Друштво

ПОТПИСАН УГОВОР О ДОДЕЛИ СТИПЕНДИЈЕ ДЕЈАНУ БОГДАНОВИЋУ, НАЈБОЉЕМ СРЕДЊОШКОЛЦУ У ШКОЛСКОЈ 2016/2017. ГОДИНИ

Уговор о додели градске стипендије за школску 2016/2017. годину потписали су, у име локалне самоуправе као даваоца стипендије, заменик градоначелнице Сомбора Антонио Ратковић и корисник (прималац) стипендије Дејан Богдановић, ђак генерације средњих школа у школској 2016/2017. години. Према одредбама уговора, локална самоуправа ће Дејану за време трајања редовних студија и за време трајања наставе, стипендију исплаћивати у 10 месечних рата у вредности 40 одсто од просечне зараде у Републици Србији. Као прималац стипендије и редован студент Факултета техничких наука у Новом Саду (студијски програм рачунарство и аутоматика) на режиму финансирања из републичког буџета, Дејан има обавезу да током студија редовно даје испите, у року уписује наредне године студија и да остварује успех изнад 8,00. Заменик градоначелнице честитао је Дејану на успеху оствареном током средње школе, као и на успешном упису студија на жељеном факултету. Ратковић је додао да ће  осим стипендије за ђака генерације, локална самоуправа доделити и стипендије најуспешнијим студентима – учесницима на конкурсу за доделу 25 стипендија. - Локална самоуправа настоји да помогне што више студената и управо је у току конкурс за доделу студентских стипендија за школску 2017/2018. годину. Конкурс  је отворен до 15. октобра, навео је Ратковић. Дејан се захвалио на честикама и истакао да је велика част бити стипендиста Града. - Верујем да ће стипендија олакшати студије што се тиче финансија, а ја ћу се максимално потрудити да испуним све услове за даље стипендирање, рекао је Дејан Богдановић, шеснаести стипендиста града Сомбора.

САОПШТЕЊЕ СОМБОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ПОВОДОМ НАПАДА ПАКИСТАНЦА НА ДЕВОЈЧИЦУ

Полицијска управа Сомбор је издала званично саопштење поводом напада Пакистанца на десетогодишњу девојчицу који се десио у Шикари. Саопштење преносимо у целости: - Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору ухапсили су и, по налогу основног јавног тужиоца, одредили задржавање држављанину Пакистана (1981), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело крађа у покушају. Осумњичени се терети да је од малолетнице покушао да отме ранац. Он ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити спроведен тужилаштву, стоји у саопштењу ПУ Сомбор.

СПОРТ И МЛАДИ – ТЕМЕ РАЗГОВОРА ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА СПОРТ БАТЕЗА И АНТОНИЈЕ НАЂ КОСАНОВИЋ, ЗАДУЖЕНЕ ЗА СПОРТ У СОМБОРУ

Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област спорта, деце и омладине, разговарала је са Владимиром Батезом секретаром и Патриком Дридом, подсекретаром Покрајинског секретаријата за спорт и омладину. На састанку у Покрајинском секретаријату за спорт, Батез и Нађ Косановић су се сагласили да је учињен помак  када је реч о школском спорту и спортским теренима у Сомбору, у односу на стање приликом посете секретара, током априла. Закључено је да су обнављање спортске инфраструктуре и школски спорт кључни за развој здравих младих нараштаја и развој спорта уопште. Нађ Косановић је истакла да спортски терени у Сомбору испуњавају своју сврху и да су препуни деце и младих, те да млади  радо и свесрдно учествују у акцијама уређења и обнове спортских терена. Чланица Градског већа за спорт Нађ Косановић, посетила је и Инђију како би се информисала о карактеристикама мултифункционалног спортског терена постављеног у том граду.

ПАКИСТАНАЦ У СОМБОРУ НАПАО ДЕСЕТОГОДИШЊУ ДЕВОЈЧИЦУ

У делу Сомбора који се налази у близини прихватног центра за мигранте нападнута је десетогодишња девојчица. То је други случај који се у том делу града десио за два и по месеца. Десетогодишњу девојчицу из Сомбора приликом повратка из школе прво су неколико стотина метара пратила двојица миграната, а онда је један од њих и напао девојчицу. Мајка девојчице Јасна Ковачевић каже да је девојчица нападнута после петог часа и то с леђа. - Када је дошла до улице Шикарски пут и прешла пешачки прелаз један од двојице миграната је претрчао улицу и почео да трчи за њом. Сустигао је, повукао за десно раме и вукао је за школску торбу која јој је била на леђима. Девојчица је била толико присебна да се бранила, ударила га је у ногу и почела да трчи и дозива у помоћ и тако је успела да дотрчи до баке и деке, прича Јасна Ковачевић. Напад је одмах пријављен полицији. - Кривично гоњење је започето и починиоци су, на сву срећу, откривени. Задовољни смо. Биће спроведена адекватна казна и депортација, каже Ковачевићева. У сомборској полицији потврдили су да је ухапшен тридесетшестогодишњи Пакистанац због постојања основане сумње да је извршио кривично дело тешка крађа у покушају. Он ће уз кривичну пријаву бити спроведен у тужилаштво. (РТВ)

ОТВОРЕН КАПИТОЛ ПАРК У СОМБОРУ

Capitol Park Sombor, први модерни ритејл парк у Сомбору – отворио је своја врата посетиоцима уз спектакуларно славље за све генерације. Званично први радни дан Capitol Parka Sombor започет је свечаном церемонијом и пресецањем врпце коју су увеличали званичници из општине Сомбор, оклоних општина и партнери. Поред низа забавних садржаја, велико отварање Capitol Parka Sombor обележиће концерт Жељка Васића и ватромет који ће почети од 20 сати.

Опширније...

СУТРА У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ ПЕТИ МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ОРИЈЕНТАЛНОГ ПЛЕСА

Од 22. до 24. септембра у Сомбору ће се одржати пето издање Међународног фестивала оријенталног плеса - Оријенталија 2017. Пројекат Оријенталија, сада већ традиционално, пету годину за редом спроводи плесна група Инанна из Сомбора. Идејни творац и координаторка пројекта је Бранкица Ћурчић, инструкторка оријенталног плеса са десетогодишњим искуством, која је у наш град и долена оријентални плес. Оријенталија је фестивал који има за циљ да умрежи младе плесаче, и то не само оријенталног плеса, из свих крајева Србије, региона и иностранства и представи их публици у Сомбору. Ове године гостујући инструктори фестивала су Хронис Таксидис, перкусиониста из Атине и плесачице Гордана Минчић из Београда и Амра Смајић из Зенице. Учесници фестивала долазе из свих крајева Србије: Београд, Ниш, Нови Сад, Суботица, Богатић, Косовска Митровица итд. као и из иностранства: Грчке, Мађарске, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Хрватске Македоније... Омладински пројекат Оријенталија 2017. реализује се уз подршку Сомборског едукативног центра у оквиру програма Млади су закон 2017. који суфинансира Министарство омладине и спорта Републике Србије. (РТВ)

УДРУЖЕНИМ СРЕДСТВИМА ПОКРАЈИНЕ И ГРАДА УРЕЂУЈЕ СЕ КАНАЛСКА МРЕЖА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА

Пољопривредно земљиште је природни ресурс којим се Град Сомбор може похвалити, али и ресурс који захтева перманентну бригу и улагање. Полазећи од значаја пољопривредног земљишта Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство ове године је издвојио бесповратна средства за радове на уређењу каналске мреже у функцији одводњавања пољопривредног земљишта. На конкурсу Секретаријата за доделу подстицајних средстава,  сомборској локалној самоуправи одобрена су бесповратна средства у износу од 15.571.000,00 динара, а из градског буџета у исте намене издвојено је 13.317.889,00 динара. Удруженим средствима Покрајинског секретаријата за пољопривреду и града Сомбора у укупном износу од 28.888.889,00 динара, сходно уговору који је закључен између Покрајинског секретаријата за пољопривреду, града Сомбора и ЈВП „Воде Војводине“, одређена је врста и обим радова. Уговором је дефинисано да ће се уредити каналска мрежа у катастарским општинама Сомбор, Чонопља, Растина и Риђица, а поступак јавне набавке за извођача радова спровело је  ЈВП „Воде Војводине“ које је, као најповољнијем извођачу, посао доделило Водопривредном друштву „Западна Бачка“ из Сомбора. Радови су отпочели током августа и до сада је урађено измуљавање канала Мостонга и санација пропуста на каналу у Жарковцу, а у току су радови на чишћењу каналске мреже у индустријској зони. На терену, са надлежнима из ВДП „Западна Бачка“, били су чланови Градског већа Дарко Радуловић, задужен за област пољопривреде и заштиту животне средине и Мирко Стригић, задужен за рурални развој. Измуљавање, односно чишћење канала, биће обављено на укупно 69 километара каналске мреже, а рок за завршетак радова је годину дана.

СУТРА ОТВАРАЊЕ КАПИТОЛ ПАРКА! СВЕТСКИ БРЕНДОВИ И ЖЕЉКО ВАСИЋ ВАС ЧЕКАЈУ

Свечано отвартање сомборског Капитол парка заказано је за сутра од 10 сати, а врата продавница ће бити отворена до 22 сата. На дан отварања купце очекују изненађења и супер попусти у продавницама, а од 20 сати за посетиоце ће бити организован концерт Жељка Васића. Своје продавнице у сомборском Капитол парку који се налази код главне аутобуске станице, сутра ће отворити познати светски брендови Deichmann, Takko, DM, C&A, Студио Модерна (Top Shop), Нефа намештај, Winner exchange office, Мој Киоск и Гален апотека. Сутрашњом церемонијом свечаног отварања званичано се завршава прва фаза пројекта британског инвеститора "Poseidon Group", аа током 2018. године, на истој локацији ће бити отворен и хипермаркет Лидл. Капитол парк ће бити на услузи за више од 10.000 грађана Сомбора, као и другим становницима околних војвођанских општина, а посао ће овде добити око 100 радника.

ОДБОРНИЦИ СКУПШТИНЕ ГРАДА У ПЕТАК ОДЛУЧУЈУ О КУЋНОМ РЕДУ У ЗГРАДАМА

Председник Скупштине града Сомбора прим. др Зоран Парчетић, заказао је 16. седницу Скупштине града. Према сазиву упућеном одборницима, седница ће бити одржана 22. септембра 2017. године у великој сали у згради локалне самоуправе, а почетак је заказан за 9 часова. У сазиву упућеном одборницима, предложен је дневни ред који садржи 12 тачака, од којих је прва извештај о извршењу Одлуке о буџету града Сомбора за 2017. годину за период  јануар-јун. Затим следи разматрање измена и допуна програма пословања за 2017. годину у јавним предузећима: ЈКП „Водоканал“, ЈКП „Простор“, ЈКП „Чистоћа“ и ЈКП „Зеленило“. Одборници ће одлучити и о Предлогу одлуке о општим правилима кућног реда у стамбеним и стамбено-пословним зграда, Предлогу одлуке о утврђивању праваца пружања државних путева првог Б реда број 12 и другог А реда број 07 који пролазе кроз Сомбор. Биће размотрени и предлози одлука о спровођењу конкурса за именовање директора у ЈКП „Паркинг сервис Сомбор“ и ЈКП „Водовод“ Бездан, као и предлог измена и допуна решења о именовању Комисије за спровођење конкурса за именовање директора јавних предузећа. На 16. седници Скупштине града Сомбора биће размотрени и имовинско-правни предмети, као и предлози Одбора за кадровска и административна питања и радне односе Скупштине града Сомбора. Оригиналан сазив 16. седнице Скупштине града Сомбора доступан је овде.

ОД НОВЕМБРА САНКЦИОНИСАЊЕ УЗУРПАТОРА АТАРСКИХ ПУТЕВА

Одељење за пољопривреду и заштиту животне средине Градске управе града Сомбора, издало је саопштење у којем наводи да ће због учестале узурпације, односно одоравања некатегорисаних атарских путева који су у јавној својини града Сомбора, предузети мере заштите. У саопштењу се наводи да ће Одељење за пољопривреду од 01. новембра 2017. године, издавати прекршајне налоге, односно подносити прекршајне пријаве против узурпатора у складу са Одлуком о заштити пољопривредног земљишта, усева и засада, пољских путева и канала од пољске штете. Како би се избегле непопуларне мере, потребно је да закупци  државног пољопривредног земљишта, као и власници катастарских парцела које се граниче са атарским путевима, одмах након скидања усева путеве доведу у првобитно стање. Оригинално саопштење Одељења за пољопривреду доступно је овде.

ОДРЖАНА „ТРЕЋА ТКАЧКА КОЛОНИЈА У СТАПАРУ“

Стапар је од 14. до 18. септембра 2017. године био домаћин „Треће ткачке колоније“. Ћилимарке и чувари традиције дошли су у Стапар из Новог Пазара, Крушевца, Сремских Карловаца, Лесковца, Шапца, Панчева и Неготина.

Опширније...

"ЧИСТОЋА" И "ЗЕЛЕНИЛО" СМАЊУЈУ БРОЈ СТАЛНО ЗАПОСЛЕНИХ

Градско веће је 83. седници одржаној 15. септембра 2017. године дало сагласност на прве измене и допуне програма пословања ЈКП „Чистоћа“ и ЈКП „Зеленило“ за 2017. годину.  Разлог за измене јесте спровођење одлуке о максималном броју запослених у јавном сектору града Сомбора за 2017. годину. Тако ће у ЈКП „Чистоћа“ број запослених са 147 бити сведен на 124 запослена на неодређено време, а ЈКП „Зеленило“ ће уместо досадашњих 95 имати 85 радника запослених на неодређено време. Сходно смањењу броја запослених, програми пословања у овим предузећима измењени су и допуњени у делу који се односи на планирану масу зарада и динамику исплате по месецима, као и у делу трошкова који се односе на примања запослених као што су топли оброк, путни трошкови и друга примања. О предложеним изменама програма пословања изјасниће се и одборници на седници Скупштине града Сомбора. На 83. седници, чланови Већа утврдили су Предлог одлуке о расписивању конкурса за именовање директора ЈКП „Бездан“ у Бездану, с обзиром да досадашњем в.д. директора, Дејану Кубатову, истиче период на који је именован. И о овом предлогу  одлуке изјасниће се одборници Скупштине града Сомбора. Градско веће је одлучило и о имовинско-правним предметима и о расподели средстава у области спорта за период јул-децембар 2017. године.

ИЗЛОЖБА СЛИКА "БУЊЕВАЧКО ЗЛАТО" У МАЂАРКОЈ

Удружење грађана „Буњевачко коло“ из Сомбора реализовало је у суботу, 16. септембра пројекат прекограничне сарадње са Републиком Мађасрком. У буњевачкој етно кући у варошици Гара, по позиву власника исте, господина Симе Арсенића и супруге Марије Острогонац, већ добро познате сламарке, чланице „Буњевачког кола“  изложиле су својих четрдесет радова, слика од сламе. У препуном дворишту етно куће, изложбу слика “Буњевачко злато” су отворили председник удружења грађана „Буњевачко коло“, Дејан Парчетић и власник овог објекта. Председник, Дејан Парчетић је између осталог истакао, да ово није само културно повезивање, него и вид подршке буњевачком народу који живи на територији Републике Мађарске. То је само први корак у борби за признавање буњевачке националне заједнице у Републици Мађарској.  Пригодне текстове на буњевачком и мађарском језику казивала је потпредседница „Буњевачког кола“, Александра Медурић Калчан. Међу гостима из Гаре, Баје, Каћмара и Бачалмаша који су присуствовали отварању, посебно су се истакла деца из гарске основне школе, који су на отварање изложбе и разгледање Етно куће дошли у пратњи заменице директора ове школе, госпође Кубатовић-Маћашни Магдолне, учитељице Смиље Зегнал и учитеља Ивана Кричковића. Уз прелепо дружење и добру забаву, за коју су се побринули изврсни домаћини, организован је и концерт народних игара фолклорног ансамбла КУД “Весели Сантовчани“. Овај пројекат је потпомогнут од стране Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама, као и Града Сомбора. Колико су овај пројекат и изложба били успешни, говори и то да су одмах уговорене нове изложбе у Баји и Каћмару.

ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА СОМБОР ДОБИЛА 16 НОВИХ ВОЗИЛА

Полицијска управа у Сомбору преузела је први контигент од 16 путничких возила од Министарства унутрашњих послова, а користиће се за потребе саобраћајне полиције и полиције опште надлежности. Сви аутомобили су марке "Шкода", a ово је једна од највећих испорука полицијских возила у последњих петнаестак година. Нови службени аутомобили ће сем у Сомбору, заменити и стара полицијска возила у подручним полицијским станицама Западнобачког управног округа (Апатин, Кула и Оџаци). - Очекујемо испоруку и друге транше путничких возила, која ће бити коришћена за ове намене, те за рад криминалистичке полиције. Ова возила ће допринети ефикаснијем раду полиције, рекао је Саша Дмитрашиновић, начелник Полицијске управе у Сомбору. Он је додао да ће полиција овим новим возилима остварити већу безбедност саобраћаја на друмовима, као и боље стање јавног реда и мира, али и повећану ефикасност у расветљавању кривичних дела.

У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА КОФЕРЕНЦИЈУ „Поглавље 27 – Заштита животне средине и климатске промене у контексту локалних заједница”

Сомборски едукативни центар у сарадњи са Савезом удружења “ЕкоНет” организује конференцију под називом „Поглавље 27 – Заштита животне средине и климатске промене у контексту локалних заједница”. Конференција ће бити одржана у среду, 20. Септембра од 10 до 13 часова у Дому ученика средњих школа у Сомбору, Стапарски пут 1а. Циљ конференције је умрежавање и подстицање свих актера у локалним заједницама Западнобачког округа на дијалог о перспективи сарадње грађана, стручне јавности и доносилаца одлука те заједничког доприноса унапређењу стања у погледу заштите животне средине путем дискусије, анализе стања, излиставања изазова и предлагањем потенцијалним препорука активности и мера за њихово превазилажење. Стручњаци за ову област из Западнобачког округа ће говорити о теми и уједно модерирати три тематске групе. Организатори позивају грађане Сомбора, Куле, Апатина и Оџака да своје учешће на конференцији потврде путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или телефоном на 025 444-249 до уторка 19. септембра до 17 часова. За учеснике је обезбеђен радни и промо материјал, освежење, оброк по завршетку конференције и трошкови превоза за учеснике ван Сомбора.

СОМБОРСКО ЗЕЛЕНИЛО КРОЗ ИСТОРИЈУ И БРОЈКЕ

Сомборско зеленило јесте оно по чему се наш град препознаје. Импозантно на око, али још више исказано у хектарима и километрима - четири градска парка и зелене површине од 10 хектара, као и десетине километара дрвореда, у којима је највише бођоша. - Сомборске улице дуге су 120 километара, а градски дрвореди 121 километар, каже Милана Вејин, пејзажни архитекта у ЈКП "Зеленило" Сомбор. - Биљка је живо биће и она има свој животни век. Тако и наши дрвореди, па се зато планира њихово обнављање, односно замена старих и болесних стабала са новим, младим садницама и, за почетак, планирана је обнова у неколико улица, каже Вејинова. Ове приче о сомборском зеленилу не би било да није било мудрих Сомбораца, који су пре 150 године почели планско озелењавање града. Прво дудом, затим јоргованом, багремом, тополама и платанима. Постојао је и баштенски одбор који је бринуо о озелењавању града. - Највећи талас планског озелењавања града био је почетком деведесетих година XIX века, када је градоначелник Сомбора био Чихаш Бене. Захваљујући њему, у град је стигло неколико хиљада младица, тада на овим просторима непознатог дрвета, кога су Сомборци назвали бођош. На градским улицама данас је око 7.500 стабала бођоша, од укупно 18.000 колико има стабала у препознатљивим сомборским дрворедима. Тих година, тачније 1898. године, настао је и парк испред Жупаније, који је сађен у француском или необароком стилу, каже сомборски хроничар Милан Степановић. У Сомбору скоро и да нема улице без препознатљивих дрвореда, а у оним ширим и значајнијим улицама раскошни бођоши направили су прве зелене тунеле. (РТВ)

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ПРИЗНАЊА „АВРАМ МРАЗОВИЋ“

Надлежна Комисија расписала је конкурс за доделу признања „Аврам Мразовић“, које се додељује просветним радницима из установа образовања са седиштем на територији града Сомбора. Конкурс је отворен од 15. септембра до 15. октобра 2017. године, а пријаве могу подносити основне и средње школе и предшколска установа за васпитаче, наставнике и професоре из своје установе и то на основу предлога надлежног органа предшколске установе, односно наставничких већа основних и средњих школа. Учесници конкурса осим пријаве, подносе и образложење о  оствареним резултатима у образовно-васпитном раду. Пријава са образложењем, са назнаком „За конкурс за доделу признања „Аврам Мразовић“, подноси се на шалтерима 11 и 12 Градског услужног центра (приземље зграде локалне самоуправе, Трг цара Уроша 1, Сомбор). Конкурс је доступан овде.

ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА ТЕЛЕЧКУ

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић са сарадницима посетила је Телечку. Након уводног обраћања председника Савета МЗ „Телечка“  Корнела Кесега које се односило на историјат овог места које је настало 1883. године,  наведени су основни проблеми са којима се суочавају житељи Телечке. Према Кесеговим речима највећи проблем овог села јесте лош регионални пут Кљајићево-Бачки Соколац  који и лети и зими ствара проблеме свим учесницима у саобраћају. Домаћини су истакли да им је познато да регионални путеви нису у надлежности локалне самоуправе, али су замолили  да се покуша наћи решење за овај проблем. - Сврха нашег доласке јесте да видимо који су проблеми и шта је то што можемо решити у краћим роковима, а шта захтева дугорочно решавање. Савет месне заједнице треба да наведе проблеме и одреди приоритете. И ми смо ово шта сте навели препознали као проблем, а с обзиром на надлежности учинићемо све да се тај проблем реши што је пре могуће, казала је градоначелница. На састанку је било речи о водоснабдевању и констатовано да Телечка има питку воду, те да ће се наредни кораци у вези водоснабдевања  договорити на састанку представника Савета МЗ и ЈКП „Водоканал“. Речено је и да је потребно побољшати комуникацију са надлежнима у ЈКП „Простор“ и ЈКП „Зеленило“, а као хвале вредна наведена је сарадња и комуникација са ЈКП „Чистоћа“ и Центром за социјални рад. Кесег је поставио питање рада сеоске библиотеке, координатора за културу, те могућности свакодневног рада месне канцеларије, али са већим опсегом послова него што је месна канцеларија имала до сада. И у овом селу постављена су питања из имовинско-правне области  која се односе на објекте друштвене својине, као што су Дом културе и свлачионице ФК „Телечка“ , којима држава још није одредила титулара. Градоначелница са сарадницима: замеником Антонијом Ратковићем, члановима Градског већа: Мирославом Ковачићем, за област комуналне делатности, Немањом Сарачем, за област културе и образовања и Силардом Јанковићем, за област националних мањина и сарадње са верским заједницама посетила је и ОШ „Киш Ференц“, сеоску амбуланту, вртић…

НА ПУТУ СОМБОР АПАТИН ПОГИНУО ВОЗАЧ СУЛКИ

Возач лаке кочије-сулки Х.З (42), из Апатина, погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на регионалном путу између Сомбора и Апатина. Трагедија се догодила синоћ око 20 часова, код расадника Делта Аграра када је на кочију налетело возило марке “Daewoo” којим је управљао В.Ђ (63) такође из Апатина. Према незваничним информацијама, несрећни возач је непосредно пре трагедије, са братом купио коња у Сомбору, након чега су се раздвојили како би један вратио аутомобил а други коња и двоколицу у Апатин. На лице места су изашла возила Хитне помоћи и полиције а пут је због увиђаја био затворен више сати. (Радио Дунав)

СОМБОР - ГРАД БОГАТЕ ТРАДИЦИЈЕ И ПРОШЛОСТИ

Од раног каменог доба па до данашњих дана траје прича о Сомбору или како га још зову Раванграду – граду богате прошлости, културне, образовне и спортске традиције. Граду који је током XIX века имао више становника од Загреба и Љубљане и био седиште велике Бачко-бодрошке жупаније која је обухватала простор од између Дунава и Тисе, коме су припадали и Суботица и Нови Сад.

Опширније...

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТУДЕНТСКИХ СТИПЕНДИЈА

Конкурс за доделу 25 градских студентских стипендија у школској 2017/2018.  години отворен је од 15. септембра до 15. октобра 2017. године. Право на доделу стипендије може остварити студент академских и струковних студија првог и другог степена који је држављанин Републике Србије, има пребивалиште на територији града Сомбора, похађа високошколску установу чији је оснивач Република Србија и чије је седиште на територији Србије. Осим тога, да би остварио право на доделу стипендије студент мора бити у режиму финансирања из републичког буџета и млађи од 26 година. Право на доделу стипендије не могу остварити апсолвенти, као ни студенти који су у радном односу. Критеријуми за доделу стипендије су дефицитарност струке и успех постигнут током школовања. У оквиру критеријума дефицитарност струке, највише бодова (30) биће додељено за звање дипл. инжењер електротехнике и рачунарства. Звања дипл. професор математике, дипл. инжењер мехатронике, дипл. социјални радник и дипл. инжењер пољопривреде-заштита биља биће бодовани са 25 бодова. Успех постигнут током школовања бодоваће се према скали која је у оквиру конкурса који је доступан овде. Стипендија се додељује за једну школску годину (2017/2018.) и студентима који остваре право на стипендију биће исплаћивана у десет једнаких месечних рата у износу од 11.176,00 динара. Пријаве се подносе на посебном обрасцу, уз прописану документацију и предају се у Градском услужном центру (шалтер 11 и 12), Трг цара Уроша 1, Сомбор.

ПРИПРЕМЉЕН МОДЕЛ ЗА ШКОЛОВАЊЕ ДЕЦЕ МИГРАНАТА У СОМБОРУ

Укључивање деце миграната у образовни систем на територији Школске управе Сомбор биће организован по другачијем моделу у односу на друге делове земље, јер ће се настава одржавати у прихавтним центрима а не у школама, најавила је Ксенија Лишчевић просветник саветник Школске управе Сомбор. - Будући да су прихватни центри у Сомбору, Суботици и Кикинди препознати као центри у којима се ни одрасли ни деца не задржавају дуго, по добијеним подацима око две седмице у просеку, став Министарства просвете, науке и технолошког развоја је да је важно да се и овој деци обезбеди подршка, али у центрима, не у школама, истикла је Лишчевић. Како преноси портал „соинфо.орг“ Ксенија Лишћевић је напоменула да је у складу са препоруком, Школска управа Сомбор дизајнирала читаву стратегију, у договору са школама „Иво Лолар Рибар” и „Братство јединство”. - Радионичарски рад са око 19 до 25 деце у прихватном центру, пошто је број деце променљива категорија готово на дневном нивоу, реализоваће се три пута седмично, од 8.30 до 10 сати за децу која би требало да похађају прва четири разреда и од 10.30 до 12 сати за децу која припадају узрасту од петог до осмог разреда. Обе школе ће се ослањати на властите капацитете и ресурсе, јасно дефинисати циљеве рада са децом, пратити и унапређивати како методе и технике, развијање невербалних техника и метода, јер деца углавном знају само матерњи језик и тек понешто енглеског, али и бирати домене који су прихватљиви и разумљивији деци, пренела је просветна саветница. Она истиче да је број просветних радника и стручних сарадника који ће бити укључени у рад са децом за сада је немогуће тачно дефинисати. Њихово ангажовање се неће посебно плаћати, прихваћене обавезе ће бити регулисане прерасподелом активности у оквиру четрдесетчасовне радне седмице. Једина баријера је још увек нерегулисан начин плаћања путних трошкова наставницима који одлазе до прихватног центра, а шта ће Школска управа покушати у сарадњи са локалном заједницом да превазиђе. Како се наводи, представници ШУ Сомбор и директори две школе су одржали родитељски састанак у центрима у Сомбору и Суботици. У оба центра препознато је задовољство родитеља понуђеним решењем и висока мотивација деце за учењем. (Дневник)

ОДРЖАНИ „ДАНИ ПОЉА“ У СОМБОРУ - ЗЕМУНСКО СЕМЕ ДОБРО ПОНЕЛО

ЈКП „Зеленило“ Сомбор, у сарадњи са Институтом за кукуруз Земун поље, организовало је у среду, 13. септембра „Дане поља“ у Сомбору. Осим већег броја пољопривредних произвођача, традиционалној манифестацији присуствовали су председник УО Института проф. др Слободан Церанић и др Живота Јовановић, као и представници локалне самоуправе Антонио Ратковић, заменик градоначелника Сомбора, и др Зоран Парчетић, председник Скупштине Града Сомбора. Успешна сарадња Института за кукуруз и „Зеленила“ реализована је кроз садњу земунског семена на површинама Расадника „Ацел“, а формирању огледног поља допринели су дипл. инж пољопривреде из „Зеленила“ Јована Церанић, као и њен колега из Института у Земуну Синиша Зорић.

НА ПРВОМ САСТАНКУ ПРОЈЕКТНОГ ТИМА ВИСИТУС-а УТВРЂЕНЕ БУДУЋЕ АКТИВНОСТИ

Први састанак пројектног тима пројекта „Проширење туристичке понуде прилагођене слепим и слабовидим особама“ („Enriching tourism offer for persons with visual impairment and blindness“), одржан је 13. септембра 2017. године у Сомбору. Први званични састанак пројектног тима, којем су присуствовали чланови пројектних тимова свих пројектних партнера, отворио је менаџер пројекта, проф. др Саша Бошњак. Партнери у пројекту су поднели информације о до сада спроведеним активностима, као и наредне кораке које је потребно предузети, с обзиром да је за крај првог извештајног периода одређен 14.09.2017. године. Утврђене су и друге активности које пројектни тим мора спровести до краја првог извештајног периода, односно на самом почетку другог периода. Финансирање пројекта ВИСИТУС, је у априлу 2017. године, одобрио Заједнички одбор за праћење (Joint Monitoring Comitteee) Интеррег ИПА програма прекограничне сарадње Србија – Хрватска за период 2014-2020. Водећи апликант пројекта je град Сомбор, прекогранични партнер општина Ердут, а партнер из Србије – Институт економских наука. Циљ пројекта је креирање услова за унапређење туристичке понуде у пограничном подручју Западнобачког управног округа и Осјечко-барањске жупаније, кроз проширење понуде за слепе и слабовиде. Имплементација пројекта почела је 15. јуна 2017. године, а као дан завршетка реализације, одређен је 14.02.2019. године. Укупан буџет пројекта је 353.048,18 евра, а буџет Града Сомбора у укупном буџету учествује са 157.221,11 евра.

ОБНОВА МУЗЕЈА БАТИНСКЕ БИТКЕ - СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈЕ КАКВО ПРИЛИЧИ

Крај Бездана на Дунаву у току су радови на обнови Музеја Батинске битке који ће га, напокон, довести у стање какво приличи месту историјског помена на једну од најтежих битака из II Светског рата на овим просторима.

Опширније...

У ТОКУ УРУЧЕЊЕ РЕШЕЊА ЗА ПОРЕЗ НА ОРУЖЈЕ

Пореска управа Републике Србије саопштила је да је у току уручење решења о утврђеном порезу на регистровано оружје за 2017. годину. Ова врста пореза плаћа се за сваки комад оружја. За аутоматску пушку порез износи 12.920 динара, а за полуаутоматску 5.180 динара. За оружје за личну безбедност за које је издат оружни лист за држање оружја, односно колекционарска дозвола, порез је 3.500 динара, а уколико је уз то издата и дозвола за ношење - 17.450 динара. Законом је прописано да је рок за плаћање ове пореске обавезе 15 дана од дана достављања решења. Како се подсећа, према Закону о порезима на употребу, држање и ношење добара, обвезник пореза на оружје је лице на које гласи оружни лист, односно колекционарска дозвола, као и дозвола за ношење оружја. Порез на регистровано оружје утврђује се решењем надлежни порески орган, а на основу података које му доставља републички орган управе задужен за унутрашње послове који је издао оружни лист за држање, односно колекционарску дозволу, као и дозволу за ношење оружја.

НЕМА ПРЕСЕДАНА! СВИ УСПЕСИ АНДРЕЈА НЕДОВОЉНИ ЗА СТИПЕНДИЈУ ГРАДА СОМБОРА

Градско веће је на 82. седници, одржаној 13. септембра 2017. године, одбило молбу Андреја Кукурузара, кандидата за ђака генерације 2016/2017. године,  да се учини преседан и да се ове године доделе две стипендије најбољим ученицима генерације. Приликом бодовања кандидата за најбољег ученика – ђака генерације, који ће за време редовних студија добијати стипендију из буџета града,  надлежна Комисија је применила критеријуме за доделу стипендије и према ранг листи Кукурузар је био други, док је највише бодова остварио Дејан Богдановић, наведено је у образложењу. Да подсетимо, Андреј Кукурузар је двоструки освајач бронзане медаље на Интернационалној хемијској олимпијади. До Светске хемијске олимпијаде стиже се након успеха на републичком такмичењу, успеха на српској хемијској олимпијади, након чега се бира тим од четири члана. Андреј је био први члан тима наших олимпијаца, а проглашен је и за ђака генерације сомборске гимназије генерације 2016/2017. године. Али и поред свих успеха, Андреј ипак неће бити стипендиста града Сомбора са епитетом најбољег ученика генерације. Школовање у гимназији Андреј је завршио, а наставиће га као студент хемијског факултета у Београду.

ИЗВЕШТАЈ СА 82. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА

Градско веће је на  82. седници, дало сагласност на измене и допуне програма пословања јавних предузећа: ЈКП „Водоканал“, ЈКП  „Простор“ и ЈКП „Зеленило“ о којима ће се изјаснити и одборници на седници Скупштине града Сомбора. Веће је прихватило понуду ЈКП „Водоканал“ за извођење радова на водоводу и канализацији у Текстилној улици у Сомбору. Вредност радова са ПДВ-ом износи 7.836.525,60 динара, о чему ће бити закључен и уговор између „Водоканала“ и града Сомбора. Прихваћена је и информација о вршењу конзерваторског надзора над радовима на санацији Музеја Батинске битке и закључено да ће надзор вршити Покрајински завод за заштиту споменика културе Петроварадин, те да ће за услугу конзерваторског надзора Покрајинском заводу бити исплаћен износ од 90.381,00 динара. Градско веће је именовало Комисију за избор чланова форума за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за град Сомбор у следећем саставу: Биљана Перић, судија Привредног суда у Сомбору, Ференц Молнар, председник Вишег суда у Суботици, Михајло Маћуш, координатор сектора за привреду у Регионалној привредној комори Западнобачког управног округа, Петар Кочић, новинар и Срђан Влашкалић, УГ „Сомборски едукативни центар“. Градско веће је на 82. седници, одржаној 13. септембра 2017. године, одлучило и о другим питањима из делокруга свог рада.

ДАНАС ПОЧИЊЕ ТРЕЋА ТКАЧКА КОЛОНИЈА У СТАПАРУ

Стапар ће, као домаћин манифестације „Трећа ткачка колонија“, бити етно центар Бачке и ширег подручја овог дела Војводине. Манифестација чији је циљ очување и промоција традиционалног ћилимарства почиње данас, 14. и трајаће до 18. септембра 2017. године, а организатори су Етно мрежа и град Сомбор. Осим традиционалног окупљања чланица ткачких удружења, овогодишњи програм колоније биће обогаћен и новим садржајима. И ове године ткачка колонија се одржава уз подршку амбасада Аустралије, САД, НАЛЕД-а и града Пирота. Стапарски ћилим је, у сарадњи Сомбора и Пирота, уписан на националну листу елемената нематеријалног културног наслеђа и (као и  пиротски ћилим) користи се као протоколарни поклон републичке и покрајинске Владе. У суботу, 16. септембра 2017. године, у оквиру свечаног програма у Стапару ће боравити дипломате, представници институција и други гости.

КОРИСНИЦИ ДЕЧИЈЕГ ДОДАТКА ДО КРАЈА ОКТОБРА ТРЕБА ДА ДОСТАВЕ ШКОЛСКЕ ПОТВРДЕ

Корисници дечијег додатка, чија су деца на редовном школовању у основној и средњој школи, имају обавезу да служби дечијег додатка доставе школске потврде за школску 2017/2018. годину. Школске потврде, уз важеће решење о праву на дечји додатак, достављају се Одељењу за друштвене делатности Градске управе града Сомбора, путем Градског услужног центра, Трг цара Уроша 1, приземље зграде Жупанија, шалтер шест, сваког радног дана у времену од 8 до 15 часова. Рок за достављање школских потврда је 31. октобар 2017. године. Корисници права на дечји додатак  имају обавезу да пријаве сваку промену која је од утицаја на остваривање права у року од 15 дана од настале промене, а то подразумева и престанак школовања детета. Право на дечји додатак остварује дете до навршених 19. година живота ако има статус ученика на редовном школовању.

 

Још чланака...

