ОВОГОДИШЊА ИЗЛОЖБА У СОМБОРУ ПРИВУКЛА ВЕЛИКИ БРОЈ ЉУБИТЕЉА ОЛДТАЈМЕРА

У Сомбору је данас (21. априла) одржан четрнаести сусрет старих возила. Скуп је одржан у организацији креативног студија "Дес Артс" и Туристичке организације града Сомбора, а под покровитељством града Сомбор. Време је ове године било на страни организатора, па је трг био препун изложених олдтајмера, а лепо време је било и одлична позивница за Сомборце који нису пропустили прилику да погледају изложбу.

На овогодишњој изложби је међу седамдесетак олдтајмера највише било популарних "Дијана", "Фића" и "Буба", а међу старовременским аутомобилима су се нашли и они из педесетих и шездесетих година прошлог века. На скупу су се могли видети и Мерцедеси старији и новији, као и један војни џип.

- Ове године по први пут имамо излагаче из Словеније, а већ по традицији нам долазе гости из Босне, Хрватске и Мађарске. Ексклузивно возило ове године је МГ, власништво Dan Houghtonа из Енглеске, који се пре 15 година доселио у Србију, рекао је Драган Бокун, испред организатора.

Учесници сусрета су након изложбе већ традиционално, у колони продефиловали центром Сомбора а затим отишли пут Апатина, где су наставили дружење.

    Ко је на мрежи: 50 гостију и нема пријављених чланова