ЈЕДНИ ГРАДЕ, ДРУГИ РУШЕ! ЈАВНА РАСВЕТА СТИИГЛА ДО ЈОСИЋКИХ САЛАША

 

Након што су радници сомборске Електродистрибуције поставили бетонске стубове, електричари ЈКП „Зеленило“ Сомбор инасталирали су уличне светиљке на делу Јосићког пута, уз жељезничку пругу, па је и тај део приградског насеља, у дужини од око 300 м, добио праву јавну расвету.

Тако су и ови салаши, годинама без уличног осветљења, напокон „просветлели“, а мајстори „Зеленила“ Жељко Граховац, Зоран Аперлић и Атила Туркал су, после успешно обављеног подухвата продужили даље, настављајући свакодневне активности у одржавању јавне расвете у Сомбору и насељеним местима на територији града.

Током обављања посла, коришћено је теретно возило са висинском покретном платформом, а постављене су стандардне натријум сијалице снаге од 70 вати.

И док ЈКП „Зеленило“ настоји да квалитетно одржава јавну расвету у Сомбору, вандали су, по ко зна који пут, оштетили део расвете дуж пешако-бициклистичке стазе уз Велики бачки канал.

Цела стаза, на потезу од Пиковог купалишта до старог жељезничког моста, остала је у мраку, јер је оштећење канделабера изазвало кратак спој и квар у трафо станици, који је ипак, ефикасно отклоњен.

    Ко је на мрежи: 25 гостију и нема пријављених чланова