 1. РЕКОНСТРУКЦИЈА ОГРАДЕ НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ
 2. У СЕЦ-у ПОЧИЊЕ ПРИКАЗИВАЊЕ И АНАЛИЗИРАЊЕ СТАРИХ ДОБРИХ ЦРТАЋА
 3. ПИСМА ЧИТАЛАЦА: НЕБЕЗБЕДНО ДВОРИШТЕ ВРТИЋА!
 4. У МАЂАРСКУ КОД РАСТИНЕ ОД 15. НОВЕМБРА, КАЖУ ИЗ "ПУТЕВА СРБИЈЕ"
 5. БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ ШПАНСКОГ ЈЕЗИКА ЗА ДЕЦУ
 6. МУП ПОЈАЧАВА КОНТРОЛУ КОРИШЋЕЊА СИГУРНОСНИХ ПОЈАСЕВА
 7. ПОЧЕЛА БЕРБА ГРОЖЂА У РИЂИЦИ, РОД ОДЛИЧАН!
 8. ШВАЈЦАРЦИ СОМБОРЦИМА ПОКЛОНИЛИ 67 БОЛНИЧКИХ КРЕВЕТА
 9. ИЗАСЛАНИК ВЛАДЕ НЕМАЧКЕ И АМБАСАДОР ОВЕ ЗЕМЉЕ У СРБИЈИ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 10. НИСКИ ПРИНОСИ СОЈЕ У СОМБОРСКОМ АТАРУ
 11. ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ О ТЕРЕЗИ КОЧИШ У СОМБОРСКОМ МУЗЕЈУ
 12. СОМБОРСКИ ПОКРЕТ ГОРАНА ПОЗИВА МЛАДЕ ДА БУДУ ВРШЊАЧКИ ЕДУКАТОРИ
 13. СВАКОГ ДАНА У СОМБОРУ ТРИ СТАНОВНИКА МАЊЕ!
 14. ГРАДСКО ВЕЋЕ БОЛНИЦИ ОДОБРИЛО СРЕДСТВА ЗА АДАПТАЦИЈУ САЛЕ ЗА АНГИОГРАФИЈУ
 15. РАСПИСАН ПОЗИВ ЗА РАСПОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛОКАЛНОГ АКЦИОНОГ ПЛАНА РОМА
 16. "ЗЕЛЕНА ПРИЧА" ОКУПИЛА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ
 17. ПРЕДЛОЗИ ЗА ДОДЕЛУ ОКТОБАРСКЕ НАГРАДЕ МОГУ СЕ ПОДНОСИТИ ДО 15. СЕПТЕМБРА
 18. ПУ СОМБОР: ДЕСЕТ ОД УКУПНО ДВАНАЕСТ САОБРАЋАЈКИ ЕВИДЕНТИРАНО У СОМБОРУ
 19. ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ "БАНАТСКА МАЛА ПРУГА"
 20. УМЕТНИЧКИ СТУДИО СОМБОР ОРГАНИЗОВАО "КАМП УМЕТНОСТИ"
 21. ЗАВРШЕН КРУЖНИ ТОК КОД БОЛНИЦЕ! САОБРАЋАЈ У ОВОМ ДЕЛУ ГРАДА НОРМАЛИЗОВАН
 22. ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ: ОСПОСОБИЋЕМО ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ БАЧКИ БРЕГ ЗА ТЕРЕТНИ САОБРАЋАЈ
 23. СОМБОРСКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ПРВИ ДОБИО ПАНИК ТАСТЕР
 24. ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ КОД РАСТИНЕ ДО КРАЈА ГОДИНЕ
 25. ГРАД СОМБОР РЕГРЕСИРА ПРЕВОЗ УЧЕНИКА – ПУТНИКА
 26. АКЦИЈА ВОКАЛНОГ АНСАМБЛА „MUSICA VIVA“ - КЛАРИНЕТ ЗА НЕБОЈШУ
 27. ПОЧИЊЕ ШКОЛСКА ГОДИНА! НОВИ ПРЕДМЕТИ, ЕЛЕКТРОНСКИ ДНЕВНИЦИ И ЧЕТИРИ РАСПУСТА
 28. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ОДМАХ НАКОН ШТО ЈЕ ОПЉАЧКАО БЕНЗИНСКУ ПУМПУ
 29. ИЗЛОЖБА СТАРОГ СРПСКОГ НОВЦА У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 30. ИЗВЕШТАЈ СА 80. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 31. ПОНОВО ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ДЕЧЈИ НАУЧНИ КЛУБ (ДНК)
 32. ПОЧЕЛО УРЕЂЕЊЕ "ТРОМЕЂЕ"
 33. ИЗВЕШТАЈ СА 79. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 34. РОДИТЕЉИ У СОМБОРУ НЕ ВЕРУЈУ ММР ВАКЦИНИ
 35. РЕЗИМЕ ПРОШЛЕ И ПЛАНОВИ ЗА НАРЕДНУ ШКОЛСКУ ГОДИНУ, ТЕМА САСТАНКА ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ СА ДИРЕКТОРИМА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА
 36. УСПЕШНА САРАДЊА ГРАДА И РОТАРИ КЛУБА СОМБОР ПОТВРЂЕНА ДОНАЦИЈОМ ШТАМПАЧА ШКОЛАМА
 37. НАБАВЉЕНИ НОВИ УРЕЂАЈИ ЗА МЕРЕЊЕ БРЗИНЕ! ДО 27 АВГУСТА РАДАРИ ВРЕБАЈУ И ДАЊУ И НОЋУ
 38. ГРАДСКО ВЕЋЕ ДОНЕЛО ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ РАДНИХ МЕСТА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ
 39. УЧЕСТВУЈТЕ НА ФОТО КОНКУРСУ "ЛЕПИ ПРИЗОРИ ПОГРАНИЧНОГ РЕГИОНА МАЂАРСКЕ И СРБИЈЕ"
 40. МЛАДИ ИЗ СОМБОРА У КАМПУ У СРЕБРЕНИЦИ - РАЗВИЈАЊЕ КУЛТУРЕ ТРАЈНОГ МИРА
 41. 550 ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНА ЛИЦА У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 42. ХУМАНИТАРНОМ ВОЖЊОМ БИЦИКЛА ОБЕЗБЕДИО СРЕДСТВА ЗА ШКОЛУ "ВУК КАРАЏИЋ"
 43. БРАЋА ЕРГ ДАРОВАЛИ КЊИГЕ ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ У СОМБОРУ
 44. ЈКП „Зеленило“: КРОШЊЕ УГРОЖАВАЈУ ПРОВОДНИКЕ И КРОВОВЕ
 45. ОДРЖАН ТРИНАЕСТИ "БОДРОГ ФЕСТ" ФЕСТИВАЛ КУЛТУРЕ, ТРАДИЦИЈЕ И ПРИРОДЕ
 46. СЕЦ: ОДРЖАНА ЈОШ ЈЕДНА ОБУКА ЗА ВОЛОНТЕРЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА "ШКОЛА ДОБРЕ ВОЉЕ"
 47. НА БАЧКОМ БРЕГУ ЗАПЛЕЊЕНО ГОТОВО 700 КИЛОГРАМА СЛАТКИША
 48. СОМБОРАЦ ФИЛМОМ ПОЗИВА ОДГОВОРНЕ ДА УРЕДЕ ОБЈЕКТЕ У ЦЕНТРУ ГРАДА
 49. ПОНИШТЕН ОГЛАС ЗА ИЗДАВАЊЕ У ЗАКУП ПРОСТОРИЈА УСТАНОВЕ АПОТЕКА СОМБОР И ОТКАЗАНО ЈАВНО НАДМЕТАЊЕ
 50. ЈКП „Зеленило“: ВЕТАР И КИША ПОНОВО ОБОРИЛИ СТАБЛА
 51. РЕКОНСТРУКЦИЈА АУТОБУСКИХ СТАЈАЛИШТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА
 52. АПЕЛ ЈП "ВОЈВОДИНАШУМЕ" – НЕ ЗАБОРАВИТЕ ДА СУ ПОСЛЕДИЦЕ ПОЖАРА ВРЛО ЧЕСТО НЕНАДОКНАДИВЕ!
 53. ОБУСТАВЉЕНА ЈАВНА НАБАВКА! ИЗЛЕТИШТЕ ТРОМЕЂА ДО КРАЈА ГОДИНЕ?
 54. ОБЈАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА "МЛАДИ СУ ЗАКОН"!
 55. АПЕЛ ИЗ РОНИЛАЧКЕ ЈЕДИНИЦЕ ЖАНДАРМЕРИЈЕ! НЕ КОРИСТИТЕ НЕУРЕЂЕНА КУПАЛИШТА И НЕ УЛАЗИТЕ У ВОДУ НЕПРИПРЕМЉЕНИ
 56. СОМБОРСКИ МОДЕЛАРИ НА МИТИНГУ У ЦРНОЈ ГОРИ - ТОПИЋЕВА ЈЕДРИЛИЦА НА НЕБУ ИЗНАД БЕРАНА
 57. КУЛА: БЕЖАО ОД ПОЛИЦИЈЕ ЗБОГ ПОСЕДОВАЊА НАРКОТИКА И НЕЛЕГАЛНОГ ПИШТОЉА
 58. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ЗАПЛЕНИЛА 76 КИЛОГРАМА КАНАБИСА
 59. ПОЗИВ УЧЕСНИЦИМА У САОБРАЋАЈУ ДА УЧЕСТУВУЈУ У ИСТРАЖИВАЊУ О БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА
 60. БОЉА ЈАВНА РАСВЕТА У СТАНИШИЋУ, ЧОНОПЉИ, ЛУГОВУ
 61. У НОВОМ САДУ ПРИВЕДЕНА ДВА СОМБОРЦА! ОДУЗЕТО ИМ ВИШЕ ОД ПЕТ КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ
 62. МИНИСТАР ПОЉОПРИВРЕДЕ ГРУЗИЈЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 63. ПРОШИРЕН ПАРКИНГ ИСПРЕД ВЕЛИКОГ ПРАВОСЛАВНОГ ГРОБЉА
 64. У ИЗМУЉАВАЊE ВОЈВОЂАНСКИХ КАНАЛА БИЋЕ УЛОЖЕНО 220 МИЛИОНА ДИНАРА
 65. ОБНОВЉЕНО ИГРАЛИШТЕ У ГАКОВУ
 66. СЕЋАЊЕ НА ЖРТВЕ ОЛУЈЕ
 67. НИНА МИТИЋ ОБИШЛА СОМБОРСКУ СИГУРНУ КУЋУ
 68. РОДИТЕЉИМА ПОТРЕБНО ОКО 500 ЕВРА ЗА ОПРЕМАЊЕ СРЕДЊОШКОЛЦА
 69. ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ДВА НОВА БУНАРА НА ИЗВОРИШТУ ВОДЕ "ЈАРОШ"
 70. МИГРАНТ ИЗ ПАКИСТАНА НАПАДНУТ У БЛИЗИНИ СОМБОРСКОГ КАМПА
 71. ЗАПЛЕЊЕНИ ЗНАКОВИ ЗА ПАТИКЕ БРЕНДОВА "Reebok" И "All Star"
 72. ЕДО МААЈКА И "МУЗИКА НА ТОЧКОВИМА" У СКЛОПУ СМБОРСКОГ ЛЕТА ЗА МЛАДЕ
 73. ЗАВРШЕНО ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У СТАНИШИЋУ, СЛЕДИ ИЗГРАДЊА У ЛУГОВУ
 74. ТОКОМ АВГУСТА БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ ОРИЈЕНТАЛНОГ ПЛЕСА
 75. УСКОРО ИГРАЛИШТЕ, ТРИМ СТАЗА И ПАРКИЋ КОД РОКОВАЧКЕ ШУМИЦЕ
 76. ЈКП "ЧИСТОЋА" ГАСИ 23 РАДНА МЕСТА
 77. НОВИНЕ ЗА БУДУЋЕ МЛАДЕНЦЕ! ДРЖАВА И ОД СВАТОВА УЗИМА СВОЈ ДЕО!
 78. УХАПШЕНА ДВА СОМБОРЦА И ЗАПЛЕЊЕНО ЧЕТИРИ КИЛОГРАМА АМФЕТАМИНА
 79. ШТАЛЕ, ШУПЕ И КОКОШИЊЦИ КОЈИ СУ ГРАЂЕНИ БЕЗ ДОЗВОЛЕ, МОРАЈУ ДА СЕ ЛЕГАЛИЗУЈУ
 80. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" - БОЂОШИ ТРУНУ И УРАСТАЈУ У ПРОВОДНИКЕ
 81. СОМБОРЦУ ПРОТИВГРАДНА РАКЕТА УЛЕТЕЛА У БАШТУ
 82. ПОЧЕТАК РЕВИТАЛИЗАЦИЈЕ ЗЕЛЕНИХ И ПАРКОВСКИХ ПОВРШИНА У СОМБОРУ
 83. ОДРЖАНЕ ТРАДИЦИОНАЛНЕ ЖЕТЕЛАЧКЕ СВЕЧАНОСТИ У ЧАСТ НОВОГ ХЛЕБНОГ ЖИТА
 84. СОМБОРСКА БИБЛИОТЕКА ДОНОСИ КЊИГЕ НА КУЋНУ АДРЕСУ
 85. ПЕДЕСЕТ МИЛИОНА ЗА ИЗГРАДЊУ ВОДОВОДА СТАПАР – ДОРОСЛОВО
 86. СТАПАР НАГРАЂЕН ПЕХАРОМ И ДАРОВНИЦОМ
 87. АМСС - ВИШЕ ИСПРАВНИХ ВОЗИЛА У САОБРАЋАЈУ
 88. ОБНОВЉЕНО И ИГРАЛИШТЕ КОД „ПАПАГАЈКИ“
 89. ИНСПЕКЦИЈА РАДА ПРОВЕРАВА ПОСЛОДАВЦЕ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ
 90. ХУМАНИТАРНО - СПОРТСКА АКЦИЈА СОМБОРЦА ГАШПАРА МАТАРИЋА "КИЛОМЕТРИ ЗА ДЕЦУ"
 91. ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О САНАЦИЈИ И АДАПТАЦИЈИ СПОРТСКИХ ОБЈЕКАТА У СОМБОРУ
 92. ГЛОРИА“ ПОВОДОМ ЈУБИЛЕЈА МУЗИЧКОГ ДРУШТВА "MUSICA VIVA"
 93. СОМБОРЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА КАМПУ ЗА МЛАДЕ РАДИО АМАТЕРЕ У ПАРАЋИНУ
 94. ГРАД ДОБИО НОВИ ПОЛИГОН ЗА ОБУКУ ВОЗАЧА
 95. ХОЋЕ ЛИ СОМБОР ПОДРЖАТИ "БРОНЗАНОГ" АНДРЕЈА?
 96. СОМБОРЦИ У МИРОВНОМ КАМПУ У БАШКОМ ПОЉУ
 97. ДРОГА ИЗ ЕВРОПЕ У СОМБОР СТИЖЕ И ПОШТОМ
 98. ЈЕЧАМ И ПШЕНИЦА ПОЖЊЕВЕНИ СА 8,2 ХЕКТАРА УЗУРПИРАНИХ ПОВРШИНА
 99. МИНИСТАР ТРИВАН: РЕЗЕРВАТ БИОСФЕРЕ „БАЧКО ПОДУНАВЉЕ“ ЈЕ ПОЧЕТАК ДРУГЕ ФИЛОЗОФИЈЕ И ЛОГИКЕ, КАКВА СРБИЈА МОЖЕ ДА БУДЕ
 100. ЈАВНА ЧЕСМА И ЗАПРЕЖНА КОЛА СА БУРЕТОМ, НОВИ СИМБОЛИ ВИДОВДАНСКОГ ТРГА
 101. ЗГРАДА ДОМА КУЛТУРЕ У ГРАДИНИ - РУШЕВИНА
 102. УТВРЂЕН ПРЕДЛОГ ЛИСТЕ ОДОБРЕНИХ ПРОЈЕКАТА ПО КОНКУРСУ „ЛАП ЗА МЛАДЕ 2017“
 103. ИЗВЕШТАЈ СА 15. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 104. ЛУЧКА КАПЕТАНИЈА АПАТИН ОРГАНИЗУЈЕ ПОЛАГАЊЕ ЗА ЧАМАЦ
 105. ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ МР ВУК РАДОЈЕВИЋ: МЕРЕ АГРАРНЕ ПОЛИТИКЕ – ПРЕМА ПОТРЕБАМА ПОЉОПРИВРЕДНИКА
 106. "ЗЕЛЕНИЛО" УКЛОНИЛО ПОЛОМЉЕНИ БОЂОШ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ
 107. ГРАД ИЗДАЈЕ ДРЖАВНЕ АПОТЕКЕ У ЗАКУП
 108. СОМБОР НАЈВИШЕ УЛАЖЕ У ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ
 109. ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О ИНТЕНЗИВНИЈОЈ САРАДЊИ ГРАДА СОМБОРА И РПК СОМБОР
 110. ШВЕРЦ ЈЕЛЕНСКИХ РОГОВА УНОСАН БИЗНИС
 111. ПОВЕРЕНИЦА ЗА ЗАШТИТУ РАВНОПРАВНОСТИ ПОСЕТИЛА СИГУРНУ КУЋУ У СОМБОРУ
 112. НОВИ НАЦРТ ОДЛУКЕ О КУЋНОМ РЕДУ У СТАМБЕНИМ ЗГРАДАМА
 113. У ТОКУ ОБНОВА И ИЗГРАДЊА ДЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА
 114. МИГРАНТИ – САМЦИ ИЗМЕШТЕНИ ВАН СОМБОРА
 115. У СОМБОРУ НЕДОСТАЈУ КАНДИДАТИ ЗА УПРАВНИКЕ ЗГРАДА! РАСПИСАН НОВИ ПОЗИВ ЗА ОБУКУ
 116. ШИКАРЧАНИ ЗБОГ НОВОГ НАПАДА МИГРАНАТА НА ДЕВОЈЧИЦУ БЛОКИРАЛИ ПУТ СОМБОР - БЕЗДАН
 117. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА И БИА ЗАПЛЕНИЛИ 25 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ
 118. ЂАЦИ ГЕНЕРАЦИЈЕ ИЗ СОМБОРА ОТПУТОВАЛИ НА НАГРАДНО ЛЕТОВАЊЕ
 119. ИЗВЕШТАЈ СА 71. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 120. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА САНЦИЈИ И ПРОШИРЕЊУ ПАРКИГА У УЛИЦИ СЛАВИШЕ ВАЈНЕРА ЧИЧЕ
 121. ЦСЖ СОМБОР: ДОДЕЉЕНИ СЕРТИФИКАТИ ПЕРСОНАЛНИМ АСИСТЕНТИМА
 122. "ЗЕЛЕНИЛО" И ДАНАС СУЗБИЈАЛО АМБРОЗИЈУ, НАЈКРИТИЧНИЈЕ НА ОБОДУ РОКОВАЧКЕ ШУМИЦЕ
 123. РЕКОНСТРУИСАН ПЛАТО У МЗ "СТАПАР", СЛЕДЕ РАДОВИ У ДОРОСЛОВУ И СОМБОРУ
 124. АПЕЛ ИНСПЕКТОРАТА ЗА РАД: ПОСЛОДАВЦИ, ЗАШТИТЕ РАДНИКЕ ОД РАДА НА ВИСКОИМ ТЕМПЕРАТУРАМА!
 125. ОТАЏБИНСКЕ ЗНАЧКЕ И ЗАХВАЛНИЦЕ ЗА ДЕВОЈКЕ И МЛАДИЋЕ КОЈИ СУ ДОБРОВОЉНО СЛУЖИЛИ ВОЈНИ РОК
 126. РАТАРИ НЕ ЖУРЕ СА ПРОДАЈОМ ПШЕНИЦЕ
 127. ПЛАТО ИСПРЕД ГЕРОНТОЛОШКОГ ЦЕНТРА ДОБИО НОВИ ИЗГЛЕД
 128. ПОЛИЦАЈЦИ ИЗ СРБИЈЕ ТОКОМ ТУРИСТИЧКЕ СЕЗОНЕ РАДЕ СА КОЛЕГАМА У ЦРНОЈ ГОРИ
 129. ОБЈАВЉЕН ПРЕДЛОГ ОДОБРЕНИХ ПРОЈЕКАТА ПО КОНКУРСУ "ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2017"
 130. ЗАХТЕВИ ЗА ПРИКЉУЧАК НА ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈУ ОД САДА У "ЖУПАНИЈИ"
 131. У ТОКУ РЕКОНСТРУКЦИЈА ПАРКИНГА КОД ДОМА ВОЈСКЕ
 132. ПОЧЕЛА КАМПАЊА УКЛАЊАЊА АМБРОЗИЈЕ
 133. ИЗВЕШТАЈ СА 70. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 134. ОДРЖАНЕ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О ОДЛУЦИ О ЈАВНОМ ПРЕВОЗУ У ДРУМСКОМ САОБРАЋАЈУ И ПЕТОГОДИШЊЕМ РЕДУ ВОЖЊЕ АД „СЕВЕРТРАНС“
 135. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О ПРАВИЛНИКУ О ФИНАНСИРАЊУ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ГРАД
 136. ЛОКАЛНА АКЦИОНА ГРУПА „ПАНОНСКИ ФИЈАКЕР“ ПРОМОВИСАЛА СВОЈЕ ЦИЉЕВЕ
 137. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О УРЕЂЕЊУ ГРАДА
 138. НИКОЛА ЈОКИЋ СА ТРЕНЕРОМ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 139. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ОКРУГЛОГ СТОЛА О УЛОЗИ ЖЕНА У ПРИВРЕДИ И ДРУШТВУ
 140. УЧЕНИЦИ ИЗ КИШПЕШТА У ПОСЕТИ СОМБОРУ
 141. ПОНОВО ВАНДАЛИЗАМ НА ДЕЛУ! ПОЛОМИЛИ МЛАДЕ САДНИЦЕ БОЂОША И ПОСКИДАЛИ ЗАШТИТНЕ ПОКЛОПАЦЕ СА КАНДЕЛАБЕРА
 142. ПРОТИВГРАДНЕ СТАНИЦЕ ОПРЕМЉЕНЕ, СТРЕЛЦИ У ПРИПРАВНОСТИ
 143. ХРАМ У ЧОНОПЉИ ДОБИО БАКАРНИ КРОВ, ПОЧИЊЕ САНАЦИЈА ЦРКВЕ У СТАПАРУ
 144. СОМБОРСКИ ДЕЧИЈИ ХОРОВИ ПЕВАЛИ НА ИНАУГУРАЦИЈИ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА
 145. СОМБОР БИО ДОМАЋИН МАНИФЕСТАЦИЈЕ "СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ" - НИШЛИЈЕ ПОБЕДНИЦИ
 146. БАРИКАДНИ СТУБИЋИ ПРЕД „СОКОЛОМ“
 147. ПОСТАВЉЕНЕ НОВЕ КЛУПЕ НА ВИДОВДАНСКОМ ТРГУ
 148. ГРАЂАНИ НОВЕ СЕЛЕНЧЕ НЕ ЖЕЛЕ ПЕРИОНИЦУ ПОРЕД ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА
 149. ОДРЖАН ДВАДЕСЕТИ "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ" - НАЈБОЉЕ ПАПРИКАШЕ СКУВАЛИ ГОСТИ ИЗ ХРВАТСКЕ
 150. ОТКЛАЊАЈУ СЕ ПОСЛЕДИЦЕ ОЛУЈНОГ НЕВРЕМЕНА У СОМБОРУ И ОКОЛИНИ - ВЕТАР ЛОМИО СТАБЛА, БАНДЕРЕ, БАЦАО ЦРЕПОВЕ…
 151. ОСАМ "ФИГУРИЦА" БРАНИЛО БОЈЕ СРБИЈЕ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ДЕЦУ У ФИТНЕСУ! МИОНА НАЈУСПЕШНИЈА
 152. ПРАВИЛНИК О ФИНАНСИРАЊУ ПРОГРАМА-ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА OД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ГРАД НА ЈАВНОЈ РАСПРАВИ ДО 30. ЈУНА
 153. НОВЕ САДНИЦЕ ЗА ЛЕПШИ ВИДОВДАНСКИ ТРГ
 154. ПАЖЊА! КАЗНЕ ЗА НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНА ВОЗИЛА КОД СОМБОРСКИХ КУПАЛИШТА
 155. ПЕШАЧКИ ПРОЛАЗ ИЗМЕЂУ ТРГА КОСТЕ ТРИФКОВИЋА И ТРГА СВЕТОГ ТРОЈСТВА ДО 31. ОКТОБРА
 156. ПИЈАНИСТА МИХАЈЛО ЗУРКОВИЋ ЗА СВЕТСКИ ДАН МУЗИКЕ СОМБОРУ ПОКЛОНИО КОНЦЕРТ У ЖИТУ
 157. ОДРЖАНА ЈЕДАНАЕСТА СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКА КОЛОНИЈА БУЊЕВАЧКОГ КОЛА
 158. АЛБАНСКИ ХАКЕРИ ОБОРИЛИ САЈТ ЗАПАДНОБАЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА
 159. ВАНДАЛИЗАМ! ОСКРНАВЉЕНА КАПЕЛА НА ВЕЛИКОМ КАТОЛИЧКОМ ГРОБЉУ У СОМБОРУ
 160. РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ЗГРАДЕ И ДВОРИШТА ОШ „НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ“ ПРИ КРАЈУ
 161. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КРУЖНЕ РАСКРСНИЦЕ УЛИЦА – ВОЈВОЂАНСКА, СОЛУНСКИХ БОРАЦА И СКОПЉАНСКА
 162. ПОЧЕЛО СКИДАЊЕ УСЕВА СА УЗУРПИРАНИХ ПАРЦЕЛА
 163. ЈКП „Зеленило“ - САДЊА ЦВЕЋА У ЦЕНТРУ ГРАДА И УРЕЂЕЊЕ ПРОСТОРА ИСПРЕД РАСАДНИКА
 164. УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА И НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА 2016/2017. ГОДИНЕ
 165. "БАЧКО ПДУНАВЉЕ", НОВИ УНЕСКО РЕЗЕРВАТ БИОСФЕРЕ У СРБИЈИ
 166. ЈКП „Зеленило“ Сомбор - ПРИПРЕМА ЗА РАДОВЕ НА КРУЖНОМ ТОКУ
 167. ИНСТИТУТ ЗА ЗДРАВСТВЕНУ ЗАШТИТУ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ ВОЈВОДИНЕ ДОБИЈА МАГНЕТНУ РЕЗОНАНЦУ
 168. ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПРЕДЛОГ АНТИКОРУПЦИЈСКОГ ПЛАНА ЗА ГРАД СОМБОР
 169. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ ГРАДСКИХ УЛИЦА
 170. ГРАДСКО ВЕЋЕ УКЛАЊАЊЕ АМБРОЗИЈЕ ПОВЕРИЛО ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“
 171. УКРАЛИ 180 АКУМУЛАТОРСКИХ БАТЕРИЈА! ПРИЧИНИЛИ ШТЕТУ НИСУ ОД 1.660.000 ДИНАРА
 172. ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О АНТИКОРУПЦИЈСКОМ ПЛАНУ ЗА ГРАД СОМБОР
 173. У ДУХУ МАНИФЕСТАЦИЈЕ "РИТАМ ЕВРОПЕ" ЗАСАЂЕНО ДРВО ПРИЈАТЕЉСТВА ГРАДА СОМБОРА И КИПРА
 174. ПОЧИЊЕ СЕЗОНА КУПАЊА НА СОМБОРСКОМ БАЗЕНУ, ДАНАС БЕСПЛАТАН УЛАЗ!
 175. ПОКРАЈИНСКИ ОДБОР ЗА УРБАНИЗАМ, ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОДРЖАО СЕДНИЦУ У СОМБОРУ
 176. АНТОНИО РАТКОВИЋ: ПРОБЛЕМИ СА МИГРАНТИМА У СОМБОРУ ЋЕ БИТИ РЕШЕНИ ЗА НЕКОЛИКО ДАНА (ВИДЕО)
 177. ШИКАРЧАНИ ПРОТЕСТУЈУ ЗБОГ МИГРАНАТА! ПОЗИВАЈУ И ОСТАЛЕ СОМБОРЦЕ ДА ИХ ПОДРЖЕ
 178. ПОВОДОМ ДАНА МУП-а И ДАНА ПОЛИЦИЈЕ НАГРАЂЕНИ НАЈИСТАКНУТИЈИ ПОЛИЦИЈСКИ СЛУЖБЕНИЦИ
 179. ОРГАНИЗОВАН ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРИЈЕМ ЗА ДОБРОВОЉНЕ ДАВАОЦЕ КРВИ
 180. РАДНИЦИ "ЗЕЛЕНИЛА" АНГАЖОВАНИ НА ВИШЕ "ФРОНТОВА"
 181. ПОГЛЕДАЈТЕ КОМПЛЕТАН ПРОГРАМ "СОМБОРСКОГ ЛЕТА 2017."
 182. СЕДМИ "GREEN TOWN JAZZ FEST"
 183. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО": СВЕ ВИШЕ ОШТЕЋЕНИХ СТУБИЋА ЗА ЗАШТИТУ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА
 184. СМОТРА ЦРКВЕНИХ ХОРОВА ОСМИ ПУТ ОДРЖАНА У СОМБОРУ
 185. СЕЦ: ПРЕМИЈЕРНО ИЗВЕДЕНА ПРЕДСТАВА "ПРИЧЕ ИЗ МЕРЛИНОВОГ ЗАМКА"
 186. РАДНА ГРУПА НАЈАВИЛА СКИДАЊЕ УСЕВА СА УЗУРПИРАНИХ ПАРЦЕЛА КОЈЕ СУ У ВЛАСНИШТВУ ДРЖАВЕ, ОДНОСНО ГРАДА
 187. ПОЧИЊЕ ЛЕТЊИ РАСПУСТ! ОСМАЦИ ОД СУТРА ПОЛАЖУ МАЛУ МАТУРУ
 188. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ДВЕ САОБРАЋАЈКЕ, ПЕТ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 189. ОБЈАВЉЕН КОНКУРС ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛОКАЛНОГ АКЦИОНОГ ПЛАНА ЗА МЛАДЕ У 2017. ГОДИНИ
 190. ИВАНИШЕВИЋ ОБИШАО ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР ЗА МИГРАНТЕ У СОМБОРУ
 191. ЛЕПЕ РЕЧИ ПИСАНЕ ЋИРИЛИЦОМ
 192. УЧЕСТВУЈТЕ НА ОМЛАДИНСКОЈ РАЗМЕНИ "ОТВОРЕН УМ НЕ ПОЗНАЈЕ ГРАНИЦЕ"
 193. ИЗВЕШТАЈ СА 65. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 194. СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕН НА XI МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ У СУБОТИЦИ
 195. ДЕСЕТ БРЕНДОВА У СОМБОРСКОМ "КАПИТОЛ ПАРКУ"! ОТВАРЊЕ "ЛИДЛА" НАРЕДНЕ ГОДИНЕ
 196. ПОЧЕЛО УРЕЂЕЊЕ ВИДОВДАНСКОГ ТРГА
 197. НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У ГОРЊОЈ ВАРОШИ
 198. ГРАД РАСПИСАО КОНКУРС ЗА РАСПОДЕЛУ СРЕДСТАВА „ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2017“
 199. У АКЦИЈИ "СИГНАЛ" ДВА ЛИЦА ИЗ СОМБОРА ДОБИЛА КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ
 200. У АПАТИНУ ЗАПЛЕЊЕНЕ СТАБЉИКЕ МАРИХУАНЕ
 201. ПРЕДСТАВНИЦИ ЕВРОПСКЕ БАНКЕ ЗА ОБНОВУ И РАЗВОЈ У СРБИЈИ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 202. УРЕЂИВАЊЕ АТАРСКИХ ПУТЕВА И ВИДОВДАНСКОГ ТРГА, ТЕМЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 203. СВЕ ТРИ ЕКИПЕ СОМБОРСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА УЗЕЛЕ ОДЛИЧЈА НА ПОКРАЈИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ
 204. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ ПРЕВАРА! УКОЛИКО СТЕ И ВИ ЖРТВА, ЈАВИТЕ СЕ ПОЛИЦИЈИ
 205. У СОМБОРУ ОДРЖАНА XVII ЕНИГМАТСКА КОЛОНИЈА
 206. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР: ПОЧЕЛА И ЧЕТВРТА КОСИДБА, ГЕНЕРАЛНО ЧИШЋЕЊЕ ФОНТАНА И УРЕЂИВАЊЕ ЦВЕТНИХ ЛЕЈА
 207. ЕДУКАЦИЈА ОСНОВАЦА О ЈАЧАЊУ СВЕСТИ О ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 208. МУП: ПОЧЕЛА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА ОРУЖЈА
 209. НА ОВОГОДИШЊЕМ ДАНУ ИЗАЗОВА ВЕЖБАЛО ВИШЕ ОД СЕДАМ ХИЉАДА СОМБОРАЦА
 210. НА БАЧКОМ БРЕГУ ЗАПЛЕЊЕНО ВИШЕ ОД 500 АНТИКВИТЕТА
 211. СОМБОРСКИ "ШТРАНД" СУТРА ОТВАРА КАПИЈЕ ЗА ПОСЕТИОЦЕ
 212. У ТОКУ КОНКУРС ЗА НАЈЛЕПШУ ЂАЧКУ СВЕСКУ НАПИСАНУ ЋИРИЛИЦОМ
 213. НОВЕ КОСИЛИЦЕ У МАШИНСКОМ ПАРКУ ЈКП "ПРОСТОР"
 214. ОКОНЧАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРИПРЕМИ И ДИСТРИБУЦИЈИ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ
 215. "СМАК" И "ЛАВ ХАНТЕРСИ" НА СОМБОРСКОМ ЛЕТУ! "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ" И ОВЕ ГОДИНЕ УЗ ТАМБУРАШЕ
 216. ПРЕДИЗВОЂАЧКИ САСТАВ ГКУД "РАВАНГРАД" ОСВОЈИО ЗЛАТО НА ПОКРАЈИНСКОЈ СМОТРИ ДЕЧИЈЕГ ФОЛКЛОРА
 217. СОМБОР ИСПУНИО УСЛОВЕ ЗА СЕРТИФИКАЦИЈУ ГРАДОВА СА ПОВОЉНИМ ПОСЛОВНИМ ОКРУЖЕЊЕМ
 218. СЕЗОНА КУПАЊА НА ШТРАНДУ ПОЧИЊЕ У ПЕТАК, БАЗЕН КРЕЋЕ ПОЛОВИНОМ ЈУНА
 219. НЕКАДАШЊИ "БОРЕЛИ" ПОНОВО РАДИ! СТОТИНАК ОБУЋАРА ПРОИЗВОДИ ЧИЗМЕ ЗА РУСКО ТРЖИШТЕ
 220. НЕУСКЛАЂЕНОСТ У БИЛАНСНИМ ПОКАЗАТЕЉИМА КОД ТРИ ЈАВНА КОМУНАЛНА ПРЕДУЗЕЋА
 221. ПРЕТХОДНЕ СЕДМИЦЕ У ОКРУГУ ЕВИДЕНТИРАНО СЕДАМ САОБРАЋАЈКИ, ШЕСТ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 222. АЛЕКСА "РУШИО" РЕКОРДЕ У БАЊАЛУЦИ!
 223. СОМБОРСКУ ИНДУСТРИЈСКУ КУЛТУРУ НА САЈМУ У КИНИ УСПЕШНО ПРЕДСТАВИО МОМИР БУЛОВИЋ
 224. НЕВОЉЕ ЗА "СЕВЕРТРАНС" - НОВЦА ИМА, А РАЧУН БЛОКИРАН
 225. ЗБОГ ЗАМЕНЕ ВОЗАЧКИХ ДОЗВОЛА, ШАЛТЕРИ СОМБОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ РАДЕ И ВИКЕНДОМ
 226. СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2016. ГОДИНУ, ИЗВЕШТАЈЕ О РАДУ ЈАВНИХ УСТАНОВА…
 227. СОМБОРЦИ, ПОМОЗИМО НАШОЈ СУГРАЂАНКИ ДА ДОБИЈЕ КРОВ НАД ГЛАВОМ!
 228. МИНИСТРИ, АНА БРНАБИЋ И МЛАДЕН ШАРЧЕВИЋ, ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 229. СТАРИ ПОЉОПРИВРЕДНИ АВИОНИ НИСУ ЗА ЛЕТЕЊЕ
 230. ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРИПРЕМИ И ДИСТРИБУЦИЈИ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ, ОДВОЂЕЊУ И ПРЕЧИШЋАВАЊУ УПОТРЕБЉЕНИХ ВОДА
 231. СОМБОР ЗАХВАТИЛО НЕВРЕМЕ ПРАЋЕНО ГРАДОМ!
 232. ОДРЖАНА 62. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 233. ГИМНАЗИЈА ОТВАРА НОВО ОДЕЉЕЊЕ ЗА 20 ТАЛЕНТОВАНИХ КОМПЈУТЕРАША
 234. ПРОНАЂЕН СОМБОРАЦ ОСУМЊИЧЕН ЗА КРАЂУ БИЦИКАЛА И ЕЛЕКТРОМОТОРА ИЗ ЗАБАВНОГ ПАРКА
 235. РЕКРЕАТИВНИ БИЦИКЛИСТИ ИЗ СОМБОРА, ТРЕЋИ ПУТ КРОЗ ТРИ ДРЖАВЕ
 236. НАСТАВНИЦИ ИЗ СТАПАРА НАГРАЂЕНИ ПОСЕТОМ ЗАПАДНОЈ СРБИЈИ
 237. ПОЗИВ ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА ДА ПОДНЕСУ ПРИЈАВУ ЗА УТВРЂИВАЊЕ ЛОКАЛНИХ ЈАВНИХ ПРИХОДА
 238. "СОМБОРСКО ЛЕТО" ОД 23. ЈУНА ДО 01. ЈУЛА! ПАПРИКАШИЈАДА И УЛИЦА СТАРИХ ЗАНАТА НЕИЗБЕЖНИ
 239. ГРАДСКО ВЕЋЕ ПРИХВАТИЛО ИНФОРМАЦИЈУ О АКТИВНОСТИМА НА ОДРЖАВАЊУ ПРУГЕ СОМБОР-ВРБАС
 240. СОМБОРУ НЕДОСТАЈЕ ОКО 200 ПАРКИНГ МЕСТА
 241. ОД НОВЕМБРА ПРЕКРШАЈНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ УЗУРПАТОРА НЕКАТЕГОРИСАНИХ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 242. РОК ЗА ЗАМЕНУ СТАРИХ ВОЗАЧКИХ ДОЗВОЛА 10. ЈУН
 243. МУП УПОЗОРИО НА САЈБЕР НАПАДЕ И ПОЗВАО ГРАЂАНЕ ДА ПРИЈАВЕ АКО НАИЂУ НА ВИДЕО ИГРУ "ПЛАВИ КИТ"
 244. АМБАСАДОР САД-а: ПРЕПОРУЧИЋУ СОМБОР АМЕРИЧКИМ ИНВЕСТИТОРИМА
 245. У ТОКУ ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА РИБАРСКИХ ПОДРУЧЈА "ВОЈВОДИНАШУМА"
 246. УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ – ВИТЕЗОВИМА ХУМАНОСТИ
 247. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР У ПУНОМ ПОГОНУ
 248. САВЕТ ЗА МИГРАЦИЈЕ НАЈАВИО ДОЛАЗАК НОВЕ ГРУПЕ МИГРАНАТА У СОМБОР
 249. МУП: РИГОРОЗНА КОНТРОЛА АУТОБУСА И ВОЗАЧА ПРЕД ПОЛАЗАК НА ЂАЧКЕ ЕКСКУРЗИЈЕ
 250. ТРЕНИНЗИ БЕЗБЕДНЕ ВОЖЊЕ ЗА СОМБОРСКЕ И АПАТИНСКЕ МАТУРАНТЕ
 251. АНГИО САЛЕ СТИЖУ У СОМБОР, СУБОТИЦУ И ЗРЕЊАНИН
