ЧИШЋЕНЕ И СОЉЕНЕ УЛИЦЕ ПРВОГ И ДРУГОГ ПРИОРИТЕТА

 

Трећа по реду овогодишња интервенција градске зимске службе отпочела је јуче у 20,30 сати увече, пола сата након појаве првих снежних пахуља, а захваљујући благовоременом и ефикасном ангажману људства, возила и опреме, сви путни правци и градске улице I и II приоритета били су очишћени до пола седам јутрос.

Према речима надлежних, два пута су током ноћи чишћени и сољени путни правци и улице I приоритета у надлежности градске зимске службе, а тзв. II приоритет једном. У градским улицама у кругу Венаца со је бачена у два наврата, а теретна возила, са ралицом су овом трасом прошла и чистила једанпут. Током интервенције бачено је више од 20 тона соли.

Тзв. мала зимска служба је на интервенцију изашла јутрос у 1,30 сати иза поноћи, и некон неколико сати рада очишћени су Венци и центар града, тргови, прилази школама и вртићима, паркови, бициклистичке стазе…

Све у свему ни висина снега од око 8 цм није изазвала веће проблеме у одвијању саобраћаја, а сомборски путари спремно дочекују нове најављене падавине, кажу из ЈКП "Зеленило".

    Ко је на мрежи: 116 гостију и нема пријављених чланова