ЧЛАНОВИ УГ "СОМБОР ЗА СВЕ" ПОСЕТИЛИ ФК "ТЕЛЕЧКА"

 

Чланови Удружење грађана ''Сомбор за све'' настављају да обилазе сва насељена места у граду Сомбору и да диркетно од заинтересованих грађана чују који су то практични проблеми који се могу решити и за које се Удружење може заузети, како кроз рад органа локалне самоуправе, тако и кроз рад одборничке групе УГ ''Сомбор за све'' у Скупштини града Сомбора.

Између осталог, у задњих десетак дана одржана су два сусрета са грађанима Телечке, када је и формиран Одбор удружења у овом насељеном месту крај Сомбора, а кроз дискусију са становницима, дефинисано је неколико активности које ће се спровести у наредном периоду, а које ће за резултат имати решавање конкретних и животних проблема становника Телечке. Прва конкретна активност која ће се спровести ове недеље, а уз помоћ самих чланова УГ ''Сомбор за све'', биће постављање 350 метара жичане ограде око фудбалског терена у Телечкој.

Кроз разговоре се дошло до информације да је у селу поново активиран нови фудбалски клуб "Телечка - Bácsgulafalva, који је за веома кратко време окупио велики број малишана, али и старије деце који су почели да тренинрају и играју фудбал у свом селу. Не треба много говорити колико је важно, да поред економске егзистенције, свако насељено место има различите садржаје који ће заржати младе да остају у својим срединама. Овим симболичним гестом чланови УГ ''Сомбор за све'' из Телечке поручују својим комшијама да су спремни да само конкретним активностима представе рад удружења и заједно ураде нешто за своје окружење.

Гости из Сомбора су били Александар Марковић, шеф одборничке групе у Скупштини Града и Владимир Лалошевић, председник Извршног одбора Удружења.

    Ко је на мрежи: 44 гостију и нема пријављених чланова