"ДРЖАВНИ ПОСАО" СЕ СЕЛИ СА РТВ-а! НОВА СЕЗОНА ПОЧИЊЕ У ПОНЕДЕЉАК

"Државни посао", доскорашњи заштитни знак Радио телевизије Војводине од ове сезоне биће емитован на СуперСтарТВ каналу мтс телевизије (канал 103 мтс ТВ за Србију, Суперстар 18 за Црну Гору и 301 позиција канала за Босну и Херцеговину)! Нове епизоде хумористичког играног серијала почињу од понедељка, 11. фебруара 2019. године и биће емитоване сваког радног дана у 18:15 сати на СуперСтар ТВ - каналу, који је у рекордном року ушао међу десет најгледанијих телевизијских канала у земљи.

У новом серијалу и измењеном окружењу, наши славни архиватори Ђорђе Чварков, Драган Торбица и Бошкић, наћи ће се пред сасвим новим изазовом – дигитализацијом. С обзиром на увођење савремених технологија у администрацији, реорганизација у државној фирми била је очекивана, али да ли је омиљени тројац комичара спреман да прихвати промене и суочи се са изазовима дигитализације?

Да ли су сумње главног архиватора Чваркова оправдане када каже да без синдикалног прегледа они нису лиценцирани да раде у струјном колу, односно на рачунарима? Да ли ће се и како наши јунаци снаћи у дигиталној ери, можете пратити од 11. фебруара сваког радног дана од 18:15 сати на каналу СуперСтар ТВ мтс телевизије.

    Ко је на мрежи: 73 гостију и нема пријављених чланова