 252. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ИЗВЕШТАЈЕ О РАДУ И ПОСЛОВАЊУ ЈАВНИХ УСТАНОВА У 2016. ГОДИНИ
 253. ЗАВРШАВА СЕ ИЗГРАДЊА ПОЛИГОНА ЗА ОБУКУ ВОЗАЧА
 254. МУКЕ СОМБОРСКИХ ПЛИВАЧА У СТАРОМ БАЗЕНУ
 255. У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН 9. МАЈ, ДАН ПОБЕДЕ НАД ФАШИЗМОМ
 256. НА ЈЕСЕН, У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ КРЕНУЋЕ 640 ПРВАКА
 257. ВОДОКАНАЛ - ИЗ ОТПАДНИХ ВОДА ДО СТРУЈЕ
 258. СОМБОРСКИ СУДОКУ МАЈСТОР НАСТАВИО СА ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА
 259. "БЛИЦ МАРАТОН" САОБРАЋАЈАЦА! ПРЕДЛОЖИТЕ ЛОКАЦИЈУ РАДАРА
 260. СИНОЋ У СОМБОРУ ПОЧЕЛИ СВЕТОЂУРЂЕВСКИ ДАНИ
 261. АРАПИ КУПУЈУ САЛАШЕ И КУЋЕ У ОКОЛИНИ СОМБОРА
 262. ОДРЖАНА ТРИБИНА О ГРАЂАНСКОМ И ДРУШТВЕНОМ ПОТЕНЦИЈАЛУ ОСИ
 263. ГИМНАЗИЈА СА НАЈВИШЕ ТАКМИЧАРА ИЗ ИНФОРМАТИКЕ И ОВЕ ГОДИНЕ БЕЗ ПОСЕБНОГ РАЧУНАРСКОГ ОДЕЉЕЊА?
 264. УГ "БУЊЕВАЧКО КОЛО" - ОБАВЉЕН БЛАГОСЛОВ ЖИТА
 265. СОМБОР ДОБИО ПРВИ "ПАРКИНГ" ЗА ПСЕ
 266. УМЕСТО АРТЕРСКИХ БУНАРА ЈАВНЕ ЧЕСМЕ
 267. РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА "КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ"
 268. МУП: ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ДВОСТРУКО УБИСТВО У ДОРОСЛОВУ УХАПШЕН У ХРВАТСКОЈ
 269. МАТУРАНТИ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ СА РАЗРЕДНОМ, ПОКЛОНИЛИ КЊИГЕ ЗА ШКОЛСКУ БИБЛИОТЕКУ
 270. ОДРЖАНО 47. ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ
 271. ЈКП „Зеленило“ Сомбор: ОЗЕЛЕЊЕНА ПОЖАРЕВАЧКА УЛИЦА И ПОКОШЕНА ИЗЛЕТИШТА
 272. "ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ СОМБОР" - ПРЕДАТИ ЗАХТЕВИ ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ СОМБОРА
 273. ЗЛОЧИН У ДОРОСЛОВУ: УБИО БИЗНИСМЕНА И НЕПОКРЕТНУ ЖЕНУ
 274. ГРАДСКО ВЕЋЕ - НЕМА СМАЊЕЊА ЦЕНА ЗА ИЗНОШЕЊЕ КОМУНАЛНОГ ОТПАДА ИЗ ШКОЛА
 275. СВЕТОЂУРЂЕВСКИ ДАНИ У СОМБОРУ
 276. ПУ "ВЕРА ГУЦУЊА": ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ЦЕЛОДНЕВНИ И ПОЛУДНЕВНИ БОРАВАК, ОД 8. МАЈА
 277. У СУБОТУ СЕ ЗАВРШАВА КУПАЛИШНА СЕЗОНА НА СОМБОРСКОМ ЗАТВОРЕНОМ БАЗЕНУ
 278. ОСМИ МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЦВЕЋА ОКИТИО СОМБОРСКИ ГЛАВЊАК
 279. ИЗВЕШТАЈ СА 57. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 280. ОД ЈЕСЕНИ, ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЋЕ ФИЗИЧКО РАДИТИ У НОВОЈ ФИСКУЛТУРНОЈ САЛИ
 281. ВАСКРШЊЕ ДАРИВАЊЕ У СОМБОРУ И У КУЛИ
 282. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО": КОСИДБА И УРЕЂИВАЊЕ ЦВЕЋА У ЦЕНТРУ
 283. У ТЕШКОЈ САОБРАЋАЈКИ КОД СОМБОРА, ПОВРЕЂЕН ВОЗАЧ АУТОМОБИЛА
 284. "БУЊЕВАЧКО КОЛО" НА МЕЂУНАРОДНОЈ ИЗЛОЖБИ РУКОТВОРИНА И КОЛЕКЦИОНАРСТВА
 285. ЦЗРО "ПЛАНЕТА": ПРИЈАВИТЕ ДЕЦУ ЗА АКТИВНОСТИ И БОРАВАК У ПРИРОДИ
 286. ВАСКРШЊИ САБОР У СОМБОРУ - ПРИЗНАЊА ЗА НАЈКРЕАТИВНИЈЕ И НАЈЈАЧЕ
 287. ЕВИДЕНТИРАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ ПОЧИЊЕ 08. МАЈА
 288. КРУЖНИ ТОКОВИ РЕШАВАЈУ САОБРАЋАЈНЕ ГУЖВЕ У ГРАДУ
 289. МУП: ОВЕ НЕДЕЉЕ ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА БРЗИНЕ! РАДАРИ СУТРА СНИМАЈУ ЧИТАВ ДАН
 290. ОДРЖАНО ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ "ШТА ЗНАШ О ЗДРАВЉУ"
 291. ИЗВЕШТАЈ СА 12. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 292. ЧЕТВРТО РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ СРЕДЊОШКОЛСКИХ ТОНСКИХ СНИМАКА
 293. ВЛАСНИЦИ КУЋА НА СИВАЧКОМ ПУТУ ГОДИНАМА ЧЕКАЈУ ПИЈАЋУ ВОДУ
 294. АЛЕКСАНДАР ЧЕПУРИН У СОМБОРУ ОТВОРИО ИЗЛОЖБУ СЛИКА РУСКИХ СЛИКАРА
 295. ДОНЕШЕН ПРАВИЛНИК О ПОСТАВЉАЊУ БАШТА ИСПРЕД УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА
 296. ПОЧЕЛА ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ХУМАНИТАРНИХ ПАКЕТА
 297. ЈКП „Зеленило“ Сомбор - КОСИДБА НА „НОВОЈ СЕЛЕНЧИ“
 298. У УЛИЦИ ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА ПОСТАВЉЕНЕ ЛЕД СВЕТИЉКЕ
 299. У ДОРОСЛОВУ, НА ДВА БУНАРА ЗАБРАЊЕНО КОРИШЋЕЊЕ ВОДЕ ЗА САНИТАРНО-ХИГИЈЕНСКЕ ПОТРЕБЕ
 300. ОПРЕЗ! ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА МОТОЦИКЛИСТА И ДРУГИХ УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ
 301. САОПШТЕЊЕ КРОВНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МЛАДИХ СРБИЈЕ (КОМС) ПОВОДОМ ПРОТЕСТА „ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ“
 302. КИНОЛОШКО ДРУШТВО „РАВАНГРАД“ ОРГАНИЗОВАЛО „37. CAC SOMBOR 2017“
 303. ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" У ПРОЈЕКТУ "ВЕЛИКИ ЛОВ НА БИЉКУ"
 304. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ПОБЕДНИК 4. ФЕСТИВАЛА ДЕЧИЈИХ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА
 305. ДАНАС ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ПРВА СОМБОРСКА ШКОЛА СТРИПА
 306. „Зеленило“ наставља пролећну садњу - КЕРЛЕУТЕРИЈЕ И ЈАПОНИКЕ ЗА ЛЕПШУ „НОВУ СЕЛЕНЧУ“
 307. НА САЈМУ ЗАПОШЉАВАЊА У СОМБОРУ ПОСЕТИЛО 1200 ЛИЦА
 308. РАСПОРЕД БОГОСЛУЖЕЊА У СОМБОРСКИМ ХРАМОВИМА О ВАСКРСУ 2017. ГОДИНЕ
 309. ПЕТИ ДАН ПРОТЕСТА У СОМБОРУ (ВИДЕО)
 310. ВРБИЦА У СОМБОРУ - ВЕНЧИЋИ, ЗВОНЧИЋИ И НАСМЕЈАНА ДЕЦА У ЛИТИЈИ
 311. ЦРКВЕНИ РАДИО "БЛАГОВЕСНИК" ЈУЧЕ ПРОСЛАВИО СВОЈУ СЛАВУ
 312. БАТЕЗ: ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАРИЈАТ И ГРАД СОМБОР ЋЕ СПОРТСКЕ ОБЈЕКТЕ ПРИВОДИТИ НАМЕНИ
 313. У СОМБОРУ ЗАПЛЕЊЕНО 30 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ, ТРИ ОСОБЕ УХАПШЕНЕ (ВИДЕО)
 314. ГРАДСКО ВЕЋЕ: АЛЕКСАНДАР ЧОРАК ПРЕДЛОЖЕН ЗА НОВОГ В.Д. ДИРЕКТОРА "ЕНЕРГАНЕ"
 315. СУТРА У БИБЛИОТЕЦИ ИЗЛОЖБА "УМЕТНОСТ НА ЉУСЦИ ЈАЈЕТА"
 316. ОБАРАЊЕ ДОТРАЈАЛИХ ПЛАТАНА И ОБНОВА КОПРИВИЋА У РАДЕ КОНЧАРА
 317. "КОРИЈЕНИ" ОРГАНИЗУЈУ РАДИОНИЦУ ФАРБАЊА ВАСКРШЊИХ ЈАЈА
 318. САМОУБИСТВО У СОМБОРУ, ЖЕНА СКОЧИЛА У КАНАЛ
 319. ФОНТАНЕ ЗА ЛЕПШЕ ПРОЛЕЋЕ И НАСТАВАК КОСИДБЕ У ШИРЕМ ЦЕНТРУ ГРАДА
 320. ИЗВЕШТАЈ СА 54. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 321. НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ОБНОВИ СВЕТОСУПЕНСКОГ ХРАМА У СОМБОРУ
 322. У СОМБОРУ ОДРЖАН МИРАН ПРОТЕСТ ПРОТИВ АКТУЕЛНОГ РЕЖИМА (ВИДЕО)
 323. ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЂАКА СРЕДЊЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ: КОНЦЕРТ ЗА МИХАЈЛА ТОНКОВИЋА
 324. ЛИКОВНИ КОНКУРС ЗА СОМБОРСКЕ ШКОЛАРЦЕ "МОЈ СТРИП"
 325. ПОСТАВЉЕНА ЈАВНА РАСВЕТА У УЛИЦИ ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА
 326. УЧЕНИЦИ СОМБОРСКИХ ШКОЛА, ПОБЕДНИЦИ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ 2016., ДОШЛИ СА НАГРАДНОГ ПУТОВАЊА
 327. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ СПРОВОЂЕЊА ЈАВНИХ РАДОВА У 2017. ГОДИНИ
 328. ИНИЦИЈАТИВНИ САСТАНАК ЗА ФОРМИРАЊЕ САВЕТА ЗА ПРЕВЕНЦИЈУ ВРШЊАЧКОГ НАСИЉА И МАЛОЛЕТНИЧКЕ ДЕЛИНКВЕНЦИЈЕ
 329. СОМБОРКА УХАПШЕНА ЗБОГ МАРИХУАНЕ И НЕДОЗВОЉЕНОГ ДРЖАЊА ОРУЖЈА
 330. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ЗГРАДЕ ОШ „НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ“
 331. „МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ“ КОШТА 15 МИЛИОНА! УБУДУЋЕ БЕСПЛАТНО ОДВОЖЕЊЕ УГИНУЛИХ ЖИВОТИЊА СА СЕЛА
 332. НАЈМЛАЂИМ УЧЕСНИЦИМА У САОБРАЋАЈУ ПОКЛОЊЕНИ РЕФЛЕКТУЈУЋИ ПРСЛУЦИ
 333. ЈКП „Зеленило“ Сомбор: ПОЧЕЛО ПРОЛЕЋНО УРЕЂЕЊЕ ЈАВНИХ ПОВРШИНА
 334. САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ПРИПРЕМИО РОТАЦИОНА СВЕТЛА ЗА ТРАКТОРЕ
 335. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ПЕТ ОСОБА ЗБОГ КРИЈУМЧАРЕЊА ЉУДИ
 336. УТВРЂЕН ПРЕДЛОГ ГОДИШЊЕГ ПРОГРАМА ЗАШТИТЕ, УРЕЂЕЊА И КОРИШЋЕЊА ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА ЗА 2017. ГОДИНУ
 337. ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА "КАПИТОЛ ПАРКА"! ПРВИ КУПЦИ СЕ ОЧЕКУЈУ НА ЈЕСЕН
 338. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА 12,5 КИЛОГРАМА ДУВАНА, СЛЕДЕ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ
 339. ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА АТАРСКОГ ПУТА ДО НАСЕЉА МИЛЧИЋ
 340. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ ТРГОВИНЕ НАРКОТИЦИМА
 341. ИНВЕСТИЦИЈЕ У СОМБОРСКО ЗДРАВСТВО: УСКОРО АНГИО САЛА И АМБУЛАНТА У „ГОГАМА“
 342. У СЕДАМНАЕСТ САОБРАЋАЈКИ ПОВРЕЂЕНА ЧАК 21 ОСОБА
 343. ШКОЛСКЕ ТОРБЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА
 344. МАТУРАНТИ ЕКОНОМСКЕ И ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ БИЛИ ГОСТИ ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА
 345. ЈКП "ЧИСТОЋА" - У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ
 346. ПРЕВЕНТИВНЕ АКЦИЈЕ САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋAЈА
 347. БАЧКОМ МОНОШТОРУ НЕДОСТАЈЕ МОСТ
 348. ТРГОВЦИ ОРУЖЈЕМ ИЗ СОМБОРА И АПАТИНА ПРИЗНАЛИ И НАГОДИЛИ СЕ!
 349. ИЗВЕШТАЈ СА 52. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 350. ДОБРА САРАДЊА СОМБОРА И АМБАСАДЕ НЕМАЧКЕ
 351. МЛАДИ МИРОВЊАЦИ ИЗ ПЕТ ГРАДОВА ПРОВЕЛИ КВАЛИТЕТАН ВИКЕНД У СОМБОРУ
 352. У ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ ОТВОРЕН КЛУБ ПЕНЗИОНЕРА
 353. ПОВЕЋАН БРОЈ ВОЛОНТЕРА ЗА ПОМОЋ ДЕЦИ У УЧЕЊУ, РОДИТЕЉИ, ЈАВИТЕ СЕ!
 354. ОД СУТРА, ВЕЧЕРЊЕ БОГОСЛУЖЕЊЕ У СОМБОРСКОМ САБОРНОМ ХРАМУ ПОЧИЊЕ САТ КАСНИЈЕ
 355. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА АЛЕКСА ШАНТИЋ
 356. ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА ЗА ПОМОЋ ОБОЛЕЛИМА ОД МУЛИПЛЕ СКЛЕРОЗЕ
 357. ДАНАС КАЛЕНДАРСКИ СТИЖЕ ПРОЛЕЋЕ
 358. ИЗВЕШТАЈ СА 51. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 359. У СОМБОРСКА СЕЛА ДИСТРИБУИРАНО 550 ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ
 360. ДУШАН МАРИЈАН, НОВИ НАЧЕЛНИК ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА
 361. ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА МЛАДЕ ЗА ПЕРИОД 2017 – 2021 НА ЈАВНОМ УВИДУ ДО 26. МАРТА
 362. ОБИЈЕН ХРАМ СВETИХ АПОСТОЛА ПЕТРА И ПАВЛА У БАЧКОМ БРЕСТОВЦУ
 363. ХОР "МЛАДОСТ" ИЗ СЛОВАЧКЕ НАСТУПИО НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 364. АКТИВНОСТИ ЛОКАЛНЕ АКЦИОНЕ ГРУПЕ „ПАНОНСКИ ФИЈАКЕР“
 365. ПУ СОМБОР: ПРИВЕДЕН ЗБОГ МАРИХУАНЕ И НЕДОЗВОЉЕНОГ ДРЖАЊА МУНИЦИЈЕ
 366. ГРАДСКО ВЕЋЕ РАЗМАТРАЛО ФИНАНСИЈСКА ПИТАЊА
 367. ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ПРИОРИТЕТ, ДОГОВОРЕНО ПРИЛИКОМ ПОСЕТЕ ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ КЉАЈИЋЕВУ
 368. МУП УПОЗОРАВА! СУТРА ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ
 369. СЕЦ - ПРОЛЕЋНА ОБУКА ВОЛОНТЕРА ЗА ПОМОЋ ДЕЦИ У УЧЕЊУ
 370. СОЦИЈАЛНО-ЕКОНОМСКИ САВЕТ ГРАДА О СТАЊУ У ПРИВРЕДИ И НЕЗАПОСЛЕНОСТИ У СОМБОРУ
 371. СОМБОР, ГРАД СТАРАЦА! ВЛАСТ ПОКУШАВА ДА ПРОМЕНИ СЛИКУ ФИНАНСИРАЊЕМ ВЕШТАЧКЕ ОПЛОДЊЕ
 372. НДНВ ИСКЉУЧИЛО ИЗ УДРУЖЕЊА ЧЛАНА СПОРНИХ МЕДИЈСКИХ КОМИСИЈА У СОМБОРУ И КИКИНДИ
 373. НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ОДРЖАНА ТРИБИНА "ТОПЛИЧКИ УСТАНАК 1917-2017."
 374. ПУ СОМБОР: УХАПШЕН ЗБОГ ТЕШКОГ УБИСТВА
 375. СEЦ И БИБЛИOTEКA OЗВAНИЧИЛИ СAРAДЊУ - КOРAК КA КВAЛИTETНИJИM ПРOГРAMИMA ЗA ДEЦУ И MЛAДE
 376. САРАДЊА ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА И ОМЛАДИНСКОГ КЛУБА У СОМБОРУ
 377. ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА "ПЛУТОН 2" ЗАХВАТИЛА И СОМБОР
 378. "ЧИТАОНИЦА СТРИПОВА" ОБИЛАЗИ ШКОЛЕ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 379. ГРАДСКО ВЕЋЕ ДОПУНИЛО ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2017. ГОДИНУ
 380. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА У ГАКОВУ - ГЛАВНА ТЕМА, КАКО ЗАПОСЛИТИ И ЗАДРЖАТИ ГАКОВЧАНЕ У СВОМ СЕЛУ
 381. МИГРАНТИ УПАДАЈУ У ВИКЕНДИЦЕ КОД БАЧКОГ БРЕГА
 382. РАСПИСАН ОГЛАС ЗА ЕВИДЕНТИРАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ОСНОВНУ ШКОЛУ
 383. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА МЕШТАНИМА РАСТИНЕ РАЗГОВАРАЛА О ПРИОРИТЕТИМА У 2017. ГОДИНИ
 384. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ЛИБИЈЦА ЗБОГ КРИЈУМЧАРЕЊА ЉУДИ
 385. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПЛАН КАПИТАЛНИХ УЛАГАЊА ЗА ПЕРИОД 2017-2020. ГОДИНЕ
 386. САВЕТ ЗА ПЛАНИРАЊЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОЛИТИКЕ УСВОЈИО ПРИОРИТЕТЕ ЗА 2017. ГОДИНУ
 387. НА САЈМУ У БЕОГРАДУ ПРЕДСТАВЉЕНА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА
 388. УХАПШЕНА СОМБОРКА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ВИШЕ РАЗБОЈНИШТАВА И ТЕШКУ КРАЂУ
 389. ОД ДАНАС ПОСЛОВИ ОВЕРЕ ПОТПИСА, РУКОПИСА И ПРЕПИСА У ИСКЉУЧИВОЈ НАДЛЕЖНОСТИ ЈАВНИХ БЕЛЕЖНИКА
 390. ПРИВРЕДНИ САВЕТ ГРАДА САГЛЕДАО ПЛАН КАПИТАЛНИХ УЛАГАЊА
 391. СОМБОРАЦ ЖЕЉКО ДИМОВИЋ, НОВИ ПРЕДСЕДНИК ЕНИГМАТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
 392. ПУ СОМБОР: ПРИВЕДЕН ЗБОГ НЕДОЗВОЉЕНЕ ТРГОВИНЕ АКЦИЗНИХ ПРОИЗВОДА
 393. ПУ СОМБОР: РАСВЕТЉЕНО СЕДАМ ТЕШКИХ КРАЂА ИЗ ПРОДАВНИЦА
 394. ЗА ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРНИКЕ ДАНАС ПОЧЕО ВАСКРШЊИ ПОСТ
 395. ДУХОВНО ВЕЧЕ У ЧИТАОНИЦИ ПРИВУКЛО ВЕЛИКИ БРОЈ СОМБОРАЦА
 396. 25. МАРТА ОД 20,30 ЧАСОВА, АКЦИЈА „САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ“
 397. СЕЈДИНОВИЋ: ВЛАСТ ДЕЛИ БУЏЕТСКИ НОВАЦ ПОДОБНИМА И МЕДИЈИМА КОЈИ КРШЕ КОДЕКС
 398. У СОМБОРУ ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА НАЛЕД-а
 399. НЕДОВОЉАН БРОЈ ПАРКИНГ МЕСТА У ГРАДУ! БЕСПЛАТНО ЗА ТРУДНИЦЕ САМО У ЧЕТИРИ УЛИЦЕ
 400. ТОКОМ 2016. ГОДИНЕ, У КРИВОЛОВУ ЗАПЛЕЊЕНО ОКО 40 КИЛОМЕТАРА МРЕЖА
 401. ОДРЖАН САСТАНАК СА ПОЉОЧУВАРИМА - ОБАВЕЗАН НЕДЕЉНИ ИЗВЕШТАЈ
 402. „Инфраструктура железнице Србије“: РАМПЕ ВРАЋЕНЕ НА ИНИЦИЈАТИВУ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
 403. ПАО ЗБОГ 90 ПАКЕТИЋА МАРИХУАНЕ
 404. ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОПИСУ НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА
 405. ПОЧЕЛА ПРОДАЈА ПЕЦАРОШКИХ ДОЗВОЛА У ЈВП "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 406. НОВИХ 5000 СТАБАЛА У СКЛОПУ ВЕТРОЗАШТИТНОГ ПОЈАСА ОКО ГАКОВА
 407. БОРИМО СЕ ЗА БОЉЕ УСЛОВЕ ЛЕЧЕЊА ДЕЦЕ ОБОЛЕЛЕ ОД РАКА
 408. ВРАЋЕНЕ РАМПЕ НА ПРУЖНИМ ПРЕЛАЗИМА У КЉАЈИЋЕВУ И НА БУКОВЦУ
 409. ГЕРОНТОЛОШКИ ЦЕНТАР У СОМБОРУ ДОБИО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО
 410. ПРОСЛАВЉЕНО 268 ГОДИНА СЛОБОДНОГ И КРАЉЕВСКОГ ГРАДА СОМБОРА
 411. ПУ СОМБОР: УХАПШЕН МАЛОЛЕТНИК ОСУМЊИЧЕН ЗА РАЗБОЈНИШТВА И ПОКУШАЈ РАЗБОЈНИШТВА
 412. ПУ СОМБОР: УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА
 413. ГРАД КУПУЈЕ ПАРЦЕЛУ "АГРОСАВЕЗА", КАКО БИ ПРЕСЕЛИО БУВЉАК
 414. СОМБОРСКИ ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ ДОБИО СРЕТЕЊСКИ ОРДЕН
 415. ОЏАЦИ: УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПРИМАЊЕ МИТА
 416. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР: У ТОКУ САНАЦИЈА УДАРНИХ РУПА „ХЛАДНИМ АСФАЛТОМ“
 417. ПРЕДАВАЊА О ИПАРД ПРОГРАМУ И ФОНДОВИМА ДОБРО ПОСЕЋЕНА
 418. СОМБОРСКИМ ОСМАЦИМА ПРЕДСТАВЉЕНИ УСЛОВИ ЗА УПИС У ВОЈНЕ ШКОЛЕ
 419. ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ У ШИКАРИ ДОБИЈА ОБЈЕКАТ ЗА МАЈКЕ СА ДЕЦОМ
 420. ОДРЖАНА 46. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 421. НСЗ: ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О УЧИНКУ ЗА 2017. ГОДИНУ
 422. НОВИ ЗАКОН УКИДА КОМБИ ПРЕВОЗ ПУТНИКА! ПОТЕЗ КОЈИМ ГУБЕ СВИ
 423. СОМБОР - У ДИРЕКТНОМ СУДАРУ ЈЕДАН ВОЗАЧ СТРАДАО, ДРУГИ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН
 424. КОНТРОЛА ПОПИСА НЕЛЕГАЛНО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА
 425. ЈАВНИ ПОЗИВИ И КОНКУРСИ ЗА АКТИВНЕ МЕРЕ ЗАПОШЉАВАЊА
 426. ОДРЖАНА 45. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 427. ПУ СОМБОР: ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА ТРОФЕЈНОГ ОРУЖЈА ДО 5. МАРТА
 428. ОГЛАШЕНА ПРОДАЈА ФАБРИКЕ АГРОПЕЛЕТА У ДОРОСЛОВУ
 429. МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ПОКЛОНИЛО КЊИГE СОМБОРСКОЈ ЕКОНОМСКОЈ ШКОЛИ
 430. УКЉУЧИВАЊЕ РОМСКЕ ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКО ОБРАЗОВАЊЕ
 431. "СОМБОРСКИ ЛЕГАТИ" У ЗБОРНИКУ ДЕСЕТОГ СТРУЧНОГ СКУПА ЗАЈЕДНИЦЕ МАТИЧНИХ БИБЛИОТЕКА
 432. У СУДАРУ САНИТЕТА И АУТОМОБИЛА У АПАТИНУ НАСТРАДАЛА ПАЦИЈЕНТКИЊА
 433. ГРАД ПОТПИСАО МЕМОРАНДУМ О ПОДРШЦИ АКЦИЈИ „ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА“
 434. У ПИРОТУ ПРЕДСТАВЉЕНА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА
 435. "ЧИСТОЋА" ЗАВРШИЛА ГОДИНУ У ФИНАНСИЈСКОМ ПЛУСУ
 436. МЛАДИ РАСПРАВЉАЛИ О НАЦРТУ ЛОКАЛНОГ АКЦИОНИ ПЛАНA
 437. РАДИО "С", АПАТИНСКИ "ДУНАВ" И НОВОСАДСКИ "АС", НАЈСЛУШАНИЈИ У ОКРУГУ
 438. НИКО НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМ НЕОБЕЗБЕЂЕНИХ ПРУЖНИХ ПРЕЛАЗА У СОМБОРУ
 439. СОМБОРАЦ ДОБИО ПРИЈАВУ ЗБОГ ХВАТАЊА И ДРЖАЊА ЗАШТИЋЕНЕ ВРСТЕ ПТИЦЕ
 440. ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ УЧЕНИКА У ВОЈНУ ГИМНАЗИЈУ
 441. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ЗА СМАЊЕЊЕ НЕЗАПОСЛЕНОСТИ 28 МИЛИОНА ДИНАРА
 442. ГРАДСКА ЗИМСКА СЛУЖБА ИНТЕРВЕНИСАЛА ЗБОГ ЛЕДЕНЕ КИШЕ
 443. МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ - ПРОБЛЕМ "ПРОТЕИНКЕ" БИ МОГАО ДА БУДЕ РЕШЕН НАРЕДНЕ ГОДИНЕ
 444. САКУПЉАЊЕ ЈЕЛЕНСКОГ РОГОВЉА У ЛОВИШТИМА "ВОЈВОДИНАШУМА" ПРОТИВЗАКОНИТО
 445. МИНИСТАР ПОЉОПРИВРЕДЕ: ПОДСТИЦАЈИ ЗА МЛАДЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ
 446. ЛЕДОЛОМЦИ ИЗ ДАЉСКЕ КРИВИНЕ ДАНАС СЕ ВРАЋАЈУ У МАЂАРСКУ
 447. ПОДАЦИ КАЖУ: ВИШЕ СОМБОРАЦА УМИРЕ ТОКОМ ЗИМЕ
 448. КОНКУРС ЗА ПРОФЕСИОНАЛНЕ ВОЈНИКЕ
 449. СИНДИКАТ СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ОРГАНИЗУЈЕ ПРОТЕСТНО ОКУПЉАЊЕ
 450. АПАТИН ЗАРАЖЕНО ПОДРУЧЈЕ ПТИЧИЈИМ ГРИПОМ, СЕЛА ОВЕ ОПШТИНЕ УГРОЖЕНА ЗОНА
 451. СОМБОРСКА "ЦРВЕНА ЗВЕЗДА" И ЗВАНИЧНО УГАШЕНА
 452. НА 41. САЈМУ ПЕРАДАРСТВА РЕКОРДАН БРОЈ ЕКСПОНАТА
 453. СОМБОР ДОБИЈА ПРВУ "ЧИТАОНИЦУ СТРИПОВА" У СРБИЈИ
 454. РАДНИЦИ "СЕВЕРТРАНСА" СПРЕЧИЛИ ЗАПЛЕНУ АУТОБУСА ЗБОГ ДУГА ОД 579.000 ДИНАРА
 455. ОД ПРВОГ ФЕБРУАРА, КАНЦЕЛАРИЈА КОМЕСАРИЈАТА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ У ЖУПАНИЈИ
 456. ВАНДАЛИЗАМ И НА КАНАЛУ! КАНТЕ ОДВАЉЕНЕ И БАЧЕНЕ НА ЛЕД
 457. МИГРАНТИ ПОКУШАЛИ ДА ПРЕЂУ ЗАЛЕЂЕНИ ДУНАВ КОД АПАТИНА И УЂУ У ХРВАТСКУ
 458. УЧЕСНИЦИ КОЛОНИЈЕ „МОСТ“ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 459. ЗБОГ ПОЛЕДИЦЕ, ПОТРЕБНА ДОДАТНА ПАЖЊА ЗА ВОЛАНОМ
 460. ПАРТНЕРСТВО У ЈАВНОЈ РАСВЕТИ ПОЗИВА НА ОПРЕЗ
 461. У ЛОВИШТУ "КОЗАРА" ПРИХРАЊУЈУ ДИВЉАЧ ТОКОМ ЛЕДЕНИХ ДАНА
 462. "ВОДОКАНАЛ" ОБЕЛЕЖИО 56 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА - УРАЂЕНО МНОГО, ПЛАНОВИ АМБИЦИОЗНИ
 463. ВАНДАЛИЗАМ У ПАРКУ ХЕРОЈА - ОДВАЉЕНЕ КАНТЕ, ОШТЕЋЕН СИСТЕМ ЗА ЗАЛИВАЊЕ
 464. НАСТАВЉА СЕ ПРОЈЕКАТ БЕСПЛАТНОГ АМБУЛАНТНОГ ПРЕВОЗА
 465. „САПУТНИК М“ ПОКЛАЊА ГРАДУ 25 КУГЛАСТИХ БОЂОША
 466. ЗАМЕНА РЕГИСТАРСКИХ ТАБЛИЦА ОДЛОЖЕНА ЗА ДВЕ ГОДИНЕ
 467. БЕЗБЕДНОСТ ГРАЂАНА - СВАКОДНЕВНА БРИГА И ЗАДАТАК ГРАДА
 468. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! ДЕМОНТИРАНЕ РАМПЕ НА ТРИ ПРУЖНА ПРЕЛАЗА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 469. ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА "БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ"
 470. ИЗВЕШТАЈ СА 10. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 471. РИЗИК ОД ХАВАРИЈЕ У ФАБРИЦИ АКУМУЛАТОРА
 472. ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ ПОСЕТИО СОМБОР
 473. УНАПРЕЂЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОДЊЕ И РУРАЛНОГ РАЗВОЈА
 474. ИСКЉУЧЕНА СТРУЈА ФАБРИЦИ АКУМУЛАТОРА СОМБОР
 475. ГРАДСКО ВЕЋЕ О ПРОМЕНИ НА ЧЕЛУ "ВОДОКАНАЛА", ПАРКИРАЛИШТИМА...
 476. ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ СОЦИЈАЛНО-ХУМАНИТАРНОГ КАРАКТЕРА
 477. ЧИШЋЕНЕ И СОЉЕНЕ УЛИЦЕ ПРВОГ И ДРУГОГ ПРИОРИТЕТА
 478. БЕСПЛАТНО КЛИЗАЊЕ ЗА ШКОЛАРЦЕ НА СОМБОРСКОМ КЛИЗАЛИШТУ
 479. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ДОБИО НОВО ВОЗИЛО
 480. СВЕ ВИШЕ ДЕЦЕ СА ПОРЕМЕЋАЈИМА У ГОВОРУ! У СОМБОРУ НЕДОСТАТАК СТРУЧЊАКА ЗА ОВУ ОБЛАСТ
 481. ДО САДА СТИГЛО 300 ЗАХТЕВА ЗА ВАУЧЕРЕ ЗА ОДМОР У СРБИЈИ
 482. ОТКАЗАНО ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ
 483. ЛЕД СРУШИО ПРИСТАН КОД АПАТИНА! СТИЖУ МАЂАРСКИ ЛЕДОЛОМЦИ
 484. "ВОДОКАНАЛ" УПУТИО ПРЕПОРУКУ ПОТРОШАЧИМА, КАКО ДА ОБЕЗБЕДЕ ВОДОМЕРЕ И ИНСТАЛАЦИЈЕ ТОКОМ ЗИМЕ
 485. ИЗ БУЏЕТА ГРАДА, 12 МИЛИОНА ЗА СА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА МЕДИЈА
 486. У СОМБОРСКОМ ПРИХВАТНОМ ЦЕНТРУ 84 МИГРАНТА
 487. ОДРЖАНА 42. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 488. УВОЂЕЊЕ ПУНОЛЕТНИХ МУШКИХ ЛИЦА У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ
 489. У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ПРВА ФАБРИКА ЗА НЕЗАВИСНЕ ПРОФЕСИОНАЛЦЕ
 490. РПК СОМБОР ПОСТАЛА ДЕО ЈЕДИНСТВЕНОГ КОМОРСКОГ СИСТЕМА СРБИЈЕ
 491. ЗИМСКА СЛУЖБА У СОМБОРУ НОЋАС ИНТЕРВЕНИСАЛА - БАЧЕНО 20 ТОНА СОЛИ
 492. ПОКРАЈИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: У ПУНОЈ ПРИПРАВНОСТИ СВИ СЕКТОРИ
 493. У СОМБОРСКОЈ НАРОДНОЈ КУХИЊИ ДНЕВНО 500 ОБРОКА
 494. БОЖИЋНИ КОНЦЕРТ ОКУПИО СОМБОРСКЕ ХОРОВЕ И ПЕВАЧКЕ ГРУПЕ
 495. 41. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ПЕРАДАРСТВА 0Д 27. ДО 29. ЈАНУАРА
 496. И ОВЕ ГОДИНЕ У СОМБОРУ ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ
 497. БРИГА О СТАРИМА, МЕРИЛО ХУМАНОСТИ СВАКОГ ДРУШТВА
 498. ТРАДИЦИОНАЛНО ПАЉЕЊЕ БАДЊАКА У СОМБОРУ
 499. ВЕРТЕП У ПОРТИ СОМБОРСКЕ ЦРКВЕ СВЕТОГ ГЕОРГИЈА
 500. УРУЧЕНИ УГОВОРИ ПОСЛОДАВЦИМА И СТУДЕНТИМА
 501. АПЕЛ ПОЛИЦИЈЕ! ПРИЛАГОДИТЕ ВОЖЊУ ВРЕМЕНСКИМ УСЛОВИМА И УЗДРЖИТЕ СЕ ОД АЛКОХОЛА
 502. ПРВИ СНЕГ СПРЕМНО ДОЧЕКАН У СОМБОРУ! ЗИМСКА СЛУЖБА ПРАВОВРЕМЕНО, ПУНИМ КАПАЦИТЕТОМ
 503. ПРОПОВЕДНИК ИЗ СОМБОРА УХАПШЕН ЗБОГ ПРОДАЈЕ ПАКЕТИЋА ИЗ ХУМАНИТАРНЕ ПОМОЋИ
 504. САША ПАВАСОВИЋ, ПРВА БЕБА РОЂЕНА У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ У 2017. ГОДИНИ
 505. ГРАД ПЛАЋА ШТЕТУ ЗА ВИШЕ ОД 100 УЈЕДА ПАСА ЛУТАЛИЦА
 506. РАСПОДЕЉЕНА СРЕДСТВА ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА
 507. БЕЗ ПРИВРЕДЕ НЕЋЕ БИТИ НИ КВАЛИТЕТНОГ ЈАВНОГ СЕКТОРА
