ГРАД РАСПИСАО КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА

 

Расписани су јавни позиви за суфинансирање медијских садржаја ради остваривања и унапређења јавног интереса у области јавног информисања  грађана града Сомбора. Приоритет ће  имати медијски садржаји намењени информисању особа са инвалидитетом, а пријављивати се могу и пројекти чији садржаји се односе на очување културног идентитета града Сомбора, као и пројекти који се односе на заштиту и развој људских права, демократије, слободу развоја личности и други пројекти.

Средства намењена за остваривање наведених интереса у области јавног информисања износе укупно 7.000.000,00 милиона динара, а рок за пријављивање пројеката је 3. април 2015. године.

Текст конкурса и пратећу документацију можете пронаћи ОВДЕ.

Објављен је и конкурс за суфинансирање медијских садржаја ради квалитетнијег информисања припадника националних мањина у 2015. години. Укупан износ средстава за ове наменеGlavna ulica опредељен је одлуком о буџету града  за 2015. годину и износи 3.000.000,00 динара. Медијски садржаји који се пријављују на конкурс за суфинансирање информисања припадника националних мањина морају бити непристрасни, истинити и на матерњем језику  националне мањине. Морају задовољити и друге критеријуме прописане конкурсом који је објављен на овом сајту у рубрици инфо пулт, у категорији – конкурси/јавни позиви, у „Сомборским новинама“ (издање од 20. марта) и биће објављен у листу „Дунатај“, издању од 25. марта 2015. године.

Рок за достављање пријава је 3. април 2015. године.

    Ко је на мрежи: 57 гостију и нема пријављених чланова