ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА "БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ"

 

Поводом верског празника Богојављењa, данас је на Градском купалишту "Штранд" по шести пут одржана манифестација "Пливање за Часни крст".

За овогодишњу манифестацију пријавило се осамнаест учесника а на списку такмичара су били: Срђан Ђукић, Бојан Бујишић, Дарко Бошковић, Младен Козаревић, Зоран Грба, Југослав Стојановић, Мате Мусулин, Милан Ковчин, Чедомир Стошић, Дејан Глумац, Владимир Ерделић, Немања Павков, Милош Косановић, Зоран Радовић, Горан Ђурковић, Ненад Димић, ЉубомирЂенић и Бранислав Војкић.

У оквиру програма, пригодну беседу је прочитала Данијела Ерор, а публику су поздравили и Слободан Суботић, представник Завичајног удружења Срба "Коријени", Илија Лалић из Спортског савеза града Сомбора и др Зоран Парчетић, председник Скупштине града Сомбора. Манифестацији су присуствовали Антонија Нађ Косановић – чланица Градског већа задужена за спорт и омладину, Душко Секулић – директор Спортског центра "Соко", као и представници МУП-а и I Центра за обуку Војске Србије. Како је ове године канал залеђен, манифестација је обележена у складу са техничким и безбедносним условима.

Као и ранијих година, манифестацију су организовали Завичајно удружење Срба "Коријени" и Спортски савез града Сомбора, а покровитељ је град Сомбор.

    Ко је на мрежи: 73 гостију и нема пријављених чланова