 508. ЦРВЕНИ КРСТ НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА СПОРНИМ НОВОГОДИШЊИМ ПАКЕТИЋИМА У СОМБОРУ
 509. ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПОВЕЉЕ ГРАДА СОМБОРА
 510. ЛИЦИТАЦИЈА ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА, ДРУГИ КРУГ
 511. ГИМНАЗИЈИ „ВЕЉКО ПЕТРОВИЋ“ ИЗУЗЕТНА ВУКОВА НАГРАДА ЗА 2016. ГОДИНУ
 512. ЈЕДИНО ЋЕ НАС УМЕТНОСТ САЧУВАТИ - ПОРУЧИО РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА
 513. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ПРИРЕДИЛА КОКТЕЛ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ
 514. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" СОМБОР: ПОКРИВЕНА И НОВА ФОНТАНА
 515. СОМБОРСКИ БРЕНДОВИ НА ИЗЛОЖБИ „СРБИЈА У БЕОГРАДУ“
 516. ГРАДСКО ВЕЋЕ - У 2017. ГОДИНИ ВЕЋЕ ЦЕНЕ УСЛУГА ПУ "ВЕРА ГУЦУЊА"
 517. УСВОЈЕН ПЛАН ЗА СМАЊЕЊЕ ПОПУЛАЦИЈЕ ПАСА ЛУТАЛИЦА У 2017. ГОДИНИ
 518. МУП ПОДСЕЋА, СТАРЕ ЛИЧНЕ КАРТЕ ВАЖЕ ДО 31.12.2016. ГОДИНЕ
 519. ТУЖИЛАШТВА У СОМБОРУ ПОД ЈЕДНИМ КРОВОМ
 520. ТРИДЕСЕТОГОДИШЊАК ИЗ СОМБОРА ПРИВЕДЕН ЗБОГ ДРОГЕ
 521. КОНСТИТУИСАН СОЦИЈАЛНО-ЕКОНОМСКИ САВЕТ ГРАДА СОМБОРА
 522. НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА 650 МАЛИШАНА
 523. МУП РАСПИСАО КОНКУРС ЗА ОБУКУ 460 НОВИХ ПОЛИЦАЈАЦА
 524. ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ У РАВНИЧАРСКОМ РАВАНГРАДУ
 525. УХВАЋЕН МАЛОЛЕТНИК КОЈИ ЈЕ ПОЧИНИО ВИШЕ КРАЂА У СОМБОРУ
 526. ПАО ЗБОГ СЕДАМНАЕСТ ПАКЕТИЋА МАРИХУАНЕ
 527. ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ
 528. БИБЛИОТЕКА ДОБИЛА ЗАХВАЛНИЦУ ЗА ПОМОЋ У РАДУ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ
 529. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА - ОПРЕЗНО СА УПОТРЕБОМ ПИРОТЕХНИКЕ
 530. ГРАД ОКИЋЕН, ПРАЗНИЦИ МОГУ ДА ПОЧНУ!
 531. „ЖЕНСКА АЛТЕРНАТИВА“ ОБЕЛЕЖИЛА 15 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА
 532. ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНE
 533. ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР - ПОСАДИТИ ЈЕЛКЕ ПОСЛЕ ПРАЗНОВАЊА
 534. САОБРАЋАЈНА ПОЛИЦИЈА НАЈАВИЛА ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ ТОКОМ ПРАЗНИКА
 535. "ХОР ОТВОРЕНОГ СРЦА" У СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋУ
 536. ОДРЖАНА СКУПШТИНА ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА
 537. ПОКЛОНИ ЗА ДЕЦУ БЕЗ РОДИТЕЉСКОГ СТАРАЊА, У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „РУКА ТВОЈЕ ВОЈВОДИНЕ“
 538. У УПОТРЕБИ НАЈВАЖНИЈА ТРАНСФОРМАТОРСКА СТАНИЦА „СОМБОР1“
 539. АКЦИЈА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА – ПОДЕЛА ОПРЕМЕ ЗА БИЦИКЛЕ
 540. СКУПШТИНА ГРАДА О ПРЕДЛОГУ БУЏЕТА ОДЛУЧУЈЕ 22. ДЕЦЕМБРА
 541. УЗВРТНА ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ ГРАДА КЕЧКЕМЕТА
 542. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПРЕДЛОГ БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2017. ГОДИНУ
 543. ПОЛА ВЕКА ОД БРАТИМЉЕЊА СОМБОРА И БАЈЕ
 544. СИНДИКАТ "СЛОГА" У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ ИЗАБРАО НОВО РУКОВОДСТВО
 545. СЦ "СОКО" СОМБОР - ПОЧЕТАК КЛИЗАЛИШНЕ СЕЗОНЕ У СУБОТУ
 546. НОВИ РУКСАЦИ И ШКОЛСКИ ПРИБОР ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ МАЛИШАНЕ
 547. СКУЛПТУРА „НЕБЕСКИ МЕХАНИЧАР“ ОПЛЕМЕНИЛА ПРОСТОР ГИМНАЗИЈЕ
 548. ДОДЕЉЕНА МИРОВНА НАГРАДА „КРУНОСЛАВ СУКИЋ“
 549. ИЗЛОЖБА СКУЛПТУРА ОД КЕРАМИКЕ ДО 06. ЈАНУАРА
 550. ДРЖАВА ПОМАЖЕ ГРАДОВЕ ПОГОЂЕНЕ МИГРАНТСКОМ КРИЗОМ - СОМБОРУ 575.640 ДИНАРА
 551. ЗАВРШЕНЕ РАДИОНИЦЕ НА ТЕМУ КРЕАТИВНОГ РЕШАВАЊА КОНФЛИКАТА
 552. СА ГУСЛАМА ДО ХАМИЛТОНА
 553. ПОЧИЊЕ НОВИ ЦИКЛУС ОБУКА ЗА НЕЗАПОСЛЕНЕ
 554. „ПУТ ИНТЕРКУЛТУРАЛНОСТИ“ МЛАДE ИЗ 12 ДРЖАВА ДОВЕО У СОМБОР
 555. КОНКУРСИ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКИХ ДРУШТАВА
 556. КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗБОГ ЛАЖНИХ УЈЕДА ПАСА
 557. ЖЕЛЕЗНИЦЕ СРБИЈЕ: НОВИ РЕД ВОЖЊЕ НА РЕЛАЦИЈИ СОМБОР - НОВИ САД
 558. ОДРЖАНА 36. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 559. МУЗИЧКО ДРУШТВО „МУЗИКА ВИВА“ И „ХОР ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ПЕВАЛИ СВИМ СРЦЕМ
 560. "МИКУЛАШ" У БУЊЕВАЧКОМ КОЛУ
 561. ЈП "ВОЈВОДИНАШУМЕ" ЗАПОЧЕЛО НОВУ СЕЗОНУ ПОШУМЉАВАЊА
 562. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ УРЕЂУЈЕ ЦЕНТАР СТАНИШИЋА!
 563. СОМБОРЦИ НА ПРИЈЕМУ ПОВОДОМ ДАНА ВЕТЕРАНА
 564. ВЕЧЕ „CIKLO COOLTURE” - ИЗЛОЖБА НА ТОЧКОВИМА
 565. ШОСО СА ДОМОМ "ВУК КАРАЏИЋ" СОМБОР - ТЕТРАПАК РАДИОНИЦА И "ТУРНИР ЗА ОСМЕХ"
 566. АКЦИЈА „ЈА ИМАМ ПОДРШКУ, ЈА ИМАМ КОСУ“ - ЛЕЧЕНИМ ОД РАКА ПОКЛОН „РЕВИТАБИОН“
 567. АЗИЛ ОПРАВДАВА ПОСТОЈАЊЕ - НА УЛИЦАМА СОМБОРА СВЕ МАЊЕ ПАСА ЛУТАЛИЦА
 568. САРАДЊА ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ И ГРАДА СОМБОРА
 569. ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ ПОЗИВА ШКОЛЕ ДА СЕ УКЉУЧЕ У ПРОЈЕКАТ "ИЗБОР ЈЕ ТВОЈ"
 570. КОНСТИТУИСАН ГРАДСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ
 571. СОМБОР ТРЕЋИ ПО БРЗИНИ ИЗДАВАЊА ГРАЂЕВИНСКИХ ДОЗВОЛА
 572. ГИМНАЗИЈАЛЦИ АКЦИЈОМ ОЗЕЛЕЊАВАЊА ОКОНЧАЛИ ПРОЈЕКАТ „5 недеља екоактивизма“
 573. WINE FEST - РАСКОШ БОЖАНСКОГ НЕКТАРА ПРИКАЗАЛЕ 42 ВИНАРИЈЕ
 574. ПОЛИЦИЈА У СОМБОРУ ОТКРИЛА ЛАБОРАТОРИЈУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ МАРИХУАНЕ
 575. РАДНИЦИ ДИРЕКЦИЈЕ И УРБАНИЗМА "ПРЕКОМАНДОВАНИ"
 576. ТРИБИНА ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 577. ЛАП РОМА – НА НАГРАДНОЈ ЕКСКУРЗИЈИ 15 СРЕДЊОШКОЛАЦА
 578. ИДЕНТИФИКОВАНИ МАЛОЛЕТНИЦИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ВИШЕ РАЗБОЈНИШАТАВА У СОМБОРУ
 579. ЗАХТЕВ ЗА НОВУ ЛИЧНУ КАРТУ МОЖЕТЕ ПРЕДАТИ И ВИКЕНДОМ!
 580. ПРОЈЕКАТ УРЕЂИВАЊА КАНАЛА БАЈА-БЕЗДАН - РЕВИТАЛИЗАЦИЈА ОБЈЕКАТА У БЕЗДАНУ И НА ШЕБЕШФОКУ
 581. УГАШЕНИ ДИРЕКЦИЈА И УРБАНИЗАМ
 582. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ: НАЈВИШЕ ГЛАСОВА ЗА КУПАЛИШТЕ НА „ТРОМЕЂИ“
 583. КОД ЛЕКАРА ОД 1. ЈАНУАРА МОЖЕТЕ И БЕЗ НОВЕ ЗДРАВСТВЕНЕ КЊИЖИЦЕ
 584. МЛАДИ ИЗ СОМБОРА У ВИКЕНД ПОСЕТИ ВРШЊАЦИМА У ТУЗЛИ
 585. ОД ПЕТКА ПОДЕЛА БЕСПЛАТНИХ УЛАЗНИЦА ЗА КОНЦЕРТ РАДЕТА ШЕРБЕЏИЈЕ
 586. ОДРЖАН ТРЕНИНГ У СКЛОПУ ПРОЈЕКТА "МЛАД СЕ ПРОМЕНИ ЗА ПОСАО ПОКРЕНИ"
 587. ГРАДСКО ВЕЋЕ ПРЕДЛАЖЕ ИЗМЕНЕ ОДЛУКЕ О МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА
 588. СМИСАО ПОСТА И ПРАВИЛА ИСХРАНЕ ТОКОМ БОЖИЋНОГ ПОСТА
 589. АМБАСАДОРКА МАКЕДОНИЈЕ БОРАВИЛА У СОМБОРУ
 590. ОБНОВА ВЕТРОЗАШТИТНОГ ПОЈАСА У ГАКОВУ - КРЧЕЊЕ ШИБЉА И ПРИПРЕМА ЗА САДЊУ
 591. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРДНИЦИМА ПОСЕТИЛА БАЧКИ МОНОШТОР
 592. ЗА ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРНИКЕ ДАНАС ПОЧЕО БОЖИЋНИ ПОСТ
 593. ПРУГА СОНТА - БАЧКИ БРЕГ, МОГЛА БИ ДА БУДЕ ВОЈВОЂАНСКИ "ШАРГАН"
 594. ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ ГРАДА И "УРБАНИЗАМ" ПРЕД ГАШЕЊЕМ
 595. ЧИШЋЕЊЕ ЛИШЋА НА „ПРВОМАЈСКОМ БУЛЕВАРУ“
 596. ДВЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА У ДВА ДАНА
 597. САРАДЊА ОРГАНИЗАЦИЈА ЦРВЕНОГ КРСТА СОМБОРА И ОСИЈЕКА
 598. ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА О СРПСКИМ УЧИТЕЉИМА У УГАРСКОЈ
 599. ОСМИ ПУТ У СОМБОРУ ОДРЖАНИ СУСРЕТИ "МАТИЦА-ДИЈАСПОРА"
 600. МИНИСТАР ПРОСВЕТЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 601. "СВЕТ У БОЈАМА ТОЛЕРАНЦИЈЕ"
 602. СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ ДОБИЛО 35 НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА
 603. НАЦИОНАЛНИ СИМПОЗИЈУМ О УГРЕНТНОЈ МЕДИЦИНИ У СОМБОРУ
 604. ПОДСТИЦАЈНИ КРЕДИТИ ГРАДСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ
 605. ОДРЖАНА СМОТРА ЗИМСКЕ СЛУЖБЕ У СОМБОРУ - ОПРЕМА, ТЕХНИКА И ЉУДСТВО У ПРИПРАВНОСТИ
 606. НОВИХ 150 САДНИЦА КОД ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА НА "НОВОЈ СЕЛЕНЧИ"
 607. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА СТАПАР
 608. ДОБРА САРАДЊА ГРАДА И КАТОЛИЧКЕ ВЕРСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ
 609. ВОДА У ЖАРКОВЦУ ИСПРАВНА ЗА ПИЋЕ
 610. КОД ЧОНОПЉЕ ВОЗ УДАРИО КОМБАЈН! ВОЗАЧ ОД ШОКА ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ
 611. МЛЕЧНА ПИЈАЦА НА МЕТИ ВАНДАЛА
 612. ОБЕЛЕЖЕНА ДВА ВЕКА СРПСКЕ УЧИТЕЉСКЕ ШКОЛЕ У СОМБОРУ
 613. ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СНИМАК ХАПШЕЊА У СОМБОРУ И АПАТИНУ
 614. У СОМБОРУ И АПАТИНУ ПРОНАЂЕНА ВЕЛИКА КОЛИЧИНА ОРУЖЈА, УХАПШЕНО 10 ОСОБА
 615. ГРАДСКО ВЕЋЕ О ИЗВРШЕЊУ БУЏЕТA, ПЛАНУ РАДА ЗИМСКЕ СЛУЖБЕ...
 616. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ – ПРЕДЛОЗИ ПРЕД ГРАЂАНИМА 21. НОВЕМБРА
 617. НЕМЦИ ЗАПОСЛИЛИ 80 РАДНИКА БОРЕЛИЈА
 618. У СОМБОРСКОЈ КАСАРНИ "АЕРОДРОМ" ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЈЕДИНИЦЕ
 619. ОБЕЛЕЖЕНА 98. ГОДИШЊИЦА ОСЛОБОЂЕЊА СОМБОРА АУСТРОУГАРСКЕ ВЛАСТИ
 620. "ПРОСТОР" ДОНИРАО ПРИСТУПНУ РАМПУ МАРИЦИ РАЈАК
 621. СВЕ ВИШЕ СОМБОРАЦА ПОСАО ТРАЖИ У ИНОСТРАНСТВУ
 622. НАЈВЕЋА 4G МРЕЖА ДОСТУПНА И У СОМБОРУ
 623. ДУНАВ КОД БАТИНЕ - ВЕНЦИ СЕЋАЊА НА ПОГИНУЛЕ БОРЦЕ
 624. ОДРЖАНА СЕДМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 625. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР - ПОСАДИЛИ 37.000 ЈЕСЕЊИХ ЦВЕТНИЦА
 626. НСЗ СОМБОР - ПОЧИЊЕ НОВИ ЦИКЛУС ОБУКА НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА
 627. ОПСТАЈЕ ПРУГА СОМБОР - ВРБАС!
 628. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА СОМБОР - БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА У ВОДИ
 629. ЈОШ ЈЕДАН ТРЕНИНГ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА "МЛАД СЕ ПРОМЕНИ, ЗА ПОСАО ПОКРЕНИ"
 630. ДОДЕЛОМ ПРИЗНАЊА И ЗАХВАЛНИЦА, ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА
 631. ПИСМО ЧИТАЛАЦА: МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ИЗ СОМБОРА СЕ ОБРАТИЛА ПРЕМИЈЕРУ
 632. У СОМБОРУ СМЕШТЕНА ГРУПА ОД 122 МИГРАНТА
 633. ПОВЕЋАЊЕ БРОЈА ТУРИСТА У СОМБОРУ
 634. БЕСПЛАТНА ОБУКА ЗА РАД НА РАЧУНАРУ ЗА СТАРИЈЕ СОМБОРЦЕ
 635. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" У АКЦИЈИ САДЊЕ! УЛЕПШАЛИ ДВОРИШТЕ ДОМА "МИКА АНТИЋ"
 636. ПРИВРЕДНИЦИ ДОНИРАЛИ ПЕТ ДЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА НАЈМЛАЂИМ СОМБОРЦИМА
 637. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА РИЂИЦУ
 638. ЈЕДНИ ГРАДЕ, ДРУГИ РУШЕ! ЈАВНА РАСВЕТА СТИИГЛА ДО ЈОСИЋКИХ САЛАША
 639. ОДБОРНИЦИ СКУПШТИНЕ ГРАДА ПРИСУСТВОВАЛИ СЕМИНАРУ У НИШУ
 640. ВОДОКАНАЛ: РАДОВИ У УЛИЦИ ДУШАНА МУДРАКА ТЕКУ ПО ПЛАНУ
 641. ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА КАПЕЛЕ У ТЕЛЕЧКОЈ
 642. ЦЗСЖ ОСИ СОМБОР - ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО О ВОЛОНТЕРИЗМУ
 643. ЛОВАЦ ИЗ АПАТИНА УХАПШЕН ЗБОГ УБИСТВА КОЛЕГЕ
 644. НОВИ УСПЕХ НИКОЛЕ ЖИВАНОВИЋА - ПЕТИ НА МУНДИЈАЛУ У ЛОГИЦИ
 645. ДУХОВНА АКАДЕМИЈА НА ПРАЗНИК СВЕТЕ ПЕТКЕ
 646. ИНКЛУЗИЈА РОМА - ИЗАЗОВ И ШАНСЕ НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ
 647. "НЕ ПРЉАЈ, НЕМАШ ИЗГОВОР!" - ОЧИШЋЕН ПАРК КОД ЖЕЛЕЗНИЧКЕ СТАНИЦЕ
 648. У МОНОШТОРУ ОДРЖАН САЈАМ ТОРТИ КОЛАЧА И ПОЉОПРИВРЕДНИХ ПРОИЗВОДА
 649. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА ЧОНОПЉУ
 650. ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА „СОМБОРСКА ЈЕСЕН“
 651. СЕДМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 9. НОВЕМБАР
 652. ИНСПЕКЦИЈА У ВАНРЕДНИМ КОНТРОЛАМА ЗА ТРИ ДАНА НАШЛА 20 НЕПРИЈАВЉЕНИХ РАДНИКА
 653. ПРВЕ ДЕЦЕМБАРСКЕ СУБОТЕ, ОСМИ "RAVANGRAD WINE FEST"
 654. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ЧЕТИРИ МИЛИОНА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА
 655. ГРАДУ ДАРОВАНЕ ДВЕ СЛИКЕ „ЛИКОВНЕ ГРУПЕ 76“
 656. ПОЗИВ ЗА ВОЛОНТЕРЕ НА ОВОГОДИШЊЕМ "ФиЗи БиЗи Фесту"
 657. ИЗГРАДЊА "КАПИТОЛ ПАРКА СОМБОР" ТРЕБАЛО БИ ДА ПОЧНЕ ВЕЋ У НОВЕМБРУ
 658. ПРОПАЛА ПРОДАЈА ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА! ЗАКУПАЦ КОРИСТИ ПОГОНЕ А НЕ ПЛАЋА НАЈАМ
 659. НА ИНИЦИЈАТИВУ РОДИТЕЉА И ВАСПИТАЧА, УРЕЂЕНО ДВОРИШТЕ ВРТИЋА "ЂАНИЋ"
 660. "ЗЕЛЕНИЛО" УРЕДИЛО АТАРСКЕ ПУТЕВЕ У СЕЛИМА
 661. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ
 662. ОДВАЉЕНА НОВА ФОНТАНА У СТАНИШИЋУ
 663. СУНЧАНА ЈЕСЕН ЖИВОТА - КОЛО СРПСКИХ СЕСТАРА У ПОСЕТИ НАЈСТАРИЈИМ СУГРАЂАНИМА
 664. UNITED GROUP ФОНДАЦИЈА ПОКЛОНИЛА НОВИ ПАРК ДЕЦИ СОМБОРА
 665. ПОЧИЊЕ ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ ГРИПА У СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА
 666. ПРЕДСТАВНИЦИ "КОРИЈЕНА" БОРАВИЛИ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ
 667. СОМБОР СВЕЧАНОМ АКАДЕМИЈОМ ПРОСЛАВИО ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ГРАДА
 668. ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ГРАДА: НЕ ЗАБОРАВЉАМО СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ СУГРАЂАНЕ
 669. СОМБОРЦИ УРЕДНО ПЛАЋАЈУ ОДРЖАВАЊЕ ГРОБНИХ МЕСТА
 670. МЕЂУНАРОДНИ МЕСЕЦ БОРБЕ ПРОТИВ РАКА ДОЈКЕ - МИЛИОН РАЗЛОГА ЗАШТО ЖЕЛИМ СВЕТ УЗ ТЕБЕ
 671. ФОНДАЦИЈА НИКОЛЕ ЈОКИЋА ПОКЛОНИЛА СПОРТСКУ ОПРЕМУ СОМБОРСКИМ КЛУБОВИМА
 672. СЕОСКА УДРУЖЕЊА ЖЕНА УЧЕСТВОВАЛА НА САЈМУ СТВАРАЛАШТВА
 673. УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА "БУЊЕВАЧКО КОЛО" ПРОСЛАВИЛО ЈУБИЛЕЈ
 674. ОКТОБАРСКА НАГРАДА ПРИМ. ДР БРАНИСЛАВУ ДАНИЛОВИЋУ
 675. ИЗВЕШТАЈ СА 26. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋA
 676. СУСРЕТ СОМБОРСКИХ И ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА КИШПЕШТА
 677. ПЕТИЦИЈА ЗА ДЕМОГРАФСКУ НАКНАДУ РОДИТЕЉИМА СА ТРОЈЕ ДЕЦЕ
 678. ФОНТАНА УЛЕПШАЛА СТАНИШИЋ
 679. ДРЖАВА ЗАДОВОЉНА КАКО СОМБОР БРИНЕ О СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ
 680. КОД ОЏАКА ЗАПЛЕЊЕНА МАРИХУАНА
 681. ЈКП "ЕНЕРГАНА": ЦЕНА ГРЕЈАЊА ЗА САДА ИСТА, ПЛАТЕ ЗАПОСЛЕНИХ МАЊЕ
 682. СИСТЕМ ЗА УЗБУЊИВАЊЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА - ФУНКЦИОНАЛАН
 683. ПОЧИЊУ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КАНАЛИЗАЦИЈЕ У "ГОРЊОЈ ВАРОШИ"
 684. ПОКРАЈИНСКИ ФОНД ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ О ПИТАЊИМА АГРАРА
 685. ПОЗИВ ГРАЂАНИМА: УКЉУЧИТЕ СЕ У КРЕИРАЊЕ БУЏЕТА ЗА 2017. ГОДИНУ
 686. ЈКП "ЧИСТОЋА" НАПЛАТИЛА МИЛИОНЕ ПРЕКО ИЗВРШИТЕЉА
 687. БУЏЕТ 2017- ОКОСНИЦА РАЗГОВОРА ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ И ДИРЕКТОРА ШКОЛА
 688. НАДЕЖДИ ПЕТРОВИЋ У ЧАСТ
 689. У ЛУГОВУ ОДРЖАНИ ЛОКАЛНИ ДАНИ ИНСТИТУТА ЗА КУКУРУЗ „ЗЕМУН ПОЉЕ“
 690. ОДРЖАНА 25. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 691. УРЕЂЕНЕ ЗЕЛЕНЕ ПОВРШИНЕ У ТЕЛЕЧКИ
 692. ОДРЖАНА ГОРАНСКА РАДИОНИЦА У ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" СОМБОР
 693. УХАПШЕНИ ПЕДОФИЛИ У СОМБОРУ И СУБОТИЦИ
 694. СОМБОРСКО КОЛО СРПСКИХ СЕСТАРА ОБЕЛЕЖИЛО ДЕЧЈУ НЕДЕЉУ
 695. ЗА ЦРТЕЖЕ „ЕГИПАТ У ОЧИМА ДЕЦЕ“ НАГРАЂЕНЕ ДВЕ СОМБОРКЕ
 696. СОМБОРАЦ ПРИВЕДЕН ЗБОГ НАПАДА НА ЖЕНУ У СУБОТИЦИ
 697. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА ДОБИЈА НОВУ ФИСКУЛТУРНУ САЛУ
 698. ПОЧЕО СА РАДОМ СОМБОРСКИ ЗАТВОРЕНИ БАЗЕН! ЦЕНЕ УЛАЗНИЦА КАО И ПРОШЛЕ ГОДИНЕ
 699. АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ У КЉАЈИЋЕВУ ДОБИЛО НАДСТРЕШНИЦУ
 700. ОД НОВЕМБРA У ПРЕДШКОЛСКОЈ УСТАНОВИ: „НАУЧИ НЕМАЧКИ“
 701. ГРАД ОРГАНИЗОВАО СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ ЗОРАНЕ ИЂУШКИ
 702. "ЧАУШИ" УЗ ПЕСМУ ПРОСЛАВИЛИ СЛАВУ
 703. ПОЧЕЛА ПЕТА ЛИКОВНА ЈЕСЕН У СОМБОРУ
 704. РЕКОНСТРУКЦИЈА ФАБРИКЕ ВОДЕ НА ЈАРОШУ ПОЧИЊЕ 15. ОКТОБРА
 705. БЕЗДАН, СЕЛО ВЕЛИКОГ ПОТЕНЦИЈАЛА
 706. „ЗЕЛЕНИЛО“ У АКЦИЈИ УРЕЂЕЊА ГРАДА
 707. ТОКОМ ОКТОБРА У СОМБОРУ "ЛИКОВНА ЈЕСЕН"
 708. У СОМБОРУ СНИМАНЕ СЦЕНЕ БИОГРАФСКЕ СЕРИЈЕ О ЛАЗИ КОСТИЋУ
 709. ПОСТАВЉЕНА ЗАШТИТНА ОГРАДА НА ПРВОМАЈСКОМ БУЛЕВАРУ
 710. ПОСТАВЉЕНЕ КЛУПЕ У РОКОВАЧКОЈ ШУМИЦИ
 711. БЕСПЛАТНО НА КОНЦЕРТ ЏЕЗ МУЗИКЕ "ФРАНЦУСКА МУЗИЧКА ЈЕСЕН"
 712. ПОЧЕЛО ЈЕСЕЊЕ ТРЕТИРАЊЕ СОМБОРСКИХ ПИЈАЦА
 713. ПОЧЕЛА МАНИФЕСТАЦИЈА „СУНЧАНА ЈЕСЕН ЖИВОТА“
 714. НОВО ОСВЕТЉЕЊЕ И ДОДАТНЕ КАМЕРЕ НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ
 715. КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛАП-а РОМА 2016.
 716. ТРИ СОМБОРСКА ТУРИСТИЧКА ОБЈЕКТА ДОБИЛА ПРИЗНАЊА НА САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ
 717. АМБАСАДОР АНГОЛЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 718. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА, НОВИ ЧЛАН УПРАВНОГ ОДБОРА НАЛЕД-а
 719. ШЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 6. ОКТОБАР
 720. СОМБОРКА ЈЕЛЕНА БЛАНУША У ФИНАЛУ ИЗБОРА ЗА МИС СРБИЈЕ
 721. ЈKП "ЗЕЛЕНИЛО" СОМБОР - ОЗЕЛЕЊАВАЊЕ У KЉАЈИЋЕВУ
 722. ФИСКУЛТУРНА САЛА ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ЗАБРАЊЕНА ЗА КОРИШЋЕЊЕ, ЂАЦИ ВЕЖБАЈУ ПО ХОДНИЦИМА!
 723. УЧЕСНИЦИ МЕЂУНАРОДНЕ НАУЧНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 724. ИШТВАН БЕСЕДЕШ, ДОБИТНИК НАГРАДЕ "ЈАНОШ ХЕРЦЕГ" ЗА 2016. ГОДИНУ
 725. ТОКОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ, 4500 МАЛИШАНА ИДЕ БЕСПЛАТНО У ПОЗОРИШТЕ
 726. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СТАТИСТИКУ ЗА ПРВИХ ОСАМ МЕСЕЦИ 2016. ГОДИНЕ
 727. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ УРЕДИЛО ТРАВЊАКЕ НА АПАТИНСКОМ ПУТУ И ЦЕНТРАЛИ
 728. ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО НОВЧАНЕ КАЗНЕ ЗА ВЛАСНИКЕ ПАРЦЕЛА ПОД АМБРОЗИЈОМ
 729. ЗАКАЗАНА ЛИЦИТАЦИЈА ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У КО КЉАЈИЋЕВО
 730. ЈЕСЕЊА БЕРЗА СИТНИХ ЖИВОТИЊА У СОМБОРУ НИКАД ВЕЋА!
 731. МЛАДИ ИЗ ТРИ ЗЕМЉЕ ПОСЛАЛИ ПОРУКУ ИЗ СОМБОРА: ГРАДИМО МИР!
 732. БАЧКИ БРЕГ: ОДРЖАНИ ОСМИ „МИХОЉДАНСКИ СУСРЕТИ“
 733. ПУШТЕНА У РАД ЕМИСИОНА СТАНИЦА У КЉАЈИЋЕВУ
 734. БЕЗДАН: ЕДУКАЦИЈА О ЕКОНОМСКОМ ОСНАЖИВАЊУ ЖЕНА
 735. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕНО НА ЕВРОПСКОМ КОНГРЕСУ У АНТАЛИЈИ
 736. ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО НА ТЕМУ "ДА ЛИ ТОЛЕРИШЕМО ЈЕЗИК ИНВАЛИДНОСТИ"
 737. СЕПТЕМБАРЦИ У КАСАРНИ АЕРОДРОМ ПОЛОЖИЛИ ВОЈНИЧКУ ЗАКЛЕТВУ
 738. У СОМБОРУ ОТВОРЕНО ОДЕЉЕЊЕ ВИШЕ ШКОЛЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНУ НЕГУ БОЛЕСНИКА
 739. ДЕЛЕГАЦИЈА "КОРИЈЕНА" ПОСЕТИЛА ШАМАЦ
 740. СОМБОР ДОБАР ПРИМЕР САРАДЊЕ СА НЕМАЧКОМ НАЦИОНАЛНОМ МАЊИНОМ
 741. ПОЧЕЛА ЛИЦИТАЦИЈА ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА У СОМБОРУ
 742. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛЕСА ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ
 743. У ТОКУ КОНКУРС ЗА РЕГИОНАЛНИ БРЕНД БАЧКА
 744. ТИЈАНА КАБИЋ, НАЈБРЖА ТАКМИЧАРКА ИЗ СРБИЈЕ НА ПОЛУМАРАТОНУ У САРАЈЕВУ
 745. ЈКП "ЧИСТОЋА": ГРАЂАНИ, ПОДРЖИТЕ А НЕ ОБЕСМИШЉАВАЈТЕ РАД СУГРАЂАНА
 746. ПОТПИСАН УГОВОР О СТИПЕНДИРАЊУ ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ 2015/2016.
 747. "БУЊЕВАЧКО КОЛО" ОРГАНИЗУЈЕ СЕКЦИЈУ УМЕТНИЧКЕ ФОТОГРАФИЈЕ
 748. ЗВРШЕН ПРОЈЕКАТ "ВОЛОНТЕРИ ПРОТИВ РАКА"
 749. ВОЈНИ РОК ЗА ДОБРОВОЉЦЕ УБУДУЋЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ, НАКНАДА 91.500 ДИНАРА
 750. "ЕКОЛОЗИ У АКЦИЈИ И ЕДУКАЦИЈИ"
 751. КЉАЈИЋЕВЧАНИ НЕ ДАЈУ БИБЛИОТЕКУ! НОВИ ПРОТЕСТ НАЈАВЉЕН ЗА СУБОТУ
 752. ФАБРИКА ЗА ПРЕРАДУ ОТПАДА, НАЈЕФИКАСНИЈЕ РЕШЕЊЕ ЗА СОМБОР
 753. ОСНОВЦИ, ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ "НОТЕ ПРИЈАТЕЉСТВА"
 754. САРАДЊА ПОКРАЈИНЕ И ГРАДОВА НА РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОЈЕКАТА
 755. ОДРЖАНА РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА ЦЕНТРА ЗА САМОСТАЛНИ ЖИВОТ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 756. АКЦИЈА УКЛАЊАЊА АМБРОЗИЈЕ - НАЈКРИТИЧНИЈЕ НА "НОВОЈ СЕЛЕНЧИ" И У "ГОГАМА"!
 757. СУТРА ПОЧИЊЕ ВРАЋАЊЕ НОВЦА ОД КОТИЗАЦИЈА ЗА "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ"
 758. ТРАЖЕ СЕ ПРОГРАМЕРИ СА ТЕРИТОРИЈЕ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА
 759. ГРАДСКО ВЕЋЕ ОБРАЗОВАЛО САВЕТ ЗА ЗДРАВЉЕ
 760. НСЗ - ДО 20. СЕПТЕМБРА ОТВОРЕН ПРОГРАМ ПРИПРАВНИКА ЗА РУРАЛНЕ СРЕДИНЕ
 761. ДРВА И УГАЉ СВЕ ТРАЖЕНИЈИ! ПОНУДА НА СОМБОРСКИМ СТОВАРИШТИМА БОГАТА
 762. ДО КЊИГА У СЕЛИМА ТРИ ПУТА НЕДЕЉНО, АЛИ И ПОШТОМ
 763. НОВИНА У СОМБОРУ: ИЗАБРАНИ ЛЕКАРИ ЗАКАЗУЈУ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПРЕГЛЕДЕ
 764. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИМА ПОСЕТИЛА КОЛУТ
 765. У БАЧКОМ БРЕГУ СВЕ ФУНКЦИОНИШЕ, АЛИ МОЖЕ И БОЉЕ
 766. ПОЧЕЛА ОБНОВА ХРАМОВА У СОМБОРУ И СИВЦУ
 767. ЗА СУБОТУ У КЉАЈИЋЕВУ НАЈАВЉЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ УКИДАЊА БИБЛИОТЕКЕ
 768. ГАСИ СЕ РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА ГРАДА И ЈОШ ЈЕДНА СМЕНА НА ЧЕЛУ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ
 769. ОДРЖАНА ТРЕЋА СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКА КОЛОНИЈА "ЛЕМЕШКА ЈЕСЕН"
 770. КОМПАНИЈА "ЛИДЛ" ТРАЖИ РУКОВОДИОЦЕ ПРОДАВНИЦА! ПОТРЕБАН ПОСЛОВОЂА И ЗА СОМБОР
 771. УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА „РАВАНГРАД“ - ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ АКТИВИЗМА
 772. КЉАЈИЋЕВО У НЕДЕЉУ ДОМАЋИН МАНИФЕСТАЦИЈЕ "ДАНИ ВЕСЕЛЕ МАШИНЕ"
 773. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ДОДАТНА СРЕДСТВА ЗА ЛАП ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ
 774. 709 ПРВАКА СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА СОМБОРА КРЕНУЛО У ШКОЛУ
 775. ЗА БИВШЕ ЉУБИМЦЕ ГРАД ИЗДВОЈИО 12 МИЛИОНА ДИНАРА
 776. ЈАВНЕ УСТАНОВЕ МОРАЈУ ИМАТИ ЈАСНЕ ПРОГРАМСКЕ АКТИВНОСТИ
 777. И ОВЕ ГОДИНЕ У СОМБОРУ АКЦИЈА "РЕЗЕРВИСАНО ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ"
 778. УЧЕНИЦИ-ПУТНИЦИ ИМАЈУ ПРАВО НА РЕГРЕСИРАНУ МЕСЕЧНУ КАРТУ
 779. ОДРЖАНА 16. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
 780. СОМБОРСКИ ОЛИМПИЈЦИ, ЈОКИЋ И КУКУРУЗАР, ПРИМЕР ДА СЕ СНОВИ ОСТВАРУЈУ
 781. ПЕТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 6. СЕПТЕМБАР
 782. ПЕДЕСЕТ ИЗЛАГАЧА УЧЕСТВОВАЛО НА 24. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПЧЕЛАРСТВА
