖНИКА
 1015. СОМБОРАЦ ЖЕЉКО ДИМОВИЋ, НОВИ ПРЕДСЕДНИК ЕНИГМАТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
 1016. ПУ СОМБОР: ПРИВЕДЕН ЗБОГ НЕДОЗВОЉЕНЕ ТРГОВИНЕ АКЦИЗНИХ ПРОИЗВОДА
 1017. ПУ СОМБОР: РАСВЕТЉЕНО СЕДАМ ТЕШКИХ КРАЂА ИЗ ПРОДАВНИЦА
 1018. ДУХОВНО ВЕЧЕ У ЧИТАОНИЦИ ПРИВУКЛО ВЕЛИКИ БРОЈ СОМБОРАЦА
 1019. 25. МАРТА ОД 20,30 ЧАСОВА, АКЦИЈА „САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ“
 1020. СЕЈДИНОВИЋ: ВЛАСТ ДЕЛИ БУЏЕТСКИ НОВАЦ ПОДОБНИМА И МЕДИЈИМА КОЈИ КРШЕ КОДЕКС
 1021. У СОМБОРУ ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА НАЛЕД-а
 1022. НЕДОВОЉАН БРОЈ ПАРКИНГ МЕСТА У ГРАДУ! БЕСПЛАТНО ЗА ТРУДНИЦЕ САМО У ЧЕТИРИ УЛИЦЕ
 1023. ТОКОМ 2016. ГОДИНЕ, У КРИВОЛОВУ ЗАПЛЕЊЕНО ОКО 40 КИЛОМЕТАРА МРЕЖА
 1024. ОДРЖАН САСТАНАК СА ПОЉОЧУВАРИМА - ОБАВЕЗАН НЕДЕЉНИ ИЗВЕШТАЈ
 1025. „Инфраструктура железнице Србије“: РАМПЕ ВРАЋЕНЕ НА ИНИЦИЈАТИВУ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
 1026. ПАО ЗБОГ 90 ПАКЕТИЋА МАРИХУАНЕ
 1027. ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОПИСУ НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА
 1028. НОВИХ 5000 СТАБАЛА У СКЛОПУ ВЕТРОЗАШТИТНОГ ПОЈАСА ОКО ГАКОВА
 1029. БОРИМО СЕ ЗА БОЉЕ УСЛОВЕ ЛЕЧЕЊА ДЕЦЕ ОБОЛЕЛЕ ОД РАКА
 1030. ВРАЋЕНЕ РАМПЕ НА ПРУЖНИМ ПРЕЛАЗИМА У КЉАЈИЋЕВУ И НА БУКОВЦУ
 1031. ГЕРОНТОЛОШКИ ЦЕНТАР У СОМБОРУ ДОБИО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО
 1032. ПРОСЛАВЉЕНО 268 ГОДИНА СЛОБОДНОГ И КРАЉЕВСКОГ ГРАДА СОМБОРА
 1033. ПУ СОМБОР: УХАПШЕН МАЛОЛЕТНИК ОСУМЊИЧЕН ЗА РАЗБОЈНИШТВА И ПОКУШАЈ РАЗБОЈНИШТВА
 1034. ПУ СОМБОР: УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА
 1035. ГРАД КУПУЈЕ ПАРЦЕЛУ "АГРОСАВЕЗА", КАКО БИ ПРЕСЕЛИО БУВЉАК
 1036. СОМБОРСКИ ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ ДОБИО СРЕТЕЊСКИ ОРДЕН
 1037. ОЏАЦИ: УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПРИМАЊЕ МИТА
 1038. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР: У ТОКУ САНАЦИЈА УДАРНИХ РУПА „ХЛАДНИМ АСФАЛТОМ“
 1039. ПРЕДАВАЊА О ИПАРД ПРОГРАМУ И ФОНДОВИМА ДОБРО ПОСЕЋЕНА
 1040. СОМБОРСКИМ ОСМАЦИМА ПРЕДСТАВЉЕНИ УСЛОВИ ЗА УПИС У ВОЈНЕ ШКОЛЕ
 1041. ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ У ШИКАРИ ДОБИЈА ОБЈЕКАТ ЗА МАЈКЕ СА ДЕЦОМ
 1042. НСЗ: ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О УЧИНКУ ЗА 2017. ГОДИНУ
 1043. НОВИ ЗАКОН УКИДА КОМБИ ПРЕВОЗ ПУТНИКА! ПОТЕЗ КОЈИМ ГУБЕ СВИ
 1044. СОМБОР - У ДИРЕКТНОМ СУДАРУ ЈЕДАН ВОЗАЧ СТРАДАО, ДРУГИ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН
 1045. КОНТРОЛА ПОПИСА НЕЛЕГАЛНО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА
 1046. ПУ СОМБОР: ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА ТРОФЕЈНОГ ОРУЖЈА ДО 5. МАРТА
 1047. ОГЛАШЕНА ПРОДАЈА ФАБРИКЕ АГРОПЕЛЕТА У ДОРОСЛОВУ
 1048. МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ПОКЛОНИЛО КЊИГE СОМБОРСКОЈ ЕКОНОМСКОЈ ШКОЛИ
 1049. УКЉУЧИВАЊЕ РОМСКЕ ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКО ОБРАЗОВАЊЕ
 1050. "СОМБОРСКИ ЛЕГАТИ" У ЗБОРНИКУ ДЕСЕТОГ СТРУЧНОГ СКУПА ЗАЈЕДНИЦЕ МАТИЧНИХ БИБЛИОТЕКА
 1051. У СУДАРУ САНИТЕТА И АУТОМОБИЛА У АПАТИНУ НАСТРАДАЛА ПАЦИЈЕНТКИЊА
 1052. ГРАД ПОТПИСАО МЕМОРАНДУМ О ПОДРШЦИ АКЦИЈИ „ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА“
 1053. У ПИРОТУ ПРЕДСТАВЉЕНА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА
 1054. "ЧИСТОЋА" ЗАВРШИЛА ГОДИНУ У ФИНАНСИЈСКОМ ПЛУСУ
 1055. МЛАДИ РАСПРАВЉАЛИ О НАЦРТУ ЛОКАЛНОГ АКЦИОНИ ПЛАНA
 1056. РАДИО "С", АПАТИНСКИ "ДУНАВ" И НОВОСАДСКИ "АС", НАЈСЛУШАНИЈИ У ОКРУГУ
 1057. НИКО НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМ НЕОБЕЗБЕЂЕНИХ ПРУЖНИХ ПРЕЛАЗА У СОМБОРУ
 1058. СОМБОРАЦ ДОБИО ПРИЈАВУ ЗБОГ ХВАТАЊА И ДРЖАЊА ЗАШТИЋЕНЕ ВРСТЕ ПТИЦЕ
 1059. ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ УЧЕНИКА У ВОЈНУ ГИМНАЗИЈУ
 1060. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ЗА СМАЊЕЊЕ НЕЗАПОСЛЕНОСТИ 28 МИЛИОНА ДИНАРА
 1061. ГРАДСКА ЗИМСКА СЛУЖБА ИНТЕРВЕНИСАЛА ЗБОГ ЛЕДЕНЕ КИШЕ
 1062. МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ - ПРОБЛЕМ "ПРОТЕИНКЕ" БИ МОГАО ДА БУДЕ РЕШЕН НАРЕДНЕ ГОДИНЕ
 1063. САКУПЉАЊЕ ЈЕЛЕНСКОГ РОГОВЉА У ЛОВИШТИМА "ВОЈВОДИНАШУМА" ПРОТИВЗАКОНИТО
 1064. МИНИСТАР ПОЉОПРИВРЕДЕ: ПОДСТИЦАЈИ ЗА МЛАДЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ
 1065. ЛЕДОЛОМЦИ ИЗ ДАЉСКЕ КРИВИНЕ ДАНАС СЕ ВРАЋАЈУ У МАЂАРСКУ
 1066. ПОДАЦИ КАЖУ: ВИШЕ СОМБОРАЦА УМИРЕ ТОКОМ ЗИМЕ
 1067. КОНКУРС ЗА ПРОФЕСИОНАЛНЕ ВОЈНИКЕ
 1068. СИНДИКАТ СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ОРГАНИЗУЈЕ ПРОТЕСТНО ОКУПЉАЊЕ
 1069. АПАТИН ЗАРАЖЕНО ПОДРУЧЈЕ ПТИЧИЈИМ ГРИПОМ, СЕЛА ОВЕ ОПШТИНЕ УГРОЖЕНА ЗОНА
 1070. СОМБОРСКА "ЦРВЕНА ЗВЕЗДА" И ЗВАНИЧНО УГАШЕНА
 1071. СОМБОР ДОБИЈА ПРВУ "ЧИТАОНИЦУ СТРИПОВА" У СРБИЈИ
 1072. РАДНИЦИ "СЕВЕРТРАНСА" СПРЕЧИЛИ ЗАПЛЕНУ АУТОБУСА ЗБОГ ДУГА ОД 579.000 ДИНАРА
 1073. ОД ПРВОГ ФЕБРУАРА, КАНЦЕЛАРИЈА КОМЕСАРИЈАТА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ У ЖУПАНИЈИ
 1074. ВАНДАЛИЗАМ И НА КАНАЛУ! КАНТЕ ОДВАЉЕНЕ И БАЧЕНЕ НА ЛЕД
 1075. МИГРАНТИ ПОКУШАЛИ ДА ПРЕЂУ ЗАЛЕЂЕНИ ДУНАВ КОД АПАТИНА И УЂУ У ХРВАТСКУ
 1076. УЧЕСНИЦИ КОЛОНИЈЕ „МОСТ“ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 1077. ЗБОГ ПОЛЕДИЦЕ, ПОТРЕБНА ДОДАТНА ПАЖЊА ЗА ВОЛАНОМ
 1078. ПАРТНЕРСТВО У ЈАВНОЈ РАСВЕТИ ПОЗИВА НА ОПРЕЗ
 1079. У ЛОВИШТУ "КОЗАРА" ПРИХРАЊУЈУ ДИВЉАЧ ТОКОМ ЛЕДЕНИХ ДАНА
 1080. "ВОДОКАНАЛ" ОБЕЛЕЖИО 56 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА - УРАЂЕНО МНОГО, ПЛАНОВИ АМБИЦИОЗНИ
 1081. ВАНДАЛИЗАМ У ПАРКУ ХЕРОЈА - ОДВАЉЕНЕ КАНТЕ, ОШТЕЋЕН СИСТЕМ ЗА ЗАЛИВАЊЕ
 1082. НАСТАВЉА СЕ ПРОЈЕКАТ БЕСПЛАТНОГ АМБУЛАНТНОГ ПРЕВОЗА
 1083. „САПУТНИК М“ ПОКЛАЊА ГРАДУ 25 КУГЛАСТИХ БОЂОША
 1084. ЗАМЕНА РЕГИСТАРСКИХ ТАБЛИЦА ОДЛОЖЕНА ЗА ДВЕ ГОДИНЕ
 1085. БЕЗБЕДНОСТ ГРАЂАНА - СВАКОДНЕВНА БРИГА И ЗАДАТАК ГРАДА
 1086. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! ДЕМОНТИРАНЕ РАМПЕ НА ТРИ ПРУЖНА ПРЕЛАЗА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 1087. ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА "БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ"
 1088. ИЗВЕШТАЈ СА 10. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1089. РИЗИК ОД ХАВАРИЈЕ У ФАБРИЦИ АКУМУЛАТОРА
 1090. ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ ПОСЕТИО СОМБОР
 1091. УНАПРЕЂЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОДЊЕ И РУРАЛНОГ РАЗВОЈА
 1092. ИСКЉУЧЕНА СТРУЈА ФАБРИЦИ АКУМУЛАТОРА СОМБОР
 1093. ГРАДСКО ВЕЋЕ О ПРОМЕНИ НА ЧЕЛУ "ВОДОКАНАЛА", ПАРКИРАЛИШТИМА...
 1094. ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ СОЦИЈАЛНО-ХУМАНИТАРНОГ КАРАКТЕРА
 1095. ЧИШЋЕНЕ И СОЉЕНЕ УЛИЦЕ ПРВОГ И ДРУГОГ ПРИОРИТЕТА
 1096. БЕСПЛАТНО КЛИЗАЊЕ ЗА ШКОЛАРЦЕ НА СОМБОРСКОМ КЛИЗАЛИШТУ
 1097. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ДОБИО НОВО ВОЗИЛО
 1098. СВЕ ВИШЕ ДЕЦЕ СА ПОРЕМЕЋАЈИМА У ГОВОРУ! У СОМБОРУ НЕДОСТАТАК СТРУЧЊАКА ЗА ОВУ ОБЛАСТ
 1099. ДО САДА СТИГЛО 300 ЗАХТЕВА ЗА ВАУЧЕРЕ ЗА ОДМОР У СРБИЈИ
 1100. ОТКАЗАНО ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ
 1101. ЛЕД СРУШИО ПРИСТАН КОД АПАТИНА! СТИЖУ МАЂАРСКИ ЛЕДОЛОМЦИ
 1102. ИЗ БУЏЕТА ГРАДА, 12 МИЛИОНА ЗА СА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА МЕДИЈА
 1103. У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ПРВА ФАБРИКА ЗА НЕЗАВИСНЕ ПРОФЕСИОНАЛЦЕ
 1104. РПК СОМБОР ПОСТАЛА ДЕО ЈЕДИНСТВЕНОГ КОМОРСКОГ СИСТЕМА СРБИЈЕ
 1105. ЗИМСКА СЛУЖБА У СОМБОРУ НОЋАС ИНТЕРВЕНИСАЛА - БАЧЕНО 20 ТОНА СОЛИ
 1106. ПОКРАЈИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: У ПУНОЈ ПРИПРАВНОСТИ СВИ СЕКТОРИ
 1107. У СОМБОРСКОЈ НАРОДНОЈ КУХИЊИ ДНЕВНО 500 ОБРОКА
 1108. БРИГА О СТАРИМА, МЕРИЛО ХУМАНОСТИ СВАКОГ ДРУШТВА
 1109. ВЕРТЕП У ПОРТИ СОМБОРСКЕ ЦРКВЕ СВЕТОГ ГЕОРГИЈА
 1110. УРУЧЕНИ УГОВОРИ ПОСЛОДАВЦИМА И СТУДЕНТИМА
 1111. АПЕЛ ПОЛИЦИЈЕ! ПРИЛАГОДИТЕ ВОЖЊУ ВРЕМЕНСКИМ УСЛОВИМА И УЗДРЖИТЕ СЕ ОД АЛКОХОЛА
 1112. ПРОПОВЕДНИК ИЗ СОМБОРА УХАПШЕН ЗБОГ ПРОДАЈЕ ПАКЕТИЋА ИЗ ХУМАНИТАРНЕ ПОМОЋИ
 1113. САША ПАВАСОВИЋ, ПРВА БЕБА РОЂЕНА У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ У 2017. ГОДИНИ
 1114. ГРАД ПЛАЋА ШТЕТУ ЗА ВИШЕ ОД 100 УЈЕДА ПАСА ЛУТАЛИЦА
 1115. РАСПОДЕЉЕНА СРЕДСТВА ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА
 1116. БЕЗ ПРИВРЕДЕ НЕЋЕ БИТИ НИ КВАЛИТЕТНОГ ЈАВНОГ СЕКТОРА
 1117. ЦРВЕНИ КРСТ НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА СПОРНИМ НОВОГОДИШЊИМ ПАКЕТИЋИМА У СОМБОРУ
 1118. ЛИЦИТАЦИЈА ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА, ДРУГИ КРУГ
 1119. ГИМНАЗИЈИ „ВЕЉКО ПЕТРОВИЋ“ ИЗУЗЕТНА ВУКОВА НАГРАДА ЗА 2016. ГОДИНУ
 1120. ЈЕДИНО ЋЕ НАС УМЕТНОСТ САЧУВАТИ - ПОРУЧИО РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА
 1121. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" СОМБОР: ПОКРИВЕНА И НОВА ФОНТАНА
 1122. СОМБОРСКИ БРЕНДОВИ НА ИЗЛОЖБИ „СРБИЈА У БЕОГРАДУ“
 1123. ГРАДСКО ВЕЋЕ - У 2017. ГОДИНИ ВЕЋЕ ЦЕНЕ УСЛУГА ПУ "ВЕРА ГУЦУЊА"
 1124. УСВОЈЕН ПЛАН ЗА СМАЊЕЊЕ ПОПУЛАЦИЈЕ ПАСА ЛУТАЛИЦА У 2017. ГОДИНИ
 1125. МУП ПОДСЕЋА, СТАРЕ ЛИЧНЕ КАРТЕ ВАЖЕ ДО 31.12.2016. ГОДИНЕ
 1126. ТУЖИЛАШТВА У СОМБОРУ ПОД ЈЕДНИМ КРОВОМ
 1127. ТРИДЕСЕТОГОДИШЊАК ИЗ СОМБОРА ПРИВЕДЕН ЗБОГ ДРОГЕ
 1128. КОНСТИТУИСАН СОЦИЈАЛНО-ЕКОНОМСКИ САВЕТ ГРАДА СОМБОРА
 1129. НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА 650 МАЛИШАНА
 1130. МУП РАСПИСАО КОНКУРС ЗА ОБУКУ 460 НОВИХ ПОЛИЦАЈАЦА
 1131. УХВАЋЕН МАЛОЛЕТНИК КОЈИ ЈЕ ПОЧИНИО ВИШЕ КРАЂА У СОМБОРУ
 1132. ПАО ЗБОГ СЕДАМНАЕСТ ПАКЕТИЋА МАРИХУАНЕ
 1133. ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ
 1134. БИБЛИОТЕКА ДОБИЛА ЗАХВАЛНИЦУ ЗА ПОМОЋ У РАДУ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ
 1135. ГРАД ОКИЋЕН, ПРАЗНИЦИ МОГУ ДА ПОЧНУ!
 1136. „ЖЕНСКА АЛТЕРНАТИВА“ ОБЕЛЕЖИЛА 15 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА
 1137. ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНE
 1138. ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР - ПОСАДИТИ ЈЕЛКЕ ПОСЛЕ ПРАЗНОВАЊА
 1139. САОБРАЋАЈНА ПОЛИЦИЈА НАЈАВИЛА ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ ТОКОМ ПРАЗНИКА
 1140. "ХОР ОТВОРЕНОГ СРЦА" У СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋУ
 1141. ОДРЖАНА СКУПШТИНА ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА
 1142. ПОКЛОНИ ЗА ДЕЦУ БЕЗ РОДИТЕЉСКОГ СТАРАЊА, У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „РУКА ТВОЈЕ ВОЈВОДИНЕ“
 1143. У УПОТРЕБИ НАЈВАЖНИЈА ТРАНСФОРМАТОРСКА СТАНИЦА „СОМБОР1“
 1144. АКЦИЈА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА – ПОДЕЛА ОПРЕМЕ ЗА БИЦИКЛЕ
 1145. СКУПШТИНА ГРАДА О ПРЕДЛОГУ БУЏЕТА ОДЛУЧУЈЕ 22. ДЕЦЕМБРА
 1146. УЗВРТНА ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ ГРАДА КЕЧКЕМЕТА
 1147. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПРЕДЛОГ БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2017. ГОДИНУ
 1148. ПОЛА ВЕКА ОД БРАТИМЉЕЊА СОМБОРА И БАЈЕ
 1149. СИНДИКАТ "СЛОГА" У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ ИЗАБРАО НОВО РУКОВОДСТВО
 1150. СЦ "СОКО" СОМБОР - ПОЧЕТАК КЛИЗАЛИШНЕ СЕЗОНЕ У СУБОТУ
 1151. НОВИ РУКСАЦИ И ШКОЛСКИ ПРИБОР ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ МАЛИШАНЕ
 1152. СКУЛПТУРА „НЕБЕСКИ МЕХАНИЧАР“ ОПЛЕМЕНИЛА ПРОСТОР ГИМНАЗИЈЕ
 1153. ДОДЕЉЕНА МИРОВНА НАГРАДА „КРУНОСЛАВ СУКИЋ“
 1154. ДРЖАВА ПОМАЖЕ ГРАДОВЕ ПОГОЂЕНЕ МИГРАНТСКОМ КРИЗОМ - СОМБОРУ 575.640 ДИНАРА
 1155. ЗАВРШЕНЕ РАДИОНИЦЕ НА ТЕМУ КРЕАТИВНОГ РЕШАВАЊА КОНФЛИКАТА
 1156. СА ГУСЛАМА ДО ХАМИЛТОНА
 1157. ПОЧИЊЕ НОВИ ЦИКЛУС ОБУКА ЗА НЕЗАПОСЛЕНЕ
 1158. „ПУТ ИНТЕРКУЛТУРАЛНОСТИ“ МЛАДE ИЗ 12 ДРЖАВА ДОВЕО У СОМБОР
 1159. КОНКУРСИ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКИХ ДРУШТАВА
 1160. КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗБОГ ЛАЖНИХ УЈЕДА ПАСА
 1161. МУЗИЧКО ДРУШТВО „МУЗИКА ВИВА“ И „ХОР ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ПЕВАЛИ СВИМ СРЦЕМ
 1162. "МИКУЛАШ" У БУЊЕВАЧКОМ КОЛУ
 1163. ЈП "ВОЈВОДИНАШУМЕ" ЗАПОЧЕЛО НОВУ СЕЗОНУ ПОШУМЉАВАЊА
 1164. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ УРЕЂУЈЕ ЦЕНТАР СТАНИШИЋА!
 1165. СОМБОРЦИ НА ПРИЈЕМУ ПОВОДОМ ДАНА ВЕТЕРАНА
 1166. ВЕЧЕ „CIKLO COOLTURE” - ИЗЛОЖБА НА ТОЧКОВИМА
 1167. АКЦИЈА „ЈА ИМАМ ПОДРШКУ, ЈА ИМАМ КОСУ“ - ЛЕЧЕНИМ ОД РАКА ПОКЛОН „РЕВИТАБИОН“
 1168. АЗИЛ ОПРАВДАВА ПОСТОЈАЊЕ - НА УЛИЦАМА СОМБОРА СВЕ МАЊЕ ПАСА ЛУТАЛИЦА
 1169. САРАДЊА ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ И ГРАДА СОМБОРА
 1170. ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ ПОЗИВА ШКОЛЕ ДА СЕ УКЉУЧЕ У ПРОЈЕКАТ "ИЗБОР ЈЕ ТВОЈ"
 1171. КОНСТИТУИСАН ГРАДСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ
 1172. СОМБОР ТРЕЋИ ПО БРЗИНИ ИЗДАВАЊА ГРАЂЕВИНСКИХ ДОЗВОЛА
 1173. ГИМНАЗИЈАЛЦИ АКЦИЈОМ ОЗЕЛЕЊАВАЊА ОКОНЧАЛИ ПРОЈЕКАТ „5 недеља екоактивизма“
 1174. WINE FEST - РАСКОШ БОЖАНСКОГ НЕКТАРА ПРИКАЗАЛЕ 42 ВИНАРИЈЕ
 1175. ПОЛИЦИЈА У СОМБОРУ ОТКРИЛА ЛАБОРАТОРИЈУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ МАРИХУАНЕ
 1176. РАДНИЦИ ДИРЕКЦИЈЕ И УРБАНИЗМА "ПРЕКОМАНДОВАНИ"
 1177. ТРИБИНА ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1178. ЛАП РОМА – НА НАГРАДНОЈ ЕКСКУРЗИЈИ 15 СРЕДЊОШКОЛАЦА
 1179. ИДЕНТИФИКОВАНИ МАЛОЛЕТНИЦИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ВИШЕ РАЗБОЈНИШАТАВА У СОМБОРУ
 1180. ЗАХТЕВ ЗА НОВУ ЛИЧНУ КАРТУ МОЖЕТЕ ПРЕДАТИ И ВИКЕНДОМ!
