ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЂАКА СРЕДЊЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ: КОНЦЕРТ ЗА МИХАЈЛА ТОНКОВИЋА

 

Ученици Средње економске школе организују хуманитарни концерт за Михајла Тонковића (32) из Бачког Брестовца. Пре четири године Михајло је сазнао да му бубрези отказују, и од тада, свакодневно одлази у сомборску болницу на дијализу. Михајло ишчекује исход хуманитарне акције која се води на друштвеним мрежама, а од хуманости других, зависи његов живот. Подршку у борби са болешћу пружа му његова породица - мајка Нина и супруга Ивана. Михајло и Ивана, венчали су се упркос његовој болести и много тога желе да остваре. Без хитне трансплантације, која кошта, за Михајла недостижних 100.000 евра, њихове жеље и намере остаће неостварене. До сада је прикупљено више од половине потребних средстава.

- Када смо на предмету „вештине комуникације“ добили задатак да планирамо организацију јавног догађаја, наш тим изабрао је да то буде хуманитарни концерт за Михајла. Професорка је обећала да ће један задатак добити прилику за реализацију и наш тим је подржан – од осталих ученика, професора и директора. Добили смо подршку града Сомбора, а стићи ће и подршка јавних личности из света музике и културе - наводи се у саопштењу организатора из 3-2 одељења СЕШ.

Концерт ће бити одржан 12. априла у 20 часова у Хали „Мостонга”. Улаз ће се наплаћивати 300 динара, а карте се могу купити и раније: код организатора, у свим сомборским школама и кафићу „Буда Бар”. Гости концерта, између осталих, биће Ана Кокић, Ивана Селаков, Милица Гавриловић, Никола Петковић, Алекса Радојичић, Комент Бенд, Вања Ненадић и други.

Уколико сте у могућности да помогнете, уплатитите средства на рачун код Банке Интеза, динарски: 160-5500101014062-03, девизни: RS35-160-5530200649823-10, сврха уплате: хуманитарна акција, прималац: Михајло Тонковић.

    Ко је на мрежи: 91 гостију и нема пријављених чланова