СРЕДСТВИМА СУБВЕНЦИЈА ГРАДА СОМБОРА, ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ ДОБИЛО НОВИ КАМИОН

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и заменик градоначелнице Антонио Ратковић, присуствовали су данас предаји камиона са платформом за рад на висини, који је Јавном комуналном предуезћу „Зеленило“ Сомбор купљен средствима субвенција за комунални сектор. Реч је о новом теретном возилу марке Ивеко 35 S12, са додатном опремом (надограђеном платформом за рад на висини до 20 метара).

- Током 2018. године Град Сомбор је одбезбедио средства намењена за субвенције јавним комуналним предузећима, између осталог, и за ЈКП „Зеленило“ Сомбор, па је тако, након спроведених законских процедура и јавне набавке, у ово предузеће стигао камион са корпом. То је свакако значајно за опремање комуналног система, јер ћемо поред три досадашње, имати и четврту корпу, важну за одржавање јавне расвете, орезивање и све оне послове које „Зеленило“ обавља на одређеним висинама, рекла је приликом предаје возила, Душанка Голубовић.

Она је истакла и да је чврсто опредељење Градске управе, да комунални систем настави квалитетно да функционише, па ће зато улагање у опрему и убудуће бити приоритет.

    Ко је на мрежи: 98 гостију и нема пријављених чланова