ГРАДСКО ВЕЋЕ - МИЛИОН ДИНАРА ЗА РАГС И 414.979 ДИНАРА ЗА ПОД У СОКОЛСКОМ ДОМУ

 

На 48. седници Градског већа града Сомбора, одлучено је о обезбеђивању додатних буџетских средстава за, како је у закључку наведено „потребе даљег несметаног функционисања Развојне агенције града Сомбора“. Средства у износу од 1.000.000,00 динара, су обезбеђена из текуће буџетске резерве, а на седници су усвојене и друге измене и допуне финансијског плана Развојне агенције града Сомбора.

У склопу истог закључка, директору Развојне агенције је наложено да Градском већу, у писаној форми, поднесе  извештај о активностима Развојне агенције у прва три месеца 2015. године, те да од априла Градском већу подноси месечне извештаје о активностима Агенције.

На 48. седници Градског већа одобрено је 414.979.20 динара из буџета града за суфинансирање пројекта замене пода у великој сали Соколског дома, а Покрајински секретаријат за спорт и омладину је за наведени пројекат обезбедио 2.400.000,00 дианара. У склопу истог закључка Спортски центар „Соко“ се обавезује да спроведе јавну набавку и  реализује пројекат.

Градским већем, на 48. седници - одржаној 15. априла, председавао је Владислав Живановић, заменик градоначелника.

    Ко је на мрежи: 63 гостију и нема пријављених чланова