УДРУЖЕЊЕ "КЛУБ НА КУБ" ОРГАНИЗУЈЕ ЈОШ ЈЕДНО ПРЕДАВАЊЕ И "ПРВИ СОМБОРСКИ БАЗАР МАМА"

 

Дружење са мамама

Прво неформално, опуштено дружење са мамама "Coffee time sa Clubom3" одржано је прошле суботе. Маме су преподне провеле у кафићу, а њихови малишаниу играоници “Весела Џунглица”. Уз кафу и чај су дискутовале о разним темама и размењивале идеје за даље акције и догађаје које ће Удружење “Клуб на куб” организовати. Током разговора маме су предложиле и неке од тема предавања која би била занимљива, а која ће Удружење сигурно реализовати наредне године: ношење беба и носиљке, алергије, аутоседишта и безбедност у саобраћају, остављање пелена, увођење немлечне хране, игре и вежбе за развој и моторику…

Како развити самопоуздање и самосвест код деце?

Удружење “Клуб на куб” у уторак, 18. децембра, у Дому ученика средњих школа организује бесплатно предавање под називом “Како развити самопоуздање и самосвест код деце?”. Предавач ће бити Драгана Барбир, проф. школске педагогије.

- У овом предавању помоћи ћу родитељима да препознају важност развијања самопоуздања и самосвести код деце и колико је то битно за дететов развој. Битно је да и сами родитељи знају разликовати ова два појма, која немају исто значење. Затим, помоћи ћу родитељима да науче како они могу помоћи свом детету у томе да изграде високо самопоуздање и самосвест. Родитељи ће имати прилику да вежбају говор који потиче самопоуздање и самосвест и кроз конкретне примере учити да буду бољи у томе. – казала је Драгана Барбир, проф. школске педагогије. Предавање је бесплатно а почетак је заказан за 18 сати.

Први сомборски базар мама

Удружење “Клуб на куб” организује “Први сомборски базар мама”. Базар ће бити одржан у суботу, 22. децембра 2018. године од 16 до19 сати, у Дому ученика средњих школа. Маме ће имати прилику да продају, размене или поклоне половну дечију гардеробу, обућу, играчке, књиге и беби опрему. Ово је прилика да средите ормане и решите се онога што вам не треба, учините добро дело и пронађете нешто и за своје малишане! Најављена је креативна радионица, долазак Деда Мраза, предавање, презентација, хуманитарна акција, томбола... Број штандова је ограничен, па је обавезна пријава која траједо 20. децембра на фејсбук и инстаграм профилу Club_na_kub. За посетиоце је улаз бесплатан, а сатница свих програма биће благовремено објављена.

    Ко је на мрежи: 133 гостију и нема пријављених чланова