 1181. ПРОЈЕКАТ УРЕЂИВАЊА КАНАЛА БАЈА-БЕЗДАН - РЕВИТАЛИЗАЦИЈА ОБЈЕКАТА У БЕЗДАНУ И НА ШЕБЕШФОКУ
 1182. УГАШЕНИ ДИРЕКЦИЈА И УРБАНИЗАМ
 1183. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ: НАЈВИШЕ ГЛАСОВА ЗА КУПАЛИШТЕ НА „ТРОМЕЂИ“
 1184. КОД ЛЕКАРА ОД 1. ЈАНУАРА МОЖЕТЕ И БЕЗ НОВЕ ЗДРАВСТВЕНЕ КЊИЖИЦЕ
 1185. МЛАДИ ИЗ СОМБОРА У ВИКЕНД ПОСЕТИ ВРШЊАЦИМА У ТУЗЛИ
 1186. ОД ПЕТКА ПОДЕЛА БЕСПЛАТНИХ УЛАЗНИЦА ЗА КОНЦЕРТ РАДЕТА ШЕРБЕЏИЈЕ
 1187. ОДРЖАН ТРЕНИНГ У СКЛОПУ ПРОЈЕКТА "МЛАД СЕ ПРОМЕНИ ЗА ПОСАО ПОКРЕНИ"
 1188. ГРАДСКО ВЕЋЕ ПРЕДЛАЖЕ ИЗМЕНЕ ОДЛУКЕ О МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА
 1189. СМИСАО ПОСТА И ПРАВИЛА ИСХРАНЕ ТОКОМ БОЖИЋНОГ ПОСТА
 1190. АМБАСАДОРКА МАКЕДОНИЈЕ БОРАВИЛА У СОМБОРУ
 1191. ОБНОВА ВЕТРОЗАШТИТНОГ ПОЈАСА У ГАКОВУ - КРЧЕЊЕ ШИБЉА И ПРИПРЕМА ЗА САДЊУ
 1192. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРДНИЦИМА ПОСЕТИЛА БАЧКИ МОНОШТОР
 1193. ПРУГА СОНТА - БАЧКИ БРЕГ, МОГЛА БИ ДА БУДЕ ВОЈВОЂАНСКИ "ШАРГАН"
 1194. ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ ГРАДА И "УРБАНИЗАМ" ПРЕД ГАШЕЊЕМ
 1195. ЧИШЋЕЊЕ ЛИШЋА НА „ПРВОМАЈСКОМ БУЛЕВАРУ“
 1196. ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА О СРПСКИМ УЧИТЕЉИМА У УГАРСКОЈ
 1197. МИНИСТАР ПРОСВЕТЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 1198. "СВЕТ У БОЈАМА ТОЛЕРАНЦИЈЕ"
 1199. СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ ДОБИЛО 35 НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА
 1200. НАЦИОНАЛНИ СИМПОЗИЈУМ О УГРЕНТНОЈ МЕДИЦИНИ У СОМБОРУ
 1201. ПОДСТИЦАЈНИ КРЕДИТИ ГРАДСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ
 1202. НОВИХ 150 САДНИЦА КОД ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА НА "НОВОЈ СЕЛЕНЧИ"
 1203. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА СТАПАР
 1204. ДОБРА САРАДЊА ГРАДА И КАТОЛИЧКЕ ВЕРСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ
 1205. ВОДА У ЖАРКОВЦУ ИСПРАВНА ЗА ПИЋЕ
 1206. КОД ЧОНОПЉЕ ВОЗ УДАРИО КОМБАЈН! ВОЗАЧ ОД ШОКА ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ
 1207. МЛЕЧНА ПИЈАЦА НА МЕТИ ВАНДАЛА
 1208. ОБЕЛЕЖЕНА ДВА ВЕКА СРПСКЕ УЧИТЕЉСКЕ ШКОЛЕ У СОМБОРУ
 1209. ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СНИМАК ХАПШЕЊА У СОМБОРУ И АПАТИНУ
 1210. У СОМБОРУ И АПАТИНУ ПРОНАЂЕНА ВЕЛИКА КОЛИЧИНА ОРУЖЈА, УХАПШЕНО 10 ОСОБА
 1211. ГРАДСКО ВЕЋЕ О ИЗВРШЕЊУ БУЏЕТA, ПЛАНУ РАДА ЗИМСКЕ СЛУЖБЕ...
 1212. НЕМЦИ ЗАПОСЛИЛИ 80 РАДНИКА БОРЕЛИЈА
 1213. У СОМБОРСКОЈ КАСАРНИ "АЕРОДРОМ" ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЈЕДИНИЦЕ
 1214. "ПРОСТОР" ДОНИРАО ПРИСТУПНУ РАМПУ МАРИЦИ РАЈАК
 1215. СВЕ ВИШЕ СОМБОРАЦА ПОСАО ТРАЖИ У ИНОСТРАНСТВУ
 1216. НАЈВЕЋА 4G МРЕЖА ДОСТУПНА И У СОМБОРУ
 1217. ДУНАВ КОД БАТИНЕ - ВЕНЦИ СЕЋАЊА НА ПОГИНУЛЕ БОРЦЕ
 1218. ОДРЖАНА СЕДМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 1219. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР - ПОСАДИЛИ 37.000 ЈЕСЕЊИХ ЦВЕТНИЦА
 1220. НСЗ СОМБОР - ПОЧИЊЕ НОВИ ЦИКЛУС ОБУКА НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА
 1221. ОПСТАЈЕ ПРУГА СОМБОР - ВРБАС!
 1222. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА СОМБОР - БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА У ВОДИ
 1223. ДОДЕЛОМ ПРИЗНАЊА И ЗАХВАЛНИЦА, ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА
 1224. ПИСМО ЧИТАЛАЦА: МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ИЗ СОМБОРА СЕ ОБРАТИЛА ПРЕМИЈЕРУ
 1225. У СОМБОРУ СМЕШТЕНА ГРУПА ОД 122 МИГРАНТА
 1226. ПОВЕЋАЊЕ БРОЈА ТУРИСТА У СОМБОРУ
 1227. БЕСПЛАТНА ОБУКА ЗА РАД НА РАЧУНАРУ ЗА СТАРИЈЕ СОМБОРЦЕ
 1228. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" У АКЦИЈИ САДЊЕ! УЛЕПШАЛИ ДВОРИШТЕ ДОМА "МИКА АНТИЋ"
 1229. ПРИВРЕДНИЦИ ДОНИРАЛИ ПЕТ ДЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА НАЈМЛАЂИМ СОМБОРЦИМА
 1230. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА РИЂИЦУ
 1231. ЈЕДНИ ГРАДЕ, ДРУГИ РУШЕ! ЈАВНА РАСВЕТА СТИИГЛА ДО ЈОСИЋКИХ САЛАША
 1232. ОДБОРНИЦИ СКУПШТИНЕ ГРАДА ПРИСУСТВОВАЛИ СЕМИНАРУ У НИШУ
 1233. ВОДОКАНАЛ: РАДОВИ У УЛИЦИ ДУШАНА МУДРАКА ТЕКУ ПО ПЛАНУ
 1234. ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА КАПЕЛЕ У ТЕЛЕЧКОЈ
 1235. ЦЗСЖ ОСИ СОМБОР - ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО О ВОЛОНТЕРИЗМУ
 1236. ЛОВАЦ ИЗ АПАТИНА УХАПШЕН ЗБОГ УБИСТВА КОЛЕГЕ
 1237. ДУХОВНА АКАДЕМИЈА НА ПРАЗНИК СВЕТЕ ПЕТКЕ
 1238. "НЕ ПРЉАЈ, НЕМАШ ИЗГОВОР!" - ОЧИШЋЕН ПАРК КОД ЖЕЛЕЗНИЧКЕ СТАНИЦЕ
 1239. У МОНОШТОРУ ОДРЖАН САЈАМ ТОРТИ КОЛАЧА И ПОЉОПРИВРЕДНИХ ПРОИЗВОДА
 1240. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА ЧОНОПЉУ
 1241. ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА „СОМБОРСКА ЈЕСЕН“
 1242. СЕДМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 9. НОВЕМБАР
 1243. ИНСПЕКЦИЈА У ВАНРЕДНИМ КОНТРОЛАМА ЗА ТРИ ДАНА НАШЛА 20 НЕПРИЈАВЉЕНИХ РАДНИКА
 1244. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ЧЕТИРИ МИЛИОНА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА
 1245. ГРАДУ ДАРОВАНЕ ДВЕ СЛИКЕ „ЛИКОВНЕ ГРУПЕ 76“
 1246. ИЗГРАДЊА "КАПИТОЛ ПАРКА СОМБОР" ТРЕБАЛО БИ ДА ПОЧНЕ ВЕЋ У НОВЕМБРУ
 1247. ПРОПАЛА ПРОДАЈА ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА! ЗАКУПАЦ КОРИСТИ ПОГОНЕ А НЕ ПЛАЋА НАЈАМ
 1248. НА ИНИЦИЈАТИВУ РОДИТЕЉА И ВАСПИТАЧА, УРЕЂЕНО ДВОРИШТЕ ВРТИЋА "ЂАНИЋ"
 1249. "ЗЕЛЕНИЛО" УРЕДИЛО АТАРСКЕ ПУТЕВЕ У СЕЛИМА
 1250. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ
 1251. ОДВАЉЕНА НОВА ФОНТАНА У СТАНИШИЋУ
 1252. СУНЧАНА ЈЕСЕН ЖИВОТА - КОЛО СРПСКИХ СЕСТАРА У ПОСЕТИ НАЈСТАРИЈИМ СУГРАЂАНИМА
 1253. UNITED GROUP ФОНДАЦИЈА ПОКЛОНИЛА НОВИ ПАРК ДЕЦИ СОМБОРА
 1254. ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ГРАДА: НЕ ЗАБОРАВЉАМО СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ СУГРАЂАНЕ
 1255. СОМБОРЦИ УРЕДНО ПЛАЋАЈУ ОДРЖАВАЊЕ ГРОБНИХ МЕСТА
 1256. ФОНДАЦИЈА НИКОЛЕ ЈОКИЋА ПОКЛОНИЛА СПОРТСКУ ОПРЕМУ СОМБОРСКИМ КЛУБОВИМА
 1257. СЕОСКА УДРУЖЕЊА ЖЕНА УЧЕСТВОВАЛА НА САЈМУ СТВАРАЛАШТВА
 1258. УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА "БУЊЕВАЧКО КОЛО" ПРОСЛАВИЛО ЈУБИЛЕЈ
 1259. СУСРЕТ СОМБОРСКИХ И ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА КИШПЕШТА
 1260. ПЕТИЦИЈА ЗА ДЕМОГРАФСКУ НАКНАДУ РОДИТЕЉИМА СА ТРОЈЕ ДЕЦЕ
 1261. ФОНТАНА УЛЕПШАЛА СТАНИШИЋ
 1262. ДРЖАВА ЗАДОВОЉНА КАКО СОМБОР БРИНЕ О СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ
 1263. КОД ОЏАКА ЗАПЛЕЊЕНА МАРИХУАНА
 1264. ЈКП "ЕНЕРГАНА": ЦЕНА ГРЕЈАЊА ЗА САДА ИСТА, ПЛАТЕ ЗАПОСЛЕНИХ МАЊЕ
 1265. СИСТЕМ ЗА УЗБУЊИВАЊЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА - ФУНКЦИОНАЛАН
 1266. ПОЧИЊУ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КАНАЛИЗАЦИЈЕ У "ГОРЊОЈ ВАРОШИ"
 1267. ПОКРАЈИНСКИ ФОНД ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ О ПИТАЊИМА АГРАРА
 1268. ЈКП "ЧИСТОЋА" НАПЛАТИЛА МИЛИОНЕ ПРЕКО ИЗВРШИТЕЉА
 1269. БУЏЕТ 2017- ОКОСНИЦА РАЗГОВОРА ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ И ДИРЕКТОРА ШКОЛА
 1270. НАДЕЖДИ ПЕТРОВИЋ У ЧАСТ
 1271. У ЛУГОВУ ОДРЖАНИ ЛОКАЛНИ ДАНИ ИНСТИТУТА ЗА КУКУРУЗ „ЗЕМУН ПОЉЕ“
 1272. УРЕЂЕНЕ ЗЕЛЕНЕ ПОВРШИНЕ У ТЕЛЕЧКИ
 1273. ОДРЖАНА ГОРАНСКА РАДИОНИЦА У ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" СОМБОР
 1274. УХАПШЕНИ ПЕДОФИЛИ У СОМБОРУ И СУБОТИЦИ
 1275. СОМБОРСКО КОЛО СРПСКИХ СЕСТАРА ОБЕЛЕЖИЛО ДЕЧЈУ НЕДЕЉУ
 1276. ЗА ЦРТЕЖЕ „ЕГИПАТ У ОЧИМА ДЕЦЕ“ НАГРАЂЕНЕ ДВЕ СОМБОРКЕ
 1277. СОМБОРАЦ ПРИВЕДЕН ЗБОГ НАПАДА НА ЖЕНУ У СУБОТИЦИ
 1278. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА ДОБИЈА НОВУ ФИСКУЛТУРНУ САЛУ
 1279. АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ У КЉАЈИЋЕВУ ДОБИЛО НАДСТРЕШНИЦУ
 1280. ОД НОВЕМБРA У ПРЕДШКОЛСКОЈ УСТАНОВИ: „НАУЧИ НЕМАЧКИ“
 1281. ГРАД ОРГАНИЗОВАО СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ ЗОРАНЕ ИЂУШКИ
 1282. "ЧАУШИ" УЗ ПЕСМУ ПРОСЛАВИЛИ СЛАВУ
 1283. ПОЧЕЛА ПЕТА ЛИКОВНА ЈЕСЕН У СОМБОРУ
 1284. РЕКОНСТРУКЦИЈА ФАБРИКЕ ВОДЕ НА ЈАРОШУ ПОЧИЊЕ 15. ОКТОБРА
 1285. БЕЗДАН, СЕЛО ВЕЛИКОГ ПОТЕНЦИЈАЛА
 1286. „ЗЕЛЕНИЛО“ У АКЦИЈИ УРЕЂЕЊА ГРАДА
 1287. ТОКОМ ОКТОБРА У СОМБОРУ "ЛИКОВНА ЈЕСЕН"
 1288. У СОМБОРУ СНИМАНЕ СЦЕНЕ БИОГРАФСКЕ СЕРИЈЕ О ЛАЗИ КОСТИЋУ
 1289. ПОСТАВЉЕНА ЗАШТИТНА ОГРАДА НА ПРВОМАЈСКОМ БУЛЕВАРУ
 1290. БЕСПЛАТНО НА КОНЦЕРТ ЏЕЗ МУЗИКЕ "ФРАНЦУСКА МУЗИЧКА ЈЕСЕН"
 1291. ПОЧЕЛО ЈЕСЕЊЕ ТРЕТИРАЊЕ СОМБОРСКИХ ПИЈАЦА
 1292. ПОЧЕЛА МАНИФЕСТАЦИЈА „СУНЧАНА ЈЕСЕН ЖИВОТА“
 1293. НОВО ОСВЕТЉЕЊЕ И ДОДАТНЕ КАМЕРЕ НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ
 1294. КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛАП-а РОМА 2016.
 1295. ТРИ СОМБОРСКА ТУРИСТИЧКА ОБЈЕКТА ДОБИЛА ПРИЗНАЊА НА САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ
 1296. АМБАСАДОР АНГОЛЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 1297. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА, НОВИ ЧЛАН УПРАВНОГ ОДБОРА НАЛЕД-а
 1298. СОМБОРКА ЈЕЛЕНА БЛАНУША У ФИНАЛУ ИЗБОРА ЗА МИС СРБИЈЕ
 1299. ЈKП "ЗЕЛЕНИЛО" СОМБОР - ОЗЕЛЕЊАВАЊЕ У KЉАЈИЋЕВУ
 1300. ФИСКУЛТУРНА САЛА ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ЗАБРАЊЕНА ЗА КОРИШЋЕЊЕ, ЂАЦИ ВЕЖБАЈУ ПО ХОДНИЦИМА!
 1301. УЧЕСНИЦИ МЕЂУНАРОДНЕ НАУЧНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 1302. ТОКОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ, 4500 МАЛИШАНА ИДЕ БЕСПЛАТНО У ПОЗОРИШТЕ
 1303. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СТАТИСТИКУ ЗА ПРВИХ ОСАМ МЕСЕЦИ 2016. ГОДИНЕ
 1304. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ УРЕДИЛО ТРАВЊАКЕ НА АПАТИНСКОМ ПУТУ И ЦЕНТРАЛИ
 1305. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО НОВЧАНЕ КАЗНЕ ЗА ВЛАСНИКЕ ПАРЦЕЛА ПОД АМБРОЗИЈОМ
 1306. ЗАКАЗАНА ЛИЦИТАЦИЈА ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У КО КЉАЈИЋЕВО
 1307. МЛАДИ ИЗ ТРИ ЗЕМЉЕ ПОСЛАЛИ ПОРУКУ ИЗ СОМБОРА: ГРАДИМО МИР!
 1308. БАЧКИ БРЕГ: ОДРЖАНИ ОСМИ „МИХОЉДАНСКИ СУСРЕТИ“
 1309. ПУШТЕНА У РАД ЕМИСИОНА СТАНИЦА У КЉАЈИЋЕВУ
 1310. БЕЗДАН: ЕДУКАЦИЈА О ЕКОНОМСКОМ ОСНАЖИВАЊУ ЖЕНА
 1311. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕНО НА ЕВРОПСКОМ КОНГРЕСУ У АНТАЛИЈИ
 1312. ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО НА ТЕМУ "ДА ЛИ ТОЛЕРИШЕМО ЈЕЗИК ИНВАЛИДНОСТИ"
 1313. СЕПТЕМБАРЦИ У КАСАРНИ АЕРОДРОМ ПОЛОЖИЛИ ВОЈНИЧКУ ЗАКЛЕТВУ
 1314. У СОМБОРУ ОТВОРЕНО ОДЕЉЕЊЕ ВИШЕ ШКОЛЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНУ НЕГУ БОЛЕСНИКА
 1315. ДЕЛЕГАЦИЈА "КОРИЈЕНА" ПОСЕТИЛА ШАМАЦ
 1316. СОМБОР ДОБАР ПРИМЕР САРАДЊЕ СА НЕМАЧКОМ НАЦИОНАЛНОМ МАЊИНОМ
 1317. ПОЧЕЛА ЛИЦИТАЦИЈА ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА У СОМБОРУ
 1318. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛЕСА ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ
 1319. У ТОКУ КОНКУРС ЗА РЕГИОНАЛНИ БРЕНД БАЧКА
 1320. ТИЈАНА КАБИЋ, НАЈБРЖА ТАКМИЧАРКА ИЗ СРБИЈЕ НА ПОЛУМАРАТОНУ У САРАЈЕВУ
 1321. ЈКП "ЧИСТОЋА": ГРАЂАНИ, ПОДРЖИТЕ А НЕ ОБЕСМИШЉАВАЈТЕ РАД СУГРАЂАНА
 1322. ПОТПИСАН УГОВОР О СТИПЕНДИРАЊУ ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ 2015/2016.
 1323. "БУЊЕВАЧКО КОЛО" ОРГАНИЗУЈЕ СЕКЦИЈУ УМЕТНИЧКЕ ФОТОГРАФИЈЕ
 1324. ЗВРШЕН ПРОЈЕКАТ "ВОЛОНТЕРИ ПРОТИВ РАКА"
 1325. ВОЈНИ РОК ЗА ДОБРОВОЉЦЕ УБУДУЋЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ, НАКНАДА 91.500 ДИНАРА
 1326. "ЕКОЛОЗИ У АКЦИЈИ И ЕДУКАЦИЈИ"
 1327. КЉАЈИЋЕВЧАНИ НЕ ДАЈУ БИБЛИОТЕКУ! НОВИ ПРОТЕСТ НАЈАВЉЕН ЗА СУБОТУ
 1328. ФАБРИКА ЗА ПРЕРАДУ ОТПАДА, НАЈЕФИКАСНИЈЕ РЕШЕЊЕ ЗА СОМБОР
 1329. ОСНОВЦИ, ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ "НОТЕ ПРИЈАТЕЉСТВА"
 1330. САРАДЊА ПОКРАЈИНЕ И ГРАДОВА НА РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОЈЕКАТА
 1331. ОДРЖАНА РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА ЦЕНТРА ЗА САМОСТАЛНИ ЖИВОТ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1332. АКЦИЈА УКЛАЊАЊА АМБРОЗИЈЕ - НАЈКРИТИЧНИЈЕ НА "НОВОЈ СЕЛЕНЧИ" И У "ГОГАМА"!
