КЗМ СОМБОР - ЈОШ 842.650 ДИНАРА ЗА ОПРЕМАЊЕ ОМЛАДИНСКОГ КЛУБА У СОМБОРУ!

 

Пројекат Канцеларије за младе Сомбор "Опремање омладинског клуба у Сомбору" прошао је на конкурсу Министарства омладине и спорта. На конкурс је пристигло укупно 99 предлога пројеката, а Министарство је прихватило 35, међу којима је и пројекат КЗМ Сомбор.

Сомборској Канцеларији за младе одобрено је укупно 842.650,00 динара за трошкове кречења просторије Омладинског клуба, набавке намештаја, компјутера, ЛЕД телевизора, штампаних публикација и периодике за младе, као и за набавку друштвених игрица.

Градоначелник Сомбора је јуче, у име Града Сомбора, потписао уговор о финансирању пројекта "Опремање омладинског клуба у Сомбору".

Да подсетимо, претходно је Покрајински секретаријат за спорт и омладину у исту сврху издвојио 300.000 динара. Канцеларија за младе Града Сомбора је до сада поднела пројекте за опремње омладинског клуба ресорном министарству, као и ресорном покрајинском секретаријату а пројекти су прошли на оба конкурса, те ће се средства из ова два извора, у укупном износу од 1.142.650,00 динара слити у буџет Града Сомбора, како би се уредио простор за провођење слободног времена младих Сомбораца.

    Ко је на мрежи: 48 гостију и нема пријављених чланова