Из нашег угла

ЖЕЛЕЗНИЦА У СОМБОРУ НА СЛЕПОМ КОЛОСЕКУ! КОРОВ И РУИНИРАНИ ОБЈЕКТИ ДОЧЕКУЈУ ПУТНИКЕ (ФОТО)

Сајт еКапија пише да су Железнице Србије расписале јавни позив за фер процену тржишне вредности некретнина у власништву ове компаније. Ова информација била је повод да екипа портала СомборЊуз направи једну шетњу до сомборске железничке станице и на лицу места се увери у каквом су стању објекти који је окружују.

Опширније...

ПОЗНАТИ СОМБОРСКИ ДОКТОРИ О КУЛТУРИ У НАШЕМ ГРАДУ

Познати Сомборци, Др Стојан Бербер и Др Рајко Игић су се у својим чланцима које је објавио лист "Политика", осврнули на актуелности у културном животу нашег града. Чланке "Политике" преносимо у целости:

Опширније...

СТИЖУ ИЗБОРИ! ПОЧИЊЕ НОВИ СЕРИЈАЛ "БЕЛЕ ЛАЂЕ"

Пошто се посаветовао са баба Роском и њеним помоћником Григоријем, а по директиви тајФуна који га финансира, премијер Србије је са  две различите чарапе и гаћама обученим наопачке, одлучио да распише изборе! Обрадовани овом информацијом, сви Шојићи Србије ће сада похрлилити својим тајФунима како би добили неки динар за изборну кампању, а онда правац код баба Роске на саветовање са њеним покојним татом, са ким да уђу у коалицију. Очигледно је баба Роска са наочарима за варењене на очима, "Александру Великом" у својој кугли видела да народ пати од амнезије, идолопоклонства, слуђености, летаргије... и да спонатани звиждуци публике у Београдској арени на отварању Европског првенства у ватерполу, нису претња његовој фотељи. Најбоља најава свега оног што ће се наредних месеци дешавати у Србији, дата је на јучерашњим изборима за Савет Месне заједнице Бачки Моноштор. Сигнал за почетак "лова" на амбасадоре је дат, а ми грађани ћемо се молити за њихово здравље, да "Есенције" случајно не добију метак у задњицу или не остану без ока, како напаћени и изгладнели народ не би сносио последице. Сада остаје да се види какве ће потезе повући остали Шојићи српске политичке сцене, у трци за кормиларско место на Белој лађи, које гарантује безбрижну пловидбу морем које се зове власт, наредне четири године. У сваком случају, Шојићи, Пантићи, Хаџиздравковићи и други Богом дани политички магови Србије се у наредном периоду неће скидати са малих екрана, а то све ће да плати народ кроз "симболичну" ТВ претплату, порезе, таксе... У преводу, удобно се сместите, јер почиње нови серијал "Беле лађе", али овог пута сценарио неће потписати Синиша Павић, већ...???? Ваше право да видите све!

Ко је на мрежи: 39 гостију и нема пријављених чланова