ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“ СОМБОР - У СЕЛИМА СТО ЧЕТРДЕСЕТ ИНТЕРВЕНЦИЈА

 

ЈКП "Зеленилу" Сомбор, осим осталог, градска управа поверила је и посао одржавања јавне расвете у насељеним местима на територији Града Сомбора. Тако су претходних дана електричари "Зеленила", уз помоћ висинке платформе, извршили 140 интервенција у Стапару, Бачком Моноштору, Дорослову, Бездану, Станишићу и Риђици, а, како наводи Александар Каралић, руководилац Одељења за јавну расвету у „Зеленилу“, најчешћи кварови су се одбносили на прегореле сијалице и сијалична грла.

Електричари „Зеленила“ су, уочи одржавања манифестације „Сомборско лето“ отпочели детаљну реконструкцију јавне расвете у кругу Венаца, у центру града.

"Зеленило" у насељеним местима врши и орезивање крошњи уличних дрвореда. Реч је о послу за потребе ЈП "Електровојводина", односно, о уклањању грана које су урасле у жичане проводнике на електричним стубовима и представљају опасност у случају јачих ветрова и олуја.

КОСИДБА ТРАВЕ НА ЈАВНИМ ПОВРШИНАМА

ЈКП "Зеленило" Сомбор уређује и јавне зелене површине, по налозима ЈП "Дирекција за изградњу града Сомбора." Претходних дана кошена је трава на Венцу војводе Живојина Мишића, а на реду су и остали травњаци у Сомбору.

    Сродни чланци

    Ко је на мрежи: 173 гостију и нема пријављених чланова