СУТРА СЕ ОТВАРА ПРОДАВНИЦА "ЛИДЛ" У СОМБОРУ! ПОГЛЕДАЈТЕ ЦЕНЕ И АКЦИЈЕ КОЈЕ ВАС ОЧЕКУЈУ

 

Компанија Лидл Србија почеће оперативно пословање 11. октобра 2018. године, отварањем 16 продавница у 12 градова широм земље. Грађани Београда, Бора, Зрењанина, Крагујевца, Лесковца, Ниша, Новог Сада, Смедерева, Сомбора, Суботице, Ужица и Шапца први ће имати прилику да се увере у јединствено искуство куповине које доноси први савремени дисконт у Србији. Лидл продавница у Сомбору се налази у улици Јосифа Панчића 6, у склопу Капитол парка, а своја врата ће отворити сутра у 8 часова.

- Спремни смо за отварање и узбуђени што ћемо моћи да услужимо потрошаче. Верујемо да ћемо задобити њихово поверење кроз пажљиво одабран асортиман производа са најбољим односом цене и квалитета и понуду јединствених Лидл брендова који им до сада нису били доступни у Србији. Овом приликом их срдачно позивамо да посете свој Лидл и увере се зашто је куповина у Лидлу једноставна, боља и повољнија, рекла је руководилац корпоративних комуникација у Лидлу Србија, Мартина Петровић.

Лидл је за потрошаче у Србији припремио пажљиво одабран асортиман од 1.500 производа, а на полицама првог савременог дисконта ће се наћи јединствени Лидл брендови, али и производи домаћих добављача. Лидл је више од малопродавца хране и посебно га издвајају временски ограничене акцијске понуде непрехрамбених производа које се сваке недеље мењају, па ће у продавницама моћи да се пронађу и производи као што су мали кућни апарати, текстил, играчке, алати, кућни декор, опрема за баштованство и још много тога.

Акцијски летак са ценама производа можете погледати ОВДЕ.

Отварање Лидла у нашем граду поклопило се са првим рођенданом сомборског Капитол парка. Поводом прославе годишњице рада, Капитол парк у Сомбору сутра од 19 сати организује концерт певачице Саре Јо, а брендови који послују у оквиру ритејл парка припремили су специјалне попусте за купце од 10 до 50%.

Ко је на мрежи: 115 гостију и нема пријављених чланова