 783. ЗАВРШЕНА ОБУКА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА "ВРШЊАЧКИ ЕДУКАТОРИ, НЕДИСКРИМИНАТОРИ"
 784. ГРАД ПОДРЖАО АКЦИЈУ ЗБЛИЖАВАЊА СЛОВЕНСКИХ НАРОДА
 785. САВЕТ ЗА МИГРАЦИЈЕ: СВЕСТРАН ПРИСТУП ПРОБЛЕМУ МИГРАНАТА
 786. СОМБОРСКИ БУЊЕВЦИ ПРИСУСТВОВАЛИ "ДАНУ ДУЖИЈАНЦЕ" У СУБОТИЦИ
 787. КОД СОМБОРА УХАПШЕНО ШЕСТ ЛИЦА, ЗБОГ КРИЈУМЧАРЕЊА МИГРАНАТА
 788. СВЕ МАЊЕ ТУРИСТА ПОСЕЋУЈЕ ЗАПАДНОБАЧКИ ОКРУГ
 789. ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ОБУКУ ЗА АКТИВНО ТРАЖЕЊЕ ПОСЛА
 790. ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О ФИНАНИСРАЊУ ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА
 791. ГРАД СУБВЕНЦИОНИШЕ ЗАПОШЉАВАЊЕ
 792. "БАЈС ПАСУЉИЈАДА" И ОВЕ ГОДИНЕ ОКУПИЛА ЗАЉУБЉЕНИКЕ У ДВОТОЧКАШЕ
 793. РАДОВИ НА КАНАЛСКОЈ МРЕЖИ У СОМБОРУ ВРЕДНИ 30 МИЛИОНА ДИНАРА
 794. ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА СОМБОРСКОГ МАНАСТИРА - КУМОВИ ДАРОВАЛИ ПОДНО ГРЕЈАЊЕ
 795. ПОЧЕЛЕ СТАПАРСКЕ ВЕЛИКОГОСПОЈИНСКЕ ВЕЧЕРИ У СТАПАРУ
 796. ГРАДОНАЧЕЛНИК БИОГРАДА НА МОРУ ПОСЕТИО СОМБОР
 797. ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ КОД БОЛНИЦЕ ВЕЋ ОШТЕЋЕНО
 798. КРИВИЧНА ПРИЈАВА МАЛОЛЕТНИКУ ЗБОГ СЕРИЈЕ КРАЂА НА БАЗЕНИМА У АПАТИНУ
 799. РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА "МЛАДИ СУ ЗАКОН"
 800. ЗАВРШЕНО СПОРТСКО–ЕДУКАТИВНО ЛЕТО ЗА ДЕЦУ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ
 801. ЗАБРАНА УПОТРЕБЕ МОСТА У ГРАДИНИ
 802. СЕЦ ТРАЖИ САРАДНИКЕ НА ПРОЈЕКТУ "ЗА ЛАП ИСТРАЖИ, ПОТРЕБУ ИСКАЖИ"
 803. РЕАГОВАЊЕ ГРАЂАНА - ЗАКРЧИЛИ БИЦИКЛИСТИЧКУ СТАЗУ
 804. РАЦИОНАЛИЗАЦИЈА! СВАКИ ТРЕЋИ РАДНИК У МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА ПРЕКОБРОЈАН
 805. НА БАЧКИМ КАНАЛИМА У ТОКУ КОШЕЊЕ ПОДВОДНОГ РАСТИЊА И ТРСКЕ
 806. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ПК "СОМБОР" У АДИ
 807. САЈАМ ПЧЕЛАРСТВА У СОМБОРУ! ПРИЈАВЕ ИЗЛАГАЧА ДО 20. АВГУСТА
 808. KРАЉЕВСКИ ПАР УРУЧИО ДОНАЦИЈУ СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ
 809. "ЗЕЛЕНИЛО" ПОЧЕЛО АКЦИЈУ УКЛАЊАЊА АМБРОЗИЈЕ
 810. ОДРЖАН ПРВИ МОДУЛ ОБУКЕ ВРШЊАЧКИХ ЕДУКАТОРА ЗА ПРЕВЕНЦИЈУ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ
 811. ЂОРЂЕ ЗОРИЋ МЕЊА ТОМИЋА НА ЧЕЛУ "ПРОТЕИНКЕ"
 812. РЕАГОВАЊЕ ГРАЂАНА - БАЦАЈУ СМЕЋЕ ИСПРЕД ТУЂЕ КУЋЕ
 813. СЕЦ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНЕ КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ
 814. "КОРИЈЕНИ" ПРОСЛАВИЛИ СВОЈУ СЛАВУ
 815. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР У ПУНОМ ПОГОНУ И ПО ВРУЋИНАМА
 816. КАНАЛОМ СЕ И ОВОГ ЛЕТА ОРИЛА ПЕСМА "ЧАУША"
 817. АНДРЕЈ КУКУРУЗАР ОСВОЈИО БРОНЗУ НА МЕЂУНАРОДНОЈ ХЕМИЈСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ
 818. УДОМИЛЕ ДВА ПСА И ДОНИРАЛЕ ЧИТАЧ ЧИПА ЗА ПСЕ СОМБОРСКОМ АЗИЛУ
 819. СУТРА У КОЛУТУ ПОЧИЊУ ИЛИНДАНСКЕ СВЕЧАНОСТИ
 820. ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО О ПОБОЉШАЊУ ПОЛОЖАЈА ДЕЦЕ
 821. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРДНИЦИМА ПОСЕТИЛА СТАНИШИЋ
 822. У БАЧКОМ БРЕГУ ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ И ХИГИЈЕНСКЕ ПОТРЕБЕ
 823. ПОХВАЉЕНА КЊИГА "САВЕТИ ЗА ЖИВОТ СА РАКОМ"
 824. ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ИЗВЕШТАЈ О РАДУ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА
 825. ПРВЕ АВГУСТОВСКЕ СУБОТЕ, "СИМОНОВИЋЕВИ ДАНИ"
 826. СОМБОРКА МИЛИЦА ИЛИБАШИЋ, МИС ПАНОНСКОГ МОРА
 827. СЛАБО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ШКОЛОВАЊЕ НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ У СОМБОРУ
 828. АПЕЛ "ВОЈВОДИНАШУМА": БУДИТЕ ОПРЕЗНИ У СПЕЦИЈАЛНОМ РЕЗЕРВАТУ "ГОРЊЕ ПОДУНАВЉЕ"
 829. У КОЛУТУ ЗАБРАЊЕНА ВОДА ЗА ПИЋЕ, САНИТАРНЕ ПОТРЕБЕ, КУПАЊЕ
 830. ПРОМЕНА НА ЧЕЛУ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СОМБОР! ОСТАВКА РУЖИЋА ПРИХВАЋЕНА
 831. САША ТОДОРОВИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ! "ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ" И ОВЕ ГОДИНЕ
 832. ОДРЖАНА 12. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 833. "ВУКОВЦИ" УПУЋЕНИ У ТАЈНЕ ПУСТОВАЊА ВУНЕ
 834. ДО 31.ОКТОБРА ДОКАЗИВАЊЕ ПРАВА ПРЕЧЕГ ЗАКУПА ДРЖАВНЕ ЗЕМЉЕ
 835. ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ НА ДОРАДИ
 836. ХЕЛЕНА РОКСАНДИЋ МУСУЛИН, НОВА НАЧЕЛНИЦА ГРАДСКЕ УПРАВЕ
 837. ГРАД РАСПИСАО ОГЛАС ЗА КОРИШЋЕЊЕ ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА БЕЗ ПЛАЋАЊА НАКНАДЕ
 838. НОВО ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У СОМБОРУ
 839. САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ И ДИРЕКТОРА ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА
 840. ОД АВГУСТА У СОМБОРУ "ХОР ОТВОРЕНОГ СРЦА"
 841. ОДРЖАНА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА РАДОВА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 842. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ: МАНИФЕСТАЦИЈЕ ОД ЗНАЧАЈА ЗА ГРАД НЕ СМЕЈУ СЕ УПРОПАШТАВАТИ
 843. ГРАД СЕ ОГРАЂУЈЕ ОД ОРГАНИЗАЦИЈЕ "СОМБОРСКОГ ЛЕТА"! ОДГОВОРНОСТ ЗА ОТКАЗИВАЊЕ "КОТЛИЋА" У ПОСЛЕДЊИ ЧАС
 844. ОДРЖАНА 9. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 845. ПРУГА СОМБОР-ВРБАС ПРЕД ЗАТВАРАЊЕМ?
 846. ПОСТАВЉЕНЕ ИНФО ТАБЛЕ НА ПРЕВОДНИЦИ У БЕЗДАНУ
 847. СОМБОР СЕ ЈОШ ОПОРАВЉА ОД НЕВРЕМЕНА! ШТЕТУ ПРИЈАВИТИ НАДЛЕЖНИМА
 848. НАДОМАК МОРОВИЋА, У ПРИПРЕМИ РАЈ ЗА ПЕЦАРОШЕ
 849. БОРЕЛИ ПРЕД СТЕЧАЈЕМ! "КОПИТАРНА" ПРЕСЕЛИЛА МАШИНЕ И РОБУ У АПАТИН
 850. СОМБОРСКИ МАЛИШАНИ "У РИТМУ РУСИЈЕ"
 851. СОМБОРСКО ПОРОДИЛИШТЕ ДОБИЛО ДВА КЛИМА УРЕЂАЈА
 852. ОБЕЛЕЖЕНО 50 ГОДИНА БРАТСКЕ САРАДЊЕ СОМБОРА И БАЈЕ
 853. ЧОПОР ПАСА ЛУТАЛИЦА ПОДАВИО ЖИВИНУ И ЗЕЧЕВЕ
 854. ОСВЕШТАН ТЕМЕЉ БУДУЋЕГ ХРАМА У ШИКАРИ
 855. САРАДЊА "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА" И СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СОМБОРСКОГ СУДА
 856. КАРАВАН „МОЈА СРБИЈА“ ПРОПУТОВАО КРОЗ СОМБОР
 857. ШЕСТОРО ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ ОТПУТОВАЛО НА БАЛАТОН
 858. "ЧИСТОЋА" СПРОВЕЛА ЕДУКАЦИЈУ ДЕЦЕ У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА
 859. ИЗВЕШТАЈ СА VII СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 860. ПШЕНИЦА У СОМБОРСКОМ АТАРУ ПОЖЊЕВЕНА СА 40 ОДСТО ПАРЦЕЛА
 861. ЦРВЕНИ КРСТ ОБЕЗБЕДИО ЛЕТОВАЊЕ ЗА ПЕДЕСЕТАК МЛАДИХ СОМБОРАЦА
 862. КАРАВАН „МОЈА СРБИЈА“ ОСМОГ ЈУЛА У СОМБОРУ
 863. ЗАВРШЕНА ОСМА РЕГАТА "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 864. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СА САРАДНИЦИMA ПОСЕТИЛА ДОРОСЛОВО
 865. СОМБОРСКИ "МАЛИ ПОЈЦИ" ОБИШЛИ ДУХОВНО БЛАГО ВАЉЕВСКИХ ПЛАНИНА
 866. ОВОГОДИШЊЕ "СОМБОРСКО ЛЕТО" БЕЗ ЕСТРАДНИХ ЗВЕЗДА!
 867. НАГРАЂЕНИ ПОЛИЦАЈЦИ ЗА РАД И РЕЗУЛТАТЕ ОСТВАРЕНЕ У 2015. ГОДИНИ
 868. ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈА, У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН БОРЦА
 869. СОМБОРСКИ ПЧЕЛАРИ РЕНОВИРАЛИ ПРОСТОРИЈЕ УДРУЖЕЊА И ОБЕЛЕЖИЛИ СЛАВУ
 870. СКУПШТИНА У ПЕТАК ОДЛУЧУЈЕ О ПРВОМ РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА ГРАДА
 871. МУП: ПОЧЕЛА АКЦИЈА ЛЕГАЛИЗАЦИЈЕ ОРУЖЈА
 872. ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ОБНОВИ ЗГРАДЕ СОМБОРСКЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ
 873. ГРАДСКО ВЕЋЕ ЗА ДОГРАДЊУ ДЕЧЈЕГ ВРТИЋА У СПОРТСКОЈ УЛИЦИ
 874. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ПРВОМ РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА ГРАДА
 875. НОВИ ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ПОСЕТИО ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ У СОМБОРУ
 876. ПРОТЕСТОВАЛИ РАДНИЦИ ПП "АЛЕКСА ШАНТИЋ"
 877. ПЕХАР „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ СТИГАО У СОМБОР
 878. ОСМИ ПУТ У СОМБОРУ "УЛИЦА СТАРИХ ЗАНАТА"
 879. МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА „ЦРВЕНКА“ ОБЕЛЕЖИЛА СВОЈУ СЛАВУ
 880. У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ НЕМА ЗАРАЖЕНИХ ГОВЕДА НОДУЛАРНИМ ДЕРМАТИТИСОМ
 881. ОДРЖАНА ТРАДИЦИОНАЛНА ВИДОВДАНСКА ДУХОВНА АКАДЕМИЈА
 882. ЈУБИЛАРНИ, 20. "СОМБОРСКИ КОТЛИЋ" 16. ЈУЛА
 883. ОЛУЈНО НЕВРЕМЕ У ДОРОСЛОВУ ИЗВАЛИЛО 15 СТАБАЛА!
 884. У ТОКУ ПРИКУПЉАЊЕ СРЕДСТАВА ЗА ОБЈАВЉИВАЊЕ КЊИГЕ "Станишић – 250 година"
 885. ПРИЈЕМ ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ! НЕДА ДЕЛИЋ, НОВИ СТИПЕНДИСТА ГРАДА СОМБОРА
 886. "ЧИСТОЋА" И "УБ – ВОДОКАНАЛ" У ФИНАЛУ ИГАРА БЕЗ ГРАНИЦА
 887. ВОЈНИЦИ У СОМБОРСКОЈ КАСАРНИ ПОЛОЖИЛИ ЗАКЛЕТВУ
 888. ОВО СУ СОМБОРСКИ ОСНОВЦИ КОЈИ СУ ПОБЕДИЛИ НА ФЕСТИВАЛУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“
 889. ИЗВЕШТАЈ СА ДРУГЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 890. ОБНОВА ЦРКВЕ СВЕТОГ СТЕФАНА КРАЉА УЗ ПОМОЋ ДОНАТОРА
 891. СОМБОРСКИ ПАОРИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА ЖЕТВУ! СРЕЋАН КО ТРОШАК ПОКРИЈЕ
 892. СОМБОР ВОДЕЋИ ГРАД У РЕШАВАЊУ ЗАХТЕВА ЗА ИЗДАВАЊЕ ГРАЂЕВИНСКИХ ДОЗВОЛА
 893. ПРЕТХОДНИХ ДАНА У ЦЕНТРУ "ЗДРАВКА" ОДРЖАНА ДВА ПРЕДАВАЊА
 894. РАСПИСАН КОНКУРС "МЛАДИ СУ ЗАКОН"
 895. ПОЛИЦИЈА У ЦРВЕНКИ ОДУЗЕЛА ВИШЕ ОД 265 КИЛОГРАМА ДУВАНА
 896. ДЕЦА ИЗ СОМБОРА ПОБЕДИЛА НА ФЕСТИВАЛУ "СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ"
 897. АПЕЛ МУПА! БУДИТЕ ОПРЕЗНИ НА КУПАЊУ
 898. ПРОЈЕКАТ „ПАРЦИТИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ“ КОРИСТАН ЗА ГРАЂАНЕ
 899. ПЕТОГОДИШЊЕМ НОЕЛУ ПОТРЕБНА ПОМОЋ! СПАСИМО ДЕЧАКОВУ РУКУ
 900. ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА
 901. ОД ЈУЛА, У ТЕЛЕЧКИ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ЗУБНА АМБУЛАНТА
 902. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА АПАРАТ ЗА ОТКРИВАЊЕ ОШТЕЋЕЊА СЛУХА КОД БЕБА
 903. ТРЕЋА ТРАНША ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ
 904. СРОДНИ ФАКУЛТЕТИ ИЗ СУБОТИЦЕ И ОСИЈЕКА У ПОСЕТИ СОМБОРСКОМ ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 905. РАДНИЦА ПСС СОМБОР ПРОНЕВЕРИЛА 157 МИЛИОНА ДИНАРА
 906. ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА ПОСТАВИЛА СВОЈЕ ПОМОЋНИКЕ
 907. ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ДОБРОВОЉНИХ ДАВАЛАЦА КРВИ
 908. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ РЕАЛИЗОВАО ПРОЈЕКАТ "КОНСТРУКТОРИ БЕЗ ГРАНИЦА"
 909. ПОСЛЕДИЦЕ ОЛУЈНОГ НЕВЕРЕМЕНА У СОМБОРУ - ВЕТАР ИЗВАЉИВАО СТАБЛА И ЛОМИО КРОШЊЕ
 910. КИНЕСКИ "ЛИМ" ОТВАРА ИНДУСТРИЈСКУ ЗОНУ У СОМБОРУ
 911. ДОНАЦИЈА "БЛИЦ ФОНДАЦИЈЕ" СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ
 912. КОНАЧНО И У СОМБОРУ, СВЕ НА ЈЕДНОМ ШАЛТЕРУ
 913. МИНИСТАР ВУЛИН ПОСЕТИО СОМБОР И УСПЕШНЕ ПРЕДУЗЕТНИКЕ
 914. МУП: ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА НА ПУТЕВИМА
 915. ОДРЖАНА РАДИОНИЦА "ПОДРШКА ЖЕНСКОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ"
 916. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ: ИНФРАСТРУКТУРА, ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ ПРОБЛЕМА СОМБОРА
 917. РАДОВИ НА КАРМЕЛИЋАНСКОЈ ЦРКВИ ВРЕДНИ ВИШЕ ОД 300.000 ЕВРА
 918. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ, НОВА ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА! ВАРОШКУ ВЛАСТ ФОРМИРАЛИ СНС, СПО, СРС И СВМ
 919. СОМБОРСКИ ГИМНАЗИЈАЛАЦ АНДРЕЈ КУКУРУЗАР У ОЛИМПИЈСКОМ ТИМУ ИЗ ХЕМИЈЕ
 920. ПРИРУЧНИК “САВЕТИ ЗА ЖИВОТ СА РАКОМ”
 921. ПРЕДСТАВЉЕНИ ИДЕЈНИ ПРОЈЕКТИ ЗА НОВУ ГРАДСКУ ПИЈАЦУ
 922. ЛАЗАР РИШАР ДОБИТНИК ВРШАЧКЕ НАГРАДЕ „ВОЉА ЧИНИ ЧУДА“
 923. ИЗВЕШТАЈ СА 106. СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА
 924. ЛИСИЦЕ И ШАКАЛИ СЕ ОДОМАЋИЛИ У УРБАНОМ ДЕЛУ СОМБОРА! ЖИВИНА ПЛАТИЛА ЦЕХ...
 925. ОД 6. ДО 16. ЈУНА ЗАПРАШИВАЊЕ КОМАРАЦА У ГРАДУ СОМБОРУ И СЕЛИМА
 926. ЗБОГ ДУГА ЗА ГРЕЈАЊЕ НА ДОБОШ ИДУ И СТАНОВИ
 927. ТОГ СОМБОР: ПРОШЛЕ ГОДИНЕ РЕКОРДАН БРОЈ ТУРИСТА ПОСЕТИО "РАВАНГРАД"
 928. ПОЗИВ ЗА СЕРИЈАЛ АКТИВНОСТИ "МЛАД СЕ СНАЂИ, ПОСАО ПРОНАЂИ"
 929. НИКОЛА ЈОКИЋ: "САМО У СОМБОРУ САМ, ОНАКАВ КАКАВ ЈЕСАМ"
 930. "ВУКОВЦИ" ПЕТИ ПУТ ОСВОЈИЛИ НАГРАДУ "ЗА ЧИСИЈЕ И ЗЕЛЕНИЈЕ ШКОЛЕ У ВОЈВОДИНИ"
 931. ОДРЖАНА СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНА ПОРОДИЧНА ГАЗДИНСТАВА
 932. ОДЛУЧНО ЗА КУЛТУРУ! ПЕТИЦИЈА ЗА СПАС ДОМА КУЛТУРЕ У СТАНИШИЋУ И СЕОСКЕ БИБЛИОТЕКЕ
 933. ЈУЧЕ У СОМБОРУ ОДРЖАН СЕДМИ ВАЛЦЕНГРАД
 934. ТУРИСТИЧКИ АУТОБУСИ У СОМБОРУ НЕМАЈУ СВОЈ ПАРКИНГ
 935. ВОЛОНТЕРИ СОМБОРСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА ОДЛИЧНИ НА ПОКРАЈИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ
 936. ГЕНЕРАЛ ДИКОВИЋ ОБИШАО РЕЗЕРВНИ САСТАВ БАЧКЕ БРИГАДЕ У СОМБОРУ
 937. ПРЕДАВАЊА У ДРУШТВУ ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА - КАКО У БОЛЕСТИ БИТИ ПОЗИТИВАН?
 938. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА СОМБОР - ПРИМЕР ДОБРЕ ПРАКСЕ
 939. ИЗГРАДЊА ОБЈЕКТА ЗА СМЕШТАЈ МИГРАНАТА У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ
 940. СЕВЕРТРАНС УВОДИ НОВЕ ПОЛАСКЕ ИЗ ПРИГРЕВИЦЕ ЗА АПАТИН И СОМБОР
 941. ПОСЕТА И ПРЕДАВАЊЕ ПРОРЕКТОРА БЕОГРАДСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА
 942. СЛЕДИ СЕЧА ПО ГРАДСКИМ УСТАНОВАМА
 943. ДОДЕЉЕНЕ ЛИТЕРАРНЕ НАГРАДЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“ ЗА 2016. ГОДИНУ
 944. У ДАНУ ИЗАЗОВА, СОМБОР СЕ НАДМЕЋЕ СА ОПШТИНОМ СТАРИ ГРАД
 945. СТУДЕНТКИЊЕ ПОМАЖУ ОБОЛЕЛИМА ОД РАКА
 946. НОВИ ВАНДАЛИЗАМ У „ПАРКУ ХЕРОЈА" У СОМБОРУ - ЗАПАЛИЛИ ПЕЊАЛИЦУ НА ИГРАЛИШТУ
 947. УСПЕХ МЛАДИХ ФУДБАЛЕРА РАДНИЧКОГ ЗА ПОХВАЛУ И ПОДРШКУ
 948. ВИШЕ ОД 1400 СОМБОРАЦА ПОСЕТИЛО ПРЕПАРАНДИЈУ У НОЋИ МУЗЕЈА
 949. СОМБОР, ГРАД КУЛТУРЕ БЕЗ КЊИЖАРЕ!
 950. „СИЛИКО“ ПОТВРДИО НАМЕРУ О ОТВАРАЊУ ПОГОНА У СОМБОРУ
 951. РЕБРАЧА ВАНСУДСКИ ПОРАВНАВА ДУГ
 952. ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА, УСЛУГЕ ЦЕПТЕ КОРИСТИЛО 97 КОРИСНИКА
 953. СОМБОРСКОЈ "ЧИСТОЋИ" ПЛАКЕТА ГРАДОНАЧЕЛНИКА КРАГУЈЕВЦА
 954. У ОВЈЕКТИМА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" ФОРМИРАНЕ БИО БАШТЕ
 955. ТУЧА ТАКСИСТА И МЛАДИЋА У СОМБОРУ! "РАДИЛЕ" И ДРВЕНЕ ПАЛИЦЕ
 956. У СОМБОРУ ПРОНАЂЕНА ЛАБОРАТОРИЈА ЗА УЗГОЈ МАРИХУАНЕ
 957. СОМБОРСКА БИБЛИОТЕКА КРОЗ ПРОЈЕКТЕ ДОБИЛА 2,5 МИЛИОНА ДИНАРА
 958. РАСВЕТЉЕНА КРАЂА ИЗ МАГАЦИНА ЗЕМЉОРАДНИЧКЕ ЗАДРУГЕ У ОКОЛИНИ СОМБОРА
 959. У "БОРЕЛИЈУ" ПОСЛА ИМА ЗА ДВЕ СМЕНЕ
 960. БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА МЛАДИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА
 961. ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ДВА СОМБОРЦА ЗБОГ ДРОГЕ
 962. МУП ПОЗИВА ШКОЛЕ ДА НА ВРЕМЕ ПРИЈАВЕ ЕКСКУРЗИЈЕ, РАДИ КОНТРОЛЕ ВОЗИЛА И ВОЗАЧА
 963. ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ, ТРАДИЦИОНАЛНО УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА
 964. ОДРЖАН КОНЦЕРТ „ТАКВИМ СЈАЈЕМ МОЖЕ СЈАТИ – СЕЋАЊЕ НА АРСЕНА“
 965. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ПОРОДИЛИШТУ ДОНИРАО ПЕЛЕНЕ И 35 ПАКЕТА ЗА БЕБЕ
 966. ЕВЕРГРИН И ШЛАГЕРИ У ИЗВОЂЕЊУ ХОРОВА
 967. ВЕНЦИ И ЦВЕЋЕ У ЧАСТ ВЕЛИКЕ ПОБЕДЕ СЛОБОДАРСКЕ ЕВРОПЕ
 968. XVIII ВЕК У СОМБОРУ ИЗ УГЛА ХРОНИЧАРА
 969. КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ЗБОГ ЗЛОУПОТРЕБЕ СЛУЖБЕНОГ ПОЛОЖАЈА
 970. ПОНОСНИ, ЈАКИ, ВИДЉИВИ
 971. СТУДЕНТИ ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА У СОМБОРУ НА ФЕСТИВАЛУ НАУКЕ У НОВОМ САДУ
 972. ПОПУЊЕН КАПАЦИТЕТ ЗА РЕГАТУ "БОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 973. ЂУРЂЕВДАН, СЛАВА ГРАДА СОМБОРА И СОМБОРСКОГ САБОРНОГ ХРАМА
 974. ОД ПОНЕДЕЉКА УВОЂЕЊЕ РЕГРУТА У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ
 975. ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА СОМБОРА УЧЕСТВОВАЛА НА САЈМУ ТУРИЗМА У НИШУ
 976. СОМБОЛЕД СМАЊИО КВОТЕ ЗА ОТКУП МЛЕКА
 977. ДЕЦА СОМБОРА ПРЕДСТАВЉАЈУ АУСТРИЈУ НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“
 978. ЧЕТИРИ НОВА ВОЗА НА РЕЛАЦИЈИ НОВИ САД-СОМБОР-НОВИ САД
 979. ЛАЗАР РИШАР ДОБИО СТАН - ДОБРИ ЉУДИ СКУЋИЛИ ЛАЗУ!
 980. СОМБОРАЦ УХВАЋЕН У ШВЕРЦУ РАЧУНАРА ИЗ ХРВАТСКЕ
 981. ПОЛИЦИЈА НА ЊИВАМА У ГАКОВУ
 982. БУДУЋИ УЧИТЕЉИ ПРЕМИЈЕРНО ИЗВЕЛИ ПРОГРАМ "ИСИДОРА, ДУЧИЋ И МИ..."
 983. ПОЛИЦИЈА СПРЕЧИЛА РАДНИКЕ "ГРАНИЧАРА" ДА УЂУ У ЊИВЕ
 984. ПРЕДСТАВНИЦИ СОМБОРСКИХ УДРУЖЕЊА НА ПРИЈЕМУ У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ
 985. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ФАРБАЛИ ВАСКРШЊА ЈАЈА
 986. ПОБОЉШАЊЕ КВАЛИТЕТА САВЕТОВАЛИШТА ЗА РАНИ РАЗВОЈ ДЕТЕТА
 987. ЛИТИЈА НА ВРБИЦУ И ОВЕ ГОДИНЕ ОКУПИЛА СОМБОРЦЕ
 988. У ДОРОСЛОВУ ЗАБРАЊЕНО КОРИШЋЕЊЕ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ, КУПАЊЕ..
 989. ВОЛОНТЕРИ ПРОТИВ РАКА
 990. СОМБОРСКИ РАДИО-АМАТЕРИ НА ТАКМИЧЕЊУ У ЛЕСКОВЦУ
 991. АЗИЛ ЗА ПСЕ ЛУТАЛИЦЕ У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ ИЗГРАДЊЕ
 992. ОДРЖАНА ТРЕЋА ИЗЛОЖБА СОМБОРСКИХ КОЛЕКЦИОНАРА, НАРЕДНА 8. МАЈА
 993. ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ И ТОКОМ ЛЕТА
 994. ПРОЛЕЋНА СЕТВА ОБАВЉЕНА НА 87 ОДСТО ПЛАНИРАНИХ ПОВРШИНА
 995. ОД СРЕДЕ ПОЧИЊУ ПРИЈАВЕ ЗА ОСМУ РЕГАТУ "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ"
 996. ОДРЖАНА ТРИБИНА "ЗАГОВАРАЊЕ И ПРЕГОВАРАЊЕ"
 997. ВРЕДНА ДОНАЦИЈА ОПШТОЈ БОЛНИЦИ „ДР РАДИВОЈ СИМОНОВИЋ“
 998. 160 ГОДИНА ОД ИЗГРАДЊЕ ПРЕВОДНИЦЕ У БЕЗДАНУ
 999. КРИВИЧНА ПРИЈАВА РАДНИКУ ПОШТЕ ЗБОГ ПРОНЕВЕРЕ
 1000. СВЕЧАНО ОТВОРЕНА АДАПТИРАНА НАРОДНА КУХИЊА У СОМБОРУ
 1001. ПОСЛЕДЊЕ НЕДЕЉЕ АПРИЛА, ШЕСТИ МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ЦВЕЋА
 1002. БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ ИТАЛИЈАНСКОГ ЈЕЗИКА У СОМБОРУ
 1003. МЛАДИ СОМБОРА И БЕЗДАНА САДИЛИ САДНИЦЕ НА КАНАЛСКОЈ ОБАЛИ
 1004. ПРОЛЕЋНА СЕТВА ОБАВЉЕНА НА 44 ОДСТО ПЛАНИРАНИХ ПОВРШИНА
 1005. ОБЈАВЉЕН СПИСАК ОДОБРЕНИХ ПРОЈЕКАТА ПО КОНКУРСУ „ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2016“
 1006. НА ИЗБОРНОЈ ЛИСТИ „СРПСКО РУСКИ ПОКРЕТ–ДР ДУЊА ПРОКИЋ“ 21 КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКЕ
 1007. ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ
 1008. У ТОКУ САНАЦИЈА АТАРСКОГ ПУТА РИЂИЦА – ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ
 1009. ГРАЂАНСКИ ВОДИЧ КРОЗ БУЏЕТ ГРАДА ДОСТУПАН СОМБОРЦИМА
 1010. ГРАДСКО ВЕЋЕ ОДЛУЧИЛО О УЧЕШЋУ НА ПОКРАЈИНСКИМ КОНКУРСИМА
 1011. БРИТАНСКА КОМПАНИЈА ПОНУДИЛА ИНВЕСТИЦИОНЕ ПРОЈЕКТЕ
 1012. УХВАЋЕНИ МЛАДИЋИ КОЈИ СУ УЗ ПРЕТЊЕ УЗИМАЛИ НОВАЦ ИЗ ПРОДАВНИЦА
 1013. ЕДУКАЦИЈОМ И СКРИНИНГОМ ПРОТИВ РАКА ДЕБЕЛОГ ЦРЕВА
 1014. "ЈАМЕ" ДОБИЛЕ ЧЕСМУ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ
 1015. ОДРЖАНА ДРУГА И ЗАКАЗАНА ТРЕЋА СОМБОРСКА СТРИП БЕРЗА
 1016. СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ГОДИШЊИ ПРОГРАМ УРЕЂЕЊА ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА
 1017. ДАНАС ПОЧЕО УПИС ПРВАКА У ОШ „НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ“ И ОШ „БРАТСТВО-ЈЕДИНСТВО“
 1018. НАПРАВЉЕНА ПРИСТУПНА РАМПА ЗА ИВАЛИДЕ НА УЛАЗУ У ВЕЛИКО ПРАВОСЛАВНО ГРОБЉЕ
 1019. ЈОШ НАГРАДА ЗА СЛАМАРСКУ И ЛИКОВНУ СЕКЦИЈУ "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА"
 1020. У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ РОЂЕНИ БЛИЗАНЦИ ЗАЈЕДНО ТЕШКИ ЧАК СЕДАМ И ПО КИЛОГРАМА
 1021. ОДРЖАН САЈАМ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У СОМБОРУ
 1022. ОДРЖАН "ПРОЛЕЋНИ КАЛЕИДОСКОП ИДЕЈА"
 1023. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ НАПАДА НА ТАКСИСТУ
 1024. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ПРОГРАМЕ ЈАВНИХ УСТАНОВА
 1025. ПОСМАТРАЧ ИЗБОРА ПРЕДСТАВЉЕН И У СОМБОРУ
 1026. НОВО ЗЕЛЕНИЛО НА ТРГУ КОСТЕ ТРИФКОВИЋА - ГРАБОВИ, ЈАСЕНИ, РУЖЕ ЗА ЛЕПШИ СОМБОР
 1027. ФОРМИРАНА КОМИСИЈА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЛИЦИТАЦИЈЕ ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА
 1028. У „АВРАМУ“ И „ДОСИТЕЈУ“ ПОЧЕО УПИС БУДУЋИХ ПРВАКА
 1029. ГРАДСКО ВЕЋЕ ДОНЕЛО ПРАВИЛНИК О ПРЕНОСУ СРЕДСТАВА МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА
 1030. ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ИЗ ГАКОВА ПУШТЕНИ ИЗ ЗАТВОРА
 1031. ТОКОМ АПРИЛА САЈМОВИ ЗАПОШЉАВАЊА У СОМБОРУ И ОЏАЦИМА
 1032. УЛИЦА ТОЗЕ МАРКОВИЋА ДОБИЈА НОВЕ БОЂОШЕ
 1033. ИЗ "БРАТСТВА" НЕ ЖЕЛЕ НОВУ ПИЈАЦУ У НАЈБЛИЖЕМ КОМШИЛУКУ
 1034. ИНСПЕКЦИЈА ВРШИ ПОЈАЧАНУ КОНТРОЛУ ОДРЖАВАЊА ОТВОРЕНИХ АТМОСФЕРСКИХ КАНАЛА
 1035. ПРОГРАМ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА ПРЕД ОДБОРНИЦИМА, 31. МАРТА
 1036. СЕЋАЊЕ НА ЖРТВЕ НАТО БОМБАРДОВАЊА 1999. ГОДИНЕ
 1037. МАЛОЛЕТНИЦИ У СОМБОРУ ПРОДАВАЛИ СИР СА ИСТЕКЛИМ РОКОМ
 1038. ПРВА ПОДЕЛА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА НАЈУГРОЖЕНИЈИМА У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1039. ПОЛИЦИЈА БЛОКИРАЛА ДРЖАВНЕ ЊИВЕ У ГАКОВУ
 1040. ЗА ЂАКЕ У ВОЈВОДИНИ СУТРА ПОЧИЊЕ ПРОЛЕЋНИ РАСПУСТ
 1041. ОДЛОЖЕНА ЛИЦИТАЦИЈА ЗА ЗАКУП ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА
 1042. ГРАДСКО ВЕЋЕ ИЗМЕНИЛО ЗАКЉУЧАК СА 96. СЕДНИЦЕ
 1043. СОМБОРСКА ВИНСКА ПОНУДА НА "ВИНОФЕСТУ" У ВРШЦУ
 1044. МУКЕ СОМБОРСКИХ ТАКСИСТА! ПОСЛА СВЕ МАЊЕ, НЕЛЕГАЛНИХ КОЛЕГА СВЕ ВИШЕ А ВЛАСТ НЕ РЕАГУЈЕ
 1045. ОДРЖАН САСТАНАК ШЕФОВА ОДБОРНИЧКИХ ГРУПА СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1046. СОМБОРЦИ И ЈУЧЕ ТИШИНОМ ТРАЖИЛИ УСВАЈАЊЕ "АЛЕКСИНОГ ЗАКОНА"
 1047. ШЕСТ ПАОРА ИЗ СОМБОРА У ПРИТВОРУ! СТЕФАНОВИЋ: УХАПШЕНИ "ПАОРИ" СУ СВЕ САМО НИСУ ПАОРИ
 1048. ОДРЖАНА 38. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 1049. СОМБОРСКИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ОПТУЖИЛИ ДРЖАВУ ДА ЈЕ ЛЕГАЛИЗОВАЛА УЗУРПАЦИЈУ ЗЕМЉЕ
 1050. САЈАМ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У СОМБОРУ: „ШАНСА ЗА НОВИ ПОЧЕТАК“
 1051. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ДИМНИЧАРСКИМ УСЛУГАМА
 1052. "ВУКОВЦИ" ОБЕЛЕЖИЛИ ДАН ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСИ
