СЕЗОНА РАДОВА НА АТАРСКИМ ПУТЕВИМА У ПУНОМ ЈЕКУ

 

Сезона радова на атарским путевима, на територији града Сомбора, у пуном је јеку. Тренутно се радови изводе на неколико локација, док су на појединим путевима радови окончани.

Радови су завршени на укупно седам отресишта на путу Сомбор – Кљајићево, где је извођач радова био ПТП „Дубрава“ д.о.о. Бајмок, а вредност радова је износила 3.594.024,00 динара. Атарски пут између Безданског и Моношторског пута је у дужини од 1.919 метара урађен до нивоа туцаника. Радове на овој локацији изводио је ВД „Југокоп-Подриње“ д.о.о. Шабац, уз вредност радова од 8.748.606,24 динара.

Започели су и радови на асфалтирању атарског пута Козара писта – Гаковачки пут. Радови се изводи на деоници дугој 1.550 метара, извођач радова је ВД „Југокоп-Подриње“ д.о.о. Шабац, а укупна вредност радова је 6.437.524,62 динара.

У току је и асфалтирање атарског пута између пута Сомбор – Кљајићево и Старог сивачког пута (према Градини).

Радове изводи Карин Комерц МД д.о.о. из Ветерника. Предвиђено је полагање асфалта у дужини од 1.761 метар, док је укупна вреднсот радова 11.526.118,98 динара.

Радове на асфалтирању атарског пута код Бездана обишли су Зоран Милар, члан Градског већа за пољопривреду, развој села и заштиту животне средине, Слободан Косановић, начелник Одељења за пољопривреду и рурални развој Градске управе града Сомбора и Предраг Куцурски испред Одсека за заштиту и уређење пољопривредног земљишта Одељења за пољопривреду, у обиласку радова на путу код Бездана је био и Роберт Хорват, секретар Месне заједнице „Бездан“.

    Ко је на мрежи: 50 гостију и нема пријављених чланова