 1333. СУТРА ПОЧИЊЕ ВРАЋАЊЕ НОВЦА ОД КОТИЗАЦИЈА ЗА "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ"
 1334. ТРАЖЕ СЕ ПРОГРАМЕРИ СА ТЕРИТОРИЈЕ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА
 1335. ГРАДСКО ВЕЋЕ ОБРАЗОВАЛО САВЕТ ЗА ЗДРАВЉЕ
 1336. НСЗ - ДО 20. СЕПТЕМБРА ОТВОРЕН ПРОГРАМ ПРИПРАВНИКА ЗА РУРАЛНЕ СРЕДИНЕ
 1337. ДРВА И УГАЉ СВЕ ТРАЖЕНИЈИ! ПОНУДА НА СОМБОРСКИМ СТОВАРИШТИМА БОГАТА
 1338. ДО КЊИГА У СЕЛИМА ТРИ ПУТА НЕДЕЉНО, АЛИ И ПОШТОМ
 1339. НОВИНА У СОМБОРУ: ИЗАБРАНИ ЛЕКАРИ ЗАКАЗУЈУ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПРЕГЛЕДЕ
 1340. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА КОЛУТ
 1341. У БАЧКОМ БРЕГУ СВЕ ФУНКЦИОНИШЕ, АЛИ МОЖЕ И БОЉЕ
 1342. ПОЧЕЛА ОБНОВА ХРАМОВА У СОМБОРУ И СИВЦУ
 1343. ЗА СУБОТУ У КЉАЈИЋЕВУ НАЈАВЉЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ УКИДАЊА БИБЛИОТЕКЕ
 1344. ГАСИ СЕ РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА ГРАДА И ЈОШ ЈЕДНА СМЕНА НА ЧЕЛУ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ
 1345. ОДРЖАНА ТРЕЋА СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКА КОЛОНИЈА "ЛЕМЕШКА ЈЕСЕН"
 1346. КОМПАНИЈА "ЛИДЛ" ТРАЖИ РУКОВОДИОЦЕ ПРОДАВНИЦА! ПОТРЕБАН ПОСЛОВОЂА И ЗА СОМБОР
 1347. УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА „РАВАНГРАД“ - ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ АКТИВИЗМА
 1348. КЉАЈИЋЕВО У НЕДЕЉУ ДОМАЋИН МАНИФЕСТАЦИЈЕ "ДАНИ ВЕСЕЛЕ МАШИНЕ"
 1349. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ДОДАТНА СРЕДСТВА ЗА ЛАП ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ
 1350. 709 ПРВАКА СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА СОМБОРА КРЕНУЛО У ШКОЛУ
 1351. ЗА БИВШЕ ЉУБИМЦЕ ГРАД ИЗДВОЈИО 12 МИЛИОНА ДИНАРА
 1352. ЈАВНЕ УСТАНОВЕ МОРАЈУ ИМАТИ ЈАСНЕ ПРОГРАМСКЕ АКТИВНОСТИ
 1353. И ОВЕ ГОДИНЕ У СОМБОРУ АКЦИЈА "РЕЗЕРВИСАНО ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ"
 1354. УЧЕНИЦИ-ПУТНИЦИ ИМАЈУ ПРАВО НА РЕГРЕСИРАНУ МЕСЕЧНУ КАРТУ
 1355. СОМБОРСКИ ОЛИМПИЈЦИ, ЈОКИЋ И КУКУРУЗАР, ПРИМЕР ДА СЕ СНОВИ ОСТВАРУЈУ
 1356. ПЕТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 6. СЕПТЕМБАР
 1357. ПЕДЕСЕТ ИЗЛАГАЧА УЧЕСТВОВАЛО НА 24. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПЧЕЛАРСТВА
 1358. ЗАВРШЕНА ОБУКА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА "ВРШЊАЧКИ ЕДУКАТОРИ, НЕДИСКРИМИНАТОРИ"
 1359. ГРАД ПОДРЖАО АКЦИЈУ ЗБЛИЖАВАЊА СЛОВЕНСКИХ НАРОДА
 1360. САВЕТ ЗА МИГРАЦИЈЕ: СВЕСТРАН ПРИСТУП ПРОБЛЕМУ МИГРАНАТА
 1361. СОМБОРСКИ БУЊЕВЦИ ПРИСУСТВОВАЛИ "ДАНУ ДУЖИЈАНЦЕ" У СУБОТИЦИ
 1362. КОД СОМБОРА УХАПШЕНО ШЕСТ ЛИЦА, ЗБОГ КРИЈУМЧАРЕЊА МИГРАНАТА
 1363. СВЕ МАЊЕ ТУРИСТА ПОСЕЋУЈЕ ЗАПАДНОБАЧКИ ОКРУГ
 1364. ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О ФИНАНИСРАЊУ ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА
 1365. ГРАД СУБВЕНЦИОНИШЕ ЗАПОШЉАВАЊЕ
 1366. "БАЈС ПАСУЉИЈАДА" И ОВЕ ГОДИНЕ ОКУПИЛА ЗАЉУБЉЕНИКЕ У ДВОТОЧКАШЕ
 1367. РАДОВИ НА КАНАЛСКОЈ МРЕЖИ У СОМБОРУ ВРЕДНИ 30 МИЛИОНА ДИНАРА
 1368. ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА СОМБОРСКОГ МАНАСТИРА - КУМОВИ ДАРОВАЛИ ПОДНО ГРЕЈАЊЕ
 1369. ПОЧЕЛЕ СТАПАРСКЕ ВЕЛИКОГОСПОЈИНСКЕ ВЕЧЕРИ У СТАПАРУ
 1370. ГРАДОНАЧЕЛНИК БИОГРАДА НА МОРУ ПОСЕТИО СОМБОР
 1371. ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ КОД БОЛНИЦЕ ВЕЋ ОШТЕЋЕНО
 1372. КРИВИЧНА ПРИЈАВА МАЛОЛЕТНИКУ ЗБОГ СЕРИЈЕ КРАЂА НА БАЗЕНИМА У АПАТИНУ
 1373. РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА "МЛАДИ СУ ЗАКОН"
 1374. ЗАВРШЕНО СПОРТСКО–ЕДУКАТИВНО ЛЕТО ЗА ДЕЦУ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ
 1375. ЗАБРАНА УПОТРЕБЕ МОСТА У ГРАДИНИ
 1376. СЕЦ ТРАЖИ САРАДНИКЕ НА ПРОЈЕКТУ "ЗА ЛАП ИСТРАЖИ, ПОТРЕБУ ИСКАЖИ"
 1377. РЕАГОВАЊЕ ГРАЂАНА - ЗАКРЧИЛИ БИЦИКЛИСТИЧКУ СТАЗУ
 1378. РАЦИОНАЛИЗАЦИЈА! СВАКИ ТРЕЋИ РАДНИК У МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА ПРЕКОБРОЈАН
 1379. НА БАЧКИМ КАНАЛИМА У ТОКУ КОШЕЊЕ ПОДВОДНОГ РАСТИЊА И ТРСКЕ
 1380. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ПК "СОМБОР" У АДИ
 1381. САЈАМ ПЧЕЛАРСТВА У СОМБОРУ! ПРИЈАВЕ ИЗЛАГАЧА ДО 20. АВГУСТА
 1382. KРАЉЕВСКИ ПАР УРУЧИО ДОНАЦИЈУ СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ
 1383. "ЗЕЛЕНИЛО" ПОЧЕЛО АКЦИЈУ УКЛАЊАЊА АМБРОЗИЈЕ
 1384. ОДРЖАН ПРВИ МОДУЛ ОБУКЕ ВРШЊАЧКИХ ЕДУКАТОРА ЗА ПРЕВЕНЦИЈУ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ
 1385. ЂОРЂЕ ЗОРИЋ МЕЊА ТОМИЋА НА ЧЕЛУ "ПРОТЕИНКЕ"
 1386. РЕАГОВАЊЕ ГРАЂАНА - БАЦАЈУ СМЕЋЕ ИСПРЕД ТУЂЕ КУЋЕ
 1387. СЕЦ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНЕ КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ
 1388. "КОРИЈЕНИ" ПРОСЛАВИЛИ СВОЈУ СЛАВУ
 1389. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР У ПУНОМ ПОГОНУ И ПО ВРУЋИНАМА
 1390. КАНАЛОМ СЕ И ОВОГ ЛЕТА ОРИЛА ПЕСМА "ЧАУША"
 1391. АНДРЕЈ КУКУРУЗАР ОСВОЈИО БРОНЗУ НА МЕЂУНАРОДНОЈ ХЕМИЈСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ
 1392. УДОМИЛЕ ДВА ПСА И ДОНИРАЛЕ ЧИТАЧ ЧИПА ЗА ПСЕ СОМБОРСКОМ АЗИЛУ
 1393. СУТРА У КОЛУТУ ПОЧИЊУ ИЛИНДАНСКЕ СВЕЧАНОСТИ
 1394. ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО О ПОБОЉШАЊУ ПОЛОЖАЈА ДЕЦЕ
 1395. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРДНИЦИМА ПОСЕТИЛА СТАНИШИЋ
 1396. У БАЧКОМ БРЕГУ ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ И ХИГИЈЕНСКЕ ПОТРЕБЕ
 1397. ПОХВАЉЕНА КЊИГА "САВЕТИ ЗА ЖИВОТ СА РАКОМ"
 1398. ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ИЗВЕШТАЈ О РАДУ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА
 1399. ПРВЕ АВГУСТОВСКЕ СУБОТЕ, "СИМОНОВИЋЕВИ ДАНИ"
 1400. СОМБОРКА МИЛИЦА ИЛИБАШИЋ, МИС ПАНОНСКОГ МОРА
 1401. СЛАБО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ШКОЛОВАЊЕ НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ У СОМБОРУ
 1402. АПЕЛ "ВОЈВОДИНАШУМА": БУДИТЕ ОПРЕЗНИ У СПЕЦИЈАЛНОМ РЕЗЕРВАТУ "ГОРЊЕ ПОДУНАВЉЕ"
 1403. У КОЛУТУ ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ, САНИТАРНЕ ПОТРЕБЕ, КУПАЊЕ
 1404. ПРОМЕНА НА ЧЕЛУ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СОМБОР! ОСТАВКА РУЖИЋА ПРИХВАЋЕНА
 1405. САША ТОДОРОВИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ! "ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ" И ОВЕ ГОДИНЕ
 1406. "ВУКОВЦИ" УПУЋЕНИ У ТАЈНЕ ПУСТОВАЊА ВУНЕ
 1407. ДО 31.ОКТОБРА ДОКАЗИВАЊЕ ПРАВА ПРЕЧЕГ ЗАКУПА ДРЖАВНЕ ЗЕМЉЕ
 1408. ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ НА ДОРАДИ
 1409. ХЕЛЕНА РОКСАНДИЋ МУСУЛИН, НОВА НАЧЕЛНИЦА ГРАДСКЕ УПРАВЕ
 1410. ГРАД РАСПИСАО ОГЛАС ЗА КОРИШЋЕЊЕ ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА БЕЗ ПЛАЋАЊА НАКНАДЕ
 1411. НОВО ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У СОМБОРУ
 1412. САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ И ДИРЕКТОРА ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА
 1413. ОД АВГУСТА У СОМБОРУ "ХОР ОТВОРЕНОГ СРЦА"
 1414. ОДРЖАНА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА РАДОВА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1415. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ: МАНИФЕСТАЦИЈЕ ОД ЗНАЧАЈА ЗА ГРАД НЕ СМЕЈУ СЕ УПРОПАШТАВАТИ
 1416. ГРАД СЕ ОГРАЂУЈЕ ОД ОРГАНИЗАЦИЈЕ "СОМБОРСКОГ ЛЕТА"! ОДГОВОРНОСТ ЗА ОТКАЗИВАЊЕ "КОТЛИЋА" У ПОСЛЕДЊИ ЧАС
 1417. ПРУГА СОМБОР-ВРБАС ПРЕД ЗАТВАРАЊЕМ?
 1418. ПОСТАВЉЕНЕ ИНФО ТАБЛЕ НА ПРЕВОДНИЦИ У БЕЗДАНУ
 1419. СОМБОР СЕ ЈОШ ОПОРАВЉА ОД НЕВРЕМЕНА! ШТЕТУ ПРИЈАВИТИ НАДЛЕЖНИМА
 1420. НАДОМАК МОРОВИЋА, У ПРИПРЕМИ РАЈ ЗА ПЕЦАРОШЕ
 1421. БОРЕЛИ ПРЕД СТЕЧАЈЕМ! "КОПИТАРНА" ПРЕСЕЛИЛА МАШИНЕ И РОБУ У АПАТИН
 1422. СОМБОРСКИ МАЛИШАНИ "У РИТМУ РУСИЈЕ"
 1423. СОМБОРСКО ПОРОДИЛИШТЕ ДОБИЛО ДВА КЛИМА УРЕЂАЈА
 1424. ОБЕЛЕЖЕНО 50 ГОДИНА БРАТСКЕ САРАДЊЕ СОМБОРА И БАЈЕ
 1425. ЧОПОР ПАСА ЛУТАЛИЦА ПОДАВИО ЖИВИНУ И ЗЕЧЕВЕ
 1426. ОСВЕШТАН ТЕМЕЉ БУДУЋЕГ ХРАМА У ШИКАРИ
 1427. САРАДЊА "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА" И СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СОМБОРСКОГ СУДА
 1428. КАРАВАН „МОЈА СРБИЈА“ ПРОПУТОВАО КРОЗ СОМБОР
 1429. ШЕСТОРО ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ ОТПУТОВАЛО НА БАЛАТОН
 1430. "ЧИСТОЋА" СПРОВЕЛА ЕДУКАЦИЈУ ДЕЦЕ У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА
 1431. ПШЕНИЦА У СОМБОРСКОМ АТАРУ ПОЖЊЕВЕНА СА 40 ОДСТО ПАРЦЕЛА
 1432. ЦРВЕНИ КРСТ ОБЕЗБЕДИО ЛЕТОВАЊЕ ЗА ПЕДЕСЕТАК МЛАДИХ СОМБОРАЦА
 1433. КАРАВАН „МОЈА СРБИЈА“ ОСМОГ ЈУЛА У СОМБОРУ
 1434. ЗАВРШЕНА ОСМА РЕГАТА "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 1435. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИMA ПОСЕТИЛА ДОРОСЛОВО
 1436. СОМБОРСКИ "МАЛИ ПОЈЦИ" ОБИШЛИ ДУХОВНО БЛАГО ВАЉЕВСКИХ ПЛАНИНА
 1437. ОВОГОДИШЊЕ "СОМБОРСКО ЛЕТО" БЕЗ ЕСТРАДНИХ ЗВЕЗДА!
 1438. НАГРАЂЕНИ ПОЛИЦАЈЦИ ЗА РАД И РЕЗУЛТАТЕ ОСТВАРЕНЕ У 2015. ГОДИНИ
 1439. ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈА, У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН БОРЦА
 1440. СОМБОРСКИ ПЧЕЛАРИ РЕНОВИРАЛИ ПРОСТОРИЈЕ УДРУЖЕЊА И ОБЕЛЕЖИЛИ СЛАВУ
 1441. СКУПШТИНА У ПЕТАК ОДЛУЧУЈЕ О ПРВОМ РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА ГРАДА
 1442. МУП: ПОЧЕЛА АКЦИЈА ЛЕГАЛИЗАЦИЈЕ ОРУЖЈА
 1443. ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ОБНОВИ ЗГРАДЕ СОМБОРСКЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ
 1444. ГРАДСКО ВЕЋЕ ЗА ДОГРАДЊУ ДЕЧЈЕГ ВРТИЋА У СПОРТСКОЈ УЛИЦИ
 1445. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ПРВОМ РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА ГРАДА
 1446. НОВИ ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ПОСЕТИО ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ У СОМБОРУ
 1447. ПРОТЕСТОВАЛИ РАДНИЦИ ПП "АЛЕКСА ШАНТИЋ"
 1448. ПЕХАР „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ СТИГАО У СОМБОР
 1449. ОСМИ ПУТ У СОМБОРУ "УЛИЦА СТАРИХ ЗАНАТА"
 1450. МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА „ЦРВЕНКА“ ОБЕЛЕЖИЛА СВОЈУ СЛАВУ
 1451. У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ НЕМА ЗАРАЖЕНИХ ГОВЕДА НОДУЛАРНИМ ДЕРМАТИТИСОМ
 1452. ОДРЖАНА ТРАДИЦИОНАЛНА ВИДОВДАНСКА ДУХОВНА АКАДЕМИЈА
 1453. ОЛУЈНО НЕВРЕМЕ У ДОРОСЛОВУ ИЗВАЛИЛО 15 СТАБАЛА!
 1454. У ТОКУ ПРИКУПЉАЊЕ СРЕДСТАВА ЗА ОБЈАВЉИВАЊЕ КЊИГЕ "Станишић – 250 година"
 1455. ПРИЈЕМ ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ! НЕДА ДЕЛИЋ, НОВИ СТИПЕНДИСТА ГРАДА СОМБОРА
 1456. "ЧИСТОЋА" И "УБ – ВОДОКАНАЛ" У ФИНАЛУ ИГАРА БЕЗ ГРАНИЦА
 1457. ВОЈНИЦИ У СОМБОРСКОЈ КАСАРНИ ПОЛОЖИЛИ ЗАКЛЕТВУ
 1458. ОВО СУ СОМБОРСКИ ОСНОВЦИ КОЈИ СУ ПОБЕДИЛИ НА ФЕСТИВАЛУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“
 1459. ИЗВЕШТАЈ СА ДРУГЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 1460. ОБНОВА ЦРКВЕ СВЕТОГ СТЕФАНА КРАЉА УЗ ПОМОЋ ДОНАТОРА
 1461. СОМБОРСКИ ПАОРИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА ЖЕТВУ! СРЕЋАН КО ТРОШАК ПОКРИЈЕ
 1462. СОМБОР ВОДЕЋИ ГРАД У РЕШАВАЊУ ЗАХТЕВА ЗА ИЗДАВАЊЕ ГРАЂЕВИНСКИХ ДОЗВОЛА
 1463. ПРЕТХОДНИХ ДАНА У ЦЕНТРУ "ЗДРАВКА" ОДРЖАНА ДВА ПРЕДАВАЊА
 1464. РАСПИСАН КОНКУРС "МЛАДИ СУ ЗАКОН"
 1465. ПОЛИЦИЈА У ЦРВЕНКИ ОДУЗЕЛА ВИШЕ ОД 265 КИЛОГРАМА ДУВАНА
 1466. ДЕЦА ИЗ СОМБОРА ПОБЕДИЛА НА ФЕСТИВАЛУ "СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ"
 1467. АПЕЛ МУПА! БУДИТЕ ОПРЕЗНИ НА КУПАЊУ
 1468. ПРОЈЕКАТ „ПАРЦИТИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ“ КОРИСТАН ЗА ГРАЂАНЕ
 1469. ПЕТОГОДИШЊЕМ НОЕЛУ ПОТРЕБНА ПОМОЋ! СПАСИМО ДЕЧАКОВУ РУКУ
 1470. ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 1471. ОД ЈУЛА, У ТЕЛЕЧКИ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ЗУБНА АМБУЛАНТА
 1472. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА АПАРАТ ЗА ОТКРИВАЊЕ ОШТЕЋЕЊА СЛУХА КОД БЕБА
 1473. ТРЕЋА ТРАНША ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ
 1474. СРОДНИ ФАКУЛТЕТИ ИЗ СУБОТИЦЕ И ОСИЈЕКА У ПОСЕТИ СОМБОРСКОМ ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 1475. РАДНИЦА ПСС СОМБОР ПРОНЕВЕРИЛА 157 МИЛИОНА ДИНАРА
 1476. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА ПОСТАВИЛА СВОЈЕ ПОМОЋНИКЕ
 1477. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ РЕАЛИЗОВАО ПРОЈЕКАТ "КОНСТРУКТОРИ БЕЗ ГРАНИЦА"
 1478. ПОСЛЕДИЦЕ ОЛУЈНОГ НЕВЕРЕМЕНА У СОМБОРУ - ВЕТАР ИЗВАЉИВАО СТАБЛА И ЛОМИО КРОШЊЕ
 1479. КИНЕСКИ "ЛИМ" ОТВАРА ИНДУСТРИЈСКУ ЗОНУ У СОМБОРУ
 1480. ДОНАЦИЈА "БЛИЦ ФОНДАЦИЈЕ" СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ
 1481. КОНАЧНО И У СОМБОРУ, СВЕ НА ЈЕДНОМ ШАЛТЕРУ
 1482. МИНИСТАР ВУЛИН ПОСЕТИО СОМБОР И УСПЕШНЕ ПРЕДУЗЕТНИКЕ
 1483. МУП: ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА НА ПУТЕВИМА
 1484. ОДРЖАНА РАДИОНИЦА "ПОДРШКА ЖЕНСКОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ"
 1485. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ: ИНФРАСТРУКТУРА, ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ ПРОБЛЕМА СОМБОРА
 1486. РАДОВИ НА КАРМЕЛИЋАНСКОЈ ЦРКВИ ВРЕДНИ ВИШЕ ОД 300.000 ЕВРА
 1487. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ, НОВА ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА! ВАРОШКУ ВЛАСТ ФОРМИРАЛИ СНС, СПО, СРС И СВМ
 1488. СОМБОРСКИ ГИМНАЗИЈАЛАЦ АНДРЕЈ КУКУРУЗАР У ОЛИМПИЈСКОМ ТИМУ ИЗ ХЕМИЈЕ
 1489. ПРИРУЧНИК “САВЕТИ ЗА ЖИВОТ СА РАКОМ”
 1490. ПРЕДСТАВЉЕНИ ИДЕЈНИ ПРОЈЕКТИ ЗА НОВУ ГРАДСКУ ПИЈАЦУ
 1491. ЛАЗАР РИШАР ДОБИТНИК ВРШАЧКЕ НАГРАДЕ „ВОЉА ЧИНИ ЧУДА“
 1492. ЛИСИЦЕ И ШАКАЛИ СЕ ОДОМАЋИЛИ У УРБАНОМ ДЕЛУ СОМБОРА! ЖИВИНА ПЛАТИЛА ЦЕХ...
 1493. ОД 6. ДО 16. ЈУНА ЗАПРАШИВАЊЕ КОМАРАЦА У ГРАДУ СОМБОРУ И СЕЛИМА
 1494. ЗБОГ ДУГА ЗА ГРЕЈАЊЕ НА ДОБОШ ИДУ И СТАНОВИ
 1495. ТОГ СОМБОР: ПРОШЛЕ ГОДИНЕ РЕКОРДАН БРОЈ ТУРИСТА ПОСЕТИО "РАВАНГРАД"
 1496. ПОЗИВ ЗА СЕРИЈАЛ АКТИВНОСТИ "МЛАД СЕ СНАЂИ, ПОСАО ПРОНАЂИ"
 1497. НИКОЛА ЈОКИЋ: "САМО У СОМБОРУ САМ, ОНАКАВ КАКАВ ЈЕСАМ"
 1498. "ВУКОВЦИ" ПЕТИ ПУТ ОСВОЈИЛИ НАГРАДУ "ЗА ЧИСИЈЕ И ЗЕЛЕНИЈЕ ШКОЛЕ У ВОЈВОДИНИ"
 1499. ОДРЖАНА СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНА ПОРОДИЧНА ГАЗДИНСТАВА
 1500. ОДЛУЧНО ЗА КУЛТУРУ! ПЕТИЦИЈА ЗА СПАС ДОМА КУЛТУРЕ У СТАНИШИЋУ И СЕОСКЕ БИБЛИОТЕКЕ
 1501. ЈУЧЕ У СОМБОРУ ОДРЖАН СЕДМИ ВАЛЦЕНГРАД
 1502. ТУРИСТИЧКИ АУТОБУСИ У СОМБОРУ НЕМАЈУ СВОЈ ПАРКИНГ
 1503. ГЕНЕРАЛ ДИКОВИЋ ОБИШАО РЕЗЕРВНИ САСТАВ БАЧКЕ БРИГАДЕ У СОМБОРУ
 1504. ПРЕДАВАЊА У ДРУШТВУ ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА - КАКО У БОЛЕСТИ БИТИ ПОЗИТИВАН?
 1505. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА СОМБОР - ПРИМЕР ДОБРЕ ПРАКСЕ
 1506. ИЗГРАДЊА ОБЈЕКТА ЗА СМЕШТАЈ МИГРАНАТА У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ
 1507. СЕВЕРТРАНС УВОДИ НОВЕ ПОЛАСКЕ ИЗ ПРИГРЕВИЦЕ ЗА АПАТИН И СОМБОР
 1508. ПОСЕТА И ПРЕДАВАЊЕ ПРОРЕКТОРА БЕОГРАДСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА
 1509. СЛЕДИ СЕЧА ПО ГРАДСКИМ УСТАНОВАМА
 1510. ДОДЕЉЕНЕ ЛИТЕРАРНЕ НАГРАДЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“ ЗА 2016. ГОДИНУ
 1511. У ДАНУ ИЗАЗОВА, СОМБОР СЕ НАДМЕЋЕ СА ОПШТИНОМ СТАРИ ГРАД
 1512. СТУДЕНТКИЊЕ ПОМАЖУ ОБОЛЕЛИМА ОД РАКА
 1513. НОВИ ВАНДАЛИЗАМ У „ПАРКУ ХЕРОЈА" У СОМБОРУ - ЗАПАЛИЛИ ПЕЊАЛИЦУ НА ИГРАЛИШТУ
 1514. УСПЕХ МЛАДИХ ФУДБАЛЕРА РАДНИЧКОГ ЗА ПОХВАЛУ И ПОДРШКУ
 1515. ВИШЕ ОД 1400 СОМБОРАЦА ПОСЕТИЛО ПРЕПАРАНДИЈУ У НОЋИ МУЗЕЈА
 1516. СОМБОР, ГРАД КУЛТУРЕ БЕЗ КЊИЖАРЕ!
