ЕКИПЕ СОМБОРСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА ОДЛИЧНЕ НА ПОКРАЈИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ

Покрајинско такмичење у пружању прве помоћи и реалистичком приказу повреда обољења и стања одржано је у суботу, 2. јуна у Ковину. На такмичењу је учествовало 23 екипе подмлатка, 17 екипа омладине, као и 8 тимова за реалистички приказ повреда обољења и стања.

Екипе Црвеног крста Сомбор оствариле су изванредне резултате. Тим за реалистички приказ повреда, обољења и стања у саставу: Невена Блануша, Василије Милошевић и Анита Ујвари, заузео је прво место у својој категорији, док је екипа подмлатка у саставу: Милош Јосић, Елена Линка, Татјана Ћосовић, Исидора Новаковић, Ања Лазић, Димитирје Богдановић, заузела је треће место.

Екипа омладине Црвеног крста Сомбор у саставу: Александра Лехота, Јана Бељански, Бранислава Крагуљ, Никола Лакић, Владимир Будаи и Душан Марјановић заузела девето место.

На Државном такмичењу које ће се одржати у септембру месецу, сомборски Црвени крст ће представљати Тим за реалистички приказ повреда, обољења и стања као и екипа подмлатка.

- Користимо ову прилику да честитамо свим екипама на оствареним резултатима, а такође велику захвалност дугујемо и свим инструкторима, маркирантима и шминкерима који су вредно радили са екипама и помогли им да остваре наведене резултате, кажу из Црвеног крста Сомбор.

    Ко је на мрежи: 121 гостију и нема пријављених чланова