 1053. РАСПИСАН КОНКУРС "ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ 2016" - РОК 23. МАРТ
 1054. СОМБОРСКИ МАЈСТОРИ РИБЉЕГ ПАПРИКАША НАПРАВИЛИ ВРХУНСКЕ КОБАСИЦЕ
 1055. ТРИ СОМБОРЦА УХАПШЕНА ЗБОГ ДРОГЕ
 1056. ВРЕДНА ДОНАЦИЈА "ХЕЛПА", СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА
 1057. НОВИ СРЕДЊОШКОЛСКИ УЏБЕНИЦИ СОМБОРСКОГ ПРОФЕСОРА
 1058. ОБЈАВЉЕНА НОВА ЗБИРКА ПОЕЗИЈЕ ЗЛАТКА ПАНГАРИЋА
 1059. ОД 28. МАРТА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ
 1060. СОМБОРСКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРОВЕЛИ ДВЕ НЕДЕЉЕ У ШВАЈЦАРСКОЈ
 1061. ИЗДАЈУ СЕ ПОГОНИ ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА СОМБОР! ПРИЈАВЕ ЗА ЛИЦИТАЦИЈУ ДО 19. МАРТА
 1062. "ВОЈВОДИНАШУМЕ" - ОДНОШЕЊЕ ОДБАЧЕНИХ ЈЕЛЕНСКИХ РОГОВА ИЗ ЛОВИШТА ЈЕ ПРОТИВЗАКОНИТО
 1063. ОДРЖАНА ТРИБИНА О ПОЛОЖАЈУ ЖЕНА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1064. ПОЧИЊУ ЗАВРШНИ РАДОВИ НА СОМБОРСКОМ ТРГУ УМЕТНОСТИ
 1065. ОД ЈЕСЕНИ, БЕОГРАДСКА ПОСЛОВНА ШКОЛА И У СОМБОРУ
 1066. КИНЕСКИ „ЛОНГИН“ ЖЕЛИ У СОМБОРУ ДА ГРАДИ ИНДУСТРИЈСКИ ПАРК
 1067. НСЗ - ОБЈАВЉЕН ПРОГРАМ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ
 1068. СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ 15 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА АКЦИЈЕ „ЗДРАВКА“
 1069. КРАГУЈЕВЧАНИ ВРАТИЛИ ПОЗАЈМЉЕНИ КАМИОН СОМБОРСКОЈ "ЧИСТОЋИ"
 1070. ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА ОДОБРЕНИХ ХУМАНИТАРНИХ ПРОЈЕКАТА
 1071. ЛОКАЛНА САМОУПРАВА СОМБОР: МИНИСТАРСТВО ЈЕДИНО ОДГОВОРНО ЗА СИТУАЦИЈУ СА ПАОРИМА!
 1072. СОМБОРСКИМ ПОРОДИЉАМА 130.000 ДИНАРА МАЊЕ
 1073. САЈМОМ ЗАПОШЉАВАЊА ЗАВРШЕН ПРОЈЕКАТ “Млад се промени, (за) посао покрени“
 1074. ГРОМОГЛАСНА ТИШИНА ЗА "АЛЕКСИН ЗАКОН"
 1075. РАТАРИ ИЗ ГАКОВА СПАВАЈУ НА ЊИВАМА И ПИШУ ВУЧИЋУ
 1076. ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ ОБЈЕКТА ЗА СМЕШТАЈ МИГРАНАТА
 1077. (ДА ЛИ) САМО МЕДИЈЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ЈАВНИ ИНТЕРЕС У ИНФОРМИСАЊУ
 1078. ИГРАЧКЕ ЗА ЧОНОПЉАНСКЕ МАЛИШАНЕ
 1079. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОДУЗЕЛА ОКО 45 КИЛОГРАМА ДУВАНА
 1080. ДВА СОМБОРЦА "ПАЛА" ОДМАХ НАКОН КРАЂЕ
 1081. У ТОКУ АКЦИЈА КОЛА СРПСКИХ СЕСТАРА "ЈЕДНА ТЕГЛА-ЈЕДНО ДОМАЋИНСТВО"
 1082. АМБАЛАЖИ ОД ПЕСТИЦИДА НИЈЕ МЕСТО НА ДЕПОНИЈИ
 1083. ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА ПРЕДСТАВЉЕНА НА САЈМУ У БЕОГРАДУ
 1084. МИНИСТАРКА ПОЉОПРИВРЕДЕ: ЗА СИТУАЦИЈУ У СОМБОРУ ОДГОВОРНИ И ЛОКАЛ И ПОКРАЈИНА
 1085. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ИЗРАДУ ИДЕЈНОГ РЕШЕЊА НОВЕ ПИЈАЦЕ У СОМБОРУ
 1086. ОД 1. МАРТА ПРИМЕНА НОВЕ ОДЛУКЕ О ПОМОЋИ НЕЗАПОСЛЕНИМ ПОРОДИЉАМА
 1087. ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА ПРИВРЕДНОГ САВЕТА ГРАДА
 1088. БАГАРОШКИ: МИНИСТАРСТВО ДА РЕАГУЈЕ У СЛУЧАЈУ СОМБОРА
 1089. СОМБОРСКИ ПАОРИ И ДАНАС ПРЕД ЖУПАНИЈОМ ТРАЖИЛИ ЛИЦИТАЦИЈУ ЗЕМЉИШТА
 1090. СОМБОРАЦ НОСЕЋИ РУЧНУ БОМБУ, ШЕТАО ЦЕНТРОМ ГРАДА
 1091. ИНСПЕКЦИЈА У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ УТРОСТРУЧИЛА БРОЈ УХВАЋЕНИХ ЗА РАД "НА ЦРНО"
 1092. У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОГРАМА "ПОМОЋ И НЕГА У КУЋИ"
 1093. У САОБРАЋАЈКИ УНИШТИО ТРИ АУТОМОБИЛА И ПОВРЕДИО ДЕСЕТ ЉУДИ
 1094. ОМБУДСМАНКА: СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ДА НЕ СПРОВОДИ АКЦИЈУ ОД ВРАТА ДО ВРАТА
 1095. ЈАВНИ РАД „ПОМОЋ И НЕГА У КУЋИ“ ОРГАНИЗОВАЋЕ ЦРВЕНИ КРСТ
 1096. ЉИЉАНА ХАБЈАНОВИЋ ЂУРОВИЋ У "ЖУПАНИЈИ" ПРЕДСТВАЉА СВОЈУ НОВУ КЊИГУ
 1097. ПОКРАЈИНА РАСПИСАЛА КОНКУРСЕ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ЗАПОШЉАВАЊА, САМОЗАПОШЉАВАЊА, ЈАВНЕ РАДОВЕ...
 1098. ЈАВНА ТУЖИЛАШТВА У СОМБОРУ УСКОРО ПОД ЈЕДНИМ КРОВОМ
 1099. ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА „ЖЕНСКО ЛИДЕРСТВО“
 1100. РЕЧ ВИШЕ О ИЗЛОЖБИ "НАЈ@СОМБОР"
 1101. ДАНАС ПОЧЕЛА ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ
 1102. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ЗАПОЧИЊЕ АКЦИЈУ "ОД ВРАТА ДО ВРАТА"
 1103. ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 1104. "ПРОСТОР" ДОНИРАО НАМЕШТАЈ ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ"
 1105. У ПРИПРЕМИ ПРИРУЧНИК ЗА ОБОЛЕЛЕ ОД РАКА
 1106. СОМБОРЦИ УЗ "ВАН ГОГ" ОБЕЛЕЖИЛИ ДАН ГРАДА - ГРАДОНАЧЕЛНИК: СОМБОР ИМА СВЕТЛУ БУДУЋНОСТ
 1107. ПОЛИЦИЈА У СОМБОРУ ЗА СЕДАМ ДАНА ЗАДРЖАЛА НА ТРЕЖЊЕЊУ ДЕВЕТ ВОЗАЧА
 1108. НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РАСПИСАЛА НОВЕ КОНКУРСЕ
 1109. СКУПШТИНА И СЕДМИ РОЂЕНДАН СЕЦ-а
 1110. ИМОВИНСКИ ОДНОСИ КОЧЕ АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ СТАНКА ПАУНОВИЋА
 1111. АКЦИЈА „ЗДРАВКА“ - 15 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА! ДОДЕЛА ПРИЗНАЊА „ЗЛАТНА МРЕЖА“
 1112. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА - КОМЕ СМЕТА НАША КЛУПА?
 1113. ТРАДИЦИЈА И КУЛТУРА ЈЕВРЕЈСКОГ НАРОДА ПОСЛЕ ХОЛОКАУСТА
 1114. ТРИ МАЛОЛЕТНИКА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ВАНДАЛИЗАМ У ПАРКА ХЕРОЈА
 1115. ГРАД СОМБОР И „ПРОЏЕТИ“: САРАДЊОМ ДО ТЕМЕЉА НОВЕ ФАБРИКЕ И НОВИХ РАДНИХ МЕСТА
 1116. ГАКОВЧАНИ ОПЕТ ТРАЖЕ ДА СЕ ИЗУЗМУ ИЗ ЛИЦИТАЦИЈЕ
 1117. КОКА-КОЛА ДОДЕЛИЛА ЛАПТОП ЗА ТРУД "ЛОЛИНАЦА"
 1118. КОМИСИЈА РАСПОДЕЛИЛА СРЕДСТАВА ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА
 1119. У СОМБОРУ ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ФОНДАЦИЈЕ "ПРОСПЕРИТАТИ"
 1120. КОНКУРС ЗА ЈАВНЕ РАДОВЕ У ОБЛАСТИ ПОМОЋИ И НЕГЕ У КУЋИ
 1121. ЕКИПИ СОМБОРСКЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕТИЛИ ПИШТОЉЕМ
 1122. У ПОСЛЕДЊЕМ ДИВЉАЊУ ВАНДАЛА СТРАДАЛО ДЕВЕТ КЛУПА И СЕДАМ КАНТИ
 1123. ОДРЖАНА ТРИБИНА НА ТЕМУ "БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ"
 1124. "АРТ СЕКЦИЈА" ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА
 1125. СОМБОР - ДЕСЕТКОВАНЕ МЕСНЕ УПРАВЕ
 1126. СТИПЕНДИЈЕ ЗА 25 СТУДЕНАТА У ШКОЛСКОЈ 2015/2016.
 1127. МИНИСТАРКА ПОЉОПРИВРЕДЕ ПОСЕТИЛА СОМБОР И РАЗГОВАРАЛА СА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА
 1128. СОМБОРСКИ ЉУБИТЕЉИ СТРИПА ПОНОВО НА ОКУПУ
 1129. ЦРНО И БЕЛО - ИМА ЛИ СОМБОР ВИШЕ ВАНДАЛА ИЛИ ЉУДИ ДОБРЕ ВОЉЕ?
 1130. ХАПШЕЊА ЗБОГ ТРИХИНЕЛЕ! УХАПШЕН И ВЕТЕРИНАРСКИ ИНСПЕКТОР ИЗ СОМБОРА
 1131. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ЗА ПОТРЕБЕ НАРОДНЕ КУХИЊЕ 24 МИЛИОНА ДИНАРА
 1132. ПОЧЕЛА ЛИКВИДАЦИЈА СОМБОРСКОГ ЛИСТА "ДУНАТАЈ"
 1133. МИОДРАГ ПУПОВАЦ: КРАНСКА КОСАЧИЦА КАО 16 РАДНИКА
 1134. СКАНДАЛ! ПОВЕРЕНИК СОМБОРСКОГ СНС-а САВЕТУЈЕ НЕЛЕГАЛНО ОБРАЂИВАЊЕ ЗЕМЉЕ
 1135. СОМБОРАЦ ПРОГУТАО НОЖ ОД 25cm, ЛЕКАРУ СЕ ЖАЛИО НА БОЛОВЕ У ГРЛУ
 1136. У СОМБОРСКОМ ЈАВНОМ СЕКТОРУ ПРЕКОБРОЈНО 54 РАДНИКА
 1137. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА СЕРИЈУ КРАЂА БИЦИКАЛА
 1138. ФОРМИРАНА КОМИСИЈА ЗА ПРАЋЕЊЕ СТАЊА У ПОЉОПРИВРЕДИ
 1139. КОНЦЕРТ ГРУПЕ "ВАН ГОГ" У СОМБОРУ ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА
 1140. ПРИЈАВЕ ЗА КУРС РАЧУНОВОДСТВА ДО 1. МАРТА
 1141. ОДРЖАНО ВЕЛИКО БУЊЕВАЧКО МАРИНСКО ПРЕЛО
 1142. ОДРЕЂЕН МАКСИМАЛАН БРОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У СОМБОРСКОМ ЈАВНОМ СЕКТОРУ
 1143. ПРОТЕСТ СОМБОРСКИХ ПОЉОПРИВРЕДНИКА ЗБОГ ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА
 1144. У СОМБОРУ ТРИ САОБРАЋАЈКЕ, ЈЕДНА ОСОБА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1145. ТОДОРОВИЋ: САЈАМ ПЕРАДАРСТВА МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА ПОШТОВАЊЕ
 1146. ЗАПАЛИО АУТОМОБИЛ У ДВОРИШТУ КУЋЕ
 1147. ДОЛИЈАЛИ СОМБОРСКИ КРАДЉИВЦИ ТОРБИ И АГРЕГАТА
 1148. ОТПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ЗГРАДИ ТУЖИЛАШТВА У СОМБОРУ
 1149. ТЕЗГЕ НА СОМБОРСКИМ ПИЈАЦАМА САМО РЕГИСТРОВАНИМА
 1150. НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ОДРЖАНА СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА
 1151. УГИНУЛА СТОКА СВЕ ВЕЋИ ПРОБЛЕМ ФАРМЕРА! КАЗНЕ СТРОЖЕ, А РЕШЕЊЕ "ПАПРЕНО"
 1152. КОНКУРС ЗА ПРОГРАМ "ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО" ОТВОРЕН ДО 29. ФЕБРУАРА
 1153. ОДРЖАНА ТРОДНЕВНА КОНФЕРЕНЦИЈА "МЛАДИ И АГРОБИЗНИС"
 1154. ОВЕ ГОДИНЕ НЕМА ДОВОЉНО ДОБРИХ, ЗА ПОВЕЉУ ГРАДА СОМБОРА
 1155. ОДРЖАНА ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМА "ОЛУЈА НАД БАЧКОМ 1941."
 1156. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ПЛАН РАДОВА ДИРЕКЦИЈЕ ЗА ИЗГРАДЊУ ГРАДА
 1157. СОМБОРСКИ ПРОСВЕТАРИ ПРОШЛИ ОБУКУ ЗА ПРИПРЕМУ ЕВРОПСКИХ ПРОЈЕКАТА
 1158. ОМЛАДИНСКИ КЛУБ ОПРЕМЉЕН И СПРЕМНО ОЧЕКУЈЕ МЛАДЕ
 1159. ВОЗАЧИ ПАЖНА! ПОЧИЊЕ "БЛИЦ МАРАТОН" - РАДАРИ ВРЕБАЈУ
 1160. БРОЈ НЕЗАПОСЛЕНИХ У СОМБОРУ И ДАЉЕ РАСТЕ
 1161. ПРЕДСТАВНИЦИ ИЗРАЕЛСКИХ ФИРМИ ПОСЕТИЛИ СОМБОР
 1162. БЕСПЛАТНЕ УЛАЗНИЦЕ ОСНОВЦИМА ЗА САЈАМ ПЕРАДАРСТВА
 1163. НАЦИОНАЛНИ АНСАМБЛ "КОЛО" ГОСТУЈЕ У СОМБОРУ
 1164. ДУШАН СТРИЖАК ПРВИ ДОПЛИВАО ДО ЧАСНОГ КРСТА
 1165. У СОМБОРУ ОТВОРЕН ЦЕНТАР ЗА ПРИСТУПАЧНУ ТЕХНОЛОГИЈУ И ЕДУКАЦИЈУ
 1166. ИЗ СОМБОРСКЕ "ЗАСТАВЕ" ИЗЛАЗЕ КОНТЕЈНЕРИ УМЕСТО АУТОМОБИЛА
 1167. НАРЕДНОГ ВИКЕНДА У СОМБОРУ КОНФЕРЕНЦИЈА "МЛАДИ И АГРОБИЗНИС"
 1168. КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА СОЦИЈАЛНО-ХУМАНИТАРНИХ УДРУЖЕЊА
 1169. "ЧИСТОЋА" У 2016. ГОДИНИ ОЧЕКУЈЕ 8 МИЛИОНА ДИНАРА ДОБИТИ - ПОЛА ИДЕ ГРАДУ!
 1170. ФАБРИКА АКУМУЛАТОРА - НА ПРАГУ УСПЕШНЕ ПРОДАЈЕ СМЕЊЕН МИЛОРАД ВЕЉОВИЋ
 1171. ГРАД СОМБОР УЛАЖЕ У СВОЈА ЈАВНА КОМУНАЛНА ПРЕДУЗЕЋА
 1172. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ПРИМИЛА 16 ПАЦИЈЕНАТА ЗАРАЖЕНИХ ТРИХИНЕЛОМ
 1173. ПОЧЕЛА ДИСТРИБУЦИЈА 1.200 ХИГЈЕНСКИХ ПАКЕТА ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ
 1174. ХОРОВИ, ПЕВАЧКЕ ГРУПЕ И КОРИНЂАШИ НА ОВОГОДИШЊЕМ БОЖИЋНОМ КОНЦЕРТУ
 1175. DYLAN DOG, ТЕМА ЧЕТВРТОГ СУСРЕТА ЉУБИТЕЉА СТРИПОВА
 1176. ИЗ КАНАЛА ДУНАВ-ТИСА-ДУНАВ ИЗВАЂЕНО ОКО 260 ХИЉАДА КУБИКА МУЉА
 1177. СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА И ВЕРНИЦИ ОБЕЛЕЖАВАЈУ БАДЊИ ДАН
 1178. ОДРЖАНО БОЖИЋНО ВЕЧЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ КОЛА СРПСКИХ СЕСТАРА
 1179. РОДИТЕЉИ БУДУЋИХ ПРВАКА ДО 29. ЈАНУАРА МОГУ ДА ОДАБЕРУ ШКОЛУ
 1180. "ЕНЕРГАНА" - БЛОКАДА РАЧУНА ОДЛОЖИЛА САНИРАЊЕ КВАРА У УЛИЦИ ГРУЈЕ ДЕДИЋА
 1181. НАЈХУМАНИЈИ МЕЂУ ХУМАНИМА! ДАЛИ КРВ ВИШЕ ОД СТОТИНУ ПУТА
 1182. ПРОГРАМ ПОПИСА НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 1183. ЗИМСКА СЛУЖБA У СОМБОРУ ИНТЕРВЕНИШЕ ПО ПОТРЕБИ
 1184. КОНАЧНА ЛИСТА ЗА ДОДЕЛУ 10 СТАНОВА ЗА СОЦИЈАЛНО СТАНОВАЊЕ
 1185. "ЧАУШИ" ГОСТОВАЛИ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ
 1186. ОДБОРНИЦИ САГЛАСНИ СА ПРОГРАМОМ ПОСЛОВАЊА „ДИРЕКЦИЈЕ“
 1187. ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЗА ДЕЦУ У „МИКИ АНТИЋУ“ ПРИКУПИЛИ 23.000 ДИНАРА
 1188. ОБЈАВЉЕНА КОНАЧНА ЛИСТА КОРИСНИКА 30 СТАНОВА ЗА ПОТРЕБЕ ИЗБЕГЛИЦА
 1189. ЛУКАС ПЕТРОВИЋ - ПРВА БЕБА РОЂЕНА У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ У 2016. ГОДИНИ
 1190. ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА ДВА СОМБОРЦА ЗБОГ РАЗБОЈНИШТВА
 1191. 387 НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА ЗА ДЕЦУ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1192. САША ТОДОРОВИЋ: 2016., ГОДИНА БОЉИТКА ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ СОМБОРА
 1193. 575 ПАКЕТИЋА ЗА ДЕЦУ ИЗ ОСЕТЉИВИХ ДРУШТВЕНИХ ГРУПА
 1194. "ЗИМСКА ВИЛА" ДЕЦИ ДЕЛИЛА ПАКЕТИЋЕ
 1195. КЛИЗАЛИШТЕ И БАЗЕН, ЗАБАВА ЗА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ ТОКОМ РАСПУСТА
 1196. НОВИ МОТОРЦИКЛ ЗА ЕФИКАСНИЈИ РАД САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ
 1197. ОДРЖАН "ЗИМСКИ КАЛЕИДОСКОП ИДЕЈА"
 1198. СОМБОРСКИ ЉУБИТЕЉИ СТРИПА СЕ ОКУПИЛИ ТРЕЋИ ПУТ
 1199. ПРИЈАВЕ КОРЕОГРАФА И ФОЛКЛОРНИХ ДРУШТАВА ДО 15. ЈАНУАРА
 1200. НОВОГОДИШЊА СВЕЧАНОСТ ЧЛАНИЦА ЦИЛ-а
 1201. ВЛАСНИЦИ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА ОШТЕТИЛИ БУЏЕТ ЗА 1.600.000 ДИНАРА
 1202. У СОМБОРУ ИМА ИЗМЕЂУ 300 И 600 НАПУШТЕНИХ ПАСА
 1203. НИС И ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ У СОМБОРУ ПОПУЛАРИШУ РУСКИ ЈЕЗИК
 1204. ГРАДСКА УПРАВА СОМБОР - ЗАВРШЕНА ОБУКА НА МАЂАРСКОМ ЈЕЗИКУ
 1205. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ЗАПЛЕНИЛА 6.000 ПАКЛИЦА ЦИГАРЕТА
 1206. ИНСПЕКЦИЈЕ ПОПИСУЈУ ОБЈЕКТЕ ЧИЈИ ВЛАСНИЦИ НИСУ ПОДНЕЛИ ЗАХТЕВ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ
 1207. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! ТОКОМ ПРАЗНИКА ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА
 1208. ОДБОРНИЦИ СКУПШТИНЕ ГРАДА УСВОЈИЛИ БУЏЕТ ЗА 2016. ГОДИНУ
 1209. УКРАСИ КРЕИРАНИ СРЦЕМ ЗА ДЕЦУ У ДОМУ „МИРОСЛАВ АНТИЋ"
 1210. ВОЈНИ ПИРОТЕХНИЧАР ЕДУКОВАО АВРАМОВЦЕ
 1211. ИЗЛОЖБА "ВЕК И ПО СОМБОРСКЕ ШТАМПЕ"
 1212. НСЗ СОМБОР - ПРВИ ПУТ ВИШЕ СТАРИЈИХ ЉУДИ "НА БИРОУ"
 1213. СОМБОРЦИ НА ПРИЈЕМУ У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ
 1214. КРОВ НАД ГЛАВОМ ЗА ШЕСТ ПОРОДИЦА
 1215. ОД НОВЕ ГОДИНЕ ПУТНИ ТРОШКОВИ И ЗА СОМБОРСКЕ ПРОСВЕТАРЕ
 1216. ОКОНЧАН ШТРАЈК ЗАПОСЛЕНИХ У ГЕОДЕТСКОМ ЗАВОДУ
 1217. ВИДЉИВИ РЕЗУЛТАТИ САРАДЊЕ БИБЛИОТЕКЕ И УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА
 1218. У ПРЕПАРАНДИЈИ ПРЕДСТАВЉЕН ПРОГРАМ ЕУ „КРЕАТИВНА ЕВРОПА“
 1219. НАЈУГРОЖЕНИЈИМ СОМБОРЦИМА ПОДЕЉЕНО ЧЕТРДЕСЕТ ПАКЕТА
 1220. СОМБОР И НАРЕДНЕ ГОДИНЕ У РИТМУ ЕВРОПЕ
 1221. У ПАРКУ ХЕРОЈА ИЗВАЉЕНО ШЕСТ КЛУПА И ОШТЕЋЕНЕ КАНТЕ ЗА СМЕЋЕ
 1222. СОМБОР ДОБИЈА НОВИ КОНЦЕРТНИ ПРОСТОР
 1223. СОМБОРКА ЕНА ХОРВАТ, МЕЂУ ШЕСНАЕСТ НАЈБОЉИХ ЕДУКАТОРА СРБИЈЕ
 1224. РАРИТЕТИ У РУКАМА СОМБОРСКИХ ЉУБИТЕЉА СТРИПА
 1225. МАЛО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ГРАЂАНА ЗА КРЕИРАЊЕ ГРАДСКОГ БУЏЕТА
 1226. ИЗЛОЖБА РАДОВА НАСТАЛИХ НА 9. СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКОЈ КОЛОНИЈИ "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА"
 1227. НА СОМБОРСКОМ ТРГУ ЗА ДОЧЕК "ЂУВЕГИЈЕ" И "SO JAZZY"
 1228. У СОМБОРУ ДО ПРОЛЕЋА НОВО ПРИХВАТИЛИШТЕ ЗА ПСЕ
 1229. СОМБОРСКИ ЦРКВЕНИ ХОРОВИ ПОСЕТИЛИ СРПСКЕ СВЕТИЊЕ У МАЂАРСКОЈ
 1230. ТУРИЗАМ – ТЕМА КОНФЕРЕНЦИЈЕ ДУНАВСКО-ПАНОНСКЕ МИКРО РЕГИЈЕ
 1231. ПОЗИВ УГОСТИТЕЉИМА ДА СЕ УКЉУЧЕ У РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОГРАМА РАЗВОЈА ДОМАЋЕГ ТУРИЗМА
 1232. "ПАРКИНГ СЕРВИС" ДОНИРАО ДВА РАЧУНАРА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ"
 1233. ПРЕДСТАВНИЦИ САВЕЗА СРБА У РУМУНИЈИ ПОСЕТИЛИ ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ
 1234. БУЏЕТУ ЗА 2016. ГОДИНУ, НА ДНЕВНОМ РЕДУ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1235. СТУПИО НА СНАГУ ЗАКОН О ОЗАКОЊЕЊУ ОБЈЕКАТА
 1236. КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ОБЕЛЕЖАВАЊА ЈУБИЛЕЈА ТРАЈЕ ДО 25. ДЕЦЕМБРА
 1237. ОД ДАНАС САОБРАЋА ВОЗ СОМБОР-ОСИЈЕК-СОМБОР
 1238. КИЋЕЊЕ ГРАДА ЗАВРШЕНО! УКРАСИ, НОВЕ КЛУПЕ И ПОПРАВКА ИГРАЛИШТА У СЕЛИМА
 1239. ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" - ПОКЛОНИ И КУГЛАЊЕ НА ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1240. РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПОВЕЉЕ ГРАДА
 1241. „ЗЕЛЕНИЛО“ ПОДИЖЕ ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС КОД ГАКОВА
 1242. СОМБОР ЛИДЕР ПО БРОЈУ НЕЗАПОСЛЕНИХ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ
 1243. ГРАД СЕ УКЉУЧИО У БОРБУ ЗА "СЕВЕРТРАНС"
 1244. НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ОДРЖАНА АКАДЕМИЈА "ВЕК ГОЛГОТЕ"
 1245. НАЈМЛАЂИ ШАХИСТИ ОБЕЛЕЖИЛИ ТУРНИР У СОМБОРУ
 1246. У РПК СОМБОР ОДРЖАНА ЕДУКАТИВНА РАДИОНИЦА ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ
 1247. "ИДЕА" ОЖИВЉАВА РОБНУ КУЋУ У СОМБОРУ
 1248. САНАЦИЈА УДАРНИХ РУПА И ОШТЕЋЕЊА НА АТАРСКИМ ПУТЕВИМА
 1249. У СУЗБИЈАЊУ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА – НАЈВАЖНИЈА ПРЕВЕНЦИЈА
 1250. ОТКРИВАМО! КОЛИКО ЋЕ ЗАПОСЛЕНИХ ОСТАТИ У СОМБОРСКИМ ДРЖАВНИМ УСТАНОВАМА
 1251. ЗАКУП ТЕЗГЕ НА "ЋЕЛАВОМ ТРГУ" ТОКОМ НОВОГОДИШЊИХ ПРАЗНИКА, 610 ДИНАРА ДНЕВНО
 1252. ФИЛМ О ХИВ-у, НАЈБОЉИ ПРОЈЕКАТ У БАЧКОЈ, СРЕМУ И СЕВЕРНОМ БАНАТУ
 1253. "ПРОТЕИНКА" УГРАДИЛА НОВЕ ФИЛТЕРЕ! РЕШЕН ПРОБЛЕМ СТАНОВНИКА СЕЛЕНЧЕ?
 1254. СОМБОР ДЕО ПРОЈЕКТА "ПОМОЋ ТЕЖЕ ЗАПОШЉИВИМ ГРУПАМА"
 1255. КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ОБУКЕ СТАРИХ ЗАНАТА У 2015. ГОДИНИ
 1256. РЕКОРДАН БРОЈ ПОСЕТИЛАЦА И ИЗЛАГАЧА НА VII "RAVANGRAD WINE FEST-u"
 1257. МУП ЗАПОЧИЊЕ ОБУКУ ДЕТЕКТИВA
 1258. КОКА КОЛА СОМБОРЦИМА ПОКЛОНИЛА ДУНАВСКИ ЕКО ПАРК
 1259. НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА МАЛЕ НОВИНАРЕ
 1260. ЕДУКАЦИЈА СОМБОРСКИХ ОСНОВАЦА О ЗНАЧАЈУ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ
 1261. ОДРЖАНА ТРИБИНА ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1262. НЕЗАДОВОЉНИ РАДНИЦИ "СЕВЕРТРАНСА" ПРОТЕСТОВАЛИ ИСПРЕД ПРИВРЕДНОГ СУДА
 1263. ОДРЖАН ПРВИ САСТАНАК СОМБОРСКОГ КЛУБА ЉУБИТЕЉА СТРИПОВА
 1264. СУБВЕНЦИЈЕ ОТВАРАЈУ НОВА РАДНА МЕСТА
 1265. ДУНАВСКО ПАНОНСКА МИКРО РЕГИЈА О ПРОЈЕКТИМА ИНФРАСТРУКТУРЕ
 1266. СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СОМБОРСКЕ БИБЛИОТЕКЕ И ЏЕПНОГ ПОЗОРИШТА "БЕРТА ФЕРЕНЦ"
 1267. АПАТИНАЦ ШВЕРЦОМ ДУВАНА ОШТЕТИО БУЏЕТ ЗА 660.000 ДИНАРА
 1268. СЕЦ ОБЕЛЕЖАВА МЕЂУНАРОДНИ ДАН ВОЛОНТЕРА
 1269. ЗИМСКА СЛУЖБА У СОМБОРУ СПРЕМНА ЗА ПРВИ СНЕГ
 1270. ПИТКА ВОДА СТИГЛА ДО КЉАЈИЋЕВА! У ОСАМ СЕЛА ЧЕСМОВАЧА ЈОШ УВЕК ЗАБРАЊЕНА ЗА ПИЋЕ
 1271. ОДБОР ЗА ЗДРАВСТВО О ДЕЖУРСТВУ ПЕДИЈАТАРА У ДОМУ ЗДРАВЉА
 1272. ДРУГИ ПОКУШАЈ ПРОДАЈЕ СОМБОРСКЕ "БЕТОЊЕРКЕ"
 1273. СОМБОРСКО „ЗЕЛЕНИЛО" ПОДИГЛО ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС КРАЈ БАЧА - ПОСАО ОБАВЉЕН У РЕКОРДНОМ РОКУ
 1274. БУЊЕВАЧКО КОЛО ОБЕЛЕЖИЛО ДАН ПРИСЈЕДИЊЕЊА ВОЈВОДИНЕ
 1275. ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ГРАДА
 1276. ОДРЖАН ЗАВРШНИ КОНЦЕРТ "МАЛЕ МОЋНЕ МУЗИКЕ"
 1277. СОМБОР У ПРОГРАМУ СЕРТИФИКАЦИЈЕ ГРАДОВА СА ПОВОЉНИМ ПОСЛОВНИМ ОКРУЖЕЊЕМ
 1278. ИГРАЧКЕ ЗА АМБУЛАНТУ У СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋУ
 1279. "КОРЈЕНИ" ОРГАНИЗОВАЛИ ПОЕТСКО ВЕЧЕ
 1280. 2.500.000 ДИНАРА ГОДИШЊЕ, ЗА УЗГАЈАЛИШТЕ ЈЕЛЕНСКЕ ДИВЉАЧИ КРАЈ СОМБОРА
 1281. ИЗВЕШТАЈ СА 34. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 1282. ОБЈАВЉЕНА ИНТЕРАКТИВНА МАПА ВОДНИХ РЕСУРСА И ВОДОПРИВРЕДНИХ ОБЈЕКАТА ВОЈВОДИНЕ
 1283. ГРАДСКО ВЕЋЕ О СУБВЕНЦИОНИСАЊУ ЦЕНА КОМУНАЛНИХ УСЛУГА
 1284. СОМАРАТОНЦИ БРЗИ И БРОЈНИ У ОЏАЦИМА
 1285. ОД ДАНАС ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА У АКЦИЈИ “ИСПРАВНО ВОЗИЛО – БЕЗБЕДНО ВОЗИЛО”
 1286. СОМБОР ЛИДЕР ПО НЕПРАВИЛНОСТИМА У ФИНАНСИРАЊУ ЦИВИЛНОГ СЕКТОРА
 1287. ОДБОР ЗА СТАТУТАРНА ПИТАЊА О ТАКСИ ПРЕВОЗУ У ГРАДУ
 1288. ПРВА САМОСТАЛНА ИЗЛОЖБА АЛБЕРТА СИЛАЂИЈА - "СРЕДЊИ ВЕК У СОМБОРУ"
 1289. КОМИСИЈА ЗА РАВНОПРАВНОСТ ПОЛОВА - ТРИБИНА О НАСИЉУ У ПОРОДИЦИ
 1290. ЦЕНТАР ОСИ - ОДРЖАНА ТРИБИНА О СИНДРОМУ САГОРЕВАЊА ПЕРСОНАЛНИХ АСИСТЕНАТА
 1291. ОБЕЛЕЖЕН ЈУБИЛЕЈ СРПСКОГ ПРАВОСЛАВНОГ ЦРКВЕНОГ ХОРА У СОМБОРУ
 1292. ДВАДЕСЕТ ПРИПРАВНИКА И ПОСЛОДАВАЦА У ПРОГРАМУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ
 1293. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ - НАЈВШЕ ГЛАСОВА СТАНИШИЋУ
 1294. ГРАДОНАЧЕЛНИК ТОДОРОВИЋ ПОСЕТИО АМБАСАДУ ИЗРАЕЛА
 1295. ХАОТИЧНО! ДРЖАВНЕ ЊИВЕ У СОМБОРСКОМ АТАРУ ОБРАЂУЈЕ КО СТИГНЕ
 1296. ГРАДСКО ВЕЋЕ О ТАКСИ ПРЕВОЗУ И ДРЖАЊУ ДОМАЋИХ ЖИВОТИЊА
 1297. ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ДУНАВСКО-ПАНОНСКЕ МИКРО РЕГИЈЕ
 1298. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОДУЗЕЛА 108,5 КИЛОГРАМА ДУВАНА
 1299. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ПРАВЕ ЦРТАЋ О ТОЛЕРАНЦИЈИ И РАЗУМЕВАЊУ РАЗЛИЧИТОСТИ
 1300. РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ПУНОМ ЈЕКУ
 1301. ДОНАЦИЈА ЗА СОМБОРСКУ СЛУЖБУ ХИТНЕ ПОМОЋИ
 1302. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР ПОДИЖЕ ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС У БАЧУ
 1303. "ПСИХОЗОН" ОРГАНИЗОВАО РАДИОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ И РОДИТЕЛЈЕ У МОНОШТОРУ
 1304. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА ОТМИЦУ ДВОЈИЦЕ МЛАДИЋА
 1305. СОМБОРСКОМ ПЧЕЛАРУ УКРАДЕНЕ ТРИ КОШНИЦЕ!
 1306. ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА, ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ
 1307. ОБЕЛЕЖЕНА 71. ГОДИШЊИЦА БАТИНСКЕ БИТКЕ
 1308. ПЕСНИК ЂОРЂЕ НЕШИЋ, ДОБИТНИК ПОВЕЉЕ ВЕНАЦ СЛОБОДЕ "РАДОМИР ДРАКУЛИЋ"
 1309. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ОСОБЕ КОЈЕ СУ ОШТЕТИЛЕ БУЏЕТ ЗА ВИШЕ ОД ТРИ МИЛИОНА ДИНАРА
 1310. У КРУГУ "ПРОТЕИНКЕ" ПОСАЂЕН ЗЕЛЕНИ ЗАШТИТНИ ПОЈАС
 1311. У БУЏЕТ ГРАДА ЗА НАРЕДНУ ГОДИНУ УЛАЗЕ И ТРОШКОВИ ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ
 1312. ОВОГ ВИКЕНДА У СОМБОРУ, ПРВИ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ НАУКЕ
 1313. СТИПЕНДИЈУ ГРАДА У ШКОЛСКОЈ 2015/16 ДОБИЛО 25 СТУДЕНАТА
 1314. СУЗАНИ СЕКУЛИЋ УРУЧЕНО ПРИЗНАЊЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“
 1315. ОДЛИЧНА САРАДЊА СОМБОРСКИХ РАДИО-АМАТЕРА И ЦРВЕНОГ КРСТА
 1316. МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА БАДЕН-ВИРТЕМБЕРГА ПОСЕТИО СОМБОР
 1317. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" СОМБОР - УЧЕСТАЛА ОШТЕЋЕЊА УЛИЧНИХ СВЕТИЉКИ
 1318. ТВОРЦИ МУРАЛА СЕ ОГЛАСИЛИ ПОВОДОМ ПОСТАВЉАЊА СТРАНАЧКОГ БИЛБОРДА ПРЕКО СЛИКЕ
 1319. ВУЧИЋЕВ ПЛАКАТ У ЦЕНТРУ СОМБОРА ДОБИО ПЕСМУ!
 1320. СОМБОРСКА ПОРОДИЦА ПОМОГЛА ИСЦРПЉЕНОМ ХОДОЧАСНИКУ ИЗ НЕМАЧКЕ
 1321. ПРИЗНАЊЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“ ДОДЕЉЕНО - СУЗАНИ СЕКУЛИЋ
 1322. ПОЧЕЛО КИЋЕЊЕ ГРАДА ЗА НАСТУПАЈУЋЕ ПРАЗНИКЕ
 1323. ПОВЕЋАН КЊИЖНИ ФОНД БИБЛИОТЕКЕ У ОШ „ИВО ЛОЛА РИБАР“
 1324. У СОМБОРУ ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО ЦЕНТРА ЗА САМОСТАЛНИ ЖИВОТ ОСИ
 1325. СОМБОРСКИ ПРОСВЕТАРИ И ЗАПОСЛЕНИ У КУЛТУРИ, ПРЕТЕ ТУЖБОМ ЗБОГ НЕИСПЛАЋЕНИХ ПУТНИХ ТРОШКОВА
