СВЕ ТРИ ЕКИПЕ СОМБОРСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА УЗЕЛЕ ОДЛИЧЈА НА ПОКРАЈИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ

 

Покрајинско такмичење у пружању прве помоћи и реалистичког приказа повреда обољења и стања одржано је 03.06.2017. године на Петроварадинској тврђави. На такмичењу је учествовало 25 екипа подмлатка, 16 екипа омладине као и 6 тимова за реалистички приказ повреда обољења и стања.

Екипе Црвеног крста Сомбор, и ове године оствариле су изванредне резултате у свим категоријама. Тим за реалистички приказ повреда, обољења и стања у саставу: Ивана Мандић, Драган Андрић и Анита Ујвари, освојили су треће место у својој категорији. Екипа омладине у саставу: Далибор Стојановић, Александра Минић, Данијела Раданов, Стојан Бастаја, Тара Дражић и Миа Стојановић, од шеснаест екипа које су се такмичиле у овој категорији, заузела је друго место, док је екипа подмлатка  у саставу: Мирјана Шајиновић, Наташа Чубриловић, Милана Ковачевић, Минеа Пфеифер, Душан Марјановић и Никола Лакић у конкуренцији од 25 екипа освојила треће место.

Црвени крст Сомбор је једина Организација чије су се све три екипе вратиле кући са пехарима и медаљама око врата. Овакав пласман обезбедио је учешће наших екипа у свим такмичарским катерогијама на државном такмичењу које ће бити одржано крајем септембра месеца.

 Успех не би био могућ без изванредног тима предавача, иснструктора, као и многобројних волонтера који су учествовали у припремама у својству маркиранта и шминкера.

    Ко је на мрежи: 39 гостију и нема пријављених чланова