КУЛ ТУРА ДО ЧОНОПЉАНСКОГ ЈЕЗЕРА

 

Још једно недељно преподне прошло је у знаку Ciklo COOLture. Упркос облацима и ветру, на Видовданском тргу, окупило се много љубитеља бициклистичких вожњи и дружења, а друга тура вожена је на релацији Сомбор-Чонопљанско језеро-Сомбор. На језеру је прављена пауза, коју су учесници искористили да попију кафу, прошетају и направе фотографије. Новина ове туре је ветар који је немилосрдно дувао, али никога није спречио да окончана читаву авантуру а уз овакве вожње бициклиста иде и која пробушена гума и дечји несташни пад. Логистика S Teama и Ciklo COOLture, која опремљена прати сваку вожњу, је у свим ситуацијама реаговала брзо, тако да нико није морао заврши вожњу пре времена.

Ciklo COOLturа је овог пута окупила око 70 учесника, међу којима су били и гости из Куле. На жалост, најављено појачање из Суботице није стигло због јаког ветра, али их организатори очекују у некој од наредних вожњи.

фото: Драгана Шијановић Козодеровић

Ово дружење обележили су интересантни двоточкаши, још интересантнији возачи, нова познанства и гомила добре воље. Следећа вожња Ciklo COOLture заказана је за недељу, 24. мај.

Горана Копоран

    Ко је на мрежи: 44 гостију и нема пријављених чланова