 1326. НА ВАЂЕЊЕ ЧЕКА ЈОШ 1.105 ХЕКТАРА ПОД ШЕЋЕРНОМ РЕПОМ
 1327. ЛИСТА ЧЕКАЊА ЗА ГАСТРОСКОПСКЕ ПРЕГЛЕДЕ У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ ТРИ ПУТА КРАЋА
 1328. ОБУКА ИЗ ПРЕДУЗЕТНИШТВА УСЛОВ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ
 1329. ГРАД СЕ ОПРОСТИО ОД ИВАНА ФРГИЋА–СОМБОРСКОГ СПОРТИСТЕ ВЕКА
 1330. ПРЕДУЗЕЋЕ "ВОЈВОДИНАШУМЕ" ПОЧЕЛО ПРИЗВОДЊУ МЕСА ДИВЉАЧИ
 1331. ПРАВОСЛАВНА ЦРКВЕНА ОПШТИНА СТАНИШИЋ, ИЗДАЈЕ У ЗАКУП ПОЉОПРИВРЕДНО ЗЕМЉИШТЕ
 1332. ЧЛАНОПВИ УДРУЖЕЊА ДИСТРОФИЧАРА И ЦЕНТРА ОСИ ПОСЕТИЛИ АПАТИН
 1333. ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ–ПРИКУПЉEНИ ПРЕДЛОЗИ ГРАЂАНА
 1334. ДР ЛИНО ВЕЉАК НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ ГОВОРИО О ПОЛОЖАЈУ ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА У РЕГИОНУ
 1335. ПРИЗНАЊЕ ШКОЛИ "ВУК КАРАЏИЋ" ЗА РЕЗУЛТАТЕ У НЕГОВАЊУ ЕКОЛШКЕ СВЕСТИ
 1336. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ ИМЕНОВАНА ЗА НАЧЕЛНИЦУ ГРАДСКЕ УПРАВЕ
 1337. УДРУЖЕЊА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА ИЗ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА, БИЛИ ДЕО "РОЗЕ ТИМА"
 1338. ДЕЛЕГАЦИЈА ЗУС "КОРИЈЕНИ" ПОСЕТИЛА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ
 1339. СОМБОРСКО "БУЊЕВАЧКО КОЛО" ОБЕЛЕЖИЛО ТРИ ЈУБИЛЕЈА
 1340. СОМБОРСКИ ТРГ УМЕТНОСТИ ПРЕ СНЕГОВА
 1341. "ДОГЕ" ИЗ СОМБОРСКЕ ОДГАЈИВАЧНИЦЕ, НАЈЛЕПШЕ НА СВЕТУ!
 1342. ОД 1. НОВЕМБРА ОБАВЕЗНА ЗИМСКА ОПРЕМА ЗА АУТОМОБИЛЕ
 1343. ГАСИ СЕ РАДИО СОМБОР! НАКОН 44 ГОДИНЕ, "ЈАВНИ СЕРВИС" РАВАНГРАДА ИДЕ У СТЕЧАЈ
 1344. ТРАДИЦИОНАЛНИ КОНЦЕРТ "МАЛИХ ПОЈАЦА" НА ПРАЗНИК СВЕТЕ ПЕТКЕ
 1345. ДО 9. НОВЕМБРА У ЗДАЊУ ПРЕПРАНДИЈЕ ИЗЛОЖБА О МИХАЈЛУ ПУПИНУ
 1346. ОЗИМИМ КУЛТУРАМА ЗАСЕЈАНО 50 ОДСТО ПЛАНИРАНИХ ПОВРШИНА
 1347. СОМБОРЦИ НА СЕМИНАРУ О МОБИНГУ
 1348. ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ! УЧЕНИЦИ И ПРОФЕСОРИ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ДАЛИ КРВ
 1349. "НАЈЈАЧИ" ОВОСЕЗОНСКИ ЈЕЛЕН УСТРЕЉЕН У СОМБОРСКОМ ЛОВИШТУ "КОЗАРА"
 1350. КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛАП-а РОМА
 1351. ГРАДОНАЧЕЛНИК СОМБОРА НА МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У ИЗРАЕЛУ
 1352. ПРЕДЛОЖИТЕ ПРОЈЕКАТ, УКЉУЧИТЕ СЕ У ПЛАНИРАЊЕ БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2016.
 1353. НСЗ СУБВЕНЦИОНИШЕ ОТВАРАЊЕ НОВИХ РАДНИХ МЕСТА И ФИНАНСИРА СТРУЧНУ ПРАКСУ
 1354. СОМБОРСКА "ДОБРА БАШТА" ПРЕДСТАВЉЕНА НА САЈМУ СОЦИЈАЛНИХ УСЛУГА
 1355. ПРВА СЕДНИЦА НОВОГ СЕНАТА УНИВЕРЗИТЕТА У НОВОМ САДУ ОДРЖАНА ЈЕ У СОМБОРУ
 1356. ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА СОМБОРА ОД ФАШИЗМА - ОКТОБАРСКА НАГРАДА ИВАНУ ПАВИЋУ
 1357. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ПРВЕ БЕРЗЕ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ОПРЕМЕ У ЗЕМЉИ
 1358. СМЕЊЕН ДИРЕКТОР "ЕНЕРГАНЕ"! "ВОДОКАНАЛ" ДИЖЕ КРЕДИТ ЗА ОПОРАВАК СОМБОРСКЕ ТОПЛАНЕ
 1359. ВЕРНИЦИ ИЗ СОМБОРА И СТАНИШИЋА ОБИШЛИ ПРАВОСЛАВНЕ СВТИЊЕ У МАЂАРСКОЈ
 1360. БРОЈКЕ КОЈЕ ГОВОРЕ ДА СОМБОР СВЕ ВИШЕ ТОНЕ!
 1361. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА ОБЕЛЕЖИЛА 143 ГОДИНЕ ПОСТОЈАЊА И РАДА
 1362. СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕН НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ У ИЗРАЕЛУ
 1363. НА ЈАВНИМ РАДОВИМА У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ АНГАЖОВАНО 566 НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА
 1364. БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА У ВОДИ ОСОБА СА МОТОРИЧКИМ ИНВАЛИДИТЕТОМ
 1365. ЧОВЕКОЉУБЉЕ НА ДЕЛУ! ДОНАЦИЈА ЗИМСКЕ ОБУЋЕ СОМБОРСКОЈ ШКОЛИ "ВУК КАРАЏИЋ"
 1366. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА ПРЕВАРАНТА КОЈИ ЈЕ НУДИО ПОСАО У ИНОСТРАНСТВУ
 1367. У ЖАРКОВЦУ ОДРЖАН ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ЧЕШКЕ РЕПУБЛИКЕ
 1368. СЕЦ ОРГАНИЗУЈЕ ОБУКУ ВОЛОНТЕРА ЗА ПРОЈЕКАТ „ШКОЛА ДОБРЕ ВОЉЕ“
 1369. ПРОФ. ДР ПРЕДРАГ ЧИЧОВАЧКИ ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ НА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 1370. ЗБОГ НЕОДРАЂЕНОГ РЕМОНТА, ТОПЛАНА ПОЧЕЛА ГРЕЈНУ СЕЗОНУ СА ПОЛУИСПРАВНИМ СИСТЕМОМ!
 1371. ИВАНУ ПАВИЋУ ОВОГОДИШЊА ОКТОБАРСКА НАГРАДА
 1372. У ТОКУ РЕВИТАЛИЗАЦИЈА ОБАЛЕ "МОСТОНГЕ"
 1373. ПРИЈАВА НОВОРОЂЕНЧЕТА И ДРУГА ДОКУМЕНТАЦИЈА ОД ЈАНУАРА И ПУТЕМ ИНТЕРНЕТА
 1374. ПРВИ ФЕСТИВАЛ НАУКЕ У СОМБОРУ
 1375. НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ, ПРЕДСТАВЉЕНИ ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ СОМБОРА
 1376. УЧЕНИЦИ ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" НАГРАЂЕНИ НА КОНКУРСУ "МОЈ ГРАД БЕЗ АУТОМОБИЛСКОГ ДИМА"
 1377. ЗА 20. ОКТОБАР ЗАКАЗАНА 33. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1378. ЈЕДНА ЦЕНА НА РАФУ, А КАСА КУЦА ДРУГУ! ТРГОВЦИ СВЕ ЧЕШЋЕ ОБМАЊУЈУ ПОТРОШАЧЕ
 1379. ВАНДАЛИ СРУШИЛИ ДЕО ОГРАДЕ НА КАТОЛИЧКОМ ГРОБЉУ! ПРАВОСЛАВНО ПОД ВИДЕО НАДЗОРОМ
 1380. ОШ "НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ" - МИНЕРАЛИ, СТЕНЕ И ФОСИЛИ ПРЕД СОМБОРСКИМ ОСНОВЦИМА
 1381. ГРАДСКА ВЛАСТ ПРИПРЕМА ТЕРЕН ЗА УЛАГАЧЕ
 1382. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА ДВЕ ЛОКАЦИЈЕ ЗА УЗГОЈ КАНАБИСА
 1383. КОМИСИЈА ИЗАБРАЛА ИДЕЈНИ НАЦРТ ЗА ДИПЛОМУ "АВРАМ МРАЗОВИЋ"
 1384. ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА КОРИШЋЕЊЕ ОЗНАКЕ „РЕГИОНАЛНОГ ПРОИЗВОДА БАЧКЕ“
 1385. ДОЗВОЛА ЗА ТАМНА СТАКЛА НА АУТОМОБИЛУ И ДО 15.000 ДИНАРА!
 1386. НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА У ТОКУ АКЦИЈА БЕСПЛАТНЕ ДЕРАТИЗАЦИЈЕ
 1387. ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈУСПЕШНИЈИМ „ЛОВЦИМА“ НА АМБРОЗИЈУ
 1388. НОВИМ ВОЗИЛОМ ДО АКРЕДИТАЦИЈЕ ЗА КОНТРОЛУ ВОДЕ
 1389. ТРАКТОР "ЗЕЛЕНИЛА" УПАО У НЕОБЕЛЕЖЕНИ РОВ, ДОК ЈЕ КОСИО ТРАВУ
 1390. МЕТЕОР-КОМЕРЦ НОВИ ВЛАСНИК ТВ "СРЕЋЕ", РАДИО СОМБОРУ ИСКЉУЧЕНА СТРУЈА!
 1391. ДЕЛЕГАЦИЈА СОМБОРСКИХ НАСТАВНИКА У ПОСЕТИ КИШПЕШТУ
 1392. ФОРМИРАНА ЛОКАЛНА АКЦИОНА ГРУПА ЗА РАЗВОЈ ГРАДА И САРАДЊУ
 1393. ГРЕЈНА СЕЗОНА У СОМБОРУ ЋЕ ПОЧЕТИ НА ВРЕМЕ А ЦЕНА СЕ ЈОШ УВЕК НЕ ЗНА!
 1394. СОМБОР И АПАТИН БИЛИ ДОМАЋИНИ 20. ИНТЕРФЕРА
 1395. УМЕТНИЧКИ СТУДИО "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА" ПРИМА НОВЕ ЧЛАНОВЕ
 1396. РАГС - ОВЕ ГОДИНЕ У СОМБОР ОД КОНКУРСА СТИГЛО 24.512.000 ДИНАРА
 1397. "ВУКОВЦИ" У ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 1398. КАКО ДО ОПТИМАЛНОГ БРОЈА ЗАПОСЛЕНИХ У ЈАВНОМ СЕКТОРУ?
 1399. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! УБУДУЋЕ АЛКО-ТЕСТ ЧИМ ВАС ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИ
 1400. ЈОШ ЈЕДАН ВАНДАЛИЗАМ! ОШТЕЋЕН ЈАВНИ ТОАЛЕТ У ПАРКУ ХЕРОЈА
 1401. РАЗВОЈНИ ПОТЕНЦИЈАЛИ СОМБОРА ПРЕДСТАВЉЕНИ У ШВЕДСКОЈ
 1402. ИНДЕКС ПЕДАГОШКОГ ФАКУЛТЕТА ЈУЧЕ ДОБИЛО 135 БРУЦОША
 1403. ПУНО ПОЗОРИШТЕ ЗА ПОДРШКУ ОБОЛЕЛИМА ОД РАКА
 1404. СОМБОР ПОНОВО ДОМАЋИН МЕЂУНАРОДНОГ САВЕТОВАЊА О ТЕХНИКАМА РЕГУЛИСАЊА САОБРАЋАЈА
 1405. КЊИГЕ НА БУЊЕВАЧКОМ ЈЕЗИКУ У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 1406. МИЛОШ ПЛАВШИЋ ПОБЕДНИК ДЕСЕТОГ МЕМОРИЈАЛА "ЈОВАН ЂУРАН"
 1407. МАШИНСКИ ПАРК "ПРОСТОРА" БОГАТИЈИ ЗА ДВА МАЛА ТРАКТОРА
 1408. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ПРВОГ СИМПОЗИЈУМА УРГЕНТНЕ МЕДИЦИНЕ ВОЈВОДИНЕ
 1409. УЧИТЕЉ ИЗ ЕНГЛЕСКЕ КОЈИ БИЦИКЛОМ ОБИЛАЗИ СВЕТ ПОСЕТИО СОМБОР
 1410. ИЗМЕНЕ ПРАВИЛНИКА О РАДУ СОМБОРСКИХ КОМУНАЛНИЛНИХ ПРЕДУЗЕЋА
 1411. ПОЛИЦИЈА ЗАПЛЕНИЛА МАРИХУАНУ И 17 КИЛОГРАМА КАНАБИСА! УХАПШЕНА ДВА АПАТИНЦА
 1412. СЕВЕРТРАНС УВЕО ВИКЕНД МЕСЕЧНЕ КАРТЕ, КОЈИМ ПУТНИЦИ ШТЕДЕ ВИШЕ ОД 50% НОВЦА!
 1413. УРЕЂЕЊЕ ПАРКИЋА КОД БОЛНИЦЕ - УКЛАЊАЊЕ 25 ДОТРАЈАЛИХ СТАБАЛА СИБИРСКОГ БРЕСТА
 1414. СОМБОРЦИ У ИСТРАЖИВАЊУ ДАЛИ ПРЕЛАЗНУ ОЦЕНУ ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ
 1415. ЖЕТВА СУНЦОКРЕТА У СОМБОРСКОМ АТАРУ ПРИ КРАЈУ, ПРОСЕЧАН ПРИНОС 2,8 Т/ХА
 1416. СОМБОРСКИ АЕРОДРОМ, ТЕМА САСТАНКА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ
 1417. У ПАРКУ ХЕРОЈА ПОСТАВЉЕНА СПОМЕН КЛУПА ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА
 1418. ХРВАТСКА ЗАТВОРИЛА ГРАНИЦЕ ПРЕМА СРБИЈИ! САМО БАТРОВЦИ ФУНКЦИОНИШУ
 1419. ОБЈЕКАТ ЗА ПРИХВАТ ИЗБЕГЛИЦА У СОМБОРУ СПРЕМАН И ФОРМИРАН САВЕТ ЗА МИГРАЦИЈЕ
 1420. НАСТАВЉЕНА ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА НАЈУГРОЖЕНИЈИМА У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1421. ЈОШ ЈЕДНО СВЕТСКО ЗЛАТО ЗА СОМБОРЦА ГОРАНА ХАЈОШЕВИЋА
 1422. ЕДУКАЦИЈА О НОВИНАМА У ПРИМЕНИ ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА
 1423. ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ЦСЖ СОМБОР
 1424. 29.085.080 ДИНАРА ЗА УРЕЂЕЊЕ КАНАЛА ЗА ОДВОДЊАВАЊЕ НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
 1425. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ ДОБИО НОВЕ ОПЕРАТОРЕ
 1426. ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА РАДОВА НАСТАЛИХ НА ЕКО ЛИКОВНОЈ КОЛОНИЈИ
 1427. ОБУКА ЗАПОСЛЕНИХ У ГРAДСКОЈ УПРАВИ ДА КОРИСТЕ МАЂАРСКИ ЈЕЗИК
 1428. СОМБОР СЕ СПРЕМА ЗА ПРИХВАТ МИГРАНАТА - ВОЈНИ КОМПЛЕКС "ВЕНАЦ" УТОЧИШТЕ
 1429. 15.000 ДИНАРА ЗА ИДЕЈНИ НАЦРТ ДИПЛОМЕ "АВРАМ МРАЗОВИЋ"
 1430. ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА - СУТРА У ПАРКУ ХЕРОЈА, ПОСТАВЉАЊЕ СПОМЕН КЛУПЕ
 1431. АНАМАРИЈА УРИ, ЧЕТРНАЕСТИ СТИПЕНДИСТА ГРАДА СОМБОРА
 1432. ОДРЖАНА ТРИБИНА "ЖИВЕТИ САМОСТАЛНО"
 1433. ДВА ПРОГРАМА ЈАВНОГ РАДА У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 1434. СОМБОРСКИ ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ДОБИО СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО
 1435. У ТОКУ ПРИЈАВЕ МЛАДИХ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКТА "ИСТРАЖИ"
 1436. КОМУНАЛНИ ОТПАД - РЕСУРС КОЈИ МОЖЕ ПОКРЕНУТИ РАЗВОЈ ГРАДА
 1437. "БУЊЕВАЧКО КОЛО" И МЗ "ЦРВЕНКА" ПОТПИСАЛИ ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ
 1438. ПОКРАЈИНА ДАЈЕ ФИНАНСИЈСКУ ПОМОЋ СРЕДЊОШКОЛЦИМА - ИЗБЕГЛИЦИМА
 1439. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У 2015. ГОДИНИ
 1440. ОБЕЗБЕЂЕНЕ ПРОТИВГРАДНЕ РАКЕТЕ И НАКНАДЕ СТРЕЛЦИМА
 1441. ЦЕНА УСЛУГЕ "ЕНЕРГАНЕ" - "НА ОДЛОЖЕНО"
 1442. НАГРАДНИ ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈЕ
 1443. СОМБОРСКО ДРУШТВО ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА УТВРДИЛО КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ
 1444. "ТРЕНИРАЈ ОДГОВОРНОСТ" - ОДРЖАН ДРУГИ МОДУЛ ОСНОВНОГ ТРЕНИНГА ЗА БУДУЋЕ ТРЕНЕРЕ
 1445. ГРАД КУПИО ПЕТ ВОЗИЛА СОМБОРСКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА
 1446. КОМИСИЈА ЗА ДОДЕЛУ ГРАДСКИХ СТИПЕНДИЈА УТВРДИЛА ЛИСТУ ДЕФИЦИТАРНИХ ЗАНИМАЊА
 1447. ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ИСТИЧУ УГОВОРИ О ЗАКУПУ ДРЖАВНОГ ЗЕМЉИШТА
 1448. ОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ БЕЗ НАСТАВНИХ СУБОТА У ВОЈВОЂАНСКИМ ШКОЛАМА
 1449. МОГУЋНОСТ УЧЕЊА НЕМАЧКОГ ЈЕЗИКА У ВРТИЋУ „ВЕРА ГУЦУЊА“
 1450. ЗАВРШАВА СЕ САНАЦИЈА ПУТА РАДОЈЕВИЋИ – КАНАЛ БЕЗДАН-ВРБАС
 1451. ОБЈАВЉЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА ОДЛИЧНИМ СРЕДЊОШКОЛЦИМА
 1452. ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОДРЖАО ОСНИВАЊЕ КАЈАКАШКОГ КЛУБА
 1453. "ДАНИ ВЕСЕЛЕ МАШИНЕ" У КЉАЈИЋЕВУ - КО ПЕЧЕ НАЈБОЉУ РАКИЈУ ОД ШЉИВЕ?
 1454. ДУШАНКА ГОЛУБОВИЋ, В.Д. НАЧЕЛНИКА ГРАДСКЕ УПРАВЕ
 1455. ЕНЕРГАНА ПОЗИВА ДУЖНИКЕ ДА ИЗМИРЕ СВОЈЕ ОБАВЕЗЕ НА РАТЕ
 1456. ОДРЖАНА 31. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА
 1457. У ТОКУ ПРИЈАВЕ МЛАДИХ СОМБОРАЦА, ЗА ЕКО ЛИКОВНУ КОЛОНИЈУ
 1458. СОМБОРСКА ФАБРИКА ИДЕЈА ПОКРЕНУЛА КАМПАЊУ ЗА ПОМОЋ ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ
 1459. СОМБОРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ РАЗБОЈНИШТВА! ПАЛИЦОМ И НОЖЕМ ДО МОБИЛНОГ ТЕЛЕФОНА, НАКИТА...
 1460. УСКОРО ПОЧИЊЕ ОПРЕМАЊЕ ОМЛАДИНСКОГ КЛУБА У СОМБОРУ
 1461. МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА "МЛАКЕ" ПРОСЛАВИЛА СВОЈУ СЛАВУ
 1462. СИЗИФОВ ПОСАО! МАЈСТОРИ "ЗЕЛЕНИЛА" ПОПРАВЉАЈУ, ВАНДАЛИ УНИШТАВАЈУ!
 1463. У СОМБОРУ НАКОН ПЉУСКА ПАДАЛИ БОЂОШИ - СТРАДАО И АУТОМОБИЛ
 1464. У СКЛОПУ РЕКОНСТРУКЦИЈЕ ТРГА, РАДИКАЛНО ОРЕЗАНИ БОЂОШИ ПРЕД ПОЗОРИШТЕМ
 1465. ИЗГРАДЊА АТАРСКИХ ПУТЕВА И ЧИШЋЕЊЕ КАНАЛА У ПУНОМ ЈЕКУ
 1466. ОКО 520 РАДНИКА СОМБОРСКОГ БОРЕЛИЈА УПУЋЕНО НА БИРО
 1467. ОБЈАВЉЕНА ЛИСТА КОРИСНИКА ДЕСЕТ СТАМБЕНИХ ЈЕДИНИЦА СОЦИЈАЛНОГ СТАНОВАЊА
 1468. ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ТРГА КОСТЕ ТРИФКОВИЋА
 1469. СОМБОЛЕД СТИПЕНДИРА ПОСТДИПЛОМСКЕ СТУДИЈЕ У ФРАНЦУСКОЈ
 1470. СОМБОРСКЕ "СЛАМАРКЕ" ИЗЛАЖУ У СУБОТИЦИ
 1471. ЗАВРШЕН ПРВИ МОДУЛ ОБУКЕ МЛАДИХ ТРЕНЕРА У ОМЛАСДИНСКОМ СЕКТОРУ
 1472. САША ТОДОРОВИЋ: У ТОКУ ИЗГРАДЊА 30 СТАНОВА ЗА ИЗБЕГЛА ЛИЦА И 10 ЗА ДРУГУ ВРСТУ СОЦИЈАЛЕ
 1473. ЈОШ ЈЕДАН СОМБОРАЦ ПАО ЗБОГ АЗИЛАНАТА
 1474. ОБЕЛЕЖЕН ПРАЗНИК СНЕЖНЕ ГОСПЕ У ЧИЧОВИМА
 1475. КЗМ СОМБОР - МЛАДИ, ПИЈАВИТЕ СЕ ЗА СТУДИЈСКУ ПОСЕТУ СЛОВЕНИЈИ
 1476. ЕДУКАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ЈЕЗИКА И ПИСМА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ
 1477. ПОНУДИО МИТО САОБРАЋАЈЦУ, ПА ДОБИО КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ
 1478. ПСИ ЛУТАЛИЦЕ ПОБИЛИ 300 ФАЗАНА У ПРИХВАТИЛИШТУ КОД КЉАЈИЋЕВА
 1479. СОМБОРЦИ У ТИМУ СРБИЈЕ, НА КАМПУ МЛАДИХ РАДИО-АМАТЕРА У ИТАЛИЈИ
 1480. АМБАСАДОР МАЂАРСКЕ ПОСЕТИО СОМБОР
 1481. ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА КАШТЕЛА У РИЂИЦИ
 1482. ПРИВОДЕ СЕ КРАЈУ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 1483. СОМБОР ИСПУНИО УСЛОВЕ ЗА III КАТЕГОРИЈУ ТУРИСТИЧКОГ МЕСТА
 1484. ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА И ПАРАСТОСОМ, У СОМБОРУ ОДАТА ПОШТА ЖРТВАМА АКЦИЈЕ „ОЛУЈА“
 1485. АНТЕНСКИ СТУБ У ДУБРОВАЧКОЈ УЛИЦИ, НОВИ ПРОБЛЕМ ГРАЂАНА СТАРЕ СЕЛЕНЧЕ!
 1486. СОМБОРАЦ ЗА ХВАТАЊЕ ЗАШТИЋЕНИХ ПТИЦА КАЖЊЕН СА 76.000 ДИНАРА
 1487. ПОЛИЦИЈА ИДЕНТИФИКОВАЛА СОМБОРКУ КОЈА ЈЕ БИЦИКЛОМ УДАРИЛА ДЕТЕ НА ТРОТОАРУ!
 1488. КУХИЊСКИМ НОЖЕМ ИЗБО ДВОЈЕ ЉУДИ
 1489. "БРАНИТЕЉИ И БРАНИТЕЉКЕ МАЊИНСКИХ ПРАВА У СРБИЈИ" КРЕНУЛИ ИЗ СОМБОРА
 1490. ПОМОЗИТЕ! НЕПОЗНАТА СОМБОРКА БИЦИКЛОМ УДАРИЛА ДЕТЕ НА ТРОТОАРУ ПА ПОБЕГЛА!
 1491. РЕНОВИРАН СОМБОРСКИ "ДОМ ТЕХНИКЕ"
 1492. УСАВРШИТЕ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК БЕСПЛАТНО! РАДИОНИЦА ЗА МЛАДЕ У СОМБОРСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
 1493. СОМБОРСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ОБЕЛЕЖИО СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 1494. ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА РИБОЛОВНИХ ПОДРУЧЈА! У МОНОШТОРУ И АПАТИНУ ПРОВЕРЕНО 38 ПЕЦАРОША
 1495. ГРЕЈНА СЕЗОНА У СОМБОРУ НЕИЗВЕСНА! "ЕНЕРГАНА" ДУГУЈЕ 175 МИЛИОНА ДИНАРА, РАЧУН У БЛОКАДИ А ВОДА ИСКЉУЧЕНА
 1496. МИНИСТАР ВУЛИН ПОСЕТИО "ФИОРАНО"
 1497. КУПЉЕНА МУЗИЧКА ОПРЕМА ЗА ПРОБЕ СОМБОРСКИХ РОК БЕНДОВА
 1498. ОДРЖАНИ ИЗБОРИ ЗА САВЕТ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ „ВЕНАЦ“
 1499. ОДРЖАНА ОБУКА ЗА ПИСАЊЕ ПРОЈЕКАТА, У ОКВИРУ ПРОГРАМА "МЛАДИ СУ ЗАКОН – БАЧКА, СРЕМ И СЕВЕРНИ БАНАТ"
 1500. У СОМБОРУ СЕ ОТКЛАЊАЈУ ПОСЛЕДИЦЕ ОЛУЈНОГ НЕВРЕМЕНА - ВЕТАР ЛОМИО ДРВЕЋЕ И ИЗАЗВАО БРОЈНЕ ПРЕКИДЕ СТРУЈЕ
 1501. РАДНО ВРЕМЕ УГОСТИТЕЉА - ТЕМА САСТАНКА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ
 1502. ЖЕТЕЛАЧКА СВЕЧАНОСТ – „ДУЖИОНИЦА“, 81. ПУТ У СОМБОРУ
 1503. ВОЗАЧИ ОПРЕЗ! ОД ДАНАС ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА КОРИШЋЕНА СИГУРНОСНИХ ПОЈАСЕВА
 1504. У ПРВОЈ ПОЛОВИНИ 2015. ГОДИНЕ, СМАЊЕН БРОЈ НЕЗАПОСЛЕНИХ У ВОЈВОДИНИ
 1505. БОЂОШ КАО ЈЕДИНСТВЕН И ПРЕПОЗНАТЉИВ СИМБОЛ ГРАДА СОМБОРА
 1506. СОЦИЈАЛНО УКЉУЧИВАЊЕ И СМАЊЕЊЕ СИРОМАШТВА НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ
 1507. УСЛУЖНИ ЦЕНТАР ГРАДА ДОСТУПНИЈИ ОСОБАМА СА ОШТЕЋЕНИМ СЛУХОМ
 1508. СОМБОР ПО ДРУГИ ПУТ ОБЕЛЕЖАВА 30. ЈУЛ, СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 1509. ЗА СВЕ НЕДОУМИЦЕ У ВЕЗИ РАДА НА ОТВОРЕНОМ ПО ВРУЋИНИ, ПОЗОВИТЕ ИНСПЕКЦИЈУ РАДА!
 1510. ТРЕЋА ПОДЕЛА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈЛНО УГРОЖЕНЕ У СОМБОРСКИМ СЕЛИМА
 1511. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА IX "БЕЗДАНСКИ КОТЛИЋ"
 1512. ЧОНОПЉАНЦИ ДУЖИОНИЦОМ ПРОСЛАВИЛИ ЗАВРШЕТАК ОВОГОДИШЊЕ ЖЕТВЕ
 1513. НА "СОМБОРСКОМ КОТЛИЋУ" СКУВАНО 173 ПАПРИКАША, НАЈБОЉИ КУВАР ПЕТАР СВИЛАР ИЗ ЦРВЕНКЕ
 1514. СОМБОРЦИ ОПЕТ ПРАВЕ АКУМУЛАТОРЕ! 135 РАДНИКА ДНЕВНО НАПРАВИ 1500 КОМАДА
 1515. УГ "БУЊЕВАЧКО КОЛО" - ПОКЛОН СЛИКА У ЧАСТ КАРМЕЛСКЕ ГОСПЕ
 1516. ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ О КОРИШЋЕЊУ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА
 1517. ОЧИШЋЕНА ФОНТАНА И ПОПРАВЉЕНА ЈАВНА РАСВЕТА У ЦЕНТРУ ГРАДА
 1518. ЈУЧЕ У ВОЈВОЂАНСКОЈ УЛИЦИ ПАО БОЂОШ!
 1519. ГРАДОНАЧЕЛНИК ДОНЕО РЕШЕЊЕ О СТИПЕНДИРАЊУ НАЈБОЉЕГ УЧЕНИКА
 1520. АКТИВНОСТИ ОДБОРА ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ СКУПШТИНЕ ГРАДА
 1521. СОМБОРСКА ЕНЕРГАНА УВЕЛА БЕСПЛАТНУ ТЕЛЕФОНСКУ ЛИНИЈУ ЗА РЕКЛАМАЦИЈЕ
 1522. "ВЕЛИКИМ СКОКОМ", У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЕВРОПСКОГ АМАЗОНА
 1523. ПОТПИСИМА ПРОТИВ РЕХАБИЛИТАЦИЈЕ ФАШИСТА
 1524. РАДНИЦИ „ЗЕЛЕНИЛА“ УРЕДИЛИ ЦЕНТАР ГРАДА ЗА СОМБОРСКО ЛЕТО
 1525. НИЈЕ СВЕ У НОВЦУ! ВОЛОНТЕРСКИ ПРОЈЕКАТ "РУСИЈА У СРЦУ СОМБОРА" ОКУПИО ЧЕТРДЕСЕТАК МАЛИШАНА
 1526. ДЕЛЕГАЦИЈА ГРАДА СОМБОРА НА 20. РИБЉЕМ ФЕСТИВАЛУ У БАЈИ
 1527. ЈОШ ПЕТ ДАНА ТРАЈЕ КОНКУРС ЗА ЈАВНЕ РАДОВЕ НА КОЈИМА СЕ АНГАЖУЈУ ОСИ
 1528. ГРАДСКИ ОЦИ НАСТАВИЛИ РАЗГОРОВЕ СА СОМБОРСКИM ПРИВРЕДНИЦИМА
 1529. РЕКРЕАТИВНИ БИЦИКЛИСТИ ИЗ СОМБОРА "ОСВОЈИЛИ" ГРАД БАЈУ
 1530. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ИМЕНОВАЊЕ ДИРЕКТОРА „ВОДОКАНАЛА“
 1531. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ 14 САОБРАЋАЈКИ, ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА
 1532. СОМБОРСКИ МАРАТОНЦИ ПОНОВО ПОКАЗАЛИ ХУМАНОСТ И ДАЛИ КРВ!
 1533. У ТОКУ РЕКОНСТРУКЦИЈА ЗГРАДЕ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ „ГОРЊА ВАРОШ“
 1534. ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР - У СЕЛИМА СТО ЧЕТРДЕСЕТ ИНТЕРВЕНЦИЈА
 1535. ВЕЛИКИ ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ ДУНАВСКО-ПАНОНСКЕ РЕГИЈЕ
 1536. АПЕЛ "ВОЈВОДИНАШУМА" - НЕ ПАЛИТИ ВАТРУ НА ОТВОРЕНОМ ПРОСТОРУ!
 1537. ЖЕТВА У СОМБОРСКОМ АТАРУ ПРИ КРАЈУ – РЕКОРДНИ ПРИНОСИ МЕРКАНТИЛНЕ ПШЕНИЦЕ
 1538. ОЛУЈНИ ВЕТАР НОЋАС У СОМБОРУ ОБАРАО СТАБЛА И ГРАНЕ
 1539. МАТУРАНТКИЊА СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈЕ АНАМАРИЈА УРИ, ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ!
 1540. МАЛИ ЧОНОПЉАНЦИ ПЛЕЛИ "ИВАЊДАНСКЕ ВЕНЧИЋЕ"
 1541. САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ГРАДА СОМБОРА ПРЕДСТАВИО СВОЈЕ АКТИВНОСТИ
 1542. СВЕ ЦИГАРЕТЕ ОД ЈУЧЕ СКУПЉЕ ЗА 10 ДИНАРА
 1543. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА РОБОТИЧАРЕ СОМБОРСКЕ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ
 1544. АПЕЛ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА - НЕ ПАЛИТИ СЛАМУ И СТРНИШТЕ НАКОН ЖЕТВЕ!
 1545. ОДРЖАНА СОМБОРСКА ПРОМОЦИЈА ПРОГРАМА "МЛАДИ СУ ЗАКОН"
 1546. ОДРЖАНА ЈАВНА РАДИОНИЦА ЦРТАЊА - ПАРК ХЕРОЈА КАО ИНСПИРАЦИЈА
 1547. СТУДЕНТИ И ДИПЛОМЦИ ПРАВНИХ ФАКУЛТЕТА БОРАВИЛИ У СОМБОРУ
 1548. ЗАМЕНА АСФАЛТА НА СТАПАРСКОМ ПУТУ ПРИ КРАЈУ, ВРЕДНОСТ РАДОВА ОКО 3 МИЛИОНА ДИНАРА
 1549. У СОМБОРУ ГРАЂЕВИНСКА ДОЗВОЛА ЗА ЈЕДАН ДАН
 1550. ГРАД ПОДРЖАВА САРАДЊУ КОМПАНИЈЕ „КОПИТАРНА“ И „БОРЕЛИЈА“
 1551. СОМБОР - ПРОДАЛА ДВАДЕСЕТДВОГОДИШЊУ ДЕВОЈКУ ЗА 800 ЕВРА!
 1552. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА ДВА РАЗБОЈНИШТВА И КРАЂЕ У МИЛЕТИЋУ
 1553. И ПОРЕД БЕСПЛАТНЕ ШКОЛАРИНЕ, ЗА ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ СЕ ПРИЈАВИЛО САМО 83 БРУЦОША
 1554. ОБЈАВЉЕН КАТАЛОГ ЗНАЧАКА ФУДБАЛСКИХ КЛУБОВА ИЗ ВОЈВОДИНЕ
 1555. ОД 31. ЈУЛА ДО 02. АВГУСТА, 18. "СИМОНОВИЋЕВИ ДАНИ"
 1556. РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ОМЛАДИНСКЕ ВОЛОНТЕРСКЕ ПРОЈЕКТЕ
 1557. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА, "ОТВОРЕНА ШКОЛА" ЗА ГРАЂАНЕ СВИХ УЗРАСТА
 1558. ЈЕДИНСТВЕНА САРАДЊА СОМБОРА И БАЧ-КИШКУН ЖУПАНИЈЕ
 1559. БУЦОВ КАПИТАЛАЦ "ПРЕВАРЕН" У БАРАЧКОЈ
 1560. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА АПЕЛУЈЕ НА ЖЕТЕОЦЕ ДА СЕ ПРИДРЖАВАЈУ ЗАКОНА
 1561. ВАНДАЛИ ОБОРИЛИ СТАБЛО БОЂОША
 1562. СОМБОРСКИ СЛИКАРИ НА ХУМАНИТАРНОЈ ЛИКОВНОЈ КОЛОНИЈИ У СЛОВЕНИЈИ
 1563. ЗАКЉУЧЕН СПОРАЗУМ О ИЗГРАДЊИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТСКИХ ОБЈЕКАТА У ИНДУСТРИЈСКОЈ ЗОНИ
 1564. АПАТИНАЦ УЛОВИО СОМА ТЕШКОГ 55 КИЛОГРАМА!
 1565. ОБЕЛЕЖЕН ВИДОВДАН И ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ СОМБОРСКИМ УЧЕНИЦИМА ВЕРОНАУКЕ
 1566. ЈЕДАНАЕСТ МАЛИШАНА НАУЧИЛО ОСНОВЕ СЛИКАЊА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА МОЖДА И КРАЈЕМ ЛЕТА
 1567. ЖЕЉКО ВАСИЋ НА ОВОГОДИШЊЕМ "СОМБОРСКОМ КОТЛИЋУ"
 1568. ДВА ЧЕТРДЕСЕТОСМОГОДИШЊА АПАТИНЦА УХАПШЕНА ЗБОГ ДИЛОВАЊЕ ДРОГЕ
 1569. СОМБОРСКИ БАЈКЕРИ ПОКЛОНИЛИ КЛИМА УРЕЂАЈ ДОМУ "МИКА АНТИЋ"
 1570. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ИЗМЕНА ПЛАНА АКТИВНОСТИ ЦРВЕНОГ КРСТА
 1571. ГРАД ИЗ БУЏЕТА ПОДЕЛИО 2.650.000 ДИНАРА ЗА ХОРОВЕ, ОРКЕСТРЕ, КУД-ове И ОСТАЛЕ ВИДОВЕ АМАТЕРИЗМА
 1572. СОМБОРЦИ ПАЖЊА! БИРА СЕ НАЈЛЕПШИ БАЛКОН У ГРАДУ
 1573. МАТУРСКИ КОНЦЕРТ ЗА ПАМЋЕЊЕ У СОМБОРСКОЈ МУЗИЧКОЈ ШКОЛИ
 1574. УКЛОЊЕНИ ХРАСТОВИ У УЛИЦИ ДР РУЖИЦЕ РИП
 1575. ПРЕДЛОГ! САВИ СТОЈКОВУ УЛИЦА ИЛИ ТРГ У СОМБОРУ?
 1576. АВИО ТРЕТМАН ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА ЗАВИСИ ОД ВРЕМЕНСКИХ УСЛОВА
 1577. ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА „ВЕРА ГУЦУЊА“ ТОКОМ ЛЕТА РАДИ СМАЊЕНИМ КАПАЦИТЕТОМ
 1578. СОМБОРСКИ ДОМ ВОЈСКЕ "НА ПОПУСТУ"! ПОЧЕТНА ЦЕНА 1.631.165 ЕВРА
 1579. МЕЂУНАРОДНА ВОЖЊА СОМБОРСКИХ РЕКРЕАТИВАЦА - 130 КИЛОМЕТАРА БИЦИКЛОМ!
