ЗАМЕНА АСФАЛТА НА СТАПАРСКОМ ПУТУ ПРИ КРАЈУ, ВРЕДНОСТ РАДОВА ОКО 3 МИЛИОНА ДИНАРА

 

Скидањем постојећег слоја асфалта и припремањем бетонске подлоге, започела је поправка коловоза и замена асфалта у улици Стапарски пут у Сомбору. Почетку радова присуствовали су Саша Тодоровић, градоначелник града Сомбора и Момчило Бацковић, директор „Дирекције за изградњу града“.

- Ако се не варам, Стапарски пут је овакав већ готово 20 година. „Дирекција за изградњу града“ је у сарадњи са локалном самоуправом расписала тендер на коме је најбољу понуду имала фирма „Југокоп-Подриње“ из Шапца,  која своју испоставу има у нашој Компанији „Боја“ и као таква већ неко време врши грађевинске радове у Сомбору. Град као што је Сомбор, мора да пази на свој изглед, поговото на главну саобраћајницу која води у сам центар града. Сведоци смо активности локалне самоуправе и чињенице да нас често посећују инвеститори и представници републичких власти. Свако од њих је приметио да ова улица није у духу онога што Сомбор може да понуди. Такође, наши суграђани су често имали примедбе на стање и лоше одржавање улица у граду. Управо из тих разлога смо одлучили да, у што краћем року, улицу - Стапарски пут поново учинимо репрезентативном – рекао је Тодоровић.

Према речима Момчила Бацковића, директора „Дирекције за изградњу града“ вредност радова је приближно три милиона динара, а обезбеђени су у делу буџета за одржавање путева. Планирано је да се радови заврше до уторка, 7. јула 2015. године.

    Ко је на мрежи: 32 гостију и нема пријављених чланова