 1517. „СИЛИКО“ ПОТВРДИО НАМЕРУ О ОТВАРАЊУ ПОГОНА У СОМБОРУ
 1518. РЕБРАЧА ВАНСУДСКИ ПОРАВНАВА ДУГ
 1519. ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА, УСЛУГЕ ЦЕПТЕ КОРИСТИЛО 97 КОРИСНИКА
 1520. СОМБОРСКОЈ "ЧИСТОЋИ" ПЛАКЕТА ГРАДОНАЧЕЛНИКА КРАГУЈЕВЦА
 1521. У ОВЈЕКТИМА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" ФОРМИРАНЕ БИО БАШТЕ
 1522. ТУЧА ТАКСИСТА И МЛАДИЋА У СОМБОРУ! "РАДИЛЕ" И ДРВЕНЕ ПАЛИЦЕ
 1523. СОМБОРСКА БИБЛИОТЕКА КРОЗ ПРОЈЕКТЕ ДОБИЛА 2,5 МИЛИОНА ДИНАРА
 1524. РАСВЕТЉЕНА КРАЂА ИЗ МАГАЦИНА ЗЕМЉОРАДНИЧКЕ ЗАДРУГЕ У ОКОЛИНИ СОМБОРА
 1525. У "БОРЕЛИЈУ" ПОСЛА ИМА ЗА ДВЕ СМЕНЕ
 1526. БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА МЛАДИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА
 1527. МУП ПОЗИВА ШКОЛЕ ДА НА ВРЕМЕ ПРИЈАВЕ ЕКСКУРЗИЈЕ, РАДИ КОНТРОЛЕ ВОЗИЛА И ВОЗАЧА
 1528. ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ, ТРАДИЦИОНАЛНО УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА
 1529. ОДРЖАН КОНЦЕРТ „ТАКВИМ СЈАЈЕМ МОЖЕ СЈАТИ – СЕЋАЊЕ НА АРСЕНА“
 1530. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ПОРОДИЛИШТУ ДОНИРАО ПЕЛЕНЕ И 35 ПАКЕТА ЗА БЕБЕ
 1531. ЕВЕРГРИН И ШЛАГЕРИ У ИЗВОЂЕЊУ ХОРОВА
 1532. ВЕНЦИ И ЦВЕЋЕ У ЧАСТ ВЕЛИКЕ ПОБЕДЕ СЛОБОДАРСКЕ ЕВРОПЕ
 1533. XVIII ВЕК У СОМБОРУ ИЗ УГЛА ХРОНИЧАРА
 1534. КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ЗБОГ ЗЛОУПОТРЕБЕ СЛУЖБЕНОГ ПОЛОЖАЈА
 1535. ПОНОСНИ, ЈАКИ, ВИДЉИВИ
 1536. СТУДЕНТИ ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА У СОМБОРУ НА ФЕСТИВАЛУ НАУКЕ У НОВОМ САДУ
 1537. ПОПУЊЕН КАПАЦИТЕТ ЗА РЕГАТУ "БОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 1538. ОД ПОНЕДЕЉКА УВОЂЕЊЕ РЕГРУТА У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ
 1539. ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА СОМБОРА УЧЕСТВОВАЛА НА САЈМУ ТУРИЗМА У НИШУ
 1540. СОМБОЛЕД СМАЊИО КВОТЕ ЗА ОТКУП МЛЕКА
 1541. ЧЕТИРИ НОВА ВОЗА НА РЕЛАЦИЈИ НОВИ САД-СОМБОР-НОВИ САД
 1542. ЛАЗАР РИШАР ДОБИО СТАН - ДОБРИ ЉУДИ СКУЋИЛИ ЛАЗУ!
 1543. СОМБОРАЦ УХВАЋЕН У ШВЕРЦУ РАЧУНАРА ИЗ ХРВАТСКЕ
 1544. ПОЛИЦИЈА НА ЊИВАМА У ГАКОВУ
 1545. БУДУЋИ УЧИТЕЉИ ПРЕМИЈЕРНО ИЗВЕЛИ ПРОГРАМ "ИСИДОРА, ДУЧИЋ И МИ..."
 1546. ПОЛИЦИЈА СПРЕЧИЛА РАДНИКЕ "ГРАНИЧАРА" ДА УЂУ У ЊИВЕ
 1547. ПРЕДСТАВНИЦИ СОМБОРСКИХ УДРУЖЕЊА НА ПРИЈЕМУ У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ
 1548. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ФАРБАЛИ ВАСКРШЊА ЈАЈА
 1549. ПОБОЉШАЊЕ КВАЛИТЕТА САВЕТОВАЛИШТА ЗА РАНИ РАЗВОЈ ДЕТЕТА
 1550. ЛИТИЈА НА ВРБИЦУ И ОВЕ ГОДИНЕ ОКУПИЛА СОМБОРЦЕ
 1551. У ДОРОСЛОВУ ЗАБРАЊЕНО КОРИШЋЕЊЕ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ, КУПАЊЕ..
 1552. ВОЛОНТЕРИ ПРОТИВ РАКА
 1553. СОМБОРСКИ РАДИО-АМАТЕРИ НА ТАКМИЧЕЊУ У ЛЕСКОВЦУ
 1554. АЗИЛ ЗА ПСЕ ЛУТАЛИЦЕ У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ ИЗГРАДЊЕ
 1555. ОДРЖАНА ТРЕЋА ИЗЛОЖБА СОМБОРСКИХ КОЛЕКЦИОНАРА, НАРЕДНА 8. МАЈА
 1556. ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ И ТОКОМ ЛЕТА
 1557. ПРОЛЕЋНА СЕТВА ОБАВЉЕНА НА 87 ОДСТО ПЛАНИРАНИХ ПОВРШИНА
 1558. ОДРЖАНА ТРИБИНА "ЗАГОВАРАЊЕ И ПРЕГОВАРАЊЕ"
 1559. ВРЕДНА ДОНАЦИЈА ОПШТОЈ БОЛНИЦИ „ДР РАДИВОЈ СИМОНОВИЋ“
 1560. 160 ГОДИНА ОД ИЗГРАДЊЕ ПРЕВОДНИЦЕ У БЕЗДАНУ
 1561. КРИВИЧНА ПРИЈАВА РАДНИКУ ПОШТЕ ЗБОГ ПРОНЕВЕРЕ
 1562. СВЕЧАНО ОТВОРЕНА АДАПТИРАНА НАРОДНА КУХИЊА У СОМБОРУ
 1563. БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ ИТАЛИЈАНСКОГ ЈЕЗИКА У СОМБОРУ
 1564. МЛАДИ СОМБОРА И БЕЗДАНА САДИЛИ САДНИЦЕ НА КАНАЛСКОЈ ОБАЛИ
 1565. ОБЈАВЉЕН СПИСАК ОДОБРЕНИХ ПРОЈЕКАТА ПО КОНКУРСУ „ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2016“
 1566. НА ИЗБОРНОЈ ЛИСТИ „СРПСКО РУСКИ ПОКРЕТ–ДР ДУЊА ПРОКИЋ“ 21 КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКЕ
 1567. ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ
 1568. У ТОКУ САНАЦИЈА АТАРСКОГ ПУТА РИЂИЦА – ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ
 1569. ГРАЂАНСКИ ВОДИЧ КРОЗ БУЏЕТ ГРАДА ДОСТУПАН СОМБОРЦИМА
 1570. ГРАДСКО ВЕЋЕ ОДЛУЧИЛО О УЧЕШЋУ НА ПОКРАЈИНСКИМ КОНКУРСИМА
 1571. БРИТАНСКА КОМПАНИЈА ПОНУДИЛА ИНВЕСТИЦИОНЕ ПРОЈЕКТЕ
 1572. УХВАЋЕНИ МЛАДИЋИ КОЈИ СУ УЗ ПРЕТЊЕ УЗИМАЛИ НОВАЦ ИЗ ПРОДАВНИЦА
 1573. ЕДУКАЦИЈОМ И СКРИНИНГОМ ПРОТИВ РАКА ДЕБЕЛОГ ЦРЕВА
 1574. "ЈАМЕ" ДОБИЛЕ ЧЕСМУ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ
 1575. ОДРЖАНА ДРУГА И ЗАКАЗАНА ТРЕЋА СОМБОРСКА СТРИП БЕРЗА
 1576. СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ГОДИШЊИ ПРОГРАМ УРЕЂЕЊА ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА
 1577. ДАНАС ПОЧЕО УПИС ПРВАКА У ОШ „НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ“ И ОШ „БРАТСТВО-ЈЕДИНСТВО“
 1578. НАПРАВЉЕНА ПРИСТУПНА РАМПА ЗА ИВАЛИДЕ НА УЛАЗУ У ВЕЛИКО ПРАВОСЛАВНО ГРОБЉЕ
 1579. У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ РОЂЕНИ БЛИЗАНЦИ ЗАЈЕДНО ТЕШКИ ЧАК СЕДАМ И ПО КИЛОГРАМА
 1580. ОДРЖАН САЈАМ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У СОМБОРУ
 1581. ОДРЖАН "ПРОЛЕЋНИ КАЛЕИДОСКОП ИДЕЈА"
 1582. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ НАПАДА НА ТАКСИСТУ
 1583. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ПРОГРАМЕ ЈАВНИХ УСТАНОВА
 1584. ПОСМАТРАЧ ИЗБОРА ПРЕДСТАВЉЕН И У СОМБОРУ
 1585. НОВО ЗЕЛЕНИЛО НА ТРГУ КОСТЕ ТРИФКОВИЋА - ГРАБОВИ, ЈАСЕНИ, РУЖЕ ЗА ЛЕПШИ СОМБОР
 1586. ФОРМИРАНА КОМИСИЈА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЛИЦИТАЦИЈЕ ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА
 1587. У „АВРАМУ“ И „ДОСИТЕЈУ“ ПОЧЕО УПИС БУДУЋИХ ПРВАКА
 1588. ГРАДСКО ВЕЋЕ ДОНЕЛО ПРАВИЛНИК О ПРЕНОСУ СРЕДСТАВА МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА
 1589. ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ИЗ ГАКОВА ПУШТЕНИ ИЗ ЗАТВОРА
 1590. ТОКОМ АПРИЛА САЈМОВИ ЗАПОШЉАВАЊА У СОМБОРУ И ОЏАЦИМА
 1591. УЛИЦА ТОЗЕ МАРКОВИЋА ДОБИЈА НОВЕ БОЂОШЕ
 1592. ИЗ "БРАТСТВА" НЕ ЖЕЛЕ НОВУ ПИЈАЦУ У НАЈБЛИЖЕМ КОМШИЛУКУ
 1593. ИНСПЕКЦИЈА ВРШИ ПОЈАЧАНУ КОНТРОЛУ ОДРЖАВАЊА ОТВОРЕНИХ АТМОСФЕРСКИХ КАНАЛА
 1594. ПРОГРАМ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА ПРЕД ОДБОРНИЦИМА, 31. МАРТА
 1595. МАЛОЛЕТНИЦИ У СОМБОРУ ПРОДАВАЛИ СИР СА ИСТЕКЛИМ РОКОМ
 1596. ПРВА ПОДЕЛА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА НАЈУГРОЖЕНИЈИМА У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1597. ПОЛИЦИЈА БЛОКИРАЛА ДРЖАВНЕ ЊИВЕ У ГАКОВУ
 1598. ЗА ЂАКЕ У ВОЈВОДИНИ СУТРА ПОЧИЊЕ ПРОЛЕЋНИ РАСПУСТ
 1599. ОДЛОЖЕНА ЛИЦИТАЦИЈА ЗА ЗАКУП ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА
 1600. ГРАДСКО ВЕЋЕ ИЗМЕНИЛО ЗАКЉУЧАК СА 96. СЕДНИЦЕ
 1601. СОМБОРСКА ВИНСКА ПОНУДА НА "ВИНОФЕСТУ" У ВРШЦУ
 1602. МУКЕ СОМБОРСКИХ ТАКСИСТА! ПОСЛА СВЕ МАЊЕ, НЕЛЕГАЛНИХ КОЛЕГА СВЕ ВИШЕ А ВЛАСТ НЕ РЕАГУЈЕ
 1603. ОДРЖАН САСТАНАК ШЕФОВА ОДБОРНИЧКИХ ГРУПА СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1604. СОМБОРЦИ И ЈУЧЕ ТИШИНОМ ТРАЖИЛИ УСВАЈАЊЕ "АЛЕКСИНОГ ЗАКОНА"
 1605. ШЕСТ ПАОРА ИЗ СОМБОРА У ПРИТВОРУ! СТЕФАНОВИЋ: УХАПШЕНИ "ПАОРИ" СУ СВЕ САМО НИСУ ПАОРИ
 1606. ОДРЖАНА 38. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 1607. СОМБОРСКИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ОПТУЖИЛИ ДРЖАВУ ДА ЈЕ ЛЕГАЛИЗОВАЛА УЗУРПАЦИЈУ ЗЕМЉЕ
 1608. САЈАМ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У СОМБОРУ: „ШАНСА ЗА НОВИ ПОЧЕТАК“
 1609. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ДИМНИЧАРСКИМ УСЛУГАМА
 1610. "ВУКОВЦИ" ОБЕЛЕЖИЛИ ДАН ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСИ
 1611. РАСПИСАН КОНКУРС "ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2016" - РОК 23. МАРТ
 1612. СОМБОРСКИ МАЈСТОРИ РИБЉЕГ ПАПРИКАША НАПРАВИЛИ ВРХУНСКЕ КОБАСИЦЕ
 1613. ВРЕДНА ДОНАЦИЈА "ХЕЛПА", СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА
 1614. НОВИ СРЕДЊОШКОЛСКИ УЏБЕНИЦИ СОМБОРСКОГ ПРОФЕСОРА
 1615. ОБЈАВЉЕНА НОВА ЗБИРКА ПОЕЗИЈЕ ЗЛАТКА ПАНГАРИЋА
 1616. ОД 28. МАРТА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ
 1617. СОМБОРСКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРОВЕЛИ ДВЕ НЕДЕЉЕ У ШВАЈЦАРСКОЈ
 1618. ИЗДАЈУ СЕ ПОГОНИ ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА СОМБОР! ПРИЈАВЕ ЗА ЛИЦИТАЦИЈУ ДО 19. МАРТА
 1619. "ВОЈВОДИНАШУМЕ" - ОДНОШЕЊЕ ОДБАЧЕНИХ ЈЕЛЕНСКИХ РОГОВА ИЗ ЛОВИШТА ЈЕ ПРОТИВЗАКОНИТО
 1620. ОДРЖАНА ТРИБИНА О ПОЛОЖАЈУ ЖЕНА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1621. ПОЧИЊУ ЗАВРШНИ РАДОВИ НА СОМБОРСКОМ ТРГУ УМЕТНОСТИ
 1622. ОД ЈЕСЕНИ, БЕОГРАДСКА ПОСЛОВНА ШКОЛА И У СОМБОРУ
 1623. КИНЕСКИ „ЛОНГИН“ ЖЕЛИ У СОМБОРУ ДА ГРАДИ ИНДУСТРИЈСКИ ПАРК
 1624. НСЗ - ОБЈАВЉЕН ПРОГРАМ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ
 1625. СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ 15 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА АКЦИЈЕ „ЗДРАВКА“
 1626. КРАГУЈЕВЧАНИ ВРАТИЛИ ПОЗАЈМЉЕНИ КАМИОН СОМБОРСКОЈ "ЧИСТОЋИ"
 1627. ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА ОДОБРЕНИХ ХУМАНИТАРНИХ ПРОЈЕКАТА
 1628. ЛОКАЛНА САМОУПРАВА СОМБОР: МИНИСТАРСТВО ЈЕДИНО ОДГОВОРНО ЗА СИТУАЦИЈУ СА ПАОРИМА!
 1629. СОМБОРСКИМ ПОРОДИЉАМА 130.000 ДИНАРА МАЊЕ
 1630. САЈМОМ ЗАПОШЉАВАЊА ЗАВРШЕН ПРОЈЕКАТ “Млад се промени, (за) посао покрени“
 1631. ГРОМОГЛАСНА ТИШИНА ЗА "АЛЕКСИН ЗАКОН"
 1632. РАТАРИ ИЗ ГАКОВА СПАВАЈУ НА ЊИВАМА И ПИШУ ВУЧИЋУ
 1633. ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ ОБЈЕКТА ЗА СМЕШТАЈ МИГРАНАТА
 1634. (ДА ЛИ) САМО МЕДИЈЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ЈАВНИ ИНТЕРЕС У ИНФОРМИСАЊУ
 1635. ИГРАЧКЕ ЗА ЧОНОПЉАНСКЕ МАЛИШАНЕ
 1636. ДВА СОМБОРЦА "ПАЛА" ОДМАХ НАКОН КРАЂЕ
 1637. У ТОКУ АКЦИЈА КОЛА СРПСКИХ СЕСТАРА "ЈЕДНА ТЕГЛА-ЈЕДНО ДОМАЋИНСТВО"
 1638. АМБАЛАЖИ ОД ПЕСТИЦИДА НИЈЕ МЕСТО НА ДЕПОНИЈИ
 1639. ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА ПРЕДСТАВЉЕНА НА САЈМУ У БЕОГРАДУ
 1640. МИНИСТАРКА ПОЉОПРИВРЕДЕ: ЗА СИТУАЦИЈУ У СОМБОРУ ОДГОВОРНИ И ЛОКАЛ И ПОКРАЈИНА
 1641. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ИЗРАДУ ИДЕЈНОГ РЕШЕЊА НОВЕ ПИЈАЦЕ У СОМБОРУ
 1642. ОД 1. МАРТА ПРИМЕНА НОВЕ ОДЛУКЕ О ПОМОЋИ НЕЗАПОСЛЕНИМ ПОРОДИЉАМА
 1643. ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА ПРИВРЕДНОГ САВЕТА ГРАДА
 1644. БАГАРОШКИ: МИНИСТАРСТВО ДА РЕАГУЈЕ У СЛУЧАЈУ СОМБОРА
 1645. СОМБОРСКИ ПАОРИ И ДАНАС ПРЕД ЖУПАНИЈОМ ТРАЖИЛИ ЛИЦИТАЦИЈУ ЗЕМЉИШТА
 1646. СОМБОРАЦ НОСЕЋИ РУЧНУ БОМБУ, ШЕТАО ЦЕНТРОМ ГРАДА
 1647. ИНСПЕКЦИЈА У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ УТРОСТРУЧИЛА БРОЈ УХВАЋЕНИХ ЗА РАД "НА ЦРНО"
 1648. У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОГРАМА "ПОМОЋ И НЕГА У КУЋИ"
 1649. У САОБРАЋАЈКИ УНИШТИО ТРИ АУТОМОБИЛА И ПОВРЕДИО ДЕСЕТ ЉУДИ
 1650. ОМБУДСМАНКА: СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ДА НЕ СПРОВОДИ АКЦИЈУ ОД ВРАТА ДО ВРАТА
 1651. ЈАВНИ РАД „ПОМОЋ И НЕГА У КУЋИ“ ОРГАНИЗОВАЋЕ ЦРВЕНИ КРСТ
 1652. ЉИЉАНА ХАБЈАНОВИЋ ЂУРОВИЋ У "ЖУПАНИЈИ" ПРЕДСТВАЉА СВОЈУ НОВУ КЊИГУ
 1653. ПОКРАЈИНА РАСПИСАЛА КОНКУРСЕ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ЗАПОШЉАВАЊА, САМОЗАПОШЉАВАЊА, ЈАВНЕ РАДОВЕ...
 1654. ЈАВНА ТУЖИЛАШТВА У СОМБОРУ УСКОРО ПОД ЈЕДНИМ КРОВОМ
 1655. ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА „ЖЕНСКО ЛИДЕРСТВО“
 1656. РЕЧ ВИШЕ О ИЗЛОЖБИ "НАЈ@СОМБОР"
 1657. ДАНАС ПОЧЕЛА ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 1658. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ЗАПОЧИЊЕ АКЦИЈУ "ОД ВРАТА ДО ВРАТА"
 1659. "ПРОСТОР" ДОНИРАО НАМЕШТАЈ ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ"
 1660. У ПРИПРЕМИ ПРИРУЧНИК ЗА ОБОЛЕЛЕ ОД РАКА
 1661. СОМБОРЦИ УЗ "ВАН ГОГ" ОБЕЛЕЖИЛИ ДАН ГРАДА - ГРАДОНАЧЕЛНИК: СОМБОР ИМА СВЕТЛУ БУДУЋНОСТ
 1662. ПОЛИЦИЈА У СОМБОРУ ЗА СЕДАМ ДАНА ЗАДРЖАЛА НА ТРЕЖЊЕЊУ ДЕВЕТ ВОЗАЧА
 1663. НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РАСПИСАЛА НОВЕ КОНКУРСЕ
 1664. СКУПШТИНА И СЕДМИ РОЂЕНДАН СЕЦ-а
 1665. ИМОВИНСКИ ОДНОСИ КОЧЕ АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ СТАНКА ПАУНОВИЋА
 1666. АКЦИЈА „ЗДРАВКА“ - 15 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА! ДОДЕЛА ПРИЗНАЊА „ЗЛАТНА МРЕЖА“
 1667. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА - КОМЕ СМЕТА НАША КЛУПА?
 1668. ТРАДИЦИЈА И КУЛТУРА ЈЕВРЕЈСКОГ НАРОДА ПОСЛЕ ХОЛОКАУСТА
 1669. ТРИ МАЛОЛЕТНИКА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ВАНДАЛИЗАМ У ПАРКА ХЕРОЈА
 1670. ГРАД СОМБОР И „ПРОЏЕТИ“: САРАДЊОМ ДО ТЕМЕЉА НОВЕ ФАБРИКЕ И НОВИХ РАДНИХ МЕСТА
 1671. ГАКОВЧАНИ ОПЕТ ТРАЖЕ ДА СЕ ИЗУЗМУ ИЗ ЛИЦИТАЦИЈЕ
 1672. КОКА-КОЛА ДОДЕЛИЛА ЛАПТОП ЗА ТРУД "ЛОЛИНАЦА"
 1673. КОМИСИЈА РАСПОДЕЛИЛА СРЕДСТАВА ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА
 1674. У СОМБОРУ ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ФОНДАЦИЈЕ "ПРОСПЕРИТАТИ"
 1675. КОНКУРС ЗА ЈАВНЕ РАДОВЕ У ОБЛАСТИ ПОМОЋИ И НЕГЕ У КУЋИ
 1676. ЕКИПИ СОМБОРСКЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕТИЛИ ПИШТОЉЕМ
 1677. У ПОСЛЕДЊЕМ ДИВЉАЊУ ВАНДАЛА СТРАДАЛО ДЕВЕТ КЛУПА И СЕДАМ КАНТИ
 1678. ОДРЖАНА ТРИБИНА НА ТЕМУ "БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ"
 1679. "АРТ СЕКЦИЈА" ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА
 1680. СОМБОР - ДЕСЕТКОВАНЕ МЕСНЕ УПРАВЕ
 1681. МИНИСТАРКА ПОЉОПРИВРЕДЕ ПОСЕТИЛА СОМБОР И РАЗГОВАРАЛА СА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА
 1682. СОМБОРСКИ ЉУБИТЕЉИ СТРИПА ПОНОВО НА ОКУПУ
 1683. ЦРНО И БЕЛО - ИМА ЛИ СОМБОР ВИШЕ ВАНДАЛА ИЛИ ЉУДИ ДОБРЕ ВОЉЕ?