 1580. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ ДЕСЕТ САОБРАЋАЈКИ
 1581. ПРЕВЕНТИВНИ ДЕРМОСКОПСКИ ПРЕГЛЕДИ У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ
 1582. ГРАДСКО ВЕЋЕ: ИЗМЕНЕ ОДЛУКЕ О СТИПЕНДИРАЊУ СТУДЕНАТА
 1583. У СОМБОРСКОЈ КАСАРНИ "АЕРОДРОМ" 200 ВОЈНИКА ПОЛОЖИЛО ВОЈНИЧКУ ЗАКЛЕТВУ
 1584. ГРАДСКО ВЕЋЕ СЕ ПОЗАБАВИЛО ПРОБЛЕМОМ КОМАРАЦА
 1585. СЕРИЈА РАЗБОЈНИШТАВА У СОМБОРУ! ПОЧИНИОЦИ УХВАЋЕНИ
 1586. ТРИ НАГРАДЕ ЗА СОМБОРЦЕ НА САЛОНУ МИНИЈАТУРЕ У ЗРЕЊАНИНУ
 1587. СОМБОР УГОСТИО ИНКЛУЗИВНЕ ВОКАЛНЕ ГРУПЕ, СОЛИСТЕ И ХОРОВЕ ИЗ РЕГИОНА И РУСИЈЕ
 1588. ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ ПАРТИЦИПАТИВНОГ БУЏЕТИРАЊА
 1589. ДОГОВОРЕНА САРАДЊА "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА" И МЗ "МЛАКЕ"
 1590. АЛЕКСАНДРА СТОЈКОВ ОСОЈИЛА ДРУГО МЕСТО НА ПРВЕНСТВУ ХРВАТСКЕ У ПОДВОДНОЈ ФОТОГРАФИЈИ
 1591. ОДРЖАНА ТРИБИНА СОМБОР - ЗЕЛЕНИ ГРАД! БОЂОШ - РАВАНГРАДСКИ БРЕНД КОЈЕГ ТРЕБА ОЧУВАТИ
 1592. ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ ВОЈВОЂАНСКЕ УЛИЦЕ У СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋУ
 1593. ДЕЛЕГАЦИЈА СОМБОРА НА ПРОСЛАВИ 144. РОЂЕНДАНА КИШПЕШТА
 1594. НА МАНИФЕСТАЦИЈИ "АНТОЛОГИЈА СОМБОРСКОГ РОКЕНРОЛА" НАСТУПИЛО 19 БЕНДОВА
 1595. ПОКРЕТАЊЕ ПРОИЗВОДЊЕ У ФАБРИЦИ АКУМУЛАТОРА! 200 РАДНИКА ДОБИЈА ПОСАО
 1596. МАЛОЛЕТНИК ПРИВЕДЕН ЗБОГ КРАЂЕ И НАСИЛНИЧКОГ ПОНАШАЊА
 1597. АМБУЛАНТА У ТЕЛЕЧКОЈ ДОБИЛА СТАРОГ "ЈУГА"
 1598. ОБЈАВЉЕНА ИМЕНА УХАПШЕНИХ ПОЛИЦАЈАЦА И ЦАРИНИКА СА ПРЕЛАЗА БАЧКИ БРЕГ
 1599. СОМБОР ПОТПИСАО УГОВОРЕ ИЗ ОБЛАСТИ ВОДОПРИВРЕДЕ ВРЕДНЕ 43 МИЛИОНА ДИНАРА
 1600. КОМАРЦИ И ДАЉЕ УРНИШУ СОМБОРЦЕ! АВИО-ТРЕТМАН МОЖДА ТЕК ЗА ВИКЕНД?
 1601. ПИЈАНИ СОМБОРАЦ ПИШТОЉЕМ ПРЕТИО ДЕЦИ У ПАРКУ
 1602. ОСНОВАН ГРАДСКИ ОДБОР НОВЕ СТРАНКЕ У СОМБОРУ
 1603. НАКОН ПРОТЕСТА ГРАЂАНА, ПОПРАВЉЕНЕ УЛИЦЕ У МОНОШТОРУ
 1604. У СОМБОРУ И ОВЕ ГОДИНЕ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ДАВАЛАЦА КРВИ
 1605. ВИКЕНД У ЗНАКУ СЛАМАРСКО-СЛИКАРСКЕ КОЛОНИЈЕ И СПОРТСКИХ СУСРЕТА
 1606. У СОМБОРУ ПРИВЕДЕНО 15 ПОЛИЦАЈАЦА, НАЧЕЛНИК ХАПСИО ПО СПИСКУ
 1607. ПОЛИЦИЈА ПОТВРДИЛА: НАКОН ПОТЕРЕ И ПУЦЊАВЕ, УХВАЋЕН НЕСАВЕСНИ ВОЗАЧ!
 1608. ЦРКВА НА ВЕЛИКОМ ПРАВОСЛАВНОМ ГРОБЉУ У СОМБОРУ ИЗ ПОКРАЈИНЕ ДОБИЛА 350.000 ДИНАРА
 1609. КРАЈ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ ЗА ОСНОВЦЕ, НАРЕДНЕ ГОДИНЕ НЕМА РАДНИХ СУБОТА
 1610. У УТОРАК ИНТЕРАКТИВНА ТРИБИНА "КАКО ДА УЧИТЕ БРЗО И ЛАКО"
 1611. МАНИФЕСТАЦИЈА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ ДРУГИ ПУТ У СОМБОРУ
 1612. МОГУЋА ПРЕКОГРАНИЧНА САРАДЊА СОМБОРА И ЖУПАНИЈЕ БАЧ-КИШКУН
 1613. ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО О НЕФОРМАЛНОМ И ФЛЕКСИБИЛНОМ ОБРАЗОВАЊУ ОСИ
 1614. ПOЧЕЛЕ АКТИВНОСТИ У СКЛОПУ ПРОЈЕКТА „ЛОВАЦ НА АМБРОЗИЈУ“
 1615. ПРАВОСЛАВНИ ЦРКВЕНИ ХОР ИЗ СОМБОРА ОБЕЛЕЖИО XX ГОДИНА ПОСТОЈАЊА
 1616. ОДБОРНИЦИ УСВОЈИЛИ ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА ГРАДА ЗА 2014. ГОДИНУ
 1617. СЕЗОНА РАДОВА НА АТАРСКИМ ПУТЕВИМА У ПУНОМ ЈЕКУ
 1618. ДЕЛЕГАЦИЈА АМБАСАДЕ СЈЕДИЊЕНИХ ДРЖАВА ПОСЕТИЛА СОМБОР
 1619. ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА "РЕЗОЛУЦИЈА 1325: ЖЕНСКО ЛИЦЕ МИРА И БЕЗБЕДНОСТИ"
 1620. У ЧЕТВРТАК ПОЧИЊЕ СЕЗОНА КУПАЊА НА ШТРАНДУ, ДВА ДАНА УЛАЗ БЕСПЛАТАН!
 1621. ГРАДОНАЧЕЛНИК НАГРАДИО НАЈБОЉЕ СОМБОРСКЕ ПОЛИЦАЈЦЕ
 1622. РАДНИЦИ "БОРЕЛИЈА" ПРОТЕСТОВАЛИ ИСПРЕД ЖУПАНИЈЕ
 1623. ГИТАРИСТКИЊА ИЗ СОМБОРА ВАЛЕНТИНА КРЕМПАТИЋ, НАЈБОЉА НА ТАКМИЧЕЊУ У ИТАЛИЈИ
 1624. ПРВА НАГРАДА ЗА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" СОМБОР НА ЕКО КОНКУРСУ
 1625. НЕПРИЛАГОЂЕНА БРЗИНА НАЈЧЕШЋИ УЗРОК САОБРАЋАЈКИ У ОКРУГУ
 1626. УГ “СОМБОР ЗА СВЕ” - ВРЕДНА ДОНАЦИЈА ЗА ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ СОМБОР"
 1627. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОДУЗЕЛА 150 КИЛОГРАМА ДУВАНА И ПОДНЕЛА ТРИ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ
 1628. БЕЗДАНАЦ У СВОЈОЈ РАДЊИ ПРОДАВАО ЛАЖНИ ПЕЛИНКОВАЦ, ЛОЗОВАЧУ, НАПОЛЕОН...
 1629. АМБАСАДОР НЕМАЧКЕ БОРАВИО У СОМБОРУ
 1630. КРИВИЧНА ПРИЈАВА РУКОВОДСТВУ ВОДОКАНАЛА ЗБОГ ПРОНЕВЕРЕ 6,5 МИЛИОНА ДИНАРА
 1631. АМБАСАДОР ФИНСКЕ ПОСЕТИО СОМБОР - НЕКОЛИКО КОМПАНИЈА СЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ЗА САРАДЊУ
 1632. ОБЈАВЉЕНА ЛИСТА РАСПОДЕЛЕ СРЕДСТАВА ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА
 1633. ЧУВАЊЕ СОМБОРСКИХ ГРОБЉА ДАЛО РЕЗУЛТАТЕ - УХВАЋЕНИ ПОЧИНИОЦИ КРАЂА!
 1634. МАТУРА, ТРАДИЦИОНАЛНО ХАРАЊЕ РОДИТЕЉСКИХ НОВЧАНИКА
 1635. СВАКИ ТРЕЋИ ОДБОРНИК ПОСТАО ПРЕЛЕТАЧ! СОМБОР ОДБИО ДА ДОСТАВИ ПОДАТКЕ
 1636. НСЗ СОМБОР ПОМАЖЕ МАТУРАНТИМА У ИЗБОРУ ЗАНИМАЊА
 1637. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ПОКРАЈИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ И РЕАЛИСТИЧКОГ ПРИКАЗА ПОВРЕДА, ОБОЉЕЊА И СТАЊА
 1638. ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ ЗА ФОРМИРАЊЕ И РАЗВОЈ СЛОБОДНЕ ЗОНЕ
 1639. ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА ПОБОЉШАЊЕ СТОЧАРСКЕ ПРОИЗВОДЊЕ
 1640. VI ВАЛЦЕНГРАД - СОМБОРСКИ МАТУРАНТИ ПЛЕСОМ ОБЕЛЕЖИЛИ КРАЈ ШКОЛЕ
 1641. СОМБОРСКА ГИМНАЗИЈА - ГОРИЦА АЋИМОВИЋ, ПРВА НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА
 1642. МИРОСЛАВЉЕВО ЈЕВАНЂЕЉЕ НА СОМБОРСКОМ ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ
 1643. ПОСЛАНИК СОМБОРСКОГ СНС-а ТУКАО МЛАДИЋА НА СЛАВИ У ЛУГОВУ
 1644. СВЕТЛАНА ПРЕРАДОВИЋ И САРА ШВАЛМ, НАЈБОЉЕ НА КОНКУРСУ "Гласајте за образовање"
 1645. СОМБОРСКА ЧИТАОНИЦА ДОБИЛА НОВО РУКОВОДСТВО
 1646. У СОМБОРУ ОДРЖАН ОКРУГЛИ СТО: „САВРЕМЕНИ ШКОЛСКИ ДРУШТВЕНИ ЖИВОТ“
 1647. СОМБОРСКА БОЛНИЦА СЛАВИ 90 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА
 1648. НЕДЕЉА ЋИРИЛИЦЕ ТРЕЋИ ПУТ У СОМБОРУ
 1649. ЗОРАН БУЛАТОВИЋ, НОВИ ПРЕДСЕДНИК РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СОМБОР
 1650. "ГОДИШЊАК" МАТУРАНАТА СОМБОРСКИХ СРЕДЊИХ ШКОЛА, ЧУВАР УСПОМЕНА
 1651. ПАКЕТИ ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ ЋЕ ДАНАС БИТИ У СВИМ СЕЛИМА
 1652. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У ОКРУГУ СЕДАМ САОБРАЋАЈКИ
 1653. НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ СОМБОР- НА ПОСЛЕДЊУ ПРЕДСТАВУ У СЕЗОНИ ЗА 100 ДИНАРА
 1654. ПОКРАЈИНСКИ ШТАБ ЗА ВЕНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ - АПЕЛ НА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ДА ПОТПИШУ УГОВОРЕ СА СТРЕЛЦИМА
 1655. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ РЕАЛИЗУЈЕ ПРОЈЕКАТ "ЗАЈЕДНО У ИГРИ, РАСТИМО ЈЕДНАКИ"
 1656. ПОСЕТА ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА
 1657. ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА "АДАМ СМИТ И МОДЕРНА СОЦИОЛОГИЈА"
 1658. СКАНДАЛ У СОМБОРУ! ПОВЕРЕНИК АПАТИНСКОГ СНС-а ДОБИО НОВАЦ ИЗ БУЏЕТА СОМБОРА
 1659. БИВШИ РАДНИЦИ ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА ДО 3. ЈУНА ТРЕБА ДА СЕ ЈАВЕ У НСЗ
 1660. РЕКРЕАТИВНИ БИЦИКЛИЗАМ СВЕ ПОПУЛАРНИЈИ У СОМБОРУ
 1661. ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ МОНТАЖНИХ КУЋА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ У СОМБОРУ
 1662. ЈКП „ПРОСТОР“ УРЕЂУЈЕ НЕМАЧКО ГРОБЉЕ У КЉАЈИЋЕВУ
 1663. У ПРЕПАРАНДИЈИ ОДРЖАНА ТРИБИНА О УРОШУ НЕСТОРОВИЋУ
 1664. ПРВИ САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИКА СОМБОРА И НАЧЕЛНИЦЕ ОКРУГА
 1665. СОМБОРСКИ БИЦИКЛИСТИ ПАНОНСКИМ ПУТЕМ ВОЗИЛИ ДО ОСИЈЕКА
 1666. СОМБОРАЦ ГОРАН ХАЈОШЕВИЋ, БАЛКАНСКИ ШАМПИОН У БРЗОЈ ТЕЛЕГРАФИЈИ
 1667. СОМБОРСКО БУЊЕВАЧКО КОЛО ОДРЖАЛО УМЕТНИЧКИ КАМП
 1668. СЕЦ КОНТАКТ ТАЧКА ПРОГРАМА "МЛАДИ СУ ЗАКОН" ЗА 5 ОКРУГА ВОЈВОДИНЕ
 1669. ЈАВНА ЕДУКАТИВНА АКЦИЈА САМОПРЕГЛЕДА ДОЈКЕ У ЦЕНТРУ СОМБОРА
 1670. ГРАДОНАЧЕЛНИК СОМБОРА УГОСТИО ГЛУМЦЕ ФИЛМА „ПОВРАТАК“
 1671. У СОМБОРСКОМ АТАРУ ОКОНЧАНА СЕТВЕНА КАМПАЊА
 1672. СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ОТКРИЛА ЈОШ ЈЕДНУ ЛАБОРАТОРИЈУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ МАРИХУАНЕ
 1673. У ТОКУ ПРИЈАВЕ МЛАДИХ ЗА ПРОЈЕКАТ "ДИЗАЈНИРАЈ СВОЈ САЈТ"
 1674. ПОТПИСАН УГОВОР О ИСТРАЖИВАЊУ РАЗВИЈЕНОСТИ ГРАДА СОМБОРА
 1675. СТАТИ НА ПУТ НЕОДГОВОРНОЈ УПОТРЕБИ ПЕСТИЦИДА -НЕ ТРУЈТЕ!
 1676. СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ АКТИВАН У РАДУ СА МЛАДИМА
 1677. КУЛ ТУРА ДО ЧОНОПЉАНСКОГ ЈЕЗЕРА
 1678. КРАЈЕМ ЈУНА ИСПОРУКА ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА ЗА 35 ИЗБЕГЛИЧКИХ ПОРОДИЦА
 1679. ОДРЖАНА ГОДИШЊА ИЗБОРНА СКУПШТИНА УГ "БУЊЕВАЧКО КОЛО" СОМБОР
 1680. МАЛИ БРОЈ СОМБОРАЦА НА ЈУЧЕРАШЊЕМ ПРОТЕСТУ ИСПРЕД "ПРОТЕИНКЕ"
 1681. ФОТО БЕЛЕШКА: МУШКАТЛЕ ОКИТИЛЕ ЖУПАНИЈУ
 1682. НСЗ - ПОТРЕБНИ ЛЕКАРИ ЗА РАД У КУВАЈТУ
 1683. ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА СИСТЕМУ ЗА ОДВОДЊАВАЊЕ „ТЕЛЕЧКА“
 1684. КОД БОГОЈЕВА ПОТОНУО БРОД, НЕМА ПОВРЕЂЕНИХ
 1685. ЂАЦИ ОШ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ" УЧЕСТВОВАЛИ НА МАРКОВДАНСКИМ СУСРЕТИМА ДЕЦЕ И ПЕСНИКА
 1686. ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ О ПРОЈЕКТУ ХИТНОГ ОПОРАВКА ОД ПОПЛАВА
 1687. НА ЕВИДЕНЦИЈИ НСЗ ЗАВРШИЛО 600 РАДНИКА ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА
 1688. НА ДАН ПОБЕДЕ, У СОМБОРУ ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ ДРУШТВА СРПСКО-РУСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА
 1689. А. ШАНТИЋ - ОДРЕЂЕНЕ ПАРЦЕЛЕ ЗА ИЗГРАДЊУ КУЋА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ
 1690. ТУРИСТИЧКА ПОНУДА СОМБОРА НА САЈМУ ТУРИЗМА У ЛУКАВЦУ
 1691. УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ УГИНУЛИХ ЖИВОТИЊА! ИЗВОР ЗАРАЗЕ НА "НИЧИЈОЈ ЗЕМЉИ"
 1692. СОМБОРСКИ СТУДЕНТИ НА ФЕСТИВАЛУ НАУКЕ
 1693. СИГУРНА КУЋА У СОМБОРУ - БАШТА ДОБРЕ НАДЕ
 1694. ХЕРЦЕГОВА НАГРАДА ФЕРНЦУ КОНТРИ
 1695. ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ НАЈАВИЛА НОВИНЕ ЗА ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ БАЧКИ БРЕГ
 1696. ЈУЧЕ У СОМБОРУ ПОЧЕЛО СНИМАЊЕ ФИЛМА „ПОВРАТАК“
 1697. ДАНАС У СОМБОР СТИЖЕ ДИГИТАЛИЗАЦИЈА
 1698. ДОБИТ СОМБОРСКЕ "ЧИСТОЋЕ" У 2014. ГОДИНИ 5 МИЛИОНА ДИНАРА!
 1699. ЗА САНАЦИЈУ ПРЕВОДНИЦЕ У БЕЗДАНУ ПОТРЕБНО ДВА МИЛИОНА ЕВРА
 1700. У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН ЕВРОПСКИ ДАН САМОСТАЛНОГ ЖИВОТА ОСИ
 1701. СОМБОР ПРЕДСТАВЉЕН НА ДУНАВСКОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У ЗАГРЕБУ
 1702. СОМБОРСКИ МАЛИ ПОЈЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ФЕСТИВАЛУ "ХОРОВИ МЕЂУ ФРЕСКАМА"
 1703. СОМБОРСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА ДЕСЕТ МИЛИОНА ДИНАРА ЗА НАБАВКУ ОПРЕМЕ
 1704. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ШЕСТ САОБРАЋАЈКИ, ИСТО ТОЛИКО ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1705. РАТАРИ ЗАВРШАВАЈУ СЕТВУ - СОЈА ПРЕМАШИЛА СЕТВЕНИ ПЛАН
 1706. РАЗМЕНА ИСКУСТАВА У ОБЛАСТИ ПОДРШКЕ РОМСКОЈ ЗАЈЕДНИЦИ
 1707. БЕСПЛАТАН УЛАЗ У ПРЕПАРАНДИЈУ ЗА УЧЕНИКЕ И СТУДЕНТЕ
 1708. СКУПШТИНА ГРАДА УСВОЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ О РАДУ УСТАНОВА КУЛТУРЕ
 1709. 7. МАЈА, У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СНИМАЊЕ ФИЛМА „ПОВРАТАК“
 1710. ЧОНОПЉАНАЦ ДОНИРАО АУТОМОБИЛ И ОПРЕМУ, АМБУЛАНТИ У СВОМ СЕЛУ
 1711. ИЗАШЛО ДРУГО ИЗДАЊЕ МОНОГРАФИЈЕ О СОМБОРСКОМ АЕРОДРОМУ
 1712. ПОТПИСАН СПОРАЗУМ ИЗМЕЂУ ЧИТАОНИЦЕ И НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ СОМБОР
 1713. ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О ЗАШТИТИ ЖРТАВА ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 1714. БЕСПЛАТНО ШКОЛОВАЊЕ БРУЦОША У СОМБОРУ
 1715. ТРЕНД СМАЊЕЊА НЕЗАПОСЛЕНОСТИ У ВОЈВОДИНИ
 1716. ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА СОМБОРСКОГ РАДИО КЛУБА
 1717. ТРЕЋА КОЛЕКТИВНА ИЗЛОЖБА ДЕЦЕ И МЛАДИХ ИЗ БУЊЕВАЧКОГ КОЛА
 1718. НА АЕРОДРОМУ У СОМБОРУ, РЕШЕНО ВОДОСНАБДЕВАЊЕ
 1719. ПРВА РЕКРЕАТИВНА ВОЖЊА "Ciklo COOLtura" ОКУПИЛА 62 ЉУБИТЕЉА ДВОТОЧКАША
 1720. БУЊЕВАЧКО КОЛО: ОСВЕЋЕЊЕМ ЖИТА, ОТПОЧЕЛО ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ЖЕТЕЛАЧКИХ СВЕЧАНОСТИ
 1721. НА СОМБОРСКИМ ИЗЛЕТИШТИМА ПОЧЕО ТРЕТМАН ПРОТИВ КРПЕЉА, ПРЕД ПРВОМАЈСКЕ ПРАЗНИКЕ
 1722. МАТУРАНТИ ФАРМАЦИЈЕ, НАЈБОЉЕ ОДЕЉЕЊЕ СОМБОРСКЕ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ У ПОСЛЕДЊЕ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ
 1723. САРАДЊА СОМБОРСКИХ ИНСТИТУЦИЈА, РАДИ ЗАШТИТЕ ЖРТАВА ТРГОВИНЕ ЉУДИМА
 1724. САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У СОМБОРУ: 46 ПОСЛОДАВАЦА ПОНУДИЛО 200 РАДНИХ МЕСТА
 1725. ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ЗАБАВИШТЕ ОД 06. ДО 15. МАЈА
 1726. ОДРЖАН САСТАНАК ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА СОМБОРА
 1727. ИМЕНОВАНЕ КОМИСИЈЕ ЗА ОЦЕНУ ПРОЈЕКAТА СОМБОРСКИХ МЕДИЈА
 1728. ОДРЖАНА ИСТОРИЈСКА ТРИБИНА „СРБИЈА И ЕВРОПА 1815. г.“
 1729. ЗБОГ НЕЛИКВИДНОСТИ УГРОЖЕН ОПСТАНАК „ЕНЕРГАНЕ“, РАДНИЦИ НА МИНИМАЛЦУ
 1730. СОМБОРСКИ ГИМНАЗИЈАЛЦИ НИЖУ УСПЕХЕ НА ТАКМИЧЕЊИМА
 1731. ДРУЖЕЊЕ СИНДИКАЛАЦА У АПАТИНУ - НАЈБОЉИ ПАСУЉ СКУВАЛИ ПИВАРЦИ!
 1732. 29. АПРИЛА У СОМБОРУ, ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ЗАКОНА О СПОРТУ
 1733. САСТАНАК О ПРИВРЕДНОЈ САРАДЊИ СОМБОРА И БАЈЕ
 1734. ПРОЦВЕТАО СОМБОРСКИ ГЛАВЊАК
 1735. У ПЕТАК НА ЋЕЛАВОМ ТРГУ ШТАНД ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ ОРУЖЈА
 1736. ОДЛУКА О ПОМОЋИ ИЗБЕГЛИЦАМА И ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИМА
 1737. СОМБОРЦИ ОДЛАЗЕ ИЗ ГРАДА ДА БИ МОГЛИ ДА ЗАСНУЈУ ПОРОДИЦУ
 1738. У ПЕТАК ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ "ОГЛЕДАЛО ДОБРИЦЕ ЋОСИЋА"
 1739. ПРЕДСЕДНИК СОМБОРСКОГ "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА" У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ
 1740. ФОНДАЦИЈА ТИЈАНЕ ЈУРИЋ, ОРГАНИЗУЈЕ ЕДУКАЦИЈУ МЛАДИХ О ТРГОВИНИ ЉУДИМА
 1741. У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ, НА ЈЕСЕН ПОЛАЗИ 272 ДЕТЕТА
 1742. ОДРЖАНА РАДИОНИЦА СЛАМАРЕЊА ЗА ДЕЦУ СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА
 1743. ЛОШЕ ВРЕМЕ ПОКВАРИЛО ОВОГОДИШЊУ ИЗЛОЖБУ ОЛДТАЈМЕРА У СОМБОРУ
 1744. РАСАПИСАНИ КОНКУРСИ ЗА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ДРУШТВА И КОРЕОГРАФЕ
 1745. МАРИНИКА ТЕПИЋ: СОМБОРСКИ РОБОТИЧАРИ ПОНОС ЦЕЛЕ ВОЈВОДИНЕ
 1746. ДОДЕЉЕНЕ ЛИТЕРАРНЕ НАГРАДЕ „АВРАМ МРАЗОВИЋ“
 1747. ПАКЕТИ СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ ДОМА "МИКА АНТИЋ" У СОМБОРУ
 1748. ОВОГ ВИКЕНДА У СОМБОРУ VI ФЕСТИВАЛ "ШАРЕНИ ВОКАЛИ"
 1749. БАЧКИ МОНОШТОР: УНАПРЕЂЕЊЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ У РОМСКОМ НАСЕЉУ
 1750. ПРОШЛЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ТРИ САОБРАЋАЈКЕ, ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА
 1751. НАЈВИША ПРИЗНАЊА ЗА СЛАМАРКЕ СОМБОРСКОГ "БУЊЕВАЧКОГ КОЛА"
 1752. ОБАВЕШТЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНИМ ПРОИЗВОЂАЧИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ СОМБОРА
 1753. ОШ "НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ" ДОБИЛА ЗАХВАЛНИЦУ ОД СВЕТСКОГ ФОНДА ЗА ПРИРОДУ
 1754. ДАНАС ЈЕ ВАСКРШЊИ УТОРАК
 1755. СУТРА У СОМБОРУ ШЕСТИ ВАСКРШЊИ САБОР
 1756. СОМБОРСКИ РОБОТИЧАРИ ЗНАЊЕМ „ПОКОРИЛИ МОСКВУ И РУСИЈУ“
 1757. ПЕНЗИОНЕРИ У РИЂИЦИ ДОБИЛИ НА ПОКЛОН ДИГИТАЛНИ ТЕЛЕВИЗОР
 1758. КЗМ СОМБОР - ЗА ОПРЕМАЊЕ ОМЛАДИНСКОГ КЛУБА ИЗ ПОКРАЈИНЕ 300.000 ДИНАРА
 1759. СОМБОРУ ДОДЕЉЕНА НАГРАДА „КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ“
 1760. ЗАПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ И ОДРЖАВАЊУ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 1761. ТРИ ЦВЕТНА ДАНА У СОМБОРУ
 1762. ДОМ ЗДРАВЉА „ДР ЂОРЂЕ ЛАЗИЋ“- ПОТПИСАН КОЛЕКТИВНИ УГОВОР
 1763. ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА СОМБОРА НА XVI МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У НИШУ
 1764. РОБОТИЧАРИ СРЕДЊЕ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ СОМБОР У МОСКВИ ОСВОЈИЛИ ЗЛАТНУ МЕДАЉУ
 1765. СОМБОРЦИ НЕГОДУЈУ ЗБОГ ПОКЛОЊЕНОГ КАМИОНА БОГАТИЈЕМ КРАГУЈЕВЦУ
 1766. ОДЛИЧАН УСПЕХ СОМБОРСКИХ ГИМНАЗИЈАЛКИ НА ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ПСИХОЛОГИЈЕ
 1767. ПЛАНОМ ПРОЛЕЋНЕ СЕТВЕ ОБУХВАЋЕНО НЕШТО МАЊЕ ОД 70.000 ХЕКТАРА
 1768. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ДВЕ САОБРАЋАЈКЕ, ТРИ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1769. МОНОШТОР ДОБИО БЕНЗИНСКУ ПУМПУ
 1770. СВЕ ВЕЋИ БРОЈ СОМБОРАЦА У ЛИТИЈИ НА ВРБИЦУ
 1771. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ПОКАЗАЛИ ШТА ЗНАЈУ О ЗДРАВЉУ
 1772. У СОМБОРСКОЈ ОШ "ИВО ЛОЛА РИБАР" ОДРЖАНА РАДИОНИЦА ФАРБАЊА ЈАЈА
 1773. ЗАСАЂЕН НОВИ ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС НА ПУТУ ЗА БИЛИЋ И ОБЗИР
 1774. КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ ИЗ ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 1775. У БУЊЕВАЧКОМ КОЛУ ОДРЖАНА ТРИБИНА "ВЕЛИКА НЕДИЉА У СУСРЕТ УСКРСУ"
 1776. ВЛАДА СРБИЈЕ ДОНЕЛА ЗАКЉУЧАК О ОТКУПУ ТОВНИХ СВИЊА
 1777. МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА „ЧОНОПЉА“: ИЗЛОЖБА „ЋИРИЛИЦА ПИШЕ СРЦЕМ“
 1778. НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА ДВЕ ЕЛЕКТРАНЕ НА БИОМАСУ
 1779. ЗУС "КОРИЈЕНИ": ШАРАЊЕ УСКРШЊИХ ЈАЈА, ПА ВАСКРШЊИ САБОР И ТУЦИЈАДА
 1780. ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" - ПОЧЕЛА СЕЗОНА КОСИДБЕ, А "ПРОБУДИЛА" СЕ И ФОНТАНА
 1781. ЦРВЕНИ КРСТ СОМБОР - ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈУСПЕШНИЈИМА НА КОНКУРСУ "КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ"
 1782. “ЗЕЛЕНИЛО” СПРЕМНО ЗА ПРОЛЕЋНО УКРАШАВАЊЕ СОМБОРА
 1783. ПОЛАЗНИЦИ ШКОЛЕ НАЦИОНАЛНЕ ОДБРАНЕ У ПОСЕТИ СОМБОРУ
 1784. САРАДЊА ГРАДА И ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У ИНТЕРЕСУ ГРАЂАНА
 1785. РЕШАВАЊЕ ИНФРАСТРУКТУРНИХ ПРОБЛЕМА У БАЧКОМ МОНОШТОРУ
 1786. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ УЧЕСТВОВАЛИ У ОВОГОДИШЊОЈ "ОНЛАЈН НЕДЕЉИ"
 1787. ДРАГОЉУБ МИЋУНОВИЋ У СОМБОРУ ПРЕДСТАВЉА СВОЈЕ КЊИГЕ
 1788. АПАТИНАЦ У СТАНУ ИМАО ЛАБОРАТОРИЈУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ МАРИХУАНЕ
 1789. БОРАВИШНА ТАКСА У СОМБОРУ И ПОРЕД ПОСКУПЉЕЊА ОД 25%, НИЖА НЕГО У ДРУГИМ ГРАДОВИМА СРБИЈЕ
 1790. СОМБОР УЧЕСТВОВАО У АКЦИЈИ „САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ“
 1791. 550 ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ ГРАЂАНЕ
 1792. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ПЕТ САОБРАЋАЈКИ, ШЕСТ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1793. ЦРКВЕНА ОПШТИНА СОМБОР УПОЗОРАВА - ФЛАЈЕРИ "БОГОПОЗНАЊА" НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА ЦРКВОМ!
 1794. СОМБОР ИЗ ПОКРАЈИНЕ ДОБИО 728.000 ДИНАРА ЗА САНАЦИЈУ И ОПРЕМАЊЕ ПРОСТОРА ЗА РАД СА МЛАДИМА
 1795. СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ: ВАТРОГАСЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ 114. ГОДИНА РАДА
 1796. СМЕЊЕНИ ДИРЕКТОРИ ВОДОКАНАЛА И УРБАНИЗМА, АЛЕКСИЋ И НЕСТОРОВИЋ НА ЧЕЛУ ПОЗОРИШТА И КУЛТРНОГ ЦЕНТРА
 1797. СЕДМА РЕГАТА "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ", ОД 20 ЈУНА ДО 1. ЈУЛА 2015. ГОДИНЕ
 1798. СУСРЕТ ПРЕДСТАВНИКА ПЕТ СЕЛА У СТАНИШИЋУ – ГРАНИЦА НЕ РАЗДВАЈА, ВЕЋ СПАЈА ЉУДЕ
 1799. СОМБОРСКИ СТУДЕНТИ ОБЕЛЕЖИЛИ СТОГОДИШЊИЦУ РОЂЕЊА БРАНБКА ЋОПИЋА
 1800. СЕЦ ПРЕДСТАВИО АКТИВНОСТИ У ЕВРОПСКОМ ПАРЛАМЕНТУ
 1801. ПОЛИЦИЈА У ПРИГРЕВИЦИ ОТКРИЛА ДЕСТИЛАЕРИЈУ, ЗАПЛЕНИЛА АЛКОХОЛ И АКЦИЗНЕ МАРКИЦЕ
 1802. ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ РЕЗЕРВАТА ПРИРОДЕ ГОРЊЕ ПОДУНАВЉЕ
 1803. ВЛАДИСЛАВ ЖИВАНОВИЋ: "ЗАТЕЧЕНО СТАЊЕ ОЗБИЉНО ОПТЕРЕЋУЈЕ НОРМАЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ ГРАДА"
 1804. ОДЛОЖЕНО РОЧИШТЕ О ПЛАНУ РЕОРГАНИЗАЦИЈЕ ФАБРИКЕ АКУМУЛАТОРА СОМБОР
 1805. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ТРЕНИНГ НА ТЕМУ ИНКЛУЗИВНОГ ОБРАЗОВАЊА
 1806. СМЕЊЕНО РУКОВОДСТВО СЕВЕРТРАНСА! НОВИ ИЗВРШНИ ДИРЕКТОР СНЕЖАНА ЦИЦО
 1807. У СОМБОРУ ПОЛОЖЕНИ ВЕНЦИ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈА ЖРТАВА НАТО БОМБАРДОВАЊА
 1808. АПАТИНСКА ПИВАРА РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ПРИПРАВНИКА
 1809. "ДОБРА БАШТА" У ОКВИРУ СОМБОРСКЕ СИГУРНЕ КУЋЕ
 1810. НСЗ - СУТРА У АПАТИНУ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА
 1811. УХАПШЕНИ ЗБОГ ПРИМАЊА МИТА И ИЛЕГАЛНОГ ИЗДАВАЊА ДИПЛОМА СРЕДЊЕ СТРУЧНЕ ШКОЛЕ "ОЏАЦИ"
 1812. СОМБОРЦИ НА 10. ФЕСТИВАЛУ ВИНА У ВРШЦУ
 1813. ПОЧЕЛА ОНЛАЈН НЕДЕЉА У БИБЛИОТЕЦИ
 1814. "ЕНЕРГАНА" НАЈАВИЛА АКТИВИРАЊЕ 20 ХИПОТЕКА - ОСТАЋЕ БЕЗ СТАНОВА ЗБОГ ДУГА ЗА ГРЕЈАЊЕ!
 1815. ГРАД РАСПИСАО КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА
 1816. ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ КАНАЛСКЕ МРЕЖЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СОМБОРА
 1817. В.Д. ДИРЕКТОР СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈЕ ОДГОВОРИО НА ОПТУЖБЕ ГЕНЕРАЛНОГ СЕКРЕТАРА НСПРВ
 1818. ДРЖАВА ПРОДАЈЕ СЛУЖБЕНЕ АУТОМОБИЛЕ - У СОМБОРУ ВИШАК САМО ЈЕДНА "ШКОДА"
 1819. СТРУЧНИМ ПРЕДАВАЊЕМ, У СОМБОРУ ОБЕЛЕЖЕН НАЦИОНАЛНИ ДАН ПРОТИВ РАКА ДОЈКЕ
 1820. СВЕШТЕНИЦИ СОМБОРСКОГ НАМЕСНИШТВА ПРИСТУПИЛИ СВЕТОЈ ТАЈНИ ИСПОВЕСТИ
 1821. ПРЕКОГРАНИЧНА САРАДЊА СОМБОРА СА ОСИЈЕКОМ И ЗАГРЕБОМ
 1822. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 25. МАРТ 2015. ГОДИНЕ
 1823. ЗАКЛЕТВА И СЕЋАЊЕ НА ЖРТВЕ НАТО БОМБАРДОВАЊА У КАСАРНИ "АЕРОДРОМ"
 1824. НСПРВ - КОНКУРС ЗА ИЗБОР ДИРЕКТОРА СОМБОРСКЕ ГИМНАЗИЈE НИЈЕ ОКОНЧАН, А РАСПИСАН НОВИ
 1825. САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У АПАТИНУ 26. МАРТА
 1826. ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ ЧЕТИРИ САОБРАЋАЈКЕ, ТРИ ВОЗАЧА НА ТРЕЖЊЕЊУ
 1827. ОДРЖАНА ТРИБИНА НА ТЕМУ ЗАКОНА О СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ

Ко је на мрежи: 30 гостију и нема пријављених чланова