СОМБОРСКИ БАЈКЕРИ ПОКЛОНИЛИ КЛИМА УРЕЂАЈ ДОМУ "МИКА АНТИЋ"

 

Мада се бајкери, возачи стотина кубика на два точка, обично повезују са грубошћу, неретко и насиљем, годинама се у случају Србије и њених заљубљеника у мотоциклизам доказује да се ради само о тривијалној и поједностављеној холивудској слици. По ко зна који пут овај стереотип су на најбољи начин разбили сомборски бајкери и њихове колеге из целе Србије, земаља окружења, па и Европе.

Сомборско купалиште „Штранд“ недавно је било домаћин Другог мото сусрета, у организацији Туристичке организације и уз подршку Градске управе и мото-клубова. Посетиоци и учесници овог скупа су заједничким добровољним прилозима сакупили значајна средства, којима је купљен и дониран клима уређај Дому за децу и омладину „Мирослав Мика Антић“ у Сомбору.

Чланови четири мото-клуба: Нортвингс (Northwings), Лоуландерс (Lowlanders), Киперс (Keepers) и Роудвориорс (Road Warriors) заједно са Страхињом Пекезом из Службе за туризам Градске управе града Сомбора, уручили су клима-уређај Нади Старчевић, директорки Дома децу и омладину „Мирослав Мика Антић“. Момци меканог срца нису пропустили прилику и да нагласе да увек настоје да на сваком од својих сусрета прикупе добровољне прилоге или покрену неку акцију којом ће помоћи другима, а истовремено настојати да јавност и суграђане упознају са својим члановима, активностима и плановима.

Директорка ове установе која се брине о деци без родитељског старања Нада Старчевић се захвалила на донираном клима уређају, који ће бити постављен у кухињи и тако знатно олакшати рад запосленима, нарочито у летњим месецима. (Дневник)

    Ко је на мрежи: 62 гостију и нема пријављених чланова