ЈОШ УВЕК НЕМА ИНФОРМАЦИЈА О НЕСТАЛОМ СОМБОРЦУ!

Тринаест дана је прошло од како је породица Каран видела свог Небојшу, 26-годишњег младића из Сомбора који је 9. фебруара последњи пут виђен како излази из своје куће. Неутешни мајка и отац и даље очекују да ће се њихов син појавити, или се макар јавити неко са конкретним информацијама о њему.

- Нема нових информација о Небојши. У сталном сам контакту са полицијом која ради на овом случају... Јављају се људи са разним дојавама и информацијама, међутим ништа конкретно што би могло да доведе до Небојше - рекла је тужним гласом несрећна мајка Радмила која тринаест дана о свом сину не зна апсолутно ништа.

Његово нејављање и мистериозни нестанак додатно је узнемирио породицу због тога што Небојша никада није одлазио од куће а да се претходно није јавио својим родитељима. Уз то, чудно је и да се тог дана када је нестао чуо са кумом пошто је добио кумче, а планирао је да наредних дана посети бебу. Необично је и то што Небојша није са собом понео телефон, будући да се, према речима његове мајке, од њега није одвајао.

Како је испричала репортерима "Блица", породица се организовала и обилазе сва места на којима би младић могао бити.

- Организовали смо се фамилијарно, али ту су и комшије и Небојшини школски другови и све обилазимо, и напуштене куће и канале. Међутим, не знамо више шта да мислимо и где да га тражимо. Ово је једноставно мистерија. Нестао је, нема га - казала је Радмила Каран и додала да је уверена да би јој се син јавио да може.

О нестанку сина Каранови су обавестили и Игора Јурића, оснивача Регистра "Несталих лица Србије". У Регистру се наводи да је Небојша Каран висок 180 центиметара, има 84 килограма, црну косу и браон очи. У тренутку нестанка из породичне куће у Сомбору, на себи је имао тексас фармерке, црни џемпер, сиво црне патике "Нике" и црну јакну. (Блиц)

Уколико имате било какве информације позовите број 0800/200 - 880, 061/229 - 85 - 69. или пишите на сајту nestalisrbija.rs

    Ко је на мрежи: 46 гостију и нема пријављених чланова