СОМБОРСКИ РАДИО КЛУБ АКТИВАН У РАДУ СА МЛАДИМА

 

У оквиру припреме пројекта Локалног акционог плана "АРГ за младе", радио клуб "Никола Тесла" Сомор је извршио промоцију пројекта за ученике старијих разреда ОШ "Аврам Мразовић". Промоцији је присуствовало преко 200 ученика, подељених у три групе, а ученици су показали велико занимање за пројекат радио клуба, те се очекује скори почетак реализације пројекта. Пројекат ће бити финансијски подржан од стране буџета града, а реализатори пројекта ће бити Александар Хајошевић, председник радио клуба и наставници ТИО школе.

Радио клуб је у оквиру припрема за реализацију пројеката у оквиру Локалног акционог плана канцеларије за младе (ЛАП) "Од теорије до праксе" представио пројекат младима. Циљ пројекта је млади кроз теорију и праксу стекну знања неопходна за самосталну конструкторску активност. Пројекат ће бити реализован у кабинету техничке школе и просторијама радио клуба, а реализатори пројекта су чанови радио клуба проф. Недељков и проф Рончевић.

Пројекат је финансијски подржан из буџета града и очејује се ускоро почетак пројекта. Заинтересовани млади са ширег подручја града Сомбора се могу пријавити у техничкој школи код професора Недељков Милорада, или путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

    Ко је на мрежи: 73 гостију и нема пријављених чланова