СОМБОРСКИ НАПРЕДЊАЦИ ОСУДИЛИ ВАНДАЛСКИ ЧИН ГАЂАЊА БАНЕРА СА ЛИКОМ ПРЕМИЈЕРА

 

Прошле ноћи (6.11.2015.) се у нашем граду догодио несвакидашњи вандалски чин, усмерен према Српској напредној странци и премијеру Александру Вучићи. Непознати починиоци су гађали фарбом банер са његовим ликом, који је окачен на зграду у којој се налази изборни штаб Градског одбора Српске напредне странке у Сомбору.

Премијер Александар Вучић свакодневно напорно ради да би наша земља постала што боље место за живот, са јаком економијом, добросуседским односима и повећању стандарда наших грађана. Очигледно је да ови напори и високе оцене које добијамо свакодневно од међународне заједнице не иду у прилог онима због којих смо пали на најниже гране и који су власт искористили за лично богаћење и уништавање Србије.

Бацање фарбе на слику Александра Вучића је директан удар на њега лично, а немојмо заборавити да је он премијер свих грађана Србије, без обзира којој политичкој странци припада. Верујемо да ће надлежни органи утврдити и привести правди починитење овог вандалског чина.

Такође верујемо да се представници опозиције плаше реформи које премијер успешно спроводи и као његове намере да се заувек стане на пут корупцији, а да се сви који су се служили манипулативним радњама и крађом новца грађана, изведу пред лице правде.

Овај вандалски чин нам даје још више снаге да храбро наставимо са спровођењем започетих реформи и нећемо стати док се процес препорода свих области нашег друштва не заврши до краја, стоји у саоштењу Градског одбора СНС Сомбор.

    Ко је на мрежи: 139 гостију и нема пријављених чланова