 1684. ХАПШЕЊА ЗБОГ ТРИХИНЕЛЕ! УХАПШЕН И ВЕТЕРИНАРСКИ ИНСПЕКТОР ИЗ СОМБОРА
 1685. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ЗА ПОТРЕБЕ НАРОДНЕ КУХИЊЕ 24 МИЛИОНА ДИНАРА
 1686. ПОЧЕЛА ЛИКВИДАЦИЈА СОМБОРСКОГ ЛИСТА "ДУНАТАЈ"
 1687. МИОДРАГ ПУПОВАЦ: КРАНСКА КОСАЧИЦА КАО 16 РАДНИКА
 1688. СКАНДАЛ! ПОВЕРЕНИК СОМБОРСКОГ СНС-а САВЕТУЈЕ НЕЛЕГАЛНО ОБРАЂИВАЊЕ ЗЕМЉЕ
 1689. СОМБОРАЦ ПРОГУТАО НОЖ ОД 25cm, ЛЕКАРУ СЕ ЖАЛИО НА БОЛОВЕ У ГРЛУ
 1690. У СОМБОРСКОМ ЈАВНОМ СЕКТОРУ ПРЕКОБРОЈНО 54 РАДНИКА
 1691. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА СЕРИЈУ КРАЂА БИЦИКАЛА
 1692. ФОРМИРАНА КОМИСИЈА ЗА ПРАЋЕЊЕ СТАЊА У ПОЉОПРИВРЕДИ
 1693. ПРИЈАВЕ ЗА КУРС РАЧУНОВОДСТВА ДО 1. МАРТА
 1694. ОДРЖАНО ВЕЛИКО БУЊЕВАЧКО МАРИНСКО ПРЕЛО
 1695. ОДРЕЂЕН МАКСИМАЛАН БРОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У СОМБОРСКОМ ЈАВНОМ СЕКТОРУ
 1696. ПРОТЕСТ СОМБОРСКИХ ПОЉОПРИВРЕДНИКА ЗБОГ ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА
 1697. У СОМБОРУ ТРИ САОБРАЋАЈКЕ, ЈЕДНА ОСОБА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1698. ТОДОРОВИЋ: САЈАМ ПЕРАДАРСТВА МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА ПОШТОВАЊЕ
 1699. ЗАПАЛИО АУТОМОБИЛ У ДВОРИШТУ КУЋЕ
 1700. ДОЛИЈАЛИ СОМБОРСКИ КРАДЉИВЦИ ТОРБИ И АГРЕГАТА
 1701. ОТПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ЗГРАДИ ТУЖИЛАШТВА У СОМБОРУ
 1702. ТЕЗГЕ НА СОМБОРСКИМ ПИЈАЦАМА САМО РЕГИСТРОВАНИМА
 1703. УГИНУЛА СТОКА СВЕ ВЕЋИ ПРОБЛЕМ ФАРМЕРА! КАЗНЕ СТРОЖЕ, А РЕШЕЊЕ "ПАПРЕНО"
 1704. КОНКУРС ЗА ПРОГРАМ "ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО" ОТВОРЕН ДО 29. ФЕБРУАРА
 1705. ОДРЖАНА ТРОДНЕВНА КОНФЕРЕНЦИЈА "МЛАДИ И АГРОБИЗНИС"
 1706. ОВЕ ГОДИНЕ НЕМА ДОВОЉНО ДОБРИХ, ЗА ПОВЕЉУ ГРАДА СОМБОРА
 1707. ОДРЖАНА ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМА "ОЛУЈА НАД БАЧКОМ 1941."
 1708. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ПЛАН РАДОВА ДИРЕКЦИЈЕ ЗА ИЗГРАДЊУ ГРАДА
 1709. СОМБОРСКИ ПРОСВЕТАРИ ПРОШЛИ ОБУКУ ЗА ПРИПРЕМУ ЕВРОПСКИХ ПРОЈЕКАТА
 1710. ОМЛАДИНСКИ КЛУБ ОПРЕМЉЕН И СПРЕМНО ОЧЕКУЈЕ МЛАДЕ
 1711. ВОЗАЧИ ПАЖНА! ПОЧИЊЕ "БЛИЦ МАРАТОН" - РАДАРИ ВРЕБАЈУ
 1712. БРОЈ НЕЗАПОСЛЕНИХ У СОМБОРУ И ДАЉЕ РАСТЕ
 1713. ПРЕДСТАВНИЦИ ИЗРАЕЛСКИХ ФИРМИ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 1714. БЕСПЛАТНЕ УЛАЗНИЦЕ ОСНОВЦИМА ЗА САЈАМ ПЕРАДАРСТВА
 1715. НАЦИОНАЛНИ АНСАМБЛ "КОЛО" ГОСТУЈЕ У СОМБОРУ
 1716. У СОМБОРУ ОТВОРЕН ЦЕНТАР ЗА ПРИСТУПАЧНУ ТЕХНОЛОГИЈУ И ЕДУКАЦИЈУ
 1717. ИЗ СОМБОРСКЕ "ЗАСТАВЕ" ИЗЛАЗЕ КОНТЕЈНЕРИ УМЕСТО АУТОМОБИЛА
 1718. НАРЕДНОГ ВИКЕНДА У СОМБОРУ КОНФЕРЕНЦИЈА "МЛАДИ И АГРОБИЗНИС"
 1719. КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА СОЦИЈАЛНО-ХУМАНИТАРНИХ УДРУЖЕЊА
 1720. "ЧИСТОЋА" У 2016. ГОДИНИ ОЧЕКУЈЕ 8 МИЛИОНА ДИНАРА ДОБИТИ - ПОЛА ИДЕ ГРАДУ!
 1721. ФАБРИКА АКУМУЛАТОРА - НА ПРАГУ УСПЕШНЕ ПРОДАЈЕ СМЕЊЕН МИЛОРАД ВЕЉОВИЋ
 1722. ГРАД СОМБОР УЛАЖЕ У СВОЈА ЈАВНА КОМУНАЛНА ПРЕДУЗЕЋА
 1723. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ПРИМИЛА 16 ПАЦИЈЕНАТА ЗАРАЖЕНИХ ТРИХИНЕЛОМ
 1724. ПОЧЕЛА ДИСТРИБУЦИЈА 1.200 ХИГЈЕНСКИХ ПАКЕТА ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ
 1725. ХОРОВИ, ПЕВАЧКЕ ГРУПЕ И КОРИНЂАШИ НА ОВОГОДИШЊЕМ БОЖИЋНОМ КОНЦЕРТУ
 1726. DYLAN DOG, ТЕМА ЧЕТВРТОГ СУСРЕТА ЉУБИТЕЉА СТРИПОВА
 1727. ИЗ КАНАЛА ДУНАВ-ТИСА-ДУНАВ ИЗВАЂЕНО ОКО 260 ХИЉАДА КУБИКА МУЉА
 1728. СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА И ВЕРНИЦИ ОБЕЛЕЖАВАЈУ БАДЊИ ДАН
 1729. ОДРЖАНО БОЖИЋНО ВЕЧЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ КОЛА СРПСКИХ СЕСТАРА
 1730. "ЕНЕРГАНА" - БЛОКАДА РАЧУНА ОДЛОЖИЛА САНИРАЊЕ КВАРА У УЛИЦИ ГРУЈЕ ДЕДИЋА
 1731. НАЈХУМАНИЈИ МЕЂУ ХУМАНИМА! ДАЛИ КРВ ВИШЕ ОД СТОТИНУ ПУТА
 1732. ПРОГРАМ ПОПИСА НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 1733. ЗИМСКА СЛУЖБA У СОМБОРУ ИНТЕРВЕНИШЕ ПО ПОТРЕБИ
 1734. КОНАЧНА ЛИСТА ЗА ДОДЕЛУ 10 СТАНОВА ЗА СОЦИЈАЛНО СТАНОВАЊЕ
 1735. ОДБОРНИЦИ САГЛАСНИ СА ПРОГРАМОМ ПОСЛОВАЊА „ДИРЕКЦИЈЕ“
 1736. ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЗА ДЕЦУ У „МИКИ АНТИЋУ“ ПРИКУПИЛИ 23.000 ДИНАРА
 1737. ОБЈАВЉЕНА КОНАЧНА ЛИСТА КОРИСНИКА 30 СТАНОВА ЗА ПОТРЕБЕ ИЗБЕГЛИЦА
 1738. ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА ДВА СОМБОРЦА ЗБОГ РАЗБОЈНИШТВА
 1739. 387 НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА ЗА ДЕЦУ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1740. САША ТОДОРОВИЋ: 2016., ГОДИНА БОЉИТКА ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ СОМБОРА
 1741. 575 ПАКЕТИЋА ЗА ДЕЦУ ИЗ ОСЕТЉИВИХ ДРУШТВЕНИХ ГРУПА
 1742. "ЗИМСКА ВИЛА" ДЕЦИ ДЕЛИЛА ПАКЕТИЋЕ
 1743. КЛИЗАЛИШТЕ И БАЗЕН, ЗАБАВА ЗА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ ТОКОМ РАСПУСТА
 1744. НОВИ МОТОРЦИКЛ ЗА ЕФИКАСНИЈИ РАД САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ
 1745. ОДРЖАН "ЗИМСКИ КАЛЕИДОСКОП ИДЕЈА"
 1746. СОМБОРСКИ ЉУБИТЕЉИ СТРИПА СЕ ОКУПИЛИ ТРЕЋИ ПУТ
 1747. ПРИЈАВЕ КОРЕОГРАФА И ФОЛКЛОРНИХ ДРУШТАВА ДО 15. ЈАНУАРА
 1748. НОВОГОДИШЊА СВЕЧАНОСТ ЧЛАНИЦА ЦИЛ-а
 1749. ВЛАСНИЦИ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА ОШТЕТИЛИ БУЏЕТ ЗА 1.600.000 ДИНАРА
 1750. У СОМБОРУ ИМА ИЗМЕЂУ 300 И 600 НАПУШТЕНИХ ПАСА
 1751. НИС И ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ У СОМБОРУ ПОПУЛАРИШУ РУСКИ ЈЕЗИК
 1752. ГРАДСКА УПРАВА СОМБОР - ЗАВРШЕНА ОБУКА НА МАЂАРСКОМ ЈЕЗИКУ
 1753. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ЗАПЛЕНИЛА 6.000 ПАКЛИЦА ЦИГАРЕТА
 1754. ИНСПЕКЦИЈЕ ПОПИСУЈУ ОБЈЕКТЕ ЧИЈИ ВЛАСНИЦИ НИСУ ПОДНЕЛИ ЗАХТЕВ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ
 1755. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! ТОКОМ ПРАЗНИКА ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА
 1756. ОДБОРНИЦИ СКУПШТИНЕ ГРАДА УСВОЈИЛИ БУЏЕТ ЗА 2016. ГОДИНУ
 1757. УКРАСИ КРЕИРАНИ СРЦЕМ ЗА ДЕЦУ У ДОМУ „МИРОСЛАВ АНТИЋ"
 1758. ВОЈНИ ПИРОТЕХНИЧАР ЕДУКОВАО АВРАМОВЦЕ
 1759. ИЗЛОЖБА "ВЕК И ПО СОМБОРСКЕ ШТАМПЕ"
 1760. НСЗ СОМБОР - ПРВИ ПУТ ВИШЕ СТАРИЈИХ ЉУДИ "НА БИРОУ"
 1761. КРОВ НАД ГЛАВОМ ЗА ШЕСТ ПОРОДИЦА
 1762. ОД НОВЕ ГОДИНЕ ПУТНИ ТРОШКОВИ И ЗА СОМБОРСКЕ ПРОСВЕТАРЕ
 1763. ОКОНЧАН ШТРАЈК ЗАПОСЛЕНИХ У ГЕОДЕТСКОМ ЗАВОДУ
 1764. ВИДЉИВИ РЕЗУЛТАТИ САРАДЊЕ БИБЛИОТЕКЕ И УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА
 1765. У ПРЕПАРАНДИЈИ ПРЕДСТАВЉЕН ПРОГРАМ ЕУ „КРЕАТИВНА ЕВРОПА“
 1766. НАЈУГРОЖЕНИЈИМ СОМБОРЦИМА ПОДЕЉЕНО ЧЕТРДЕСЕТ ПАКЕТА
 1767. СОМБОР И НАРЕДНЕ ГОДИНЕ У РИТМУ ЕВРОПЕ
 1768. СОМБОР ДОБИЈА НОВИ КОНЦЕРТНИ ПРОСТОР
 1769. СОМБОРКА ЕНА ХОРВАТ, МЕЂУ ШЕСНАЕСТ НАЈБОЉИХ ЕДУКАТОРА СРБИЈЕ
 1770. РАРИТЕТИ У РУКАМА СОМБОРСКИХ ЉУБИТЕЉА СТРИПА
 1771. МАЛО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ГРАЂАНА ЗА КРЕИРАЊЕ ГРАДСКОГ БУЏЕТА
 1772. НА СОМБОРСКОМ ТРГУ ЗА ДОЧЕК "ЂУВЕГИЈЕ" И "SO JAZZY"
 1773. У СОМБОРУ ДО ПРОЛЕЋА НОВО ПРИХВАТИЛИШТЕ ЗА ПСЕ
 1774. СОМБОРСКИ ЦРКВЕНИ ХОРОВИ ПОСЕТИЛИ СРПСКЕ СВЕТИЊЕ У МАЂАРСКОЈ
 1775. ПОЗИВ УГОСТИТЕЉИМА ДА СЕ УКЉУЧЕ У РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОГРАМА РАЗВОЈА ДОМАЋЕГ ТУРИЗМА
 1776. "ПАРКИНГ СЕРВИС" ДОНИРАО ДВА РАЧУНАРА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ"
 1777. ПРЕДСТАВНИЦИ САВЕЗА СРБА У РУМУНИЈИ ПОСЕТИЛИ ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ
 1778. БУЏЕТУ ЗА 2016. ГОДИНУ, НА ДНЕВНОМ РЕДУ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1779. СТУПИО НА СНАГУ ЗАКОН О ОЗАКОЊЕЊУ ОБЈЕКАТА
 1780. КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ОБЕЛЕЖАВАЊА ЈУБИЛЕЈА ТРАЈЕ ДО 25. ДЕЦЕМБРА
 1781. ОД ДАНАС САОБРАЋА ВОЗ СОМБОР-ОСИЈЕК-СОМБОР
 1782. КИЋЕЊЕ ГРАДА ЗАВРШЕНО! УКРАСИ, НОВЕ КЛУПЕ И ПОПРАВКА ИГРАЛИШТА У СЕЛИМА
 1783. ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" - ПОКЛОНИ И КУГЛАЊЕ НА ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1784. „ЗЕЛЕНИЛО“ ПОДИЖЕ ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС КОД ГАКОВА
 1785. СОМБОР ЛИДЕР ПО БРОЈУ НЕЗАПОСЛЕНИХ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ
 1786. ГРАД СЕ УКЉУЧИО У БОРБУ ЗА "СЕВЕРТРАНС"
 1787. НАЈМЛАЂИ ШАХИСТИ ОБЕЛЕЖИЛИ ТУРНИР У СОМБОРУ
 1788. У РПК СОМБОР ОДРЖАНА ЕДУКАТИВНА РАДИОНИЦА ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ
 1789. "ИДЕА" ОЖИВЉАВА РОБНУ КУЋУ У СОМБОРУ
 1790. САНАЦИЈА УДАРНИХ РУПА И ОШТЕЋЕЊА НА АТАРСКИМ ПУТЕВИМА
 1791. У СУЗБИЈАЊУ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА – НАЈВАЖНИЈА ПРЕВЕНЦИЈА
 1792. ОТКРИВАМО! КОЛИКО ЋЕ ЗАПОСЛЕНИХ ОСТАТИ У СОМБОРСКИМ ДРЖАВНИМ УСТАНОВАМА
 1793. ЗАКУП ТЕЗГЕ НА "ЋЕЛАВОМ ТРГУ" ТОКОМ НОВОГОДИШЊИХ ПРАЗНИКА, 610 ДИНАРА ДНЕВНО
 1794. ФИЛМ О ХИВ-у, НАЈБОЉИ ПРОЈЕКАТ У БАЧКОЈ, СРЕМУ И СЕВЕРНОМ БАНАТУ
 1795. "ПРОТЕИНКА" УГРАДИЛА НОВЕ ФИЛТЕРЕ! РЕШЕН ПРОБЛЕМ СТАНОВНИКА СЕЛЕНЧЕ?
 1796. СОМБОР ДЕО ПРОЈЕКТА "ПОМОЋ ТЕЖЕ ЗАПОШЉИВИМ ГРУПАМА"
 1797. КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ОБУКЕ СТАРИХ ЗАНАТА У 2015. ГОДИНИ
 1798. РЕКОРДАН БРОЈ ПОСЕТИЛАЦА И ИЗЛАГАЧА НА VII "RAVANGRAD WINE FEST-u"
 1799. МУП ЗАПОЧИЊЕ ОБУКУ ДЕТЕКТИВA
 1800. КОКА КОЛА СОМБОРЦИМА ПОКЛОНИЛА ДУНАВСКИ ЕКО ПАРК
 1801. НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА МАЛЕ НОВИНАРЕ
 1802. ЕДУКАЦИЈА СОМБОРСКИХ ОСНОВАЦА О ЗНАЧАЈУ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ
 1803. ОДРЖАНА ТРИБИНА ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1804. НЕЗАДОВОЉНИ РАДНИЦИ "СЕВЕРТРАНСА" ПРОТЕСТОВАЛИ ИСПРЕД ПРИВРЕДНОГ СУДА
 1805. ОДРЖАН ПРВИ САСТАНАК СОМБОРСКОГ КЛУБА ЉУБИТЕЉА СТРИПОВА
 1806. СУБВЕНЦИЈЕ ОТВАРАЈУ НОВА РАДНА МЕСТА
 1807. ДУНАВСКО ПАНОНСКА МИКРО РЕГИЈА О ПРОЈЕКТИМА ИНФРАСТРУКТУРЕ
 1808. СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СОМБОРСКЕ БИБЛИОТЕКЕ И ЏЕПНОГ ПОЗОРИШТА "БЕРТА ФЕРЕНЦ"
 1809. АПАТИНАЦ ШВЕРЦОМ ДУВАНА ОШТЕТИО БУЏЕТ ЗА 660.000 ДИНАРА
 1810. СЕЦ ОБЕЛЕЖАВА МЕЂУНАРОДНИ ДАН ВОЛОНТЕРА
 1811. ЗИМСКА СЛУЖБА У СОМБОРУ СПРЕМНА ЗА ПРВИ СНЕГ
 1812. ПИТКА ВОДА СТИГЛА ДО КЉАЈИЋЕВА! У ОСАМ СЕЛА ЧЕСМОВАЧА ЈОШ УВЕК ЗАБРАЊЕНА ЗА ПИЋЕ
 1813. ОДБОР ЗА ЗДРАВСТВО О ДЕЖУРСТВУ ПЕДИЈАТАРА У ДОМУ ЗДРАВЉА
 1814. ДРУГИ ПОКУШАЈ ПРОДАЈЕ СОМБОРСКЕ "БЕТОЊЕРКЕ"
 1815. СОМБОРСКО „ЗЕЛЕНИЛО" ПОДИГЛО ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС КРАЈ БАЧА - ПОСАО ОБАВЉЕН У РЕКОРДНОМ РОКУ
 1816. БУЊЕВАЧКО КОЛО ОБЕЛЕЖИЛО ДАН ПРИСЈЕДИЊЕЊА ВОЈВОДИНЕ
 1817. ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ГРАДА
 1818. ОДРЖАН ЗАВРШНИ КОНЦЕРТ "МАЛЕ МОЋНЕ МУЗИКЕ"
 1819. СОМБОР У ПРОГРАМУ СЕРТИФИКАЦИЈЕ ГРАДОВА СА ПОВОЉНИМ ПОСЛОВНИМ ОКРУЖЕЊЕМ
 1820. ИГРАЧКЕ ЗА АМБУЛАНТУ У СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋУ
 1821. "КОРЈЕНИ" ОРГАНИЗОВАЛИ ПОЕТСКО ВЕЧЕ
 1822. 2.500.000 ДИНАРА ГОДИШЊЕ, ЗА УЗГАЈАЛИШТЕ ЈЕЛЕНСКЕ ДИВЉАЧИ КРАЈ СОМБОРА
 1823. ОБЈАВЉЕНА ИНТЕРАКТИВНА МАПА ВОДНИХ РЕСУРСА И ВОДОПРИВРЕДНИХ ОБЈЕКАТА ВОЈВОДИНЕ
 1824. ГРАДСКО ВЕЋЕ О СУБВЕНЦИОНИСАЊУ ЦЕНА КОМУНАЛНИХ УСЛУГА
 1825. СОМАРАТОНЦИ БРЗИ И БРОЈНИ У ОЏАЦИМА
 1826. ОД ДАНАС ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА У АКЦИЈИ “ИСПРАВНО ВОЗИЛО – БЕЗБЕДНО ВОЗИЛО”
 1827. СОМБОР ЛИДЕР ПО НЕПРАВИЛНОСТИМА У ФИНАНСИРАЊУ ЦИВИЛНОГ СЕКТОРА
 1828. ОДБОР ЗА СТАТУТАРНА ПИТАЊА О ТАКСИ ПРЕВОЗУ У ГРАДУ
 1829. ПРВА САМОСТАЛНА ИЗЛОЖБА АЛБЕРТА СИЛАЂИЈА - "СРЕДЊИ ВЕК У СОМБОРУ"
 1830. КОМИСИЈА ЗА РАВНОПРАВНОСТ ПОЛОВА - ТРИБИНА О НАСИЉУ У ПОРОДИЦИ
 1831. ЦЕНТАР ОСИ - ОДРЖАНА ТРИБИНА О СИНДРОМУ САГОРЕВАЊА ПЕРСОНАЛНИХ АСИСТЕНАТА
 1832. ОБЕЛЕЖЕН ЈУБИЛЕЈ СРПСКОГ ПРАВОСЛАВНОГ ЦРКВЕНОГ ХОРА У СОМБОРУ
 1833. ДВАДЕСЕТ ПРИПРАВНИКА И ПОСЛОДАВАЦА У ПРОГРАМУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ
 1834. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ - НАЈВШЕ ГЛАСОВА СТАНИШИЋУ
 1835. ГРАДОНАЧЕЛНИК ТОДОРОВИЋ ПОСЕТИО АМБАСАДУ ИЗРАЕЛА
 1836. ХАОТИЧНО! ДРЖАВНЕ ЊИВЕ У СОМБОРСКОМ АТАРУ ОБРАЂУЈЕ КО СТИГНЕ
 1837. ГРАДСКО ВЕЋЕ О ТАКСИ ПРЕВОЗУ И ДРЖАЊУ ДОМАЋИХ ЖИВОТИЊА
 1838. ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ДУНАВСКО-ПАНОНСКЕ МИКРО РЕГИЈЕ
 1839. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ПРАВЕ ЦРТАЋ О ТОЛЕРАНЦИЈИ И РАЗУМЕВАЊУ РАЗЛИЧИТОСТИ
 1840. РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ПУНОМ ЈЕКУ
 1841. ДОНАЦИЈА ЗА СОМБОРСКУ СЛУЖБУ ХИТНЕ ПОМОЋИ
 1842. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР ПОДИЖЕ ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС У БАЧУ
 1843. "ПСИХОЗОН" ОРГАНИЗОВАО РАДИОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ И РОДИТЕЛЈЕ У МОНОШТОРУ
 1844. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА ОТМИЦУ ДВОЈИЦЕ МЛАДИЋА
 1845. СОМБОРСКОМ ПЧЕЛАРУ УКРАДЕНЕ ТРИ КОШНИЦЕ!
