ЧЛАНОВИ УГ "СОМБОР ЗА СВЕ" ПОСЕТИЛИ СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ

 

Удружење грађана ''Сомбор за све'' наставља да обилази сва насељена места у граду Сомбору и настоји да од самих мештана чује који су то акутелни проблеми и да заједно са заинтересованим грађанима дефинише свој план деловања и активности у наредном периоду. Суштина рада УГ ''Сомбор за све'' управо и јесте сталан контакт са грађанима Сомбора и свих насељених места и усмеравање активности удружења по томе како то окружење жели, а не по неким недефинисаним критеријумима без конкретних резултата.

Последње место у којем је одржан састанак УГ ''Сомбор за све'' са заинтересованим мештанима био је Светозар Милетић.  Насељено место које је добар пример, како месне заједнице могу бити активне и успешне у пројектном финансирању и преузимању активности у корист свог непосредног окружења. Састанку су присуствовали Душан Јовић, председник удружења као и чланови председништва удружења, а домаћин састанка био је Александар Видаковић, председник Савета МЗ Светозар Милетић.

Кроз активан разговор са присутним грађанима, представљен је велики број успешно реализованих пројеката од стране Месне заједнице које су ово место учини далеко уређенијим и лепшим за свакодневни живот. Након тога разговарало се и о проблемима у Милетићу, а чије решавање би допринело повећању квалитета живота у месту. То су пре свега проблем водоводне мреже и квалитета воде, обрачун и начин плаћања комуналних услуга, сезонски проблеми са комарцима, побољшање услова за младе да се баве спортом у њиховом месту. Договорено је да се одмах крене у разматрање активности у решавању представљених проблема.

УГ ''Сомбор за све'' настваља да реализује своје активности на овај начин, јер то је једина могућност да сви заједно урадимо конкретне активности за наш град и његова насељена места, а које су стварно потребне и које се могу реално остварити, стоји у саопштењу овог Удружења грађана.

    Ко је на мрежи: 46 гостију и нема пријављених чланова