ОБЈАВЉЕНА РАНГ ЛИСТА ВРЕДНОВАЊА СОЦИЈАЛНО-ХУМАНИТАРНИХ ПРОЈЕКАТА

 

Конкурс за расподелу средстава намењених пројектима оргнизација и удружења социјално-хуманитарног карактера био је отворен у периоду од 13.  до 27. фебруара 2015. године. За расподелу средстава за пројекте социјално-хуманитарног карактера у буџету града Сомбора за 2015. годину опредељена су средства у износу од 2.500.000,00 динара. Организације и удружења су на конкурс пријавили 31 пројекат, а Комисија за доделу дотација и расподелу средстава намењених пројектима социјално-хуманитарног карактера, прегледала је и вредновала пријављене пројекте.

Комисија је одржала више седница и на седници одржаној 24. марта 2015. године, утврдила прелиминарну ранг листу пријављених пројеката организација и удружења грађана социјално-хуманитарног карактера.

Учесници конкурса имају право приговора на прелиминарну ранг листу до 27. марта 2015. године. Приговор се упућује Комисији  за расподелу средстава намењених пројектима оргнизација и удружења социјално-хуманитарног карактера, у писаној форми-искључиво поштом, курирским путем, односно личном доставом писарници Градске управе града Сомбора (Градски услужни центар, шалтери бр. 11 или 12),  Сомбор, Трг цара Уроша 1.

Одлуку о приговору Комисија ће донети у року од 15 дана од дана пријема приговора.

Прелиминарну ранг листу, као и образложење можете видети ОВДЕ.

    Ко је на мрежи: 30 гостију и нема пријављених чланова