 1846. ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА, ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ
 1847. ОБЕЛЕЖЕНА 71. ГОДИШЊИЦА БАТИНСКЕ БИТКЕ
 1848. ПЕСНИК ЂОРЂЕ НЕШИЋ, ДОБИТНИК ПОВЕЉЕ ВЕНАЦ СЛОБОДЕ "РАДОМИР ДРАКУЛИЋ"
 1849. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ОСОБЕ КОЈЕ СУ ОШТЕТИЛЕ БУЏЕТ ЗА ВИШЕ ОД ТРИ МИЛИОНА ДИНАРА
 1850. У КРУГУ "ПРОТЕИНКЕ" ПОСАЂЕН ЗЕЛЕНИ ЗАШТИТНИ ПОЈАС
 1851. У БУЏЕТ ГРАДА ЗА НАРЕДНУ ГОДИНУ УЛАЗЕ И ТРОШКОВИ ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ
 1852. СТИПЕНДИЈУ ГРАДА У ШКОЛСКОЈ 2015/16 ДОБИЛО 25 СТУДЕНАТА
 1853. СУЗАНИ СЕКУЛИЋ УРУЧЕНО ПРИЗНАЊЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“
 1854. ОДЛИЧНА САРАДЊА СОМБОРСКИХ РАДИО-АМАТЕРА И ЦРВЕНОГ КРСТА
 1855. МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА БАДЕН-ВИРТЕМБЕРГА ПОСЕТИО СОМБОР
 1856. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" СОМБОР - УЧЕСТАЛА ОШТЕЋЕЊА УЛИЧНИХ СВЕТИЉКИ
 1857. ТВОРЦИ МУРАЛА СЕ ОГЛАСИЛИ ПОВОДОМ ПОСТАВЉАЊА СТРАНАЧКОГ БИЛБОРДА ПРЕКО СЛИКЕ
 1858. ВУЧИЋЕВ ПЛАКАТ У ЦЕНТРУ СОМБОРА ДОБИО ПЕСМУ!
 1859. СОМБОРСКА ПОРОДИЦА ПОМОГЛА ИСЦРПЉЕНОМ ХОДОЧАСНИКУ ИЗ НЕМАЧКЕ
 1860. ПРИЗНАЊЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“ ДОДЕЉЕНО - СУЗАНИ СЕКУЛИЋ
 1861. ПОВЕЋАН КЊИЖНИ ФОНД БИБЛИОТЕКЕ У ОШ „ИВО ЛОЛА РИБАР“
 1862. У СОМБОРУ ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО ЦЕНТРА ЗА САМОСТАЛНИ ЖИВОТ ОСИ
 1863. СОМБОРСКИ ПРОСВЕТАРИ И ЗАПОСЛЕНИ У КУЛТУРИ, ПРЕТЕ ТУЖБОМ ЗБОГ НЕИСПЛАЋЕНИХ ПУТНИХ ТРОШКОВА
 1864. НА ВАЂЕЊЕ ЧЕКА ЈОШ 1.105 ХЕКТАРА ПОД ШЕЋЕРНОМ РЕПОМ
 1865. ЛИСТА ЧЕКАЊА ЗА ГАСТРОСКОПСКЕ ПРЕГЛЕДЕ У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ ТРИ ПУТА КРАЋА
 1866. ОБУКА ИЗ ПРЕДУЗЕТНИШТВА УСЛОВ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ
 1867. ГРАД СЕ ОПРОСТИО ОД ИВАНА ФРГИЋА–СОМБОРСКОГ СПОРТИСТЕ ВЕКА
 1868. ПРЕДУЗЕЋЕ "ВОЈВОДИНАШУМЕ" ПОЧЕЛО ПРИЗВОДЊУ МЕСА ДИВЉАЧИ
 1869. ПРАВОСЛАВНА ЦРКВЕНА ОПШТИНА СТАНИШИЋ, ИЗДАЈЕ У ЗАКУП ПОЉОПРИВРЕДНО ЗЕМЉИШТЕ
 1870. ЧЛАНОПВИ УДРУЖЕЊА ДИСТРОФИЧАРА И ЦЕНТРА ОСИ ПОСЕТИЛИ АПАТИН
 1871. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ–ПРИКУПЉEНИ ПРЕДЛОЗИ ГРАЂАНА
 1872. ДР ЛИНО ВЕЉАК НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ГОВОРИО О ПОЛОЖАЈУ ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА У РЕГИОНУ
 1873. ПРИЗНАЊЕ ШКОЛИ "ВУК КАРАЏИЋ" ЗА РЕЗУЛТАТЕ У НЕГОВАЊУ ЕКОЛШКЕ СВЕСТИ
 1874. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ ИМЕНОВАНА ЗА НАЧЕЛНИЦУ ГРАДСКЕ УПРАВЕ
 1875. УДРУЖЕЊА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА ИЗ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА, БИЛИ ДЕО "РОЗЕ ТИМА"
 1876. ДЕЛЕГАЦИЈА ЗУС "КОРИЈЕНИ" ПОСЕТИЛА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ
 1877. СОМБОРСКИ ТРГ УМЕТНОСТИ ПРЕ СНЕГОВА
 1878. "ДОГЕ" ИЗ СОМБОРСКЕ ОДГАЈИВАЧНИЦЕ, НАЈЛЕПШЕ НА СВЕТУ!
 1879. ГАСИ СЕ РАДИО СОМБОР! НАКОН 44 ГОДИНЕ, "ЈАВНИ СЕРВИС" РАВАНГРАДА ИДЕ У СТЕЧАЈ
 1880. ТРАДИЦИОНАЛНИ КОНЦЕРТ "МАЛИХ ПОЈАЦА" НА ПРАЗНИК СВЕТЕ ПЕТКЕ
 1881. ДО 9. НОВЕМБРА У ЗДАЊУ ПРЕПРАНДИЈЕ ИЗЛОЖБА О МИХАЈЛУ ПУПИНУ
 1882. ОЗИМИМ КУЛТУРАМА ЗАСЕЈАНО 50 ОДСТО ПЛАНИРАНИХ ПОВРШИНА
 1883. СОМБОРЦИ НА СЕМИНАРУ О МОБИНГУ
 1884. ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ! УЧЕНИЦИ И ПРОФЕСОРИ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ДАЛИ КРВ
 1885. "НАЈЈАЧИ" ОВОСЕЗОНСКИ ЈЕЛЕН УСТРЕЉЕН У СОМБОРСКОМ ЛОВИШТУ "КОЗАРА"
 1886. ГРАДОНАЧЕЛНИК СОМБОРА НА МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У ИЗРАЕЛУ
 1887. ПРЕДЛОЖИТЕ ПРОЈЕКАТ, УКЉУЧИТЕ СЕ У ПЛАНИРАЊЕ БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2016.
 1888. НСЗ СУБВЕНЦИОНИШЕ ОТВАРАЊЕ НОВИХ РАДНИХ МЕСТА И ФИНАНСИРА СТРУЧНУ ПРАКСУ
 1889. СОМБОРСКА "ДОБРА БАШТА" ПРЕДСТАВЉЕНА НА САЈМУ СОЦИЈАЛНИХ УСЛУГА
 1890. ПРВА СЕДНИЦА НОВОГ СЕНАТА УНИВЕРЗИТЕТА У НОВОМ САДУ ОДРЖАНА ЈЕ У СОМБОРУ
 1891. ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА СОМБОРА ОД ФАШИЗМА - ОКТОБАРСКА НАГРАДА ИВАНУ ПАВИЋУ
 1892. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ПРВЕ БЕРЗЕ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ОПРЕМЕ У ЗЕМЉИ
 1893. СМЕЊЕН ДИРЕКТОР "ЕНЕРГАНЕ"! "ВОДОКАНАЛ" ДИЖЕ КРЕДИТ ЗА ОПОРАВАК СОМБОРСКЕ ТОПЛАНЕ
 1894. ВЕРНИЦИ ИЗ СОМБОРА И СТАНИШИЋА ОБИШЛИ ПРАВОСЛАВНЕ СВТИЊЕ У МАЂАРСКОЈ
 1895. БРОЈКЕ КОЈЕ ГОВОРЕ ДА СОМБОР СВЕ ВИШЕ ТОНЕ!
 1896. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА ОБЕЛЕЖИЛА 143 ГОДИНЕ ПОСТОЈАЊА И РАДА
 1897. СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕН НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ У ИЗРАЕЛУ
 1898. НА ЈАВНИМ РАДОВИМА У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ АНГАЖОВАНО 566 НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА
 1899. БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА У ВОДИ ОСОБА СА МОТОРИЧКИМ ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1900. ЧОВЕКОЉУБЉЕ НА ДЕЛУ! ДОНАЦИЈА ЗИМСКЕ ОБУЋЕ СОМБОРСКОЈ ШКОЛИ "ВУК КАРАЏИЋ"
 1901. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА ПРЕВАРАНТА КОЈИ ЈЕ НУДИО ПОСАО У ИНОСТРАНСТВУ
 1902. У ЖАРКОВЦУ ОДРЖАН ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ЧЕШКЕ РЕПУБЛИКЕ
 1903. СЕЦ ОРГАНИЗУЈЕ ОБУКУ ВОЛОНТЕРА ЗА ПРОЈЕКАТ „ШКОЛА ДОБРЕ ВОЉЕ“
 1904. ПРОФ. ДР ПРЕДРАГ ЧИЧОВАЧКИ ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 1905. ЗБОГ НЕОДРАЂЕНОГ РЕМОНТА, ТОПЛАНА ПОЧЕЛА ГРЕЈНУ СЕЗОНУ СА ПОЛУИСПРАВНИМ СИСТЕМОМ!
 1906. ИВАНУ ПАВИЋУ ОВОГОДИШЊА ОКТОБАРСКА НАГРАДА
 1907. У ТОКУ РЕВИТАЛИЗАЦИЈА ОБАЛЕ "МОСТОНГЕ"
 1908. ПРИЈАВА НОВОРОЂЕНЧЕТА И ДРУГА ДОКУМЕНТАЦИЈА ОД ЈАНУАРА И ПУТЕМ ИНТЕРНЕТА
 1909. ПРВИ ФЕСТИВАЛ НАУКЕ У СОМБОРУ
 1910. УЧЕНИЦИ ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" НАГРАЂЕНИ НА КОНКУРСУ "МОЈ ГРАД БЕЗ АУТОМОБИЛСКОГ ДИМА"
 1911. ЗА 20. ОКТОБАР ЗАКАЗАНА 33. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1912. ЈЕДНА ЦЕНА НА РАФУ, А КАСА КУЦА ДРУГУ! ТРГОВЦИ СВЕ ЧЕШЋЕ ОБМАЊУЈУ ПОТРОШАЧЕ
 1913. ВАНДАЛИ СРУШИЛИ ДЕО ОГРАДЕ НА КАТОЛИЧКОМ ГРОБЉУ! ПРАВОСЛАВНО ПОД ВИДЕО НАДЗОРОМ
 1914. ОШ "НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ" - МИНЕРАЛИ, СТЕНЕ И ФОСИЛИ ПРЕД СОМБОРСКИМ ОСНОВЦИМА
 1915. ГРАДСКА ВЛАСТ ПРИПРЕМА ТЕРЕН ЗА УЛАГАЧЕ
 1916. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА ДВЕ ЛОКАЦИЈЕ ЗА УЗГОЈ КАНАБИСА
 1917. КОМИСИЈА ИЗАБРАЛА ИДЕЈНИ НАЦРТ ЗА ДИПЛОМУ "АВРАМ МРАЗОВИЋ"
 1918. ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА КОРИШЋЕЊЕ ОЗНАКЕ „РЕГИОНАЛНОГ ПРОИЗВОДА БАЧКЕ“
 1919. ДОЗВОЛА ЗА ТАМНА СТАКЛА НА АУТОМОБИЛУ И ДО 15.000 ДИНАРА!
 1920. ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈУСПЕШНИЈИМ „ЛОВЦИМА“ НА АМБРОЗИЈУ
 1921. НОВИМ ВОЗИЛОМ ДО АКРЕДИТАЦИЈЕ ЗА КОНТРОЛУ ВОДЕ
 1922. ТРАКТОР "ЗЕЛЕНИЛА" УПАО У НЕОБЕЛЕЖЕНИ РОВ, ДОК ЈЕ КОСИО ТРАВУ
 1923. МЕТЕОР-КОМЕРЦ НОВИ ВЛАСНИК ТВ "СРЕЋЕ", РАДИО СОМБОРУ ИСКЉУЧЕНА СТРУЈА!
 1924. ДЕЛЕГАЦИЈА СОМБОРСКИХ НАСТАВНИКА У ПОСЕТИ КИШПЕШТУ
 1925. ФОРМИРАНА ЛОКАЛНА АКЦИОНА ГРУПА ЗА РАЗВОЈ ГРАДА И САРАДЊУ
 1926. ГРЕЈНА СЕЗОНА У СОМБОРУ ЋЕ ПОЧЕТИ НА ВРЕМЕ А ЦЕНА СЕ ЈОШ УВЕК НЕ ЗНА!
 1927. СОМБОР И АПАТИН БИЛИ ДОМАЋИНИ 20. ИНТЕРФЕРА
 1928. УМЕТНИЧКИ СТУДИО "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА" ПРИМА НОВЕ ЧЛАНОВЕ
 1929. РАГС - ОВЕ ГОДИНЕ У СОМБОР ОД КОНКУРСА СТИГЛО 24.512.000 ДИНАРА
 1930. "ВУКОВЦИ" У ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 1931. КАКО ДО ОПТИМАЛНОГ БРОЈА ЗАПОСЛЕНИХ У ЈАВНОМ СЕКТОРУ?
 1932. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! УБУДУЋЕ АЛКО-ТЕСТ ЧИМ ВАС ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИ
 1933. ЈОШ ЈЕДАН ВАНДАЛИЗАМ! ОШТЕЋЕН ЈАВНИ ТОАЛЕТ У ПАРКУ ХЕРОЈА
 1934. РАЗВОЈНИ ПОТЕНЦИЈАЛИ СОМБОРА ПРЕДСТАВЉЕНИ У ШВЕДСКОЈ
 1935. ИНДЕКС ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА ЈУЧЕ ДОБИЛО 135 БРУЦОША
 1936. ПУНО ПОЗОРИШТЕ ЗА ПОДРШКУ ОБОЛЕЛИМА ОД РАКА
 1937. СОМБОР ПОНОВО ДОМАЋИН МЕЂУНАРОДНОГ САВЕТОВАЊА О ТЕХНИКАМА РЕГУЛИСАЊА САОБРАЋАЈА
 1938. КЊИГЕ НА БУЊЕВАЧКОМ ЈЕЗИКУ У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 1939. МАШИНСКИ ПАРК "ПРОСТОРА" БОГАТИЈИ ЗА ДВА МАЛА ТРАКТОРА
 1940. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ПРВОГ СИМПОЗИЈУМА УРГЕНТНЕ МЕДИЦИНЕ ВОЈВОДИНЕ
 1941. УЧИТЕЉ ИЗ ЕНГЛЕСКЕ КОЈИ БИЦИКЛОМ ОБИЛАЗИ СВЕТ ПОСЕТИО СОМБОР
 1942. ИЗМЕНЕ ПРАВИЛНИКА О РАДУ СОМБОРСКИХ КОМУНАЛНИЛНИХ ПРЕДУЗЕЋА
 1943. СЕВЕРТРАНС УВЕО ВИКЕНД МЕСЕЧНЕ КАРТЕ, КОЈИМ ПУТНИЦИ ШТЕДЕ ВИШЕ ОД 50% НОВЦА!
 1944. УРЕЂЕЊЕ ПАРКИЋА КОД БОЛНИЦЕ - УКЛАЊАЊЕ 25 ДОТРАЈАЛИХ СТАБАЛА СИБИРСКОГ БРЕСТА
 1945. СОМБОРЦИ У ИСТРАЖИВАЊУ ДАЛИ ПРЕЛАЗНУ ОЦЕНУ ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ
 1946. ЖЕТВА СУНЦОКРЕТА У СОМБОРСКОМ АТАРУ ПРИ КРАЈУ, ПРОСЕЧАН ПРИНОС 2,8 Т/ХА
 1947. СОМБОРСКИ АЕРОДРОМ, ТЕМА САСТАНКА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ
 1948. У ПАРКУ ХЕРОЈА ПОСТАВЉЕНА СПОМЕН КЛУПА ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА
 1949. ХРВАТСКА ЗАТВОРИЛА ГРАНИЦЕ ПРЕМА СРБИЈИ! САМО БАТРОВЦИ ФУНКЦИОНИШУ
 1950. ОБЈЕКАТ ЗА ПРИХВАТ ИЗБЕГЛИЦА У СОМБОРУ СПРЕМАН И ФОРМИРАН САВЕТ ЗА МИГРАЦИЈЕ
 1951. НАСТАВЉЕНА ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА НАЈУГРОЖЕНИЈИМА У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1952. ЈОШ ЈЕДНО СВЕТСКО ЗЛАТО ЗА СОМБОРЦА ГОРАНА ХАЈОШЕВИЋА
 1953. ЕДУКАЦИЈА О НОВИНАМА У ПРИМЕНИ ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА
 1954. ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ЦСЖ СОМБОР
 1955. 29.085.080 ДИНАРА ЗА УРЕЂЕЊЕ КАНАЛА ЗА ОДВОДЊАВАЊЕ НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 1956. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ ДОБИО НОВЕ ОПЕРАТОРЕ
 1957. ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА РАДОВА НАСТАЛИХ НА ЕКО ЛИКОВНОЈ КОЛОНИЈИ
 1958. ОБУКА ЗАПОСЛЕНИХ У ГРAДСКОЈ УПРАВИ ДА КОРИСТЕ МАЂАРСКИ ЈЕЗИК
 1959. СОМБОР СЕ СПРЕМА ЗА ПРИХВАТ МИГРАНАТА - ВОЈНИ КОМПЛЕКС "ВЕНАЦ" УТОЧИШТЕ
 1960. 15.000 ДИНАРА ЗА ИДЕЈНИ НАЦРТ ДИПЛОМЕ "АВРАМ МРАЗОВИЋ"
 1961. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА - СУТРА У ПАРКУ ХЕРОЈА, ПОСТАВЉАЊЕ СПОМЕН КЛУПЕ
 1962. АНАМАРИЈА УРИ, ЧЕТРНАЕСТИ СТИПЕНДИСТА ГРАДА СОМБОРА
 1963. ОДРЖАНА ТРИБИНА "ЖИВЕТИ САМОСТАЛНО"
 1964. ДВА ПРОГРАМА ЈАВНОГ РАДА У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 1965. СОМБОРСКИ ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ДОБИО СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО
 1966. У ТОКУ ПРИЈАВЕ МЛАДИХ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКТА "ИСТРАЖИ"
 1967. КОМУНАЛНИ ОТПАД - РЕСУРС КОЈИ МОЖЕ ПОКРЕНУТИ РАЗВОЈ ГРАДА
 1968. "БУЊЕВАЧКО КОЛО" И МЗ "ЦРВЕНКА" ПОТПИСАЛИ ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ
 1969. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У 2015. ГОДИНИ
 1970. ОБЕЗБЕЂЕНЕ ПРОТИВГРАДНЕ РАКЕТЕ И НАКНАДЕ СТРЕЛЦИМА
 1971. ЦЕНА УСЛУГЕ "ЕНЕРГАНЕ" - "НА ОДЛОЖЕНО"
 1972. НАГРАДНИ ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈЕ
 1973. СОМБОРСКО ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА УТВРДИЛО КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ
 1974. "ТРЕНИРАЈ ОДГОВОРНОСТ" - ОДРЖАН ДРУГИ МОДУЛ ОСНОВНОГ ТРЕНИНГА ЗА БУДУЋЕ ТРЕНЕРЕ
 1975. ГРАД КУПИО ПЕТ ВОЗИЛА СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА
 1976. КОМИСИЈА ЗА ДОДЕЛУ ГРАДСКИХ СТИПЕНДИЈА УТВРДИЛА ЛИСТУ ДЕФИЦИТАРНИХ ЗАНИМАЊА
 1977. ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ИСТИЧУ УГОВОРИ О ЗАКУПУ ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА
 1978. ОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ БЕЗ НАСТАВНИХ СУБОТА У ВОЈВОЂАНСКИМ ШКОЛАМА
 1979. МОГУЋНОСТ УЧЕЊА НЕМАЧКОГ ЈЕЗИКА У ВРТИЋУ „ВЕРА ГУЦУЊА“
 1980. ЗАВРШАВА СЕ САНАЦИЈА ПУТА РАДОЈЕВИЋИ – КАНАЛ БЕЗДАН-ВРБАС
 1981. ОБЈАВЉЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА ОДЛИЧНИМ СРЕДЊОШКОЛЦИМА
 1982. ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОДРЖАО ОСНИВАЊЕ КАЈАКАШКОГ КЛУБА
 1983. "ДАНИ ВЕСЕЛЕ МАШИНЕ" У КЉАЈИЋЕВУ - КО ПЕЧЕ НАЈБОЉУ РАКИЈУ ОД ШЉИВЕ?
 1984. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ, В.Д. НАЧЕЛНИКА ГРАДСКЕ УПРАВЕ
 1985. ЕНЕРГАНА ПОЗИВА ДУЖНИКЕ ДА ИЗМИРЕ СВОЈЕ ОБАВЕЗЕ НА РАТЕ
 1986. ОДРЖАНА 31. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 1987. У ТОКУ ПРИЈАВЕ МЛАДИХ СОМБОРАЦА, ЗА ЕКО ЛИКОВНУ КОЛОНИЈУ
 1988. СОМБОРСКА ФАБРИКА ИДЕЈА ПОКРЕНУЛА КАМПАЊУ ЗА ПОМОЋ ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ
 1989. УСКОРО ПОЧИЊЕ ОПРЕМАЊЕ ОМЛАДИНСКОГ КЛУБА У СОМБОРУ
 1990. МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА "МЛАКЕ" ПРОСЛАВИЛА СВОЈУ СЛАВУ
 1991. СИЗИФОВ ПОСАО! МАЈСТОРИ "ЗЕЛЕНИЛА" ПОПРАВЉАЈУ, ВАНДАЛИ УНИШТАВАЈУ!
