ДРАГАН НИКОДИЈЕВИЋ НА ЧЕЛУ СОМБОРСКОГ ПОКРЕТА "ДОСТА ЈЕ БИЛО - САША РАДУЛОВИЋ"

 

На седници градског извршног тима покрета Доста је било – Саша Радуловић одржаној 30. априла постављен је нови градски координатор за Сомбор, а то је Драган Никодијевић, пројект менаџер и вишегодишњи активиста у невладином сектору.

Овим именовањем Никодијевић се придружио градском Извршном тиму који чине Срђан Маријановић, дипломирани правник на месту правног саветника,  Срђан Стојановић, дипломирани андрагог и мастер Организационих наука, директор тима за људске ресурсе и Бојан Важић, економиста, на месту директора тима за програмске комуникације и маркетинг.

Наставићемо да указујемо на трошење новца свих грађана у сврхе личних и страначких интереса, као што смо радили на примеру Чистоће и Градске управе. Желимо да у рад јавних институција и јавних предузећа уведемо одговорност и транспарентност у раду, спречимо партократију, страначко запошљавање и корупцију, да уведемо принцип позитивне селекције. Не смемо више да толеришемо градоначелнике и градске службенике који ником не полажу рачуне, јер само са уређеним системом можемо да радимо на побољшању положаја грађана и економском опоравку Сомбора, стоји у сопштењу сомборског покрета Доста је било – Саша Радуловић.

Циљ покрета у народном периоду јесте и наставак досадашњег рада на јачању људских ресурса и увећању чланства, како би остварили што бољи резултат на све извеснијим локалним изборима и потврдили улогу једине опозиције паразитској власти у Граду, те позивамо грађане да се укључе и допринесу раду покрета и успостављања реда у институције Града, наводи се у допису сомборског покрета Доста је било – Саша Радуловић.

    Ко је на мрежи: 77 гостију и нема пријављених чланова