VI ВАЛЦЕНГРАД - СОМБОРСКИ МАТУРАНТИ ПЛЕСОМ ОБЕЛЕЖИЛИ КРАЈ ШКОЛЕ

 

Шести "Валценград" (Масовни синхронизовани матурски плес) одржан је јуче, 27.05.2015. године на платоу испред Жупаније у Сомбору.

Учешће у овогодишњем Валценграду је узело десет школа са територије града и то: ОШ „Никола Вукићевић“,  ОШ „Аврам Мразовић“,  ОШ „Доситеј Обрадовић“,  ОШ „Братство  Јединство“,  ОШ „Иво Лола Рибар“, Средња медицинска школа „Др Ружица Рип“, Средња школа „Свети Сава“, Средња економска школа, Гимназија „Вељко Петровић“, Средња пољопривредно-прехрамбена школа. Први пут ове године плесали су и мали матуранти, дечаци и девојчице који похађају припремни предшколски програм у ПУ "Вера гуцуња", који ће у септембру постати ђаци прваци. Гости програма су били Зумба фитнес клуб „S-fit“, Плесна група „Inanna“ (orijentalni ples), Dance studio „Jump“, Гимнастички клуб „Соко“ и Плесна школа „Dolce Dance“ (Суботица).

Матуранти су се представили плесовима: ча-ча-ча, мамбо, рокенрол и енглески  валцер, а након манифестације испред Жупаије, за матуранте, координаторе школа, пријатеље и госте ВАЛЦЕНГРАДА у Клубу „Атина и Марго“ организована је забава. Пројекат ВАЛЦЕНГРАД подржала је Градска управа, а пријатељи манифестације су Туристичка организација Града и Hypo Alpe Adria банка, док су партнери пројекта Спортски центар „Соко“, „Јога центар“ Сомбор, Школска управа и Канцеларија за младе.

    Ко је на мрежи: 36 гостију и нема пријављених чланова