 1992. У СОМБОРУ НАКОН ПЉУСКА ПАДАЛИ БОЂОШИ - СТРАДАО И АУТОМОБИЛ
 1993. У СКЛОПУ РЕКОНСТРУКЦИЈЕ ТРГА, РАДИКАЛНО ОРЕЗАНИ БОЂОШИ ПРЕД ПОЗОРИШТЕМ
 1994. ИЗГРАДЊА АТАРСКИХ ПУТЕВА И ЧИШЋЕЊЕ КАНАЛА У ПУНОМ ЈЕКУ
 1995. ОКО 520 РАДНИКА СОМБОРСКОГ БОРЕЛИЈА УПУЋЕНО НА БИРО
 1996. ОБЈАВЉЕНА ЛИСТА КОРИСНИКА ДЕСЕТ СТАМБЕНИХ ЈЕДИНИЦА СОЦИЈАЛНОГ СТАНОВАЊА
 1997. ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ТРГА КОСТЕ ТРИФКОВИЋА
 1998. СОМБОЛЕД СТИПЕНДИРА ПОСТДИПЛОМСКЕ СТУДИЈЕ У ФРАНЦУСКОЈ
 1999. ЗАВРШЕН ПРВИ МОДУЛ ОБУКЕ МЛАДИХ ТРЕНЕРА У ОМЛАСДИНСКОМ СЕКТОРУ
 2000. САША ТОДОРОВИЋ: У ТОКУ ИЗГРАДЊА 30 СТАНОВА ЗА ИЗБЕГЛА ЛИЦА И 10 ЗА ДРУГУ ВРСТУ СОЦИЈАЛЕ
 2001. ЈОШ ЈЕДАН СОМБОРАЦ ПАО ЗБОГ АЗИЛАНАТА
 2002. ОБЕЛЕЖЕН ПРАЗНИК СНЕЖНЕ ГОСПЕ У ЧИЧОВИМА
 2003. КЗМ СОМБОР - МЛАДИ, ПИЈАВИТЕ СЕ ЗА СТУДИЈСКУ ПОСЕТУ СЛОВЕНИЈИ
 2004. ЕДУКАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ЈЕЗИКА И ПИСМА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ
 2005. ПОНУДИО МИТО САОБРАЋАЈЦУ, ПА ДОБИО КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ
 2006. ПСИ ЛУТАЛИЦЕ ПОБИЛИ 300 ФАЗАНА У ПРИХВАТИЛИШТУ КОД КЉАЈИЋЕВА
 2007. СОМБОРЦИ У ТИМУ СРБИЈЕ, НА КАМПУ МЛАДИХ РАДИО-АМАТЕРА У ИТАЛИЈИ
 2008. АМБАСАДОР МАЂАРСКЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 2009. ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА КАШТЕЛА У РИЂИЦИ
 2010. ПРИВОДЕ СЕ КРАЈУ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 2011. СОМБОР ИСПУНИО УСЛОВЕ ЗА III КАТЕГОРИЈУ ТУРИСТИЧКОГ МЕСТА
 2012. ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА И ПАРАСТОСОМ, У СОМБОРУ ОДАТА ПОШТА ЖРТВАМА АКЦИЈЕ „ОЛУЈА“
 2013. АНТЕНСКИ СТУБ У ДУБРОВАЧКОЈ УЛИЦИ, НОВИ ПРОБЛЕМ ГРАЂАНА СТАРЕ СЕЛЕНЧЕ!
 2014. СОМБОРАЦ ЗА ХВАТАЊЕ ЗАШТИЋЕНИХ ПТИЦА КАЖЊЕН СА 76.000 ДИНАРА
 2015. ПОЛИЦИЈА ИДЕНТИФИКОВАЛА СОМБОРКУ КОЈА ЈЕ БИЦИКЛОМ УДАРИЛА ДЕТЕ НА ТРОТОАРУ!
 2016. КУХИЊСКИМ НОЖЕМ ИЗБО ДВОЈЕ ЉУДИ
 2017. "БРАНИТЕЉИ И БРАНИТЕЉКЕ МАЊИНСКИХ ПРАВА У СРБИЈИ" КРЕНУЛИ ИЗ СОМБОРА
 2018. ПОМОЗИТЕ! НЕПОЗНАТА СОМБОРКА БИЦИКЛОМ УДАРИЛА ДЕТЕ НА ТРОТОАРУ ПА ПОБЕГЛА!
 2019. РЕНОВИРАН СОМБОРСКИ "ДОМ ТЕХНИКЕ"
 2020. УСАВРШИТЕ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК БЕСПЛАТНО! РАДИОНИЦА ЗА МЛАДЕ У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 2021. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ОБЕЛЕЖИО СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 2022. ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА РИБОЛОВНИХ ПОДРУЧЈА! У МОНОШТОРУ И АПАТИНУ ПРОВЕРЕНО 38 ПЕЦАРОША
 2023. ГРЕЈНА СЕЗОНА У СОМБОРУ НЕИЗВЕСНА! "ЕНЕРГАНА" ДУГУЈЕ 175 МИЛИОНА ДИНАРА, РАЧУН У БЛОКАДИ А ВОДА ИСКЉУЧЕНА
 2024. МИНИСТАР ВУЛИН ПОСЕТИО "ФИОРАНО"
 2025. КУПЉЕНА МУЗИЧКА ОПРЕМА ЗА ПРОБЕ СОМБОРСКИХ РОК БЕНДОВА
 2026. ОДРЖАНИ ИЗБОРИ ЗА САВЕТ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ „ВЕНАЦ“
 2027. ОДРЖАНА ОБУКА ЗА ПИСАЊЕ ПРОЈЕКАТА, У ОКВИРУ ПРОГРАМА "МЛАДИ СУ ЗАКОН – БАЧКА, СРЕМ И СЕВЕРНИ БАНАТ"
 2028. У СОМБОРУ СЕ ОТКЛАЊАЈУ ПОСЛЕДИЦЕ ОЛУЈНОГ НЕВРЕМЕНА - ВЕТАР ЛОМИО ДРВЕЋЕ И ИЗАЗВАО БРОЈНЕ ПРЕКИДЕ СТРУЈЕ
 2029. РАДНО ВРЕМЕ УГОСТИТЕЉА - ТЕМА САСТАНКА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ
 2030. ЖЕТЕЛАЧКА СВЕЧАНОСТ – „ДУЖИОНИЦА“, 81. ПУТ У СОМБОРУ
 2031. У ПРВОЈ ПОЛОВИНИ 2015. ГОДИНЕ, СМАЊЕН БРОЈ НЕЗАПОСЛЕНИХ У ВОЈВОДИНИ
 2032. БОЂОШ КАО ЈЕДИНСТВЕН И ПРЕПОЗНАТЉИВ СИМБОЛ ГРАДА СОМБОРА
 2033. СОЦИЈАЛНО УКЉУЧИВАЊЕ И СМАЊЕЊЕ СИРОМАШТВА НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ
 2034. УСЛУЖНИ ЦЕНТАР ГРАДА ДОСТУПНИЈИ ОСОБАМА СА ОШТЕЋЕНИМ СЛУХОМ
 2035. СОМБОР ПО ДРУГИ ПУТ ОБЕЛЕЖАВА 30. ЈУЛ, СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 2036. ЗА СВЕ НЕДОУМИЦЕ У ВЕЗИ РАДА НА ОТВОРЕНОМ ПО ВРУЋИНИ, ПОЗОВИТЕ ИНСПЕКЦИЈУ РАДА!
 2037. ТРЕЋА ПОДЕЛА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈЛНО УГРОЖЕНЕ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 2038. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА IX "БЕЗДАНСКИ КОТЛИЋ"
 2039. ЧОНОПЉАНЦИ ДУЖИОНИЦОМ ПРОСЛАВИЛИ ЗАВРШЕТАК ОВОГОДИШЊЕ ЖЕТВЕ
 2040. НА "СОМБОРСКОМ КОТЛИЋУ" СКУВАНО 173 ПАПРИКАША, НАЈБОЉИ КУВАР ПЕТАР СВИЛАР ИЗ ЦРВЕНКЕ
 2041. СОМБОРЦИ ОПЕТ ПРАВЕ АКУМУЛАТОРЕ! 135 РАДНИКА ДНЕВНО НАПРАВИ 1500 КОМАДА
 2042. ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ О КОРИШЋЕЊУ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА
 2043. ОЧИШЋЕНА ФОНТАНА И ПОПРАВЉЕНА ЈАВНА РАСВЕТА У ЦЕНТРУ ГРАДА
 2044. ГРАДОНАЧЕЛНИК ДОНЕО РЕШЕЊЕ О СТИПЕНДИРАЊУ НАЈБОЉЕГ УЧЕНИКА
 2045. АКТИВНОСТИ ОДБОРА ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 2046. СОМБОРСКА ЕНЕРГАНА УВЕЛА БЕСПЛАТНУ ТЕЛЕФОНСКУ ЛИНИЈУ ЗА РЕКЛАМАЦИЈЕ
 2047. "ВЕЛИКИМ СКОКОМ", У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЕВРОПСКОГ АМАЗОНА
 2048. ПОТПИСИМА ПРОТИВ РЕХАБИЛИТАЦИЈЕ ФАШИСТА
 2049. РАДНИЦИ „ЗЕЛЕНИЛА“ УРЕДИЛИ ЦЕНТАР ГРАДА ЗА СОМБОРСКО ЛЕТО
 2050. НИЈЕ СВЕ У НОВЦУ! ВОЛОНТЕРСКИ ПРОЈЕКАТ "РУСИЈА У СРЦУ СОМБОРА" ОКУПИО ЧЕТРДЕСЕТАК МАЛИШАНА
 2051. ДЕЛЕГАЦИЈА ГРАДА СОМБОРА НА 20. РИБЉЕМ ФЕСТИВАЛУ У БАЈИ
 2052. ЈОШ ПЕТ ДАНА ТРАЈЕ КОНКУРС ЗА ЈАВНЕ РАДОВЕ НА КОЈИМА СЕ АНГАЖУЈУ ОСИ
 2053. ГРАДСКИ ОЦИ НАСТАВИЛИ РАЗГОРОВЕ СА СОМБОРСКИM ПРИВРЕДНИЦИМА
 2054. РЕКРЕАТИВНИ БИЦИКЛИСТИ ИЗ СОМБОРА "ОСВОЈИЛИ" ГРАД БАЈУ
 2055. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ИМЕНОВАЊЕ ДИРЕКТОРА „ВОДОКАНАЛА“
 2056. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ 14 САОБРАЋАЈКИ, ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА
 2057. У ТОКУ РЕКОНСТРУКЦИЈА ЗГРАДЕ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ „ГОРЊА ВАРОШ“
 2058. ВЕЛИКИ ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ ДУНАВСКО-ПАНОНСКЕ РЕГИЈЕ
 2059. ОЛУЈНИ ВЕТАР НОЋАС У СОМБОРУ ОБАРАО СТАБЛА И ГРАНЕ
 2060. МАТУРАНТКИЊА СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈЕ АНАМАРИЈА УРИ, ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ!
 2061. МАЛИ ЧОНОПЉАНЦИ ПЛЕЛИ "ИВАЊДАНСКЕ ВЕНЧИЋЕ"
 2062. СВЕ ЦИГАРЕТЕ ОД ЈУЧЕ СКУПЉЕ ЗА 10 ДИНАРА
 2063. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА РОБОТИЧАРЕ СОМБОРСКЕ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ
 2064. АПЕЛ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА - НЕ ПАЛИТИ СЛАМУ И СТРНИШТЕ НАКОН ЖЕТВЕ!
 2065. ОДРЖАНА СОМБОРСКА ПРОМОЦИЈА ПРОГРАМА "МЛАДИ СУ ЗАКОН"
 2066. ОДРЖАНА ЈАВНА РАДИОНИЦА ЦРТАЊА - ПАРК ХЕРОЈА КАО ИНСПИРАЦИЈА
 2067. СТУДЕНТИ И ДИПЛОМЦИ ПРАВНИХ ФАКУЛТЕТА БОРАВИЛИ У СОМБОРУ
 2068. ЗАМЕНА АСФАЛТА НА СТАПАРСКОМ ПУТУ ПРИ КРАЈУ, ВРЕДНОСТ РАДОВА ОКО 3 МИЛИОНА ДИНАРА
 2069. У СОМБОРУ ГРАЂЕВИНСКА ДОЗВОЛА ЗА ЈЕДАН ДАН
 2070. ГРАД ПОДРЖАВА САРАДЊУ КОМПАНИЈЕ „КОПИТАРНА“ И „БОРЕЛИЈА“
 2071. СОМБОР - ПРОДАЛА ДВАДЕСЕТДВОГОДИШЊУ ДЕВОЈКУ ЗА 800 ЕВРА!
 2072. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА ДВА РАЗБОЈНИШТВА И КРАЂЕ У МИЛЕТИЋУ
 2073. И ПОРЕД БЕСПЛАТНЕ ШКОЛАРИНЕ, ЗА ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ СЕ ПРИЈАВИЛО САМО 83 БРУЦОША
 2074. ОБЈАВЉЕН КАТАЛОГ ЗНАЧАКА ФУДБАЛСКИХ КЛУБОВА ИЗ ВОЈВОДИНЕ
 2075. ОД 31. ЈУЛА ДО 02. АВГУСТА, 18. "СИМОНОВИЋЕВИ ДАНИ"
 2076. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ОМЛАДИНСКЕ ВОЛОНТЕРСКЕ ПРОЈЕКТЕ
 2077. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА, "ОТВОРЕНА ШКОЛА" ЗА ГРАЂАНЕ СВИХ УЗРАСТА
 2078. ЈЕДИНСТВЕНА САРАДЊА СОМБОРА И БАЧ-КИШКУН ЖУПАНИЈЕ
 2079. БУЦОВ КАПИТАЛАЦ "ПРЕВАРЕН" У БАРАЧКОЈ
 2080. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА АПЕЛУЈЕ НА ЖЕТЕОЦЕ ДА СЕ ПРИДРЖАВАЈУ ЗАКОНА
 2081. СОМБОРСКИ СЛИКАРИ НА ХУМАНИТАРНОЈ ЛИКОВНОЈ КОЛОНИЈИ У СЛОВЕНИЈИ
 2082. ЗАКЉУЧЕН СПОРАЗУМ О ИЗГРАДЊИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТСКИХ ОБЈЕКАТА У ИНДУСТРИЈСКОЈ ЗОНИ
 2083. АПАТИНАЦ УЛОВИО СОМА ТЕШКОГ 55 КИЛОГРАМА!
 2084. ОБЕЛЕЖЕН ВИДОВДАН И ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ СОМБОРСКИМ УЧЕНИЦИМА ВЕРОНАУКЕ
 2085. ЈЕДАНАЕСТ МАЛИШАНА НАУЧИЛО ОСНОВЕ СЛИКАЊА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА МОЖДА И КРАЈЕМ ЛЕТА
 2086. ЖЕЉКО ВАСИЋ НА ОВОГОДИШЊЕМ "СОМБОРСКОМ КОТЛИЋУ"
 2087. СОМБОРСКИ БАЈКЕРИ ПОКЛОНИЛИ КЛИМА УРЕЂАЈ ДОМУ "МИКА АНТИЋ"
 2088. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ИЗМЕНА ПЛАНА АКТИВНОСТИ ЦРВЕНОГ КРСТА
 2089. ГРАД ИЗ БУЏЕТА ПОДЕЛИО 2.650.000 ДИНАРА ЗА ХОРОВЕ, ОРКЕСТРЕ, КУД-ове И ОСТАЛЕ ВИДОВЕ АМАТЕРИЗМА
 2090. СОМБОРЦИ ПАЖЊА! БИРА СЕ НАЈЛЕПШИ БАЛКОН У ГРАДУ
 2091. МАТУРСКИ КОНЦЕРТ ЗА ПАМЋЕЊЕ У СОМБОРСКОЈ МУЗИЧКОЈ ШКОЛИ
 2092. УКЛОЊЕНИ ХРАСТОВИ У УЛИЦИ ДР РУЖИЦЕ РИП
 2093. ПРЕДЛОГ! САВИ СТОЈКОВУ УЛИЦА ИЛИ ТРГ У СОМБОРУ?
 2094. АВИО ТРЕТМАН ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА ЗАВИСИ ОД ВРЕМЕНСКИХ УСЛОВА
 2095. ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА „ВЕРА ГУЦУЊА“ ТОКОМ ЛЕТА РАДИ СМАЊЕНИМ КАПАЦИТЕТОМ
 2096. СОМБОРСКИ ДОМ ВОЈСКЕ "НА ПОПУСТУ"! ПОЧЕТНА ЦЕНА 1.631.165 ЕВРА
 2097. МЕЂУНАРОДНА ВОЖЊА СОМБОРСКИХ РЕКРЕАТИВАЦА - 130 КИЛОМЕТАРА БИЦИКЛОМ!
 2098. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ ДЕСЕТ САОБРАЋАЈКИ
 2099. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ИЗМЕНЕ ОДЛУКЕ О СТИПЕНДИРАЊУ СТУДЕНАТА
 2100. У СОМБОРСКОЈ КАСАРНИ "АЕРОДРОМ" 200 ВОЈНИКА ПОЛОЖИЛО ВОЈНИЧКУ ЗАКЛЕТВУ
 2101. ГРАДСКО ВЕЋЕ СЕ ПОЗАБАВИЛО ПРОБЛЕМОМ КОМАРАЦА
 2102. СЕРИЈА РАЗБОЈНИШТАВА У СОМБОРУ! ПОЧИНИОЦИ УХВАЋЕНИ
 2103. ТРИ НАГРАДЕ ЗА СОМБОРЦЕ НА САЛОНУ МИНИЈАТУРЕ У ЗРЕЊАНИНУ
 2104. СОМБОР УГОСТИО ИНКЛУЗИВНЕ ВОКАЛНЕ ГРУПЕ, СОЛИСТЕ И ХОРОВЕ ИЗ РЕГИОНА И РУСИЈЕ
 2105. ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ ПАРТИЦИПАТИВНОГ БУЏЕТИРАЊА
 2106. АЛЕКСАНДРА СТОЈКОВ ОСОЈИЛА ДРУГО МЕСТО НА ПРВЕНСТВУ ХРВАТСКЕ У ПОДВОДНОЈ ФОТОГРАФИЈИ
 2107. ОДРЖАНА ТРИБИНА СОМБОР - ЗЕЛЕНИ ГРАД! БОЂОШ - РАВАНГРАДСКИ БРЕНД КОЈЕГ ТРЕБА ОЧУВАТИ
 2108. ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ ВОЈВОЂАНСКЕ УЛИЦЕ У СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋУ
 2109. ДЕЛЕГАЦИЈА СОМБОРА НА ПРОСЛАВИ 144. РОЂЕНДАНА КИШПЕШТА
 2110. НА МАНИФЕСТАЦИЈИ "АНТОЛОГИЈА СОМБОРСКОГ РОКЕНРОЛА" НАСТУПИЛО 19 БЕНДОВА
 2111. ПОКРЕТАЊЕ ПРОИЗВОДЊЕ У ФАБРИЦИ АКУМУЛАТОРА! 200 РАДНИКА ДОБИЈА ПОСАО
 2112. МАЛОЛЕТНИК ПРИВЕДЕН ЗБОГ КРАЂЕ И НАСИЛНИЧКОГ ПОНАШАЊА
 2113. АМБУЛАНТА У ТЕЛЕЧКОЈ ДОБИЛА СТАРОГ "ЈУГА"
 2114. ОБЈАВЉЕНА ИМЕНА УХАПШЕНИХ ПОЛИЦАЈАЦА И ЦАРИНИКА СА ПРЕЛАЗА БАЧКИ БРЕГ
 2115. СОМБОР ПОТПИСАО УГОВОРЕ ИЗ ОБЛАСТИ ВОДОПРИВРЕДЕ ВРЕДНЕ 43 МИЛИОНА ДИНАРА
 2116. КОМАРЦИ И ДАЉЕ УРНИШУ СОМБОРЦЕ! АВИО-ТРЕТМАН МОЖДА ТЕК ЗА ВИКЕНД?
 2117. ПИЈАНИ СОМБОРАЦ ПИШТОЉЕМ ПРЕТИО ДЕЦИ У ПАРКУ
 2118. ОСНОВАН ГРАДСКИ ОДБОР НОВЕ СТРАНКЕ У СОМБОРУ
 2119. НАКОН ПРОТЕСТА ГРАЂАНА, ПОПРАВЉЕНЕ УЛИЦЕ У МОНОШТОРУ
 2120. У СОМБОРУ И ОВЕ ГОДИНЕ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ДАВАЛАЦА КРВИ
 2121. ВИКЕНД У ЗНАКУ СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКЕ КОЛОНИЈЕ И СПОРТСКИХ СУСРЕТА
 2122. У СОМБОРУ ПРИВЕДЕНО 15 ПОЛИЦАЈАЦА, НАЧЕЛНИК ХАПСИО ПО СПИСКУ
 2123. ПОЛИЦИЈА ПОТВРДИЛА: НАКОН ПОТЕРЕ И ПУЦЊАВЕ, УХВАЋЕН НЕСАВЕСНИ ВОЗАЧ!
 2124. ЦРКВА НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ У СОМБОРУ ИЗ ПОКРАЈИНЕ ДОБИЛА 350.000 ДИНАРА
 2125. КРАЈ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ ЗА ОСНОВЦЕ, НАРЕДНЕ ГОДИНЕ НЕМА РАДНИХ СУБОТА
 2126. У УТОРАК ИНТЕРАКТИВНА ТРИБИНА "КАКО ДА УЧИТЕ БРЗО И ЛАКО"
 2127. МАНИФЕСТАЦИЈА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ ДРУГИ ПУТ У СОМБОРУ
 2128. МОГУЋА ПРЕКОГРАНИЧНА САРАДЊА СОМБОРА И ЖУПАНИЈЕ БАЧ-КИШКУН
 2129. ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО О НЕФОРМАЛНОМ И ФЛЕКСИБИЛНОМ ОБРАЗОВАЊУ ОСИ
 2130. ПOЧЕЛЕ АКТИВНОСТИ У СКЛОПУ ПРОЈЕКТА „ЛОВАЦ НА АМБРОЗИЈУ“
 2131. ПРАВОСЛАВНИ ЦРКВЕНИ ХОР ИЗ СОМБОРА ОБЕЛЕЖИО XX ГОДИНА ПОСТОЈАЊА
 2132. ОДБОРНИЦИ УСВОЈИЛИ ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2014. ГОДИНУ
 2133. СЕЗОНА РАДОВА НА АТАРСКИМ ПУТЕВИМА У ПУНОМ ЈЕКУ
 2134. ДЕЛЕГАЦИЈА АМБАСАДЕ СЈЕДИЊЕНИХ ДРЖАВА ПОСЕТИЛА СОМБОР
 2135. ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА "РЕЗОЛУЦИЈА 1325: ЖЕНСКО ЛИЦЕ МИРА И БЕЗБЕДНОСТИ"
 2136. У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ СЕЗОНА КУПАЊА НА ШТРАНДУ, ДВА ДАНА УЛАЗ БЕСПЛАТАН!
 2137. РАДНИЦИ "БОРЕЛИЈА" ПРОТЕСТОВАЛИ ИСПРЕД ЖУПАНИЈЕ
 2138. ГИТАРИСТКИЊА ИЗ СОМБОРА ВАЛЕНТИНА КРЕМПАТИЋ, НАЈБОЉА НА ТАКМИЧЕЊУ У ИТАЛИЈИ
 2139. ПРВА НАГРАДА ЗА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" СОМБОР НА ЕКО КОНКУРСУ
 2140. НЕПРИЛАГОЂЕНА БРЗИНА НАЈЧЕШЋИ УЗРОК САОБРАЋАЈКИ У ОКРУГУ
 2141. УГ “СОМБОР ЗА СВЕ” - ВРЕДНА ДОНАЦИЈА ЗА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ СОМБОР"
 2142. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОДУЗЕЛА 150 КИЛОГРАМА ДУВАНА И ПОДНЕЛА ТРИ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ
 2143. БЕЗДАНАЦ У СВОЈОЈ РАДЊИ ПРОДАВАО ЛАЖНИ ПЕЛИНКОВАЦ, ЛОЗОВАЧУ, НАПОЛЕОН...
 2144. АМБАСАДОР НЕМАЧКЕ БОРАВИО У СОМБОРУ
 2145. КРИВИЧНА ПРИЈАВА РУКОВОДСТВУ ВОДОКАНАЛА ЗБОГ ПРОНЕВЕРЕ 6,5 МИЛИОНА ДИНАРА
 2146. ОБЈАВЉЕНА ЛИСТА РАСПОДЕЛЕ СРЕДСТАВА ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА
 2147. ЧУВАЊЕ СОМБОРСКИХ ГРОБЉА ДАЛО РЕЗУЛТАТЕ - УХВАЋЕНИ ПОЧИНИОЦИ КРАЂА!
