СОМБОРЦИ ПАЖЊА! БИРА СЕ НАЈЛЕПШИ БАЛКОН У ГРАДУ

 

„Сомборске новине“, Студио страних језика „ЕЛА“, ЈКП „Зеленило“ и “Дирекција за изградњу града” у наредна два и по месеца бираће најлепши балкон у граду!

У овој акцији могу да учествују сви читаоци „Сомборских новина“ тако што ће редакцији послати фотографије својих балкона или балкона својих комшија, познаника и пријатеља. Довољно је само да се фотографија проследи на имејл адресу „Сомборских новина“ ( Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ) са подацима и адресом где се балкон налази. У сваком броју „Сомборских новина“ биће објављене фотографије које пристигну, а на крају акције стручни жири изабраће три најлепша балкона. Власници ће бити награђени вредним наградама: курсом страног језика по жељи (енглески, немачки, норвешки, мађарски, француски, италијански, шпански или грчки) у Студију страних језика „ЕЛА“, садним материјалом који поклања ЈКП „Зеленило“ и наградама које ће обезбедити „Сомборске новине“.

- Када сам се пре четири године доселила у зграду "Лепотице", једино мој балкон није био уређен. Била сам одушевљена како су комшије весело уређивале своје велике балконе и временом сам се прикључила уређивању свог отвореног простора. Тренутно имам преко 90 саксија и свако пролеће осмишљавам нов концепт за предстојеће лето. Овом акцијом желимо да пренесемо инспирацију и подстакнемо грађане да креативније осмишљавају и уређују своје балконе - казала је Александра Стојков, директорка Студија страних језика „ЕЛА“.

Акцију „Најлепши балкон“ можете пратити и на Инстаграму (#najlepsibalkon), као и на Фејсбук страници “Najlepši balkon”. Т. С.

    Ко је на мрежи: 91 гостију и нема пријављених чланова