 2148. МАТУРА, ТРАДИЦИОНАЛНО ХАРАЊЕ РОДИТЕЉСКИХ НОВЧАНИКА
 2149. СВАКИ ТРЕЋИ ОДБОРНИК ПОСТАО ПРЕЛЕТАЧ! СОМБОР ОДБИО ДА ДОСТАВИ ПОДАТКЕ
 2150. НСЗ СОМБОР ПОМАЖЕ МАТУРАНТИМА У ИЗБОРУ ЗАНИМАЊА
 2151. ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ ЗА ФОРМИРАЊЕ И РАЗВОЈ СЛОБОДНЕ ЗОНЕ
 2152. ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА ПОБОЉШАЊЕ СТОЧАРСКЕ ПРОИЗВОДЊЕ
 2153. VI ВАЛЦЕНГРАД - СОМБОРСКИ МАТУРАНТИ ПЛЕСОМ ОБЕЛЕЖИЛИ КРАЈ ШКОЛЕ
 2154. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА - ГОРИЦА АЋИМОВИЋ, ПРВА НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА
 2155. МИРОСЛАВЉЕВО ЈЕВАНЂЕЉЕ НА СОМБОРСКОМ ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 2156. ПОСЛАНИК СОМБОРСКОГ СНС-а ТУКАО МЛАДИЋА НА СЛАВИ У ЛУГОВУ
 2157. СВЕТЛАНА ПРЕРАДОВИЋ И САРА ШВАЛМ, НАЈБОЉЕ НА КОНКУРСУ "Гласајте за образовање"
 2158. СОМБОРСКА ЧИТАОНИЦА ДОБИЛА НОВО РУКОВОДСТВО
 2159. У СОМБОРУ ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО: „САВРЕМЕНИ ШКОЛСКИ ДРУШТВЕНИ ЖИВОТ“
 2160. СОМБОРСКА БОЛНИЦА СЛАВИ 90 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА
 2161. ЗОРАН БУЛАТОВИЋ, НОВИ ПРЕДСЕДНИК РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СОМБОР
 2162. "ГОДИШЊАК" МАТУРАНАТА СОМБОРСКИХ СРЕДЊИХ ШКОЛА, ЧУВАР УСПОМЕНА
 2163. ПАКЕТИ ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ ЋЕ ДАНАС БИТИ У СВИМ СЕЛИМА
 2164. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У ОКРУГУ СЕДАМ САОБРАЋАЈКИ
 2165. НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ СОМБОР- НА ПОСЛЕДЊУ ПРЕДСТАВУ У СЕЗОНИ ЗА 100 ДИНАРА
 2166. ПОКРАЈИНСКИ ШТАБ ЗА ВЕНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ - АПЕЛ НА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ДА ПОТПИШУ УГОВОРЕ СА СТРЕЛЦИМА
 2167. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ РЕАЛИЗУЈЕ ПРОЈЕКАТ "ЗАЈЕДНО У ИГРИ, РАСТИМО ЈЕДНАКИ"
 2168. ПОСЕТА ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА
 2169. ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА "АДАМ СМИТ И МОДЕРНА СОЦИОЛОГИЈА"
 2170. СКАНДАЛ У СОМБОРУ! ПОВЕРЕНИК АПАТИНСКОГ СНС-а ДОБИО НОВАЦ ИЗ БУЏЕТА СОМБОРА
 2171. БИВШИ РАДНИЦИ ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА ДО 3. ЈУНА ТРЕБА ДА СЕ ЈАВЕ У НСЗ
 2172. РЕКРЕАТИВНИ БИЦИКЛИЗАМ СВЕ ПОПУЛАРНИЈИ У СОМБОРУ
 2173. ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ МОНТАЖНИХ КУЋА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ У СОМБОРУ
 2174. ЈКП „ПРОСТОР“ УРЕЂУЈЕ НЕМАЧКО ГРОБЉЕ У КЉАЈИЋЕВУ
 2175. У ПРЕПАРАНДИЈИ ОДРЖАНА ТРИБИНА О УРОШУ НЕСТОРОВИЋУ
 2176. ПРВИ САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИКА СОМБОРА И НАЧЕЛНИЦЕ ОКРУГА
 2177. СОМБОРСКИ БИЦИКЛИСТИ ПАНОНСКИМ ПУТЕМ ВОЗИЛИ ДО ОСИЈЕКА
 2178. СОМБОРАЦ ГОРАН ХАЈОШЕВИЋ, БАЛКАНСКИ ШАМПИОН У БРЗОЈ ТЕЛЕГРАФИЈИ
 2179. ЈАВНА ЕДУКАТИВНА АКЦИЈА САМОПРЕГЛЕДА ДОЈКЕ У ЦЕНТРУ СОМБОРА
 2180. ГРАДОНАЧЕЛНИК СОМБОРА УГОСТИО ГЛУМЦЕ ФИЛМА „ПОВРАТАК“
 2181. У СОМБОРСКОМ АТАРУ ОКОНЧАНА СЕТВЕНА КАМПАЊА
 2182. У ТОКУ ПРИЈАВЕ МЛАДИХ ЗА ПРОЈЕКАТ "ДИЗАЈНИРАЈ СВОЈ САЈТ"
 2183. ПОТПИСАН УГОВОР О ИСТРАЖИВАЊУ РАЗВИЈЕНОСТИ ГРАДА СОМБОРА
 2184. СТАТИ НА ПУТ НЕОДГОВОРНОЈ УПОТРЕБИ ПЕСТИЦИДА -НЕ ТРУЈТЕ!
 2185. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ АКТИВАН У РАДУ СА МЛАДИМА
 2186. КУЛ ТУРА ДО ЧОНОПЉАНСКОГ ЈЕЗЕРА
 2187. КРАЈЕМ ЈУНА ИСПОРУКА ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА ЗА 35 ИЗБЕГЛИЧКИХ ПОРОДИЦА
 2188. МАЛИ БРОЈ СОМБОРАЦА НА ЈУЧЕРАШЊЕМ ПРОТЕСТУ ИСПРЕД "ПРОТЕИНКЕ"
 2189. ФОТО БЕЛЕШКА: МУШКАТЛЕ ОКИТИЛЕ ЖУПАНИЈУ
 2190. НСЗ - ПОТРЕБНИ ЛЕКАРИ ЗА РАД У КУВАЈТУ
 2191. ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА СИСТЕМУ ЗА ОДВОДЊАВАЊЕ „ТЕЛЕЧКА“
 2192. КОД БОГОЈЕВА ПОТОНУО БРОД, НЕМА ПОВРЕЂЕНИХ
 2193. ЂАЦИ ОШ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ" УЧЕСТВОВАЛИ НА МАРКОВДАНСКИМ СУСРЕТИМА ДЕЦЕ И ПЕСНИКА
 2194. ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ О ПРОЈЕКТУ ХИТНОГ ОПОРАВКА ОД ПОПЛАВА
 2195. НА ЕВИДЕНЦИЈИ НСЗ ЗАВРШИЛО 600 РАДНИКА ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА
 2196. НА ДАН ПОБЕДЕ, У СОМБОРУ ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ ДРУШТВА СРПСКО-РУСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА
 2197. А. ШАНТИЋ - ОДРЕЂЕНЕ ПАРЦЕЛЕ ЗА ИЗГРАДЊУ КУЋА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ
 2198. ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА НА САЈМУ ТУРИЗМА У ЛУКАВЦУ
 2199. УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ УГИНУЛИХ ЖИВОТИЊА! ИЗВОР ЗАРАЗЕ НА "НИЧИЈОЈ ЗЕМЉИ"
 2200. СОМБОРСКИ СТУДЕНТИ НА ФЕСТИВАЛУ НАУКЕ
 2201. СИГУРНА КУЋА У СОМБОРУ - БАШТА ДОБРЕ НАДЕ
 2202. ХЕРЦЕГОВА НАГРАДА ФЕРНЦУ КОНТРИ
 2203. ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ НАЈАВИЛА НОВИНЕ ЗА ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ БАЧКИ БРЕГ
 2204. ЈУЧЕ У СОМБОРУ ПОЧЕЛО СНИМАЊЕ ФИЛМА „ПОВРАТАК“
 2205. ДАНАС У СОМБОР СТИЖЕ ДИГИТАЛИЗАЦИЈА
 2206. ДОБИТ СОМБОРСКЕ "ЧИСТОЋЕ" У 2014. ГОДИНИ 5 МИЛИОНА ДИНАРА!
 2207. ЗА САНАЦИЈУ ПРЕВОДНИЦЕ У БЕЗДАНУ ПОТРЕБНО ДВА МИЛИОНА ЕВРА
 2208. У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН ЕВРОПСКИ ДАН САМОСТАЛНОГ ЖИВОТА ОСИ
 2209. СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕН НА ДУНАВСКОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У ЗАГРЕБУ
 2210. СОМБОРСКИ МАЛИ ПОЈЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ФЕСТИВАЛУ "ХОРОВИ МЕЂУ ФРЕСКАМА"
 2211. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ШЕСТ САОБРАЋАЈКИ, ИСТО ТОЛИКО ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 2212. РАТАРИ ЗАВРШАВАЈУ СЕТВУ - СОЈА ПРЕМАШИЛА СЕТВЕНИ ПЛАН
 2213. РАЗМЕНА ИСКУСТАВА У ОБЛАСТИ ПОДРШКЕ РОМСКОЈ ЗАЈЕДНИЦИ
 2214. БЕСПЛАТАН УЛАЗ У ПРЕПАРАНДИЈУ ЗА УЧЕНИКЕ И СТУДЕНТЕ
 2215. СКУПШТИНА ГРАДА УСВОЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ О РАДУ УСТАНОВА КУЛТУРЕ
 2216. 7. МАЈА, У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СНИМАЊЕ ФИЛМА „ПОВРАТАК“
 2217. ЧОНОПЉАНАЦ ДОНИРАО АУТОМОБИЛ И ОПРЕМУ, АМБУЛАНТИ У СВОМ СЕЛУ
 2218. ИЗАШЛО ДРУГО ИЗДАЊЕ МОНОГРАФИЈЕ О СОМБОРСКОМ АЕРОДРОМУ
 2219. ПОТПИСАН СПОРАЗУМ ИЗМЕЂУ ЧИТАОНИЦЕ И НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ СОМБОР
 2220. ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О ЗАШТИТИ ЖРТАВА ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 2221. БЕСПЛАТНО ШКОЛОВАЊЕ БРУЦОША У СОМБОРУ
 2222. ТРЕНД СМАЊЕЊА НЕЗАПОСЛЕНОСТИ У ВОЈВОДИНИ
 2223. ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА СОМБОРСКОГ РАДИО КЛУБА
 2224. ТРЕЋА КОЛЕКТИВНА ИЗЛОЖБА ДЕЦЕ И МЛАДИХ ИЗ БУЊЕВАЧКОГ КОЛА
 2225. НА АЕРОДРОМУ У СОМБОРУ, РЕШЕНО ВОДОСНАБДЕВАЊЕ
 2226. ПРВА РЕКРЕАТИВНА ВОЖЊА "Ciklo COOLtura" ОКУПИЛА 62 ЉУБИТЕЉА ДВОТОЧКАША
 2227. НА СОМБОРСКИМ ИЗЛЕТИШТИМА ПОЧЕО ТРЕТМАН ПРОТИВ КРПЕЉА, ПРЕД ПРВОМАЈСКЕ ПРАЗНИКЕ
 2228. МАТУРАНТИ ФАРМАЦИЈЕ, НАЈБОЉЕ ОДЕЉЕЊЕ СОМБОРСКЕ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ У ПОСЛЕДЊЕ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ
 2229. САРАДЊА СОМБОРСКИХ ИНСТИТУЦИЈА, РАДИ ЗАШТИТЕ ЖРТАВА ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 2230. САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У СОМБОРУ: 46 ПОСЛОДАВАЦА ПОНУДИЛО 200 РАДНИХ МЕСТА
 2231. ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ЗАБАВИШТЕ ОД 06. ДО 15. МАЈА
 2232. ОДРЖАН САСТАНАК ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА СОМБОРА
 2233. ИМЕНОВАНЕ КОМИСИЈЕ ЗА ОЦЕНУ ПРОЈЕКAТА СОМБОРСКИХ МЕДИЈА
 2234. ОДРЖАНА ИСТОРИЈСКА ТРИБИНА „СРБИЈА И ЕВРОПА 1815. г.“
 2235. ЗБОГ НЕЛИКВИДНОСТИ УГРОЖЕН ОПСТАНАК „ЕНЕРГАНЕ“, РАДНИЦИ НА МИНИМАЛЦУ
 2236. СОМБОРСКИ ГИМНАЗИЈАЛЦИ НИЖУ УСПЕХЕ НА ТАКМИЧЕЊИМА
 2237. САСТАНАК О ПРИВРЕДНОЈ САРАДЊИ СОМБОРА И БАЈЕ
 2238. ПРОЦВЕТАО СОМБОРСКИ ГЛАВЊАК
 2239. У ПЕТАК НА ЋЕЛАВОМ ТРГУ ШТАНД ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ ОРУЖЈА
 2240. ОДЛУКА О ПОМОЋИ ИЗБЕГЛИЦАМА И ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИМА
 2241. СОМБОРЦИ ОДЛАЗЕ ИЗ ГРАДА ДА БИ МОГЛИ ДА ЗАСНУЈУ ПОРОДИЦУ
 2242. У ПЕТАК ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ "ОГЛЕДАЛО ДОБРИЦЕ ЋОСИЋА"
 2243. ФОНДАЦИЈА ТИЈАНЕ ЈУРИЋ, ОРГАНИЗУЈЕ ЕДУКАЦИЈУ МЛАДИХ О ТРГОВИНИ ЉУДИМА
 2244. ОДРЖАНА РАДИОНИЦА СЛАМАРЕЊА ЗА ДЕЦУ СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА
 2245. РАСАПИСАНИ КОНКУРСИ ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА И КОРЕОГРАФЕ
 2246. МАРИНИКА ТЕПИЋ: СОМБОРСКИ РОБОТИЧАРИ ПОНОС ЦЕЛЕ ВОЈВОДИНЕ
 2247. ДОДЕЉЕНЕ ЛИТЕРАРНЕ НАГРАДЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“
 2248. ПАКЕТИ СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ ДОМА "МИКА АНТИЋ" У СОМБОРУ
 2249. БАЧКИ МОНОШТОР: УНАПРЕЂЕЊЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ У РОМСКОМ НАСЕЉУ
 2250. ПРОШЛЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ТРИ САОБРАЋАЈКЕ, ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА
 2251. ОБАВЕШТЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНИМ ПРОИЗВОЂАЧИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ СОМБОРА
 2252. ОШ "НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ" ДОБИЛА ЗАХВАЛНИЦУ ОД СВЕТСКОГ ФОНДА ЗА ПРИРОДУ
 2253. ДАНАС ЈЕ ВАСКРШЊИ УТОРАК
 2254. СУТРА У СОМБОРУ ШЕСТИ ВАСКРШЊИ САБОР
 2255. СОМБОРСКИ РОБОТИЧАРИ ЗНАЊЕМ „ПОКОРИЛИ МОСКВУ И РУСИЈУ“
 2256. ПЕНЗИОНЕРИ У РИЂИЦИ ДОБИЛИ НА ПОКЛОН ДИГИТАЛНИ ТЕЛЕВИЗОР
 2257. КЗМ СОМБОР - ЗА ОПРЕМАЊЕ ОМЛАДИНСКОГ КЛУБА ИЗ ПОКРАЈИНЕ 300.000 ДИНАРА
 2258. СОМБОРУ ДОДЕЉЕНА НАГРАДА „КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ“
 2259. ЗАПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ И ОДРЖАВАЊУ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 2260. ТРИ ЦВЕТНА ДАНА У СОМБОРУ
 2261. ДОМ ЗДРАВЉА „ДР ЂОРЂЕ ЛАЗИЋ“- ПОТПИСАН КОЛЕКТИВНИ УГОВОР
 2262. ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА СОМБОРА НА XVI МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У НИШУ
 2263. РОБОТИЧАРИ СРЕДЊЕ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ СОМБОР У МОСКВИ ОСВОЈИЛИ ЗЛАТНУ МЕДАЉУ
 2264. СОМБОРЦИ НЕГОДУЈУ ЗБОГ ПОКЛОЊЕНОГ КАМИОНА БОГАТИЈЕМ КРАГУЈЕВЦУ
 2265. ОДЛИЧАН УСПЕХ СОМБОРСКИХ ГИМНАЗИЈАЛКИ НА ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ПСИХОЛОГИЈЕ
 2266. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ДВЕ САОБРАЋАЈКЕ, ТРИ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 2267. МОНОШТОР ДОБИО БЕНЗИНСКУ ПУМПУ
 2268. СВЕ ВЕЋИ БРОЈ СОМБОРАЦА У ЛИТИЈИ НА ВРБИЦУ
 2269. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ПОКАЗАЛИ ШТА ЗНАЈУ О ЗДРАВЉУ
 2270. ЗАСАЂЕН НОВИ ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС НА ПУТУ ЗА БИЛИЋ И ОБЗИР
 2271. КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ ИЗ ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 2272. ВЛАДА СРБИЈЕ ДОНЕЛА ЗАКЉУЧАК О ОТКУПУ ТОВНИХ СВИЊА
 2273. МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА „ЧОНОПЉА“: ИЗЛОЖБА „ЋИРИЛИЦА ПИШЕ СРЦЕМ“
 2274. НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА ДВЕ ЕЛЕКТРАНЕ НА БИОМАСУ
 2275. ЗУС "КОРИЈЕНИ": ШАРАЊЕ УСКРШЊИХ ЈАЈА, ПА ВАСКРШЊИ САБОР И ТУЦИЈАДА
 2276. ЦРВЕНИ КРСТ СОМБОР - ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈУСПЕШНИЈИМА НА КОНКУРСУ "КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ"
 2277. “ЗЕЛЕНИЛО” СПРЕМНО ЗА ПРОЛЕЋНО УКРАШАВАЊЕ СОМБОРА
 2278. ПОЛАЗНИЦИ ШКОЛЕ НАЦИОНАЛНЕ ОДБРАНЕ У ПОСЕТИ СОМБОРУ
 2279. САРАДЊА ГРАДА И ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У ИНТЕРЕСУ ГРАЂАНА
 2280. РЕШАВАЊЕ ИНФРАСТРУКТУРНИХ ПРОБЛЕМА У БАЧКОМ МОНОШТОРУ
 2281. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ УЧЕСТВОВАЛИ У ОВОГОДИШЊОЈ "ОНЛАЈН НЕДЕЉИ"
 2282. ДРАГОЉУБ МИЋУНОВИЋ У СОМБОРУ ПРЕДСТАВЉА СВОЈЕ КЊИГЕ
 2283. БОРАВИШНА ТАКСА У СОМБОРУ И ПОРЕД ПОСКУПЉЕЊА ОД 25%, НИЖА НЕГО У ДРУГИМ ГРАДОВИМА СРБИЈЕ
 2284. СОМБОР УЧЕСТВОВАО У АКЦИЈИ „САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ“
 2285. 550 ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ ГРАЂАНЕ
 2286. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ПЕТ САОБРАЋАЈКИ, ШЕСТ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 2287. ЦРКВЕНА ОПШТИНА СОМБОР УПОЗОРАВА - ФЛАЈЕРИ "БОГОПОЗНАЊА" НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА ЦРКВОМ!
 2288. СОМБОР ИЗ ПОКРАЈИНЕ ДОБИО 728.000 ДИНАРА ЗА САНАЦИЈУ И ОПРЕМАЊЕ ПРОСТОРА ЗА РАД СА МЛАДИМА
 2289. СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ: ВАТРОГАСЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ 114. ГОДИНА РАДА
 2290. СМЕЊЕНИ ДИРЕКТОРИ ВОДОКАНАЛА И УРБАНИЗМА, АЛЕКСИЋ И НЕСТОРОВИЋ НА ЧЕЛУ ПОЗОРИШТА И КУЛТРНОГ ЦЕНТРА
 2291. СЕДМА РЕГАТА "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ", ОД 20 ЈУНА ДО 1. ЈУЛА 2015. ГОДИНЕ
 2292. СУСРЕТ ПРЕДСТАВНИКА ПЕТ СЕЛА У СТАНИШИЋУ – ГРАНИЦА НЕ РАЗДВАЈА, ВЕЋ СПАЈА ЉУДЕ
 2293. СОМБОРСКИ СТУДЕНТИ ОБЕЛЕЖИЛИ СТОГОДИШЊИЦУ РОЂЕЊА БРАНБКА ЋОПИЋА
 2294. ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ РЕЗЕРВАТА ПРИРОДЕ ГОРЊЕ ПОДУНАВЉЕ
 2295. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ТРЕНИНГ НА ТЕМУ ИНКЛУЗИВНОГ ОБРАЗОВАЊА
 2296. СМЕЊЕНО РУКОВОДСТВО СЕВЕРТРАНСА! НОВИ ИЗВРШНИ ДИРЕКТОР СНЕЖАНА ЦИЦО
 2297. У СОМБОРУ ПОЛОЖЕНИ ВЕНЦИ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈА ЖРТАВА НАТО БОМБАРДОВАЊА
 2298. АПАТИНСКА ПИВАРА РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ПРИПРАВНИКА
 2299. "ДОБРА БАШТА" У ОКВИРУ СОМБОРСКЕ СИГУРНЕ КУЋЕ
 2300. НСЗ - СУТРА У АПАТИНУ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА
 2301. СОМБОРЦИ НА 10. ФЕСТИВАЛУ ВИНА У ВРШЦУ
 2302. ПОЧЕЛА ОНЛАЈН НЕДЕЉА У БИБЛИОТЕЦИ
 2303. "ЕНЕРГАНА" НАЈАВИЛА АКТИВИРАЊЕ 20 ХИПОТЕКА - ОСТАЋЕ БЕЗ СТАНОВА ЗБОГ ДУГА ЗА ГРЕЈАЊЕ!
 2304. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ КАНАЛСКЕ МРЕЖЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА
 2305. В.Д. ДИРЕКТОР СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈЕ ОДГОВОРИО НА ОПТУЖБЕ ГЕНЕРАЛНОГ СЕКРЕТАРА НСПРВ
 2306. ДРЖАВА ПРОДАЈЕ СЛУЖБЕНЕ АУТОМОБИЛЕ - У СОМБОРУ ВИШАК САМО ЈЕДНА "ШКОДА"
 2307. СТРУЧНИМ ПРЕДАВАЊЕМ, У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН НАЦИОНАЛНИ ДАН ПРОТИВ РАКА ДОЈКЕ
 2308. СВЕШТЕНИЦИ СОМБОРСКОГ НАМЕСНИШТВА ПРИСТУПИЛИ СВЕТОЈ ТАЈНИ ИСПОВЕСТИ
 2309. ПРЕКОГРАНИЧНА САРАДЊА СОМБОРА СА ОСИЈЕКОМ И ЗАГРЕБОМ
 2310. ЗАКЛЕТВА И СЕЋАЊЕ НА ЖРТВЕ НАТО БОМБАРДОВАЊА У КАСАРНИ "АЕРОДРОМ"
 2311. НСПРВ - КОНКУРС ЗА ИЗБОР ДИРЕКТОРА СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈE НИЈЕ ОКОНЧАН, А РАСПИСАН НОВИ
 2312. САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У АПАТИНУ 26. МАРТА
 2313. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ЧЕТИРИ САОБРАЋАЈКЕ, ТРИ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 2314. ОДРЖАНА ТРИБИНА НА ТЕМУ ЗАКОНА О СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ

Ко је на мрежи: 87 гостију и нема пријављених чланова